2 0 1 5 ÅR Jesus Kristus kommer tilbage !

 

 

I begyndelsen af ​​2015

Jeg ønsker alle læsere af bloggen, et godt nytår, og jeg beder til Gud det bringer dig til dig elsker alle Joys, Bonheurs, sundhed og velstand.

Gud velsigne jer i kærlighed og fred i sjælen.

croixlumiere

 

Vi har endelig i 2015 

  

Alt er gjort!

OG  

TRO

Er afgørende for at blive frelst!

 

Kære brødre og søstre i Kristus, om ni måneder vor Herre og Konge Jesus Kristus, Guds enbårne søn, kunne være tilbage og sætte fødderne på Oliebjerget i Jerusalem!

 

Jesus Kristus lovede at vende tilbage til slutningen af ​​tid til at begynde at fjerne hans kirke og derefter herske over hele jorden i tusind år indtil dommedag.

.

Han lovede at komme tilbage, og han vil snart opfylde sit løfte!

Det er en sikkerhed!

 

Alligevel vores officielle guide til Vatikanet « pave » siger ikke noget om de tegn, der annoncerer den forestående tilbagevenden vor Herre. Og værre han hengiver sig til Vatikanet til hedenske ritualer gør fælles bønner med repræsentanter for andre religioner!

Jesus Kristus er blevet en rigtig tilknytning til Vatikanet! 

For at forstå Jeg vil opfordre dig til at læse min artikel:

JESUS ​​KRISTUS er blevet en tilbehør og et stykke af Vatikanet Museum

 

 

Tro vil være nødvendigt i år at blive frelst!

 

 

Hver mand har brug for at tro på noget at komme videre i livet, nogle tror på styrken af ​​mennesket, andre mener og tilbede kimære guder og nogle går så vidt som at tilbede Satan!

 

Men vi mine elskede brødre og søstre i Kristus, vi ved, at Skaberen af ​​alle ting er Gud, og at kærlighed til os, hans eneste søn og elskede Jesus Kristus vil vende tilbage til Jorden efter to tusind års fravær at regere i tusind år, der adskiller os fra den endelige dom.

 

Vi alle forventer denne tilbagevenden med stor forventning og håber, at det vil være for dette år, 2015.

 

I flere år (2008) ser vi, at Gud vækker alle hans børn efterhånden ved tegn på, at nu er blevet så stærk og kraftfuld, at man skal være blind for ikke at se, og døv for ikke at høre dem!

 

I år 2015 er allerede eller ej året for Jesu genkomst Kristus, Gud alene kender og beslutter.

Men i år 2015 vil være nogen uforglemmelig måde og markere alle sind.

Og her er det en sikkerhed, fordi Jesu genkomst Kristus er nær, og de profetier og tegn på hans tilbagevenden er gennemført i de seneste år, efterhånden som veerne!

 

Læs min artikel:   KAOS Verden er allerede for 2015

 

For dem, der følger blogindlæg, (du er meget mange, og jeg takker dig) du ved, at Jesus Kristus er snart tilbage på Jorden, og det er med forventning om, at vi alle forventer hans tilbagevenden.

 

Men den dato og tidspunkt for tilbagevenden i herlighed Jesus Kristus, ingen kender.

 

Bibelen er meget klar på dette emne!

 

 

Se vers 36 i kapitel 24 i Matthæusevangeliet:

 

 « På den dag og time ved ingen, hverken himlens engle eller Sønnen, men Faderen alene. »

 

 

Men Jesus Kristus selv forlod os mange tegn, så vi kan forstå og nærme tættere på dagen for hans tilbagevenden.

 

Læs Mat.24. link  :  End of Days

 

Bibelen indeholder også flere oplysninger for at forstå tegnene annoncerer de sidste tider og Jesu genkomst Kristus.

 

Jeg vil ikke udvikle i dette papir tegn og profetier i vor Herre Jesus Kristus, men du kan finde dem i nedenstående link vil give dig mulighed for at opdage mange bibelske profetier og tegn varsler tilbagevenden Jesus Kristus .

 

Tak passerer Pastor Daniel for denne bemærkelsesværdige arbejde!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

I mit tilfælde var det i 2008, ved en tilfældighed uden nogensinde troede et øjeblik før, indså jeg, at vi levede meget specifikke og vanskelige tid på jorden.

 

Bemærk:

Når jeg ser tilbage, indser jeg, at det var Guds vilje fra at skrive at sætte mig og tusindvis af vore brødre og søstre for alt i verden at annoncere tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus!

 

Vi står over for siden 2008 World Economic Crisis, en global hungersnød, pandemier og uhelbredelige sygdomme, en global og væsentlige forstyrrelser i vejret, tab af kristne værdier i Vatikanet, såvel som mange præster Kirke og utallige brødre og søstre, en betydelig stigning af islam på verdensplan og forfølgelse og store drab på kristne af islamister over hele verden.

 

Alle disse kendsgerninger er gennemført og formere med mere og mere vigtig som de såkaldte naturkatastrofer i verden med styrke og raseri.

 

Min forskning i årsagerne til disse begivenheder i sidste ende førte mig til Bibelen, jeg havde sjældent åbnet siden min ungdom.

 

Således fandt jeg en sammenhæng mellem alle disse begivenheder og fundet, at mange andre også var relateret til de allerede nævnte;

 

Såsom den eksponentielle stigning i befolkningen, på verdensplan, den eksponentielle udvikling af teknologi.

 

Det var således klart, at alle disse begivenheder var en del af bl.a. skilte og profetier annoncerer Jesu genkomst Chris på Jorden.

 

I betragtning af mængden af ​​bibelsk profeti og gjort tegn kan have matematisk udelukket, uden risiko, alle tilfældigheder!

 

Du vil forstå de følelser, der greb mig, inden en sådan opdagelse, men også de mange spørgsmål, jeg stillede.

 

Jeg må sige, at dette forstyrrer mit liv og mine prioriteter og jeg besluttede i 2009 at foretage en grundig undersøgelse af afkastet af vor Herre Jesus Kristus.

 

Denne undersøgelse førte mig til sikkerhed for hurtig tilbagevenden til Jorden af ​​vor Herre Jesus Kristus!

 

Stillet over for denne absolut sikkerhed, har jeg besluttet, efter megen eftertanke, at informere verden om denne overhængende tilbagevenden til Jorden af ​​den eneste Guds Søn.

 

Jeg havde så ubønhørligt forfølge min analyse og forskning for at forstå og finde så mange oplysninger, der kan opdage, hvad jeg mener skjult i Bibelen: « En omtrentlig dato for tilbagevenden vor Herre og Konge Jesus Kristus, den eneste søn af Gud « .

 

Introduktion til dette maksimale tilgang datoen for returnering af vor Herre Jesus Kristus på jorden er blevet for mig en rigtig « Quest for den hellige gral »

 

I første omgang havde jeg at finde, hvor længe vi lever disse vanskelige og bestemt tidspunkt.

 

Min forskning tilladt mig at forstå, at siden halvtredserne, vi boede en dyb transformation periode af vores samfund.

 

 

Blandt andet:

 

TEKNOLOGI 

 

 

Oprettelsen af den første computer, der fører til det, vi kender i dag:Smartphone! (Med alle sine programmer, herunder TV)

1946  : Oprettelse af ENIAC  (Electronic Numerical Integrator og Com puter) ved  P.Eckert  og  J. Mauchly . Programmering af computer udføres ved rewiring dem, dens indhold. Bestående af 19.000 rør, det vejer 30 tons, dækker et areal på 72 m2 og forbruger 140 kilowatt. Ur: 100 KHz. Hastighed: 330 multiplikationer per sekund.

ORDI

 

Kilde: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 DEMOGRAFI 

 

 

Verdens befolkning er vokset fra to milliarder 500 millioner i 1950 til syv milliarder, 63 år senere.

 

En eksponentiel stigning på fire og en halv milliard mennesker på bare 63 år. Det er aldrig set i historien om manden!

 

Verdens befolkning blev anslået til 500 millioner mennesker der 2000 år en gennemsnitlig stigning på en milliard mennesker hver tusinde år!

 

Mens en stigning på fire og en halv milliard på bare 63 år, faktisk siger, hungersnød, sygdomme, usikkerhed, konflikter, økonomisk krise og mange andre ulykker.

 

Denne eksponentiel og uforholdsmæssig forøgelse af verdens befolkning i 63 år, er en kendsgerning med vigtige konsekvenser, og er ansvarlig for opfyldelsen af ​​mange profetier.

 

Se link: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

KATASTROFE

 

 

Ligeledes fandt jeg også en eksponentiel stigning i naturkatastrofer siden halvtredserne.

 

CHART

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

Hungersnød og sygdomme stor del af verdens befolkning var og stadig er daglige realiteter.

 

Uforklarlige dødsfald 

 

Stillet over for sådan en strøm af begivenheder, var det nødvendigt at tilføje de uforklarlige dødsfald på verdensplan af millioner hvert år, fugle, fisk og husdyr.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Alle disse kendsgerninger er reelle, håndgribelige og kontrollerbare.

 

 

Opfyldelsen af ​​alle disse begivenheder og mange andre er alle blevet profeteret i Bibelen, som skal udføres sammen på en enkelt generation, gør det umuligt tilfældig intervention.

 

De er alle nævnt i Bibelen som en del af de tegn og profetier om Jesu genkomst Kristus advarsels- ….!

 

Vers 33 og 34 i kapitel 24 i Matthæusevangeliet tilladt mig at have tillid til, at vores generation var den generation, der ville se, tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

Tilsvarende når du ser alle disse ting, ved, at Menneskesønnen er nær, ved døren. 

Jeg fortæller dig sandheden, denne slægt skal ikke forgå, førend alle disse ting være opfyldt.

Link: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Kraft var derfor klart, uomtvistelig, og dokumentation herfor som i hele verden, da halvtredserne blev eksponentiel og uforklarlige proces implementeret i alle områder.

 

Alle disse bibelske profetier og tegn synes at være i gang i slutningen af ​​fyrrerne og begyndelsen af ​​halvtredserne.

 

Et meget vigtigt tegn på annonceringen af tilbagelevering af Jesus Kristus fandt sted 14 maj 1948, var det « oprettelsen af staten Israel. »

 

Gud havde givet 14 maj 1948, tilgivelse for det jødiske folk, der endelig kunne begynde at vende tilbage til Israel.

 

Denne nation var i eksil i hele verden, « straffet » med forfærdelige lidelser indtil udgangen af ​​tid til at afvise og korsfæstede Jesus Kristus, der er 2000 år!

 

 

 Men i slutningen af ​​tid Gud har tilgivet!

 

 

(Ezekiel 36 / 24-28)

Jeg vil tage dig fra Folkene, samle eder fra alle lande, og bringe dig tilbage til dit land. Jeg vil stænke rent vand på jer, og I skal være rene;Jeg vil rense dig fra alle dine Urenhed og alle eders Afgudsbilleder. Jeg vil give dig et nyt hjerte, og jeg vil sætte en ny ånd Jeg vil fjerne fra dig dit hjerte af sten og give dig et hjerte af kød. Jeg vil sætte min Ånd i dig, og jeg vil få dig til at gå i mine Skikke, og I holde mine Skikke. Du skal bo i det Land, jeg gav eders Fædre; du skal være mit folk, og jeg vil være jeres Gud

 

Så det er efter min ydmyge mening datoen for dette tegn til at huske som startdatoen for de sidste tider og hvorfra i løbet af en generation vil være tilbagevenden Herren.

 

Afkastet af Jesus Kristus vil finde sted uden skyggen af ​​en antydning af tvivl, for vores generation! Det er en sikkerhed! selv om mange kæmper for at opfatte muligheden for tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Godt, jeg var (og er) glad og strålende selv jeg forstod beviser til støtte for tilbagesendelse af vor Herre og Konge, Jesus Kristus, den eneste søn af Gud, vil udføre under vores generation.

 

Fortsætter min analyse, fandt jeg, at der siden September 29, 2008 …

 

« Dato med den berømte børskrak negativ indeks børsen i New York -777 »

 

… .den World har indgået en ny eksponentiel stigning af alle profetiske advarselstegn på tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Ser vi nærmere, ser vi fra marts måned 2012, en reel og eksponentielle stigning i størrelsen af ​​tegn og en ny, eksponentielt forværring kaldt naturkatastrofer samt protester oprør og krige.

 

Det er bemærkelsesværdigt, at Bibelen siger, at de sidste syv år er opdelt i to dele, og den anden vil være langt vanskeligere end den første …!

 

Daniel Kapitel 9 Vers 27

 

Han vil indgå en fast pagt med mange i en uge; og midt i ugen skal han give det offer og Afgrødeoffer, og fløj af vederstyggeligheder skal komme en ødelæggende, og at der indtil ødelæggelsen og hvad der blev dekreteret spredt over ødelagt.

 

Jeg inviterer dig til at læse hele kapitel for korrekt forståelse.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 HER og alt er færdig!

 

 

14 maj 1948 de bibelske profetier og tegn begyndte at vågne op gradvist.

 

Siden September 29, 2008, bibelske profetier og tegn som en tsunami hen over hele menneskeheden!

 

Alarmen begynder at ringe nu meget stærk!

 

 

Siden marts 2012 har den globale situation forværredes i alle områder.

 

Det bliver umuligt ikke at høre dette opvågnen villet af Gud!

 

Disse er reelle fakta, konkrete og kontrollerbare!

 

Det er klart, og forstå, at slutningen af ​​slutter, og vi er afhængige af resultaterne af min undersøgelse i sin sidste fase.

 

Konkret er vi for alle hændelser foretaget siden September 29, 2008, i den periode af sidste uge profeteret af profeten Daniel ca. 530 år før Jesus Kristus (Bible uge er for en periode på syv år) .

Påmindelse om Daniel Kapitel 9 link

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Det er de syv års trængsler før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Og vi er i marts 2012, « midt på ugen af ​​Daniel » i slutningen af ​​den anden del af tre og et halvt års modgang udfyldes logisk i september, 2015.

 

Det skal bemærkes, at krigen i Armageddon synes at være i gang med krigen i Syrien marts 2012

Linket nedenfor kronologien i begivenhederne i Syrien.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Begivenhederne i Syrien var forårsaget af en fundamentalistisk opstand syrere begyndte i 2011,  men det var først marts 2012, at de blev en rigtig krig ved ankomst og deltagelse af mange islamiske fanatikere rundt om i verden til kæmpe med oprørerne, den syriske regering.

 

Marts 2012 er også bevidstheden om de globale regeringer sværhedsgraden af ​​krisen.

Den europæiske rapport kaldes derefter et andet udkast af finanspolitiske stramninger ..!

Den usikkerhed og fattigdom tog derfor en ny højkonjunktur.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

I marts 2012, er det også en stor tegn på, at også fandt sted i himlen, men lammet af frygt for det ukendte mænd ignoreres.

Se denne video absolut hvis kilder er meget pålidelige.

Du kan finde denne video i min artikel nedenfor med detaljer.

 

Video på spansk

 

 

I år 2015 starter!

 

 

Og vi ved allerede, at det vil være forfærdeligt for mange af vore brødre og søstre!

 

Se min artikel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Katastrofer, kaldet naturlige, (voldsomme regnskyl, jordskælv, storme, orkaner, cykloner, Falls meteoritter og andre ulykker) vil desværre fortsætte og intensivere.

 

Den globale økonomiske krise vil vokse og forårsage flere hundrede millioner ofre.

 

De fyringer er også endnu til millioner af nye familier i fattigdom og usikkerhed.

 

Udbredt bliver konkurs tidligere på året klart overhængende.

 

Selvfølgelig vil USA gøre alt for at støtte dollaren er værd næsten ingenting. (Men de er klar til alt, herunder krig ikke at miste den globale overherredømme, og vi ser nogle effekter i økonomisk krig, at den USA engageret i Rusland og Kina!)

 

Lokale militære krige er blevet så vigtigt, at mange lande allerede deltager.

 

De vil føre til en global militær konflikt med eventuel anvendelse af atomvåben.

