BEASTS Ilmestyskirjan TUNNISTETUILLE!

apocalypse_jean

ESIPUHE

Täyttäminen Raamatun profetioiden ja varoitusmerkkejä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tuli jatkuvan ja jopa päivittäin esimerkki viime rankkasateiden aiheuttaen tulvia monissa maailman maissa kuten Ranskassa.

Rankkasateet, myrskyt, tsunamit, tulvat, tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset, tulipalot, hurrikaanit ja pyörremyrskyt iskemään maailmaa joka kuukausi laajamittainen, valtaa, voimaa ja raivoa.

Nälänhätä, taudit ja kurjuus eksponentiaalisesti pahentaa maailmanlaajuinen lakon myös pilata maailmaa.

Näemme irstailu ja himo kaikkialla maapallolla jopa kirkkoon!

Evil on yleistynyt ja jopa tapa elää maailmassa, jossa arvot ovat päinvastaiset.

Vuodesta 2008, lintuja, kaloja ja muita eläimiä kuolee joka kuukausi miljoonia ympäri maailmaa joilla ei ole tunnettuja syitä.

Tiedämme, että Raamattu ilmoittaa, että Jeesus Kristus on kuin synnytystuskissa.

Vaikka on selvää, että Raamattu profetoi kipua maailmassa tulla vahvaa ja jatkuvaa.

Me kaikki tiedämme, että toimitettavaksi kun kipu tuli vaikea ja jatkuva, on aika kuljettaa äiti äitiys koska työ on jo alkanut toimitus.

Selventää asioita Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päällä, mutta se on vielä voimaa ja halua avata silmänsä ja hyväksyn haasteen kaikki hankitut uskalletaan!

Mitä meillä on vielä tehtävä kärsimystä ennen kuin avaat silmäsi ja rukoilla Jumalaa lyhentää kivun ja anna Jeesus Kristus tulee ja pelastaa meidät!

.

KIRKKO

.

Onko mahdollista sitten, että joukossa pappien kirkon, joka on tarkoitus ohjata ihmisiä Jumalan, jotkut ovat korruptoituneita ja palvella Saatana ja pahempaa haluavat kouluttaa monta vuotta enintään Ames Saatanan sijasta ohjata heitä kohti Jumala Jeesuksen Kristuksen kautta.

Artikkelini olen liikuttunut tästä aiheesta ilman vahvuus sielun mennä pohjaan asioita.

Rukoilen Jumalaa antamaan minulle anteeksi, jos olen väärässä, mitä aion kehittää tässä artikkelissa. Tämä on kuuma aihe!

Mutta minun täytyy löytää voimaa seurata minun tuomioita ja minun analyysit ovat kuitenkin hyvin vakavia seurauksia.

Jos en tee sitä, hyvin monia sieluja voi hyvinkin maksaa kovan hinnan ja voi jopa kadota Jeesuksen Kristuksen ja Jumalan.

Mutta valitettavasti, jos teen ja olen väärässä, se on minun sieluni, että voisin menettää vain ne, jotka uskovat minuun ..

Joten, piiloutua sinulta mitään, todella pelkään, että pyrkiessään saarnata « ajallaan » Jeesuksen Kristuksen paluuta, minä nostan monissa päivittäin blogin lukijat, toiveita ja tunteita, jotka voisivat kääntyä, jos Jouduin olla väärässä, vaikka pettymys ja muutot of Faith ja siten Jeesuksen Kristuksen.

Minä

MIKSI Tulin SAARNATA

.

En ole koskaan piilossa ja olen jopa muistutti monta kertaa, että en ole profeetta, joten voin olla väärässä, mitä minulle tapahtui!

Joten sanoin, että minulla ei ollut ilmestyksen Jumala tai mikä tahansa enkeli, tai muu yhteisö.

Tulin saarnaamaan Jeesuksen Kristuksen paluuta, jonka pieninkin mahdollisuus, eivät ole koskaan laadittu, tai jopa ilman koskaan mietti toinen ennen 2008.

Ollakseni täysin rehellinen, minun täytyy sanoa, että en ole koskaan onnistunut lukemaan täytenä koko Raamatun ensimmäisestä viimeiselle riville.

Vuodesta 2008 olen kiinnostunut uudelleen joidenkin läsnäolo taas oli hieman unohtanut vuodesta Cathe JOC ja joka tekee paljon aikaa ja jopa vuosikymmeniä!

Tämä on radio show vuonna 2008 puhuessaan luomisesta koneen Etelä-Ranskassa tuottaa energiaa, mutta ne voitaisiin mahdollisesti aiheuttaa ongelmia, jos musta aukko ja aiheuttaa maailman loppua joka laukaisi minussa tarvetta tutkia maailman loppu. Ja lanka neulan, tutkimusta tutkimusta net, tulin Raamattua.

Ja sitten, elämäni on muuttunut!

Sitten huomasin jotain ole aivan oikeassa maa, sää, yhteiskunta, katastrofeja ja talouden tuntui alkavat elää perusteellinen muuttuminen ja jopa todellisen muodonmuutoksen joitakin vakavia seurauksia, kuten romahtaminen osakemarkkinoilla New York.

Joten olen etsinyt ja etsinyt, tutkitaan ensin ymmärtää räjähdys kaikki katastrofit sää, maaperä ja väkivalta miesten huomasin vajoamassa hitaasti hulluuteen yhä tappava veljessodat mukaan lukien Lähi-idässä.

Ja sitten se oli Islam laajeni maailmassa, huusi uteliaisuuteni.

Vaikka minulla ei ole mitään muslimeja vastaan ​​tai vastaan ​​elämäntapaansa tai kulttuurien väestöä vastaan ​​Lähi-idän tai muualla.

Olin kuitenkin hyvin havaita, missä määrin tämä ilmiö maahanmuuton, joka johti nämä ihmiset jättämään kotinsa etsimään parempaa elämää muualta.

Ja se on kansan Itä joka pidätti uteliaisuuteni, kun he ottivat polun maahanmuutto etsimään parempaa elämää myös.

Breaking näissä populaatioissa teillä voimakkaasti interpellèrent sieluni ja mieleni.

Nykyaikaisella tutkimuksen avulla ja tutkimuksen etenkin internetin, onnistuin analyysien ja kokoelmat tietojen ymmärtää ja hyväksyä käsittämätöntä mielessäni tuntui olevan kristillisen hengen esiintyy todellisuudessa.

Kaikkea sitä oli valittanut minulle kaiken, mitä oli iskenyt mieleni ja sieluni oli tietoinen oli selitys …

.

Se oli hyvin näkyvästi profetioita ja raamatullinen varoitus merkkejä Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päällä.

 

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, se jäi, että lopussa aika oli käynnissä.

 

Tiimalasi aika oli palautettu ja päivät olimme nyt numeroitu.

.

Osa minusta oli tyytyväinen tämän ilmestyksen, toinen osa oli surullinen, koska Apocalypse Raamatussa on kausaalinen paljon kärsimystä maailmassa ennen paluuta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

Ja viimeinen osa minua kieltäytyi uskomasta huolimatta täyttänyt profetiat ja kaikki merkeistä, että Apocalypse voi olla sukupolvemme!

Joten olen ehdottomasti oli etsiä todisteita ja todisteita ja silti enemmän todisteita!

Vaikka uskoni, minun tarvitsi todisteita ilmestys Apocalypse on tärkeä ihmiskunnan tulevaisuudesta!

.

Mies vähäuskoiset, että olen!

Aina etsimään todisteita …!

.

Silti Jumala asuu elämääni jo lapsuudestani ja uskoni Jumalaan ei ole koskaan jättänyt minua.

On järkytys ilmestys meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen meidän sukupolvemme, joka aiheutti minun alitajuntaan kaipuu todisteita.

Etsin kaikkialta päivittäin, varsinkin useita kirjoja ja artikkeleita verkossa, monet saarnaajat loppuun aikaa, lopullinen ja kiistattomia todisteita siitä, että Jeesus Kristus palaisi fyysisesti hallitsemaan maan päällä ja että tämä tuotto oli hyvin meidän sukupolvemme.

On kuitenkin sanottava, ja sanoa, että Kaksituhatta vuoden aikana monet kristityt olivat varmoja ja varmaa, että Jeesuksen Kristuksen paluuta oli heidän sukupolville.

.

Ja kuitenkin he olivat väärässä!

.

Joten vaikka suuruus merkkejä ja profetiat täyttyvät, vaikka täyttämisen merkkejä ja profetiat ovat räjähdysmäisesti kuin synnytystuskia.

Huolimatta siitä, että tällainen lukuisiin merkkejä ei ole koskaan tapahtunut menneinä vuosisatoina.

Huolimatta siitä, että valtava määrä merkkejä ja profetioita tehnyt tämän suuruusluokan voi johtua sattumasta, juurikaan epäilystä, mutta jäi vielä minussa!

Kuten päivää, iltaisin ja öisin ajattelua ja tutkimusta poistaa tämä pieni, pikku epäilystäkään.

Tämä juurikaan epäilystä kuitenkin johtui valtava ja vaikka valtava seikka yksin pyyhkäisi kaikki minun uskomuksia, vakaumukseni, minun analyysit ja todisteet Raamatun profetioiden ja merkeistä.

Tämä seikka myrkytetty elämääni, niin paljon, että nukuin muutaman tunnin joka ilta on aikaa katsoa ja ymmärtää miksi.

Vähän kuin apostoli Tuomaan, joka tarvitsi todisteita uskoa Jeesuksen Kristuksen ylösnousemus, Tarvitsen todisteita poistaa kaikki, että pienet ja jopa pieniä epäilystä Jeesuksen Kristuksen paluuta meidän sukupolvi.

Olen ehdottomasti piti löytää

vastaus kysymykseen:

Siksi, jos Jeesuksen Kristuksen paluuta

Meidän sukupolvemme,

e Paavi ei puhu!

.

Joten jos paavi ei mainita, että olen väärässä ja joka luulee, että Jeesuksen Kristuksen paluuta meidän sukupolvi myös väärin.

Täytyy myöntää, että huolimatta siitä, että minulla on uskoa, huolimatta siitä, että Jumala asuu elämässäni jo lapsuudestani, mä silti epäilen huolimatta vakuuttavia todisteita, että elämme joka päivä.

Minulla oli tämä mysteeri, joka oli se, että vaikka oma arvioni, selvityksistä ja tutkimuksista, jotka oli tehnyt minulle varmuutta ja todisteita välittömästä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen, voisin vielä ripaus epäilystäkään.

Miten voisin saarnata Jeesuksen Kristuksen paluuta, jos minulla olisi epäilystäkään!

Miten voisin jatkaa saarnaamaan Jeesuksen Kristuksen paluuta, jos paavi ei puhu!

.

Joten yksi meistä välillä paavi ja olin väärässä!

.

Merkkien mukaan analyysini on vielä tuottaa eksponentiaalisesti vuodesta 14 toukokuu 1948 (päivämäärä luomisen Israelin valtion)

Miten voisin minulle pelkkää inhimillistä epäillä vilpittömässä mielessä meidän viime paavia!

Doubt ja kieltävät paavin visio seurakunta ei ole yksinkertaisesti pyhäinhäväistys!

Se on myös julistanut pannaan itsensä kirkossa!

Ja että se ei ole!

Peter oli ensimmäinen opas kirkon kautta tahdon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

Se on itse Kristus Jeesus antoi Pietarille tehtäväksi johtaa kirkkoa ja vain Jeesus Kristus voi poistaa seuraaja Peter kuorman hengellinen johtaja kirkossa.

Kaksituhatta vuotta, katolinen kirkko on lähetetty uskon sukupolvelta toiselle.

Tässä seuraajat Pietarin ja kaikkien pappien kirkon ovat tehneet tehtävänsä niiden peräkkäiset hallitukset.

Kuitenkin näinä kahden tuhannen vuoden historia, kirkko on sitoutunut tiettyjä toimia, joilla voi olla ylpeä ja siksi meidän on vastuussa Jeesuksen edessä hänen paluutaan. Vaikka anteeksianto meillä jo jos meidän parannuksen!

Olen kristitty ja katolinen vaikka en käy kirkossa vain erikoistilanteisiin.

Siitä huolimatta, itse teen joskus vain kaikki mahdollisuudet kestää jonkin aikaa meditaation, ladata mun akkuja ja tankkaa energiaa ja nöyryys.

Joten en pääse pois Jumalasta tai uskosta, mutta en voi pitää suuni kiinni ja sano mitään!

.

Se on vahvempi kuin minä!

.

Minun täytyy liikkua, saarnata ja paljastaa analyysini niin että jokainen voi ajatella ja valita omaa polkuaan.

II

Ketkä ovat pedot APOCALYPSE

.

Ensimmäiseksi täytyy tehdä korjauksen, olin aiemmin sanonut, myös minun artikkelin  Jeesuksen Kristuksen paluuta MAY 14 tai 15 syyskuu 2015!Juhlan aikana trumpetit  « että islam oli peto syvyydestä.

.

Mutta olen vakuuttunut väärässä.

.

Pikemminkin islam on uskonto Luciferin.

.

Muslimit palvovat Lucifer hyvässä uskossa vakuuttaneet palvoa Jumalaa!

.

Lucifer halusi olla Jumalan laulaja myös kansaansa « muslimit » , jotka ovat lähes yhtä paljon kuin tähdet taivaassa!

Vaikka Jumalan kansa « juutalaiset » alennetaan Peau de harmiksi ja ne yhä kielsi hänen poikansa Jeesus Kristus!

Kohtalo muslimit on heidän käsissään, he voivat tulla Jeesuksen Kristuksen mennä Jumalaa tai jatkaa palvomaan Lucifer.

Emme voi tappaa, kristittyjä koska he kieltävät islamin ja väittävät olevansa Jumalan palvelemisessa!

Hallittu aina alkaa itsestään ja ennen katsomassa olki silmässä hyväntekeväisyys muslimi naapuri, tässä artikkelissa aion katsoa palkki, joka on minun ja kaikkien kristittyjen!

Se on minun oikaisu

.

Aujourd’hui mon prêche me conduit à vous révéler que mes recherches, analyses, enquêtes et réflexions longues et minutieuses, m’amènent à douter non seulement du Vatican et cela vous le savez déjà mais du Pape lui-même et de ces prédécesseurs. « LES PAPES ROIS »e

 

Paavit Kings ovat paavit, koska lateraanisopimuksen sopimuksen vuonna 1929, joka teki Vatikaanin valtio.

 

11 helmikuu 1929 on paavi  Pius XI,  joka tuli ensimmäinen paavi kuningas Vatikaaniin.

 

1 Pius XI  vuonna 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 Johannes XXIII  of 1958-1963

4 Paavali VI  1963-1978

5 Johannes Paavali I  of 1978-1978

6 Johannes Paavali II  1978-2005 (se, joka on olemassa visio John apoc. 17)

7 Benedictus XVI  2005-2013 (joka joutui jäämään aikaa)

 François  2013  saakka Jeesuksen Kristuksen paluuta ennustuksen mukaan Malakian Bishop

 

Katso minun artikkeli:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Jumala minulle anteeksi, jos olen väärässä!

 

Kirja Apocalypse kirjoittanut Jean paljastaa monia asioita ja minä suosittelen lukemaan.

Tämä kirja on jumalallisen inspiraation, sen luvut ja jakeet soveltaa eri tilanteisiin, joiden kautta historian mies, mutta se on myös Ilmestyskirjan loppuun aikaa ja se on tämän tutkimuksen, että kehitän täällä osittain.

Erityisesti haluan kiinnittää huomionne kolme lukua, että en ole vapaaehtoisesti luokitella, jotta ymmärrettäisiin paremmin minun analyysi.

Nämä ovat luvuissa 17, 13 ja 16, että voit lukea sivun alalaidassa.

.

A

Visio farkut 17 luvussa Apocalypse

Analyysini

.

Kun olet lukenut tämän luvun valossa, mitä tiedämme katolisen kirkon Vatikaani, näemme, että ilmeisesti se koskee katolisen kirkon loppuun aikaa!

Tämän luvun lukemista ei voitu ymmärtää loppuun asti aikaa kun ilmestystä Jumalan.

Naiset – Suuri Prostitute

Tämä kuvaus vastaa Vatikaanin katolisen kirkon « Rooma » siksi « Vatikaani »

Scarlet peto prostituoitu   on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea

Näemme tekemisestä artikkeli on tämän Scarlet peto, joka kuljettaa prostituoitu … 

Seitsemän päätä ovat molemmat Rooman seitsemällä kukkulalla, mutta myös seitsemän kuningasta Vatikaani

Seven Kings    ovat siis paavit, koska lateraanisopimuksen sopimuksia, jotka ovat tehneet Vatikaani valtakunta

Kymmenen kuningasta      ovat uskonnollisia johtajia muiden uskontojen kanssa, jotka paavi huoltoa tai linkkejä liittoutumia. linkkiä tai uskontoa:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Peto, joka kerran oli   on se, joka nousee syvyydestä, sillä jae oli silloin 17,8 ei ole, niin uudelleen näkyviin

Peto, joka oli, ja nousee kuilusta  on varmasti Vatikaanin tai hän vetää jouset.

Jakeet näyttävät kuvaamaan ex-Paavi Benedictus XVI, erityisesti jakeessa 17,8, mikä osoittaa valon luopuvansa että tämä peto Abyss on Paavi Benedictus XVI

benoc3aet-XVI-Mohamed-Ahmed al-Tayeb-limam-de-la-mosquc3a9e al-Azhar Kairossa-du-

Paavi Benedictus XVI on peto, joka oli, ja nousee merestä ja kuilu. 

On selvää, että se on hyvin vaikeaa minulle raskaaksi kuin katolinen Kristitty Tämä analyysi voidaan tahtonut Jumalan luvun 17 loppuun aikaa, mutta tosiasiat näyttävät puhuvat puolestaan ​​ja teen ilmestys analyysini voi nähdä todellinen kohokohta.

 

 

B 

Luku 13 kirjan Apocalypse.

Analyysini

Peto, joka nousee maasta

.

Kirjaan Ilmestyskirjan luvun 13 jae 13,11 näemme toisen pedon muttei nousee merestä vaan Maan ja se käyttää kaikki viranomaisen ensimmäisen pedon hänen läsnäollessaan.

Aina samassa suunnassa analyysin, ymmärrämme täällä, että tämä  maasta nouseva peto on   paavi Francis vallitseva läsnä ex-Paavi Benedictus XVI.

Paavi Francis kieltäytyä tiettyjä ominaisuuksia Pape (niemi ja kengät) ja jopa nimi paavi. Se vain kertoo Rooman piispa ja Joidenkin raporttien mukaan se ei ole täyttänyt kaikkia vaatimuksia nimittämistä paavinvalta.

Paavi Francis on peto, joka nousee maasta

 

Ensimmäinen peto, joka nousee merestä

 

Jakeessa 13:12, enkeli puhuu vielä ensimmäisen pedon, jonka kuolinhaava parani, että kurssi analyysini ei ole mikään muu kuin paavi Johannes Paavali II , joka sai ampumahaava joka oli kohtalokkaaksi.

Mutta ihmeellisesti pakenivat kuoleman että kuuluisa 13 toukokuu 1981!

Jopa hänen salamurhaaja sanoi, ettei ymmärrä, miten paavi oli karannut kuoleman …. !

 

Niin peto merestä on ensimmäinen peto, joka nousee maasta on toinen peto.

.

Yhteenvetona seitsemän kuningasta paavit ovat kaikki liittyvät peto merestä, ja paavi Francis on toinen peto, joka nousee maasta.

.

Viime paavit ovat pedot Apocalypse!

.

Mutta ne eivät ole ainoita eläimiä, koska muistan, ovat kymmenen kuningasta, jotka on yhdistettävä kahdesta pedosta (Benedict ja Francis) ja kymmenen kuningasta ovat kymmenen uskonnolliset johtajat muiden uskontojen jonka olemme jo nähneet näitä uskollisuutta alle Johannes Paavali II, Benedictus XVI ja nyt Francis.

Johtajat vääriä uskontoja, jotka ovat liittoutuneet pedot Vatikaani ovat myös liittoutumia pedot Apocalypse, jonka tarkoituksena on torjua todellinen katolinen kirkko on Jeesuksen Kristuksen seurakunta.

.

C 

16 luvun kirja Apocalypse.

Analyysini

 .

Tässä luvussa on myös erittäin tärkeä, koska se kertoo selkeästi kärsimykset Jumala lähettää maan päälle.

16.13 jae selittää liitto trilogia  « Dragon, peto ja väärä profeetta » , joka on yhdessä aiheuttaa valtionpäämiehet ja maailman viime maailmansodassa ..

Tässä luvussa on myös erittäin tärkeä, koska se kertoo selkeästi kärsimykset ja arvostuksia, jotka Jumala lähettää maan päälle.

.

Se on rangaistus!

.

Näimme, että pedot olivat, meidän täytyy selvittää kuka on Dragon, joka on väärä profeetta.

Dragon     edustaa voimaa, hän edelleen asuu piilotettu pois ja vain näy kynsiin saaliinsa ja tappaa hyökkäystä iskuja tai liekkejä.

.

Kuka on Dragon?

.

Toimivalta kaupan, raaka-aineiden, rahoituksen ja media, omistaa rahastoja, jotka suunnataan varjossa  »  vapaamuurariuden «  , joka palvelee « Illuminati » salaseuran että sääntöjä Vapaamuurarius ja hallitsee maailmaa.

Lohikäärme toimivaltansa koskee kaikkia olentoja maailmassa, Misery, Famine, sairaus, väkivalta, kapinat ja sodat käynnistyvät.

Muslimit syyttävät kristittyjä ja juutalaisia ​​vastoinkäymisiä vaivaavia ja juutalaiset ja kristityt syyttävät muslimeja palata samoja ongelmia.

Taka tarkoitus kahdesta pedosta, väärä profeetta ja lohikäärme on pitää « miehet » ja unessa sotkeutua ongelmia kääntää ne Jeesus Kristus, joka tulee pelastamaan meidät.

Tavoitteena puoli tunnusti kaksi petojen, väärä profeetta ja lohikäärme, on luoda uusi maailmanjärjestys raunioille kristinuskon maan päällä perustaa valtakauden rauhan ja turvallisuuden.

.

Todellisuudessa he haluavat orjuuttaa mies!

.

Lohikäärme on jänteitä sodan se on voimaa ja valtaa jumalattomat, jotka paljastavat torjumiseksi Lamb!

 

Väärä profeetta  Hän ei voi olla elävä lopussa aikojen johtava, koska kuten olemme jo nähneet ovat « petoja paavit » ja 10 Kings « uskonnollisten johtajien väärät uskonnot », jotka tarjoavat tätä roolia.

Tämä ei ole profeetta loppuun kun Raamattu puhuu vääriä profeettoja, tällä kertaa eikä väärä profeetta.

Sitten huomioon kahden tuhannen vuoden historia on ollut vain yksi väärä profeetta niin tärkeä ja niin voimakas, että se on edelleen läsnä ja elossa kaikissa mielissä.  Tämä on Muhammad   on kärjessä lukuisia vastoin kaikkia odotuksia varmistaa, että se on totta ja viimeinen profeetta.

Katso artikkelit footer

Tiedämme, että 600 vuotta ennen Jeesuksen Kristuksen, Daniel ilmoitti saapumisesta Messias.

Maailman historiassa osoittaa epäilyksettä, että tämä Messias oli  « Jeesus Kristus »  profetia ilmoitti, että se leikkaa pois ja hän ei olisi seuraaja.

.

Niin, epäilemättä Muhammed on väärä profeetta.

.

Ja koska useilla ihmisen « muslimeja », jotka kunnioittavat, voimme sanoa ääneen ja selvästi, että Muhammed on väärä profeetta Raamattu

.

On tärkeää huomata, että muslimit ovat ensimmäisiä uhreja väärä profeetta.

Muslimit ovat uhreja Tukholman syndrooma ja siksi he palvovat väärä profeetta ja hänen seuraajansa, islamistit!

.

Kehotan kaikkia muslimeja tulemaan Kristuksen pelastua.

.

Islamistit ovat aseellisen siiven Väärä Profeetta, he kiusata ja vammauttaa päivittäin joukoittain muslimeja.

He myös laukaisi Pyhä sota kristinuskoa vastaan.

Joukkomurhat tuhosi monia kyliä kristittyjen Afrikassa ja idässä.

Kirkot olivat ilkivallan, ryöstetty ja poltettu, islamistit eivät kunnioita mitään.

Miehet, naiset ja lapset murhattiin Jumalan nimissä nämä palvelijat Saatanan.

 

PROOF yhdeksän

.

Kaikki tämä tapahtuu, ja sopii hyvin yhteen, mutta minulla oli vielä jonkin verran näyttöä kuin pelkään seurauksia minun analyysi maailman.

Niin kuin minun vakaumukseen, ryhmittymien, yhtäläisyyksiä on olemassa seikkoja, jotka voivat auttaa sinua, kun muodostaa mielipiteen.

Tässä on yhdeksän kysymystä, todisteeksi « uusi » En ehkä ole väärässä!

MIKSI: Kings ovat paavit ovat jättäneet useita pappeja vähennettiin noro, etenkin Ranskassa tai pappi huolehtii useiden seurakuntien yksin (Hyvä mainonta nousisi edustivat monia ammatteja!) paavit ovat vapaaehtoisesti toiminut vastoin kirkon tekemällä kuolevat hitaasti. « On tosiasia »

MIKSI: Paavi vuonna 1960 kieltäytyi paljastamasta kolmannen salaisuus Fatima, mikä tottelemattomuus tahdon Neitsyt, kun Vatikaani oli tunnustettu todellinen ulkonäkö Virgin. Paavi tarkoituksella totellut Jumalaa. Vuodesta 1960 paavien Kings kieltäytyvät tottelemasta Jumalaa tietoisesti « On tosiasia »

MIKSI: kuninkaat paavit ovat tukeneet puolustaa ja jopa rohkaisseet humanismin sijaan kannustaa ihmisiä tulemaan Jeesuksen Kristuksen rakkaudessa ja tehdä hyväntekeväisyyttä. Humanismi paikoissa mies keskellä kaikkea painopisteet kun Christian Jumala on sijoitettu keskellä kaikkea! Humanisti kirkastaa Mies sitten Christian ylistää Jumalaa! « On tosiasia »

MIKSI: Popeda Kings lähteä, kiduttavat ja murhaavat joukoittain kristittyjä, koska he kieltäytyvät islamia. Paitsi että ne jättävät sanomatta mitään, mutta tunnustaa islamin ja muiden uskontojen vääriä polkuja, jotka voivat johtaa Jumalalle. Ja he tuomitsevat kansaa harhakuvitelmiin polkuja. « Se on tosiasia. »

MIKSI: L ast paavi Francis sanoi vain Rooman piispa ja sen epäämisestä nimi paavi ja käyttää tiettyjä ominaisuuksia. « Se on tosiasia. »

MIKSI: Popeda Kings kieltäytyi puhua välitön Jeesuksen Kristuksen paluuta, ja meidän viimeinen paavi jatkoi vaieta tätä tosiasiaa. Ensimmäisen maalin virkansa on edelleen ajo katolinen kirkko on valmistella miesten paluuta Herran Jeesuksen Kristuksen! « Se on tosiasia. » 

MIKSI: Popeda Kings päätti olla paavin valtaistuimelle ylösalaisin käännetty risti selässä. Jotka yleensä tarkoittaa, että ne ovat kääntäneet takit ja ei enää palvele Jeesusta Kristusta vaan Saatana. « Se on tosiasia. »

MIKSI:  Vaikka teko paavin siunauksen tehtiin etusormilla ja venytetty henkilöstö, on hän korvattiin etusormi ja pikkusormi ojossa, joka tunnetaan Saatanan! « Se on tosiasia. »

MIKSI: Popeda Kings sovittu royalty joka on kompromissi Saatanan kanssa.Jeesus Kristus oli kieltäytynyt kaikki lahjat saatanan kun häneen sovellettiin kiusaus erämaassa. « Se on tosiasia. »

.

YHTEENVETO

 

Kaikki nämä seikat ovat todellisia todellisia ja konkreettisia, miten voimme kristittyinä edelleen hyväksyä ja jonka silmät kiinni!

On aika herätä ennen kuin on liian myöhäistä.

Muista, että Jeesus Kristus oli myös pettänyt neuvosto « High juutalaisen uskonnollisen »

Joten rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa, tiedän, että olen vaarassa sieluni, jos olen väärässä, mutta Jumalan edessä oikeus olla jakamatta analyysini.

Pitäisikö minun teeskennellä saarnaamaan pintapuolisesti tai pääsen pohjaan asioita, voidaan palavana uskoni, yrittäen herättää kansanjoukot ja saattaa siten vaikuttaa säästää eniten sieluja, jopa riski minun.

Täällä Olen mielestäni osoittanut, että paavit Kings ovat « tietoisesti » false paavit ja pedot Apocalypse.

 

Näimme, että nainen « suuri portto »  on « Vatikaanin katolisen kirkon. »

Olemme nähneet, että  seitsemän päätä ovat molemmat « Rooman seitsemällä kukkulalla ja seitsemän paavia Kings »

Olemme nähneet, että  »  Seven Kings  « ovat « seitsemän paavia » , koska lateraanisopimuksen sopimuksen Pius XI Benedictus XVI

Olemme nähneet, että ensimmäisen pedon nousee merestä oli « Paavi Johannes Paavali II »

Näimme  »  Peto, joka oli, ja nousee kuiluun «  on  « Paavi Benedictus XVI »

Näimme  »  Beast nousee Earth «  on « Pope Francis »

Olemme nähneet, että « kymmenen kuningasta » ovat « 10 syytettä väärät uskonnot » , joka teki liiton ja uskollisuutta peto « paavit »

Olemme nähneet, että  »  väärä profeetta «    oli « Mohammed » ilmentää tänään Islam ja islamistit.

Olemme nähneet, että « Dragon » on « Vapaamuurarius »    , joka palvelee « Illuminati »

.

Joten kuka on tulipunainen peto prostituoitu

.

Scarlet peto, joka kuljettaa prostituoitu on salaseura nimeltä   Illuminati   , koska se on rakenne, joka antaa elämän ja voimaa kahdesta pedosta ja prostituoitu.

.

Ja keitä ovat nämä Illuminati  ?

.

Se on saatanallinen salaseura, jonka kanta koostuu eliitin globaalin yhteiskunnan rahoituksen, politiikan, median ja kansalaisyhteiskunnan.Hän on johtaja vapaamuurarit ja ohjaa maailman kulissien takana hänen toimivaltaansa taloudellinen, tekninen, teknologinen, poliittinen ja media.

Päätellen, voimme ymmärtää, että tämä salaseura otsikkona on:

Grand Master vapaamuurariuden

Kahdesta pedosta « Entinen Paavi Benedictus XVI ja Paavi Francis »

Kymmenen kuningasta päälliköistä 10 vääriä uskontoja ottaa liittolaisia ​​kahteen petoja  »

Se tekee 13 henkilöä eli Chef   « antikristus » ja kaksitoista apostolia!

13 th apostoli väärä profeetta ja kuten Juudas, hän on kapinallinen ja vastustetaan master   « antikristus »  ja järjestelmä. Hänen opetuslapsensa « islamistien » Niin käy jumalattoman sodan Harmageddonin.

Jälleen Saatana Monkey Jumala, koska Jeesus Kristus oli myös kaksitoista uskollinen apostolit ja kolmastoista joka oli pettänyt

 

Joten kuka on tekopyhä, antikristus, 

Scarlet Beast

  

Ne, joille maailma tunnistaa viranomainen voi vain olla tunnettu ja arvostettu kaikki ja jokainen ihminen, joka on tehty tai tehdään uskollisuutta!

Jumalaton

Tärkeä yksityiskohta kuva,  Benedict teki saatanan avoimesti julkisessa

Tämä henkilö   « antikristus, Scarlet peto »  , joka paljastaa olevansa Armageddon   Entinen Paavi Benedictus XVI

Koska Johannes kertoo meille jakeessa 17,8 Ilmestyskirja:

17:8

Peto, jonka sinä näit, on ollut ja ei ole enää. Ja mutta se on nouseva syvyydestä ja mennä kadotukseen. Ja maan asukkaat, joiden nimi ei ole kirjoitettu maailman perustamisesta vuonna elämän kirjaan, kun he näkevät pedon, joka oli ja ei ole enää , ja se on kuitenkin. –

Sota Armageddon on taistelu Illuminati väärää profeettaa vastaan ​​ »islam » johti islamilaiset jihadistit jotka kieltäytyvät uskollisuutta peto!

Vuoden 2014 pitäisi nähdä pantu täytäntöön kaikki edellytykset tämän konfliktin väistämätön ja ​​suunniteltu viimeisen päivän loppuun aikaa  joka mielestäni tapahtuu vuonna 2015.

Illuminati on ensin luoda jännitteitä, mellakoita, viha, lisää köyhyyttä ja eriarvoisuutta, jotta mieliala leimahtaa.

Sitten peto, joka oli, toistuvat helpottaa jännitteitä ja auttaa luomaan uuden maailmanjärjestyksen, joka kieltäytyy Väärä Profeetta « islamistien »

.

Tietenkään tämä ei ole profetia mutta loogisia päätelmiä minun analyysi.

Voin olla väärässä, mutta ehkä ei!

.

Voit myös tehdä mieltä, on aika seurata sydäntäsi ja ymmärtää, että kaikki ne, jotka sanovat haluavansa tehdä hyvin voi kertoa teille ratsastaa ja opastaa sinut saatana.

Sydämesi, uskosi ja rukouksia Jumala opastaa pimeyden.

On huomattava, että kymmenen kuningasta, jotka ovat liittolaisia ​​Illuminati pyritään aiheuttamaan mahdollisimman paljon sieluja Saatanalle.

Olen ls ovat myös pedot Apocalypse liittoutumia.

Peto, kymmenen kuningasta, aktiivisin kristittyjä vastaan ​​on islam islamilainen jihadisteihin luotu erityisesti  mukaan väärä profeetta.

Ensisijainen ja viime olennainen tarkoitus, kaksi eläintä, 10 eläintä kohti liittoutumia, Dragon ja väärä profeetta on pois Jeesuksesta Kristuksesta ja Faith, Jeesuksen Kristuksen kirkko

Siellä on varmasti ollut neuvotteluja Saatanan kanssa tietyllä tasolla.

Sieluja ja Saatana Illuminati on valta maan päällä, mutta Saatana on huijari ja lopulta kaikki orjat helvetissä!

Siksi on tärkeää, rakkaat veljet ja sisaret tavaroiden Jeesukseen Kristukseen mennä keisarille mikä kuuluu keisarille ja Jumalalle mikä kuuluu Jumalalle.

Älä vihaa muslimeja tai islamisteja, mutta rukoile heille, koska he ovat vieraantuneet Jumalasta hylkäämällä Jeesuksen Kristuksen.

Rukoile, että Jumala armahtaa ja antaa kuin  » työntekijöiden yhdennellätoista hetkellä  « tulevan luokseen Jeesuksen Kristuksen kautta, koska se on ainoa tapa.

Auttaa niitä, jotka pyytävät apua, rakastan niitä, jotka vihaavat meitä, anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan ​​rikkoneet ja rukoilen, että meidän nimiä ei poisteta elämän kirjaan.

Pidä Faith, rakkaat veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa, ja rukoilla päivittäin aika on lähellä ja Jeesus Kristus tulee takaisin.

Kunnes paluuta Herran me jo tiedämme, että 2014 tulee olemaan erityisen vaikeaa maailmassa vuodesta kynnyksellä kipu ovat räjähdysmäisesti ja siksi elävämpiä ja lähempänä toimitusta.

Meidän täytyy pyytää Jumalaa ohjaamaan elämäämme Pyhän Hengen kautta, kunnes meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

Jos, kuten uskon Jeesuksen Kristuksen paluuta oli olla syyskuussa 2015, kun juhlaa trumpetit, niin meillä on hieman alle kaksi vuotta pitää pimeydessä nähdä tuotto Mount of oliivi meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

On mielessä, että ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta on oltava tempauksesta ja päivä Jumalan vihan.

On mahdollista, että tempauksesta tapahtuu tällä hetkellä, muutaman tunnin tai jopa muutaman viikon tai muutaman kuukauden tai juuri ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

Rohkeus, lujina ja valmistautua rakkaat veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa, päivä pelastuksen on käsillä, koska kaikissa tapauksissa on meidän sukupolvi!

Jeesus Kristus rakastaa meitä kaikkia ja että on säästää meille se on tulossa pian.

Jumala siunatkoon teitä rakkaat.

Jeesus Kristus on tulossa pian se on varma ja meillä on hyvin vähän aikaa tiedottaa, suostutella ja tuo lauma, eniten kadonneita lampaita.

.

FEW OSAVAIHEET

END OF TIME

.

Tutkimuksen, tutkimukset, analyysit ja pohdintaa, I sijaitsee:

Ensimmäinen merkki meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen 14 toukokuu 1948

Alussa seitsemän viime vuoden aikana « , seitsemännellä viikolla Daniel » at 29 syyskuu 2008 päivä pörssiromahdus New Yorkissa.

Paluu Vapahtajamme, Mestari ja Kuningas Jeesus Kristus Jumalan Poika kuukauden syyskuu 2015 välillä 14 ja 15 on juhlaa trumpetit.

Lukemaan artikkeli: Jeesuksen Kristuksen paluuta VOI 14 tai 15 syyskuu 2015! Juhlan aikana trumpetit   »

En myy mitään, pyydän teitä, rakkaat veljet ja sisaret ja ystävät lukijat ystävällisesti lähettää tämän artikkelin ja blogin osoite kaikkiin yhteystiedot ja ystäviä ympäri maailmaa niin, että sinäkin olet sotilaita Kristuksesta ja että eniten sieluja on mahdollisuus pelastua.

Rauhaa, rakkautta ja iloa sydämiin ja koteihin odottaa seurakunnan tempaukseen joitakin fyysisiä ja kunniakas meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä

.

Ilmestyskirjan luku 17

.

17:1

Yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli seitsemän maljaa tuli ja puhui minulle, sanoen: Tule tänne, minä näytän sinulle tuomion suuri portto, joka istuu monien vesien.

17:2

Jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta, ja haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet.

17:3

Hän vei minut hengessä erämaahan. Ja minä näin naisen istuvan helakanpunaisen peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

17:4

Nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä. Hän piti kädessään kultaista maljaa, täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.

17:5

Otsassa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: Suuri Babylon, äiti porttojen ja kauhistusten maan.

17:6

Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhimysten verestä ja veren marttyyrien Jeesuksen. Ja nähdessään hänet, minut valtasi suuri hämmästys.

17:7

Ja enkeli sanoi minulle: ‘Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon häntä kantaa, jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

17:8

Peto, jonka sinä näit, on ollut ja ei ole enää. Ja mutta se on nouseva syvyydestä ja mennä kadotukseen. Ja maan asukkaat, joiden nimi ei ole kirjoitettu maailman perustamisesta vuonna elämän kirjaan, kun he näkevät pedon, joka oli ja ei ole enää , ja se on kuitenkin. –

17:9

Ja tässä on ymmärrys, jossa viisaus. Seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu.

17:10

Ja on seitsemän kuningasta: viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, hänen on jatkettava lyhyen aikaa.

17:11

Ja peto, joka oli ja ei ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

17:12

Kymmenen sarvea, jotka näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet valtakunnan, mutta he saavat viranomainen niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.

17:13

Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

17:14

Nämä sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrojen Herra ja kuninkaiden Kuningas, ja kutsutut ja valitut ja uskolliset, jotka ovat Hänen.

17:15

Ja hän sanoi minulle: vedet, jotka näit, jossa prostituoitu istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansakuntia ja kieliä.

17:16

Kymmenen sarvea, jotka näit, ja peto, nämä tulevat vihaamaan prostituoitu, paljaaksi ja alastomaksi, syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.

17:17

Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen tarkoitus, olla yhtä mieltä, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.

17:18

Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, joka hallitsee maan kuninkaita.

Lähde:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 Ref #

 

Ilmestyskirjan luku 13

 

13:1

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle, ja näki nousu merestä peto, joka oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja hänen sarvet kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

13:2

Peto, jonka minä näin, oli niinkuin leopardi, ja hänen jalkansa olivat kuin kuin karhu, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

13:3

Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin haavoittui kuoliaaksi, ja hänen kuolinhaava parani. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

13:4

Ja he kumarsivat lohikäärmettä, joka antoi vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ‘Kuka on pedon, ja kuka voi taistella sitä vastaan?

13:5

Ja siellä hänelle annettiin suu puhua ylimielinen sanoja ja herjauksia, ja hänelle annettiin valtuudet toimia neljäkymmentä kaksi kuukautta.

13:6

Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkkaamaan hänen nimeänsä, ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

13:7

Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ​​ja voittaa heidät. Ja hänelle annettiin valtaa jokaisen heimon, ihmiset, kieli ja kansa.

13:8

Ja kaikki, jotka maan päällä asuvat kumartavat sitä, jonka nimi ei ole kirjoitettu maailman perustamisesta kirjaan elämän Karitsa, joka on teurastettu.

13:9

Jos joku on korva, se kuulkoon!

13:10

Joka vei pakkosiirtolaisuuteen menevät vankeuteen: se, joka tappaa miekalla on tapettava miekalla. Tässä on kärsivällisyys ja usko pyhien.

13:11

Sitten näin maan ylös taas toinen peto, joka oli kaksi sarvea niinkuin karitsan, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

13:12

Se käyttää kaikki viranomaisen ensimmäisen pedon, ja saattaa maan ja sen asukkaiden kumartamaan ensimmäistä petoa, jonka kuolettava haava oli parantunut.

13:13

Se tekee suuria ihmeitä, jopa tehdä tulen taivaasta maan päällä ihmisten edessä.

13:14

Ja hän pettää ne, jotka maan päällä asuvat ne merkit, jotka hän sai tehdä läsnäollessa peto, kertoo maan asukkaat tekemään sen pedon kuvan, joka oli haavoittunut miekalla ja elänyt .

13:15

Ja hänelle annettiin hengenvetoon pedon kuvaa, että pedon kuva olisi sekä puhua ja aiheuttaa niin monet vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin

13:16

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orja, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

13:17

ja ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä, paitsi hän, joka oli merkki, pedon nimi tai määrää hänen nimensä.

13:18

Tässä on viisaus. Anna hänen, joka on ymmärrystä laskea pedon luku. Sillä se on ihmisen luku, ja hänen lukunsa on kuusisataa kuusikymmentä ja kuusi.

Lähde

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 Ref #

 

Ilmestyskirjan luku 16

 

16.1

Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille, Mene ja vuodattaa maan seitsemän altaat Jumalan vihan.

16:2

Ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle. Ja pahanlaatuisia ja kivulias haavauma niihin ihmisiin, joilla oli pedon merkki ja kumarsivat sen kuvaa.

16:3

Toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli verta kuin kuolleen miehen: ja jokainen elävä olento kuoli, kaiken mereen

16:4

Kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vetten lähteet. Ja ne tulivat vereksi.

16:5

Ja minä kuulin vetten enkelin sanoa, sinä olet vanhurskas, Herra, ja olit, O Pyhä, koska sinä näin olet tuominnut.

16:6

Sillä he ovat vuodattaneet verta pyhimysten ja profeettojen, ja sinä annoit heille verta juoda: he ovat ansainneet.

16:7

Ja kuulin alttarin sanovan: Totisesti, Herra Jumala, Kaikkivaltias, sinun tuomiosi ovat totta ja juuri.

16:8

Neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon. Ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella;

16:9

Ja miehet paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, joka on vallassaan nämä vitsaukset he eivät tehneet parannusta antaa hänelle kunnian.

16:10

Viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle. Ja hänen valtakuntansa pimeni, ja he pureskelivat kielensä rikki kipua,

16:11

ja pilkkasivat taivaan Jumalaa heidän kipuja ja niiden haavaumat, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.

16:12

Kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan. Ja sen vesi kuivui, että kuningasten tietä idästä saattaa olla valmis.

16:13

Ja minä näin pois suusta lohikäärme ja suusta peto ja suusta ja väärän profeetan kolme saastaista henkeä, sammakon.

16:14

Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä, jotka lähtevät liikkeelle kuninkaille koko maailman, luo kokoamaan heidät taisteluun, suurena päivänä Kaikkivaltias Jumala.

16:15

Katso, minä tulen niinkuin varas. Autuas se, joka valvoo ja pitää hänen vaatteensa, ettei hän kulkisi alastomana, ja he näkevät hänen häpeä! –

16:16

Ne ne kokosivat heidät paikkaan, jonka nimi hepreaksi on Harmagedon.

16:17

Seitsemäs enkeli vuodatti maljansa ilmaan. Ja hän meni ulos pyhäköstä, valtaistuimelta, kovalla äänellä sanoen: Se on tehty!

16:18

Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosen jylinää ja suuri maanjäristys, kuten ei ollut koskaan ollut vuodesta miehet olivat maan päällä, niin suuri maanjäristys

16:19

Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit putosi, ja Jumala muisti suuri Babylon, antaa hänelle kupin viiniä vihansa hehkun.

16:20

Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut.

16:21

Ja suuria rakeita, jokainen kivi noin painon lahjakkuus, tuli alas taivaasta ihmisten päälle ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa, koska rutto rakeita, koska rutto sen oli suuri.

Lähde

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 Ref #

Terveydeksi

.

Työntekijät yhdestoista hetki

.

Vertaus yhdennellätoista hetkellä:
. Matthew (20:1-16)

Jeesus kertoi tämän vertauksen:


Taivasten valtakunta on kuin mestari, joka lähti aamunkoitteessa palkkaamaan työmiehiä viinitarha.


Hän alkoi sopia heidän kanssaan palkka kolikon päivältä, lähetti hän heidät viinitarhaansa (…)


Vähän ennen päivän päätteeksi hän taas meni ulos ja löysi muita työntekijöitä.


Hän sanoi heille: « Miksi te siellä koko päivän tekemättä mitään? »


He vastasivat hänelle: « Koska kukaan ei ole meitä palkannut.

« Hän sanoi heille: » Menkää tekin minun viinitarha. « 

Kun ilta tuli, jokainen sai palkkaa. 

 

Ne, jotka saapuivat myöhään sai hopearaha …


Ne, jotka alkoivat aikaisin aamulla sai saman … ja he récriminèrent vastaan ​​mestari domain:


« He eivät tulleet tunnin työn ja antaa heidät meidän jotka olemme kantaneet taakkaa päivä ja lämpöä! » Mutta päällikkö vastasi yksi heistä, « Ystäväni, en minä tee sinulle vääryyttä. 

 

Oletko ole kanssani samaa mieltä denariuksella? 

 

Älä Minulla on oikeus tehdä mitä haluan omin? Will näytät kateellinen silmä että minä olen hyvä? « 

Tai esineiden

Peto on VATICAN alkamisen jälkeen Benedictus XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Rakkaani veljet ja sisaret Kristuksessa Jeesuksessa

.

Katsokaamme Vatikaanin ja varsinkin katsomassa mitä tulee meidän entinen Paavi Benedictus XVI.

Ja muistuttavat, että vain Jeesus Kristus voi poistaa taakkaa paavin kirkon opas ja vain Jeesus Kristus voi voittaa ja voittaa peto, lohikäärme, väärä profeetta ja kymmenen kuningasta.

Ja me myös voitettava kirkko meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

Pian se on luku 14 kirjasta Apocalypse aikoo tehdä ja mielestäni se on juhla Trumpetit 2015, annoin lukea ja ajatella elämääsi mutta muista ennen valintaa tiesi lukemaan artikkeli Linkki  Dare usko Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen!

14:1

Katsoin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi kirjoitettu otsaansa.

14:2

Ja minä kuulin äänen taivaasta kuten myrskyisät hoppu vedet ja kuulostaa aivan loistava ukkosen: ja ääni, jonka kuulin oli kuin harpunsoittajia pelaa harppujaan.

14:3

Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten. Eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta.

14:4

He ovat niitä, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa, sillä he ovat neitsyitä, he seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut miesten esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle;

14:5

Ja heidän suussaan ei ole valhetta havaittu; sillä he ovat ilman tuottamusta.

14:6

Minä näin toisen enkelin lentävän taivaan laella, jolla oli iankaikkinen evankeliumi saarnaamaan niille, jotka maan päällä asuvat, jokaiselle kansakunnalle ja suvulle ja kielelle ja kansalle.

14:7

Hän sanoi kovalla äänellä, Pelkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut: ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet .

14:8

Ja toinen, toinen enkeli, seurasi, sanoen: Babylon on langennut, on laskenut, Babylon Suuri, joka teki kaikki kansat juomaan vihan viiniä hänen haureutensa!

14:9

Ja toinen, kolmas enkeli seurasi niitä, sanoen suurella äänellä: jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,

14:10

hän itse on myös juoda viiniä Jumalan viha vuodatetaan seos kuppiin hänen vihansa, ja häntä pitää tulella ja tulikiveä ennen pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.

14:11

Ja heidän vaivansa savu nousee aina ja iankaikkisesti, ja heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, ja jos joku ottaa vastaan ​​pedon nimen.

14:12

Tässä on pyhien kärsivällisyys, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

14:13

Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat! Niin, sanoo Henki, että he saavat levätä vaivoistaan, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.

14:14

Minä näin, ja katso, valkoinen pilvi, ja kun pilvi yksi istui niinkuin ihmisen poika, jolla hänen päähänsä kultaisen kruunun, ja kädessään terävä sirppi.

14:15

Ja toinen enkeli tuli temppelistä, huutaen suurella äänellä sille, joka istui pilvellä, ääni teidän sirppisi ja leikkaa, sillä hetki niittää on tullut, koska sato maa on kypsä.

14:16

Ja se, joka istui pilvellä heitti sirppinsä maan päälle. Ja maa tuli leikatuksi.

14:17

Ja toinen enkeli tuli temppelistä, joka on taivaissa, ja hänkin oli terävä sirppi.

14:18

Ja toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, tuli alttarilta, ja huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi äänellä sanoen Thrust sinun terävä sirppi ja kerätä klustereita viiniköynnöksen maa, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet.

14:19

Ja enkeli heitti sirppinsä maan päälle. Ja kokosi maan viinipuusta, ja heitti hyvän viinin rypäleet on Jumalan vihan.

14:20

Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja verta tuli ulos winepress hamaan hevosen suitset, etäisyydelle 1600 stadia.

Jumala varjelee meitä jokaista ja antoi meille siunauksensa

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.