JÉZUS KRISZTUS

 

jesus1-600x384 

 

A mai hitehagyás elérte csúcspontját!

 

Számtalan azok, akiknek Jézus Krisztus a mitikus hős az ókor, mint például a Hercules, Ulysses, Spartacus és így tovább …!

 

Sokan vannak azok is, akik számára Jézus Krisztus volt őrült a régi szép időkben, hogy a Tanács már halálra gyalázása a zsidó vallást, és ez soha nem lett volna feltámadt Isten.

 

Ez lenne az apostolok rejtett a Jézus testét hinni az ő isteni és az ő mennybemenetele.

 

A még mások, Jézus Krisztus egyszerűen nem létezett.

gyertya candle-holder-animEz a szomorú valóság, a hit a világon!

 

Nyilvánvaló, hogy a Biblia alig tanítják, hogy a tömegek és ezáltal okok sokfélék, és több évtizede.

 

Megpróbálom, hogy nagy parancsikonokat elmagyarázni azoknak, akik tudják, Jézus Krisztus Jézus Krisztus valóban az Isten fia, aki először jött a Földre, és hogy az ő visszatérése küszöbön áll!

 

Isten néha beavatkozott a korai világ angyalait és próféták elmagyarázni az embereknek az idő el fog jönni, hanem az idők végezetéig.

 

Tudnia kell, hogy Isten soha nem rejtett, hogy egy nap egy időben lesz a vége, és hogy az emberek aztán megítélni tetteikért.

 

Figyelem Nem hiszem, hogy az idők végezetéig végét jelenti az élet, éppen ellenkezőleg, ez a kezdete az örök életet azoknak, akik jönnek, hogy Isten a bűnbánat, a keresztség és Jézus Krisztus.

 

Könyve Dániel 9. fejezet magyarázza rejtett része a történelem az ember, és különösen az idők végezetéig nyelv;

 

Két ezer éve, a Messiás megjövendölte Dániel próféta jött a Földre.

 

De a zsidó emberek nem ismerik el a Messiás, és volt neki, halálra keresztül a római jog.

 

Ez a Messiás halálra egy ember neve « Jézus » , hogy tudjuk a nevét,« Jézus Krisztus » , ami azt jelenti, Jézus a Messiás.

 

Fejezet 9. Dániel könyve versek 22-27

 

Összekapcsolása http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Jézus Krisztus, az egyetlen Isten fia úgy döntött, hogy megszületni szűztől született impregnált által Isten Lelke.

 

Ez az egy család zsidó származása Dávid, hogy Jézus Krisztus azért jött a világba az emberek.

 

A Szanhedrin volt a zsidó közösség a jogalkotó, hanem a « Legfelsőbb Bíróság » látta, hogy az ember « Jézus », és azt állította, hogy a Messiás az Isten Fia, de nem volt hajlandó visszaállítani a királyságot Izrael emelő a zsidó nép ellen, a hadsereg, a Római Birodalom, amely elfoglalta az országot.

 

Az a tény, hogy Jézus azt mondja, hogy az Isten fia, és ő nem hajlandó vezetni a rómaiak nem mondja a tagok a Szanhedrin, hogy Jézus nem a várt Messiás.

 

Annak ellenére, hogy a felismerés, hogy Jézus Krisztus a próféciák a Messiással, « a tökéletes tudás, a Tóra és az elért eredményeket rájött, hogy a csodák Jézus Krisztus: » A Tanács makacsul tagadják a bizonyítékokat, és úgy döntött, az ő megölése miatt Jézus lett túl idegesítő férfi összegyűjtése nagy tömegeket alatt prédikációit.

 

Nagyon fontos megjegyezni, hogy Isten mindent tud a múlt és a jövő.Tudta, hogy létrehozása óta a világ egy napon a zsidó nép nem ismeri Jézus Krisztust mint Messiást.

 

Jézus Krisztus mielőtt megszületett a földön is tudta, hogy a zsidó nép tagadná őt, és keresztre feszítik.

 

De Jézus Krisztus áldozata volt szükség azok számára, akik jönnek, hogy Isten Őt üdvözüljön, és az örök életet.

 

Tehát, hogy megmentsen minket az Isten haragja és az örök halál, hogy Jézus Krisztus elfogadta a szenvedést és a keresztre feszítés, ő az egyetlen fia az Isten!

 

Az ő három éve hirdették Jézus bemutatta, hogy ő a Messiás « Krisztus » megjövendölte a Bibliában, és várt.

 

Meggyógyította a betegeket, a fogyatékkal és még feltámadt ember « Lázár », amely már eltemették.

 

De mielőtt a meleg a zsidó nép és a hideg, a Szanhedrin, Jézus « Krisztus » vették körül tanítványai, és elvetette a magot egy új vallás « kereszténység », és egy új szövetség, hogy Isten meg fogja tenni az összes emberek a földön.

 

Ahhoz, hogy része az új vallás, a « kereszténység » kellett megkeresztelkedett víz, kérni Istentől bocsánatot minden bűnt, igaz életet éljünk és egészséges, ellenáll a bűn és a kísértés, alázatos és elfogadják Jézus Krisztust, mint személyes Megváltó.

 

« Ez még mindig ugyanaz ma. »

 

Jézus hirdette az Isten szeretetét, hanem határozottságunk azok ellen, akik élnek a bűnt.

 

Miután letartóztatták, sértegette, bántalmazott, és megkorbácsolták, s halálra ítélték a keresztre feszítés, mint a közönséges tolvaj vagy bűnöző.

kör kereszt

Úgy kellett vinni a keresztet a Kálvária, hogy feszítsék keresztre!

 

Miután szögezték a kéz és a láb a kereszten halt meg, néhány órával később, és előtt kapott, elnyerte a lándzsát az oldalon, hogy a szív egy római katona.

A halál Jézus Krisztus történt, amikor a teljes napfogyatkozás a nap.

fra_an10

Ő, a Krisztus, az egyetlen Isten fia, a földre jött azáltal, hogy szenvedni és meghalni a kereszten, hogy megváltson minket a bűneinktől, és lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk a mennyek országába, vagy semmi tisztátalan megadhat .

 

« Ez az ő szeretete, az ő áldozata, és a vér, hogy mi lesz, mi bűnösök ezért tisztátalan, mentette meg a napot az Isten haragja, és be a mennyek országába. »

 

Jézus azt mondta tanítványainak, hogy ő is letartóztatták, és halálra, de nőne hajnalán a harmadik nap.

Miután eltemették, azt ténylegesen feltámadt Isten az Atya hajnalán a harmadik nap.

képek

Jézus maradt a földön negyven napig még mindig az ő tanítványai és az apostolok « , hanem egy megdicsőült testben. »

 

Több mint 500 ember találkozott Jézus Krisztus feltámadása után.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

Ezek után 40 nap, fölkelt a mennybe, hogy helyet készítsen a házban az apja.

 

Távozása előtt, Jézus Krisztus elmagyarázta az apostolok, amikor helyet készített számunkra   « IN HEAVEN házában apja » , hogy fog kinézni az ő egyház « kereszténység », hogy általa szült alatt prédikációit.

 

Megkérdezte az apostolok és a tanítványok, hogy menjen a világ bármely pontján be az új szövetséget, hogy Isten meg fogja tenni az emberek, akik jönnek, hogy neki Jézus Krisztus által.

 

Mielőtt elhagyja Jézus azt is mondta az apostoloknak, hogy amikor ő volt a mennyben, hogy elküldi a Szentlelket, aki átterjedhet mindenkinek, aki jön hozzá a keresztség által az új templom.

33e65322

Miután a keresztség, a Szentlélek Isten eljön, amelyek minden keresztény, hogy a vezető és támogatás életében, ahogy tartja a hitet.

 

Az apostolok meghatározott számos kérdés, hogy Jézus Krisztus a három év alatt töltött vele.

 

Két fontos kérdések a következők voltak:

« Mik a jelei a jövő az ő visszatérése és mi fog történni, hogy a visszatérését. »

 

Néhány apostol írt könyvet, a Jézus Krisztus tanításait, ezek a könyvek « evangélium » és formában az Újszövetség a Biblia.

 

Egy utolsó könyvet írta jóval később, az utolsó apostol « John » ez a könyv« The Apocalypse », ami azt is megmagyarázza, rejtett módon ez történik az utolsó időkben, és a visszatérő Jézus Krisztus.

 

A Biblia (Ó-és Újszövetség) hozzávetőleg tartalmaz 7000 próféciák mintegy negyedét fordítsanak az idők végezetéig.

 

Fontos megjegyezni, hogy a jelek és a bibliai próféciák a múltban.

 

Ami a visszatérő Jézus Krisztus jelek és próféciák beharangozva az ő visszatérése is megvalósítható nagy erővel a mi szem minden nap.

 

Bármilyen hihetetlenül is tűnhet neked, Jézus Krisztus valóban Hamarosan visszajövök.

 

Nyilvánvaló, hogy a visszatérés a mi generációnk. Ez egy biztos, nem egy hipotézis.

 

Mindenki szabadon sorsát, és mindenki eldöntheti, az ő lelkiismerete, hogy jöjjön, vagy ne jöjjön a Jézus Krisztus.

 

Úgy tűnik, hogy nem túl késő, hogy a választás, akkor úgy dönt, hogy gyorsan, mert nagyon hamar lesz túl késő, és ott lészen sírás és sikoltozik és fogcsikorgatás késő és minden akik tagadták Jézus Krisztust.

 

Ha nincs megkeresztelve hamarosan megjelenik egy pap, vagy akár egy keresztény, aki megadja a keresztség, amely nélkül nem lehet menteni napján Isten haragja jön.

 

Jézus Krisztus, mielőtt visszatért a földre eltávolítja a templom előtt, Isten büntetése az emberek a föld minden bűnöket, bűncselekmények és atrocitások több mint kétezer éve.

 

Miután a büntetés Isten Jézus Krisztus fizikailag visszatér az ő megdicsőült teste, a bíró a férfiak és a nemzetek, és uralja a világot ezer éve.

 

Uralkodása alatt a Jézus Krisztus, a gonosz nem lesz többé egy férfi és egy száz évvel még mindig egy fiatal ember!

 

Miután uralkodása és végső kísértés Sátán, ez lesz az utolsó ítélet.

 

Ez dióhéjban magyarázat Jézus Krisztus, a kereszténység és az idők végezetéig, hogy élünk a Földön több éve, és ér véget a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Ez hamarosan, és itt az ideje, hogy megértsük az a helyzet komolyságát, és a választás, mielőtt még túl késő lenne.

 

Imádkozom, hogy Isten irányítani fog bennünket, hogy a helyes döntéseket az életében, hogy az ő neve nem töröltetik el a könyv örök élet.

 

Nagyon fontos megjegyezni, hogy Jézus Krisztus azt mondta : « Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Isten, csak általam »

 2517959487_1

Sajnos, a mi szent katolikus egyház nagyon beteg, és még haldoklik, mert több útmutatókat Supreme « pápa », mivel a jelenés a Boldogságos Szűz Fátima Portugália 1917-ben nem vezetett az emberek Istenhez Jézus Krisztus, de Lucifer.

 

Sok bizonyíték arra, hogy megtalálja a blog.

 

Mi jelenleg tapasztalható alkalommal zavart befejezése az idők végezetéig, minden kell cselekedni és mozog, és hallgatta a szíve és a lelke, és séta az élet a szellem, és nem a vágyak a szervezetben.

 

Arra kérlek benneteket, hogy olvasta a legfrissebb cikkeket kapcsolatos a Vatikán és a pápa, hogy a legkevesebb, amit mondhatok, hogy ez már nem a Szent útmutatót az egyház Jézus Krisztus.

 

Arra kérlek benneteket, hogy is követi a blog  »  keresztények az Újszövetség   »

 

Végre, egy új, csodálatos és kimondhatatlan dolog, mert alantas és szörnyű concernerai pápa, és napvilágra rövid idő alatt, ha a tények bizonyítják, igaz.

 

Nem tudom megerősíteni a tények pontosságát, mivel nem bizonyított, és megpróbálta.

 

De nem tudom átadni ezt az információt csendben látom végig az alábbi linkekre.

Kelt május 27, 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

Kelt május 25, 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Link az Otthon , a nemzetközi bíróság a bűncselekmények templom.

 

Date csütörtök, május 29, 2014 az évfordulója a felemelkedés Krisztus a mennybe.

jesuscristo

 Imádkozzatok, hogy az ő visszatérése küszöbön áll.

sentinelle3

Jézus az én KING

°

Azok számára, akik még mindig habozik között Jézus Krisztus és Lucifer

Jó tudni, hogy Jézus Krisztus Lucifer másolás és ugyanazt a hozzávalókat, de nem ugyanazon a módon, és így a hatás fordított.

 

Jézus Krisztus,

Nincsenek törvények, szeretet nélkül, és nincs szeretet törvény nélkül!

 

Lucifer ,

Nincs szeretet a törvényben, és nincsenek törvények szerelem!

 

Előfordulhat, hogy az azonos összetevőket a hatás fordított, és hogy Jézus Krisztus, amely lehetővé teszi a « jogok » élni a szeretet, a béke és a tisztelet.

 

Nos, mi a fontos az életben nem az, amit csinál, de hogy miért és hogyan csinálod.

 

.

A legutóbbi pápák is tanították, hogy Jézus Krisztus és az Isten minden ember, és ezért minden ember Jézus Krisztus és az Isten.

.

De nincs semmi, és az ellenkezője igaz, minden ember joga van « keresztény » Jézus Krisztusban és Isten, ha az megfelel a parancsolatokat, és Isten akaratának.

.

A Szent Lélek Isten vezeti és védi minden ember, aki tiszteli Isten parancsolatait.

.

Béke, szeretet és öröm a szívében és otthonában, míg az elragadtatás az Egyház néhány, és az Advent a Jézus Krisztus az Olajfák hegyén mások számára.

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :