DUMNEZEU PROTECT creștinii din AL-KOCH!

 4472788_3_cbbb_un-de-miliție-creștini-the-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

În acest an 2015, astfel cum am spus în articolul meu de la 1 ianuarie (link  aici  )  trăim și va trăi încă foarte puternice momente de la sfârșitul timpului, deoarece cea mai mare revenirea lui Isus Hristos este aproape și evenimente sunt puternice , puternic, clar și exploziv. 

 

Unul gasiti anii trecut de și dovada catastrofală extraordinară a situației la nivel mondial în toate domeniile ne apare într-un mod atât de clar că unul trebuie să fie orb să nu vezi sau rea-credință, cum ar fi lumina pare întuneric.

 

În primul trimestru al anului 2015, Dumnezeu va ridica gradul de conștientizare a omenirii (link  aici ) experimentăm durerea profețit în Biblie anunță revenirea pe Pamant de singurul lui fiu, și iubit, Isus Hristos, Mântuitorul nostru și Regele nostru care va reveni cu noi pentru a conduce lumea în o mie de ani care ne despart de judecata finală.

 

Trebuie să înțelegem că trăim în ultimii ani, frații mei creștini frați și surori ale lumii, timpul de persecuție și credință.

 

Persecutarea creștinilor este acum la nivel global și pe o scară largă de războaie civile, acte de terorism și fizică, morală și verbal.

 

ISLAMUL dreapta-gândire modul de Est, condamnă furie și ferocitate de evenimente sângeroase, caricaturile profetului Mohamed său, merge atât de departe încât să ardă steagul de iubitul nostru FRANCE și degrada ambasadele noastre.

 

Cum atunci putem avea respect pentru hoardele de fanatici care strigă brutal « mort » pentru creștini și franceză.

 

Cum putem avea respect pentru o armată de fanatici insetati de sange si nebuni în numele unui Dumnezeu ei o numesc Dumnezeu ucide frații și surorile lor musulmani tolerante și deschise la minte și frații și surorile noastre creștinii răsăriteni .

 

Cum putem cere respect pentru ființele josnic care încalcă mutila și ucide pe cei care refuză să se supună legilor barbare menite a face « omul » sclavul fanatici care se afla spre scopul de înjosi om să accepte o viață de sclavie.

 

Trebuie recunoscut faptul că aceste ființe josnice, fanatici, islamiști și teroriștilor să încerce să atingă prin forță, război și teroare, o nouă civilizație pe Pamant « Islamul » .

 

Deci, trebuie spus și clarifica aceste hoarde sălbatice ale teroriștilor islamiști fanatici în cazul în care decid să se întoarcă la sponsorizeze sau să efectueze atacuri în țara drepturilor omului și cetățeanului « FRANȚA », sau orice ființă este liber să trăi credința lui, religia și cultura sa în ceea ce privește libertăților individuale și a legilor Republicii , ne-am lăsa în nici un caz de crime nepedepsite comise în Franța și în întreaga lume împotriva poporului din Franța, valorile sale și Republica ei .

 

PEACE TIME   

Răspunsul din Franța va fi întotdeauna  prin Legea lui și Justiție și puterea ei va fi mereu Lege și Justiție său.

 

Timp de război

Dumnezeu face milă dușmanilor noștri !!!

 

 

Legile Republicii sunt seculare și musulmanii din Franța, franceză născut viu ca fiecare franceză în conformitate cu legile Republicii, tradițiile și obiceiurile sale de închinare, ei, culturale și republicane.

 

Pentru musulmani deveni franceză de naționalitate franceză au fost acceptate valori, legilor și a obiceiurilor de noi și Franța și Republica lui și trebuie să se conformeze.

 

Pentru musulmani non francezi care trăiesc în Franța, care nu mai acceptă valorile și legile Republicii Franceze, ei au o problemă că responsabilitatea lor de a rezolva.

 

Pacific și pacifiști franceză.

Pașnică pentru că ei trăiesc în pace

Pacifiști, deoarece acestea ajuta pe alții să trăiască în pace

 

Noi, francezii, sunt bărbați și femei pentru pace trăiască în pace și în numele păcii și iubire salutăm victimele tiraniei și a ajuta în cadrul « ONU » și toți oamenii nevoiași victime ale tiranilor și nebuni insetati de sange.

Pentru a ataca Franța și oamenii săi este o crimă împotriva păcii și dragostea lui Dumnezeu și niciodată nu va rămâne nepedepsit!

 

Islamiștilor,

 

Nu atingeți frații mei francezi și surori, evrei, musulmani, atei, creștini sau orice religie fel!

 

Fanatici islamisti și teroriști, voi care pledează jihad împotriva civilizației noastre și societatea noastră, pedeapsa este aproape și va veni din cer.

 

Acesta va fi mare și va fi îndeplinite

prin voia lui Dumnezeu!

 

Islamiștii, atunci te implora pe Dumnezeu să te ajute și va rămâne surd la rugăciunile voastre și lacrimile.

 

Pocăiește-te sau ceas cerul!

 

La toate victimele nefericite ale acestor nebun sângeroase, vreau să vă spun că Dumnezeu vede suferința și că în ziua de eliberare este aproape, atunci răsplata voastră va fi mare.

 

Atenție, Curaj, răbdare și rugăciune.

 

Iubiți frați și surori în Hristos, Dumnezeu ne iubește și ne va ajuta, deoarece ajută frații noștri și surorile AL-KOCH, care este o oază de iubire și pace în iadul din Irak!

Link catre Presa Articol creștini Al-Koch   AICI 

 

 

Dumnezeu să binecuvânteze pe toți oamenii de bunăvoință.

Dragoste, pace și bucurie în inimile și în lobby-urile în anticiparea întoarcerii în glorie pe pământ a Domnului nostru Isus Hristos.

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :