2014! TIME IMAN DALAM YESUS KRISTUS

Adakah t_sablier [1]

Terdapat dua ribu tahun yang lalu dengan kelahiran agama Kristian dilahirkan harapan untuk manusia hidup selama-lamanya.

Yesus Kristus menjanjikan kebangkitan orang mati dan penculikan gereja hidup beliau sekiranya beliau kembali.

Yesus Kristus adalah anak kepada seorang tukang kayu dan Charpentier dirinya sehingga umur tiga puluh tahun.

Selepas mempelajari Taurat, beliau mengajar kasih sayang Allah sehingga dia ditangkap dan juga penyaliban.

Silang bercahaya terang

Yesus Kristus, dapat menawan mati oleh kebaikan dan Allah Bapa kepada rasul yang dia telah bersara ke syurga untuk menyediakan suatu tempat di rumah bapanya di sana untuk menyambut beliau gereja di akhir zaman.

Yesus Kristus adalah Mesias yang dihantar oleh Tuhan dan orang-orang Yahudi yang dijangkakan, tetapi bahawa orang-orang Yahudi tidak diiktiraf sebagai Al-Masih!

Dan kerana Nabi Isa dikatakan menjadi anak Allah, dan Allah adalah Trinity (Bapa, Anak dan Roh Kudus)

Bahawa rabbi tidak mengakui walaupun segala bukti dan mukjizat dan pengetahuan yang lengkap, lengkap dan sempurna seluruh Taurat oleh Yesus Kristus, dan yang sepatutnya dan menyedari messiah dalam kitab-kitab, mereka l ‘berlepas diri sebagai messiah dan ada dihukum mati melalui penceroboh Rom.

Semasa tiga setengah tahun beliau berdakwah, Nabi Isa melahirkan gereja « Kristian »   sebagai para rabbi dan orang-orang Yahudi telah dinafikan.

Ini adalah gereja yang diasaskan oleh Yesus Kristus, yang akan datang ke akhir masa di Jerusalem syurga untuk meraikan perkahwinan Anak Domba (The perjanjian yang kekal antara ahli-ahli gereja dan Yesus Kristus)

Atas desakan para rasul untuk ingin tahu tarikh keghairahan gereja untuk menghadiri acara ini indah menjanjikan ‘Isa Kristus menjelaskan bahawa hanya Allah Bapa tahu hari dan jam kembali pada akhir masa.

Semasa khutbah, dan sebelum bersara, Yesus dimaklumkan pengikutnya namun amaran tanda-tanda kembali supaya semua orang boleh menyediakan dan menyucikan kemunculan dan peristiwa yang luar biasa.

Sebelum penyingkiran gereja dan beliau kembali ke kerajaannya, Yesus Kristus mengatakan bahawa akan menjadi masa yang sangat sukar untuk bumi, bagi umat manusia, untuk manusia dan untuk Iman.

Alkitab meramalkan bahawa tujuh tahun terakhir sebelum kedatangan Mesias akan menjadi sangat sukar dan bahawa kesukaran yang akan meningkat kerana dalam sakit bersalin.

Yesus berkata bahawa pulangan li beliau anggap lelaki dan negara, yang akan mengikat syaitan semasa pemerintahannya dan dia akan memerintah secara fizikal di bumi seribu tahun.

Pemerintahan ini adalah pemerintahan Cinta di bawah Undang-undang Allah!

Ketepatan:

Tuhan: Tiada cinta tanpa undang-undang dan undang-undang tanpa cinta!

Lucifer : Tiada undang-undang di Cinta dan tidak ada kasih dalam Akta!

Pemerintahannya akan berakhir dengan pemberontakan sebab syaitan akan dikeluarkan untuk menggoda kali terakhir lelaki dan negara.

Ini pemerintahan Kristus akan berakhir dengan penghakiman terakhir, selepas itu bumi akan dimusnahkan.

Sesetengah pergi pada bumi yang baru dengan Yesus Kristus dan gereja-Nya dan lain-lain akan ke neraka dengan Lucifer dan pengikutnya.

Di sini beberapa perkataan apa yang harus mengharapkan orang Kristian.

Walau bagaimanapun, sejak pemergian Jesus Kristus Kristian setiap generasi telah bermimpi dan berharap itu adalah akhir masa untuk zaman mereka.

Perbezaan dengan generasi kita adalah bahawa kita sedang menyaksikan sejak 14 Mei 1948, tarikh penciptaan negara Israel, untuk pendaraban semua tanda-tanda kedatangan Kristus.

Untuk Bumi:  Gempa bumi, banjir, ribut, taufan, kebakaran dan bencana lain seperti kematian yang tidak dapat dijelaskan per juta pada 2008, haiwan, burung dan ikan.

Semua orang boleh melihat bukti satu tragedi bahawa ramai orang hidup yang dihadapi oleh bencana yang keras daripada tanah dan cuaca.

Perlu diingatkan bahawa sejak awal tahun ini keadaan di luar standard dalam semua kawasan yang terjejas oleh bencana.

For Humanity : Penyakit Kritikal, kemiskinan, kesengsaraan, kemusnahan dan ketidakstabilan politik global adalah wabak itu yang memburukkan lagi

Untuk Lelaki : The nilai diterbalikkan, mementingkan diri, mementingkan diri, individualisme, homoseksual, nafsu dan fikiran sesat lain menjadi nilai-nilai biasa atau moden dan juga mendakwa!

Untuk Iman : Kita hidup dalam dunia di mana masa telah menjadi sangat berharga seperti emas dan banyak mempunyai secara beransur-ansur dari gereja-gereja dan iman, sering lebih suka untuk menghabiskan masa lapang sedikit untuk budaya dan kesejahteraan badan dan minda (Sukan, Muzik, Urut dan Kedai) dan bukannya doa dan kemuliaan Tuhan.

Malah di kalangan Vicars gereja, ada yang telah menjadi ahli kemanusiaan francs tukang batu, kewangan, sains, dan ada juga hilang iman dan banyak skandal mengenai paderi, imam, gajah!

Malah paus telah menjadi raja-raja, ketua negara Vatican sebaliknya memberi tumpuan kepada panduan tertinggi kementerian mereka gereja.

Walaupun enggan taat dara suci yang telah meminta agar rahsia ketiga Fatima didedahkan oleh paus pada tahun 1960.

Vatican telah menjadi satu skandal semua jenis dan ia adalah jelas bahawa ini tidak lagi tempat yang suci, tetapi kerusi daripada anti-Kristus!

Sejak 29 September 2008, tarikh bermulanya kehancuran global, kita sedang menyaksikan lonjakan dalam semua karenah Bumi, Kemanusiaan, Manusia dan Iman.

Kami benar-benar berlaku pada tahun 2014 pada peringkat di mana ia adalah semulajadi untuk bertanya soalan kewujudan dan masa depan umat manusia.

Dunia kita musnah, sebagai contoh hutang negara Perancis dianggarkan 2000000000000 €, yang bermaksud bahawa setiap Perancis perlu membayar kira-kira 33.000 € untuk menyelesaikan hutang!

Siri bencana adalah tumbuh bagaikan cendawan di mana-mana di Bumi.

Keganasan, pemberontakan dan perang saudara melanda dunia dengan kekuatan dan kemarahan.

A membeli-pembunuhan hits ramai orang.

Gereja dirosakkan, dirosakkan dan juga dibakar.

Kristian dianiaya dan dibunuh di banyak negara, terutamanya di Afrika dan Timur Tengah.

Semua menimbulkan persoalan mengenai masa-masa yang kita hidup.

Sudah tentu bagi saya tidak ada sebarang syak dan posting blog berganda adalah saksi.

Kami pada masa-masa dahsyat yang perlu diselesaikan oleh pulangan segera Yesus Kristus

Apa sahaja kepercayaan anda, agama, budaya, anda, akar anda, lalu anda, nafsu anda, keinginan anda dan tempahan anda, ia adalah masa untuk bertanya tentang masa-masa yang kita hidup di dalam dan apa yang akan berlaku tidak lama lagi.

Samada anda boleh terus dalam hidup anda, tabiat anda, kesilapan anda, dosa-dosa anda, keseronokan anda tanpa perlu bimbang tentang esok.

Atau menyedari bahawa Alkitab mendedahkan bahawa kembali Yesus Kristus kepada generasi kita dan kembali berlaku.

Dan kemudian, dalam kes ini, ia adalah masa untuk meluruskan kehidupan anda dan datang kepada Yesus Kristus untuk diselamatkan.

Yesus Kristus adalah cara dan tidak ada orang pergi kepada Allah kecuali melalui dia.

Jadi jika anda mahu pergi kepada Allah dan menjadi sebahagian daripada gereja Yesus Kristus akan dikeluarkan, anda tahu jalan.

Pembaptisan, Taubat, Iman,

Saya menjemput anda untuk mencerminkan kehidupan Abadi anda bergantung.

Brothers Kekasih dan Sisters in Kristus, menjaga api iman anda dengan baik dinyalakan.

lilin lilin-pemegang-Anim

Jika anda boleh membaca satu bab dalam Alkitab, saya menjemput anda untuk membaca bab ke-24 Injil mengikut Matthew.

Link: The End Times

Petunjuk:

Nubuatan-nubuatan yang dibuat sejak 14 Mei 1948 Terdapat banyak bahawa ia adalah mustahil secara matematik bahawa peluang boleh membenarkan pencapaian ini dalam tempoh kurang daripada 70 tahun.

Sudah tentu semua fakta-fakta ini telah membuat perkara yang berikut, setiap menyebabkan lain dan semua adalah semula jadi dan kerana situasi berubah.

Tetapi dia tidak ada dua ribu tahun untuk mempertimbangkan semua perkara ini atau mereka boleh berlaku dalam tempoh satu generasi,

Hanya Tuhan yang tahu semua tentang « Alfa untuk Omega » telah bahawa semua nubuat ini akan dipenuhi dalam tempoh satu generasi.

Lihat: Matius 24 ayat 34

Saya katakan ini benar, generasi ini tidak akan berlalu, sehingga semua perkara ini dilakukan.

Kita melihat setiap hari buah-buahan yang berita pahit dalam semua bidang cuaca dalam politik antarabangsa, melalui berbuka keganasan, penyakit yang serius, kesengsaraan dan kemiskinan tanpa melupakan nilai-nilai negatif yang mengawal dan membawa dunia!

Pulangan Yesus Kristus kepada generasi kita tidak kemungkinan tetapi kepastian!

Saya juga perlu mengatakan bahawa ini bukan iman yang membawa saya untuk mengatakan bahawa kedatangan Kristus adalah satu kepastian untuk generasi kita, tetapi ia adalah bukti pencapaian ramalan-ramalan.

Apa agama anda, satu-satunya peluang anda perlu disimpan adalah untuk datang kepada Yesus Kristus melalui Pembaptisan, Iman dan Taubat!

2014 dan 2015 akan menjadi dua tahun hitam dan dahsyat bagi manusia, Bumi dan Kemanusiaan, dan mereka mungkin temujanji Yesus Kristus dengan kemanusiaan dan gereja yang kuat!

Sudah tentu ini bukanlah satu ramalan namun analisis logik akhir zaman.

Bertaubat jika anda mahu disimpan!

Ia tidak terlalu lewat!

Malangnya, tidak lama lagi akan ada tangisan, kertak gigi dan air mata mereka yang tidak akan datang kepada Yesus Kristus.

Peace, Love dan kegembiraan dalam hati dan rumah menunggu pengangkatan jemaat untuk beberapa dan kembali Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun untuk orang lain.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :