Jesu genkomst Kristus september eller oktober 2016

 

gud-the-far-barn-jesus-og-due-copy-1

 

Inden jeg tager fat på emnet for tilbagelevering af Jesus Kristus, er det værd at huske nogle grundlæggende kristendom og især at leve troen i de sidste tider.

 

BE kristne til endetiden

 

 

Først være kristen er at forstå, at Gud er skaberen af ​​alle ting, og derfor også vi er en skabelse af Gud.

Det er også klart, at Gud skabte os fri og udstyret med fri vilje, så vi beslutter os selv, hvordan vi bruger denne vidunderlige gave, som Gud har givet os « Life ».

 

For bedre at forstå Gud og skabelsen af mennesket, jeg inviterer dig til atlæse min bog « The Preacher King of Return of Darkness kommer lys » se artiklen om bogen: The Book – The Preacher Kongen vender tilbage

 

Gud i sin uendelige barmhjertighed har givet os alle denne dyrebare « liv » desværre lidt værdsat på sit sande værdi. Livet blev givet til os af Gud uden at kræve noget fra os til gengæld. Det er en gave. Men en dag, at livet uundgåeligt ender.

 

For nogle, desværre, det er fra en ung alder, at livet stopper, for andre de når gladeligt hundred år eller mere.

 

Og så, lige efter dødsøjeblikket af kroppen, vises sjælen før sit ophav.

 

Vi må forstå, at tiden er en skabelse af Gud og derfor på tidspunktet for døden sjælen ankommer direkte på tidspunktet for den sidste dom.

 

Under denne retssag er derefter tilgængelige for sjæle tre muligheder.

 

Nogle, der havde en perversion af livet vil blive dømt til at tilbringe evigheden i helvede.

 

Langt de fleste har haft et liv hverken ren eller perverse « Warm » alligevel også gå tilbringe evigheden i helvede.

 

De føre et sundt liv med respekt og retfærdighed vil også gå på trods af deres eksemplariske liv tilbringe evigheden i helvede.

 

At være en kristen er at forstå, at alle sjæle er dømt ved fødslen til at tilbringe evigheden i helvede. Det er en sikkerhed!

 

Og jeg intet tillader mig at sige, hvis helvede vil være mindre smertefuldt for nogle end for andre baseret på handlinger begået i løbet af deres liv.

 

Ingen urent kan komme ind i Himmeriget, og som vi er alle bærere af arvesynden i slutningen af ​​vores jordiske liv på Jorden, så vi er alle dømt til at tilbringe evigt liv i helvede.

 

Hvad vil helvede ingen præcist ved, men i bogen af Enoch har vi et overblik, at bemærke, at der er steder i himlen eller er låst for evigheden alle skabninger har ulydig mod Gud. Jesus Kristus talte om helvede fremkalder Gehenna (men intet står i Bibelen, hvad der præcist Gehenna) Jeg hypotese også, at dette kan være helvede i min artikel: FORSTÅ AT FORSTÅ GUD HELVEDE ,

 

Det er grund til at frygte, at Helvede er et sted, hvor det evige liv eksisterer uden for Guds kærlighed. Men er stadig under kontrol og tilsyn med hans engle. (Se bog Enok)https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

At være en kristen er at forstå, at kun kærlighed Jesu Kristi kan sætte os i stand til at håbe på at undslippe denne helvedes evighed skæbne planlagt af Gud til menneskeheden siden ulydighed Adam og Eva.

 

At blive en kristen er at være en synder anerkender og accepterer at blive reddet af Jesu Kristi kærlighed, dette helvede skæbne.

 

At være en kristen er at acceptere og leve i overensstemmelse med læren om Jesus Kristus i kærlighed, fred, kærlighed, medfølelse og ydmyghed.

 

At være en kristen er at blive døbt i vand, Ånden og blive født på ny.

 

Ved vand dåben vi omvender os fra vore synder og komme til Jesus Kristus for at blive frelst ved at acceptere hans kærlighed og blodet han udgydt for os på korset.

 

Gennem dåb ånden beder vi Gud om at lede vores liv. Efter at have modtaget vand dåben skal den kristne gøre en personlig tilgang i bøn at bede Gud om at lede og styre sit liv.

 

Så gå i livet ikke længere af de ønsker af kroppen, men dem af Ånden.Dette er dåb af Ånden.

 

vi således født igen i vores jordiske liv forfølger vores liv i kærlighed, fred, kærlighed, medfølelse og ydmyghed. Men i iver for at følge undervisningen i Jesus Kristus, tjene Gud ved at observere hans bud og hjælpe dem, der søger vores hjælp. Forsigtig hjælpe dig bringe bør ikke føre en der modtager det til at fortsætte i deres synder og onde gerninger. Heller føre dig til at benægte undervisningen i Jesus Kristus.

 

Når du laver en hjælp, du bliver ansvarlig for anvendelsen af ​​denne støtte.

 

Således den kendsgerning, at give penge til en narkoman eller en beruset ikke lader du tror du gennemgår en god gerning. Hvis han beder dig om penge tilbyde ham brød. Også det faktum, at give penge til dem, der bruger børn til at tigge bør ikke føre dig til at tro, at du gennemgår en god gerning. Du bliver ansvarlig for dette misbrug til børn.

 

Efter vores liv på jorden, vises den kristne Gud til afgørelse. Og ved Jesu Kristi kærlighed, er han ikke gå direkte til helvede.

 

Den kristne bedømmes, hvis værker af hans liv var gode, vil han gå til Himmeriget. Hvis værker af hans liv ikke var gode nok, vil det passere gennem skærsilden før ind i Himmeriget. Men hvis værker af hans liv var dårlige han vil gå til helvede, selv om han blev en kristen.

 

For to tusinde år det er sådan.

 

Men vi er i slutningen af ​​tid og tingene ændrer sig lidt.

 

Hvilke ændringer er, at Jesus Kristus i slutningen af ​​tid skal vende tilbage til Jorden for at regere der for tusind år, der vil adskille menneskeheden af ​​den sidste dom.

 

Og gode kristne vi afventer returnering af Jesus Kristus i håb om at det vil være meget snart.

 

Den regeringstid Kristus på jorden vil være en forsmag på evigheden, vil vi leve længere, men det vil stadig passere gennem døden, før de har et evigt liv.

 

Evil vil blive forvist fra jorden under årtusinde. Vi vil leve under regeringstid af Gud i kærlighed og fred.

 

Men, fordi der er en men, og det er signifikant. Er det Jesu genkomst Kristus skal være så i smerter fødsel.

 

Så over tilbagelevering af Jesus Kristus er nær og længere levetid er svært for menneskeheden.

 

Vi kan alle se, at som årene går, især siden den 29. september 2008 og de ​​fleste vanskelige tider på alle niveauer. Se min artikel: DE SIDSTE TRE TEGN af afkastet af Jesus Kristus på jorden!

 

Earth  : jordskælv, vulkanudbrud, storme, voldsomme regnskyl, orkaner, brande, klimaændringer, jordskred, ukendt øredøvende støj og jord kollapser skabe enorme sprækker.

 

Heaven: meteorit falder, sol udbrud, bebuder tilbagevenden Nibiru, opvarmning af solsystemet planeter, UFO.

 

Wildlife : Dead uforklarlig af millioner hvert år fra husdyr, vilde dyr og fugle og fisk.

 

Menneskeheden  : Ruin, epidemier, tab af værdier, Exodus, vold, krige og rygter om krige.

 

Kirken  : Frafald er synlig på højeste niveau. Paven har afvist undervisningen i Jesus Kristus ved at anerkende alle religioner som veje til Gud. Således glemmer selve ord Jesus Kristus, « Jeg er vejen sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig! « 

 

Disse ord fra Jesus Kristus er stærke og ikke egner sig til kontroverser.

 

Ukendte øredøvende lyde kan fortolkes som Apocalypse trompeter.Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Alle disse begivenheder indtræffer så outsized og blev profeteret i Bibelen for at annoncere de sidste tider og Jesu genkomst Kristus.

 

Alt er gjort af Gud til at vække menneskeheden, men desværre meget få synes at være opmærksom på de særlige tid vi lever.

 

Mænd tænker mere over, hvad de vil gøre næste weekend, eller hvordan de vil lukke i slutningen af ​​måneden, i stedet for at bede til Gud for at frelse deres sjæle, selv blandt kristne.

 

Men alle de problemer og ulykker, hvorigennem menneskeheden vil forværre og selv indtil Herren Jesus Kristus.

 

Frygtelige øjeblikke venter os før returnering af Kongernes Konge Jesus Kristus.

 

Vi ved af slutning, at de sidste øjeblikke før hans tilbagevenden vil være den sværeste.

 

Mere end nogensinde, må vi bede og bede igen og igen hver dag.

 

Vi skal takke Gud, hver gang hans hjælp og bede til Gud for at vejlede og beskytte os i hvert øjeblik af vores eksistens, især i disse vanskelige tider og apokalyptisk.

 

At være en kristen er at forstå, at kærligheden til Jesus Kristus er hånden, der tilbydes af Gud til at frelse os fra helvede.

 

Ud over at spare vores sjæl fra helvede ved hans kærlighed vil Jesus Kristus også spare en række af os før sin fysiske tilbagevenden til Jorden.

 

De, der vil blive gemt, og vil danne Jesu Kristi Kirke, vil de blive omdannet til en instant følelse vil være et legeme af lys. De vil blive fjernet i himlen og vil få adgang til direkte fra jordiske liv til evigt liv uden død.

 

De, der er døde, og som er blevet bortført, hvis de var i live. Vil blive genoplivet i en krop af lys og vil også blive fjernet i himlen med dem, der er blevet reddet fra deres levende.

 

Sammen deltage de ægteskabet Lammets vil være den evige pagt, der vil gøre Jesus Kristus med hans kirke dannet.

 

Hvis Gud forsøger at vække os med alle midler er, at flertallet kan gemmes, og det kan meget vel være en del af Jesu Kristi Kirke, som vil blive fjernet.

 

Jesus Kristus og Gud elsker manden!

 

Men manden med hvem han ønsker at tilbringe evigt liv?

 

Tro ikke et øjeblik, at endetiden er noget vrøvl, de beviser er mange, der er i slutningen af ​​tid virkelig løbe og intet vil stoppe det.

 

Jesus Kristus er på døren, og det er tid for håb at blive frelst, at omvende os fra vore synder, vore misgerninger, vores fejl, vores fejl og vores urene tanker.

 

PROGRESS underskriver RETURNERING AF JESUS ​​KRISTUS

 

 

 

I betragtning af udviklingen af ​​de tegn, vi er virkelig i den sidste strækning før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

 

Jeg forklarede i min artikel DE SIDSTE TRE TEGN af afkastet af Jesus Kristus på jorden! Der var tre tegn før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

01) afsløringen af ​​Anti-Christ

02) Den tredje genopbygning af templet i Jerusalem

03) En global konflikt godkendes af Jesus Kristus ved hans tilbagevenden

 

For det første tegn « anti-Kristus » Vi må forstå, at der er flere niveauer.

 

Først inde i kirken, er Antikrist dannet af alle de successive konger paver siden Lateran aftaler.

 

Den sidste pave « François » personliggøre denne antikrist, at under dække af Lammets er en ulv, der fører kristne, der følger lige til helvede. Se min artikel: OFFICIEL ANGIVELSE AF DØD den katolske kirke

 

Ifølge Malakias ‘profeti af paverne, Pave Frans er den sidste pave. Hvem er navngivet i profetien « Peter den romerske », som førte kirken under modgang før ødelæggelsen af ​​Rom og tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Ødelæggelsen af ​​Rom betyder ikke nødvendigvis ødelæggelsen af ​​byen Rom af et større jordskælv, men sammenbruddet af Europa som det nye Rom « den ottende konge kapitel XII i Apocalypse bogen. » og derfor Antikrist systemet.

 

Vi ved fra bogen af ​​Apocalypse og af profeten Daniel, den store trængsel sidste 42 måneder.

 

Så som Pave Frans blev valgt 13 Mar 2013 bør vi måske se Kristi genkomst til jorden i september eller oktober 2016 formentlig under fest af trompeter.

 

Se min artikel: AFSLUTNING den sidste uge af DANIEL END END 2015 eller 2016

 

Den anti-Kristus er også en form for dæmonisk treenighed af to dyr, og en falsk profet, hvis formål er at forfølge de kristne og guide dem direkte i vejen for helvede.

 

Vi kan nemt forstå, at de seneste paver er dyret er beskrevet i bogen af ​​Apocalypse kapitel 17.

 

Ved mod nogle se Pave Frans falske profet. Jeg mener personligt, at paven Francis er en af ​​de to dyr i havet, dyret af jorden er den tidligere pave Benedikt XVI, at mange tidligere pave er stadig i live. Med hensyn til den falske profet jeg kender kun én, hvis tilhængere forfølger kristne.

 

Det er det, der kaldes « Mohammed » som selv døde i 632 fødte en falsk religion, der tjener islamister og jihadister.

 

02) Den tredje genopbygning af templet i Jerusalem

Denne rekonstruktion er et reelt ønske om det jødiske folk, men Gud vil aldrig tillade genopbygningen af ​​templet nær moskeen « al-Aqsa » af falsk religion på den falske profet.

 

Det nye tempel bliver tempel Jesus Kristus vil stige ned fra Himmelen« det himmelske Jerusalem »

 

03) En global konflikt godkendes af Jesus Kristus ved hans tilbagevenden

Dette er den eneste og sidste strækning før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Det er klart, at denne krig er startet siden 2012. Vi ser omfanget af denne konflikt, som allerede er globaliseret og gevinster ved magten og skalere hver dag.

 

Det er denne konflikt, der vil tage Jesus Kristus ved hans tilbagevenden.

 

Vi er i februar og hvad er annonceret i medierne er langt fra betryggende. Tyrkiet og Saudi-Arabien ønsker at gå i krig mod Syrien.Russerne og Iran modsætte sig og lover at vende tilbage til disse nye kiste krigsførende, hvis de kommer til Syrien.

 

Kina for sin krigsførelse mod USA og dets allierede i Afrika og Syrien på det økonomiske område. For sin militære intervention i East kraftigt, er det kun et spørgsmål om tid med militær strategi. Naturligvis kineserne vil intervenere til støtte for de russiske styrker.

 

Det var i lavlandet i Megiddo i Israel, at Jesus Kristus ifølge Bibelen skal stoppe denne krig .

 

Så når den nuværende kampe overløb af Syrien og Israel vil blive angrebet. Så vil der være råb og tårer, men det vil være for sent at komme til Jesus Kristus og blive frelst. Da dette vil være resultatet af de sidste tider, som vil blive opfyldt med tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Og det er muligt, at det er i analysen af ​​disse tegn, for den måned, september eller oktober, 2016.

 

I år 2016, vi allerede ved, at det vil være værre end 2015. Og hvis Kristus ikke være forestående i dette år 2016, skulle vi forvente noget forfærdeligt. Såsom et økonomisk kollaps, men også over for katastrofer store størrelser.

 

Jeg har aldrig gentage mig selv nok, jeg er ikke en profet , og jeg allerede snydt gentagne gange rettet mod en kort periode for tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus. Ved ulemper Jeg er ikke forkert om forværring af tegn år til år .

 

Som jeg meget fejl om annonceringen af ​​tilbagelevering af Jesus Kristus, jeg ønsker at være mere forsigtige og du bemærke, at Jesus Kristus vil komme som en tyv, og derfor ingen ved præcis, hvornår vil være hans tilbagevenden.

 

Samt jeg afventer hans tilbagevenden i år til september måned eller oktober ifølge min analyse af de tegn, men jeg må sige, at Jesus Kristus kan komme frem og tage hans kirke som helst tidspunkt før hans tilbagevenden.

 

Jeg vil også sige, at denne tilbagevenden kan være senere og gribe ind i 2017 eller 2018, for hvilket der er også tegn på, at jeg vil forklare, når den tid kommer.

 

Så sørg, bede og håber den forestående tilbagevenden Jesus Kristus, fordi jo før vil det vende tilbage og færre smerter vil være lyse for menneskeheden.

 

I år i 2016, selv svært for menneskeheden at være for os kristne et år med håb, omvendelse og bøn, at Jesus Kristus holder os registreret i bogen af ​​evigt liv.

 

Omvend og mange kommer til Kristus, hvis du ikke ønsker at tilbringe evigheden i helvede.

 

På tidspunktet for dette skrives hver kan stadig reddes. Gud gav dig fri vilje, og det er tid til at tage den rigtige vej.

 

Kom til Jesus Kristus ved at bede vand dåben til en præst, en præst eller en kristen, og derefter bede igen og igen for at opnå beskyttelse af Guds Hellige Ånd til at hjælpe dig, beskytte dig og vejlede dine skridt i tyk af de sidste tider med mørke.

 

Kærlighed, Fred og Joys i hjerter og hjem i forventning om fjernelse af Kirken i nogle og afkastet på Oliebjerget i Jerusalem vor Herre og Konge Jesus Kristus, Guds enbårne søn for hans regeringstid Kongernes konge af jorden i tusind år adskiller menneskeheden dommedag.

 

Jeg inviterer dig til at læse mine artikler:

HVIS JESUS ​​KRISTUS langsom til at komme, KIRKEN forsvinde i mindre end en generation!

 

Slutningen af ​​sidste uge AF DANIEL END END 2015 eller 2016

 

Som tiden er at bøn jeg invitere dig til at bede:

 

BØNNER vor Fader og Hail Mary

Victor


%d blogueurs aiment cette page :