ODHOD IZ CERKVE JE LAHKO NOČ OD SUBOTE DO NEDELJE, 19. do 20. SEP 2020.

Rezultati iskanja za "BASILIQUE SAINT PAUL"

Bazilika sv. Pavla v Rimu

 

10 let, odkar sem ustvaril ta blog (leta 2009), bralce obveščam, da se je Jezus Kristus kmalu vrnil na Zemljo za svoje 1000-letno kraljevanje, kot je obljubil svojim apostolom, preden je v nebesih vstati štirideset dni po njegovem vstajenju.

Bralca sem tudi obvestil, da se je konec časa začel 14. maja 1948 po nastanku države Izrael, ki je preroška ura časov in da je od tega datuma čas generacija bodo tisti, ki bodo živeli, videli vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa na Zemljo.

Generacija v Svetem pismu je trije trajajoči.

Prva je stara 40 let, vendar je bil čas že presežen,

Tako smo še vedno imeli 70-letno generacijo, ki nas je pripeljala v leto 2018, in tudi ugotovili smo, da se Jezus Kristus leta 2018 ni vrnil.

Tako imamo zdaj že 80-letno generacijo, ki je v Bibliji nekajkrat citirana. In tu pridemo do leta 2028.

Za bivanje približnega datuma za vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa na Zemljo sem uporabil samo svetopisemska prerokbe. Na žalost sta mi raziskovanje dovolili le dve stvari.

Prvi je najti datum začetka konca svetopisemskih časov: 14. maj 1948. Kakšen je, ta datum služi samo poznavanju začetka kazni.

Drugi je povezan s prvim, da se kaznovanja, ko se začnejo, ne ustavijo, dokler se ne vrne na Slavo našega Gospoda. Še več, še naprej rastejo v ritmu bolečine pri porodu.

Zaradi česar vam vsako leto razkrijem, da bo prihajajoče leto slabše od tistega, ki je pred njim.

Leto 2020 bo slabše kot 2019 in ko rečem slabše, bi moral reči grozno slabše. Ker je leto 2020 posebno leto. Bolečine bi morale biti grozne na vseh točkah. Nisem vedeževalka in ne opažam, zato vam lahko rečem le, da bomo nadaljevali v temi.

Živeli smo od leta 1948 božje kazni. To ni senca dvoma. Trajali bodo do vrnitve našega Gospoda Jezusa Kristusa.

Čeprav nisem niti vrag niti nevidnik, ugotavljam, da so trpljenja vseh naših bratov in sester povezana s satano. S silo in besom udari krščanstvo in ves svet z vseh strani.

Nezadovoljstvo in negotovost v ozračju strahu in strahu, povezanih z islamizmom, sta dnevi številnih bratov in sester, ki se morajo vse pogosteje spopadati z vsemi težavami vremena in kataklizme, močne in uničujoče.

Da, živimo črne dni in spet bomo živeli.

Zakaj Bog dopušča, da bi takšna grozodejstva vzklikala, ko se nekateri odrečejo veri in cerkvi, ki jo negativno kritizirajo.

Želim vam v tem članku prinesti malo veselja in upanja, saj je dan vrnitve našega Gospoda res zelo blizu.

Za tiste, ki spremljate moj blog in vas je veliko po vsem svetu, čeprav sem v zadnjem času opazil resnično zmanjšanje obiskanosti, vam bom predstavil eno od svojih raziskav, ki jih lahko, če še vedno ne dam sebe resnično upanje za vse tiste, ki čakajo na srečen dogodek vrnitve našega Gospoda Jezusa Kristusa.

Ker v svetopisemskih prerokbah glede zadnjih trenutkov končnih časov nisem mogel najti dovolj natančnosti, sem jih začel iskati v nebiblijskih prerokbah, vendar dovolj verodostojnih, da bi jih lahko upošteval.

Zato sem v prerokbi, ki sem vam jo že dal, o Blaženi Devici Mariji, narejeni na jugu Francije, v majhni gorski vasici blizu Italije « la Salette » za dva majhna otroka.

Blagoslovljena Devica Marija v tej prerokbi za enkratni in edini čas v svojih prikazih otrokom pripoveduje o vseh kaznih iz leta 1864, ko se je Jezus Kristus vrnil na Zemljo. Neverjetno je, a vse je tam. Končno je skoraj vse manjkalo element « leto vrnitve našega Gospoda Jezusa Kristusa »  in v drugi prerokbi se je skrivnostno pojavila « Prerokba papežev », ki sem našla bistvene elemente, ki nam omogočajo razumevanje zadnji trenutki končnih časov pred vrnitvijo našega Gospoda Jezusa Kristusa.

Ti dve prerokbi, ki se pojavita v videoposnetkih v članku, vas vabim, da si jih znova in znova ogledate, da se resnično zapletete vanj, ker je vse tam.

Vedite, da se morajo nekateri pomembni dogodki zgoditi pred vrnitvijo našega Gospoda Jezusa Kristusa.

Prvič, Blažena Devica izzove papeža, ki je bil napaden v njegovih dneh, « torej Janez Pavel II. » In da on in njegov naslednik ne bo videl zmage Božje Cerkve « vladanje Jezusa Kristusa na Zemljo. Torej, pod vladanjem papeža Frančiška bo vrnitev Jezusa Kristusa, pomeni pa tudi, da dokler je papež Benedikt XVI. Živ, se Jezus Kristus ne bo vrnil .

Toda Blažena Devica prav tako pravi, da bo Cerkev pred vrnitvijo Jezusa Kristusa zasenčena in njene podrobnosti o tem trenutku ustrezajo časom, ki jih živimo. Resnično vas vabim, da si ogledate video, ki vam bo na rit. Zagotavljam vam, zato natančnosti Blažene Device Marije kričijo resnice, ki jih živimo.

Med gledanjem videoposnetka si najbolj zapomnite, da smo vsi grešniki in si vsi želimo odpuščanja Jezusa Kristusa, vendar tudi Jezus Kristus želi, da se pokajemo za svoje napake in poravnamo svoje življenje.

Do vrnitve Jezusa Kristusa bo Zemlja v temi, vojnah, bedah, nasilju, katastrofah, še naprej bodo z neverjetno silo in nasiljem trpela vsa ljudstva na Zemlji, še posebej pa krščanstvo.

Pomembno si je pomagati in moliti, ker bodo dnevi in ​​noči zelo naporni. Toda v vseh teh neizogibnih nesrečah je luč upanja za vse naše brate in sestre in za vse tiste, ki bodo prišli k Jezusu Kristusu.

Po papeževi prerokbi je papež Frančišek zadnji papež in vsekakor konec papeštva, ki se prerokuje za leto 2027.

Iz Blažene Device Marije vemo, da je Frančišek zadnji papež in da bo videl zmagoslavje Božje Cerkve.

Iz Najsvetejše Device Marije vemo iz te prerokbe, ki izvira iz leta 1846, da bo cerkev zatemnjena že pred vrnitvijo Jezusa Kristusa in da, ko cerkev ne bo več, bosta preroka Henoh in Ilija pridigala ljubezen do Boga in vrnitev Jezusa Kristusa za njegovo kraljevanje 1000 let. Toda pred tema dvema prerokoma bodo vsi stražarji, apostoli zadnjih časov, pridigali Božjo besedo in vrnitev Jezusa Kristusa.

Na moji ravni je malo, kar sem delal deset let. V teh desetih letih sem bil prepričan, da bo vstajenje Cerkve prišlo tik pred vrnitvijo našega Gospoda Jezusa Kristusa. Če pa se motim, bom morda leta 2020, sedem let (tako je v začetku sedmega tedna prerokoval prerok Daniel) pred vrnitvijo našega Gospoda Jezusa Kristusa, da bo prišlo do ugrabitve Cerkev.

Ne vem, v katerem letnem času bo ugrabitev potekala, čeprav se v noči na soboto na nedeljo od 19. do 20. septembra 2020 malce naslonim na trobentski festival . Konjski festival tistega leta ob dveh dneh Gospoda judovskega ljudstva in krščanskega ljudstva.

 

Bog vas blagoslovi in ​​vodi v tej temi, dokler se ne izročite.

Ne pozabite večkrat ogledati teh videoposnetkov, da jih boste v celoti razumeli.

Victor

 

 

Resnično sporočilo Device Marije Saleti (19. septembra 1846)

 

 

Prerokba papežev | Dokumentarni film 2016

 

 

Zgodba svetega Pavla zunaj obzidja

Treba je opozoriti, da papež Frančišek zaseda zadnje razpoložljivo mesto!

 

Seznam 265 papežev od Petra do Benedikta XVI

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :