KTHIMI I JEZU KRISHTIT PËR shtator ose tetor 2016

 

zot-the-babai-fëmijët-jesus-dhe-dove-copy-1

 

Para se të adresuar temën e kthimit të Jezu Krishtit, ajo është me vlerë duke kujtuar disa themelore e krishterimit dhe veçanërisht për të jetuar besimin në fundin e kohës.

 

BE krishterët që të Kohës

 

 

Së pari të jetë një i krishterë është për të kuptuar se Perëndia është krijuesi i të gjitha gjërave dhe për këtë arsye edhe ne jemi një krijim i Perëndisë.

Është e kuptueshme gjithashtu se Perëndia na ka krijuar të lirë dhe të pajisur me vullnet të lirë në mënyrë që të vendosë veten se si ne e përdorim këtë dhuratë të mrekullueshme që Perëndia na ka dhënë « Life ».

 

Për të kuptuar më mirë Perëndinë dhe krijimin e njeriut, ju ftoj të lexoni librin tim « Predikuesi Mbreti i Kthimit e errësirës vjen drita » shih artikullin në lidhje me librin: Libri – Kthimi Predikuesi i Mbretit

 

Perëndia në mëshirën e tij të pafund na ka dhënë gjithë këtë « jetë » e çmuar për fat të keq vlerësuar pak në vlerën e saj të vërtetë. Jeta na është dhënë nga Perëndia, pa kërkuar asgjë nga ne në kthim. Kjo është një dhuratë. Por një ditë që jeta në mënyrë të pashmangshme përfundon.

 

Për disa, për fat të keq, kjo është nga një moshë të re se jeta ndalon, për të tjerët që ata të arrijnë blithely njëqind vjet ose më shumë.

 

Dhe pastaj, menjëherë pas momentit të vdekjes së trupit, shpirti shfaqet para krijuesit të saj.

 

Ne duhet të kuptojmë se koha është një krijesë e Zotit dhe për këtë arsye në momentin e vdekjes shpirti arrin direkt në kohën e gjykimit të fundit.

 

Gjatë këtij gjykimi tre opsione pastaj janë në dispozicion për shpirtrat.

 

Disa që kishin një çoroditje e jetës do të jetë e destinuar të kalojnë përjetësinë në ferr.

 

Pjesa më e madhe kanë pasur një jetë as e pastër, as perverse « ngrohtë » por edhe të shkojnë të kalojnë përjetësinë në ferr.

 

Ata duke çuar një jetë të shëndetshme me respekt dhe drejtësi do të shkojë, pavarësisht jetën e tyre shembullore kalojnë përjetësinë në ferr.

 

Të jesh i krishterë është për të kuptuar se të gjithë shpirtrat janë të dënuar në lindje të kalojnë përjetësinë në ferr. Kjo është një siguri!

 

Dhe unë asgjë nuk më lejon të them nëse ferri do të jetë më pak e dhimbshme për disa se sa për të tjerët në bazë të akteve të kryera gjatë jetës së tyre.

 

Asgjë e papastër nuk mund të hyjë në mbretërinë e qiellit dhe si ne jemi të gjithë transportuesit e mëkatit origjinal në fund të jetës sonë të vdekshme në Tokë, kështu që ne jemi të gjithë të dënuar për të shpenzuar jetën e përjetshme në ferr.

 

Çfarë do dreqin askush nuk e di me saktësi, megjithatë, në librin e Enokut kemi një pasqyrë, duke vënë në dukje se ka vende në qiell, ose janë të mbyllur përjetësisht të gjitha krijimet e ka bind Perëndisë. Jezu Krishti foli për ferrin ngjall Xhehennemi (por asgjë nuk thotë në Bibël çfarë saktësisht Gehenna) Unë gjithashtu hipotezën se kjo mund të jetë ferr në artikullin tim: TË KUPTUARIT TË KUPTONI Zoti HELL ,

 

Ajo duhet të kemi frikë se Ferri është një vend ku ekziston jeta e përjetshme jashtë dashurisë së Zotit. Por është ende nën kontrollin dhe mbikëqyrjen e engjëjve të tij. (Shih librin e Enokut)https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Të jesh i krishterë është për të kuptuar se vetëm dashuria e Jezu Krishtit mund të na mundësojnë që të shpresojnë për të shpëtuar këtë fat djallëzor përjetësinë planifikuar nga Zoti për njerëzimin që nga mosbindja e Adamit dhe Evës.

 

Për të qenë një i krishterë është që të jetë një mëkatar të njohin dhe të pranojnë që të ruhen nga dashuria e Jezu Krishtit, ky fati djallëzor.

 

Të jesh i krishterë është që të pranojë dhe të jetojnë sipas mësimit të Jezu Krishtit në dashuri, paqe, dashuri, mëshirë dhe përulësi.

 

Duke qenë një i krishterë është duke u pagëzuar në ujë, Shpirtin dhe të lindë përsëri.

 

Me pagëzimin në ujë pendohemi për mëkatet tona dhe të vijnë në Jezu Krishtin, që të ruhen duke pranuar dashurinë e tij dhe gjakun Ai derdhur për ne në kryq.

 

Nëpërmjet pagëzimit të shpirtit që ne kërkojmë Perëndisë për të udhëhequr jetën tonë. Pas marrjes pagëzimin me ujë i krishteri duhet të bëjë një qasje personale në lutje për të kërkuar Perëndinë për të udhëhequr dhe për të menaxhuar jetën e tij.

 

Pra ecni në jetë nuk është më nga dëshirat e trupit, por ata që e Frymës.Kjo është pagëzimi i Frymës.

 

Kështu ne jemi të lindur përsëri në jetën tonë tokësore ndjek jetën tonë në dashuri, paqe, dashuri, mëshirë dhe përulësi. Por në entuziazëm për të ndjekur mësimin e Jezu Krishtit, duke i shërbyer Perëndisë, duke respektuar urdhërimet e tij dhe duke i ndihmuar ata që kërkojnë ndihmën tonë. Kujdes të ju ndihmojë të sjellë nuk duhet të çojë atë që e merr atë të vazhdojnë në mëkatet e tyre dhe veprat e këqija. As nuk do të çojë për të mohuar mësimet e Jezu Krishtit.

 

Kur ju bëni një ndihmë të bëheni përgjegjës për përdorimin e kësaj ndihme.

 

Kështu, fakti i dhënë para për një të droguar apo një i dehur nuk ju lejojnë të mendoni se ju jeni duke shqyrtuar një vepër të mirë. Nëse ai ju kërkon të holla ofrojnë bukë. Gjithashtu fakti i dhënë të holla për ata që përdorin fëmijët për të lypur nuk duhet t’ju bëjë të besoni se ju jeni duke shqyrtuar një vepër të mirë. Ju bërë përgjegjës për këtë abuzim me fëmijët.

 

Pas jetës sonë në tokë, i krishteri paraqiten para Perëndisë për gjykim.Dhe për dashurinë e Jezu Krishtit, ai nuk është duke shkuar drejt në ferr.

 

I krishteri është i gjykuar, në qoftë se veprat e jetës së tij ishin të mira, ai do të shkojë në mbretërinë e qiejve. Nëse veprat e jetës së tij nuk ishin mjaft të mira, ajo do të kalojë nëpër purgator para se të hyjnë në Mbretërinë e Qiellit. Por në qoftë se veprat e jetës së tij ishin të këqija ai do të shkojë në ferr, edhe pse ai u bë i krishterë.

 

Për dy mijë vjet kjo është kështu.

 

Por ne jemi në fund të kohës dhe gjëra të ndryshojnë pak.

 

Ajo që ndryshon është se në fund të kohës Jezu Krishti duhet të kthehet në Tokë për të mbretëruar atje për një mijë vjet që do të ndajnë njerëzimin e aktgjykimit fundit.

 

Dhe të krishterët mira presim kthimin e Jezu Krishtit me shpresën se do të jetë shumë shpejt.

 

Mbretërimi i Krishtit në tokë do të jetë një shijim paraprak i përjetësisë, ne do të jetojnë më gjatë, por ajo do të vazhdojë të kalojë nëpër vdekjes para se të paturit e një jetë të përjetshme.

 

E keqja do të dëbohen nga toka gjatë mijëvjeçarit. Ne do të jetojmë nën sundimin e Perëndisë në dashuri dhe paqe.

 

Por, për shkak se nuk është një, por, dhe kjo është e rëndësishme. Është se kthimi i Jezu Krishtit duhet të jetë si në dhimbjet e lindjes.

 

Pra, më shumë se kthimi i Jezu Krishtit është afër dhe jeta është më e vështirë për njerëzimin.

 

Ne të gjithë mund të shihni se si vitet kalojnë, sidomos që nga 29 shtator 2008, dhe kohët më të vështira në të gjitha nivelet. Shih artikullin tim: E fundit tre shenjat e kthimit të Jezu Krishtit në tokë!

 

Toka  : tërmetet, shpërthimet vullkanike, stuhitë, shirat e rrëmbyeshëm, uraganet, zjarre, ndryshimeve klimatike, rrëshqitjet e tokës, zhurma shurdhuese e panjohur dhe e tokës bie duke krijuar të çara të mëdha.

 

Heaven: meteorit bie, shpërthimet diellore, njofton kthimin e Nibiru, ngrohjen e planeteve të sistemit diellor, UFO.

 

Wildlife : Dead pashpjeguar nga miliona çdo vit nga bagëti, kafshët e egra dhe zogjtë dhe peshqit.

 

Njerëzimi  : Prish, epidemitë, humbja e vlerave, Eksodi, dhunës, luftërave dhe për ushtima luftash.

 

Kisha  : Apostazia është e dukshme në nivelin më të lartë. Papa ka mohuar mësimet e Jezu Krishtit duke njohur të gjitha fetë si shtigjet për Perëndinë. Kështu harruar fjalët e vërteta e Jezu Krishtit, « Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje! »

 

Këto fjalë të Jezu Krishtit janë të forta dhe nuk japin hua veten e tyre për polemika.

 

zhurma shurdhuese të panjohur mund të interpretohet si bori Apokalipsi. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Të gjitha këto ngjarje të ndodhin në mënyrë outsized dhe ishin profetizuar në Bibël për të njoftuar herë fund dhe kthimin e Jezu Krishtit.

 

Çdo gjë është bërë nga Perëndia për të zgjuar njerëzimin, por për fat të keq shumë pak duket të jetë i vetëdijshëm për herë të veçanta jetojmë.

 

Burrat mendojnë më shumë për atë që ata do të bëjnë fundjavën e ardhshme, ose se si ata do të mbyllet në fund të muajit, në vend të duke u lutur Perëndisë për shpëtimin e shpirtrave të tyre, madje edhe në mesin e të krishterëve.

 

Megjithatë, të gjitha problemet dhe fatkeqësitë me të cilat njerëzimi do të përkeqësohet dhe madje edhe deri në Zotin Jezu Krisht.

 

Momente të tmerrshme na presin përpara kthimit të Mbretit të Mbretërve Jezu Krishtit.

 

Ne e dimë nga konkluzion se momentet e fundit para kthimit të tij do të jetë më e vështirë.

 

Më shumë se kurrë, ne duhet të lutemi dhe të luten përsëri dhe përsëri çdo ditë.

 

Ne duhet të falënderojmë Perëndinë çdo herë ndihmën e tij dhe i lutem Perëndisë që të drejtojë dhe të na mbrojë në çdo moment të ekzistencës sonë, sidomos në këto kohë të vështira dhe apokaliptike.

 

Të jesh i krishterë është për të kuptuar se dashuria e Jezu Krishtit është dora e ofruar nga Perëndia për të na shpëtuar nga ferri.

 

Përveç kursimit shpirtrat tanë nga ferri nga dashuria e tij Jezu Krishti do të ruajtur një numër prej nesh para kthimit të tij fizike në Tokë.

 

Ata që do të ruhen dhe do të formojnë Kishën e Jezu Krishtit, që do të shndërrohet në një të ndjehen të menjëhershme do të jetë një organ i dritës. Ata do të hiqen në qiell dhe do të hyni direkt nga jeta tokësore për jetën e përjetshme, pa vdekje.

 

Ata që kanë vdekur dhe të cilët janë rrëmbyer në qoftë se ata ishin gjallë.Do të ringjallen në një trup të lehta dhe do të hiqen në qiell me ata që janë ruajtur prej jetës së tyre.

 

Së bashku ata marrin pjesë në martesën e Qengjit do të jetë një besëlidhje e përjetshme që do të bëjë Jezu Krisht me kishën e tij të formuar.

 

Në qoftë se Perëndia është duke u përpjekur të na zgjoheni me të gjitha mjetet është se pjesa më e madhe mund të ruhen dhe që mund të jetë pjesë e Kishës së Jezu Krishtit që do të hiqen.

 

Jezu Krishti dhe Perëndia e duan njeriun!

 

Por njeriu me të cilin ai dëshiron të kalojnë jetën e përjetshme?

 

A nuk mendoni për një moment se është ora e fundit është e pakuptimtë, provat janë të shumta, në fund të kohës është me të vërtetë drejtimin dhe asgjë nuk do të ndaluar atë.

 

Jezu Krishti është në derë dhe se është koha për shpresë për të shpëtuar, të pendohemi për mëkatet tona, prapësitë tona, gabimet tona, gabimet tona dhe mendimet tona të papastra.

 

PROGRESS firmos kthimin e Jezu Krishtit

 

 

 

Në funksion të përparimit të shenjave ne jemi me të vërtetë në shtrirje përfundimtar para kthimit të Jezu Krishtit.

 

 

I shpjeguar në artikullin tim të fundit tre shenjat e kthimit të Jezu Krishtit në tokë! Ka pasur tri shenja para kthimit të Jezu Krishtit.

 

01) Zbulimi i Anti-Krishtit

02) Rindërtimi i tretë i tempullit në Jerusalem

03) Një konflikt globale të rënë dakord nga Jezu Krishti në kthimin e tij

 

Për shenjat e para « anti-Krisht » ne duhet të kuptojmë se ka disa nivele.

 

Së pari brenda kishës, Antikrishti është formuar e të gjitha mbretërve të njëpasnjëshme papëve të që nga marrëveshjet e Lateranos.

 

Papa i fundit « François » personalizon këtë antikrishti që nën maskën e Qengjit është një ujk që të çon të krishterët që ndjekin drejt në ferr. Shih artikullin tim: deklarata zyrtare për vdekjen e Kishës Katolike

 

Sipas profecisë së papëve Malakisë, Papa Françesku është papa kaluar.Kushdo që është emëruar në profecinë « Peter Roman », e cila çoi kishën gjatë shtrëngimit të para shkatërrimit të Romës dhe kthimin e Jezu Krishtit.

 

Shkatërrimi i Romës nuk do të thotë shkatërrimin e qytetit të Romës nga një tërmet i madh, por rënia e Evropës, si Roma e re « e tetë mbreti i Kapitullin XII të librit Apokalipsi. » dhe për këtë arsye sistemi Antikrishti.

 

Ne e dimë nga libri i Apokalipsit dhe nga profeti Daniel, e shtrëngimit të madh të fundit 42 muaj.

 

Pra, si Papa Françesku u zgjodh March 13, 2013 ne ndoshta duhet të shohim kthimin e Krishtit në Tokë në shtator ose tetor të vitit 2016, ndoshta gjatë festës së borive.

 

Shih artikullin tim: në fund të javës së fundit të DANIEL FUND FUND 2015 OSE 2016

 

Anti-Krishti është gjithashtu një formë e trinitetit demonike të dy kafshëve dhe një profet i rremë qëllimi i të cilit është për të persekutuar të krishterët dhe t’i udhëzojë direkt në rrugën e ferrit.

 

Ne lehtë mund të kuptojmë se Papët e fundit janë bisha përshkruar në librin e Kapitulli 17 Apokalipsi.

 

By kundër disa e shohin Papa Francis profet të rremë. Personalisht, besoj se Papa Francis është një nga dy kafshët e detit, kafshët e tokës qenë ish-Papa Benedikti XVI se shumë ish-Pope është ende gjallë. Sa i profetit të rremë, unë e di vetëm një, pasuesit e të cilit të krishterët persekutuar.

 

Kjo është ajo që quhet « Mohammed », të cilët edhe pse të vdekur në 632 lindi një fe të rreme që shërbejnë islamistët dhe xhihadistët.

 

02) Rindërtimi i tretë i tempullit në Jerusalem

Ky rikonstruksion është një dëshirë e vërtetë e popullit hebre, por Perëndia nuk do të lejojë rindërtimin e tempullit në afërsi të xhamisë « Al-Aksa » të fesë së rreme e profetit të rremë.

 

Tempulli i ri do të jetë tempulli i Jezu Krishtit do të zbresë nga qielli« qiellore Jerusalem »

 

03) Një konflikt globale të rënë dakord nga Jezu Krishti në kthimin e tij

Kjo është vetëm dhe final shtrirje para kthimit të Jezu Krishtit.

 

Është e qartë se kjo luftë ka filluar që nga viti 2012. Ne e shohim shkallën e këtij konflikti që është tashmë e globalizuar dhe fitimet në fuqi dhe shkallë çdo ditë.

 

Është ky konflikt që do të marrë Jezu Krishtin në kthimin e tij.

 

Ne jemi në shkurt dhe çka është shpallur në media është larg nga e siguruar. Turqia dhe Arabia Saudite duan të shkojnë në luftë kundër Sirisë. Rusët dhe Iran kundërshtojnë dhe premtojnë një kthim të këtyre palët ndërluftuese të reja arkivol, nëse ata vijnë në Siri.

 

Kina për sjelljen e saj të luftës kundër SHBA-ve dhe aleatëve të saj në Afrikë dhe Siri në fushën ekonomike. Për ndërhyrjen e saj ushtarake në Lindje me forcë, kjo është vetëm një çështje kohe me strategjinë ushtarake. Natyrisht kinezët do të ndërhyjë në mbështetje të forcave ruse.

 

Ajo ishte në fushat e Megidos në Izrael se Jezu Krishti sipas Biblës duhet të ndalojë këtë luftë .

 

Pra, kur beteja aktuale del nga shtrati i Sirisë dhe Izraelit do të sulmohen. Atëherë nuk do të ketë britma dhe lot, por ajo do të jetë shumë vonë për të ardhur në Jezu Krishtin dhe të shpëtohen. Për shkak se kjo do të jetë rezultati i fundin e kohës që do të plotësohen me kthimin e Jezu Krishtit.

 

Dhe është e mundur që ajo është në analizën e këtyre shenjave, për muajin shtator ose tetor, 2016.

 

Këtë vit 2016 ne tashmë e dimë se do të jetë më keq se në vitin 2015. Dhe në qoftë se Krishti nuk është i disponueshëm në këtë vit 2016, ne duhet të presim diçka të tmerrshme. Të tilla si një kolaps ekonomik, por edhe për të fatkeqësive madhësive të mëdha.

 

Unë kurrë nuk përsëris veten të mjaftueshme, unë nuk jam profet , dhe unë tashmë e mashtruar në mënyrë të përsëritur në shënjestër një periudhë të shkurtër për kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht. Nga të këqijat Unë nuk jam i gabuar në lidhje me Keqësimi i shenjave viti në vit .

 

Si unë jam i gabuar në lidhje me shpalljen e kthimit të Jezu Krishtit, unë dua të jenë më të kujdesshëm dhe ju do të vini re, se Jezu Krishti do të vijë si një vjedhës, dhe për këtë arsye askush nuk e di saktësisht se kur do të jetë kthimi i tij.

 

Si dhe unë presin kthimin e tij këtë vit në muajin shtator ose tetor, sipas analizës time e shenjave, por unë duhet të them se Jezu Krishti mund të vijnë përpara dhe për të marrë kishën e tij në çdo kohë para kthimit të tij.

 

Unë duhet të them se ky kthim mund të jetë më vonë dhe të ndërhyjë në 2017 ose 2018, për të cilat ka edhe shenja që do të shpjegojnë kur të vijë koha.

 

Në mënyrë të sigurt, të luten dhe të shpresojnë kthimin e shpejtë të Jezu Krishtit, sepse aq më shpejt ajo do të kthehet dhe më pak dhimbje do të jetë e ndritshme për njerëzimin.

 

Këtë vit në vitin 2016, edhe pse e vështirë për njerëzit që të jetë për ne të krishterët një vit i shpresës, pendimit dhe lutjes se Jezu Krishti mban të regjistruar në librin e jetës së përjetshme.

 

Pendohuni dhe shumë të vijnë tek Krishti, nëse ju nuk duan të kalojnë përjetësinë në ferr.

 

Në kohën e këtij shkrimi secilit ende mund të shpëtohet. Perëndia ju dha vullnetin e lirë dhe kjo është koha për të marrë rrugën e drejtë.

 

Ejani të Jezu Krishtit duke i kërkuar pagëzimin e ujit me një prift, një pastor ose një të krishterë dhe pastaj lutuni përsëri dhe përsëri për të marrë mbrojtjen e Shpirtit të Shenjtë të Perëndisë për t’ju ndihmuar, të mbrojë dhe të drejtojë hapat e tua në mes të fund të kohës së errësirës.

 

Dashuria, Paqja dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë në pritje të heqjes së kishës për disa dhe kthimin në Malin e Ullinjve në Jeruzalem e Zotit dhe Mbretit tonë Jezu Krisht, bir i vetëm i Perëndisë për mbretërimit të tij e Mbretit të mbretërve të tokës për një mijë vjet ndan njerëzimit fundi i botës.

 

Unë ju ftoj të lexoni shkrimet e mia:

IF JEZU KRISHTI SLOW për të ardhur, KISHA zhduket në pak se një brez!

 

FUNDI I javën e fundit të DANIEL FUND FUND 2015 OSE 2016

 

Me kalimin e kohës është që të Lutjes ju ftoj të luteni:

 

LUTJET Ati ynë dhe Hail Mary

fitimtar


%d blogueurs aiment cette page :