ÎNLOCAREA DE LA BISERICĂ POATE FI NOI DE SÂMBĂTĂ ÎN DUMINICĂ, 19-20 20 SEPTEMBRIE 2020.

Rezultate cautare pentru "BASILIQUE SAINT PAUL"

Bazilica Sf. Pavel din Roma

 

Timp de 10 ani de când am creat acest Blog (în 2009), îi informez pe cititori că Iisus Hristos se întoarce curând pe Pământ pentru domnia sa de 1000 de ani, așa cum le-a promis apostolilor săi înainte de să se ridice în ceruri la patruzeci de zile de la învierea lui.

I-am informat, de asemenea, cititorului că sfârșitul timpului a început pe 14 mai 1948 în urma creării Statului Israel care este ceasul profetic al vremurilor și că de la această dată, ora o generație, cei care vor trăi vor vedea întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos pe Pământ.

O generație din Biblie are trei durate.

Primul are 40 de ani, dar timpul a fost deja depășit,

Prin urmare, am avut încă generația veche de 70 de ani care ne aduce în 2018 și am constatat, de asemenea, că Iisus Hristos nu a revenit în 2018.

Acum avem generația veche de 80 de ani citată de câteva ori în Biblie. Și aici ajungem la 2028.

Am folosit doar profeții biblice pentru a căuta o dată aproximativă pentru întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos pe Pământ. Din păcate, cercetarea mea nu mi-a permis decât două lucruri.

Prima este de a găsi data începutului sfârșitului timpurilor biblice: 14 mai 1948. Așa cum este, această dată nu servește decât pentru a cunoaște începutul pedepsei.

Al doilea este legat de primul, că osândele odată ce au început, nu se opresc până la întoarcerea la Slava Domnului nostru. Mai mult, ei continuă să crească în ritmul durerii copilului.

Ceea ce mă determină să vă dezvălui în fiecare an că anul care va urma va fi mai rău decât cel care l-a precedat.

Anul 2020 va fi mai rău decât 2019 și când spun mai rău ar trebui să spun îngrozitor de mai rău. Pentru că 2020 este un an special. Durerile ar trebui să fie groaznice din toate punctele. Nu sunt divinator și nici văzător, așa că nu vă pot spune decât că vom continua în întuneric.

Trăim din 1948 pedepsele lui Dumnezeu. Aceasta nu este o umbră de îndoială. Ei vor dura până la întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos.

Deși nu sunt nici divinator, nici văzător, descopăr că suferințele tuturor fraților și surorilor noastre sunt legate de satan. El lovește creștinătatea și întreaga lume din toate părțile cu forță și furie.

Mizeria și precaritatea într-un climat de frică și frică legată de islamism sunt ziarele multor frați și surori, care trebuie, de asemenea, să facă față tuturor dificultăților vremii și cataclismelor din ce în ce mai frecvente, puternice și devastatoare.

Da, trăim zile negre și vom trăi din nou.

De ce permite Dumnezeu să strige astfel de atrocități, deoarece unii oameni renunță la credință și la biserica pe care o critică negativ.

Îmi doresc în acest articol să vă aducă puțină bucurie și speranță, deoarece ziua întoarcerii Domnului nostru este într-adevăr foarte aproape.

Pentru cei care îmi urmăresc blogul și sunteți mulți din întreaga lume, chiar dacă în ultimul timp am observat o scădere reală a prezenței, vă voi oferi una dintre cercetările mele, care poate dacă nu mi-am dat încă să dau o adevărată speranță pentru toți cei care așteaptă evenimentul fericit al întoarcerii Domnului nostru Iisus Hristos.

Întrucât nu am putut să găsesc suficientă precizie în profețiile biblice despre ultimele momente ale timpurilor de sfârșit, am început să le caut în profețiile nebiblice, dar suficient de credibile pentru a le lua în considerare.

Prin urmare, este într-o profeție pe care ți-am dat-o deja, despre Fericita Fecioară Maria făcută în sudul Franței într-un mic sat de munte din apropierea Italiei „la Salette”, către doi copii mici.

În această profeție, pentru singura și singura dată în aparițiile ei, Fericita Fecioară Maria le spune copiilor toate osândele din 1864 când Iisus Hristos s-a întors pe Pământ. Este uimitor, dar totul este acolo. În cele din urmă, aproape totul lipsea unui element „anul întoarcerii Domnului nostru Iisus Hristos”  și, într-o altă profeție, a apărut în mod misterios „Profeția papilor”, care am găsit elementele esențiale pentru a ne putea înțelege ultimele momente ale vremurilor de sfârșit înainte de întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos.

Aceste două profeții care apar în videoclipurile din articol, vă invit să le urmăriți din nou și din nou pentru a intra într-adevăr pentru că totul este acolo.

Știți că unele evenimente importante trebuie să se întâmple înainte de întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos.

În primul rând, Preasfânta Fecioară îl evocă pe Papa care a fost atacat în zilele sale „prin urmare Ioan Paul al II-lea” și că el și urmașul său nu vor vedea triumful Bisericii lui Dumnezeu „domnia lui Isus Hristos în pământ.  » Deci, este sub domnia Papei Francisc, care va fi întoarcerea lui Isus Hristos, dar înseamnă, de asemenea, atât timp cât Papa Benedict al XVI-lea va fi în viață, Isus Hristos nu se va întoarce .

Dar Preasfânta Fecioară spune, de asemenea, că Biserica va fi umbrită înainte de întoarcerea lui Iisus Hristos, iar detaliile pe care le dă despre acest moment corespund vremurilor pe care le trăim. Vă invit cu adevărat să vizionați videoclipul pe care îl veți afla pe fundul pe care vă asigur, așa că lămuririle făcute de Fericita Fecioară Maria strigă adevăruri pe care le trăim.

Pe măsură ce vizionați videoclipul, amintiți-vă cel mai mult că toți suntem păcătoși și cu toții dorim iertarea lui Iisus Hristos, dar Isus Hristos dorește, de asemenea, să ne pocăim de greșelile noastre și să ne îndreptăm viețile.

Până la întoarcerea lui Isus Hristos Pământul va fi în întuneric, războaie, mizerie, violență, dezastre, vor continua să lovească cu o forță incredibilă și cu violență toate popoarele Pământului, dar mai ales creștinismul.

Este important să ne ajutăm reciproc și să ne rugăm, deoarece zilele și nopțile vor fi foarte grele. Dar există în toate aceste nenorociri inevitabile, o lumină de speranță pentru toți frații și surorile noastre și pentru toți cei care vor veni la Iisus Hristos.

Conform profeției papei, Papa Francisc este ultimul papă și, în orice caz, sfârșitul papalității care este proorocit pentru 2027.

Știm de la Fericita Fecioară Maria că Francisc este ultimul papă și că va vedea triumful Bisericii lui Dumnezeu.

Știm de la Preasfânta Fecioară Maria în această profeție care datează din 1846 că biserica va fi eclipsată cu mult înainte de întoarcerea lui Isus Hristos și că, atunci când biserica va fi dispărută, profeții Henoch și Ilie vor fi propovăduitori. dragostea lui Dumnezeu și întoarcerea lui Isus Hristos pentru domnia sa de 1000 de ani. Dar înaintea acestor doi profeți, toate santinelele, apostolii vremurilor din urmă, vor propovădui Cuvântul lui Dumnezeu și întoarcerea lui Isus Hristos.

Este puțin la nivelul meu ceea ce fac de zece ani. În acești zece ani eram convins că răpirea Bisericii va avea loc chiar înainte de întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos. Dar dacă greșesc, poate că va fi în 2020, șapte ani (deci la începutul săptămânii a șaptea proorocit de profetul Daniel) înainte de întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos, care va avea loc răpirea Biserica.

Nu știu la ce perioadă a anului va avea loc răpirea, chiar dacă mă aplec puțin pentru festivalul de trompete în noaptea de sâmbătă spre duminică, din 19 spre 20 septembrie 2020 . Festivalul de cai în acel an în cele două zile ale Domnului poporului evreu și ale creștinilor.

 

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ghideze în aceste întunericuri până când veți elibera.

Nu uitați să vizionați aceste videoclipuri de mai multe ori pentru a le înțelege pe deplin.

biruitor

 

 

Adevărat mesaj de la Fecioara Maria către Salette (19 septembrie 1846)

 

 

Profeția papilor | Documentar 2016

 

 

Povestea Sfântului Pavel în afara zidurilor

Trebuie menționat că Papa Francisc ocupă ultimul loc disponibil!

 

Lista a 265 de papi de la Petru la Benedict al XVI-lea

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

biruitor


%d blogueurs aiment cette page :