SI JESUCRIST VE TARDA, L’ESGLÉSIA EN MENYS DE GENERACIÓ desaparèixer!

desaparició església carrils

 

 

Igual que jo, tothom va poder veure que el rapte de l’Església no va tenir lloc el 13 de setembre i que Jesucrist no es retorna físicament a la Terra el 14 o 15, o fins i tot al final el mes de setembre de 2015.

 

Jo havia especulat en alguns dels meus articles que aquest retorn podria ocórrer en aquell moment  i jo estava equivocat!

 

Aquesta no és la primera vegada. Però, com vostè ja sap que no sóc un profeta!

 

No obstant això, això no vol dir que no estem al final del temps just abans del retorn de Jesucrist.

 

En canvi, els esdeveniments de setembre eren en realitat senyals molt forts.

 

Hem vist un empitjorament significatiu de la guerra de Síria a través de la participació activa de l’exèrcit rus i una participació passiva en el moment de l’exèrcit xinès.

 

També es va trobar que Francesc va fer una declaració sensacional durant el seu viatge als EUA durant el seu sermó a la Catedral de Sant Patrici.

 

Traducció de l’Papa declaració:

« La creu ens mostra una altra manera de mesurar l’èxit. La nostra és plantar llavors. Déu veu els fruits del nostre treball. I si de vegades els nostres esforços i obres semblen fallar i no produeix fruit, hem de recordar que som deixebles de Jesucrist, i la seva vida, humanament parlant, ha acabat en fracàs, el fracàs de la creu. « 

 

Es va atrevir a declarar que la vida i el sacrifici de Jesucrist han acabat en fracàs en la creu « el fracàs de la creu. »

 

El Papa és el líder suprem de l’Església Catòlica, la seva declaració no pot prendre a la lleugera.

És una negació total de la divinitat de Jesucrist i és equivalent a un anunci oficial de la mort de la Fe al Vaticà i per tant més confirma el meu article:  « Jesucrist es va convertir en un accessori i una part del Museu Vaticà »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

La seva declaració és un reconeixement que s’ha perdut la fe i negar a Jesucrist.

 

« Està clar que la nostra Santa Església Catòlica es va morir oficialment als EUA a la Catedral de Sant Patrici en un sorollós aplaudiment. « 

 

..

 

Aquesta declaració de Francisco és una molt forta senyal bíblica de la fi dels temps « apostasia » que va anunciar l’imminent retorn de Jesucrist.

 

Per les seves paraules el Papa ha formalitzat apostasia del Vaticà crucificar nostra Santa Església Catòlica.

 

Ell va deixar sense paraules a tots els cristians del món, per als seus comentaris sobre « el fracàs de Jesucrist » són indignes d’un successor de Pere i un insult a Déu, Jesucrist, l’església i la fe.

 

Per a nosaltres els cristians, el Francisco està seguint el seu discurs del bon pastor i digne representant de Crist a la Terra i fins i tot va fer el Vaticà és també ja no és el lloc de l’Església de la Santa Seu Catòlica.

La Santa Seu de l’Església catòlica és ara fins al retorn del nostre Senyor Jesucrist en el cor de cada cristià.

Tots ens hem convertit, els meus estimats germans i germanes, els guardians de la fe i la paraula de Jesucrist.

 

Però el Papa segueix sent oficialment el Papa i cal respectar-lo.

 

És en Jesucrist, al seu retorn, que Francisco serà responsable; igual que tots nosaltres, per al cas. No oblidem que tots som pecadors!

 

L'abast de la Creu

Jesucrist, l’únic fill de Déu acceptada per amor a nosaltres per ser humiliats, insultats, maltractats, fuetejats  i finalment crucificat per redimir-nos dels nostres pecats.

És a través del sacrifici, la sang i l’amor de Jesucrist, que les portes del cel són obertes per a nosaltres.  

La crucifixió de Jesucrist no és el resultat d’un fracàs, sinó el sacrifici indispensable que s’ha fet el fill de Déu, per actuar pel seu amor els pecats de tots els que acudeixen a ell i així ens justifica davant Déu Pare.

Així com Déu ha ressuscitat Jesús, la vida després de tres dies a la tomba, Déu per l’amor, el sacrifici i la sang de Jesucrist concedirà el seu perdó i remar a la vida en el judici final tots els que vindran Jesucrist.

Així que podem gaudir de la vida eterna al Paradís perquè haurem estat salvats i estarem sempre units a Jesucrist.

Jesucrist és l’única manera d’entrar en el Regne del cel!

 

Hem de pregar i una altra vegada per a la nostra salvació i per obtenir ajuda diària de Déu, que és essencial per a nosaltres en aquests temps difícils de la tarda.

 

També hem de pregar per la salvació de Francisco, de tota la humanitat, els nostres germans i germanes i pel ràpid retorn de nostre Senyor Jesucrist

 

Cal que ens adonem que la nostra Església que ja i per desgràcia estava continua sent perseguits al món, ara és oficialment mort.

 

Així que estem meus estimats germans i germanes: és tot el duel i només a l’espera de nostre Senyor i Rei Jesucrist.

 

El fet que el Papa ha negat explícitament Jesucrist realment abandonar el seu fidel església indica fortament que l’apostasia és realment ara complet i general.

 

Que llavors passarà ara?

Per descomptat que només puc aportar elements de resposta en els supòsits de bastides. 

Aquests són els supòsits i no profecies …!

 

Per L’Església:

Francisco sembla convertir-se en el líder mundial de l’organització de totes les religions. Sens dubte, aviat es crearà un O rganització de Religions podria denominar   la « O »  Pot ser a la imatge de les Nacions Unides « de l’ONU. «

 

No cal dir que els cristians que s’uneixen o donar suport a aquesta organització religiosa humanista haurà lluny de seguir els ensenyaments de Jesucrist.

 

Per al càstig:

No ha canviat res, ells lamentablement ritmes en desastres continuar amplificar una i altra vegada fins al retorn de Jesucrist.

 

En la Guerra de l’Armagedón

Segueixo convençut que és a Síria, i que continuarà amb un atac contra Israel, que comença a viure el començament d’una guerra civil amb tots aquests atacs als jueus ganivets de sobte.

 

Per a l’economia mundial:

Encara que Rússia i la Xina van establir un sistema independent de pagaments i el comerç, seria absurd creure que els EUA acceptar l’inevitable col·lapse del dòlar encara.

L’avanç dels Estats Units per fer-nos pas en comptes de gegant cap a un món sense diners en efectiu i, per tant, basar-se únicament en el crèdit.

Els EUA volen imposar i molt probable que el global del crèdit gestionat pel FED.

Així, el món serà com l’esclavitud i la Fed celebrarà el planeta de crèdit general, els EUA serem oficialment els amos del món.

 

Per a l’organització de la Política Mundial:

Estarem molt visiblement a una divisió geopolítica del món mitjançant la creació de súper grans potències:

 « Amèrica del Nord – RÚSSIA – XINA – ÍNDIA – ÀFRICA – EUROPA – AUSTRALIA – Amèrica del Sud – JAPÓ – Corea » 

Com podeu veure, l’Orient no està en aquesta llista, ja que sembla que tot està al seu lloc d’integrar Europa de l’Est; on les onades d’immigrants que vénen per casualitat assentar-se i refugiar-se en comptes d’anar a establir-se o refugiar-se en l’Aràbia Saudita a Egipte o altres països musulmans amb alta densitat.

No crec que va ser per casualitat arriben a assentar-se i refugiar-se en Europa des de 1948!

 

Això, òbviament, cap al que crec que estem fent grans progressos.

El gran perdedor en aquests supòsits, per descomptat, el cristianisme a ser en minoria a Europa.

 

« El bressol de la fe cristiana 

Islàmica convertir! « 

 

L’Església Catòlica sembla condemnat a desaparèixer i crec que això podria passar en menys d’una generació!

 

Veiem que Satanàs és un polític i si Jesucrist no és imminent, no trobarà fe en el seu retorn. (Lluc 18: 7,8).

 

Això és els meus estimats germans i germanes en Jesucrist, el futur de la nostra església i el nostre futur cristiana sembla estar compromesa per les prediccions geopolítics grans estrategs i polítics del planeta.

 

Què podem i què hem de fer!

Podem a través de mitjans legals per oposar-se a les decisions adoptades per aquests responsables polítics mundials altes per ajudar a triar als partits polítics que fan la lluita contra la immigració programa electoral.

Però anem a assumir la responsabilitat de les conseqüències …!(Violència i Guerres Civils!)

 

També podem demostrar i la demanda, però la veritat és que anirem a pels qui érem dolents.

 

Així que recordem que Jesucrist ens ha demanat que tenir fe en ell, per ajudar-lo, a estimar el nostre proïsme i posar l’altra galta si ens colpeja.

 

Així que la nostra única esperança rau en la fe en el nostre Senyor i Rei Jesús Crist, l’únic fill de Déu que ha promès venir i ens salvi a la final dels temps.

 

Jesucrist ha promès venir a salvar-nos fins al final del temps i llavors estem segurs que va a complir la seva promesa amb promptitud. És una certesa.

 

Mantenir la fe en la seva paraula, perquè la seva paraula és veritat.

sentinelle3

JESUCRIST ÉS EL MEU REI

 

Tots hem de pregar ferventment per la seva volta ràpida perquè veiem que els temps ja estan fetes.

 

Sé que molts dels nostres germans i germanes estan decebuts perquè el segrest no es va dur a terme al mes de setembre de 2015.

 

Però el retorn del Senyor és imminent i pot tornar a ocórrer potser aquest any, 2015.

 

Moltes senyals permeten considerar-lo, però Déu és el que decideix el dia i l’hora del retorn de Jesucrist.

 

El que és important per a cada un de nosaltres és pregar i demanar a Déu ajuda per creuar la profunda foscor que va envair el món i que enfosqueixen la llum de la fe de molts dels nostres germans i germanes.

vela vela-anim

Deixa que la flama de la fe ben il·luminada i segura de la depravació d’aquest món perquè no surt a les boires del temps.

 

Jesucrist és a la nostra porta. Però només Déu decideix quan o hi haurà vaga. Així que vés amb compte i em mantinc en l’amor de Jesucrist i en el compliment de les lleis de Déu.

 

Gaudim, amb tots els senyals i profecies anuncien quotidiana fortament l’imminent retorn de Jesucrist.

 

Mantenir la fe en la certesa de la seva tornada inesperada.

 

A l’espera del retorn de Jesucrist pregar i ajudar els que Déu ens envia.

 

Estarem segurs que Déu ens estima i que el seu Esperit Sant ens ajudarem tots els dies fins al retorn de Jesucrist.

 

Recordeu que per obtenir l’ajuda de Déu hem de preguntar aquí en oració amb sinceritat i convicció sempre que el necessitem.

 

Déu ens va donar lliure albir i, per tant, no intervé en les nostres vides si no ho demanem.

 

Els convido a demanar a Déu que guiï la seva vida diària per tal de mantenir-se en el camí.

 

Aquest no és el moment de fallar, Jesucrist està amb nosaltres aviat i tornar la nostra vida es transformarà.

 

Per saber el que passarà després del retorn de Jesucrist, us convido a llegir el meu article:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Please Estimats germans i germanes en Crist comunicar l’adreça del bloc als teus contactes.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Siguem tots soldats de Crist i treballar per difondre la bona paraula « Jesucrist va tornar aviat »

 

Vetllar i pregar.

Que l’amor i la pau de Jesucrist siguin amb tots vosaltres.

Victor

 


%d blogueurs aiment cette page :