JEESUKSEN KRISTUKSEN PALAUTUKSEN odotus

Kuvan etsintä "Jeesuksen Kristuksen paluu"

 

Koska ajan päättymisen merkit täyttyvät, ymmärrämme, että Jeesuksen Kristuksen paluu on välitön.

 

Kuten mainitsin jo monta kertaa blogini virkoissani, nämä merkit täyttyvät 14. toukokuuta 1948 lähtien, joka on päivä, jolloin Israelin valtio perustettiin. Jumala on tuominnut juutalaisten kansan vaeltamaan ajan loppuun asti

 

Siksi tiedämme Raamatun profetian mukaisesti, että 14. toukokuuta 1948 lähtien elämme tämän Raamatun aikojen loppuun.

 

Ilmoitan useita vuosia blogissa, että joka vuosi, joka alkaa, tulee olemaan huonompi kuin se, jota se edeltää, koska Jeesuksen Kristuksen paluu on Raamatussa täytettävä kipuissa, kuten syntymässä. Ja kuka on aina elossa aina kynnykselle asti.

 

On huomattava, että minun ilmoitukseni eivät ole profetioita, joita teen, vaan ne ovat yksinkertaisesti Raamatun profetioiden paljastuksia.

 

Määrittelen, että tässä tuskan aiheessa en tehnyt virhettä blogin perustamisen jälkeen vuonna 2009.

 

Mutta on myös selvää, että vuodesta 2009 lähtien päästän Jeesuksen Kristuksen paluun mahdollisuuden kuluvalle vuodelle, ja siellä, kyllä, tunnen nöyryydellä, että tein virheen joka vuosi.

 

Mikä on luonnollisempaa, koska en ole profeetta eikä ole koskaan väittänyt olevani eikä niillä ole erityisiä ja henkilökohtaisia ​​Jumalan ilmoituksia!

 

Minun virheet ovat inhimillisiä ja tunnustan nöyrästi ja otan ne huomioon.

 

Näin ollen ei ole yhtä totta, että 14. toukokuuta 1948 lähtien merkit ja profetiat täyttyvät kasvavalla voimakkuudella ja taajuudella.

 

Tämä tekee kivut vahvemmiksi ja vahvemmiksi. Mutta myös, että he eivät lakkaa kasvamasta vuosien varrella.

 

Tulevat työtunnit, päivät, kuukaudet ja vuodet ovat siis ihmiskunnalle yhä vaikeampia, kunnes meidän Herramme Jeesus Kristus fyysisesti palaa oliivien vuorella.

 

Odotuksemme ei saa missään tapauksessa estää meitä elämästä ja jopa päinvastoin!

 

Minun artikkeleitani on rohkaistava sinua tulemaan Jeesuksen Kristuksen luo pelastamaan, kun aika tulee!

 

Meidän on ymmärrettävä, että Jumala ja Jeesus Kristus haluavat tuntea meidät onnellisiksi ja että onnellisuus on sydämessämme huolimatta kaikista elämän vaikeuksista.

 

Meidän on ehdottomasti tehtävä päivittäinen rukous ja elintapamme esimerkissä, uskomme arvokkuus ja ylpeys, asettamaan itsemme ja pysymään Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen rakkauden suojelun alaisuudessa, joka antaa meille mahdollisuuden ”Edistää maailman lopulta tunkeutuneiden loppuaikojen pimeydessä, joka vielä paksuu, kunnes Herran paluu.

 

Let’s käyttää tilaisuutta suoristamaan elämäämme ja autamme kaikkia niitä, jotka pyytävät apuamme Jeesuksen Kristuksen luo.

 

Olkaamme ylpeitä ja kelvollisia olemaan kristittyjä ajan päätyttyä ja hyötyä Jeesuksen Kristuksen rakkaudesta, koska se on ainoa tie Jumalalle.

 

Se tarkoittaa, että kaikki muut uskonnot ovat vääriä ja eivät koskaan johda Jumalaan!

 

Se tarkoittaa myös sitä, että kaikki ne paavit, jotka julistavat toista totuutta ja toinen evankeliumi, ovat siirtymässä pois Jumalasta ja Jeesuksen Kristuksen rakkaudesta. Mikä pahempaa, ne johtavat kaikkia niitä, jotka seuraavat niitä väärän ohjauksen poluilla.

 

Tietysti me kaikki haluamme uteliaisuudella tietää Herran Jeesuksen Kristuksen paluupäivän.

 

Mutta Jeesus Kristus teki selväksi, että vain Jumala, Isä tiesi tämän.

 

Rakkaus Jeesus Kristus on kuitenkin paljastanut meille, että sukupolvi, joka näkee aikakauden merkit, tietää sen paluun kirkkaudessa.

 

Joten vaikka emme tiedä tarkalleen, milloin Jeesus Kristus tulee takaisin, voimme ainakin ymmärtää, että tämä paluu on välitön, koska Raamatun sukupolven aika on 70 vuotta vanha ja että tämä aika ylitetään pian 14. toukokuuta 2019. Mutta Raamatussa todetaan myös, että pitkä sukupolvi voi saavuttaa 80 vuotta.

 

Tämä asettaa meille uuden määräajan vuoteen 2028 saakka ja tietäen, että ajat lyhenevät (Matt. 24), voimme ymmärtää paluumuutumuksemme Herramme Jeesuksen Kristuksen, joka on Jumalan ja meidän kuninkaamme ainoa poika.

 

Hyvin vaikeina aikoina iskee edelleen maailma voimakkaasti, ennen kuin voimme nähdä Herramme Jeesuksen Kristuksen paluun.

 

Kun näette näiden aikojen julmuuden, pidä Usko ja älä ajattele hetki ja millään tavalla, ettei Jumala ja Jeesus Kristus ole hylänneet meitä.

 

Tiedä vain, vaikka et ymmärrä sitä ja sinulla on kiusaus tuomita se, että kaikki tämä on toteutettava.

 

Pidä siis uskoa kaikissa olosuhteissa ja aseta elämäsi käsiin ja Jumalan tahto ja Jeesuksen Kristuksen rakkaus.

 

Pidä uskon liekki polttavana ja rukoilevana päivittäin, aamulla ja yöllä, ja kaikissa olosuhteissa, niin että Jumalan Pyhä Henki voi ohjata askeleitasi ja suojata sinua paksussa pimeydessä, joka kattaa yhä enemmän koko maata ja ihmiskuntaa.

 

Niin vaikeaa kuin näette olevan lähitulevaisuudessa, tietää ja olla vakuuttunut siitä, että Jumala ja Jeesus Kristus rakastavat meitä, ja tapahtumien kauhean tuskan jälkeen Jeesus Kristus palaa.

 

Pidä uskoa

voittaja

 

mainoksia

%d blogueurs aiment cette page :