NËSE JEZU KRISHTI Tarde ardhshme, KISHA në më pak se të zhduket brezi i!

Kisha-korsi zhdukja

 

 

Si unë, të gjithë mund të shohin se Rrëmbimi i Kishës nuk ka ndodhur më 13 shtator dhe se Jezu Krishti nuk është kthyer fizikisht në Tokë më 14 ose 15, apo edhe në fund muaji shtator 2015.

 

I kishte spekuluar në disa nga artikujt e mi se ky kthim mund të ndodhë në atë kohë  dhe unë ishte e gabuar!

 

Kjo nuk është hera e parë. Por, siç e dini unë nuk jam profet!

 

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se ne nuk jemi në fund të kohës pak para kthimit të Jezu Krishtit.

 

Në vend të kësaj, ngjarjet e shtatorit ishin në të vërtetë shenja shumë të fortë.

 

Ne kemi parë një i rëndësishëm përkeqësim i luftës siriane përmes pjesëmarrjes aktive të ushtrisë ruse dhe një pjesëmarrje pasive për herë të ushtrisë kineze.

 

Ne gjithashtu gjeti se Papa Françesku ka bërë një deklaratë të bujshme gjatë udhëtimit të tij në SHBA, gjatë predikimit të tij në Katedralen e Shën Patrikut.

 

Përkthimi i Papës deklaratë:

« Kryqi na tregon një mënyrë tjetër për të matur suksesin. Detyrë e jonë është për të mbjellë fara. Perëndia sheh frytet e punës sonë.Dhe në qoftë se në kohë përpjekjet tona dhe veprat duken të dështojë dhe nuk prodhon fryt, ne duhet të kujtojmë se ne jemi dishepuj të Jezu Krishtit, dhe jeta e tij, nga ana njerëzore, ka përfunduar në dështimit, Dështimi i kryqit. « 

 

Ai guxoi të deklarojë se jeta dhe flijimi i Jezu Krishtit, kanë përfunduar në dështim në kryq « dështimit të kryqit. »

 

Papa është udhëheqës suprem i Kishës Katolike, deklarata e tij nuk mund të merret lehtë.

Kjo është një mohim i përgjithshëm për hyjninë e Jezu Krishtit dhe është e barabartë me një njoftimi zyrtar të vdekjes së Besimit në Vatikan dhe kështu më tej konfirmon artikullin tim:  « Jezu Krishti u bë një accessory dhe një pjesë e Muzeut të Vatikanit »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Deklarata e tij është një pranim se ai ka humbur besimin dhe mohojnë Jezu Krishtin.

 

« Është e qartë se Kisha jonë e Shenjtë Katolike është e vdekur zyrtarisht në SHBA në Katedralen e Shën Patrikut në duartrokitje të stuhishme. « 

 

..

 

Kjo deklaratë e Papa Françeskut është një shenjë shumë e fortë biblik i fundin e kohës « Braktisjes », e cila njoftoi kthimin e menjëhershme e Jezu Krishtit.

 

Nga fjalët e tij Papa ka formalizuar braktisje Vatikanin kryqëzojnë Kishën tonë të Shenjtë Katolike.

 

Ai u largua pa fjalë të gjithë të krishterët e botës kështu me komentet e tij për « dështimin e Jezu Krishtit », janë të padenjë për një pasardhës i Pjetrit dhe fyerje ndaj Perëndisë, Jezu Krisht, kishën dhe besimin.

 

Për ne të krishterët, Papa Francis është duke ndjekur vërejtjet e tij bariu i mirë dhe përfaqësues i denjë i Krishtit në tokë dhe e bëri edhe Vatikani është gjithashtu nuk është më vendi i Kishës së Selisë së Shenjtë katolike.

Selia e Shenjtë i Kishës Katolike është tani deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht në zemrën e çdo të krishteri.

Ne kemi bërë të gjithë, vëllezërit e mi të dashur dhe motra, së cilës rojtarët e fesë dhe fjala e Jezu Krishtit.

 

Por Papa mbetet zyrtarisht Papën dhe duhet ta respektojmë atë.

 

Ajo është në Jezu Krishtin, në kthimin e tij, që Papa Françesku do të jenë të përgjegjshëm; ashtu si të gjithë ne për këtë çështje. Mos harroni se ne të gjithë jemi mëkatarë!

 

Shtrirja kryq

Jezu Krishti, biri i vetëm i Perëndisë, i pranuar nga dashuria për ne që të poshtëruar, fyer, të abuzuar, ta fshikullojnë  dhe më në fund u kryqëzua për të na shpenguar nga mëkatet tona.

Është nëpërmjet sakrificës, gjakut dhe dashurinë e Jezu Krishtit që dyert e qiellit janë të hapura për ne.  

Kryqëzimi i Jezu Krishtit nuk është rezultat i dështimit, por sakrificën domosdoshëm që ai e ka bërë vetë i biri i Zotit, për të vepruar nga dashuria e tij mëkatet e të gjithë atyre që vijnë tek ai dhe në këtë mënyrë të na justifikojë përpara Perëndisë Atë.

Ashtu si Perëndia e ringjalli Jezusin në jetën pas tri ditësh në varr, Perëndia me anë të dashurisë, sakrificës dhe gjakut të Jezu Krishtit do të japë faljen e tij dhe do të rresht për jetën në gjykimin e fundit të gjithë ata që do të vijnë Jezu Krishti.

Pra, ne mund të gëzojnë jetën e përjetshme në Parajsë, sepse ne do të kemi qenë të ruhen dhe do të jenë të bashkuar përgjithmonë për të Jezu Krishtit.

Jezu Krishti është e vetmja mënyrë për të hyrë në mbretërinë e qiejve!

 

Ne duhet të lutemi përsëri dhe përsëri për shpëtimin tonë dhe për të marrë ndihmën e përditshme e Perëndisë që është thelbësore për ne në këto kohë të vështira të vonë.

 

Ne gjithashtu duhet të lutemi për shpëtimin e Papa Françeskut, i gjithë njerëzimi, vëllezërit dhe motrat tona dhe për kthimin e shpejtë të Zotit tonë Jezu Krisht

 

Ne duhet të kuptojmë se Kisha jonë i cili ishte tashmë dhe fatkeqësisht vazhdon të persekutuar në botë, tani është zyrtarisht i vdekur.

 

Pra, ne jemi vëllezërit e mi të dashur dhe motra është e gjitha pikëllimin dhe vetëm duke pritur për Zotin tonë dhe mbreti Jezu Krisht.

 

Fakti se Papa e ka mohuar në mënyrë eksplicite Jezu Krishtin fakt braktisur kishën e saj besnik tregon fuqimisht se Braktisja është me të vërtetë tani kompletuar dhe të përgjithshme.

 

Se ai atëherë do të ndodhë tani?

Natyrisht unë vetëm mund të sjellë elemente të përgjigjes në supozime skela. 

Këto janë supozime dhe nuk profecitë …!

 

Në kishë:

Papa Francis duket se bëhet udhëheqës botëror i një organizate të të gjitha feve. Kjo me siguri së shpejti do të krijojë një O rganization e Religions mund të quhet   e « OSE »  Ajo mund të jetë në imazhin e Kombeve të Bashkuara « OKB-së.  »

 

Panevojshme të thuhet se të krishterët që të bashkohen apo mbështesin organizatë të tillë humaniste fetare do të jetë larg nga ndjekja mësimin e Jezu Krishtit.

 

Për dënim:

Asgjë nuk ka ndryshuar, ata për fat të keq do ritmet në fatkeqësi të vazhdojë dhe plotësoj përsëri dhe përsëri deri në kthimin e Jezu Krishtit.

 

Në Luftën e Armagedonit

Unë mbetem i bindur se kjo është në Siri, dhe ajo do të vazhdojë me një sulm ndaj Izraelit, që fillon për të jetuar fillimin e një lufte civile me të gjitha këto sulme ndaj hebrenjve papritmas thika.

 

Për ekonominë botërore:

Edhe pse Rusia dhe Kina ngritur një sistem të pavarur të pagesave dhe të tregtisë, kjo do të ishte qesharake për të besuar se SHBA do të pranojë rënien e pashmangshme e dollarit ende.

Paraprakisht SHBA për të na bërë hapin më tepër gjigand drejt një botë pa para të gatshme dhe për këtë arsye të bazuar vetëm në kredi.

SHBA duan të imponojnë dhe ka shumë gjasa që globale e kreditit të menaxhohet nga EDF.

Kështu bota do të jetë si skllavëria dhe FED do të mbajë planetin Përgjithshëm Credit, Shtetet e Bashkuara do të jenë zyrtarisht zotërit e botës.

 

Për organizimin e Politikës Botërore:

Ne do të shumë të dukshëm në një ndarje gjeopolitike të botës, duke krijuar fuqitë super të mëdha:

 « AMERIKA E VERIUT – Rusi – KINA – ALBANIA – E JUGUT – EUROPE – AUSTRALIA – Amerika e Jugut – JAPONI – KOREA » 

Siç mund ta shikoni Lindja nuk është në këtë listë për shkak se duket se çdo gjë është në vend për të integruar Evropën Lindore; ku valët e emigrantëve që vijnë rastësisht vendosen dhe gjejnë strehë në vend që të shkojnë të vendosen ose të marrë strehim në Arabinë Saudite në Egjipt apo vende të tjera myslimane me densitet të lartë.

A nuk mendoj se kjo ishte rastësisht ata vijnë për të zgjidhur poshtë dhe të marrë strehim në Evropë që nga viti 1948!

 

Që padyshim drejt asaj që unë mendoj se ne jemi duke bërë të mëdha përparime.

Humbës i madh në këto supozime natyrisht do të krishterimit që të mbivotohen në Evropë.

 

« Djepi i besimit të krishterë 

Islamik të bëhet! « 

 

Kisha Katolike duket e destinuar të zhduket dhe unë mendoj se kjo mund të ndodhë në më pak se një brez!

 

Ne e shohim se Satani është një politikan dhe në qoftë se Jezu Krishti nuk është e disponueshme, do të gjejë besim mbi kthimin e tij. (Luka 18: 7,8).

 

Kjo është dashur vëllezërit dhe motrat në Krishtin Jezu, e ardhmja e kishës sonë dhe të krishterë tonë të ardhshëm duket se rrezikohet nga parashikimet gjeopolitike strategët e mëdhenj dhe politikanët e planetit.

 

Çfarë mund dhe çfarë duhet të bëjmë?

Ne mund të me anë të mjeteve ligjore për të kundërshtuar vendimet e marra nga këto hartuesit e politikave të larta botërore për të ndihmuar për të zgjedhur e partive politike duke e bërë luftën kundër imigracionit program elektoral.

Por ne do të mbajnë përgjegjësi për pasojat …! (Dhuna dhe Civil Wars!)

 

Ne gjithashtu mund të demonstrojnë dhe kërkesa, por është e sigurt se ne do të shkojmë për të pabesët.

 

Pra, le të kujtojmë se Jezu Krishti na ka kërkuar që të kenë besim në të, për të ndihmuar, për të duam të afërmin tonë dhe të kthehet faqen tjetër nëse ajo na godet.

 

Pra shpresa jonë e vetme qëndron në besimin në Zotin tonë Jezu Krisht dhe mbreti, djalin e vetëm të Perëndisë, i cili ka premtuar që do të vijnë dhe të na shpëtojë deri në fund të kohës.

 

Jezu Krishti ka premtuar që do të vijnë dhe të na shpëtojë deri në fund të kohës dhe pastaj ne jemi të sigurt se ai do ta mbajë premtimin e tij menjëherë. Kjo është një siguri.

 

Mbani besim në fjalën e tij, sepse fjala e tij është e vërteta.

sentinelle3

JEZU KRISHTI është mbreti im

 

Ne të gjithë duhet të lutemi me zjarr për kthimin e tij të shpejtë, sepse ne shohim se është ora e fundit janë bërë tashmë.

 

Unë e di se shumë nga vëllezërit dhe motrat tona janë të zhgënjyer për shkak se rrëmbimi nuk u mbajt në muajin shtator 2015.

 

Por kthimi i Zotit është i pashmangshëm dhe kjo mund të ndodhë përsëri ndoshta këtë vit, 2015.

 

Shumë shenja të lejojë që të marrin në konsideratë atë, por Perëndia është ai për të vendosur ditën dhe kohën e kthimit të Jezu Krishtit.

 

Ajo që është e rëndësishme për secilin prej nesh është të lutemi dhe kërkojmë Perëndisë për ndihmë që të kalojnë errësirën e thellë që pushtuan botën dhe që errësojnë dritën e besimit të shumë prej vëllezërve dhe motrave tona.

qiri qiri-anim

Le flaka e besimit tonë të ndriçuara mirë dhe të sigurt nga çoroditja e kësaj bote që ajo shkon jashtë në mjegullat e kohës.

 

Jezu Krishti është në derën tonë. Por vetëm Perëndia vendos kur dhe atje do të të godasë. Pra, shikuar dhe qëndroj në dashurinë e Jezu Krishtit dhe në përputhje me ligjet e Perëndisë.

 

Le të gëzohemi, sepse të gjitha shenjat dhe profecitë shpallë përditshme me forcë kthimin e menjëhershme e Jezu Krishtit.

 

Mbani besimin në sigurinë e kthimit të tij të shpejtë.

 

Në pritje të kthimit të Jezu Krishtit të lutemi dhe për të ndihmuar ata që Zoti na dërgon.

 

Le të jenë të sigurt se Perëndia na do dhe se Shpirti i Tij i Shenjtë do të na ndihmojë çdo ditë deri në kthimin e Jezu Krishtit.

 

Mos harroni se për të marrë ndihmën e Perëndisë, ne duhet të pyesim këtu në lutje me sinqeritet dhe bindje sa herë që kemi nevojë për të.

 

Perëndia na ka dhënë vullnet të lirë dhe për këtë arsye nuk ndërhyjnë në jetën tonë, nëse ne nuk e pyesni atë.

 

Unë ju ftoj që të pyesni Perëndinë, për të udhëhequr jetën tuaj të përditshme në mënyrë që të qëndrojë në rrugën e duhur.

 

Kjo nuk është koha për të ulet, Jezu Krishti është me ne së shpejti dhe kthyer jetët tona do të transformohet.

 

Për të ditur se çfarë do të ndodhë pas kthimit të Jezu Krishtit, unë ju ftoj të lexoni artikullin tim:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Ju lutemi të dashur vëllezër dhe motra në Krishtin komunikojë adresën blog për kontaktet tuaja.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Le të jenë ushtarë të Krishtit dhe duke punuar për të përhapur fjalën e mirë « Jezu Krishti po vjen së shpejti »

 

Rrini zgjuar dhe lutuni.

Le dashuria dhe paqja e Jezu Krishtit qoftë mbi ju të gjithë.

Fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :