Zoti MBRON krishterët e AL-Koch!

 4472788_3_cbbb_un-e-milicisë-krishterët--village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Këtë vit 2015 siç tha unë në artikullin tim 1 janar (link  KETU  )  ne jetojmë dhe do të jetojmë një tjetër momente shumë të forta në fund të kohës, sepse sa më e madhe kthimi i Jezu Krishtit është afër dhe ngjarjet janë të fortë , i fuqishëm, i qartë dhe shpërthyes. 

 

Një vështrim në vitet e shkuara dhe provat katastrofike të jashtëzakonshëm të situatës globale në të gjitha fushat që na duket në një mënyrë aq të qartë se njeriu duhet të jetë i verbër që të mos shohin apo besimi i keq të tilla si dritë duket e errët.

 

Në tremujorin e parë të 2015, Perëndia do të rrisë ndërgjegjësimin ndaj njerëzimit (lidhje  KETU ) ne përjetojmë dhimbjen e profetizuar në Bibël njoftuar kthimin në Tokë të një bir të vetëm, dhe i Dashur, Jezu Krishtin, Shpëtimtarin tonë dhe Mbretin tonë që do të vijnë përsëri me ne për të sunduar botën gjatë mijë vitet që na ndajnë nga vendimi përfundimtar.

 

Ne duhet të kuptojmë se ne jemi duke jetuar në vitet e fundit, vëllezërit e mi shumë të dashur të krishterë dhe motrat e botës, kohën e persekutimit dhe Besimit.

 

Persekutimi i të krishterëve është tani në nivel global dhe në një shkallë të madhe nga luftërat civile, akte terroriste dhe fizik, moral dhe verbal.

 

ISLAMI e drejtë-duke menduar rrugën e Mesme, dënon bujë dhe sjellje e egër nga ngjarjet e përgjakshme, karikaturat e profetit të tij Mohamed,duke shkuar aq larg sa për të djegur flamurin e FRANCË tonë të dashur dhe të degradojë ambasadat tona.

 

Si atëherë mund të kemi respekt për një luzmë e fanatikë të cilët brutalisht bërtasin « i vdekur » për të krishterët dhe frëngjisht.

 

Si mund të kemi respekt për një ushtri e fanatikë etur për gjak dhe budallenjve në emër të një Perëndie që ata e quajnë Allahun të vrarë vëllezërit dhe motrat e tyre myslimanë tolerante dhe të hapur-mendje dhe vëllezërit dhe motrat tona Lindore krishterët .

 

Si mund të kërkojmë respektimin e qenieve të neveritshëm që shkelin gjymtuar dhe të vrarë ata që refuzojnë t’i nënshtrohen ligjeve barbare që kanë për qëllim bërjen « njeriun » rob e fanatikë të cilët janë me qëllim të përul njeriun për të pranuar një jetë e skllavërisë.

 

Duhet të pranohet se këto qenie i neveritshëm, fanatikë, islamistët dhe terroristë të kërkojë për të arritur nga të forcës, luftës dhe terrorit, një qytetërimit të ri në Tokë « ISLAMIT » .

 

Kështu që ajo duhet të thuhet dhe të sqaruar këto luzmë e egra të terroristëve fanatikë islamikë në qoftë se ata të vendosin të kthehen në sponsorizojë ose kryejnë sulme në vendin e të drejtave të njeriut dhe qytetarit « FRANCE », apo çdo qenie është i lirë të jetojnë besimin e tij, fenë e tij dhe kulturën në lidhje me liritë individuale dhe ligjet e Republikës , kemi lënë në asnjë rast krimet e kryera pa u ndëshkuar në Francë dhe në mbarë botën kundër popullit të Francës, vlerat e tij dhe të Republikës së saj .

 

TIME PEACE   

Përgjigja nga Franca do të jetë gjithmonë  me Ligjin e tij dhe të Drejtësisë dhe forcën e saj do të jetë gjithmonë Ligji i tij dhe Drejtësi.

 

Të kohës së luftës

Zoti ki mëshirë e armiqve tanë !!!

 

 

Ligjet e Republikës janë laike dhe myslimanët e Francës, frëngjisht e lindur të gjallë si çdo frëngjisht në përputhje me ligjet e Republikës, traditat e saj dhe zakonet e saj, të adhurimit të tij, kulturore dhe republikane.

 

Për muslimanët bëhen frëngjisht nga kombësisë franceze ata janë pranuar vlerat, ligjeve dhe zakoneve të Na dhe Franca dhe Republika e tij dhe duhet të përputhet.

 

Për myslimanët jo francezë që jetojnë në Francë që pranojnë më nukvlerat dhe ligjet e Republikës së Francës, ata kanë një problem që përgjegjësia e tyre për të zgjidhur.

 

Pacific frëngjisht dhe pacifistë.

I qetë sepse ata jetojnë në Paqe

Pacifistë sepse ato ndihmojnë të tjerët të jetojnë në paqe

 

Ne, frëngjisht, janë burra dhe gra Paqes të jetojnë në paqe dhe në emër të paqes dhe dashuri ne mirëpresim të viktimave të tiranisë dhe duke ndihmuar në kuadër të « OKB » dhe të gjithë njerëzit në nevojë viktima të tiranëve dhe madmen etur për gjak.

Për të sulmuar Francën dhe populli i saj është një krim kundër paqes dhe dashurisë së Perëndisë dhe ai kurrë nuk do të mbetet pa u ndëshkuar!

 

Islamistët,

 

Mos prek vëllezërit e mi francezë dhe motrat, hebrenj, myslimanë, ateistë, të krishterët apo ndonjë fe whatsoever!

 

Fanatikë dhe terroristë islamikë, ju të cilët po mbrojnë xhihad kundër qytetërimit tonë dhe shoqërinë tonë, dënimi juaj është afër dhe ai do të vijë nga qielli .

 

Ajo do të jetë i madh dhe do të përmbushet

nëpërmjet vullnetin e Perëndisë!

 

Islamistët, atëherë ju vdes për Perëndinë për të ndihmuar ju dhe do të mbeten të shurdhër ndaj lutjeve tuaja dhe lotët e tua.

 

Pendohuni apo të shikojnë qiellin!

 

Të gjitha viktimat fatkeqe të këtyre çmendur përgjakshme, unë dua të ju them se Perëndia sheh vuajtje tuaj dhe se dita e çlirimit është e afërt, atëherë shpërblimi juaj do të jetë i madh.

 

Kujdes, Kurajo, Durimi dhe Lutja.

 

Vëllezër të dashur dhe motra në Krishtin, Perëndia na do dhe do të na ndihmojë si ajo ndihmon vëllezërit tanë dhe motrat e AL-Koch që është një oaz i dashurisë dhe i paqes në ferr e Irakut!

Lidhje tek Shtypni Neni krishterët Al-Koch   KETU 

 

 

Zoti i bekoftë të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë.

Dashuria, paqja dhe gëzimi në zemrat dhe në lobeve në pritje të kthimit në lavdinë në tokë të Zotit tonë Jezu Krishtit.

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :