KTHIMI I Nibiru – Fundi i Botës-kthimin e Jezu Krishtit.

 

Nibiru është i njohur me shumë emra të tillë si Planet Tyche, X, Hercolubus, Nemesis, G1.9 dhe të tjerët.

Ajo ka qenë një bollëk i artikujve dhe videot. Unë vetë shkrim para orë, disa artikuj mbi këtë temë.

Por çfarë dimë saktësisht Nibiru!

Është në Bibël, së pari historisë botërore lirë që ne të gjeni të dhëna të para dhe gjurmët e këtij planeti mitike dhe banorët e saj « e Alienëve » Annunaki.

Zanafilla 6:04

Kishte gjigantë mbi tokë në ato kohë , madje edhe më vonë, kur i biri i Perëndisë iu afruan bijave të njerëzve dhe këto u lindën atyre fëmijë: ata ishin heronjtë e lashtësisë, janë njerëzit i njohur . « 

Kjo video tregon se këto ishin Annunaki gjigandët erdhi nga një planet të quajtur Nibiru.

Këto janë gjigantë të cilët janë përmendur në Zanafilla 6: 4.

Ky planet së bashku me asteroide të tjera dhe një xhuxh kafe ndërpritet sistemin tonë diellor në një orbitë eliptike prej një mijë viteve.

Në secilën prej pasazheve të saj kujton tokës, tërmetet dhe fatkeqësitë e kanë formësuar planetin tonë dhe të bëheni si ne e dimë atë.

Bota jonë është e mbushur me të mbetet i rëndësishëm (disa nëndetëse) mbetura qytetërime që na paraprinë në këtë takim me Nibiru. (Pyramids, cituar zhytur strukturat gurë të gdhendur dhe të tjerët)

Disa Eshtrat janë punë e papërfunduar, duke treguar fatkeqësi e papritur.

unë

i1

Pleqtë na tregoni duke përfshirë pllakat sumeriane në formë pyke se Nibiru ktheje përsëri dhe përsëri. Vizita e tij e ardhshme do të ketë mbi planetin tonë të njëjtin efekt si ato të mëparshme.

2

Gjithë gjë është të dini saktësisht se kur është koha e ardhshme.

Ne duhet të njohin dhe pranojnë shenjat e kthimin e Nibiru, janë të dukshme në baza ditore për disa vjet, në të gjitha çrregullimet e sistemit diellor. (Overactivity diellore, planetet ngrohja, ndryshimi i prirjen e unazat e Saturnit, etj.)

Të gjitha këto fakte janë të verifikueshme pa ndonjë vështirësi në faqet zyrtare. Por ata do të thotë aq sa Nibiru po hyn apo gati për të hyrë në sistemin tonë diellor!

Megjithatë, këto shqetësime tregojnë me siguri se një trup i madh qiellor që vijnë nga jashtë sistemit diellor i afrohet diellin, unbalancing arat tona gravitacionale dhe duke krijuar interferenca elektromagnetike.

Por asgjë nuk thotë me siguri se ajo është Nibiru!

Megjithatë, një asteroid i madh të vërtetë ekziston përtej Plutonit, kjo është një siguri. Këto janë llogaritjet matematikore dhe shkencore që mund të them se. Siç ishte rasti për zbulimin e Neptunit. Edhe pse nuk ka imazhin e asteroidit është shpalosur nga autoritetet civile dhe ushtarake botërore, llogaritjet ishin publikuar ato. Vlerësimet e këtyre llogaritjeve janë përdorur për të kuptuar se ajo mund të ketë një madhësi më të madhe se toka dhe më lart ajo lëviz në drejtim të diellit.

3

Kjo faqe e zakonshme image disa në net thotë ose të jetë planeti Nibiru aktualisht me të gjitha kometat dhe meteorites që pasojnë.

Nibiru gravitojnë rreth një Xhuxhi Brown Sun (Pak)

Ky grup përbëhet nga Nibiru xhuxh kafe, dhe një grumbull i asteroids nuk do të drejtpërdrejt pjesë e sistemit tonë diellor. Por megjithatë ne tani gjithnjë e më afër.

Në këtë imazh, Nibiru nuk do të kalojnë direkt në orbitën e Tokës, por i afrohet Jupiteri vetëm para se të kthehej në pjesën e jashtme të sistemit tonë diellor .

Në afrohet vitet e fundit të sistemit tonë diellor, ajo do të çekuilibrit arat tona gravitacionale të cilat mund të shkaktojnë tërmetet dhe fatkeqësitë e tjera motit në sistemin diellor dhe për këtë arsye edhe në tokë.

Kjo është një arsye e mundshme se pse i tërë sistemi ynë diellor është i shqetësuar. Fushave gravitacionale dhe magnetike mund të veprojë në kundërshtim me planetet si një magnet për hekurin.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

Heshtja e madhe është bërë në këtë temë nga të gjitha autoritetet civile dhe ushtarake të Tokës.

Kjo mund të shpjegohet në dy mënyra, kthimi i Nibiru është një utopi dhe për këtë arsye autoritetet civile dhe ushtarake nuk kanë asgjë për të thënë mbi këtë temë, përveç për të mohuar apo atë që është realitet dhe në këtë rast ata nuk mund të bëjë asgjë, por edhe e mohojnë.

Si mund ata tregojnë botës se fundi është afër!

Sipas informatave jozyrtare  Nibiru do të kthehet në sistemin diellor në vitin 2013 dhe këtë vit do të kalojë në afërsi të Jupiterit në muajin gusht para se të nisej dhe të lëvizin larg në hapësirë ​​e jashtme për disa mijëra vjet. !

Informacioni se disa anonim « një mrekulli për të balancuar se! « Ne reklamuar në Net nga copa indirekte dhe herë në bloget e shumta në mënyrë që të na bëjnë të besojmë se « gjithçka është në rregull Madame la markeze ! « 

Ky informacion është e pakuptimtë, sepse të gjitha organet brenda sistemit diellor janë tërhequr në diell dhe duke marrë më shumë shpejtësi dhe më shumë.

Ato nuk mund të largohet tërheqjen e diellit pasi anashkaluar.

Ju mund të kuptoj këtë keqinformim nga dy magnet i afrohet dhe duke parë forcat jashtëzakonisht të fuqishme që tërheqin ose sprapsin.

Në rastin tonë, forcat e tërhequr dhe ata do të bëhen edhe më të fuqishme, si dhe si Nibiru i afrohet diellin.

