ALARM snagu vjere u ljubav Isusa Krista

arbreciel

,

Bog je najavio da se čovjeku od stvaranja čovječanstva koji svijet« Zemlja » je imao život, a onda će biti uništeni krajem prošlog presude.

,

Bog je rekao u bibliji od strane njegovih proroka i njegovog jedinog sina Isusa Krista sve što će se dogoditi na kraju vremena i izvan nje.

,

Nakon završetka vremena, Isus Krist će fizički povratak na Zemlju vladati tisuću godina, sve do sudnjeg dana, a zatim neke će biti spašen i da će zauvijek živjeti na novoj Zemlji, a drugi će ići u pakao.

,

Nevjerojatno kako se čini, nakon dvije tisuće godina čekanja, nalazimo da su biblijska proročanstva i znakove upozorenja od povratka Gospodina našega Isusa Krista, već su napravljena u kvazi-ukupnosti, a oni koji još nisu napravili, su biti ispunjeni.

,

To je činjenično i provjerljive stvarnost, jer završetak prvih znakova je stvaranje države Izrael 14. svibnja 1948.

,

Od tog datuma u manje od 70 godina svi biblijska proročanstva i znamenje od povratka Isusa Krista učiniti.

,

Treba napomenuti da je matematički nemoguće da su svi ti proročanstva i biblijski znakovi mogu se ostvariti u isto vrijeme u tako kratkom razdoblju.

,

To je potpuno isključuje mogućnost!

,

Kada ste isključeni nemoguće u situaciji da je, kao vjerojatno kao što se čini nije najvjerojatnije hipoteza, ali stvarnost.

,

Kao što je matematički nemoguće da je šansa omogućiti postizanje u tako kratkom vremenu (manje od 70 godina) od mnoštva biblijskih proročanstava i znakova najavljuju tisuće godina od povratka Isusa Krista « Mesija »

,

Skori povratak Isusa Krista postao stvarnost, a ne vjerojatan scenarij.

°

ob_ecc958_10241985

,

Stoga možemo govoriti o izvjesnosti skorog povratka Isusa Krista.

,

Povratak Gospodina našega Isusa Krista odnosi i našu generaciju.

,

To je sigurna stvar, ali svatko je slobodan ignorirati.

,

Osobni Analiza sam napravio u pogledu mnoštva biblijskih proročanstava i znakova napravljena od 14. svibnja 1948, i eksponencijalno raste, jer 29. rujna 2008, …

,

(Datum izabrao sam u mojoj analizi kao polazni datum objave prošlog tjedna od strane proroka Daniela i posebno o datumu početka posljednjih sedam godina prije fizičkog povratka Gospodina našega Isusa Krista)

,

… Led me locirati povratak Gospodina našega Isusa Krista između 14. i 15. rujna 2015.

To u ukupnom poštovanja prema učenju Biblije i osobito Evanđelja:

.Matthieu 24 stih 36

,

Za taj dan i času nitko ne zna, ni anđeli na nebu, ni Sin, nego samo Otac.

,

Pročitajte moj članak

POVRATAK Isusa Krista MOŽDA 14 ili 15. rujna 2015! TIJEKOM VELIKU trube  :

,

Na očima proročanstva i znamenja, vijesti iz svijeta potvrđuje snagom na svim područjima brz skorom povratku Gospodina našega Isusa Krista.

,

Nažalost, tisuću puta, nažalost, mnogi muškarci i žene; posebno među mladima, više ne vjeruju u Boga, a kamoli Isusa Krista!

,

Mnogi su postali sebični, arogantni i hvalisav, indulging u požude i užitka radi zla.

,

Ostale skupine su se pridružili džihadista ubiti braću i sestre i sve one koji su stavili na svojim stazama.

,

Mi treba pogledati što se događa na Bliskom istoku da se vidi da očito je rat Apokalipse « Rat Armagedon » je počeo tek od ožujka 2012. u Siriji.

,

Valja napomenuti da je pobuna u Siriji je počela godinu dana ranije, ali pobuna je otišao u pravi rat fazi ožujka 2012 s dolaskom u Siriji mnogim džihadista diljem svijeta u borbi protiv ovlasti koje se za Uvođenje generalizirana cijelom Bliskom istoku džihada.

,

U svojoj analizi za povratak Isusa Krista na Zemlji između 14. i 15. rujna 2015, rat Apokalipse « Armagedon » je započeo u isto vrijeme kao i početak velike nevolje i zbog toga trajati do povratka Isus Krist, koji prestaje nakon povratka na Zemlju.

,

Rat Armageddon čini se da su se na novu dimenziju s ovom koalicijom četrdeset država protiv ovog vojske džihadista « Islamske države u Iraku i Levant (EIIL) »

,

Također moramo shvatiti da je ovaj rat će se pogoršati iz dana u dan, kao povratak Isusa Krista bi trebao biti kao u bolima porođajnim sa sve više i više boli, sve do posljednjeg trenutka, a to je da Fizika povratka na Maslinskoj gori u Jeruzalemu.

,

Trenutno, Izrael, a posebno Jeruzalem, već je predmet terorističkih napada tih boraca EIIL!

,

Isus Krist je prije povratka fizički na zemlji trebaju nastaviti s uklanjanjem crkve nije značilo da izdrže dan gnjeva Božjega koji moraju pojaviti prije njegova povratka.

,

No, one koji će biti dio crkve na dan ushićenja!

Izjava o vjeri:

,

Bezbroj su oni u svijetu koji nisu kršćani.

,

A među onima koji su kršćani, bezbrojne su i oni koji nisu naseljeni od prave vjere i koji ne slijede Božje zapovijedi i nauk Isusa Krista.

,

Ta strašna situacija pogoršana istinski globalni otpada.

,

To je ozbiljna, jer puno je Isus Krist vrlo brzo će ukloniti svoju crkvu, a mnogi će se isključiti. Dok su oni uvjereni da zaradite mjesto u crkvi Isusa Krista bit će uklonjeni.

,

Moramo shvatiti da je Isus Krist, Božji sin, bio je tamo dvije tisuće godina, na kraju njegova tri godine propovijedanja, vrijeđali, ponižavali, zlostavljali, šlag, mučeni, ponižavani i na kraju razapeli.

,

Ali nikada, nikada, Isus Krist nas je napustio, jer je prihvatio svoju patnju smrt radi našega spasenja!

,

A mi, moja ljubljena braćo i sestre, kako mnogi od nas su napustili Isus Krist napušta svoju Crkvu!

,

Isus je pitao Petra izgraditi svoju Crkvu, a crkva je « Jedan i nedjeljiva » to se zove « Katolička crkva »!

,

Mnogi od naše braće i sestara, ali su napustili Katoličku crkvu i razmišljanja približiti Isusu Kristu, kada je u stvari oni odrekli ostavljajući svoju crkvu.

,

Naravno, ti braća i sestre često obitava u prave vjere i zapravo uvjeren da slijedi i, u crkvi izdvojeno, pravi put do Boga po Isusu Kristu.

,

Žao mi je reći, ali oni su u krivu! Za napuštanje Crkve Isusa Krista « Katolička crkva » su napustili Isus Krist je trpio za naše spasenje!

,

Isus Krist, on nas ne napušta, on je trpio za nas do posljednjeg daha na križu.

,

Naš Gospodin Isus Krist prihvatio sve patnje za oproštenje naših grijeha i tako nam omogućiti da uđu u kraljevstvo nebesko po svojoj ljubavi, a ne od strane naših sposobnosti.

,

Dakle, ako ćemo griješiti, još uvijek možemo biti dio crkve koja će biti uklonjena ako tražimo Boga za oprost, ako se pokaju i ispraviti ako je naš život.

,

Ali ako napustimo Isusa Krista i napuštanje njegovoj Crkvi « Katolička crkva », dok nesvjesno dajemo Isusa Krista i njegove Crkve uskoro će biti uklonjena.

,

Naravno, ja razumijem da mnogi vjeruju da ima vjeru bez da je dio Katoličke crkve oni će imati koristi od uklanjanja.

,

Ja im reći sve, uključujući i pastirima, vodiči, svećenici izdvojena crkve i drugih vjerskih vođa svih crkava izvan Katoličke crkve, oni su u krivu.

,

Bilo bi kazneno sugerirati da nakon što je Krist napustio, ostavivši svoju Crkvu, da bi se spasio i onih koji ih slijede.

,

Od svete katoličke crkve nema spasenja!

,

,

,

Međutim,

Znam i svjestan sam velikih problema i tragedije doživjeli od strane Katoličke crkve desetljećima. To je infiltrirali od strane masona, apostoli od Lucifera, ljudi besramno strane profitera, pa čak i pedofila.

,

Znam i sam svjestan da Vatikan jasno je postao sjedište antikrista.

,

Znam i sam svjestan da je Isus Krist postao muzejski primjerak u Vatikanu.

,

Znam i sam svjestan da postoji volja, diktirana od strane Vatikana na sve njegove pomoćnike, da se crkva prilagođava suvremenom životu, to prevodi u više suzbijanje u crkvama ispovijedi, školjke ili sveta voda u font i tu je sada pričesti bez ispovijedi.

,

Znam i sam svjestan sramotne usporedbama s Katoličkom crkvom s poganskim religijama i svetogrđe bića počinjene u svojoj sredini.

,

Papa i dostojanstvenika do sudjeluju u veliki dan s gostima iz drugih religija u poganskim molitve u bazilici svetog Petra u Rimu.

,

Da, znam i sam svjestan da je naša sveta Katolička crkva umire, ona je uvrijeđena, zlostavljana, poniženi, mučeni i ponižen da će na kraju razapeli kao što je bio naš Gospodin Isus Krist.

,

Naravno da se ne slažem s papinstva koja želi ujediniti sve religije i stvoriti sobe sa zajedničkim molitvama svih religija.

,

Naravno da se ne slažem s papinstva koja želi napraviti novi humanizam vrijednost Katoličke crkve. (Humanizam stavlja čovjeka u središte svega, dok je Katoličke crkve da je Bog koji je u središtu svega) postoji mala razlika! ne možete naći!

,

Naravno da se ne slažem s anti-papa koji uspiju Jean dvadeset-tri koji je odbio poslušati zahtjev Blažene Djevice Marije, odbijajući otkriti je 1960. treći tajnu Fatimi.

,

Popis će biti dugo nabrajati sve nesuglasice između papinstva i istinskih članova Svete Katoličke Crkve.

,

Unatoč svim nesuglasicama « , i oni su Legija, » ne smijemo odustati od naše Svetu Katoličku crkvu jer je prvobitna crkva koja je stvorena od strane Pierre na zahtjev Isusa Krista.

,

Naša Sveta Katolička Crkva trpi mučenici u posljednjim vremenima!

,

Imamo dužnost kao kršćana i vojnici Krista u lice svoje napadače i ne odustati, jer je Isus Krist nas nije napustio. On je trpio za nas do posljednjeg daha života.

,

Dakle, za ljubav Isusa Krista i Boga, imate moj ljubljeni natrag u Presvetoga Katoličke crkve. To je naš dom i naša obitelj.

,

Porazgovarajte sa svećenicima na kraju vremena, pitati za svetu vodu u školjki zajedno i moliti našem Gospodinu za njegov što brži povratak.

,

Mi smo na kraju puta i odjednom kao ispad napajanja ovaj svijet će se probuditi s ushićenja crkve!

,

To će biti prekasno da se spasi!

,

Pozivam vas da pročitate ili pročitao prispodobu o radnicima u 11. sat.

,

,

Link na prispodobi o radnicima u 11. satu: Matej 20. poglavlje 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Kao što se može shvatiti čitajući ovu prispodobu, ali svaka mala dolaze Isusu Kristu i član njegove crkve, koji će uskoro biti uklonjen.

                                                           

  Mea Culpa

mea-cut

 

,

Trenutno živimo otpadništvo od crkve i vjere, mnogi kršćani koji su napustili Katoličku crkvu i još mnogo toga su oni bez vjere izgubili i unchurched.

,

To je činjenica i konkretan svijet. I to je dramatična!

,

To je u generaciji manje od četrdeset godina je najveći broj onih koji su otpali od vjere u Boga i Isusa Krista.

,

Također je u generaciji manje od četrdeset godina i oni koji nisu imali priliku postati kršćanima ili pripadnicima Svete Katoličke Crkve.

,

Mi veterani, nismo ispunili našu ulogu kao velike braće, te su napustili naše mlađe braće i sestara na cesti vjere.

,

Naravno, isprike su brojni kao što postoje pojedinci odgovorni.

,

No, činjenice su tu i oni su vrlo konkretna i realna.

,

Naša mladost ne privlači strane crkve, a mnogi ni ne znaju tko je Isus Krist!

,

I to je naša krivnja, mi stariji.

,

Pozivanje sve nevjernike

Ateisti

Za sve one koji nisu došli na Isusa Krista znali da Presvetog Katolička crkva će vas dočekati, ako želite da se pridruže.

,

Get krstio u vodi od strane svećenika, od strane brata ili sestru,

,

Pitaj Boga za oprost za sve svoje grijehe i voditi vas u vašem životu,

,

Pokajati za sve svoje grijehe i zlodjela,

,

Ispravite svoj život i pitati Isusa Krista kroz molitvu, da bude vaš osobni spasitelj i dobrodošlicu u svojoj crkvi.

,

Dođi hoda s nama na uskom putu ljubavi, vjere i poniznosti koji vodi do Boga kroz ljubav Isusa Krista.

,

Budite ponizni, ali ponosni i dostojanstveni da postanu kršćani i biti još i držati gorljivi u svojoj vjeri u naše Svete Majke Katoličke crkve.

,

Čuvajte pažljivo plamen svoje vjere i osvijetljenim ostati u Crkvi Isusa Krista, jer će uskoro biti uklonjen.

,

Život u vječnosti u Isusu Kristu da ćete naći.

,

Pozivanje sve vikari iz Svete Katoličke crkve

,

Svećenici

,

Vrlo ozbiljno, molim sve vikari naše Svete Majke Katoličke crkve da se maksimalna udaljenost s papinstva koji šokantno je vodio crkvu u ponor uključujući saveze s drugim religijama i uzrokuje bezbroj Kršćani u pakao.

,

Slijedite svoje srce i postati opet hrabri i vatrene vojnici Isusa Krista kao našu braću i sestre i sve one koji to žele postati, imaju veliku potrebu za vas.

,

Crkva umire, a ona sve vas treba.

,

Matej 18 5.verset

Jer ja vam kažem istinu, dok prođe nebo i zemlja, to ne prolazi iz odvjetničkog jedna jota ili jedna kovrčica, dok se sve postiže.

,

To je bitno za promicanje brzo,  « uključujući i na ulici, pa čak iu trgovačkim centrima! «  krštenje Katolička crkva i organizirane kampanje, tako da je kao i mnogi od naših novih braće i sestara može biti spašen.

,

Tu krštenje krštenje vodom, kao i krštenja želje i krvi, to je samo psovka to dovesti do Lucifera sve one koji prihvaćaju svi oni koji daju i onih koji prepoznaju ,

,

Naša Sveta Katolička Crkva mora otkriti svoje vrijednosti, dogme i vjere.

,

Ti i Vicars Svete Katoličke Crkve, Saints Vojnici Isusa Krista također morate probuditi i raditi u hitnim slučajevima dovesti u izgubljenim ovaca stada.

,

Isus Krist je uskoro i da će nas pitati sve račune!

,

To vam odgovoriti na povratku Gospodnjega?

,

Svi pozivi na naše braće i sestara

Isus Krist

čovječanstvo

Zajedno moramo djelovati dati život i smisao za nastavu našeg Gospodina, Učitelja i kralja Isusa Krista, jedinog sina Božjega.

,

Čini povratak Isusa Krista da se neposredna i novi život obećava da će biti za čovječanstvo.

,

Vladavina Isusa Krista je blizu, to će potrajati tisućljeće ljubavi, mira i prosperiteta diljem Zemlje.

,

No, živjeti ovaj milenij ljubavi i sreće u miru i blagostanju, moramo biti spašeni po Isusu Kristu.

,

Neki će biti spašen, te će se ukloniti jer prisustvuje vjenčanju Jaganjcu.

,

To će biti pravi vječni savez da će Isus Krist uspostaviti sa svim članovima svoje crkve je uklonjena.

,

Neki drugi će biti spašen, ali se prvo mora suočiti posljednje razdoblje velike nevolje, za fizički povratak Gospodina našega Isusa Krista na Maslinskoj gori u Jeruzalemu

,

Oni moraju oduprijeti iskušenjima apostole Lucifera i preživjeti progon kršćana koji nisu uklonjeni.

Link

,

Bježi od svih lažnih religija koja vas izvući u bezdan i pakao.

,

Vratite se ili Presvetog Katoličke crkve, unatoč tragedijama i svim napadima On prolazi kroz apostoli Lucifera.

,

Moramo braniti Katoličku crkvu jer je kuća Gospodina našega Isusa Krista i stoga je i naš dom.

,

To će također biti dom svih naših novih braće i sestara, koji dolaze u Krista krštenjem u vodi, zahtjev za oprost i pokajanja, koji Ispravite svoje živote i pitati Isusa Krista kroz molitvu za biti njihov spasitelj i Bog voditi svoje živote.

,

Oni će tada primili Duha Svetoga Boga i biti član Presvetog Crkve Isusa Krista!

,

Vrijeme je mnogo ozbiljnije i važnije nego što možete zamisliti, Isus Krist dolazi vrlo brzo, a na povratku je pronašao ujedinjenu crkvu, ili će on naći muškarce i žene svađaju za njegovu tuniku.

,

Nemojte sudjelovati u svim tim sporovima koje čuvaju vjeru kršćana i pravo i pravedan put, ljubav, mir, samilost i poniznost da smo pratiti Isusa Krista i prema Bogu.

,

Vidimo svaki dan da zločini se zalaže protiv naše braće i sestara osobito na Bliskom istoku i Africi.

,

Molimo za sve nevolje velike mučenike uključujući nevine žrtve džihadista.

,

Pratite vijesti iz svijeta, jer je sat na End Times.

,

Isus Krist dolazi uskoro i vratiti na Zemlju, on će nas pitati sve račune!

.
Da bi bolje razumjeli pročitali Matej poglavlje 25.

Link

Kraj dana

,

Mala naknada na našem vrlo zanimljiv i homoseksualnosti Francis Papu!

Video u španjolskom o homoseksualnosti

Treba napomenuti da smo svi grešnici i da Bog oprašta, kroz žrtvu Isusa Krista svima koji su tražiti oprost, koji se pokaju i ispraviti svoje živote.

,

Drugi koji se ne pokaju, oni neće biti dio crkve će biti uklonjena.

,

To je sigurna stvar, ali mi ne bi trebali suditi im da se ne sudi.

,

Međutim, ne možemo prihvatiti da je homoseksualnost je priznata od strane crkve kao normalne i prirodne seksualnosti, jer Biblija to zabranjuje.

,

Očito je naš Papa u ime Crkve službeno priznaje homoseksualnost kao prirodan seksa.

.Agissant I protiv nastavi Boga i Isusa Krista.

,

Malo riječ den u ovom članku.

 

Svi smo mi grešnici!

Dakle, nemojte se sramiti svojih grijeha. 

 

 

Počnite sa žaljenjem i pokajati se da je počinio.

,

Pitaj Boga za oprost i ispraviti svoj život.

,

Ako ste pali u grijeh, onda bi se, zasigurno ćete doći ponovno i ponovno, ali važno je podići, za žaljenje, izravnati svoj život i vratiti se na pravi put!

,

Da li priznati nikad tukli!

,

Bog će uvijek biti uz vas dok ste ga zamolite da vam oprosti dokle god pokajati za svoje grijehe.

,

Hodamo moja ljubljena braćo i sestre u Kristu, na uskom putu ljubavi i vjere koja vodi do Boga.

,

I padovi su brojni!

,

Mi smo kao novorođenčadi učenje hodati.

,

Moramo prihvatiti naše padove, ustati i otići.

,

Tako smo postali djeca Božja, učeći na vlastitim greškama, naše grijehe i naše greške kao novorođenčadi koji uče stajati i hodati, a zatim postaju muškarci i žene.

,

Odmaknuti od zla i iskušenja

Protjerati iz svoje umove mržnje i zamjeranja,

Živite u ljubavi i mira

I Bog će vas voditi kroz vaš život,

Ako ga pitati.

 

Sve vas, dragi moj, braćo i sestre u Isusu Kristu pitam, molimo cirkuliraju u svijetu ovaj članak i komunicirati blog adresu svim svojim kontaktima.

,

https://victorpicarra.wordpress.com/

,

Vrijeme otkucava i naš Gospodin  treba svatko od nas bi širili riječ « Isus Krist dolazi uskoro »

,

Ovdje možete pogledati sve blog unose putem ovog linka.

,

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

,

Mir, ljubav i radosti u srcima iu kamina u očekivanju ushićenja crkve za neke, a za druge fizičke povratka Maslinskoj gori, Gospodina našega i Učitelja, Isusa Krista, naš Kralj, koji je jedini sin Božji.

Neka vas Bog voditi i sve vas blagoslivljam

Pobjednik

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :