VATIKAN – odpad – zadnjih dneh koncu časov – Devica

Uredništvo.

edito2

0

0        0

0

Skorajšnja vrnitev Jezusa Kristusa na Zemlji ni utopija, to ni zaman upanje in prepričanje, neutemeljena, kar je precej manj hipoteza.

Ta donosnost se je v zadnjih letih postala razlaga, kaj živimo na Zemlji od leta 1950.

« Demografska eksplozija, huda bolezen, izguba vrednosti, preganjanje kristjanov po svetu, lakota, nepojasnjena smrt milijonov ptic in rib, množice potresi, nalivov v poplave, tornadi, požari in druge katastrofe življenja, zemlje in vremena « 

Vsa ta dejstva so dosežki vseh svetopisemskih prerokb.

Dejansko obstajata dva tisoč let, « Jezus », je ta človek miru se je rodil v judovski družini v vrsti Davida, je bil aretiran zlorabljene, zlorablja, uničena v telesu in sčasoma križan na zahtevo Veliki zbor (judovskega vrhovnega sodišča v času rimske okupacije), preprosto zato, ker je pridigal Božje ljubezni in trdil, da je Božji sin.

Obkrožen z nekaj apostolov je pridigal Božje ljubezni in napovedal Božje kraljestvo.

V Svetem pismu je bila izpolnitev hebrejski prerokbe Daniel.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

Moshiach je bil « predviden Mesija dva tisoč leti, » vendar je Veliki zbor, ki je bila dana na smrt s pomočjo zvit in rimsko pravo ni bilo priznano.

Jezus je rekel svojim učencem: vse, kar se dogaja, tudi izdajstva je bil, da je apostol Juda Iškarijot, njegova aretacija in smrt, ampak tudi vstajenje mrtvih, ki jih je Božja volja jutro, tretji dan in vsi znaki vrnitvi na zemljo za izpolnjevanje svoje tisočletne vladavine.

V zadnjih treh letih svojega življenja Jezusa Kristusa pridigal in obvestila apostole, se bo vrnil na zemljo, na koncu sveta, in je rekel, do takrat, ko so znaki vrnitvi.

Njegove besede in znaki vrnitvi smo pripovedoval v evangelijih iz Luke, Mark, Matthew in kavbojke.

Nekateri znaki končnih časov so vključene tudi v prvi zavezi (del Svetega pisma, preden Jezusa Kristusa)

Poglavje 24 Matejevega evangelija, povezava končni čas smo ugotovili precejšnje znake vrnitvi.

Mnogi celo zelo mnogi so bili v zgodovini pomembnih dogodkov (na primer španske gripe, dveh svetovnih vojn in drugih), ki bi kazali, da je konec časa začelo. Napake so bile številne in zgodovina se je nadaljevala svojo pot vsak čas.

Morali smo najti z gotovostjo prvi znak, iz katerega začetek in konec časa, po katerem izpolni vse znake, ki vodijo do konca sveta in nazaj na Zemljo Jezusa Kristusa za tisočletne vladavine.

Ta znak je v Ezekiel 36/24-28 (vračanje judovskega ljudstva v Izraelu)

Odpeljal vas bom izmed narodov, vas zberem iz vseh držav, in vam prinašajo v vašo državo. Bom potresemo čisto vodo na vas, in vas mora biti čista, bom očistil vseh vaših nečistosti in vseh vaših malikov. Jaz vam novo srce, in bom dal novega duha  bom odstraniti iz vašega telesa srce iz kamna in vam meseno srce . Bom dal svojega duha v vas, in jaz bo povzročilo, da sledite moje ukaze in opazuješ svoje zakone.Živiš v deželi sem jo dal vašim očetom, in boste moje ljudstvo in jaz bom vaš Bog;

najdemo prvi znak, saj je jasno, da od ustanovitve države Izrael, » 14. maj 1948 in začetek vračanja judovskega ljudstva v deželi Izraelovi, svetopisemske znaki vsi opravljajo eksponentno.

Vsakdo lahko vidimo vsak dan na obseg globalnih razmer na vseh področjih.

Mnogi v svetovnih vojn, nemirov, nasilje, preganjanje lakote, ruševine, epidemije in katastrofe.

Branje člankov v tem blogu bo pomagal razumeti konec časa kot za pripravo vrnitve v slavi Jezusa Kristusa.

Glede na obseg in eksplozijo vseh znakov, čeprav ne vem natančno dneva ne ure po vrnitvi, ne moremo si zatiskati oči in vožnja z backhand vse, kar se dogaja na pristati ali izključi čimprejšnjo vrnitev na Zemljo Jezusa Kristusa.

Vsi smo videli, velikost znakov, ampak na žalost mnogi ljudje raje gledajo v drugo smer in prezreti in ne menijo za vrnitev kralja Jezusa Kristusa za svojega kraljevanja 1000 let.

Ob pogledu na toploto, tudi hladnost vere v svetu in nešteto moških v napake, obstaja bojazen, da bo človek sram priznati, da je bitje od Boga in je zato prepoznati celo prevlado svojega stvarnika « Boga »!

Kaj se bo zgodilo v prihodnjih letih, ko se je dan srda Boga prišel nad vse človeštvo pred vrnitev Jezusa Kristusa na Oljski gori!

Sveto pismo pravi, da bo jok in škripanje z zobmi, za vse tiste, ki niso prišli do Jezusa Kristusa   Mt 25,30

Victor

Člen

VATIKAN – odpad – zadnjih dneh koncu časov – Devica

.

Ta članek je bomba ozaveščanje, tako da je največje število shranjen!

Dne 11. februar 1929 Vatikan je država, zato je papež kapa poleg mitre, politik klobuk. Je postal predsednik države.

Pogled iz zraka na Trgu svetega Petra v Vatikanu

Kot jih prejme in je prejel več voditeljev držav.

Kot duhovnega vodjo Katoliške cerkve in vodja države, mora papež pridigal tudi Božje ljubezni, spodbujati mir v svetu in upravljati posle cerkve.

Kot vodja državne in duhovni vodja katoliške cerkve, ki jih prejme in obiščejo tudi predstavniki vseh svetovnih religij in celo obiskujejo verskih obredov, razen katoliški cerkvi sv.

Vse te formalnosti, ki so pomešani z državnik in duhovni vodja katoliške cerkve, papež izvaja od 11 februar 1929.

Toda Jezus Kristus je rekel : »Jaz sem pot, resnica in življenje. Nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni. » (Jn 14,6)

Kako papež « predstavnik Kristusa na Zemlji in vodnika svete Cerkve » lahko sprejme in prizna druge religije ter sprejemanja in obiščejo svoje predstavnike, ne strinjajo z besedo Jezusa Kristusa.

Seveda mora vsak kristjan doseči, da tisti, ki prosi za njegovo pomoč, ta človek ima vero ali ateist, potem pa se uradno prizna, da je vsaka religija vreden in res zdi, da je herezija.

Pomagati moramo vsak se išče našo pomoč, moramo oznanjal Božjo ljubezen, vendar ne smemo pozabiti, še posebej, kar je rekel Jezus: »Jaz sem pot, resnica in življenje:. nihče ne pride k Očetu ampak z mano. «  (Jn 14,6)

To je kaznivo kažejo, da vse poti in vse religije vodijo k Bogu.

Vsak človek je grešnik pred Bogom in je kot taka obsojena na večno smrt! Ne more biti nobenega dvoma o tem dejstvu!

Na zadnji sodbi lahko človek, ki trdijo zaslug večno življenje!

To je samo preko ljubezni do Jezusa Kristusa, da se moški lahko rešil večne smrti!

Moramo, da oznanjajo, da je Jezus Kristus « pot, resnica in življenje in nihče ne gre k Očetu, razen po Jezusu Kristusu, se je kmalu vrnil da bi rešil svojo cerkev, kjer lahko vsakdo še vedno del zahteve za krst, Faith, kesanje in odpuščanje, ki ga molitvi « 

To je tisto, kar pridigajo!

Jezus Kristus je ljubezen in da je ljubezen za vse nas, je trpel toliko, so ga mučili, zlorabljeni in križali, tako da s tem žrtvovanju in ljubezni do nas, smo se znašli z Bogom prek in se tako lahko odpuščeno za naše grehe in kmalu vstopiti v nebeško kraljestvo.

Torej, kot krščanski član Katoliške cerkve Svete, Zavedam se, da je vsak papež predstavnik Kristusa na Zemlji.

Ampak kot krščanski član Katoliške cerkve svetega, ne strinjam se, da je Vatikan postal državni « nekdanji rimski imperij » Tako majhna, a velika po čudežu!

Jezus Kristus je rekel , da moramo Dajte cesarju, kar je cesarjevega, in Bogu, kar je Bog Lk 20, 20-26

Menim, da je naša papeži od 11 februar 1929 odmaknila od vere, ker si ne more služiti dvema gospodarjema hkrati!

Če je zgodba o vohun Vatikanu, pripovedoval ob koncu mojega zadnjega članka, je to res, potem nekateri papeži so morda ni vedno in je ni mogoče uporabiti, ker so dejstva dobrega gospodarja

Povezava na članek

VRNITEV Nibiru – konec sveta-vrnitvi Jezusa Kristusa.

Jaz ne sodim, ne obsojam, in sem prepozna vsak papeža kot predstavnika Kristusa na Zemlji.

Smo na koncu časa in tema je debel, potem čakali na vrnitev na Zemljo našega Gospoda Jezusa Kristusa, le vera in naša srca nas je vodil po stisk in zmešnjav iz Apokalipse.

17. april 2010 sem objavil kratek članek o papeža Benedikta XVI, ki je bil nato v krizo medijev.

Ko govorimo o papežu govorimo o Bogu! Torej, zmernost v komentarje!

Papež Benedikt XVI je naslednik kamna, da je naš Gospod Jezus Kristus zaupal nalogo, da vodi svojo cerkev.

To je naš Gospod Jezus Kristus, da je prav, da umakne podporo, ko pride čas.

, Imamo samo dve stvari za početi, je treba čakati in biti tiho, bog ve, kaj počne, mu zaupam, da je vse, prosi za nas. To se imenuje vera.

Potrpežljivost in molitve za njegovo hitro vrnitev.

Povezava na članek

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

Ta članek, ampak jaz še vedno trdijo, moje srce in mojo vero vodi me pridržati še veliko, da Vatikan kot apokaliptično zmeda je super in ne morem pomagati, misleč, da Vatikan « država » ali vsaj nekaj Člani vodstva proč od vere in cerkve Svetega Jezusa Kristusa.

Pozorno prebral moj članek

ZAKAJ VRNITEV JEZUSA KRISTUSA je tabu v katoliški cerkvi?

Ampak tudi jaz se moram vprašati, ali to nisem jaz, ki me vodi stran od prave vere in ljubezni Jezusa Kristusa.

Na primer : Drugi vatikanski koncil

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

Papež je nezmotljiv, saj je predstavnik Kristusa na Zemlji

Ta svet mora biti eocuménique štirje pogoji

1), se imenuje s papežem

2) To so vsi škofje imenuje

3) Treba je vodil papež osebno ali po njegovih legates.

4) Tak odloki so potrdili papeža

Očitno je v okoliščinah so bile izpolnjene, pa vendar se zdi, veliko od tega sveta, da imajo herezije!

Prav tako vas vabimo, da gledam ta video malo dlje, ampak tako izrazit!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Bolje razumemo luč pojasnil za zgornji video, ki je tema zelo debela in je zelo težko napredovati na pravi poti, ki vodi h Kristusu.

Ne moremo pobegniti od vere ali presveto katoliška cerkev, vendar pa postane zelo težko za podporo Svetega Očeta, ko postavlja vse religije enakopravno.

In kaj informacij v tem videu, ki razkriva, da je Vatikan prepojena z Satanisti. Informacije Oče Gabriele Amorth duhovnika uradni eksorcist v Vatikanu.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Preberite si tudi članek o navedbah Oče Gabriele Amorth

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Še vedno mislim, da je Vatikan teleskopi, ki se imenuje

LUCIFER

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-lucifer

In pomislite še enkrat izjave, da vohun Vatikan, navedene na dnu mojega članka

, Ki pravi, da so bili nezemeljskega bitja v stiku s svetovnimi voditelji, vključno s papežem in Planet X (ali Nibiru) prispe v sončnem sistemu!

Glej moj članek:

VRNITEV Nibiru – konec sveta-vrnitvi Jezusa Kristusa.

Kaj bi morali razmišljati o zveri, ki se dviga iz morja , Apocalypse 13,1-18

Je Vatikan!

Glej moj članek

Zver je Vatikan po odhodu Benedikta XVI!

Kaj bi morali razmišljati o vseh prerokb

Povezava

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Kaj bi morali razmišljati o Malahija prerokbo o papežev

Glej moj članek 

« Slava Olivaer » Slava Olive – RAZODETJE – ime papeža Benedikta XVI nanaša na zamaknjenosti Cerkve Jezusa Kristusa!

Kaj bi morali razmišljati o vseh prikazovanj Blažene Device Marije.

Moramo ščetkati poleg vseh teh dejstev v roki!

Smemo si zatiskati oči!

Smemo si zatiskati oči!

Naj ušesa!

.

Moramo slediti poti, ki smo spremljali v Vatikanu, saj vatikanskega koncila, ali bi morali pogledati globoko v naši duši luči vere in tam črpamo moč, da se premaknete naprej v zmedo in tema tančic svet in vsi duhovi.

Moramo odmakniti od Vatikana in njegov način razmišljanja!

Res je, da je težko hoditi v zmedi po svoje srce in svojo vero, da bi se oddaljili od linije misli Vatikana.

Kako vedeti, kako biti prepričan, kako napredovati v temi in zmedo in ostati na pravi poti smo narisal Jezusa Kristusa!

Ko vidite morale, vrednot in skromnost zmanjšano za prazne besede,

Ko vidiš poželenje vredni živeti,

Ko vidite, priznana in formalizirano s sklenitvijo zakonske zveze med osebama istega spola homoseksualnosti

Kako se ne bi izgubil v temi in ni dvoma, je na pravi poti!

Prišel je čas za vse kristjane, kot sem jaz poskušam ostati na pravi poti za uporaboBlessed Virgin , tako da nam pomaga in nas razsvetljuje in nas vodijo k Jezusu Kristusu.

Jezus Kristus je bil poškodovan v telesu in utrpeli agonijo, da shranite naše duše in nam dar ljubezni do večnega življenja (In v očeh vseh znakov, to je kmalu)

Devica Marija, mati Jezusa Kristusa utrpela v svojem srcu, da vidim meso njegovega mesa in mučili in križali.

Ampak, da vedo, da žrtvovati svojega sina Jezusa Kristusa, sadje njenega telesa, utrpela in dal svoje življenje za odpuščanje grehov, da bi se nas rešil, dovoljeno Devica sprejeti, za ljubezen za človeštvo, vse te trpljenje.

To je razlog, zakaj, ko smo izgubljeni brez upanja, da najdejo pravo pot do Boga po Jezusu Kristusu, potem moramo moliti, Boga, Jezusa Kristusa, ampak tudi Devica, da nam pomagajo z interceding za nas ljubezni .

Devica je najboljši odvetnik, ki ga imamo, še posebej v teh časih koncu, kjer je zelo težko hoditi na pravi poti smo narisal Jezusa Kristusa.

Človek ima veliko odpuščeni z Bogom! In dan srda Boga, je vse bližje, zato moramo pomagati in Devica je dragoceno in nepogrešljivo za človeštvo pomoč.

Devica Marija, prosim in vas prositi, da bi na svetu luč resnice, tako da lahko vsakdo oživitev plamen njeno vero in razumeti svoje življenje in najti Jezusa Kristusa.

Vaš sin Jezus Kristus je rekel:  »Jaz sem pot, resnica in življenje: nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni. ».

Pomagajte nam vse blažene Device, da hodi na desni in krepostni poti ljubezni, miru, radosti, pravosodje, Karitas in sočutje smo potegnil svojega sina Jezusa Kristusa.

Čas je, da molite!

Fatima

Zdrava Marija

Zdrava Marija, milosti polna

Gospod je s teboj.

Blagoslovljena ti med ženami, in Jezus,

Sad tvojega telesa je blagoslovil.

Sveta Marija, Mati božja,

Prosi za nas grešnike,

Zdaj in ob naši smrtni uri.

.

0

0 0

0

.

Oče naš

Oče naš, ki si v nebesih

Naj vaše ime posvečeni.

Pridi tvoje kraljestvo.

Zgodi se tvoja volja tako na zemlji kot v nebesih.

Daj nam danes naš vsakdanji kruh.

In odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo

tisti, ki prekrivalo proti nam.

In ne vpelji nas v skušnjavo.

Temveč reši nas hudega. Tako je.

0

0        0

sentinelle3

JEZUS KRISTUS JE MOJ KRALJ

0

0        0        0

0

0

0

Vabim vas, da meditiramo na te besede Jezusa Kristusa

John 14

14:01 Kaj točka srce se ne vznemirja. Verjamem v Boga, verjamem tudi jaz.

14:02 Obstaja veliko bivališč v hiši mojega Očeta. Če ne bi bilo, bi vam povedal. Grem pripravim prostor.

14:03 In ko sem odšla, in odidem in vam pripravim prostor, bom spet prišel in vas vzel k sebi, da ko sem si lahko tudi.

14:04 Veste, kam grem, in poznate pot.

14:05 Thomas mu reče: Gospod, ne vemo kam boš goest, in kako lahko vemo, kako?

14:06 Jezus mu reče: Jaz sem pot, resnica in življenje. Nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni.

14:07 Če bi vi spoznali mene, bi vedel moj oče. In zdaj veste in ste videli.

14:08 Filip mu reče: Gospod, pokaži nam Očeta in nam sufficeth.

14:09 Jezus mu reče, dokler sem z vami, pa vendar si me ni znano, Filipa? Kdor je videl mene je videl Očeta kaj praviš tisoč zlotov potem, pokaži nam Očeta?

14:10 Ne mislite, da sem jaz v Očetu in Oče v meni? Besede, ki jih govorim vam: ne govorim o sebi, in Oče, ki prebiva v meni, je doeth dela.

14:11 Verjemi mi, sem jaz v Očetu in Oče v meni: ali pa verjamejo, zaradi del.

02:12 Resnično, resnično, povem vam, se bo kdor vame veruje storiti tudi dela, ki jih počnem, in da bo večji, ker grem k Očetu;

02:13 in karkoli prosili v mojem imenu, bom storil, da bo Oče poveličan v Sinu.

14:14 Če boste kaj prosili v mojem imenu, bom jaz.

02:15 Če me ljubiš, moje zapovedi.

02:16 In jaz bom prosil Očeta in dal vam dajo še eno Tolažnika, da lahko držijo z vami

02:17 , Duh resnice, ki ga svet ne more prejeti, ker ga ne vidi in ne pozna, vendar mu ga poznate, ker je Ravna se z vami in bo v vas.

14:18 Ne bom pustil comfortless: bom prišel k tebi.

02:19 malo in svet me ne vidi več, vendar ste me videli: ker jaz živim, boste tudi živi.

02:20 Tisti dan spoznate, da sem jaz v Očetu in vi v meni in jaz v vas.

14:21 Kdor ima moje zapovedi in jih keepeth, da je to, da me ljubi in on, ki me ljubi, se ljubil moj Oče, jaz ga imam, in sem se mu razodel.

14:22 Juda, ne Iškarijot, mu reče: Gospod, kako to, da hočeš k nam, ne pa svetu?

14:23 Jezus mu je odgovoril: Če me kdo ljubi, se bo držal moje besede: in moj Oče ga bo ljubil, in bomo prišli do njega in da naše bivališče z njim.

14:24 Kdor me ne ljubi, se ne drži mojih besed. In beseda, ki slišite, ni moja, ampak Oče, ki me je poslal.

02:25 sem ti povedal te stvari, dokler sem še vedno z vami.

02:26 Ampak Helper, Sveti Duh, ki ga bo Oče poslal v mojem imenu, vam bo učil vsega in vas bo spomnil vsega, kar sem vam povedal.

14:27 Pustim vam mir, svoj ​​mir vam dam. Briga vas kakor ga daje svet. Naj ne tvoje srce se ne vznemirja in ne pustite, da se bo strah.

14:28 Slišali ste, da sem ti rekel, da grem stran, in spet prišel k vam. Če bi me ljubili, bi se veselili, da grem k Očetu, za Oče je večji od mene.

14:29 In zdaj sem vam povedal, preden se zgodi, da ko se to zgodi, lahko mislite.

14:30 Ne bom veliko govoril z vami: za knezu tega sveta prihaja.Nič v mene;

02:31 , ampak da svet spozna, da ljubim Očeta in da delam v vrstnem redu, ki je Oče mene dano, vstani, pojdi ven.

Vir

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

Mir, ljubezen in veselje v srcih in domovih, medtem ko čakajo na zamaknjenosti cerkve za nekatere in vrnitev Jezusa Kristusa na Oljski gori za druge.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :