WEDDING IN NERAKA

 

WEDDING IN NERAKA

Saka September 23, 2017 On May 21, 2018

Presentation

Diwenehi wigati lan urgency saka isi buku iki aku mutusaké kanggo nglakoni penyuntingan, Publishing lan rampung free ing blog.

Aku bakal alamat highlights sing urip kamanungsan ing taun anyar.

Kita bisa ndeleng sing insecurity wis dadi wong akèh dina donya. Wars, panganiaya, bencana, epidemi, paceklik, mundhut saka angka, olèhé lan kesulitan dileksanakake ing utawa kabeh wong planet.

pesawat Bad kahanan sing njalari kabeh bebaya iki? Aku bakal nyorot apa ing pepeteng saka karep supaya saben wong understands sing causality ana ing kabeh masalah keamanan iki.

Ati wis njamin yen urip kamanungsan bakal ngalih banget rauh apa. Iku cetha lan kita bakal weruh ing buku apa sing alasan lan jalaran lan uga apa sing pilihan sing kasedhiya kanggo manungsa.

Saben dina sing liwat, Bauwarna janji kanggo donya saka impen lan donya sing luwih apik kanggo taun teka. Nanging kita temokake yen urip ndadekke kita olèhé lan tekané kasangsaran dina.

Aku ngajak sampeyan ngakses liyane saka buku liwat link iki sing bakal langsung ing kaca tengen blog ing Perancis. Sampeyan bisa nerjemahake kaca web ing buku karo kaca translator saka internet explorer Panjenengan « Crome » utawa digunakake.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Happy maca,

Victor


%d blogueurs aiment cette page :