 

I år 2015 en stor forstærkning protester og opstande er bekymringer i mange lande, og selv i Frankrig!

 

Efter at have læst ovenstående linjer, kunne man tro, at disse er profetier, eller at jeg er en ekstrem pessimisme!

 

Og Nå nej!

 

Jeg gentager mig selv for første gang . « Jeg er ikke profet«

 

Du skal bare komme til den indlysende.

 

Siden 29. september har 2008 verdensøkonomien faldet til afgrunden og en irreversibel proces, det repareres førte verden til udbredt konkurs med alle dens konsekvenser.

 

Vejret, planeten, økonomi, politik og menneskelige værdier kendt for næsten syv år så vigtige problemer, som om vi ikke var i slutningen af ​​tid, lige før tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus, vi kan sige, at verden oplevede en reel og frygtelige mareridt.

 

Men vi ved, mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus som vor Herrens genkomst må forekomme som i smerter fødsel.

 

Ligesom smerten af ​​gravide kvinder er i de sidste dage af graviditeten, mere levende, indtil fødslen; og i slutningen af ​​tid, livet på jorden er, og vil blive endnu sværere, indtil tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

Således er der ingen fortjeneste at forstå siden den 29. september 2008 i omrids, hvilket vil ske fra år til år, indtil tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

Hvis min analyse af enden af ​​tiden er inde, skal Jesu genkomst Kristus finde sted mellem 14. og 15. september 2015.

 

Læs min artikel  :

 

Jesu genkomst KRISTUS den 14. maj eller September 15, 2015!UNDER Hornblæserfesten

 

 

den tid af graviditeten så adskiller os måske tilbagelevering af Jesus Kristus!

 

Jesus Kristus kunne derfor i ni måneder satte sine fødder på Oliebjerget i Jerusalem.

 

Dette er ikke en profeti!

Og jeg kan tage fejl,

Det ville ikke være første gang.

 

Men det skal bemærkes, at når de faktiske omstændigheder, profetier og bibelske tegn taler for sig selv, og jeg kun afsløre dem!

 

Anyway, den øjeblikkelig returnering af Jesus Kristus er en sikkerhed, vil alle tegn på tilbagelevering af vor Herre og Konge i 2015 være stærkere og mere magtfulde end 2014 og tidligere år, da smerten vil altid mere og mere levende, mere og stærkere og mere magtfulde, indtil han vendte tilbage!

 

Men hvis vi virkelig er i det sidste år, så alle tegn på tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus være så stærk og kraftfuld, at ingen på Jorden ikke kan sige, at han ikke har set dem, hørte og følte!

 

Hvis man, som jeg tror, ​​tilbagesendelse af vor Herre sker mellem 14. og 15. september 2015, mens de næste ni måneder kommer til at være virkelig, virkelig hårdt!

 

Dagen for Guds vrede 

 

Lige før tilbagelevering af Jesus Kristus er at forekomme på dagen for Guds vrede.

 

(Ingen kender den faktiske varighed af den profetiske Vredens Dag).

 

Men hvis tilbagelevering af vor Herre skulle være i år 2015 så dagen for Guds vrede er meget tæt!

 

Ifølge nogle forudsigelser, herunder at Padre PIO, ville denne tid af dagen af ​​Guds vrede sidste tre dage.

 

Sandsynligvis vil det være i dette tilfælde mellem 11. til 14. september 2015, smerten er mere klart indtil Herren vender tilbage.

 

Det vil derfor være i de sidste dage smerten vil være mere levende!

 

Mere end nogensinde er det vigtigt at bevare troen på Gud og på Jesus Kristus!

 

Tro er total tillid, absolut og ubetinget.

 

Vi skal holde godt tændte flammen i vores tro.

 

Flere liv vil være vanskeligt i år 2015, og vi skal styrke os i troen.

 

Mere end nogensinde Pray, igen og igen og bønfalder Gud om at give os hans tilgivelse for alle vores synder og vejlede os i denne sidste strækning, som vi ved vil være en reel forhindringsbane!

 

Vores sind er stærkt, men kødet er svagt, så bede Gud om at beskytte os mod fristelse og til at guide vores liv.

 

Jesus Kristus lovede, at han ville vende tilbage i slutningen af ​​tid, og her er vi!

 

Alle profetier og tegn på de sidste tider for Kirken bliver gjort.

 

Lad os se og lån i vejkanten af ​​livet at se tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus til at hilse med al vores kærlighed, fordi det kan komme på ethvert tidspunkt af 2015

 

Jesus Kristus lovede at vende tilbage, og han vil holde sit løfte, fordi han elsker os, at det er sandheden og Guds søn.

 

Er og forbliver ydmyg men stærk, stolt og værdig til at blive kristen og katolik i år 2015. Og det bliver ikke let!

 

Hvis Jesus Kristus kommer tilbage i år 2015 og jeg tror oprigtigt, og håber fra hjertet, for hvis tilbagevenden Jesus Kristus stadig var forsinke, så ville vi lide endnu mere, fordi smerterne er og vil hver dag endnu mere lyst til hans tilbagevenden.

 

Det er derfor meget vigtigt, at alle bede til Gud for den hurtige tilbagevenden vor Herre og Konge, Jesus Kristus, den eneste søn af Gud.

 

På det første komme Jesus Kristus, Guds Søn, havde mænd, der ventede på « jøderne » ikke ønsker at kende ham og gjorde ham ihjel!

 

Denne gang Jesus Kristus vil vende tilbage i herlighed og dem, der benægter Ham vil ikke blive gemt, og vil stå over for dagen for Guds vrede!

 

Så må vi råbe til Gud vores kærlighed og vores omvendelse for vore onde gerninger, vores synder, vores fejl og synder

 

Bed for en forestående tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus, så han stopper krigen i Armageddon , som jeg tror begyndte i Syrien i marts 2012 og hvis præcise bibel, hvad der vil blive stoppet af Jesus Kristus ved hans tilbagevenden .

 

Alle tegn på tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus er lavet!

 

Vi lever frafaldet troens og Kirken.

 

Anti-Christ styrer verden i skyggerne og førte Skarer til fattigdom, usikkerhed og krig lidelse.

 

The Rapture KIRKENS  

 

Men en stor og smuk nye venter alle vore brødre og søstre, der har udarbejdet eller forbereder sig til tilbagelevering af vor Herre.

 

Denne store og smukke nyhed er « The Rapture af Kirken« , som skal finde sted før dagen for Guds vrede.

 

Fordi kirken ikke er beregnet til at kende Guds vrede, men hans tilgivelse gennem Jesu Kristi kærlighed, der kommer for at redde hende.

 

De, der passerer vil blive fjernet fra livet til evigheden uden at gå gennem døden.

 

Deres fysiske kroppe vil blive omdannet til åndelige organer og for evigt vil de være med Jesus Kristus.

51 Se, jeg vise dig et mysterium, vi ikke alle sove, men vi skal alle forvandles,
52 i et øjeblik, i et øjeblik, ved lyden af den sidste basun. Basunen skal lyde, og de ​​døde skal opstå uforkrænkelige, og vi skulle forvandles.
53 Det er nødvendigt, at dette forkrænkelige må iføre sig den uforgængelige, og dette dødelige iføre sig Udødelighed. 54 Når dette forgængelige har iklædt sig uforgængelighed og dette dødelige har iført sig Udødelighed, skal derefter komme til dette skriftsted, er Døden opslugt til Sejr.
55 Død, hvor er din brod? ? Helvede, hvor er din brod
56 Men Dødens Brod er Synden; og hvad giver strøm til synd er loven. 57 Men Gud ske Tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus
58 Derfor, mine brødre og elskede søstre, være standhaftig, fast.Arbejde bedre og bedre i arbejdet i Herrens, vel vidende at din arbejde er ikke forgæves i Seigneur.1 Kor 15,51-58

 

Der er ingen profeti i Bibelen i en periode tid til fjernelse af kirken.

 

Fjernelse kan forekomme på ethvert tidspunkt.

 

Jeg var forkert, og jeg indrømmer. 

 

 

Jeg troede så meget ville ske længe før dagen for Guds vrede.

 

Men ved nærmere eftertanke, ved vi, at Gud ønsker så mange kan blive frelst, og derfor fjernelse skal ske i sidste øjeblik, lige før den dag, hvor Guds vrede (sandsynligvis dagen før).

 

Er derfor sandsynligt , at afkastet af vor Herre Jesus Kristus sker mellem 14 og 15 September 2015 vil ekstase finde sted mellem 10. og 13. september 2015 afhængigt af længden af dagen af Guds vrede.

 

N ote:

 

 

 

Siden den første dag jeg indså, at Jesus Kristus snart ville vende tilbage til Jorden, havde jeg en meget vigtig beslutning at gøre.

Jeg havde valget mellem at holde for mig resultaterne af min analyse og resultater eller udgives i en blog gratis.

Stormagter og stor viden indebærer automatisk stort ansvar!

Tror ikke, at valget var let, var det endnu drakonisk! Og for flere grunde.

Jeg kunne være forkert, og jeg er faktisk allerede bedraget mig har tidligere rettet nogle omtrentlige datoer for fjernelse af kirken og for tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

Jeg fuldt ud påtage sig mine fejl, især da de tillod mig at udvikle og forfine min analyse og forskning.

De tilladt mig at forstå, at åbenbaringer de sidste tider er vi lavet af Gud som forud for slutningen af ​​tid.

så jeg fortolket tegnene og profetier er baseret på de faktiske forhold og de følgende datoer:

Fra 14 maj 1948 som begyndelsen til slutningen af tid. Hvilket ville fastslå, at det ville være godt at generation, der ville se en tilbagevenden af Jesus Kristus på Jorden.

Fra September 29, 2008 som begyndelsen på den sidste uge af Daniel (Sept sidste år af modgang før tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus), som ville omfatte Jesu genkomst Kristus ville være syv år senere, og dermed i 2015 omkring september måned. 

Fra marts 2012 til at være midt i trængsel og dermed starten på 42 måneder (3 år gamle) i den anden del af modgang, og i begyndelsen af krigen i Syrien ville være begyndelsen af krigen ved Harmagedon.

 

Hvis disse datoer er dem, der er bestemt og bruges af Gud, så vi faktisk kunne ikke finde dem, før de vigtige kendsgerninger i den forbindelse, og som blev profeteret i Bibelen er opfyldt.

 

For 14 maj 1948 er Guds tilgivelse for det jødiske folk blev dømt til at vandre i Bibelen indtil udgangen af tid.

Til September 29, 2008 , den profeterede ødelæggelse, som menneskeheden vil ikke komme sig.

I marts 2012 , begyndelsen af den store trængsel er fastsat i Bibelen som værende meget vigtigt for hele menneskeheden lidelse, der vil vare og forstærke indtil tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

Så logisk i en dyb respekt for bibelske tegn og profetier, tilbagesendelse af vor Herre Jesus Kristus synes at være god i år 2015 omkring september måned!

Jeg er selvfølgelig klar over, at være måske forkert!

Men som kristen og katolik havde jeg den moralske ret til at holde det for mig selv disse opdagelser, hvoraf det fremgår, at de sekvenser af fakta og datoer overlapper perfekt med de bibelske tegn og profetier for de sidste tider!

I god samvittighed, ligesom en flaske kastet i havet med min lille måder og min beslutsomhed, besluttede jeg at formidle dette budskab til verden, så flest forbereder for tilbagelevering af vor Herre og King Jesus Kristus.

Faith har styret mit liv og også styret min pen i bloggen.

Det er gennem kærlighed og takker Gud, Jesus Kristus, Helligånden og Jomfru Maria, for al den hjælp, al den kærlighed og velsignelser, de har altid gjort min familie og i min liv, jeg søgte og analyseret det særlige tidspunkt, som vi har set siden 2008, således at så mange af vore brødre og søstre kan komme til Kristus og blive frelst.

Mit sind er langsom og træt, mine tider klodsede ord mine ofte omtrentlige tilgange, men rækkefølgen af ​​begivenheder siden 14 maj 1948 synes at give mig grund, og Jesu genkomst Kristus synes at være for året 2015 for måned september på lyden af ​​den sidste basun den jødiske ferie « Rosh Hashanah fra september 14 og 15, » som ingen af ​​parterne i forvejen (undtagen Gud) kender den nøjagtige dag og tid.

 

I år 2015 vil vi alle mine elskede brødre og søstre i Kristus, have det bedste af vores evne til at hjælpe vores møder tilfældigt alle vore brødre og søstre i nød, der søger vores hjælp.

 

Året vil være vanskeligt, og vi har alle brug for at blive sande soldater Kristus og handle på Herrens herlighed.

 

Vi kan også give værdifuld støtte til selvhjælp foreninger som Army of frelse populære backup eller andre velgørende organisationer.

 

Et smil, et venligt ord lytte og nogle gange nok til at juble og tillid selv at genoplive flamme tro nogle af vores vildledte brødre og søstre.

 

I år 2015 dagene er mørke og kun tro vil lede vore skridt!

 

Mod, tålmodighed, kærlighed og fred i hjertet og i hjemmet.

 

Vi er i slutningen af ​​vores forventninger. 

« Jesus Kristus kommer snart! »

 

De næste ni måneder, vil være meget vanskeligt, så lykke til dig alle mine elskede brødre og søstre i Kristus.

 

Hvis Jesus Kristus ikke kom for at frelse os i år,

Så må vi står over for store ulykker!

 Gud velsigne os og beskytte os.

 

Olie er begrænset, og dens ende vil skabe kaos

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

Ruinen af ​​verdensøkonomien vil føre til en militær konflikt World og det kommer snart!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Pierre Jovanovic siger hans bog 666, jeg inviterer dig til at læse hans bog at forstå, hvad der vil ske på jorden, hvis Jesus Kristus er langsom i kommer …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Før du forlader, vil jeg opfordre dig til at fortsætte din tankegang ved at læse min artikel (link nedenfor), særlig den del  LEDER

Vatikanet – FRAFALD – de sidste dage af endetiden – den hellige Jomfru

Vi må forstå, at hvad der sker med menneskeheden er ikke trivielt.

Vi står over for en verden af ​​metamorfose proces.

Denne forvandling blev profeteret, og vi ser begyndelsen til dens opfyldelse.

Det er Jesus Kristus, som vil bære på hans tilbagevenden.

Skaberen har fortalt os i profetierne, og vi ved, hvad de skal gøre for at få adgang til denne udvikling af menneskeheden.

Enig at blive frelst af Jesus Kristus,

At blive døbt med vand,

Bede Gud om tilgivelse for alle vores synder,

Omvender os fra vore onde gerninger, vores synder r edressant vores liv,

Bliv ydmyg, men stolt og værdig til at være kristen og katolik.

Kærlighed og hjælpe vores brødre og søstre.

Tilgiv dem, der synder imod os.

Ikke dømme ikke at blive dømt.

Bed Gud til at guide vores liv ikke at synke ned i synd og for at kunne modstå fristelsen.

Respekt og følge de ti bud af Gud.

Du kan finde de ti bud i min artikel:

Tvivl og frygt tegn på de sidste tider at annoncere Jesus Kristus kommer tilbage

Jeg har intet at sælge, denne blog er helt gratis og uden reklamer.

Du også kan blive soldater Kristi ved at sprede linket til alle de blogindlæg på alle dine kontakter.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Jesus har brug for hver enkelt af os, så flest gemmes.

Uret tikker, og alle skal vælge sin samvittighed hans måde at gå til Gud uden at glemme, at Jesus Kristus sagde:

Jeg er vejen, sandheden og livet; Ingen kommer til Faderen uden ved migJohn kapitel 14 vers 6

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Jesus Kristus har brug for os alle til at annoncere sin tilbagevenden.

Lad os være inderlig i troen!

Elskede brødre og søstre i Kristus, kærlighed og Guds fred være med jer alle og jeres familier indtil tilbagelevering af vor Herre og Konge Jesus Kristus, den eneste søn og elsket af Gud.

Victor

FYI

På hver side, og hver post ved at klikke på den blå bjælke øverst del du automatisk dirigeret til modtagelse og min sidste artikel.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.