LET ME VINC ALS NENS PETITS!

Molts dels nostres germans i germanes estan qüestionant que hem d’esperar el ràpid retorn de nostre Senyor Jesucrist, el Rei de Reis, l’únic fill de Déu, que aviat torna al seu regnat de mil anys a la Terra, fins dia del judici final.

Em sembla important reprendre i aprofundir en aquest treball una resposta em va fer un comentari a aquest article: EL RETORN DE JESUCRIST EL 14 de maig o el 15 setembre 2015! DURANT LA FESTA DE TROMPETES

déu-el-pare-fill-jesus-i-colom-copieu-1

Hi ha dues coses certes que vaig entendre mitjançant l’anàlisi dels signes i profecies dels últims temps.

La Primera:

Estem realment molt a prop del retorn del nostre Senyor Jesucrist, tenint en compte, és clar que Jesús va dir que només Déu el Pare sap el dia i l’hora de la tornada.

En segon lloc:

No entenem els senyals i profecies dels últims temps que, en mirar al passat.

 

Si, com crec que ja vaig escriure al blog que la fi dels temps s’inicia 14 maig 1948 amb la creació de l’Estat d’Israel, és perquè és a partir d’aquest període que els signes i La profecia bíblica que anuncia de nou de Jesucrist va començar a ocórrer amb més freqüència i potència.

 

De la mateixa manera que és des del 29 de setembre de 2008, amb la caiguda de la borsa a Wall Street, que han vist el desenvolupament de la ruïna mundial, els desastres de grans dimensions, els conflictes i les guerres a tot el món, la massacre dels cristians, destrucció d’esglésies i l’última guerra dels últims temps s’ha iniciat a Síria el març de 2012 amb l’arribada de reforços dels extremistes islàmics fora uneixen els foners files.

 

Aquesta és una guerra que durarà 42 mesos i que Jesucrist s’aturarà en el seu retorn (cal assenyalar que abans de la del març 2012 els esdeveniments a Síria eren un conflicte intern)

 

Des de 2008 hem vist un augment molt significatiu en el poder i la freqüència de tots els dolors bíblica profetitzat. Aquests són els fets.

 

Així que Déu, per la paraula de Jesucrist no ens diu per avançat el dia ni l’hora, però ens permet apropar-nos a la comprensió dels èxits aconseguits signes i profecies.

 

Així que podem entendre i veure que set anys entre setembre de 2008 setembre de 2015 (dues vegades tres i mig).

 

Els primers tres i mig va ser sens dubte molt difícil, però la segona meitat és molt més difícil. Aquests són els fets concrets que van ser profetizados en la Bíblia.

 

I l’any no ha acabat!

 

Ens trobem que el conflicte mundial va començar a Síria, s’està fent més fort cada dia que els mitjans de comunicació no parla molt en el moment de la guerra del Golf.

 

S’estan realitzant tots els signes i profecies bíbliques sobre el retorn de Jesucrist. Falta només els esdeveniments que estan directament relacionats amb el seu retorn.

 

1. Eliminació de l’església.

2. El dia de la ira de Déu.

 

 

Tot i que la eliminació de l’església es pot realitzar en qualsevol moment, confio que Déu va a esperar fins a l’últim moment perquè la majoria pot ser salvat.

 

A mesura que el dia de la ira de Déu, estic convençut que passarà just abans del retorn de Jesucrist.

 

Tingueu en compte que algunes profecies no bíblics parlen de tres dies de foscor.

 

Van passar tres dies abans del retorn de Jesucrist.

 

Pel que fa al segrest, que hauria de succeir en el dia de la ira de Déu.

 

Si he de fer-ho bé, i el retorn del nostre Senyor Jesucrist es produeix entre el 14 i 15 de setembre 2015 i sincerament espero que des del fons de la meva ànima, llavors els dies de setembre 2015 han de precedir ser el més particular de la història humana.

 

Vaig dir que el nostre Germà Claude Ignerski  »  AQUÍ  « , va escriure en els seus llibres sobre els temps finals, la lectura recomano que el rapte de l’església podria succeir al setembre de 2015 i el retorn de Jesucrist en 2021 .

 

Potser tingui raó i jo equivocat!

 

Però estem d’acord en el fet que 2015 hauria de ser un any molt especial i difícil de la final dels temps.

 

No obstant això, m’agradaria portar a la reflexió de cada fet que la Bíblia diu que el retorn del dolor de Jesucrist són com els dolors del part i passa per tant més temps i el dolor és agut per arribar insuportable!

Totes les mares donen fe!

 

Actualment estem presenciant massacres escales majors cristianes.

 

La sang dels sants ja flueix lliurement !!!

 

Mira els últims set anys des de 2008 en els nostres sofriments han assolit un nivell molt alt, imagini set anys més amb un augment en el dolor de potència constant i llavors comprendràs que hem de pregar intensament per al retorn del nostre Senyor per fer ràpidament.

 

Els convido a llegir els meus últims articles inclosos: 2015 la vinguda de Jesucrist REI DEL MÓN.

Enllaç: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Déu en la seva infinita misericòrdia, ajuda i protegeix a tots els que vénen a ell amb amor, humilitat i sinceritat.

 

No obstant això, moltes persones que pateixen i viuen els últims temps en un desastre angoixa, el dolor de la vida, la violència, la guerra, la pobresa, i que se senten abandonats per Déu.

 

Hem d’entendre que tots vivim proves individuals de la fe i el principi de la ira de Déu.

 

Gràcies al Senyor per totes les seves dades sobre l’immoble i totes les gràcies que ens concedeix per salvar-nos de la seva ira.

 

Pregar i demanar perdó a Déu per tots els nostres pecats, els nostres errors, els nostres errors i les nostres males accions.

 

Preguem també per tots aquells que estan lluny de Déu i sobretot pels bons musulmans, generós, que per desgràcia han estat enganyats pel fals Profeta Muhammad!

fals profeta-illuminati

 

Tots veiem que l’Islam és una aberració que professa amor amb les armes a la mà.

 

Ai, els que anomenem « bons musulmans » que es diuen a si mateixos fora dels islamistes radicals condemnen encara a l’infern, per al pensament serveixen i preguen, preguen i inconscientment serveixen Llucifer.

Recordem que entendre,

 

La Bíblia ens ensenya que Déu va crear l’home i llavors ell va crear l’home i la dona en la part primera generació d’aquesta petita humanitat naixent tornat contra el seu creador. (Caín va matar al seu germà Abel).

 

 

Més tard Déu va escollir als homes d’una família, el pare d’Enoc « Matusalem » el llinatge va engendrar a Noè. És que Déu va salvar a Noè del diluvi Humanitat. Tingueu en compte que aquesta humanitat que va sobreviure a la inundació es va reduir a vuit « família senzilla de Noè! »

 

 

Aquesta família de Noè, va repoblar el món, després va venir la seva descendència « Abraham » de dues dones que va engendrar a Isaac i Ismael.

 

Aquests dos mitjans germans es van convertir en enemics eterns.

 

Un, Isaac va engendrar el poble hebreu es va convertir amb el temps el poble jueu d’Israel « el poble de Déu »  l’Altre, Ismael, i va engendrar un Déu volia que la gent moltes i cobrir totes les terres de l’Orient Mitjà al voltant de la Mediterrània.

 

Són aquestes persones que van engendrar « Mohammed » que va dir que va ser visitat per l’Arcàngel Gabriel, qui va dictar l’Alcorà.

 

Mohammed, que era un cap guerrer imposada per l’astúcia i la força d’una nova religió de l’Islam.

 

 

L’Islam és  »  el tot en un «  La religió, la cultura, la societat, el dret, la justícia i el govern.

 

Els musulmans pobres han estat enganyats per aquest impostor Mahoma va afirmar que l’Arcàngel Gabriel va dictar l’Alcorà.

 

En nom de l’Alcorà i Al·là radicals islamistes cremar esglésies, matar els cristians i destruir els museus, mentre que els musulmans diuen benefactors envaeixen el món imposant les seves lleis i costums.

 

L’Alcorà és un anti-llibre que distorsiona i organitza gen sense la Bíblia per seure autoritat de Mahoma sobre els pobles conquerits per la paraula anomenada « Al·là », l’astúcia i la força.

 

L’elecció va ser senzilla els que volien viure adoptar l’Alcorà com a llibre sagrat, per a altres era la mort.

 

Per descomptat els que van triar la mort era superat en nombre als que va acceptar ser l’Alcorà i Mahoma.

 

Aquest descendent gent d’Ismael es va convertir com Déu li havia dit, tan nombrosos com les estrelles del cel.

Però pensar que va ser abandonat pel Déu de Abraham , es va anar i va crear gràcies  a Muhammad una nova religió pròpia . Es perpetua així la gelosia ancestral buscant sempre baralles amb els descendents d’Isaac.

 

Muhammad va trobar allà una manera d’unir a la gent per una nova religió « ISLAM. »

 

Però l’Islam és una aberració i Mahoma és un profeta fals tot i que mil milions de persones a la Terra afirmen el contrari.

 

La veritat està en la Bíblia .

 

A la primera anem a aprendre que Déu mateix materialitzat per un esbarzer ardent li va parlar a Moisès en persona a demanar al seu poble d’Egipte.

 

El poble jueu és el poble de Déu.  

És indiscutible!

 

També és indiscutible el fet que Jesucrist era el Messies del poble jueu anunciades en les Escriptures, però els Jueus se’ls nega!

 

 Ells van crucificar el Fill de Déu!

 

El fill de Déu, Jesucrist a través de l’amor, però, va donar l’oportunitat a tots els homes (Jueus i altres) per entrar al Regne del cel. No per mèrit, sinó pel seu amor!

 

És Jesucrist qui va crear l’Església que ha de reunir a tots aquells que desitgen salvar-se i arribar a la vida eterna en el regne del cel.

 

Abans de tornar a prop de Déu el Pare, Jesucrist va dir (Joan 15: 26)  « Jo us enviaré un altre Defensor, l’Esperit Sant » 

 

L’Esperit Sant de Déu ve sobre tot ésser que pel baptisme triada per formar part de l’Església de Jesucrist.

   

Cap profeta de Déu ha estat esmentat en la Bíblia per a crear una religió.

 

El paper d’un profeta de Déu no consisteix a aconseguir que anunciar, i Muhammad no ha anunciat, però complerta!    

 

MOHAMMED NO POT SER UN PROFETA !!!

 

Les úniques dues religions de Déu són les religions jueves i cristianes.

Ambdues religions van ser creades per Déu per al primer i únic fill Jesucrist a la segona!

 

El Fals Profeta Muhammad va fer tan interessat en la Bíblia i canvia el que no era convenient per l’exemple de Jesucrist, que era el reconeix com un profeta i no el fill de Déu!

 

Recordem també que en Daniel 9 verset 26 s’afirma:  I després de les tallen Messies de les seixanta-dues setmanes de descans, i no hi haurà successor. El poble d’un príncep que ha de venir destruirà la ciutat i el santuari, i fi vindrà com una inundació; va ser arrestat que la devastació durarà fins al final de la guerra. 

 

Jesús era realment el Messies esperat, tot i que va ser negat pel poble de Déu « dels Jueus »!

  

 I ell no té un successor!

 

Així que Muhammad mai podria afirmar que és missió divina per crear una nova religió.

 

Hi ha dues possibilitats per l’Alcorà, o va ser escrit des de zero per Muhammad amb o sense la connivència o l’Alcorà va ser dictades en realitat, però en aquest cas no va ser per l’Arcàngel Gabriel però Llucifer ningú.

 

La diferència entre l’ensenyament de Jesucrist i Llucifer és enorme, encara que la instrucció conté els mateixos ingredients.

Per Jesucrist, 

No hi ha llei sense amor ni amor sense llei

Llucifer,

Ell no té l’amor en la Llei o la Llei d’Amor

Com es pot veure que això no és el mateix!

 

Els musulmans són les desafortunades víctimes del fals profeta Mahoma, ja que també són víctimes de la síndrome d’Estocolm.

 

Llegiu l’article del bloc:

MUSULMANS SÓN VÍCTIMES D’ESTOCOLM SÍNDROME

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Ells seran el seu molt difícil d’abandonar l’Islam a venir a Jesucrist.Només cal veure el que l’emoció vos els musulmans, especialment els fonamentalistes en criticar l’Alcorà o Mahoma.

 

Els recordo a tots els musulmans el versicle 14 del capítol 19 de l’Evangeli de Mateu:

 

I Jesús va dir: Deixeu als nens, i no els impediu de venir a mi; perquè el Regne del cel és dels qui són com ells 

 

Així que quan veiem els nens musulmans, les dones i els homes utilitzats com bombes humanes no podem sinó lamentar que, islamistes fanàtics assedegats de sang obligats adoctrinament per aquests criminals infeliços suïcidis portant directament a l’infern!

 

A tots els musulmans només puc dir, vine a molts Jesucrist si vols ser fora de perill. Aquesta existència està arribant a la seva fi i Jesucrist arriba a vostè.

 

AGAFAMENT L’ÚLTIMA SORT!

 

Aviat Jesucrist tornarà, de manera que inicialment s’estalviarà l’segrestar als seus fidels de l’església, a continuació, només després del segrest i just abans del seu retorn, la ira de Déu caurà amb força i poder sobre la Terra i sobre tota la humanitat.

 

Fins a aquest dia de tornada a la glòria de nostre Senyor Jesucrist, com s’esperava per tots els cristians durant dos mil anys, és absolutament necessari seguir vivint amb humilitat, la dignitat i l’orgull de ser un cristià.

 

Hem de seguir per complir amb les nostres responsabilitats i així honrar els pagaments mensuals de totes les nostres deutes i el nostre diari viure en pau i amor per ajudar els que busquen la nostra ajuda.

 

Hem de pregar diàriament perquè Déu ens ajudi, ens protegeixi i ens manté fora de perill de la temptació.

 

Ja sabem que aquest any seguirà sent difícil, però que és una molt bona notícia tan aviat transformar les nostres vides.

 

Anem a mantenir la flama de la fe, tenir total confiança és absoluta en Jesucrist. Es va comprometre a venir a salvar la final dels temps i que mantindrà la seva promesa.

 

Estiri la seva existència, el baptisme, el penediment, el perdó, la pregària, esculli Jesucrist com a salvador, és el que permetrà que siguem estalvis i ser part de l’Església del nostre Senyor Jesucrist, que eliminarà aviat .

 

Jesucrist ve aviat i potser és per al mes de setembre o octubre de 2015.

 

Tots els meus articles

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Que Déu els beneeixi meus estimats germans i germanes, i l’ajuda en anticipació de la tornada a la Terra de nostre Senyor Jesucrist, per seguir el camí correcte en la seva vida i mai et rendeixis.

Els convido a veure aquest vídeo sobrietat en la nostra generació.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Pau, amor i alegries en els cors i llars amb l’expectativa del beneït dia del rapte de l’Església i la volta a la Muntanya de les Oliveres, el nostre Senyor i Rei Jesucrist, l’únic fill de Déu, seu regnat de mil anys fins al dia del judici final.

 

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :