Isten óvja keresztények AL-KOCH!

 4472788_3_cbbb_un-of-milícia-keresztények-the-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Ez a 2015. évi ahogy mondtam cikkemben januártól (link  ITT  )  élünk és élni fog egy másik nagyon erős pillanatai az idők végezetéig, mert minél nagyobb a visszatérő Jézus Krisztus közeli és események erősek , erőteljes, tiszta és robbanásveszélyes. 

 

Egy pillantást az évek teltek el, és a katasztrofális rendkívüli bizonyítékokat a globális helyzet minden területen jelenik meg nekünk oly módon, így egyértelmű, hogy az egyik kell a vak nem látja, vagy rosszhiszeműen, mint fény tűnik sötétben.

 

Az első negyedévben a 2015-Isten fogja hívni a figyelmet, hogy az emberiség (link  ITT ) megtapasztaljuk a fájdalmat megjövendölte a Bibliában bejelentette visszatérését a Földre egyetlen fiát, és szeretett, Jézus Krisztus, a mi Szabadítónk és király amely vissza fog térni hozzánk, hogy uralják a világot során az ezer esztendő, amelyek elválasztanak minket a végső ítéletet.

 

Meg kell értenünk, hogy élünk az elmúlt években, szeretett Christian testvérek a világ, az idő az üldöztetés és a hit.

 

A keresztények üldözését most globálisan és egy nagyszabású civil háborúk, terrorcselekmények és a fizikai, erkölcsi és verbális.

 

ISLAM helyesen gondolkodó ahogy Keleten, elítéli a düh és a vadság, a véres események, karikatúrák az ő prófétája Mohamed, megy el odáig, hogy égesse el a zászlót a mi szeretett FRANCIAORSZÁG, és rontja a nagykövetségek.

 

Hogyan lehet akkor tiszteljük a hordák fanatikusok, akik brutálisan hangzik el a « halott » a keresztények és a francia.

 

Hogyan lehet tiszteljük egy sereg vérszomjas fanatikusok és bolondok nevében Isten hívják Allah megölik a testvéreiket toleráns és nyitott gondolkodású muszlimok és testvéreink keleti keresztények .

 

Hogyan tudjuk igényel tisztelet aljas lények, akik megsértik megcsonkítani, és megölik azokat, akik nem hajlandók alávetni magukat a barbár törvényeket, amelyek célja a « férfi » slave fanatikusok, akik abból a célból, csöndesített férfi elfogadni az életet a rabszolgaság.

 

El kell ismerni, hogy ezek aljas lények, fanatikusok, iszlamisták és a terroristák megpróbálják elérni erőszakkal, a háború és a terror, egy új civilizáció a Földön « iszlám » .

 

Tehát azt kell mondani, és tisztázzák ezeket a vad hordák fanatikus iszlám terroristák, ha úgy döntenek, hogy visszatérnek, hogy egyedül vagy támadásokat intézni az országban az emberi jogok és a polgárok a « FRANCIAORSZÁG », vagy minden lény szabadon élni hitét, a vallás és a kultúra tekintetében az egyéni szabadságjogok és a Köztársaság törvényei , hagyjuk semmilyen esetben büntetlenül elkövetett bűncselekmények Franciaországban és a világ népei ellen Franciaországban, annak értékeiről, Republic .

 

Békeidõben   

A válasz France mindig  az ő Jog és Igazságosság és ereje mindig a Jog és Igazságosság.

 

HÁBORÚS

Isten könyörülj a mi ellenségeink !!!

 

 

A Köztársaság törvényei vannak a világi és a muzulmánok France, a francia születésű élni, mint minden francia megfelel a Köztársaság törvényei, a hagyományok és a szokások, a kultusz, kulturális és republikánus.

 

A muszlimok számára vált francia francia állampolgárságot kaptak elfogadott értékeket, törvényeiről és szokásairól Egyesült Államokban és Franciaországban, és ő Köztársaság és meg kell felelnie.

 

A nem francia muzulmánok Franciaországban élő , aki már nem fogadja el azokat az értékeket és törvényeket a Francia Köztársaság, van egy probléma , hogy a felelősség megoldani.

 

A francia Pacific és a pacifisták.

Nyugodt, mert békében élni

Pacifisták, mert segítenek másoknak, hogy békében éljenek

 

Mi, a francia, a férfiak és a nők béke békében és a nevét béke és a szeretet üdvözöljük az áldozatok a zsarnokság és a segítő keretében az « UN », és minden rászorulónak áldozatai zsarnokok és vérszomjas őrültek.

Támadni France és az emberek ellen elkövetett bűncselekmény a béke és a szeretet az Isten, és ez soha nem maradhat büntetlenül!

 

Iszlamisták,

 

Ne nyúlj a francia testvérek, zsidók, muszlimok, ateisták, keresztények vagy bármely vallás egyáltalán!

 

Iszlamista fanatikusok és terroristák, akik mellett állnak elleni dzsihád mi civilizációnk és a társadalom, a büntetés mellett és el fog jönni az égből .

 

Nagyszerű lenne, és teljesíteni fogják

Az Isten akarata!

 

Iszlamisták, akkor vágynak Istent, hogy segítsen, és továbbra is süket imákat és a könnyek.

 

Térjetek meg, vagy nézni az eget!

 

Minden szerencsétlen áldozatai ezeknek a véres őrült, azt akarom mondani, hogy Isten látja a szenvedést, és hogy a nap a szabadulás közel van, akkor a jutalom lesz nagy.

 

Vigyázat, bátorság, türelem és az imádság.

 

Szeretett testvéreim Krisztusban, Isten szeret minket és segít nekünk, mivel segít testvéreink az al-KOCH amely egy oázis a szeretet és a béke a fene Irak!

Link újságcikk keresztények Al-Koch   ITT 

 

 

Isten áldja meg minden jóakaratú ember.

Szeretet, béke és öröm a szívét és a lobbik megelőlegezve a visszatérő dicsőségben a földön a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :