Povratak Isusa Krista, za rujan i listopad 2016

 

bog-the-otac-dijete-Isus-i-golub-copy-1

 

Prije obraćanja temu povratka Isusa Krista, valja podsjetiti neke temeljne kršćanstva, a osobito se živjeti vjeru u posljednjim vremenima.

 

BE kršćane da na kraju vremena

 

 

Najprije biti kršćanin je da shvatite da je Bog stvoritelj svih stvari, a time i mi smo Božje stvorenje.

Također je shvatio da je Bog nas je stvorio slobodne i obdaren slobodnom voljom, tako da smo se odlučili kako ćemo koristiti ovaj predivan dar koji nam je Bog dao « Život ».

 

Da bi bolje razumjeli Boga i stvaranje čovjeka, pozivam vas da pročitate moju knjigu « The Preacher Kralj Povratak tame dolazi svjetlost » vidi članak o knjizi: knjige – Propovjednik Povratak kralja

 

Bog u svojoj beskrajnoj milosti dao nam sve to dragocjeno « život », na žalost, malo cijenjena u svom pravu vrijednost. Život nam je dan od Boga bez zahtijevanja ništa od nas za uzvrat. To je dar. Ali jednog dana da život neminovno završava.

 

Za neke, na žalost, to je od malih nogu da je život prestaje, za druge ne dođe veselo sto ili više godina.

 

A onda, odmah nakon trenutka smrti tijela, duša pojavi pred svoga Stvoritelja.

 

Moramo shvatiti da je vrijeme Božje stvorenje i zato u trenutku smrti duša dolazi izravno u vrijeme posljednjeg suda.

 

Tijekom tog suđenja su tada dostupni dušama tri opcije.

 

Neki koji su imali perverzije života će biti osuđeni provesti vječnost u paklu.

 

Velika većina imali život ni čista, niti perverzno « Warm » se ipak također ići provesti vječnost u paklu.

 

Oni vodeći zdrav život uz poštovanje i pravednost također će ići bez obzira na njihovu uzorni životi provesti vječnost u paklu.

 

Biti kršćanin je da shvate da su sve duše osuđeni od rođenja provesti vječnost u paklu. To je sigurno!

 

A ja ništa ne dopušta mi da kažem ako je pakao će biti manje bolno za neke nego za druge na temelju djela počinjenih tijekom svog života.

 

Ne nečista stvar može ući u kraljevstvo nebesko, a budući da smo svi nosioci izvornog grijeha na kraju našeg smrtnog života na Zemlji, tako da smo svi osuđeni provesti vječni život u paklu.

 

Što će, dovraga, nitko točno ne zna, međutim, u knjizi Enoha imamo pregled, uz napomenu da postoje mjesta na nebu, ili su zaključani za vječnost sve kreacije što nije poslušao Boga. Isus Krist je govorio o paklu priziva Gehena (ali ništa ne govori u Bibliji točno ono što Gehena) Ja također pretpostavili da to može biti pakao u mom članku:RAZUMIJEVANJE da razumiju Boga HELL ,

 

To je da se bojao da je pakao mjesto gdje ne postoji vječni život izvan Božje ljubavi. No, još uvijek je pod kontrolom i nadzorom njegovih anđela. (Vidi knjigu Enoha) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Biti kršćanin je razumjeti da je samo ljubav Isusa Krista može nam omogućiti da se nadam da bi izbjegli ovu paklenu vječnost sudbinu planirano od Boga čovječanstvu od neposlušnosti Adama i Eve.

 

Da bi se kršćanin znači biti grešnik prepoznati i prihvatiti da se spasim od ljubavi Isusa Krista, ove paklene sudbinu.

 

Biti kršćanin je prihvatiti i živjeti u skladu s naukom Isusa Krista u ljubavi, mira, ljubavi, suosjećanja i poniznosti.

 

Biti kršćanin se krsti u vodi, Duha i biti nanovo rođen.

 

Pod vodom krštenja kajemo za svoje grijehe i dolazi na Isusa Krista da bi bili spašeni prihvaćanjem svoju ljubav i krv je prolivena za nas na križu.

 

Kroz krštenje duhom molimo Bogu da vodi naše živote. Nakon što je primio krštenje vodom kršćanin mora napraviti osobni pristup u molitvi tražiti od Boga da vodi i upravlja njegovim životom.

 

Dakle, hodati u životu više ne po željama tijela, ali one od Duha. To je krštenje u Duhu.

 

Tako smo ponovno rođeni u našem zemaljskom životu slijedila svoje živote u ljubavi, mira, ljubavi, suosjećanja i poniznosti. No, u zanosu slijediti nauk Isusa Krista, koji služi Bogu promatranjem njegove zapovijedi i pomaže onima koji traže našu pomoć. Oprez će vam pomoći donijeti ne bi trebala voditi onoga koji ga prima ustrajati u svojim grijesima i zlih djela. Niti dovesti vas uskratiti nastavu Isusa Krista.

 

Kada napraviti će vam pomoći da postanete odgovorni za korištenje ove pomoći.

 

Dakle činjenica je davanje novca narkoman ili pijanac ne dopustiti da mislite da ste pregledavanja dobro djelo. Ako ti traži novac ponuditi mu kruh. Također, činjenica je davanje novca onima koji koriste djecu da prose ne bi trebalo dovesti do vjeruju da ste pregledom dobro djelo.Možete postati odgovorna za ovaj zlostavljanja djece.

 

Nakon što je naš život na zemlji, kršćanska se pojavljuje pred Bogom za sud. I ljubav Isusa Krista, on ne ide ravno u pakao.

 

Kršćanin se sudi, ako su djela njegova života bili dobri, on će otići u kraljevstvo nebesko. Ako su djela njegova života nisu bili dovoljno dobri, to će proći kroz čistilište prije ulaska u Kraljevstvo nebesko. Ali, ako su djela njegova života bilo loše da će ići u pakao, iako je postao kršćanin.

 

Za dvije tisuće godina to je tako.

 

No, mi smo na kraju vremena, a stvari se mijenjaju malo.

 

Ono što se mijenja je da se na kraju vremena Isusa Krista mora se vratiti na Zemlju da vlada ima za tisuću godina koji će razdvajaju čovječanstvo posljednjeg suda.

 

A dobri kršćani čekamo povratak Isusa Krista u nadi da će se vrlo brzo.

 

Kristovo kraljevstvo na zemlji će biti predokus vječnosti, mi ćemo živjeti duže, ali će i dalje prolaziti kroz smrt prije nego ima život vječni.

 

Zlo će biti protjerani iz zemlje tijekom tisućljeća. Mi ćemo živjeti pod vlašću Boga u ljubavi i mira.

 

Ali, zato što je, ali, i to je značajan. Je li to povratak Isusa Krista mora biti kao u bolima porođaja.

 

Dakle, preko povratak Isusa Krista je blizu i duži vijek trajanja je teško za čovječanstvo.

 

Mi svi možemo vidjeti da kako godine prolaze, a posebno od 29. rujna 2008, a najteže trenutke na svim razinama. Pogledajte moj članak:posljednja tri znakovi povratka Isusa Krista na zemlji!

 

Zemlja  : potresi, vulkanske erupcije, oluje, obilne kiše, oluje, požari, klimatske promjene, klizišta, nepoznata zaglušujuća buka i tla sažima stvaraju velike pukotine.

 

Nebo: meteorit padne, solarne erupcije, najavljuje povratak Nibirua, zagrijavanje planeta Sunčeva sustava, NLO.

 

Divljina : Dead neobjašnjiva milijuni svake godine od stoke, divljih životinja i ptica i riba.

 

Čovječanstvo  : Ruševina, epidemije, gubitak vrijednosti, Izlazak, nasilje, ratove i za glasove o ratovima.

 

Crkva  : Otpad je vidljiv na najvišoj razini. Papa je odbacio nauk Isusa Krista prepoznavanjem sve religije kao staze do Boga. Tako zaboravljajući same riječi Isusa Krista : « Ja sam put, istina i život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni! « 

 

Te riječi Isusa Krista su jaki i ne mogu se posuditi kontroverze.

 

Nepoznati zaglušujuća buka se može tumačiti kao Apokalipse trube.Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Svi ovi događaji javljaju tako pretjerano veliki te su proricali u Bibliji objaviti završno vrijeme i povratak Isusa Krista.

 

Sve je učinjeno od Boga da se probudi čovječanstvo, ali na žalost, vrlo malo izgleda da budu svjesni posebnih vremena u kojem živimo.

 

Muškarci više razmišljati o tome što će učiniti sljedeći vikend ili kako će se zatvoriti do kraja mjeseca, umjesto da se mole Bogu za spas svoje duše, čak i među kršćanima.

 

Ipak, svi problemi i stradanja kroz koje je čovječanstvo će se pogoršati, pa čak i do Gospodina Isusa Krista.

 

Strašne trenutke nas očekuju prije povratka Kralj kraljeva Isusa Krista.

 

Znamo prema tome da su posljednji trenuci prije njegova povratka će biti najteže.

 

Više nego ikada, moramo moliti i moliti i opet svaki dan.

 

Trebamo zahvaliti Bogu svaki put njegovu pomoć i molite se Bogu da vodi i štiti nas u svakom trenutku našeg života, osobito u ovim teškim vremenima i apokaliptična.

 

Biti kršćanin je razumjeti da je ljubav Isusa Krista je ruka ponuđena od Boga da nas spasi od pakla.

 

Osim spremanja naše duše iz pakla po svojoj ljubavi Isus Krist će također uštedjeti nekoliko nas prije svog fizičkog povratka na Zemlju.

 

Oni koji će biti spašeni i činit će Crkvu Isusa Krista, oni će se pretvoriti u trenutak smatramo da će biti tijelo svijetlo. Oni će biti uklonjeni na nebu i da će pristupiti izravno iz zemaljskog života u vječni život bez smrti.

 

Oni koji su umrli i koji su bili oteti, ako su bili živi. Hoće li biti uskrsnuti u tijelu svjetlosti, a također će biti uklonjena u nebu s onima koji su spašeni iz njihovog života.

 

Zajedno su prisustvovati svadba Jaganjčeva će biti vječan Savez da će Isusa Krista njegova crkva formirana.

 

Ako je Bog nas pokušava probuditi svim sredstvima je da većina može spasiti i da se može dobro biti dio Crkve Isusa Krista koji će biti uklonjena.

 

Isus Krist i Bog voljeti čovjeka!

 

Ali čovjek s kojim želi provesti život vječni?

 

Nemojte misliti da u jednom trenutku da je kraj puta je glupost, dokazi su mnogi, kraj vremena zapravo radi i ništa neće zaustaviti.

 

Isus Krist je na vratima i vrijeme je nada da se spase, da se pokaju za svoje grijehe, naše nedjela, naših pogrešaka, naših pogrešaka i naše nečiste misli.

 

PROGRESS znakovi povratka Isusa Krista

 

 

 

S obzirom na napredovanje znakovima smo stvarno u konačnom potezu prije povratka Isusa Krista.

 

 

Sam objasnio u mom članku posljednje tri znakovi povratka Isusa Krista na zemlji! Tri su znakovi prije povratka Isusa Krista.

 

01) Otkrivanje Anti-Kristu

02) Treći obnova hrama u Jeruzalemu

03) Globalni sukob se dogovoriti po Isusu Kristu, na svom povratku

 

Po prvi znak « anti-Krista » moramo shvatiti da postoji nekoliko razina.

 

Prvo u crkvi, Antikrist je formirana od svih uzastopnih kraljevima papa još od Lateranskog sporazuma.

 

Posljednji papa « François » personalizira ovaj Antikrist koji pod krinkom Janjeta je vuk koji vodi kršćane koji slijede ravno u pakao. Pogledajte moj članak: službeno priopćenje o smrti KATOLIČKE CRKVE

 

Prema Malahijinog proročanstvo papa, Franjo je posljednji papa. Tko je nazvana u proročanstvu « Peter rimski », koji je vodio crkvu za vrijeme nevolje prije uništenja Rima i povratak Isusa Krista.

 

Uništenje Rima ne znači uništenje Rima do velikog potresa, ali kolaps Europe kao novi Rim « osmi kralj Poglavlju XII Apokalipse knjige. » i stoga Antikrist sustav.

 

Znamo iz knjige Otkrivenja i prorok Daniel, velika nevolja posljednjih 42 mjeseci.

 

Dakle, kao što je Franjo izabran je 13. ožujka 2013. smo možda trebali vidjeti povratak Krista na Zemlji u rujnu ili listopadu 2016. godine, najvjerojatnije za vrijeme blagdana trube.

 

Pogledajte moj članak: kraj zadnjem tjednu DANIEL END END 2015 ILI 2016

 

Anti-Krist je također oblik demonskog trojstva dvije životinje i lažnog proroka čija je progoniti kršćane i voditi ih točno na putu pakla svrha.

 

Mi se lako može shvatiti da nedavna Pape su zvijeri opisane u Knjizi Otkrivenja 17. poglavlje.

 

Do protiv nekih vidi Franjo lažni prorok. Osobno vjerujem da je Franjo je jedan od dva zvijerima mora, zvijer iz zemlje što je bivši papa Benedikt XVI da su mnogi bivši papa je još uvijek živ. Što se tiče lažnog proroka ja znam samo jedno, čiji sljedbenici progoniti kršćane.

 

To je ono što se zove « Muhamed » koji je mrtav u 632 rodila lažne religije koja služi islamista i džihadista.

