Калі б Ісус Хрыстос Тардзьё COMING, царква ў менш чым знікнуць пакалення!

Царква-зав знікненне

 

 

Як і я, кожны мог бачыць, што Ушэсце Цэрквы не адбудзецца 13 верасня, і што Ісус Хрыстос фізічна не вярнуўся на Зямлю 14 або 15, ці нават у канцы у верасні месяцы 2015 года.

 

Я выказаў меркаванне, у некаторых з маіх артыкулаў, што гэта вяртанне можа адбыцца ў той час, і я быў ​​няправы!

 

Гэта не ў першы раз. Але, як вы ўжо ведаеце, я не прарок!

 

Тым не менш, гэта не значыць, што мы не знаходзімся ў канцы часу як раз перад вяртаннем Ісуса Хрыста.

 

Замест гэтага, падзеі верасня былі на самай справе вельмі моцныя прыкметы.

 

Мы бачылі значнае пагаршэнне Сірыйскай вайны пры актыўным удзеле расійскай арміі і пасіўнага ўдзелу на час кітайскай арміі.

 

Мы таксама выявілі, што Францыск зрабіў сенсацыйную заяву падчас сваёй паездкі ў ЗША падчас яго пропаведзі ў саборы Святога Патрыка.

 

Пераклад Папы заяве:

« Крыж паказвае нам яшчэ адзін спосаб вымярэння поспеху. Наш пасадзіць насенне. Бог бачыць плён нашай працы. І калі часам нашы намаганні і працы здаюцца на правал, і ня плодоносят, мы павінны памятаць, што мы вучні Езуса Хрыста, і яго жыццё, па-чалавечы кажучы, скончылася няўдачай, то правал на крыжы. « 

 

Ён адважыўся заявіць, што жыццё і ахвяра Ісуса Хрыста скончыліся няўдачай на крыжы « правалу крыжы. »

 

Тата з’яўляецца вышэйшым кіраўніком каталіцкай царквы, яго заява не можа быць прынята сур’езна.

Гэта агульная адмаўленне боскасці Ісуса Хрыста і эквівалентна афіцыйнага аб’явы аб смерці Веры ў Ватыкан і, такім чынам, яшчэ раз пацвярджае мой артыкул:  « Ісус Хрыстос стаў аксэсуар і частка Ватыкана МУЗЕЙ »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Яго зацвярджэнне з’яўляецца прызнаннем таго, што ён страціў веру і адмаўляць Ісуса Хрыста.

 

« Зразумела, што наша Святая каталіцкая царква афіцыйна памёр у ЗША ў саборы Святога Патрыка ў бурныя апладысменты. « 

 

..

 

Гэта заява Францыск з’яўляецца вельмі моцным біблейскім знакам канца часоў « адступніцтва », які абвясціў аб хуткім вяртанні Ісуса Хрыста.

 

Паводле яго слоў, Папа фармалізаваны адступніцтва Ватыкан крыжуюць нашай Святой каталіцкай царквы.

 

Ён страціў дар прамовы усе хрысціяне свету, так што яго заўвагі па « правалу Ісуса Хрыста » нявартыя пераемніка Пятра і крыўдна Богу, Ісусу Хрысту, Царквы і веры.

 

Для нас, хрысціянаў, Папа Францыск пасля яго заўвагі пастыр добры і дастойны прадстаўнік Хрыста на Зямлі і нават не зрабіў Ватыкан таксама больш не месца ў царкве Святога Прастола каталіцкая.

Святы Пасад Каталіцкай Царквы не цяпер да вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста ў сэрцы кожнага хрысціяніна.

Мы ўсе сталі, мае дарагія браты і сёстры, захавальнікі веры і слова Ісуса Хрыста.

 

Але тата застаецца афіцыйна тату, і мы павінны паважаць яго.

 

Гэта ў Ісуса Хрыста, па вяртанні, што Францыск будзе даваць справаздачу; як і ўсе з нас па гэтым пытанні. Не забывайце, што ўсе мы грэшнікі!

 

Крыж сфера

Ісус Хрыстос, адзіны Сын Божы прыняў любоўю да нас, каб быць зняважанай, здзекаваліся, бічавалі  і, нарэшце, ўкрыжавалі, каб загладзіць нас ад нашых грахоў.

Менавіта праз ахвяру, крыві і любові Езуса Хрыста, што брама раю адкрыты для нас.  

Укрыжаванне Езуса Хрыста не з’яўляецца вынікам выхаду з ладу, але незаменны ахвяры, якія ён зрабіў сам сын Бога, каб дзейнічаць па сваёй любові грахі ўсіх, хто прыходзяць да яго і, такім чынам апраўдаць нас перад Богам Айцом.

Гэтак жа, як Бог уваскрэсіў Ісуса да жыцця пасля трох дзён у магіле, Бог па любові, ахвярнасці і крыві Ісуса Хрыста даруе прабачэння і веславаць да жыцця на апошнім судзе ўсіх тых, хто прыйдзе Ісус Хрыстос.

Такім чынам, мы можам атрымліваць асалоду ад вечнай жыццём у раі, таму што мы былі захаваны і будуць назаўсёды аб’ядналіся, каб Ісуса Хрыста.

Ісус Хрыстос ёсць адзіны спосаб, каб увайсці ў Царства Нябеснае!

 

Мы павінны маліцца зноў і зноў для нашага выратавання і атрымаць штодзённы дапамогу ад Бога, што мае важнае значэнне для нас у гэтыя цяжкія часы ў апошні час.

 

Мы таксама павінны маліцца аб выратаванні Францыск, ўсяго чалавецтва, нашых братоў і сясцёр, і для хутчэйшага вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста

 

Мы павінны разумець, што наша Царква які ўжо, на жаль, па-ранейшаму пераследавалі ў свеце, у цяперашні час афіцыйна мёртвы.

 

Такім чынам, мы, мае дарагія браты і сёстры гэта ўсё смутку і толькі чакае нашага Госпада і Караля Ісуса Хрыста.

 

Той факт, што Папа відавочна адмоўлена Ісуса Хрыста на самай справе адмаўляючыся ад свайго дакладнага царква моцна паказвае, што адступніцтва сапраўды завершана, і наогул.

 

Тое, што ён будзе цяпер?

Вядома, я магу толькі прынесці элементы адказу ў лясы здагадак. 

Гэтыя здагадкі і ня прароцтва …!

 

Для Касцёла:

Францыск здаецца, каб стаць сусветным лідэрам арганізацыі, усіх рэлігій. Гэта, вядома, у бліжэйшы час будзе створаны вывадуРГАНИЗАЦИЯ з R eligions можна назваць   « АБО »  Яна можа быць у вобразе Арганізацыі Аб’яднаных Нацый « ААН.  »

 

Залішне казаць, што хрысціяне, якія далучаюцца або падтрымліваць такую ​​гуманістычную рэлігійнай арганізацыі будзе далёка ад вынікаючы вучэння Ісуса Хрыста.

 

Для пакарання:

Нічога не змянілася, яны, на жаль, рытмы катастрофы працягваць і ўзмацняць ня зноў і зноў да вяртання Ісуса Хрыста.

 

У вайне Армагедон

Я па-ранейшаму перакананы, што ён знаходзіцца ў Сірыі, і ён будзе працягваць з нападам на Ізраіль, які пачынае жыць пачатак грамадзянскай вайны з усімі гэтымі нападаў на габрэяў раптам нажы.

 

Для сусветнай эканомікі:

Хоць Расея і Кітай стварылі незалежную сістэму плацяжоў і гандлю, было б па-дурному меркаваць, што ЗША будуць прымаць непазбежны крах даляра яшчэ.

ЗША загадзя, каб зрабіць нас, а гіганцкі крок у бок свету без наяўных грошай і, такім чынам, заснаваныя выключна на крэдыт.

ЗША хочуць навязаць і вельмі верагодна, што глабальны крэдытны кіравацца EDF.

Такім чынам, свет будзе як рабства і ФРС будзе трымаць агульнага крэдытнага планету, ЗША будуць афіцыйна гаспадарамі свету.

 

Для арганізацыі сусветнай палітыцы:

Мы вельмі прыкметна ў геапалітычнай падзелу свету шляхам стварэння супер вялікія паўнамоцтвы:

 « ПАЎНОЧНАЯ АМЭРЫКА – РАСІЯ – КІТАЙ – Індыя – Афрыка – Еўропа – Аўстралія – ​​Паўднёвая Амерыка – Японія – Карэя » 

Як вы можаце бачыць на Усходзе не ў гэтым спісе, таму што здаецца, што ўсё на месцы, каб інтэграваць Усходнюю Еўропу; дзе хвалі мігрантаў, якія прыбываюць выпадкова пасяліцца і схавацца замест таго, каб урэгуляваць або схавацца ў Саудаўскай Аравіі ў Егіпет або іншых мусульманскіх краінах з высокай шчыльнасцю.

Не думаю, што гэта было выпадкова яны прыходзяць, каб супакоіцца і прыняць прытулак у Еўропе з 1948 года!

 

Гэта, відавочна, да таго, што я думаю, што мы прыкладаем вялікіяпоспехі.

Вялікі няўдачнік ў гэтых здагадак, вядома, хрысціянства будзе ў меншасці ў Еўропе.

 

« Калыска хрысціянскай веры 

Ісламская стаць! « 

 

Каталіцкая царква, асуджаная знікнуць, і я думаю, што гэта можа адбыцца ў менш чым за адно пакаленне!

 

Мы бачым, што Сатана з’яўляецца палітыкам, і калі Ісус Хрыстос не было, ён знойдзе веру на яго вяртанне. (Лукі 18: 7,8).

 

Гэта мае дарагія браты і сёстры ў Хрысце Езусе, будучыня нашай Царквы і нашай будучыні хрысціяніна, падобна, скампраметаваная геапалітычных прагнозаў вялікія стратэгі і палітыкаў планеты.

 

Што можна і што мы павінны рабіць!

Мы можам з дапамогай прававых сродкаў процідзеяння рашэнні, прынятыя гэтымі высокімі сусветнымі палітыкамі, дапамагаючы абраць палітычных партый, робячы барацьбу супраць іміграцыі перадвыбарнай праграмы.

Але мы будзем несці адказнасць за наступствы …! (Гвалт і грамадзянскія вайны!)

 

Мы таксама можам прадэманстраваць і попыт, але ён упэўнены, што мы будзем ісці на бязбожных.

 

Такім чынам, давайце ўспомнім, што Ісус Хрыстос папрасіў нас, каб мець веру ў яго, каб дапамагчы, любіць блізкага і падстаўляць другую шчаку, калі яна трапляе да нас.

 

Такім чынам, наша адзіная надзея заключаецца ў веры ў Госпада нашага і караля Ісуса Хрыста, Адзінароднага Сына Божага, які абяцаў прыйсці і выратаваць нас у канцы часу.

 

Ісус Хрыстос абяцаў прыйсці і выратаваць нас у канцы часу, а затым мы ўпэўненыя, што ён будзе трымаць сваё абяцанне аператыўна. Гэта факт.

 

Трымаеце веру ў яго словы, таму што яго слова ёсць ісціна.

sentinelle3

Ісус Хрыстос, Цар мой

 

Мы ўсе павінны шчыра маліцца за яго хутчэйшага вяртання, таму што мы бачым, што канец часоў ўжо зроблены.

 

Я ведаю, што многія з нашых братоў і сясцёр, таму што расчараваныя выкраданне ня адбылося ў верасні 2015 года.

 

Але вяртанне Госпада з’яўляецца непазбежным, і гэта можа здарыцца зноў, можа быць, у гэтым годзе, 2015.

 

Многія прыкметы дазваляюць разглядаць яго, але Бог адзін, каб вырашыць, дзень і час вяртання Ісуса Хрыста.

 

Што важна для кожнага з нас маліцца і прасіць у Бога дапамогі, каб перасекчы глыбокую цемру, што ўварваліся ў свет, і што зацяняць святло веры многіх нашых братоў і сясцёр.

свечка-анімэ

Хай полымя нашай веры добра асветлены і абаронены ад заганнасці гэтага свету, каб гэта не згасае ў туманах часу.

 

Ісус Хрыстос у нашу дзверы. Але толькі Бог вырашае, калі і будзе біць.Так глядзець і знаходзіцца ў любові Езуса Хрыста, і ў адпаведнасці з законамі Бога.

 

Будзем рады, для ўсіх знакаў і прароцтва абвясціць кожны дзень моцна будучае вяртанне Ісуса Хрыста.

 

Трымаеце веру ў ўпэўненасці сваёй хутчэйшага вяртання.

 

У чаканні вяртання Ісуса Хрыста маліцца і дапамагаць тым, каго Бог пасылае нам.

 

Давайце быць упэўнены, што Бог любіць нас і што Яго Дух Святы не будзе дапамагаць нам кожны дзень да вяртання Ісуса Хрыста.

 

Памятаеце, што, каб атрымаць дапамогу ад Бога, мы павінны задаць тут у малітве з шчырасцю і перакананасцю, калі нам гэта трэба.

 

Бог даў нам свабодную волю і таму не ўмешвацца ў нашым жыцці, калі мы не просім яго.

 

Я запрашаю вас прасіць Бога, каб накіроўваць вашу паўсядзённае жыццё, каб застацца на трасе.

 

Гэта не час даваць збоі, Ісус Хрыстос з намі ў бліжэйшы час і вяртанне ў наша жыццё будзе ператвораны.

 

Каб ведаць, што адбудзецца пасля вяртання Ісуса Хрыста, я запрашаю вас прачытаць мой артыкул:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Калі ласка Узлюбленыя браты і сёстры ў Хрысце кантактуйце адрас блога ў спісе кантактаў.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Давайце быць салдатамі Хрыста і працуе распаўсюджванню добрае слова « Ісус Хрыстос хутка вернецца »

 

Чувайце і малецеся.

Няхай любоў і мір Ісуса Хрыста на ўсіх вас.

Віктар

 

 

 


%d blogueurs aiment cette page :