Dielli ynë tërheq për vete të gjitha yjet që janë afruar. Ata janë bërë shpejtësi më shumë si një rezultat i tërheqjes dhe ato nuk mund të largohet nga sistemi diellore pas dielli anashkaloi dhe merren mjaftueshme shpejtësinë te ikin tërheqja saj.

Kur Nibiru do të kthehet, dëmtimi mund të shkaktojë kalimin pranë asteroids tokë që në masë nuk mund të vlerësohet.

Pyetja që ne duhet të pyesim është nëse ajo është, Nibiru ndodh.

Duhet të theksohet se kur ky planet mitik do të kthehet koha do të jetë jashtëzakonisht e vështirë për të gjithë njerëzimin.

Pra, nëse dielli ndodh nuk është Nibiru, ajo do të vazhdojë të shkaktojë gjithashtu e rëndësishme që ne jemi tashmë shohim trazirat e përditshme. Ata duhet të intensifikohet më tej deri në fund të kalimit të saj përmes sistemit diellor.

Por pastaj, pasi asgjë nuk është thënë në lidhje me trajektoren e saj, në qoftë se nuk është absurditet, ne duhet të konkludojmë se rruga e saj ndoshta mund të kenë një pikë kontakti me tokën!

Ne e shohim çdo ditë se planeti ynë është duke vuajtur në mitrën e saj.

Tërmetet janë duke u bërë më të shpeshta, të fuqishme dhe shkatërruese.

Moti është krejtësisht e burra të çrregulluara në shkaktimin shirat, përmbytjet, uraganet dhe zjarret.

Si kurrë një lumturia vjen vetëm, situata globale ekonomike është shpërthyese, bota është shkatërruar që nga viti 2008 dhe situata është duke u përkeqësuar çdo ditë e më shumë, duke e bërë shumë e mjerimit, mjerimi, uria dhe vuajtjet e njeriut të të gjitha llojeve .

Luftërat dhe dhuna janë të shfrenuar në planetin.

Një luftë botërore duket më pak e pashmangshme në afat të shkurtër.

Populli dhe tokës janë ende duke vuajtur deri në kalimin e këtij Nibiru yll apo një tjetër.

Njerëzve të pasur dhe të arsimuar mirë janë ndërtuar tashmë strehimoret Grindja në një përpjekje për të shpëtuar fatin e njerëzimit.

Shtetet kanë ndërtuar edhe strehimore për një pjesë të vogël të popullsisë që me siguri do të   « zgjedhur të ».

E gjithë kjo po vjen së shpejti dhe ne nuk mund ta ndryshojë atë.

Megjithatë, ne kemi dy lajme të madhe, pavarësisht nga ashpërsia disproporcional të situatës.

Lajm i mirë e parë

Statistikat.

Vërtet që bota filloi planetët rrotullohen dhe të kthehet me siguri shumë më të gjatë.

Ka qenë në të kaluarën kur kalojnë Nibiru dhe asteroids tjera të ketë pasoja shumë të rënda për njerëzit dhe të planetit dhe kjo padyshim do ende mirë.

Por, pavarësisht nga fatkeqësitë dhe katastrofat, tërmetet, planeti dhe njeriu është ende atje dhe ajo duhet të vazhdojë të jetë në këtë mënyrë për kohë të gjatë.

Megjithatë përsëri viktimat janë të ngjarë të jetë shumë ose madje edhe të panumërta

Lajm i dytë i mirë

Bibla

Ajo na tregon se Jezu Krishti do të kthehet në fund të kësaj kohe dhe koha fundi është shpallur nga ne shenja.

Këto shenja janë pothuajse të gjitha të bëra. Nuk ka mungesë të tre.

Artikulli im ose

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) Zbulimi i Anti-Krishtit

02) Rindërtimi i tretë i Tempullit të Jeruzalemit

03) Një Luftës së Parë Botërore qu’arrêtera Jezu Krishti në kthimin e tij

Ato lidhen me ditët e fundit të njerëzimit dhe popullit hebre.

Kthimi i Nibiru ne gjithashtu njoftoi në Bibël (Shenjat në qiej) si një nga argumentet e kthimit të Jezu Krishtit.

Kjo sugjeron se ajo është Nibiru që ndodh në sistemin tonë diellor.

Ne gjeni këtë shenjë në mes tjerash në Ungjillin e Mateu kapitulli 24 vargu 29

The End Times

29 Menjëherë pas pikëllimit të atyre ditëve, dielli do të erret dhe hëna nuk do të japë dritën e vet, yjet do të bien nga qielli dhe fuqitë e qiejve do të tronditen.

Ky ajet mund të shpjegojë kalimin e Nibiru në orbitën e Tokës dhe bien mbi planetin tonë shumë të meteorites shoqërojnë Nibiru.

Por vargu i ardhshëm, njoftoi se kthimi i Jezu Krishtit në Tokë do të jetë në  të njëjtën kohë me kalimin e Nibiru!

30 Pastaj shenja e Birit të njeriut do të shfaqet në qiell, të gjitha fiset e dheut do të mbajnë zi dhe do ta shohin Birin e njeriut duke ardhur mbi retë e qiellit me fuqi dhe lavdi të madhe.

Rrëmbimi i kishës duhet të ndodhë edhe në këtë kohë, gjatë kalimit të Nibiru.

31 Atëherë ai do të dërgojë engjëjt e vet me tinguj të fuqishëm borie, dhe ata do t’i mbledhin të zgjedhurit e tij nga të katër erërat, nga një skaj i qiellit te tjetri.

Por në qoftë se ajo është, Nibiru ndodh me shpejtësi të lartë, ku janë njerëzit « Annunaki »

Ata janë ndoshta në pjesën në të gjitha këto UFO-t janë gjithnjë e më të dukshme në tokë dhe në qiej, veçanërisht rreth diellit.

Nëse Nibiru po vjen,

Pra, kjo është fundi i botës  siç e njohim ne atë!

Nëse kjo është Nibiru, i cili ndodh, atëherë mundësia e vetme që ne kemi për të shpëtuar dhe ruajtur, ajo nuk do të jetë duke ndërtuar strehimoret Grindja, ose për të bërë dispozita për një kohë të gjatë.

Mënyra e vetme për të shpëtuar dhe ruajtur,

Është që të kemi besim!

.

Zoti na tha në gjenezën e botës nga fillimi i çdo gjëje që duhet të ndodhë në fundin e kohës dhe Jezu Krishti ne konfirmuara dhe përsëriti në ungjij. Çdo gjë është e shkruar!

NDRYSHIMET   E MUNDSHME

.

Kriza financiare dhe ekonomike me siguri do të çojë në gjysmën e dytë të vitit 2013, pagesa e primeve në një kolaps të ekonomive dhe valutave.

Prej September 29, 2008 nënvizon botë jetojnë nga rritja e borxhit, rrit dhe rrit përsëri dhe përsëri!

Kurdo që rritjet e borxhit, njerëz të gërmoj pak më thellë në pasigurisë, papunësisë dhe varfërisë.

Dhuna dhe demonstratat janë të mundshme për të zgjidhur dhe të degjeneruar.

Luftërat civile dhe aktet e terrorizmit mund të pastaj të krijohen shpejt në vitin 2014

Shih artikullin tim

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

Në të njëjtën kohë kriza financiare dhe ekonomike do të krijojë tensione outsized midis shteteve.

Disa shtete si Koreja e Veriut, janë në kërkim përpara për të goditur SHBA. Irani pret gjithashtu për të goditur Izraelin.

Bota nuk do t’i rezistojnë tundimit për të zgjidhur problemet ekonomike dhe financiare në një luftë botërore.

Kjo duhet të marrë më shumë vend në mundimet e planetit dhe të motit, e cila do të jetë për shkak të përkeqësimit të shkaktuar nga afrimi i Nibiru apo Planeti i panjohur.

2014 edhe pse ende larg tashmë njoftoi një vit më tronditëse se në 2011, 2012 dhe 2013.

Por duket mua 2015 një vit i vështirë për njerëzimin sesa të mirë për të gjithë ata të cilët kanë mbajtur besimin në Jezu Krishtit dhe të Perëndisë.

Siç e kam thënë në nenet e mëparshme, në tetor vitin 2015 ne ndoshta do të shohim kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht.

Herë ne jetojmë në dhe se do të përkeqësohen apo nuk duhet të na trembë, ose të humbasin besimin, sepse Jezu Krishti është kthyer për të na shpëtuar.

Ai na ka premtuar dhe për të mbajtur premtimin e tij!

Ne do të ende e di një shumë prej vështirësive dhe problemet para kthimit të Zotit tonë.

Ne e dimë se të gjitha këto gjëra duhet të ndodhin. Ne duhet të pranojmë dhe të përgatisë për t’u përballur me terrin më të trash.

Vetëm besimi na lejon të kuptojmë Apokalipsi dhe për të shkuar drejt Jezu Krishtit.

Pra, kujdes duhet të merren për të mbajtur flakën e besimit tonë të ndriçuar mirë.

Ajo do të jetë mirë për të lexuar dhe rilexuar kapitullin 24 të Ungjillit të Mateut.

Link: The End Times

Koha po kalon për të zgjedhur rrugën e saj dhe fatin.

Nëse ju doni të jetoni përgjithmonë, atëherë besimi Jezu Krishti, ju ende tenton një dorë të kursimit.

Nëse ju mendoni se ju keni shumë kohë para kthimit të Jezu Krishtit, ju jeni të gabuar!

Shenjat e kthimit të tij të afërt nuk mund të jetë më i qartë.

Unë ju ftoj të lutjes dhe pendimit!

Bëhu i përulur dhe lutem që Perëndia na jep faljen e tij nuk fshihet emrat tanë nga libri i jetës.

Dashur vëllezër dhe motra në Krishtin Jezus lutet intensivisht dhe shpërndajnë sa më gjerësisht të jetë e mundur lajmin e mirë të kthimit të afërt të Jezu Krishtit.

Ju lutem, dërgoni adresën blog për të gjitha kontaktet tuaja në mënyrë që qeniet maksimumi mund të ketë kthim informacion të shpejtë e Jezu Krishtit dhe kështu që të gjithë mund të marrë shpirtin e tij dhe një vendim ndërgjegje për vet ardhmja e përjetshme.

Ndërsa duke pritur për ngazëllim e kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve për tjetrin Unë ju ftoj për namaz, sepse vetëm dashuria e Jezu Krishtit është shpresa jonë e një jetë më të mirë dhe e përjetshme, dhe se është shumë shpejt.

Ajo duhet të pagëzohemi, të kërkojë Perëndinë për falje për të gjitha mëkatet tona, u penduan për veprat tona të këqija, shpjegoj jetën tonë dhe kërkoni Jezu Krishtin përmes lutjes për të qenë Shpëtimtari ynë personal dhe Perëndia për të udhëhequr hapat tona dhe jetët tona përgjithmonë.

Bëhu i përulur dhe të pranojnë gjykimin dhe të zemërimit të Perëndisë, që vjen në Tokë.

Ne e ndihmojmë njëri-tjetrin dhe të bëjnë paqe me ata me të cilët ne kemi grindje.

Jezu Krishti na do dhe dëshiron që të gjithë të gjithë të shpëtohen,

Ne kemi shumë pak kohë para kthimit të Zotit tonë, atëherë një përpjekje të fundit pak dhe jetët tona do të jetë ndryshuar përgjithmonë!

Unë lutem që Perëndia të udhëzojë të gjithëve në rrugën e paqes, dashurisë dhe të drejtësisë që ne tërhoqi Jezu Krishtit dy mijë vjet më parë dhe që të çon te Perëndia.

Askush nuk shkon për Perëndinë përveçse me anë të Jezu Krishtit!

Në artikujt e mi, unë nganjëherë dyshoj dhe e gabuar, sepse errësira mbuluar fundin e kohës dhe dezinformata bollëk.

Kjo është arsyeja pse unë kërkoj nga ju që të më falë nëse kthimi i Zotit tonë nuk është ende për vitin 2015 dhe nëse Rrëmbimi i Kishës është ende i ngadalshëm.

Si njeri duke pritur për një prind, në rrugë gjatë natës ndezur nga një fanar dhe secila qasje silueta dhe ende ende shpresoj se ai është prind, por që nuk do të dobësohet në ndërkohë, pavarësisht natë të ftohtë dhe gabimet sepse ai e di se prindi do të vijë sepse ai ka premtuar dhe ka besim tek ai.

Kështu që unë jam në buzë të rrugës, kam shikuar, unë pres, unë shikojnë dhe nganjëherë një shenjë e largët kapur syrin tim dhe unë jam gabim përsëri dhe përsëri.

Por Jezus Krishti po vjen, ai ka premtuar, ai do të mbajë premtimin e tij dhe shenja që le të na tregojnë se ky kthim është i pashmangshëm.

Pra, ne të gjithë duhet të presin dhe presin përsëri dhe përsëri, sepse ne e dimë se kthimi i tij është së shpejti dhe se padurimi ynë në pritje do të lutem Jezu Krishtin, ashtu si prindi mbërritjes natën vonë është i lumtur të shoh që ata të cilët janë duke pritur dhe ata janë të zgjuar nga Dashuria siguruar për atë dhe të gëzohemi së bashku këtë që vjen.

Pra, le të gëzojnë Le Jezu Krishti, kanë durim, shpresojnë dhe luten për kthimin e tij të shpejtë

Zoti dhe Mbreti ynë Jezu Krishti e dha jetën e vet për ne dhe u kthye nga dashuria për ne për të kërkuar dhe të na shpëtojë.

sentinelle3

JEZU KRISHTI ËSHTË mbreti im

0

0 0 0

0

0

0

Lavdi Zotit tonë Jezu Krisht! 

Fitimtar

Para se të largohen,

Unë ju ftoj të lexoni

me vëmendje të madhe Intervista

0

0 0

0

Rrëfimet e një agjent të fshehtë të Vatikanit

Njeriu është një jezuit, ai ka për të Barbato si një pune të njohur për Vatikan Selia e Shenjtë.

Fillimisht skeptik dhe mosbesues e këtij kontakti është quajtur « i brendshëm » Barbato analizon dhe verifikon referencat e veta (duke e mbajtur, siç kërkohet nga etikën e gazetarisë, për të treguar burimin e saj): kjo është me të vërtetë një prift jezuit që punojnë në Vatikan.

Pas disa diskutimeve me postë, gazetar italian kërkoi që dialogu i tyre vazhdon me gojë.

Pavarësisht nga rreziku, me sa duket i vetëdijshëm se ky takim është e preferueshme dhënë poshtërsi prej zbulimeve se ai është gati për të bërë, njeriu pranon Vatikanin. Kështu dy takimet e mbajtura në Romë në vitin 2001 (shih intervistën në faqen 58).

Barbato mëson se përçarjet që mbizotëron brenda VIS, një grup minoriteti mospranues udhëheqjen politike në lidhje me planetin X.

Nga atje, kjo është e qartë për Barbato se qasja jezuit nuk bazohet mbi një tradhti të thjeshtë, por një zbulesë se aksionet janë të larta: mbijetesa e qytetërimit tonë

« Video jezuit»


Para takimit të tyre në Romë, kontakti Vatikani kishte dërguar Barbato, si provë, një videokasetë – atë që unë quaj « Video jezuit » – për të njoftuar publikun.

Ajo zgjat rreth dy minuta, ajo ngjall vëzhgimin e një planetoid mbuluar një atmosferë të trashë (X Planet e supozuar) shkon drejt sistemit diellor, megjithëse ende jashtë orbitës së Neptunit .

Band, kam patur disa mundësi për të parë, është subjekt i klasifikimeve të ndryshme, duke përfshirë « Secretum Omega » niveli më i lartë i fshehtësisë VIS, të ngjashme me « Top Secret Kozmik » (CTS) të Nato.

Duket se fotografia është marrë nga një bord në një hetim hapësirë ​​të fshehtë të quajtur kamera Siloam.

Barbato kontakt shpjegon se sonda urdhëruar fshehurazi në Lockheed Martin, është e pajisur me një të sofistikuar dhe një sistem shtytëse impuls elektromagnetik kamera infra të kuqe.

Makinë u mblodh në zonën 51, Nevada, dhe vendosur në orbitë nga një lloj të fshehtë avion supersonik Aurora në 903 vjet.

Sipas jezuit, Sonda Siloam dërguar imazhet e planetoid në tetor 1995 me një teleskop të fshehtë radio, menaxhuar plotësisht nga Jezuitëve përkasin VIS, dhe fshehur në një rafineri nafte disused në Alaskë.

Ai tha se teleskopi është ndërtuar në vitin 1990 në mënyrë që të respektojë organet e pazakontë qiellore afrohen sistemit diellor. Si planetoid dukshme në video, jezuit thotë se është Planeti X (Nibiru Sumerians, shih vargun n « 50, fq 10.).

Një planet shumë i madh


Ky planet masiv ende i panjohur për produktin astronomia moderne të ngjashme me ato që ngadalësojnë Lowell, në lëvizjet e Pickering, Urani dhe Neptuni në ato trazira.

Në vitin 1978, James Christie, një astronom në Observatori Detare të SHBA, zbuluan satelit Charon, Plutonit dhe llogarit masën e palë Plutoni-Charon.

Rastësisht, llogaritjet tregojnë praninë e mundshme të një planeti shumë të madhe * ende e padukshme …

Nga ana e saj, Barbato prisni 30 prill 2005 për të vendosur për të zbuluar këtë video pabesueshme të ri dhe të tregojë për publikun.

Shqyrtimit zhvillohet në Palazzo della provincia, në Pescara, në bregdetin Adriatik të Italisë, gjatë një konference të organizuar nga Shoqata Kulturore dhe Ufobserver të titulluar « UFO-t? Vërteta është top sekret: Zona 51 të Planetit X « .

Të gjitha këto vite, Barbato ka tentuar për të mbledhur prova që vërteton ekzistencën e Planetit X / Nibiru dhe SIV.

Lidhur me këtë të fundit, ai gjeti eksplicit informacion të rëndësishëm historik në librin e Mark Aarons dhe Xhon Loftus Ratlines (Kapitulli I).

Unë vetë gjetur një referencë të tërthortë në një libër të Rapetto lejtnant kolonel italian Umberto dhe gazetarit Roberto di Nunzio {Atlantean loosens SPIE, rrodhe, Milano, 2002).

Në kreun V {Lo spionaggio në porpora: ajo Vaticano), p.89, § 2.3 (nunziature) i referohet një të caktuar Robert A. Graham, një jezuit i cili ishte referuar një herë për ekzistencën e Shërbimit Sekret të Vatikanit.

A është keqinformimi apo zbulimi gradual i informacionit të fshehtë?

Anomali të çuditshme në sistemin diellor


Ndër të gjitha SIV jezuit tha Barbato, dy gjëra nga këndvështrimi im, shqetësim: Planet X kanë filluar ta marr shpërblimin e vet në sistemin diellor nga fillimi i vitit 2004 (shih intervistën time Barbato në UFO Notiziario nr 62, prill-maj 2006, f. 40) se një numër i indekseve tenton të provojë.

Nga ana tjetër, disa dielli dhe planetet dhe satelitët në sistemin diellor kanë treguar gjithashtu shenja anormale.


Konsideroni të parë Sun. Me durim, ju mund të shikoni të dhënat e regjistruara nga radioheliograph Nobeyama (norh), një teleskop japonez që funksionon si një interferometër kushtuar vëzhgimit diellor (shih mujore kozmologjik newsletter yll të shtënat 21 mars 2003, http :/ / www.detailshere.com / diellore activity.htm

Në artikullin me titull « E vërteta në lidhje me ngrohjen globale: kjo është Sun kjo është për të fajësuar » [E vërteta rreth ngrohjes globale: ajo është Dielli i cili është shkaku], Michael Leidig dhe Roya Nikkhah publikuar në The Telegraph Londër 18 korrik 2004 (http://www.telegraph.co.uk ), ai thotë: « Ngrohja globale është shpjeguar më në fund: në bazë të hulumtimit të fundit, Toka është ngrohja, sepse dielli shkëlqen më të fortë se ajo kurrë nuk e ka bërë që prej mijëvjeçarit të fundit.

Një studim nga shkencëtarët zviceranë dhe gjermanë sugjeron se rritja e rrezatimit nga dielli është shkaku i ndryshimeve klimatike të kohëve të fundit …

Dr Solanki thanë se ata janë të dy të rritur rrezatimi diellor dhe niveli i gazeve serë të tilla si dioksidi i karbonit, të cilat kontribuojnë në ndryshimin e temperaturës së Tokës, por kjo është e pamundur te cilin thote prej të dyjave eshte dominante. « 


Ndër planetet dhe satelitët e sistemit diellor me aktivitete atipike përfshijnë:


Plutoni: Sipas astronomëve, « edhe pse orbita e tij shumë të çuditshëm të largët në kohë nga Dielli, Plutoni po përjeton një ngrohjen e atmosferës saj të hollë » (shih « SUV në Jupiter – Sistemi i ngrohjes diellore: burrat janë ata përgjegjës ndryshimi klimës në skajin e sistemit diellore, ose eshte ajo dielli? « on

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: James Elliot, një astronom në MIT thotë, « … që nga viti 1989, Tri ¬ ton (një satelit të Neptuni) pëson ngrohjen globale. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Mars: Në vitin 2001, JPL (Jet Propulsioni Laboratori) NASA e dinte se kamera e Mars Orbiter është vërejtur në polin jugor të Marsit, ndryshime të cilat reflektuan një klimë të ndryshueshëm në këtë planet,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_rel / index.html).


Jupiteri: 4 maj 2006, nen titullin « stuhi në Jupiter re sugjeron një ndryshim i klimës » raportoi se « … teleskopi Hubble fotografuar zhvillimin e një spot të ri të kuq … Named Red Spot Jr [Red Spot Junior] Ajo u formua pas paraqitjes së tri formë ovale-stuhive të bardha, dy prej të cilave duhet të jetë të paktën nëntëdhjetë vjet dhe të cilat janë ndërfutur me njëri-tjetrin në mes të 1998 dhe 2000.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Saturni: Pamje nga anija kozmike Cassini më 11 tetor vitit 2006 tregojnë një stuhi, me një diametër të barabartë me 2/3 e asaj të Tokës, ndezur në polin jugor të planetit,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Njerëzimi Alert


Ngjarjet e sistemit diellor, si dhe zbulimet shqetësuese Cristoforo Barbato, duke kërkuar vëmendjen tonë.

Ata duhet të njoftonte publikun me ardhjen e X Planet dhe problemet e Exopolitics, se ndërhyrja e qeverisë në çështjen e UFO dhe sa larg, sendet jashtëtokësorët do të ishin konfiskuar nga Shtetet e Bashkuara, apo një qeveri hije (pa kontroll nga ana e Presidentit, Kongresi apo Këshillin e Sigurimit Kombëtar).

Unë mendoj se vetmja mënyrë për të dini se çfarë në të vërtetë ndodh në Tokë dhe në sistemin diellor është të mbështesë studiuesit të tilla si Dr Steven Greer M., Dr Michael Salla (http://www.exopolitics . org ), historiani Richard Dolan, gazetar Cristoforo Barbato ( http://www.secretumomega.com ) dhe shumë të tjerë, të cilët të gjithë e kuptojnë rëndësinë e zgjeruar horizontin e njerëzimit në të gjitha dimensionet, si materiale dhe shpirtërore.

Ajo është vetëm si ne kemi një shans për të shmangur vëllavrasje dhe tmerret e luftës bërthamore që kërcënon të na.

Në vitin 2001, Cristoforo Barbato kështu përmbushjen e prift jezuit i cili pastaj zbulon gjenezën e shërbimit të fshehtë të Vatikanit, kontaktet e Piut XII dhe Gjoni XXIII aliénigènes me një race të caktuar, dhe ndarja në VIS ndërmjet përkrahësve të fshehtë dhe ata që, si ai, ndjeu një nevojë urgjente për të shpërndarë informacion për të gjithë njerëzimin.

Barbato: Si e keni bërë një anëtar i VIS?


Jezuit: SIV përbëhet nga elementë të ndryshëm, të gjithë të lidhur në kishë dhe e bëri, të paktën për Drejtorinë, kryesisht priftërinjtë, shumica e të cilëve janë të Jezuitëve, murgjit benediktin dhe murgeshat, në total një pak më shumë njëqind anëtarë.

Mund të zvogëlojë këtë vlerësim, por ne duhet të marrë parasysh të gjitha pjesët e botës ku ekziston një prift apo një murgeshë mund të japin informacion të saktë.

Disa artikuj të ardhur nga bota SIV laike e gjashtëdhjetë e gjashtë institucione të lidhura me Kishën, për shembull shoqatat humanitare, grupet politike rreth Selisë së Shenjtë, lëvizjen e katolikëve « të rinj » dhe të tjerët. Unë vetë vij nga një nga këto mjedise.


Në përmbledhje, anëtarët janë vlerësuar fshehurazi, menaxhuar dhe të trajnuar sipas kritereve specifike për funksione të caktuara.

B: Mund të ju japin më shumë detaje mbi SIV pse ai ishte krijuar dhe viti kur është operacional?

J: Struktura është top sekret, por unë mund t’ju them se ajo është e organizuar në mënyrë të ngjashme për të CIA-s, MI6, KGB, etj.

Nuk ka selinë zyrtare, por rregullisht ndryshuar vend, gjithmonë nën sytë e Vatikanit. Nga një pikëpamje kronologjike, ngjarje që shkaktoi krijimin e VIS ndodhur në Shtetet e Bashkuara në shkurt të vitit 1954.

Ky ishte takimi në aeroportin Muroc (më vonë Edwards Air Force Base) në Kaliforni, një delegacion i aliénigènes me presidentin Dwight D. Ajzenhauer, ne prani te te Ipeshkvit të Los Angeles, James Francis McIntyre.

Takimi u filmua nga ushtarët duke përdorur tre kamera 16 mm vendosen në lokacione të ndryshme dhe përgjegjës për film me ngjyra.

Operatorët duhet të ndryshojë mbështjell çdo tre minuta dhe kamerat kishin motorë pranverë, sepse në praninë e aliénigènes, motore elektrike nuk punonin.

Në total, ata u kthyen njëzet minuta film reels tridhjeteshtatë metra secila. Në fund të takimit, secili anëtar i delegacionit të Tokës betuar kurrë për të zbuluar askujt atë që ai e kishte parë dhe dëgjuar.

Mos më pyesni se ku janë filma, unë mendoj se ju e dini përgjigjen … Pak ditë më vonë, ndoshta keqardhje që kanë të angazhuar në fshehtësi, McIntyre shkoi plan emergjence për t’u takuar me Papa Piu XII dhe informojë të kësaj ngjarjeje të pabesueshme.

Por për të arritur Italinë, ai kishte për të fluturuar së pari në Nju Jork dhe nga atje në Romë, gjithmonë në një avion privat.

Rreth një orë e gjysmë pas fluturim nga Los Angeles, njësia përjetuar disa vështirësi teknike dhe u detyrua të ulej në aeroportin Sky Haven, Las Vegas, Nevada, gjatë natës.

Gjatë riparimit, një kolonel në Forcat Ajrore të SHBA erdhi në bord për t’u takuar me peshkopin.

Biseda zgjati rreth njëzet minuta, gjatë të cilave ai u përpoq të kthej mendjen peshkopin për të zbuluar të gjitha detajet e këtij takimi ai kishte marrë pjesë, për shkak se çështjet jashtëtokësorët do të ishin ekskluzivisht nga USAF.

Ushtarak sqaroi se të gjithë donin Presidenti Eisenhower ishte një njoftim në aspektin shpirtëror dhe mbështetje, por Ati i Shenjtë nuk duhet të jetë në fshehtësi.

Ajo ishte frikë në kohën e infiltrimit të jetë e mundur i Vatikanit nga spiunët sovjetikë. Peshkopi tha se ai kishte për qëllim në mënyrë specifike për të informuar Papën e kësaj ngjarjeje të pabesueshme


Ne tani besojmë se motori dështimit ndoshta ishte planifikuar dhe organizuar nga ushtria për të sjellë këtë takim, dhe pa dijeninë e Presidentit Ajzenhauer. Para largimit, koloneli Peshkopi kujtoi rrezikun e zbulimit në Romë.


Dy ditë më vonë, peshkopi McIntyre u prit nga Papa Piu XII. Pas një meditimi të thellë mbi mundësitë e një marrëdhënie thjesht ushtarak me implikime aliénigènes, Papa vendosi për të krijuar një shërbim sekret informacionet e organizuar në mënyrë të ngjashme me informacionin fashist, ne emërojë SIV, e cila do të jetë përgjegjëse për grumbulloj pak nga pak të gjitha informatat e mundshme në lidhje aliénigènes dhe të dhënave të grumbulluara tashmë nga amerikanët.

Ajo ishte shumë e rëndësishme për të siguruar komunikim të hapur me Presidentin Ajzenhauer.


SIV është projektuar për këtë arsye për të blerë dhe për të menaxhuar, në koordinim me shërbimet e inteligjencës të vendeve të tjera, çdo informacion sekret në lidhje me aliénigènes dhe të merren në mënyrë specifike me aspektet morale, filozofike dhe fetare të çështjes.

B: Çfarë lejohet Papa për të besuar se ushtria amerikane do të jenë të gatshëm për të ndarë informacion të tillë të ndjeshme me Vatikanin? Po në lidhje me oficerit që u shfaq në aeroportin e Las Vegas?

J: Fakti që një president të vetëm ka kërkuar ndihmë dhe mbështetje shpirtërore në një situatë të tillë në historinë e njerëzimit, është një votë e besimit dhe nderim.

Për më tepër McIntyre dhe Detroit Kryepeshkopi Edward Mooney, më vonë u bë koordinatorët kryesore të transmetimit të informacionit në Vatikan.

Megjithatë, biznesi mori një kthesë të papritur kur McIntyre dhe anëtarët e tjerë SIV u kontaktuan direkt, pa dijeninë e ushtrisë, duke aliénigènes tipit « nordik » 4 qartë miqësore, duke pretenduar të jetë Plejadat.

Ata vunë paralajmërimin kontaktohet kundër krijesa të tjera që amerikanët kishin punuar me të në shkretëtirë Kaliforni.

Këto takime me anëtarët e VIS shpesh të prodhuara në Shtetet e Bashkuara, dhe dy herë në kopshtet e Vatikanit, në afërsi të Akademisë Papnore e Shkencave, në praninë e Papës PieXII …

B: Padre Pio i Pietrelcina foli për ekzistencën e qenieve të tjera në botët e tjera, të cilat kishin arritur një nivel të lartë të zhvillimit, sepse ata ishin të pa mëkat … është kjo e saktë?


J: Pa dyshim! Por këto qenie të jetojnë në një avion të ndryshme dimensionale dhe nuk janë, në mënyrë rigoroze duke folur, engjëjt, dhe nga ana tjetër, aliénigènes « nordike », unë isha duke folur rreth, janë mishi dhe gjaku, edhe nëse ata janë larg më shumë evoluar se ne, si shpirtërisht se teknologjia.

Këto krijesa kanë thënë se kanë gjetur në Kishën Katolike, apo më saktësisht mesazhin e Krishtit, praninë e pastër hyjnor dhe ofruan bashkëpunimin e tyre për të mirën e njerëzimit. Kjo është ajo që i bindur Papa Piu XII që të bashkëpunojnë me ta dhe e konsiderojnë ato si të vërteta të konvertuarve të besimit të krishterë.

Papa konsiderohet ndoshta Kisha universale ishte mesazhi i tij madje edhe qeniet nga botët e tjera. Këto aliénigènes dëgjuar të marrë pjesë gjatë viteve, Kisha e Romës në të gjitha misionet e saj, veçanërisht në * të politikës sociale dhe ndërkombëtare.


Më pas, Papa Gjoni XXIII ka gëzuar edhe mbështetjen e atyre njerëzve të cilët kishin mbështeste kauzën e krishterë, por ai preferoi të mbajtur sekret, duke iu referuar « të ndërhyrjeve engjëllore. »

Gjoni XXIII në fakt kishte trashëguar marrëveshje bashkëpunimi vendosura nga paraardhësi i tij ndërmjet Selisë së Shenjtë dhe aliénigènes miqësore të tipit nordik.

Kjo marrëveshje e fshehtë u ruajt gjatë papatit të Angelo Giuseppe Roncalli, megjithatë, shpesh shprehet në korniza VIS rezervat e saj në lidhje me besimin ai duhej të jepet këtyre qenieve.

Kjo është arsyeja pse ne mendojmë sot një nga motivet kryesore për thirrjen e Këshillit të Vatikanit ishte nevoja për të marrë hapat e parë konkrete për përtëritjen e Kishës në funksion të një kontakt të mundshme dhe i pashmangshëm.

B: A ka një marrëdhënie në mes të kësaj ndërhyrjeje, ose « ndërmjetësimit qiellor » dhe pretenduar të hasni në 1963 mes SHBA kontaktuar George Adamski dhe Papa?

J: Unë isha duke folur rreth. Adamski takuar Papën.

Ai shkoi në Shën Pjetrit herë, pikërisht pas Papa kishte vendosur që ai nuk duhet të vazhdojnë kontaktet me aliénigènes, edhe në qoftë se ata ishin miqësore.

Përveç kësaj, Gjoni XXIII refuzuar kjo marrëdhënie është shpallur në popullsinë e krishterë. Adamski ishte si menaxher i projektit nga aliénigènes për të përpiqen për të marrë Papën, i cili ishte duke vdekur, një marrëveshje përfundimtare.

Ai gjithashtu solli një dhuratë të Atit të Shenjtë: Një substancë të lëngshme që ishte çështja e gastroenterit që ai pësoi dhe e cila ka evoluar në peritonit akut.

Papa nuk e ka marrë këtë ilaç para se të vdiste, që mbajnë kryq, ka thënë: « krahë të hapura e Krishtit ishin subjekt i Pontifikatit tim.

Siç mund ta shikoni, një të thjeshtë dhe të përulur papatit unë të marrë përgjegjësinë e plotë.

Unë jam i kënaqur me atë që kam bërë dhe se si unë e bëri atë. »Përveç kësaj, ky veprim nga ana e aliénigènes bindur Papën vdes në fuqi të ulët dhe kthjelltësi që ka mbetur, edhe në qoftë se » Hapësira vëllezërit « u soll me dashamirësi për njerëzimin, ajo përshtatshme për të vepruar të pavarur, ndaras nga Kisha dhe aktivitetet e njeriut në përgjithësi, me lutje dhe vepron sipas ligjit të Perëndisë, dhe veçanërisht nën drejtimin e Frymës së Shenjtë.

Tentim Adamski përfundoi kontaktin e drejtpërdrejtë midis këtyre qenieve dhe Papës dhe pasardhësit e tij të cilët, duke besuar në vizionin e Gjonit XXIII, nuk u kuptua se Kisha ruan këto kontakte.

Në një dorëshkrim të fshehtë të Papa Gjon XXIII në pasuesve të tij, e cila përfshin një tipar të veçantë mbi VIS është cituar një pasazh nga Ungjilli i Markut që shumë qartë përshkruan pozitën për t’u miratuar nga vis-à-vis Kishës qenieve Mëshiruesi nga botët e tjera. Marku 9: 38-412 « , John i tha: » Mësues, ne pamë një që i dëbonte demonët në emrin tënd dhe ia ndaluam, sepse ai nuk na ndjek. « Por Jezusi e ndan atë: » Mos i pengoni ato.

Sepse nuk ka askush që mund të njëjtën kohë të kryejë një vepër të fuqishme në emrin tim, dhe të flasë keq për mua. Kushdo që nuk është kundër nesh është me ne.

Dhe kushdo që do t’ju japë të pini një gotë ujë, sepse jeni të Krishtit, në të vërtetë, unë ju siguroj, ai nuk do të humbë aspak shpërblimin e tij. ‘ »

Kjo do të thotë se supozohet aliénigènes pozitive aktivitetet që pranojnë mesazhin e Krishtit të jetë « i bekuar » dhe jo shtete, por mbahet e ndarë dhe paralel me Kishën.

Këto qenie të duhet të krahasohet me të huajin i cili i shpëtoi emrin e Krishtit dhe nuk duhet të parandalohet.

B: Le të flasim në lidhje me misionin tuaj në VIS …

J: Detyrat e mia janë thjesht teknike, qenia më e rëndësishme, për shembull, për të transmetuar informacion top sekret nga teleskopi radio Vatikanit ndodhet në Alaskë dhe dërgoheshin në personin e duhur.

B: Një moment, teleskopi çfarë jeni duke folur për? Unë nuk e di se Vatikani ka pasur një pajisje të tillë në këtë fushë.

J: Vatikani zotëron dhe përdor një teleskop i cili është në hap me kohën e teknologjisë dhe manipulohet vetëm nga Jezuitëve.

Ajo është e vendosur në një ruajtje parkun industrial të naftës braktisur me sa duket, në Alaskë.

Ky kompleks është një kamuflazh, sepse aktivitetet që kryhen janë të fshehtë të lartë dhe nuk janë ata, më formale, UAV [Advanced Technology Teleskopi Vatikani] në atë, Arizona.

B: Kur kjo pajisje ishte ndërtuar, dhe sidomos Vatikani për çfarë qëllimi ai përdor shumë objekte astronomike në botë?

J: Unë mund t’ju them se ajo është ndërtuar në vitet ’90, në mënyrë për të vëzhguar ndonjë objekte të pazakonta qiellore afrohet Tokës.

Kjo është ajo që e bëri CIA-s me një « sekret » sytë e tij binjak Hubble quajtura SkyHole-12 [quajtur edhe arrows-12 dhe KH-12, për më shumë detaje, shih http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

Ajo që është koha e takimeve midis aliénigènes dhe Piut XII, SIV ishte informuar për afrimin e një trup qiellor banuar nga qeniet luftarak shumë të avancuar dhe shumë.

Gjithsesi, unë e dija se çfarë isha duke shkuar për të marrë në Romë me i dhe analizuar nga kompjuteri ishte shumë interesante dhe shumë e fshehtë.

Duke analizuar disa të dhëna nga Alaskë teleskopit radio kemi zbuluar një anijen nga programi i Siloamit eksplorimit, i filluar në vitet ’90, mori një fotografi të një planet të madhe afrimin e sistemit diellore.


Ky informacion u kap në Alaskë në tetor 1995, dhe kjo është kur filluan problemet e mia.

Kuptova se unë nuk e kishte emëruar për të deshifroj këtë transmetim të veçantë dhe se situata ishte e rrezikshme.

Në atë kohë, kontakti im i shpallur për mua se atje ishte në Vatikan, dy fraksione luftojnë për posedimin dhe kontrollin e informacionit të klasifikuar « sekret edhe më lart lartë ».

B: Mund të më jepni më shumë detaje mbi programin e hapësirës Siloamit? Kush janë sponsorët dhe operatorët?

J: Hetimi Siloam ka trashëguar emrin e një programi eksplorimin e hapësirës iniciuar në fillim të viteve ’90. Ky program ishte pjesë e një tjetër, shumë më tepër ambicioz, i quajtur Kerigma. **

Tani për tani, unë vetëm do të ju them se ky hetim është bërë Area 51 [Nevada, USA], ajo ka një impuls elektromagnetik motor dhe ajo ka qenë e vendosur në orbitë nga një lloj aeroplan hapësirë aurora3.

Hetimi nuk ishte përgjegjës për llogaritjen e të dhënave ose trajektore, ose i saktë si në pozitën e indikacioneve Nibiru, siç u afrohet planetit, korrigjuar trajektoren e saj për të shmangur ndikimin dhe të kthehen në Sistemi diellor në një mjaft të ngushtë që të jetë në gjendje të transmetojë të dhëna dhe imazhe të fshehtë radio teleskop në pozitën e Alaskës.

Nisja u zhvillua njëkohësisht me komisionimin e teleskopit dhe ishte në gjendje për të dalën imazhe në vitin 1995.

B: Çfarë ju tregoni mua më bën të mendoj për teoritë e studiues Zecharia Sitchin mbi kthimin e pritshëm të një planeti misterioz dymbëdhjetë. A e dini punën e tij?


J: Po, unë e di elementet kryesore. SIV, në bashkëpunim me Lockheed Martin, i ka dërguar këtë hetim që unë pastaj analizoi imazhet.

Këto janë pikëpamjet e një objekti të madh qiellor, prania e të cilit do të « ndjehen » gjithçka në sistemin tonë diellor brenda tre vjetëve pas vitit 2001.

B: Si e keni marrë këtë informacion?

J: Unë kam një licencë quajtur mbikëqyrës Secretum Omega.

Ky është niveli më i lartë i fshehtësisë Top ekuivalent Vatikani Up ¬ dekreti i NATO-s kozmik.

Ajo është e ndarë në tri nivelet e informacionit: viti Secretum shkallë Omega III, më pak të detajuar, deri në nivelin Secretum Omega I, më të plotë.

Misioni im ishte për të futur anëtarët e rinj të VIS dhe t’i trajnojmë ata të përdorin sistemet e komunikimit të organizatës.

B: Si të dhënat e mbledhura nga teleskopi ata janë dërguar në Itali?


J: telekomunikacionit kompania amerikane Sprint International ka radiot dhe enët satelitore në veri dhe në jug të Italisë dhe dy satelitët geostationary me të cilin ata janë të lidhur.

Kompania ka një kontratë të veçantë me VIS dhe të transmetojë / marrin dhënave të koduara duke përdorur që nga viti 1994, algoritme dhe frekuenca porosi cryptography.

Para kësaj date, SIV përdorur një sistem kriptografik shpikur nga një kompani zvicerane, ajo u braktis për shkak se një anëtar i kësaj shoqërie u shitur fshehurazi për të izraelitëve. Unë nuk mund të ju jap më shumë informacion teknik për tani.

B: Mund të më thoni një legatin e Kishës njohur, Imzot Balducci, i cili ka drejtuar publikisht çështjen e jashtëtokësorëve. Ky prelat e di se ai SIV dhe kjo së bashku me ta?

J: Ati Balducci studiuar dhe ka kryer studimin e tij mjaft të pavarur pa ndjekur një program para-ekzistuese. Ajo kurrë nuk ishte penguar të kundërtën, ai u inkurajua më tepër.

B: Ju mund të … Për të ju dëgjojnë, duket se ka një program zbulimi. Dhe pse nuk do të doja që ju të vendosur të takohet me mua dhe të më jepni këtë informacion?

J: Nga pikëpamja e sistemit, ne jemi në ndarje, por ne e dimë se ngjarjet do të ndodhë që do të ndikojë në të gjitha qeniet e gjalla në këtë planet, askush nuk do të shpëtojnë.

Njerëzimi po përjeton një periudhë të veçantë në historinë e saj, rrethanat e lidhura ngushtë me ngjarjet kryesore të parashikuara në Apokalipsit.

Është e rëndësishme që njerëzimi plotësisht miraton mesazhin e shpëtimit dhe shëlbimin e Krishtit, si Shën Pali thirri kerygma, një mesazh që Gjon Pali II u përpoq për të u përhap në të gjitha kombet.

A mendoni se Papa nuk e di ne urgjencen e këtyre ngjarjeve? [Kjo intervistë u zhvillua para vdekjes së Papa Gjon Pali II].

B: Por Papa e di se të gjithë, sidomos nëse dikush kujton deklaratën e tij të pasionuar prej 2000 *** *


J: Dy grupet kundërshtare brenda Vatikanit, njëri prej tyre bën thirrje për zbulimin dhe është mbështetur plotësisht nga Wojtila [Gjon Pali II], të përpiqet të tjera për të bllokuar me çdo nënkupton çdo informacion.

Disa anëtarë të këtij fraksioni janë pjesë e grupeve të pushtetit okult, për shembull, të kontrolluar tregun e naftës dhe të ndikojë shumë sektorë të ekonomisë globale për qëllimin e vetëm të informacionit mbytëse për zhvillimin e burimeve alternative të energji, ashtu-quajtur « energji e lirë ».

Kjo u konfirmua nga rasti spektakolar, por jobindëse « Guardian » [Kanada, 1989-1991], grupi UFO CUFORN [kanadez UFO Research Rrjeti], i cili shkaktoi një ndjesi, por fotot e aliénigènes pretenduara nuk ishin treguar.

Gjithsesi këto dokumente ekspozojnë realitetin se operacionet komplekse manipulimi, dezinformimi shpesh tejkalojnë fantazi wildest. Krye të të gjitha këtyre organizatave okulte takon qeverisë hije, dhe është i njohur vetëm nga SVS akronim.

Burimi:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.