 

02) Treći obnova hrama u Jeruzalemu

Ova rekonstrukcija je pravi želja židovskog naroda, ali Bog nikada neće dopustiti obnovu hrama u blizini džamije « Al-Aqsa » iz krive religije lažnog proroka.

 

Novi hram će biti hram Isusa Krista će sići s neba « nebeski Jeruzalem »

 

03) Globalni sukob se dogovoriti po Isusu Kristu, na svom povratku

To je jedini i konačni protežu prije povratka Isusa Krista.

 

Jasno je da je ovaj rat počeo, jer 2012. Vidimo razmjere ovog sukoba koji je već globaliziranom i dobitke u snazi ​​i razmjera svaki dan.

 

To je ovaj sukob koji će potrajati Isusa Krista u svom povratku.

 

Mi smo u veljači, a ono što se objavljuje u medijima je daleko od ohrabrujuće. Turska i Saudijska Arabija želi ići u rat protiv Sirije. Rusi i Iran protive i obećavaju povratak na tim novim lijesa zaraćenih strana, ako dođu u Siriju.

 

Kina za vođenje rata protiv SAD-a i njenih saveznika u Africi i Siriji u gospodarskom polju. Za svoje vojne intervencije u Istoku nasilno, to je samo pitanje vremena s vojne strategije. Očito Kinezi će intervenirati u prilog ruskih snaga.

 

Bilo je to u ravnicama Megida u Izraelu, da je Isus Krist, prema Bibliji mora zaustaviti ovaj rat .

 

Dakle, kada će biti napadnuti sadašnji bitke prelijevanje Sirije i Izraela.Tada će biti povici i suze, ali to će biti prekasno da dođe do Isusa Krista i biti spašeni. Jer to će biti ishod posljednjih vremena koja će biti ispunjeni s povratkom Isusa Krista.

 

I to je moguće da je u analizi ovih znakova, za mjesec rujan ili listopad 2016.

 

Ovaj 2016 godina, mi već znamo da će biti gore nego 2015. I ako je Krist ne očekuju u ovoj 2016. godini, možemo očekivati ​​nešto strašno. Kao što je ekonomski kolaps, ali i katastrofa velikih veličina.

 

Nikad ponavljati dovoljno, ja nisam prorok , a već sam varao puta ciljanje kratko razdoblje za povratak našega Isusa Krista. Do kontra ja nisam u krivu o pogoršanje znakova godine u godinu .

 

Kao što sam puno pogriješio u najavi povratka Isusa Krista, želim biti oprezni i ne na umu, da će se Isus Krist doći kao tat, a time i nitko ne zna točno kada će biti njegov povratak.

 

Kao i sam čekaju njegov povratak ove godine u mjesecu rujnu ili listopadu, prema mojoj analizi znakova, ali moram reći da je Isus Krist može doći naprijed i uzeti svoju Crkvu u bilo koje vrijeme prije njegova povratka.

 

Također treba reći da je ovo povratak može biti kasnije i intervenirati u 2017. ili 2018. godine za koje postoje i naznake da ću objasniti kad dođe vrijeme.

 

Na taj način osigurati, molite i nadam se skori povratak Isusa Krista, jer to će prije vratiti i manje boli će biti sjajna za čovječanstvo.

 

Ove godine u 2016. godini, iako je teško za čovječanstvo da se za nas kršćane je godina nade, pokajanja i molitve da je Isus Krist nas drži upisano u knjizi života vječnoga.

 

Obratite se i mnogi dolaze Kristu ako ne želite provesti vječnost u paklu.

 

U vrijeme pisanja ovog teksta svaka još može spasiti. Bog ti je dao slobodnu volju, a to je vrijeme da se pravi put.

 

Dođite u Isusa Krista tražeći krštenje vodom na svećenika, pastira ili kršćanin, a onda moli i opet dobiti zaštitu Duha Svetoga Boga da vam pomogne, zaštititi vas i voditi svoje korake u jeku posljednjih vremena tame.

 

Ljubav, Mir i radosti u srcima i domovima u očekivanju uklanjanje crkve za neke i povratka na Maslinskoj gori u Jeruzalemu našega Gospodina i Kralja Isusa Krista, jedinorođenoga Sina Božjega za njegove vladavine kralja nad kraljevima zemaljskim tisuću godina odvajaju čovječanstvo sudnji dan.

 

Pozivam vas da pročitate moje članke:

Ako Isus Krist sporo dolazi, CRKVA nestati za manje od jedne generacije!

 

Krajem prošlog tjedna prema Daniel END END 2015 ILI 2016

 

Kako vrijeme je da se molitve pozivam vas da molite:

 

MOLITVE Naš je otac i Zdravo Marijo

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :