GJYKATA E inkuizicionit lëviz NË VENDIN E TË DREJTAVE TË NJERIUT


7742307432_creche-Krishtlindjeve

 

Franca i dha botës, mbretin e parë të krishterë të Historisë: CLOVIS

 

 

Sot në Francë, në vendin e të drejtave të njeriut , ajo u bë e ndaluar për të praktikuar në lidhje me krishterimin us-dhe-doganave!

 

 

Kjo është nga gjykata në emër të një ligji të 99-vjeçarit: Ligji mbi sekularizmin cila sprains që nga fillimi i tij janë të shumta dhe të ndryshme, veçanërisht kryer nga shteti, shpesh për të nxitur pakicat, sesulmeve franceze Shtetërore qëndrojnë në thelb të krishterimit nga ana e ndalimit të festuar Krishtlindjet në vende publike.

Akti i pretenduar është krijimi i një çerdhe (si çdo vit) në një ndërtesë publike! 

Kështu përfundoi fidanishtet, pemët e Krishtlindjeve dhe traditat e tjera të krishtera dhe zakonet në vende publike!

Këto akte janë tani krime

pothuajse krime !!!!

.dropoff Window

Unë nuk dua të hyjë në një polemikë që do fetë kundër njëri-tjetrit dhe kundër francezëve në njëri-tjetrin.

 

Por gjithkush ka të drejtë të kërkoni këtë pyetje « kush përfiton nga kjo luftë kundër krishtërimit! A ju edhe ashensor

 

Ka moral, shoqëror, social, kulturor dhe fetar, të cilët janë të lartë dhe se ne nuk kemi të drejtë për të le nuk përfill!

 

Franca në Abbe Pierre ka hapur bujarisht krahët e tij për të gjithë nevojtarët dhe të gjithë Francën boshe dhe e gjithë bota për të kërkuar një jetë më të mirë në vendin e azilit dhe të drejtave të njeriut!

 

Franca në bujarinë legjendar ishte pikë referimi globale, një strehë, të lirë, laik dhe i pavarur.

 

Ajo kurrë nuk e kishte mohuar të kaluarën e tij, vlerat e tij republikane as rrënjët e saj judeo-kristiane.

 

Up-Fshikullimi për akte të kryera nga gjeneratat e mëparshme.

 

Sot me forcën e ligjit , dhe gjykimi i denjë i një gjykate inkuizicionit,ajo mohon rrënjët e saj dhe greva në zemër fëmijëve të tij të krishterë.

shkarkimitOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ne gjithashtu mund të vini re se pothuajse të gjithë Calvaires tashmë të zhdukur kryqëzimet tona.

 

Çfarë Kisha këmbanat bëhen të heshtur

 

Se pushimeve të shkollës dhe pushimet Nëse Banka krishterët ndryshojnë emrat e tyre.

 

Sot Inkuizicioni lëvizur nga forca e Aktit dhe grevat në të krishterëve të zemrës në Francë!

 

Çfarë shenjë e fortë është e nevojshme për të kuptuar se ne jetojmë braktisje treguar gatishmërinë e kthimit të Zotit tonë Jezu Krishtit.

 

Si të krishterë, ne duhet t’i shpërblej Cezarit atë që është e Cezarit.

 

Nuk luftoj kundër Cezarit, ai mban pemët e Krishtlindjeve e tij, fidanishtet ditë, emrat gjatë ditëve të javës dhe pushimet shkollore!

 

Ai e bën drejtësinë e tij në gjykatat e saj në të cilën Jezu Krishti tashmë është dëbuar.

Ai zgjedh një tjetër Besimin dhe fetë e tjera « EMRI »   Në Radhë Bota e Re!

1216681367

Emri i këtij rendi të ri botëror, ajo krijon gjykatën e inkuizicionit dhe ne dënojmë të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në aktet tona të krishtera të dashurisë dhe paqes!

 

Ne të krishterët janë të thirrur të dinë fundin e kohës, e njëjta vuajtje në jetën tonë dhe në mishin tonë, Zoti ynë Jezu Krishti e ka përjetuar në jetën e tij dhe në mishin e tij, ka dy mijë vjet.

 

Në të gjithë botën ne mund të shohim se shumë nga vëllezërit dhe motrat tona janë gjuajtur poshtë, abuzuar, torturuar dhe vrarë.

 

Kishat tona janë përdhosur, vandalizuar dhe djegur.

 

Ndërkohë, udhëzues zyrtar i Kishës Katolike, peshkopi i Romës« Françeskut » , thotë Peter Roman Papa që nga ajo refuzon të emërojë, fraternizing me liderët e feve pagane Luciferian dhe përndjekin pus tonë Të dashur vëllezër e motra.

Kisha jonë është duke vdekur, ajo pa braktisje por ne e dimë se kjo duhet të jetë kështu.

 

Bëhu i lumtur, sepse kjo do të thotë se Zoti ynë Jezu Krishti është afër.

 

Pavarësisht nga dhimbje dhe vuajtje, ne duhet të mbajmë besimin, sepse ne e dimë vëllezërit e mi të dashur dhe motra që Zoti ynë Jezu Krishti është në rrugë për t’u kthyer në Tokë.

 

Që besimi mbetet në zemrat tona dhe të lutemi që Perëndia e udhëzon jetën tonë!

 

Jo luftimin e Cezarit, as Romën e as rendi të ri botëror, por të denoncojë abuzimet e tyre!

 

Ki mëshirë për ata që na luftojnë dhe të luten për ta.

 

Le Dashuria kundër urrejtja!

 

Së shpejti Jezu Krishti do të kthehet në Romë me rënien Cezarit.

 

Ne të krishterët, ne nuk janë më vetëm.

Për përjetësi ne do të jemi me Zotin tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, Birit të vetëmlindur të Perëndisë.

 

Vuajtja jonë vjen fundi!

Kurajo më shumë përpjekje!

 

Le të mbajnë flakën e besimit tonë dhe të lutemi që Perëndia të ketë mëshirë për ata që e mundojnë fëmijët e saj.

Unë Lutju Perëndisë për të bekuar vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin.

Askush nuk e di kur Kisha do të errësohet dhe kur Jezu Krishti të kthehet për të mbretërojë mbi Tokë.

Por është e qartë se çdo ditë sjell dëshmi të tjera se ky kthim është shumë afër.

Unë mbetem i bindur në analizën time të ofruar këtë kthim për muajin e shtator 2015 në mes të 14 dhe 15 të muajit.

Ju uroj një Krishtlindjeve Gëzuar 2014 për të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin.

Dhe kjo mund të jetë se këtë herë ajo është e Krishtlindjeve e fundit ne ishim duke festuar pa Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit, birit të vetmin të Perëndisë.

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë në këtë kohë të festave të fundvitit dhe të gjithë lutemi për të varfërit dhe për ata që janë të vetëm në festimet momentet.

Happy Birthday për të Jezu Krishtit dhe të gjithë ata që kanë lindur më 25 dhjetor.

 

7233932-11107365

 

Gëzuar Krishtlindjet 2014

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :