BOG PROTECT kršćani Al-Koch!

 4472788_3_cbbb_un-of-milicije kršćani--village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Ovaj 2015. godine kao što sam rekao u mom članku 1. siječnja (link OVDJE  )  živimo i da će živjeti još jedno jako trenutke kraju vremena, jer je veći povratak Isusa Krista u blizini i događaji su jaki , snažan, jasan i eksplozivan. 

 

Jedan pogled na godina otišao po te katastrofalne izvanredne dokaze o globalnom stanju u svim područjima čini se da nam na način kako je jasno da on mora biti slijep da ne vidi ili loše vjere, kao što su Svjetlo izgleda tamno.

 

U prvom kvartalu 2015. godine, Bog će podići svijest čovječanstvu (link OVDJE ) doživljavamo bol prorokovao u Bibliji najavio povratak na Zemlju svog jedinog sina, i voljeni, Isusa Krista, našeg Spasitelja i naš kralj koji će se vratiti s nama vladati svijetom tijekom tisuću godina koje nas dijele od pravomoćne presude.

 

Moramo shvatiti da živimo u posljednjih nekoliko godina, moja ljubljena kršćanske braće i sestara iz svijeta, vrijeme progona i vjere.

 

Progon kršćana je danas na globalnoj razini i na velikoj skali od građanskog rata, terorističkih akata i fizički, moralni i verbalno.

 

ISLAM desnu razmišlja na način na istoku, osuđuje bijes i žestina krvavim događajima, a karikature proroka Muhameda, njegove ide tako daleko da se spali zastavu našeg voljenog Francuska i degradirati naše ambasade.

 

Kako onda možemo imati poštovanja horde fanatika koji je brutalno uzvikuju « mrtvi » kršćanima i francuski.

 

Kako možemo imati poštovanja za vojsku krvožedne fanatika i budala u ime Boga zovu Allah zakolje svoju braću i sestre tolerantan i otvoren muslimana i naše braće i sestara istočne kršćane ,

 

Kako možemo tražiti poštovanje za pokvarene bića koji krše osakatiti i ubiti one koji odbijaju predati barbarskim zakonima usmjerenim na stvaranje « čovjeka » rob fanatika koji su za potrebe poniziti čovjeka da prihvati život ropstva.

 

Mora se priznati da je ta prezira bića, fanatici, islamisti i teroristi pokušavaju postići sile, rata i terora, nova civilizacija na Zemlji « islama » .

 

Dakle, mora se reći i pojasniti ove divlje horde fanatičnih islamskih terorista, ako se odluče vratiti na sponzorirati ili provoditi napade u zemlji ljudskih prava i građanina « Francuska », odnosno svakog bića je slobodan živjeti svoju vjeru, svoju religiju i kulturu u odnosu na pojedine slobode i zakonima Republike , odlazimo u kom slučaju ne bez kažnjavanja zločina počinjenih u Francuskoj i širom svijeta protiv naroda Francuske, njegove vrijednosti i njegove Republike ,

 

MIR VRIJEME   

Odgovor iz Francuske i uvijek će biti  njegova prava i pravde i njegove snage uvijek će biti njegova prava i pravde.

 

Ratni

Bože, smiluj naših neprijatelja !!!

 

 

Zakoni Republike su sekularni, a muslimani u Francuskoj, francuski rođena živa kao i svaki Francuza u skladu sa zakonima Republike, njezinim tradicijama i običajima, obožavanje, kulturnih i republikanskim.

 

Za muslimani postali francuski francuski nacionalnosti su prihvatili vrijednosti, prava i običaja SAD i Francuska i njegovu republiku i moraju biti u skladu.

 

Za ne francuskih muslimana koji žive u Francuskoj , koji više ne prihvaćaju vrijednosti i zakone Republike Francuske, imaju problemada je njihova odgovornost da se riješi.

 

Francuski Pacific i pacifisti.

Mirno, jer oni žive u miru

Pacifisti, jer oni pomažu drugima da žive u miru

 

Mi, francuski, muškarci i žene Peace živjeti u miru iu ime mira i ljubavi pozdravljamo žrtve tiranije i pomaže u okviru « UN » i sve ljude u nevolji Žrtve tirana i krvožednih luđaka.

Za napad Francusku i njegovi ljudi je zločin protiv mira i ljubavi Boga i to nikad neće proći nekažnjeno!

 

Islamisti,

 

Ne dirajte moje francuske braće i sestara, Židovi, muslimani, ateisti, kršćani ili bilo koje religije uopće!

 

Islamistički fanatici i teroristi, vi koji zagovaraju džihad protiv naše civilizacije i našeg društva, vaša kazna je blizu i to će doći s neba .

 

To će biti velik i da će biti ispunjeni

po volji Božjoj!

 

Islamisti, onda ste žude Boga da ti pomogne i da će ostati gluhi na vaše molitve i vaše suze.

 

Obrati ili gledati u nebo!

 

Za sve nesretne žrtve tih krvavih lud, želim vam reći da Bog vidi vaše patnje i da je dan oslobođenja je blizu, bit će vam plaća biti velika.

 

Oprez, hrabrost, strpljenje i molitva.

 

Voljeni braćo i sestre u Kristu, Bog nas ljubi i da će nam pomoći, kao što pomaže naša braća i sestre Al-Koch koji je oaza ljubavi i mira u pakao Iraka!

Link na priopćenja Članak kršćanima Al-Koch   OVDJE 

 

 

Neka Bog blagoslovi sve ljude dobre volje.

Ljubav, mir i radost u srcima i lobija u očekivanju povratka u slavi na Zemlji od našega Gospodina Isusa Krista.

Pobjednik

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :