Дозвольте мені для маленьких дітей!

Багато хто з наших братів і сестер допиту, що ми повинні чекати швидкого повернення Господа нашого Ісуса Христа, Царя Царів, єдиний син Бога, який незабаром повертається до своєї тисячолітнього царства на Землі, до кінця світу.

Представляється важливим, щоб відновити і поглибити в цій статті відповідь, яку я зробив коментар до статті: ПОВЕРНЕННЯ ІСУСА ХРИСТА 14 травня АБО 15 вересня 2015! Під час свята Труб

Бог-отець-дитина-Ісус-і-голуб-Copie-1

Є дві речі, впевнений, що я зрозумів, аналізуючи ознаки і пророцтва кінця світу.

Перший:

Ми насправді дуже близько до повернення Господа нашого Ісуса Христа, звичайно, беручи до уваги, що Ісус сказав, що тільки Бог Отець знає день і годину повернення.

По-друге:

Ми не розуміємо, знаки й пророцтва кінця світу, що, дивлячись в минуле.

 

Якщо, як я думаю, і написав у блозі, що кінець часу почалося 14 травня 1948 зі створенням держави Ізраїль, це тому, що з цього періоду, що знаки і біблійне пророцтво сповіщає назад Ісуса Христа стали відбуватися зі збільшенням частоти і потужності.

 

Аналогічним чином, починаючи з 29 вересня 2008 року, з краху фондового ринку на Уолл-стріт, що бачили розробляти глобальні руїни, Катастрофи негабарит, конфлікти і війни по всьому світу, різанина християн, руйнування храмів і останньої війни в кінці часів починається в Сирії в березні 2012 року, з приходом підкріплень із зовні ісламських екстремістів в ряди стропальників.

 

Це війна, яка триватиме 42 місяців і що Ісус Христос буде зупинятися на його повернення (слід зазначити, що до цього на березень 2012 року події в Сирії були внутрішній конфлікт)

 

З 2008 року ми бачили дуже значне збільшення потужності і частоти біблійне болю пророкувати. Це факт.

 

Таким чином, Бог словом Ісуса Христа не повідомите нам заздалегідь день або годину, але дозволяє підійти до розуміння успіхи, досягнуті знаки і пророцтва.

 

Отже, ми можемо зрозуміти і побачити, що сім років у період з вересня 2008 р вересня 2015 (у два рази, три з половиною).

 

Перші три і половина була, звичайно, дуже важко, але друга половина набагато складніше. Це конкретні факти, які були передбачені в Біблії.

 

І рік ще не закінчився!

 

Ми вважаємо, що глобальний конфлікт почався в Сирії, вона стає сильнішою з кожним днем, що засоби масової інформації не багато говорити під час війни в Перській затоці.

 

Всі ознаки і біблійні пророцтва про повернення Ісуса Христа робиться.Відсутня тільки ті події, які мають безпосереднє відношення до його повернення.

 

1. Видалення церкви.

2. день гніву Божого.

 

 

Хоча видалення церкви можуть бути виконані в будь-який час, я впевнений, що Бог буде чекати останнього моменту, так що більшість може бути врятований.

 

Як день гніву Божого, я переконаний, що відбуватиметься безпосередньо перед поверненням Ісуса Христа.

 

Зверніть увагу, що деякі не біблійні пророцтва говорять про трьох днів темряви.

 

Було б за три дні до повернення Ісуса Христа.

 

Що стосується викрадення, це має відбутися в день гніву Божого.

 

Якщо у мене є це право, і повернення Господа нашого Ісуса Христа відбувається між 14 і 15 вересня 2015 і я щиро сподіваюся, що з дна моєї душі, то дні вересня 2015 необхідно випереджати бути найбільш Зокрема людської історії.

 

Я сказав, що наш брат Клод IGNERSKI  »  ТУТ  « писав у своїх книгах про кінець часів, які я рекомендую прочитати, що вознесіння церкви може відбутися у вересні 2015 повернення Ісуса Христа в 2021 році ,

 

Він може бути прав, і я неправильно!

 

Але ми згодні з тим, що 2015 має бути особливий рік і важко до кінця часу.

 

Тим не менш, я хотів би довести до відбиття кожного факту, що Біблія говорить, що біль повернення Ісуса Христа, як біль пологів і, таким чином, чим більше проходить часу, і біль гостра, щоб досягти нестерпно!

Всі матері свідчитиме!

 

В даний час ми спостерігаємо масові вбивства головних християнських ваги.

 

Кров святих вже тече вільно !!!

 

Подивіться на останні сім років з 2008 року в наших стражданнях досягли дуже високого рівня, уявіть собі, ще сім років з підвищенням постійного болю харчування і тоді ви зрозумієте, що ми повинні посилено молитися за повернення нашого Господа зробити швидко.

 

Я запрошую вас читати мої останні статті в тому числі: 2015 пришестя Ісуса Христа Царя Світу.

Посилання: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Бог у Своїй нескінченній милості допомагає і захищає всіх, хто приходить до нього з любов’ю, смиренням і щирістю.

 

Тим не менш, багато людей, які страждають і живуть в кінці часів в тяжкому становищі лиха, болю життя, насильства, війни, бідність, і хто відчувають себе покинутими Богом.

 

Ми повинні розуміти, що всі ми живемо індивідуальні випробування віри і початок Божого гніву.

 

Слава Богу за все його факти власності і всі милості, Він дарує нам, зберігаючи нас від його гніву.

 

Моліться і просіть у Бога прощення за всі наші гріхи, наші помилки, наші помилки, і наші погані вчинки.

 

Моліться також для всіх тих, хто далекий від Бога, і особливо для хороших мусульман, щедрий, які, на жаль, були обмануті помилкової Пророка Мухаммада!

лжепророк-ілюмінати

 

Ми всі бачимо, що іслам є відхилення, яке сповідує любов зі зброєю в руках.

 

На жаль, тих, кого ми називаємо « хорошими мусульманами », які називають себе від радикальних ісламістів засудити ще в пеклі, для мислення служити і молитися, вони моляться і несвідомо служать Люцифера.

Нагадаємо, зрозуміти,

 

Біблія вчить нас, що Бог створив людину, а потім створив чоловіка і жінку в першому поколінні частини цього невеликого зароджується людства обернулася проти свого творця. (Каїн убив свого брата Авеля).

 

 

Пізніше Бог обрав серед чоловіків сім’ю, батька Еноха « Мафусаилу » чий родовід породив Ной. Це те, що Бог врятував листопада Людство потоп. Зверніть увагу, що це людство, що пережив повінь був знижений до восьми « простої сім’ї листопада! »

 

 

Це сімейство Ноя, заселений світ, потім його « Авраам » потомство двох жінок, які породив Ісака та Ізмаїла.

 

Ці дві половини братів стали вічними ворогами.

 

Один з них, Ісак породив єврейський народ став згодом єврейський народ Ізраїлю « народ Божий »  Інше, Ісмаель і народив людей, яких Бог хотів багато і покрила всі землі на Близькому Сході навколо Середземного моря.

 

Саме ці люди, які народив « Мухаммеда », який сказав, що він відвідав архангел Гавриїл продиктував Коран.

 

Мохаммед, який був воїном головний ввели хитрістю і силою нової релігії іслам.

 

 

Іслам є  »  все в одному «  Релігія, культура, суспільство, закон, справедливість і уряд.

 

Бідні мусульмани були обмануті цього обманщика Магомета, хто стверджував, що архангел Гавриїл продиктував Коран.

 

Від імені Священного Корану Аллах радикальних ісламістів спалити церкви, вбивати християн і знищити музеї, в той час як мусульмани кажуть, благодійники вторгнутися в світ нав’язувати свої закони і звичаї.

 

Коран книга анти який спотворює і організовує ген без Біблії, щоб сісти влада Мухаммада над народами він завойованих так званої словом « Аллах », хитрості і сили.

 

Вибір був простий тих, хто хоче жити прийняти Коран як священну книгу, а для інших це була смерть.

 

Звичайно ті, хто вибрав смерть була в меншості ті, хто погодився служити Коран і Мухаммад.

 

Це люди, нащадок Ізмаїла став, як Бог сказав, настільки численні, як зорі небесні.

Але думати, що він був залишений Богом Авраама , він пішов і створений завдяки  Мухаммаду нову релігію своєї власної . Таким чином, він увічнив предків ревнощі завжди шукає сварки з нащадками Ісаака.

 

Мухаммад знайшов там спосіб об’єднати людей за допомогою нової релігії « ісламу. »

 

Але іслам аберації і Мухаммед пророк неправдивий, навіть якщо мільярд людей на Землі стверджують зворотне.

 

Правда є в Біблії .

 

У перший же ми зрозуміємо, що сам Бог матеріалізується в палаючому кущі Мойсеєві особисто попросити свого народу з Єгипту.

 

Єврейський народ є народ Божий.  

Це безперечно!

 

Незаперечним є той факт, що Ісус Христос був Месія єврейського народу, оголошених в Писаннях, але євреї позбавлені!

 

 Вони розіп’яли Сина Божого!

 

Син Божий, Ісус Христос через любов, тим не менш дав можливість усім людям (євреїв та інших), щоб увійти в Царство Небесне. Не по заслугах, але його любов!

 

Це Ісус Христос, який створив Церкву, яка повинна об’єднати всіх тих, хто хотів би зберегти і досягти вічного життя в Царстві Небесному.

 

Перед поверненням ближче до Бога Отця, Ісус Христос сказав (Іоанн 15: 26)  « Я пошлю вам іншого Утішителя, Духа Святого » 

 

Святий Дух Божий приходить на кожне істота, хто через хрещення обраний, щоб бути частиною Церкви Ісуса Христа.

   

Немає пророка Божого не був згаданий в Біблії, щоб створити релігію.

 

Роль пророка Божого не досягти, але оголосити, і Мухаммад не оголошені, але виконана!    

 

Мохаммед не може бути пророк !!!

 

Тільки два релігії Бога релігії іудейські і християнські.

Обидві релігії були створені Богом для першого і єдиного сина Ісуса Христа секунду!

 

Брехня Пророк Мухаммад звернув, що зацікавлені в Біблії, і що змінив не було зручно до прикладу Ісуса Христа, який був вона визнає як пророка і не син Бога!

 

Нагадаємо також, що в книзі Даниїла 9 вірші 26 сказано:  І після закінчення шістдесяти двох тижнів повинні Месією бути відрізані,і там не буде наступником. Народ вождя, який прийде, повинні зруйнувати місто й святиню; і прийде кінець, як повінь; він був заарештований, що розруха триватиме до кінця війни. 

 

Ісус був дійсно Месія очікується, хоча це спростували народу Божого « євреї »!

  

 І він не має спадкоємців!

 

Так Мухаммад ніколи не міг претендувати на божественної місії, щоб створити нову релігію.

 

Є дві можливості Корану, або воно було написано з нуля Мухаммеда з або без змови або Корану насправді диктується, але в цьому випадку це не було Архангела Гавриїла, але Люцифер ніхто.

 

Різниця між вченням Ісуса Христа і Люцифера величезний, навіть якщо інструкція містить ті ж інгредієнти.

Для Ісуса Христа, 

Там немає закону без любові, ні любові без закону

Люцифер,

Він не має ніякої любові в Акту або в любові

Як ви можете бачити, що це не одне і те ж!

 

Мусульмани нещасні жертви помилкового пророка Мухаммеда, як вони також є жертвами стокгольмського синдрому.

 

Читайте статтю в блозі:

МУСУЛЬМАН є жертвами стокгольмського синдрому

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Вони будуть їх дуже важко залишити іслам прийшов до Ісуса Христа.Просто подивитися, що порушення отримати мусульман, особливо фундаменталістами, критикуючи Коран або Мухаммеда.

 

Я нагадую всім мусульманам вірш 14 глави 19 Євангелія від Матвія:

 

І Ісус сказав: Пустіть дітей і не бороніть їм приходити до мене; бо наблизилось Царство Небесне належить таким, як вони 

 

Тому, коли ми бачимо мусульманських дітей, жінок і чоловіків, використовувані в якості живих бомб ми можемо тільки шкодувати, що фанатичні, кровожерливі ісламісти змушені індоктринації з боку тих нещасних злочинців самогубств веде їх прямо в пекло!

 

Для всіх мусульман я можу тільки сказати приходять багато Ісуса Христа, якщо ви хочете, щоб врятуватися. Це існування добігає кінця, і Ісус Христос звертається до вас.

 

Захопити ULTIMATE удачі!

 

Незабаром Ісус Христос повернеться, тому спочатку він врятує, викрадаючи його вірний церква, то відразу після викрадення і просто до його повернення, гнів Божий впаде з силою і владою над Землею і на все людство.

 

До цього дня ще у славі Господа нашого Ісуса Христа, як сподівалися усіма християнами за дві тисячі років, ми абсолютно не повинні продовжувати жити зі смиренням, гідності і гордості за що був християнином.

 

Ми повинні продовжувати, щоб задовольнити наші обов’язки і тим самим прославить щомісячні виплати всіх наших боргів і наш насущний жити в мирі та любові, допомагаючи тим, хто шукає нашої допомоги.

 

Ми повинні щодня молитися, щоб Бог допоміг нам, захищають нас і тримати нас в безпеці від спокуси.

 

Ми вже знаємо, що в цьому році як і раніше буде важко, але це дуже хороша новина, як тільки змінити наше життя.

 

Давайте тримати полум’я нашої віри, є загальне довіру є абсолютним в Ісуса Христа. Він обіцяв приїхати і врятувати нас до кінця часу, і він буде тримати свою обіцянку.

 

Випряміть своє існування, хрещення, покаяння, прощення, молитва, виберіть Ісуса Христа як Спасителя, це те, що дозволить нам бути збережені і бути частиною Церкви Господа нашого Ісуса Христа, що буде видалити найближчим часом ,

 

Ісус Христос скоро і це, мабуть, у вересні або жовтні 2015.

 

Всі мої пункти

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Хай благословить вас Бог мої улюблені брати і сестри, і допомагає вам в очікуванні повернення на Землю Господа нашого Ісуса Христа, прагнути правильний шлях у житті і ніколи не здаватися.

Я запрошую вас подивитися це відео протверезіння на нашому поколінні.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Мир, любов і радості в серцях і будинках з очікуванням благословенний день захопленні Церкви і повернення на Оливній горі, Господа нашого і Царя Ісуса Христа, Єдинородного Сина Божого, його тисячолітнього царства до кінця світу.

 

Віктор

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s


%d blogueurs aiment cette page :