POROKA v peklu

 

POROKA v peklu

Od 23. septembra 2017: May 21, 2018

PREDSTAVITEV

Glede na pomen in nujnost vsebine te knjige, namesto da sem se odločil narediti urejanje, objavljanje in popolnoma brezplačno na blogu.

Bom obravnavala pa poudarja, da je človeštvo življenje v zadnjih letih.

Mi lahko vsi vidimo, da je negotovost postala dnevna množice po vsem svetu. Vojne, nasilje, nesreče, epidemije, lakota, izguba vrednosti, negotovosti in stisk naložene ali vsa ljudstva planeta.

Bad sklop okoliščin, ki so povzročile vse te nadloge? Bom izpostaviti tisto, kar je v temi vesti tako, da vsakdo razume, da obstaja vzročna povezava v vseh teh varnostnih težav.

Že prepričani, da se bo življenje človeštva kmalu kaj stikalo. Gre za varnost in bomo videli v knjigi, kaj so vzroki in posledice, pa tudi kakšne so možnosti, ki so na voljo za človeštvo.

Vsak dan, ki mine, mediji obljuba v svet sanj in boljši svet za prihodnja leta. Vendar pa smo ugotovili, da je življenje nam prinaša negotovost in dnevne nesrečo.

Vabim vas, da dostop do preostalih knjige preko te povezave, ki vas bo usmerjal na desni strani bloga v francoščini. Lahko prevesti spletno stran knjige je z prevajalec strani vašega Internet Explorer « crome » ali kako drugače.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Srečno branje,

Victo

Publicités

%d blogueurs aiment cette page :