2 0 1 7. Ljubav, pravda i vjera. 2 0 1 8

golubica

U 2017. Početkom godine, želim započeti prije rješavanju ovog važnog članak u apokaliptičnim vremenima smo se suočili u ovom trenutku za sve vas, moje drage braće i sestara u Kristu i dragim blog čitatelji, moje želje sretna Nova 2017 godina.

 

Svi, nadam se da Bog drži podalje od iskušenja i pomoći posebno u prijelazu ove godine, 2017.

 

Molim se da vam Bog daje snage da se suoči s teškoćama života koji su nekoliko godina sve više i više važno.

 

Neka ti Bog dati i vas zdravi. To vam omogućuje da ne propustite osnove i daje vam i manifestirati svoju podršku i ljubav u svakoj prilici.

 

Može li ostati u životu knjige kako ne bi izazvati gnjev Božji koji se postupno spušta prema svijetu već dugi niz godina.

 

Amen.

 

Ljubav, Zakon i vjera

 

ravnoteža

Imajte na umu da ovaj članak ljubav, zakon i vjera nadopunjuje članak:

2017 pet prioriteta

 

Mi apsolutno mora biti svjestan da je ljubav, Zakon i vjera su tri važna elementa kršćanske načina života i može u lice Boga da nas spasi ili nas osuditi za vječnost.

 

Da bi razumjeli problem čini korisno napraviti mali podsjetnik o vremenu u kojem živimo.

 

Od 14. svibnja 1948. godine, kao što sam već rekao više puta i dokazao na blogu, ušli smo biblijskih vremena do kraja vremena.

 

Ova biblijska razdoblje do kraja vremena se odvija u jednoj generaciji.

 

Imamo potvrdu u Evanđeljima (osobito Matej 24 linku: Kraj dana ), koji je također spomenuti da će se Isus Krist fizički vratiti na Zemlju prije kraja ove zadnje generacije kraljem tamo na čovječanstvo tisućama godina. Tisućljeća .

 

Kao što možemo vidjeti, u razdoblju od kraja vremena napreduje u patnji, poput boli poroda.

 

1. Solunjanima 5: 3

 

Zato što se zna da je dana Gospodin će doći kao lopov u noći. 3 Kada oni kažu, mir i sigurnost; Zatim iznenadna propast na njih, kao porođajni bolovi nakon trudnicu i neće umaći. 4 Ali vi, braćo, niste u tami, da bi vas Dan mogao zaskočiti kao kradljivac ; …

 

Kraj vremena bol je postala jaka i kontinuirano kao što možemo vidjeti svaki dan.

 

Vijesti , (ratovi, glasine o ratovima, migracije, terorizma i džihada su naslovi u svim medijima) bol čovječanstva , (propast, nesigurnost, siromaštvo, katastrofa, bolesti, nasilja i gubitka vrijednosti su postale prirodne opasnosti života) bol životinjskog svijeta (Dead neobjašnjiva milijuni svake godine širom svijeta od 2008. do riba, ptica i drugih divljih i domaćih životinja) proći neopaženo, u nedostatku objašnjenja, izvješće mediji minimumi i bol od Zemlje (tsunami, obilne kiše, zemlja se trese, oluje, poplave, požari i uragani postaju sve više i nekonvencionalne) su prihvaćeni od strane mnogih kao dramatične nesreće, ali sasvim normalno.

 

Skup svih tih bolova, čak i ako se može naći neko objašnjenje odvojeno, ipak čine jedinstvenu cjelinu koja je izvanredna i to se spominje u Bibliji kao jedan od znakova koji najavljuju skori dolazak našega Gospodina Isusa Krista. I opseg svih tih bolova potvrđuje vrlo dobro da je vrijeme povratka našega Gospodina Isusa Krista je vrlo blizu.

 

Iako je naše razumijevanje posljednjih vremena nam omogućiti da se dokaže da je ova generacija neće proći prije nego Isus Krist se vraća fizički na Zemlju u svoju tisuća godina vladavine koja završava tisuću godina kasnije konačnoj presudi. ( Konačna presuda će biti kraj smrtnog čovjeka. Neki će vječno biti u skladu s pravom Bogu i drugima zauvijek po zakonu Lucifera).

 

Unatoč tome, mislimo da je bol postao vrlo jak i stalan.

Nitko ne može točno reći kada će povratak u slavi našeg Gospodina Isusa Krista.

 

Znamo da je u Bibliji vrijeme generacija asimilira se u razdoblju od 40 godina, ali 70 godina, pa čak i 80 godina, a također 120 godina maksimalna starost života u Postanku 6: 3

 

Naravno, unatoč teškoćama života i koliko boli, Bog nas može učiniti čekati do 2068 (1948 + 120 godina) povratak našeg Gospodina Isusa Krista.

 

Isus Krist je rekao nešto vrlo važno  » Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Posljednji, Početak i Svršetak  » Ova fraza koja kaže tri puta ista stvar drugačije otkriva činjenicu velik i poseban značaj.

 

Ova rečenica je vrlo korisno i bitno u kombinaciji sa Poglavlja 24 Mateja razumjeti što razdoblju povratak našeg Gospodina Isusa Krista.

 

U poglavlju 24. po Mateju Isus objašnjava što se događa kada prva generacija čija se rodna je ishodište kršćanstva (on je bio prvi) , a što će se dogoditi s posljednje generacije prije njegova povratka. (To će biti ujedno i posljednji). To znači da se na njegov povratak iz milosti je završena i stoga nitko neće biti spašen po svojoj ljubavi, a time i da bi se spasio da će proći kroz Zakona.

 

U ovom poglavlju 24. po Mateju, Isus je prorekao uništenje hrama u Jeruzalemu. I u godini sedamdeset održan ove uništenje hrama prorokovao po Isusu Kristu.

 

Tada možemo shvatiti da kad Isus govori o ovoj generaciji u stihu 34. poglavlje 24. Matejeva Evanđelja

 

34 Kažem vam istinu, ova generacija neće proći, da se sve to dogodilo.

 

To je generacija 70 i stoga znajući da je prvi znak posljednjih vremena je 14. svibnja 1948, povratak Isusa Krista bi trebalo biti najkasnije do 13. svibnja 2018. godine.

 

Naravno, jednostavna način možemo reći da je ovaj povratak na slavu Gospodina našega Isusa Krista za 2018. vjerojatno za uskršnje party na2. travnja 2018.

 

To nije moguće, pa čak i vjerojatno, ali daleko od toga sigurno, jer budućnost pripada samo Bogu.

 

Kao što svatko može vidjeti iz blogu sam redovito ciljati neke vremenske periode koji, čini se, u vezi s biblijskim proročanstvima najavljuje povratak našeg Gospodina.

 

Iako sam puta ciljane nisu bile one od povratka u slavi, ipak su teška vremena za našu Crkvu i za vjeru. Značajno je u 2015. godini s proglašenja pape François kraja rujna u katedrali svetog Patrika u SAD.Gdje je tvrdio pod gromoglasnim pljeskom da je razapinjanje Isusa Krista bila ljudsko neuspjeh. Link .

 

Svrha ovog bloga je da ne otkriva datum povratka našega Gospodina i Kralja Isusa Krista, ali shvatiti da taj povratak je sigurno. To je naša generacija. I to je neizbježan s obzirom na veličinu znakova i ispunjenja biblijskih proročanstava planiranih za kraj vremena.

 

Ja sam samo propovjednik koji najavljuje povratak Gospodina u svom srcu i duši.

 

Moj cilj je da neće prodati papir, iako sam napisao dvije knjige o Bogu i čovjeku. (Prvi: Propovjednik Povratak kralja , druga Francuska, Civilizacija i Republika Drift )

 

Moj cilj je da svatko može pripremiti za povratak Isusa Krista da bi bili spašeni i ostati upisan u knjizi života i da će uskoro doći do vječnosti s Bogom, a ne sa Luciferom.

 

Ako je moja pretpostavka o povratku Isusa Krista za Uskrs 2. travnja 2018. dokazuje da se datum Bog izabrao od stvaranja svijeta za povratak Isusa Krista da vlada nad ljudima tijekom tisuću godina da smo odvojeni sudnji dan. Dakle, imamo 15 mjeseci čekati.

 

To znači da će ove petnaest mjeseci biti najvažniji mjeseci života.

 

Nakon tih petnaest mjeseci ćemo biti spašeni ili osuđeni.

 

 

Oni koji će biti spašeni LJUBAVI

Od odlaska Isusa Krista postoje dvije tisuće godina, mi smo u stanju milosti.

 

To znači da oni koji su kršteni, koji su prihvatili Isusa Krista kao Spasitelja, koji se pokaju za grijehe koje su počinili, tražeći oprost od Boga kroz molitvu i maintiennes i duhovne povezanosti sa Stvoriteljem.

 

Ako oni ostaju ponizni u životu i brizi za pomoć onima kojima je potrebna pomoć.

 

Pa da! Oni su kršćani, oni su dio Crkve Isusa Krista i jamčimo da se spasiti po svojoj ljubavi. Pogledajte moj članak određeniji: Dare vjera u Boga i Isusa Krista

 

Oni nastanjuju Zemlju tijekom tisućljeća.

 

 

Oni koji će se spasiti po zakonu

Mnogi vide legije su oni koji žive standardnu život, a ne nastoje činiti zlo drugima, nego jednostavno žive u neznanju o ljubavi Isusa Krista, bit će spašen za neke (tisuću godina kasnije) Aktom o Bog na posljednjem sudu i svi mrtvi će uskrsnuti i suđeni od Boga po djelima svojim.

 

 

Oni koji su spašeni vjerom

Neki kršćani Saved by ljubavi Isusa Krista i ponovno se rađaju! Tj koji je tražio od Boga da vodi svoj život, kako bi ih držati podalje od zla i iskušenja.

 

Napreduje u životu u ljubavi Isusa Krista te u ukupnom i apsolutnog povjerenja u Boga, a siguran, visoke i ponosne glave da su kršćani posebno do kraja vremena.

 

Svi oni kršćani koji brane crkvu bez nasilja, ponekad riskiraju svoje živote kako bi uskoro objaviti kraljevstvo ljubavi na Zemlji s povratkom Isusa Krista.

 

Svi oni kršćani koji daju svoje živote Isusu Kristu pomažući potrebnima, bolesnima, potrebitima i onima koji su duhovno zalutali.

 

Svi oni kršćani koji su spašeni od ljubavi Isusa Krista i svjedoka će biti blagoslovljeni od Boga i Isusa Krista.

 

Tijekom tih petnaest mjeseci Lucifer će dobiti divlje i pogodio čovječanstvo svom svojom snagom.

 

Jasno vam je da je napast će biti jaka i velika, a to će biti vrlo teško uopće da se krene naprijed u životu i vjeri mirno.

 

Dakle, morate shvatiti da je Lucifer je kralj iluzija i da smo uvijek mora analizirati događaje i akcije kako bi nas ostaviti zarobljen.

 

Dobro je razumjeti da je suprotnost ljubavi nije uvijek mrziti, ali ponekad se vole!

 

Suprotnost Zakona nije uvijek neposlušnost, ali ponekad je zakon sam po sebi.

 

Suprotno od vjere nije uvijek ateizam, ali sama vjera.

 

Tako smo se lako mogao vratiti nas zavarati, ako nismo oprezni.

 

Shvatite da za Boga nema ljubavi bez Zakona, kao da nema zakona bez ljubavi .

 

Što se tiče Lucifera nema ljubavi na djelu, a ne postoji zakon u ljubavi .

 

Pozivam vas na razmatranju tih bitnih razlika ljubavi i Zakona Boga i Lucifera.

 

Kada je vjera, što može poslužiti si mislio ako služiti Bogu služiti Lucifera!

 

U ljubavi Boga postoje pojmovi opraštanja, suosjećanja, poniznosti i dijeljenje.

 

U Božjem zakonu ne postoji pojam razumijevanja, članstva i popravak.

 

U ljubavi Lucifer bez zakona postoji koncept razvrat i požude.

 

U zakonu bez ljubavi Lucifer prije koncepte diktature i ropstva.

 

U vjeri postoji bilješka pobožnosti, revnosti, ljubavi i poštovanja zakona.

 

Kad vjera se stavi u službu Bogu , onda je to čista sreća da bi mogli služiti Bogu pomažući svoju braću i sestre i braneći našu crkvu i našu vjeru.

 

No, kada je vjera stavlja u službu Luciferu što preobražava one koji ga drže u realnim tirana, teroristi, džihadista i drugih zlih bića.

 

Put prema Bogu je uzak kao ušicu od igle i ovaj put prolazi samo kroz Isusa Krista.

 

« Ja sam put, istina i život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni! « 

 

Te riječi Isusa Krista su izuzetno teške posljedice za sve religije svijeta.

 

Nitko neće biti spašen ako to nije ljubav Isusa Krista i za to smo već moraju složiti da postane kršćanin krštenja vodom.

 

Imamo petnaest mjeseci čekati na povratak našega Isusa Krista na Uskrs 2. travnja 2018. godine.

 

Ali Bog sam odlučuje datum tog povratka bit će stoga možda i kasnije, a možda čak i prije toga.

 

U svakom slučaju taj povratak je sigurno i neposredna i trebamo pripremiti.

 

Za pripremu, moramo učiniti napor da se krene naprijed u životu snagom Duha, a ne slabosti tijela.

 

Postavi u molitvi Bogu da nam pomogne u svakom trenutku našeg života i voditi naš život korak po korak.

 

Pitaj Boga u molitvi: otpustit će nam grijehe i očistiti našu dušu.

 

Mi ćemo znati u 2017. velikim mukama na Zemlji, to je sigurno, jer su na kraju puta boli u odnosu na Bibliji na bol poroda i zato svake godine na kraju vremena je gore nego prošle.

 

Pješčanog sata kraju vremena Bog je vratio 14. svibnja 1948. godine, a posljednji proteklo vrijeme žita će vidjeti povratak Isusa Krista.

 

Moli se svaki dan da Bog ne odgoditi ovo povratak jer naša bol i naša patnja neće prestati rasti i nažalost suprotno oni će i dalje, pa čak i pojačati!

 

Držite plamen svoje vjere dobro osvijetljenim i ispuniti ulje u svoje srce i svoju dušu prijeći tamu 2017. godine.

 

Ako je, kao što sam čvrsto vjerujem povratak našega Isusa Krista mora biti učinjeno u 2018. (kraj generacije od 70 godina), onda 2017 ne samo da će gore nego 2016. godine, ali to će biti strašno jer će biti period dan gnjeva Božjega.

 

Ovaj članak je vrlo važno jer hipotetski najavljuje povratak na Zemlju u Gospodaru Gospodara, Kralju Kraljeva, Isusa Krista, jedinorođenoga Sina Božjega, ja ću ga prevesti na sve jezike i pozivam dragome braćo i sestre svijet to priopćiti svim svojim kontaktima, tako da svi mogu imati znanje i pripremiti svoju dušu.

 

Voljena braćo i sestre u Kristu Isusu, vi ste također svjedoci Isusa Krista i branitelja vjere i naše Crkve.

 

Molite za spasenje naše duše, za sve naše braće i sestara i da sve što je riječ Evanđelja nije dotaknuo.

 

Neka vas Bog blagoslovi i vodi svoj život.

 

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :