VENDER TILBAGE Nibiru – THE End of the World-THE RETURN om Jesus Kristus.

 

Nibiru er kendt under mange navne såsom Tyche, Planet X, Hercolubus, Nemesis, G1.9 og andre.

Hun har været et væld af artikler og videoer. Jeg selv skriver før timen, et par artikler om emnet.

Men hvad ved vi præcist Nibiru!

Det er i Bibelen, den første frie verdenshistorien, at vi finder de første spor og spor af denne mytiske planet og dens indbyggere « aliens » Annunaki.

Genesis 06:04

Der var giganter i jorden i disse dage , og også bagefter, når Guds søn kom ind til døtre af mænd, og de ​​fødte børn til dem: de var de vældige af gamle, mænd berømt . « 

Denne video viser, at disse Annunaki blev giganter kom fra en planet kaldet Nibiru.

Disse giganter som er nævnt i Genesis 6: 4..

Denne planet sammen med andre asteroider og en brun dværg skærer vores solsystem i en elliptisk bane på et par tusinde år.

På hver af sine passager jorden husker, jordskælv og katastrofer har formet vores planet og blive som vi kender det.

Vores verden er fyldt med vigtige rester (nogle ubåde) resterende civilisationer, der gik forud for os i dette møde med Nibiru.(Pyramiderne, nævnt undersøiske strukturer udhugget sten og andre)

Nogle rester er ufærdigt arbejde, der viser den pludselige katastrofe.

Jeg

i1

De ældste fortæller os herunder sumeriske tabletter i kileskrift, at Nibiru Revert igen og igen. Hans næste besøg vil have på vores planet samme virkning som de foregående.

2

Det hele er at vide præcis, hvornår er det næste gang.

Vi skal anerkende og erkende tegn på tilbagevenden af ​​Nibiru, er synlige på daglig basis i flere år, i alle forstyrrelser af solsystemet.(Solar overaktivitet, opvarmning planeter, ændring af hældningen af ​​de ringe af Saturn, osv..)

Alle disse kendsgerninger er kontrollerbare uden problemer på de officielle websteder. Men mener de så langt som Nibiru er på vej ind eller på vej ind vores solsystem!

Men disse forstyrrelser indikerer med sikkerhed, at en stor himmellegeme kommer fra lande uden for solsystemet nærmer sig solen, unbalancing vores gravitationsfelter og skabe elektromagnetisk interferens.

Men intet siger med sikkerhed, at det er Nibiru!

Men en stor asteroide virkelig eksisterer uden Pluto, er det en sikkerhed. Det er de matematiske og videnskabelige beregninger, der kan sige, at. Som det var tilfældet for opdagelsen af ​​Neptun.Selv om der ikke billedet af asteroiden er beskrevet af de civile myndigheder og militære verden, blev beregningerne offentliggjorde dem. Skøn fra disse beregninger bruges til at forstå, at det kunne have en meget større størrelse end Jorden og over det bevæger sig mod solen.

3

Denne fælles billede flere steder på nettet, siger, eller være i øjeblikket planeten Nibiru med alle kometer og meteoritter, der følger.

Nibiru gravitate omkring en brun dværg (lidt sol)

Dette sæt består af den brune dværg, Nibiru og en klynge af asteroider vil ikke direkte en del af vores solsystem. Men ikke desto mindre i et tættere nu i stigende grad.

I dette billede, ville Nibiru ikke direkte krydser Jordens bane, men nærmer sig Jupiter lige før han vendte tilbage til uden for vores solsystem .

I nærmer de sidste par år af vores solsystem, det vil skabe ubalance vores gravitationsfelter som kan forårsage jordskælv og andre vejrkatastrofer i solsystemet, og derfor også på jorden.

Det er en mulig grund til, at hele vores solsystem er forstyrret.Tyngdekraften og magnetiske felter kan handle i opposition til planeterne som en magnet på jern.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

Den største tavshed er foretaget på emnet ved alle civile og militære myndigheder i Jorden.

Dette kan forklares på to måder, tilbagesendelse af Nibiru er en utopi, og derfor de civile og militære myndigheder ikke har noget at sige om emnet, undtagen at benægte eller hvad er virkelighed, og i dette tilfælde de ikke kan gøre noget, men også benægte.

Hvordan kunne de fortælle verden, at enden er nær!

Ifølge oplysninger uofficielle  Nibiru ville vende tilbage i solsystemet i 2013 og i år vil passere tæt på Jupiter på august måned før de forlader og bevæger sig væk til det ydre rum i flere tusinde år. !

De oplysninger, som nogle anonyme « en undrer at balancere det!«  Vi annoncerer på nettet ved indirekte bits og tidspunkter i flere blogs for at gøre os til at tro, at « alt er fint Madame la Marquise« 

Denne information er noget vrøvl, fordi alle instanser inden for solsystemet er tiltrukket af solen og tager mere og mere fart.

De kan ikke forlade tiltrækning af solen efter at have omgået.

Du kan forstå denne misinformation ved at nærme to magneter og se de ekstremt stærke kræfter, der tiltrækker eller frastøder.

I vores tilfælde, tiltrække de kræfter, og de vil blive endnu mere kraftfuld som og da Nibiru nærmer solen.

Vores sol tiltrækker sig alle de stjerner, der nærmer sig. De bliver mere og mere fart som følge af tiltrækning og de kan ikke forlade ud af solsystemet efter solen forbigået og taget fart nok til at undslippe sin pull.

Når Nibiru vil vende tilbage, kan skaderne forårsager passagen nær Jorden asteroider, at masse ikke kan estimeres.

Det spørgsmål, vi må stille, er, om det er, Nibiru sker.

Det skal bemærkes, at når denne mytiske planet vil vende tilbage tid vil være yderst vanskeligt for hele menneskeheden.

Så hvis solen sker ikke er Nibiru, vil det stadig forårsage betydelige også, at vi allerede er vidne de daglige forstyrrelser. De bør yderligere intensivere indtil udgangen af ​​dens passage gennem solsystemet.

Men så, da intet er sagt om sin bane, hvis ikke vrøvl, må vi konkludere, at dens bane måske kan have et kontaktpunkt med jorden!

Vi ser hver dag, at vores planet lider i hendes livmoder.

Jordskælv bliver hyppigere, kraftfuld og destruktiv.

Vejret er helt uordnede mænd påføre tunge regnskyl, oversvømmelser, orkaner og brande.

Som lykken kommer aldrig alene, den globale økonomiske situation er eksplosiv, at verden er ødelagt siden 2008, og situationen bliver værre hver dag, mere og mere, hvilket gør masser af elendighed, elendighed, sult og menneskelig lidelse af alle slags .

Krige og vold hærger på planeten.

En verden krig virker mindre uundgåelig på kort sigt.

De mennesker og jord lider stadig, indtil passagen af ​​denne stjerne Nibiru eller en anden.

Velhavende og veluddannede mænd har allerede bygget Beskyttelsesrum i et forsøg på at undslippe menneskehedens skæbne.

Stater har også bygget beskyttelsesrum for en lille del af befolkningen, der helt sikkert vil   « håndplukkes ».

Alt dette kommer snart, og vi kan ikke ændre det.

Men vi har to store nyheder på trods af den uforholdsmæssigt situationens alvor.

Den gode nyhed først

Statistics.

Faktisk siden verdens begyndelse planeterne kredser og drej sikkert meget længere.

Der var i fortiden, når de passerer Nibiru og andre asteroider få meget alvorlige konsekvenser for mennesker og planeten, og det vil naturligvis stadig godt.

Men på trods af de katastrofer, jordskælv og katastrofer, er den planet og manden der stadig, og det bør stadig være sådan længe.

Men endnu engang ofrene er tilbøjelige til at være mange eller endda utallige

Den anden gode nyhed

Bibelen

Det fortæller os, at Jesus Kristus vil vende tilbage i slutningen af ​​denne og sluttid er meddelt af os skilte.

Disse tegn er næsten alle lavet. Der er ingen mangel på tre.

Min artikel eller

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) afsløringen af ​​Anti-Christ

02) Den tredje rekonstruktion af templet i Jerusalem

03) En verdenskrig qu’arrêtera Jesus Kristus ved hans genkomst

De vedrører de sidste dage af menneskeheden, og det jødiske folk.

Afkastet af Nibiru vi også annonceret i Bibelen (Tegnene på himlen), som et af de varsler af tilbagesendelse af Jesus Kristus.

Dette tyder på, at det er Nibiru der sker i vores solsystem.

Vi finder dette tegn blandt andre i Matthæusevangeliet kapitel 24 vers 29

The End Times

29 Umiddelbart efter de Dages Trængsel skal Solen formørkes, og Månen ikke give sit lys, og stjernerne skal falde fra himlen og himlens kræfter skal rystes.

Dette vers kan forklare passagen af ​​Nibiru i kredsløb om Jorden og falde på vores planet mange meteoritter ledsager Nibiru.

Men det næste vers, meddelte, at tilbagelevering af Jesus Kristus på jorden vil være på  samme tid som passage af Nibiru!

30 Da tegnet af Son of Man vil blive vist i himlen, alle Jordens Stammer jamre, og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og megen herlighed.

Den Rapture af kirken bør også opstå på dette tidspunkt under passagen af ​​Nibiru.

31 Og han skal sende sine engle ud med en høj trompet opkald, og de vil samle hans udvalgte fra de fire vinde, fra den ene ende af himlen til den anden.

Men hvis det er, Nibiru sker ved høj hastighed, hvor er de mennesker « Annunaki »

De er måske i en del i alle disse UFOer er stadig mere synlige på Jorden og i Himlen, især omkring solen.

Hvis Nibiru er på vej,

Så dette er slutningen af verden  som vi kender den!

Hvis dette er Nibiru, hvilket sker, så er den eneste mulighed, vi har for at blive frelst, og gemt, vil det ikke være ved at bygge Beskyttelsesrum, eller om bestemmelser for lang tid.

Den eneste måde at blive frelst, og gemt,

Er at have tro!

.

Gud fortalte os i tilblivelsen af ​​verden fra begyndelsen af ​​alt det, der skal ske i de sidste tider og Jesus Kristus vi bekræftet og gentaget i evangelierne. Alt er skrevet!

ÆNDRINGER   MULIGE

.

Den finansielle og økonomiske krise vil sikkert føre i anden halvdel af 2013, betaling af præmier på et kollaps af økonomier og valutaer.

Siden 29 september 2008 hedder verden lever med den offentlige gæld stiger, stiger og stiger igen og igen!

Når gælden stiger, folk grave lidt dybere ind i usikkerhed, arbejdsløshed og fattigdom.

Vold og demonstrationer er tilbøjelige til at bosætte sig og degenererede.

Borgerkrige og terrorhandlinger kan godt så hurtigt oprettes i 2014

Se min artikel

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

Samtidig den finansielle og økonomiske krise vil skabe outsized spændinger mellem stater.

Nogle stater som Nordkorea, ser frem til at ramme USA. Iran forventer også at Hit Israel.

Verden vil ikke modstå fristelsen til at løse de økonomiske og finansielle problemer i en verdenskrig.

Dette bør ske mere i pinsler af planeten og vejret, hvilket vil være på grund af den forværrede foranlediget af tilgangen i Nibiru eller ukendt planet.

2014, selv om der stadig langt allerede meddelte for et år mere forfærdende, at i 2011, 2012 og 2013.

Men 2015 forekommer mig et vanskeligt år for menneskeheden end gavn for alle dem, der har holdt tro på Jesus Kristus og Gud.

Som jeg har sagt i tidligere artikler, i oktober 2015, vil vi sandsynligvis se en tilbagevenden af ​​vor Herre Jesus Kristus.

De tider, vi lever i, og som vil forværres eller ikke bør skræmme os, eller miste troen, fordi Jesus Kristus er tilbage for at redde os.

Han har lovet os, og holde sit løfte!

Vi vil stadig vide en masse vanskeligheder og problemer, før tilbagelevering af vor Herre.

Vi ved, at alle disse ting skal ske. Vi må acceptere, og forberede sig på det mørke tykkere mere.

Kun tro giver os mulighed for at forstå Apocalypse og bevægelse mod Jesus Kristus.

Så der skal tages for at holde flammen i vores tro godt belyst.

Det ville være godt at læse og genlæse kapitel 24 i Matthæusevangeliet.

Link: The End Times

Tiden er ved at løbe ud til at vælge sin vej og skæbne.

Hvis du ønsker at leve evigt, så trust Jesus Kristus, har du stadig en tendens en besparelse hånd.

Hvis du tror, ​​du har meget tid, før tilbagelevering af Jesus Kristus, du tager fejl!

Tegnene på sin snarlige tilbagevenden kan ikke være tydeligere.

Jeg vil opfordre dig til bøn og omvendelse!

Vær ydmyg og beder til, at Gud giver os sin tilgivelse sletter ikke vores navne fra bogen af ​​livet.

Elskede brødre og søstre i Kristus Jesus beder intenst og formidle så bredt som muligt de gode nyheder om den forestående tilbagevenden Jesus Kristus.

Send venligst blog-adresse til alle dine kontakter, så maksimal væsener kan have oplysninger øjeblikkelig returnering af Jesus Kristus og så alle kan tage hans sjæl og samvittighed beslutning for sin evige fremtid.

Mens vi venter på bortrykkelsen af ​​kirken for nogle og tilbagelevering af Jesus Kristus på Oliebjerget til den anden inviterer jeg jer til bøn, fordi kun Jesu Kristi kærlighed er vores håb for et bedre og evigt liv, og det er meget snart.

Det skal døbes, bede Gud om tilgivelse for alle vores synder, angrer vore onde gerninger, glatte vores liv og bede Jesus Kristus gennem bøn at være vores personlige Frelser og Gud til at lede vore skridt og vores liv evigt.

Vær ydmyg og acceptere dommen og Guds vrede kommer til Jorden.

Vi hjælper hinanden og slutte fred med dem, med hvem vi har skænderier.

Jesus Kristus elsker os alle og ønsker alle at blive frelst,

Vi har meget lidt tid, før tilbagelevering af vor Herre, så en sidste lille indsats og vores liv vil blive ændret for evigt!

Jeg beder Gud om at lede alle på kærlighedens vej, fred og retfærdighed, som vi trak Jesus Kristus 2000 år siden, og som fører til Gud.

Ingen går til Gud undtagen gennem Jesus Kristus!

I mine artikler, nogle gange tvivler jeg og forkert, fordi mørket tilslørede slutningen af ​​tid og misinformation bugne.

Det er derfor, jeg beder dig om at tilgive mig, hvis afkastet af vor Herre er endnu ikke for 2015, og hvis ekstase af kirken er stadig langsom.

Da manden venter på en forælder, tændte vejsiden natten ved en lanterne, og hver silhuet tilgang og alligevel håber, at det er den forælder, men det betyder ikke svækkes i mellemtiden, på trods af kold nat og de fejl, fordi han ved, at den forælder vil komme, fordi han har lovet og har tillid til ham.

Så jeg er på kanten af ​​vejen, jeg ser, jeg venter, jeg ser og undertiden et fjernt skilt fangede mit øje, og jeg er forkert igen og igen.

Men Jesus Kristus kommer, lovede han, at han vil holde sit løfte og tegn på, at lad os vise, at denne tilbagevenden er nært forestående.

Så vi må alle vente og vente igen og igen, fordi vi ved, at hans tilbagevenden er snart, og at vores utålmodighed i vente vil behage Jesus Kristus, ligesom forældrene ankommer sent om natten er glad for at se at dem, der venter, og de er vækket af Kærlighed sikre for ham og fryder sig sammen det komme.

Så lad os nyde Lad os Jesus Kristus, har tålmodighed, håber og beder for hans hurtige tilbagevenden

Vor Herre og Konge Jesus Kristus gav sit liv for os og returneres af kærlighed til os for at søge og frelse os.

sentinelle3

JESUS ​​KRISTUS ER MIN KING

0

0 0 0

0

0

0

Ære være vor Herre Jesus Kristus! 

Victor

Inden vi forlader,

Jeg vil opfordre dig til at læse

med stor opmærksomhed interviewet

0

0 0

0

Confessions af en hemmelig agent i Vatikanet

Manden er en Jesuit, han har til at Barbato som en velkendt arbejder for Vatikanet Pavestolen.

Oprindeligt skeptiske og mistroiske over for denne kontakt kaldes « insider » Barbato analyserer og kontrollerer dens referencer (ved at holde, som det kræves i god presseskik, at angive kilden): det er faktisk en Jesuit præst arbejder i Vatikanet.

Efter nogen diskussion via mail, anmodet den italienske journalist, at deres dialog fortsætter mundtligt.

Trods fare, formentlig klar over, at dette møde er at foretrække i betragtning af omfanget af de åbenbaringer, han er ved at gøre manden accepterer Vatikanet. Så to møder i Rom i 2001 (se interview på side 58).

Barbato erfarer, at Uenigheder fremherskende inden SIV, en minoritetsgruppe misbilligende det politiske lederskab om planeten X.

Derfra er det klart for Barbato at Jesuit fremgangsmåde ikke er baseret på en simpel forræderi, men en åbenbaring om, at indsatserne er høje: overlevelse for vores civilisation

Den « Jesuit video»


Før deres møde i Rom, havde Vatikanet kontakt sendte Barbato som bevis, et videobånd – hvad jeg kalder « video Jesuit » – for at advare offentligheden.

Det varer omkring to minutter, det vækker observation af en planetoid dækkede en tyk atmosfære (den formodede Planet X) på vej mod solsystemet, men stadig uden for Neptuns bane .

Bandet, jeg havde flere muligheder for at se, er underlagt forskellige klassifikationer, herunder « Secretum Omega » det højeste niveau af hemmeligholdelse SIV, der ligner « Cosmic Top Secret » (CTS) i Nato.

Det ser ud til, at billedet blev taget af en bestyrelse i en hemmelig rum sonde kaldet Siloam kamera.

Kontaktpersonen Barbato forklarer, at sonden bestilt hemmeligt Lockheed Martin, er udstyret med et sofistikeret og et fremdrivningssystem elektromagnetiske impulser infrarødt kamera.

Maskinen blev samlet i området 51, Nevada, og placeret i kredsløb af en hemmelig hypersonisk fly Aurora skrive i 903 år.

Ifølge Jesuit, sendte Siloam sonden billeder af planetoid i oktober 1995 til en hemmelig radioteleskop, fuldt forvaltes af jesuitter tilhører SIV, og gemt i en nedlagt olieraffinaderi i Alaska.

Han sagde, at teleskopet blev bygget i 1990 for at observere de usædvanlige himmellegemer nærmer solsystemet. Som planetoid synlig i videoen, siger Jesuit det er Planet X (Nibiru Sumererne, se NEXUS n « 50, s. 10.)..

En meget stor planet


Denne massive planet endnu ukendt for moderne astronomi produkt, der ligner dem, som decelerere Lowell, i transporten af ​​Uranus og Pickering, Neptun i disse forstyrrelser.

I 1978 opdagede James Christie, en astronom ved US Naval Observatory, Charon, Plutos satellit og beregner massen af ​​Pluto-Charon par.

Øvrigt beregningerne angiver de forventede tilstedeværelse af en meget stor planet stadig usynlig * …

For sin del, vent Barbato April 30, 2005 at beslutte at afsløre dette utrolige nye video og vise til offentligheden.

Screeningen foregår på Palazzo della Provincia i Pescara på Italiens Adriaterhavskyst, under en konference arrangeret af Cultural Association og Ufobserver titlen « UFOs? Sandheden er tophemmelig: Area 51 til Planet X « .

Alle disse år har Barbato forsøgt at samle beviser, der bekræfter eksistensen af ​​Planet X / Nibiru og SIV.

Hvad angår sidstnævnte, fandt han eksplicit vigtige historiske oplysninger i bogen af ​​Mark Aarons og John Loftus Ratlines (kapitel I).

Jeg har selv fundet en indirekte henvisning i en bog af italiensk oberstløjtnant Umberto Rapetto og journalist Roberto di Nunzio {The Atlantean løsner Spie, BUR, Milano, 2002).

I kapitel V {Lo spionaggio i Porpora: Det Vaticano), s.89, henviser § 2.3 (The nunziature) til en vis Robert A. Graham, en Jesuit, der engang var henvist til eksistensen af ​​Vatikanets Secret Service.

Er det misinformation eller gradvis afsløring af hemmelige oplysninger?

Mærkelige anomalier i solsystemet


Blandt alle de Jesuit SIV fortalte Barbato, to ting fra mit synspunkt, vedrører: Planet X er begyndt at tage sit præg på solsystemet i begyndelsen af ​​2004 (se mit interview Barbato i UFO Notiziario nr. 62, april-maj 2006, side 40). at en række indeks har tendens til at bevise.

På den anden side har solen og nogle planeter og satellitter i solsystemet også vist unormale symptomer.


Overvej først Solen. Med tålmodighed kan du få vist de data, der registreres af Nobeyama radioheliograph (Norh), en japansk teleskop, der fungerer som et interferometer dedikeret til sol observation (se månedlige nyhedsbrev kosmologiske Shooting Star 21 Marts 2003, http :/ / www.detailshere.com / solar activity.htm

I artiklen med titlen « Sandheden om global opvarmning: det er Solen, der er skyld » [Sandheden om global opvarmning: Det er Solen, der er årsag], Michael Leidig og Roya Nikkhah offentliggjort i Telegraph London 18 juli 2004 ( http://www.telegraph.co.uk ), står der: « Global opvarmning er endelig forklaret: ifølge nyere forskning, er Jordens opvarmning, fordi solen skinner stærkere end det har aldrig gjort siden sidste årtusinde.

En undersøgelse foretaget af schweiziske og tyske forskere tyder på, at øget stråling fra solen er årsag til de seneste klimaændringer …

Dr. Solanki sagde, at de er både forøget solindstråling og niveauet af drivhusgasser som kuldioxid, der bidrager til forandringerne i jordens temperatur, men det er umuligt at sige, hvilken af ​​de to er dominerende. « 


Blandt de planeter og satellitter i solsystemet med atypiske aktiviteter omfatter:


Pluto: Ifølge astronomerne « , selvom dens stærkt excentriske bane fjernt i tid fra Solen, er Pluto oplever en opvarmning dens tynde atmosfære » (se « SUV på Jupiter – solvarmeanlægget: Mænd er de ansvarlige klimaændringer på kanten af ​​solsystemet, eller er det solen? « på

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: James Elliot, en astronom på MIT siger, « … siden 1989, gennemgår Tri ¬ ton (en satellit af Neptun) globale opvarmning. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Marts: I 2001 gjorde JPL (Jet Propulsion Laboratory) NASA, at kameraet på Mars Orbiter blev observeret på den sydlige pol af Mars, ændringer, der afspejlede et klima i forandring på denne planet,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_rel / index.html).


Jupiter: 4. maj 2006 en artikel under overskriften « Ny storm på Jupiter foreslår en klimaændring » rapporterede, at « … Hubble Space Telescope fotograferet udviklingen af ​​en ny rød plet … Opkaldt Red Spot Jr [Red Spot Junior] Det blev dannet efter fremkomsten af ​​tre hvide ovale storme, hvoraf to skal være mindst 90 år, og som er fusioneret til hinanden mellem 1998 og 2000.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Saturn: Billeder fra Cassini rumfartøj den 11. oktober 2006 viser en orkan, med en diameter svarende til 2/3 af, af jorden, raser på den sydlige pol af planeten,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Alert menneskeheden


Begivenhederne i solsystemet, samt foruroligende opdagelser Cristoforo Barbato, krævende vores opmærksomhed.

De bør advare offentligheden til ankomsten af ​​Planet X og problemerne med Exopolitik, at regeringens engagement i UFO spørgsmålet og hvor langt, blev udlændinge ejendele konfiskeret af USA eller en skygge regering (uden styring af præsidenten, Kongressen eller det nationale sikkerhedsråd).

Jeg tror, ​​den eneste måde at vide, hvad der rent faktisk sker på Jorden og i solsystemet er at hjælpe forskerne som Dr. Steven M. Greer, Dr. Michael Salla ( http://www.exopolitics . org ), historiker Richard Dolan, journalist Cristoforo Barbato (http://www.secretumomega.com ) og mange andre, som alle forstår betydningen af at udvide horisonten for menneskeheden i alle dimensioner, både materielle og åndelige.

Det er kun, når vi har en chance for at undgå brodermord og rædsler atomkrig, der truer os.

I 2001 og dermed Cristoforo Barbato møde Jesuit præst, der afslører, tilblivelsen af ​​den hemmelige tjeneste i Vatikanet er kontakterne til Pius XII og Johannes XXIII aliénigènes med en vis race, og splittelse i SIV mellem tilhængere af hemmelige og dem, der ligesom ham følte et presserende behov for at formidle information til hele menneskeheden.

Barbato: Hvordan er du blevet medlem af SIV?


Jesuit: Den SIV består af forskellige elementer, der alle er forbundet til kirken og gjort, i det mindste for direktoratet, hovedsagelig præster, hvoraf de fleste er jesuitter, Benediktiner munke og nonner, i alt lidt mere hundrede medlemmer.

Kunne reducere dette skøn, men vi må tage hensyn til alle dele af verden, hvor der er en præst eller en nonne kan give nøjagtige oplysninger.

Nogle elementer kommer fra SIV verdslige verden og seks og tres institutioner relateret til Kirken, for eksempel humanitære foreninger, See politiske grupper rundt den Hellige, flytning af « unge katolikker », og andre. Jeg kommer selv fra en af ​​disse miljøer.


Sammenfattende er medlemmer hemmeligt vurderes, styres og uddannet i overensstemmelse med specifikke kriterier for bestemte funktioner.

B: Kan du give flere detaljer om SIV, hvorfor han blev lavet, og siden hvornår er det operationelt?

J: Strukturen er tophemmelig, men jeg kan fortælle dig, det er organiseret på samme måde som CIA, MI6, KGB, mv.

Der er ingen officiel hovedkvarter, men regelmæssigt skiftende spillested, altid under øjnene af Vatikanet. Fra en kronologisk visning, opstod begivenhed, som udløste oprettelsen af ​​SIV i USA i februar 1954.

Det var mødet kl Muroc Airfield (senere Edwards Air Force Base) i Californien, en delegation af aliénigènes med præsident Dwight D.Eisenhower, i overværelse af biskoppen af ​​Los Angeles, James Francis McIntyre.

Mødet blev filmet af soldater ved hjælp af tre 16 mm kameraer placeret forskellige steder og ansvarlige for farvefilm.

Operatører bør ændre hjuls hver tre minutter, og kameraerne havde motorer forår fordi tilstedeværelsen af ​​aliénigènes blev elmotorer ikke fungerer.

I alt vendte de 20 minutter filmspoler 37 meter hver. Ved slutningen af ​​mødet, svor hvert medlem af Jordens delegation aldrig at afsløre nogen, hvad han havde set og hørt.

Spørg mig ikke hvor er de film, jeg tror du kender svaret … Et par dage senere, sandsynligvis beklager at have deltaget i hemmelige, McIntyre gik nødplan for at mødes med pave Pius XII og informere om denne utrolige begivenhed.

Men for at nå Italien, at han skulle flyve først til New York og derfra til Rom, altid i et privat fly.

Om en halv time efter start fra Los Angeles, oplevede enheden nogle tekniske vanskeligheder, og blev tvunget til at lande på Sky Haven Airport, Las Vegas, Nevada, i løbet af natten.

Under reparationen kom en oberst i det amerikanske luftvåben om bord for at mødes med biskoppen.

Samtalen varede omkring tyve minutter, hvor han forsøgte at afskrække biskoppen til at afsløre alle detaljerne i det møde, han havde deltaget, fordi udlændinge spørgsmål var udelukkende af USAF.

Militæret præciserede, at alle ønskede præsident Eisenhower var en meddelelse om det åndelige aspekt og støtte, men den hellige Fader bør ikke være i hemmelighed.

Man frygtede på det tidspunkt mulige infiltration af Vatikanet af sovjetiske spioner. Biskoppen sagde, at han havde specifikt til formål at oplyse paven i denne utrolige begivenhed


Vi mener nu, at motorfejl formentlig var planlagt og organiseret af militæret til at bringe dette møde og uden kendskab til præsident Eisenhower. Før du forlader, mindede oberst Bishop risikoen for at afsløre i Rom.


To dage senere blev biskop McIntyre modtaget af pave Pius XII.Efter en dyb meditation om mulighederne for et rent militært samarbejde med aliénigènes konsekvenser, besluttede paven at skabe en hemmelig informationstjeneste organiseret på samme måde som den fascistiske information, vi udnævner SIV, som vil være ansvarlig for indsamle alle mulige oplysninger om aliénigènes og data allerede indsamles af amerikanerne.

Det var meget vigtigt at sikre en åben kommunikation med præsident Eisenhower.


SIV blev derfor designet til at erhverve og forvalte i samarbejde med efterretningstjenesterne i andre lande, eventuelle hemmelige information om aliénigènes og specifikt behandle moralske, filosofiske og religiøse aspekter af spørgsmålet.

B: Hvad tillod paven til at tro, at det amerikanske militær ville være villig til at dele sådanne følsomme oplysninger med Vatikanet? Hvad officer, der dukkede op i lufthavnen i Las Vegas?

J: Det faktum, at en enkelt præsident har søgt hjælp og åndelig støtte i en sådan situation i menneskehedens historie, er en tillidserklæring og agtelse.

Desuden McIntyre og Detroit ærkebiskop Edward Mooney, senere blev de vigtigste koordinatorerne om videregivelse af oplysninger til Vatikanet.

Men forretningen tog en uventet drejning, da McIntyre og andre SIV medlemmer blev kontaktet direkte, uden kendskab til militæret ved aliénigènes typen « Nordic » 4 klart venlige, der hævder at være Plejaderne.

De lagde kontaktede advarsel mod andre skabninger, at amerikanerne havde arbejdet sammen med i Californien ørken.

Disse møder med medlemmer af SIV ofte produceres i USA, og to gange i Vatikanet haver, tæt på den pavelige Academy of Sciences, i nærværelse af Pave PieXII …

B: Padre Pio i Pietrelcina talte om eksistensen af ​​andre væsener i andre verdener, som havde nået et højt udviklingsniveau, fordi de var uden synd … er det korrekt?


J: Uden tvivl! Men disse væsener lever på en anden dimensionelle plan, og er strengt taget ikke, engle, og på den anden side de aliénigènes « Nordic », var jeg taler om, er kød og blod, selvom de er langt mere udviklet end os både åndeligt at teknologien.

Disse væsener siges at have fundet i den katolske kirke, eller mere præcist Kristi budskab, den rene guddommelige tilstedeværelse og de tilbød deres samarbejde til gavn for menneskeheden. Dette er, hvad overbeviste pave Pius XII at samarbejde med dem og betragte dem som sande omvendte til den kristne tro.

Paven formentlig betragtet den universelle kirke var hans budskab endda væsener fra andre verdener. Disse aliénigènes hørte deltage i årenes løb, Romerkirken i alle sine opgaver, navnlig på social-og international politik *.


Efterfølgende pave Johannes XXIII selv nydt støtte fra de mennesker, der havde gik ind den kristne årsag, men han foretrak at holde hemmeligt, med henvisning til de « engle interventioner. »

Johannes XXIII faktisk havde arvet samarbejdsaftaler oprettet som hans forgænger mellem Pavestolen og venlige aliénigènes af nordisk type.

Denne hemmelige aftale blev opretholdt gennem hele pontifikat Angelo Giuseppe Roncalli dog ofte udtrykt i rammer SIV sine forbehold over for den tillid, han havde brug for at blive givet til disse væsener.

Det er derfor, vi mener i dag en af ​​de vigtigste motivationer for indkaldelse af Vatikankoncil var behovet for at tage de første konkrete skridt til fornyelse af Kirken med henblik på en mulig og overhængende kontakt.

B: Er der en sammenhæng mellem dette indgreb, eller « himmelsk mægling » og det påståede møde i 1963 mellem USA kontaktede George Adamski og Paven?

J: Jeg talte om. Adamski mødte paven.

Han tog til St. Peter engang, netop efter at paven havde besluttet, at han ikke længere fortsætte kontakterne med aliénigènes, selv om de var venlige.

Desuden nægtede Johannes XXIII dette forhold er åbenbaret i den kristne befolkning. Adamski var som projektleder ved aliénigènes at forsøge at få paven, som var ved at dø, en endelig aftale.

Det bragte også en gave til den hellige Fader: et flydende stof, der var spørgsmålet om gastroenteritis, som han har lidt, og som har udviklet sig i akut bughindebetændelse.

Paven tog ikke denne potion før han døde, holder krucifikset, sagde: « De udstrakte arme Kristi var emnet for min pontifikat.

Som du kan se, en enkel og ydmyg docere jeg tager det fulde ansvar.

Jeg er tilfreds med, hvad jeg gjorde, og hvordan jeg gjorde det. »Hertil kommer, denne handling på den del af aliénigènes overbeviste den døende pave, i lavt strømforbrug og klarsyn, der forblev, selvom » rum brødre « opførte sig med velvilje til menneskeheden, er det velegnet til at handle selvstændigt, uafhængigt af Kirken og menneskelige aktiviteter i almindelighed, ved bøn og handler i overensstemmelse med Guds lov, og især under vejledning af Helligånden.

Forsøgte Adamski sluttede den direkte kontakt mellem disse væsener og paven og hans efterfølgere, som stoler på visionen om Johannes XXIII, blev ikke forstået, at Kirken fastholder disse kontakter.

I en hemmelig manuskript pave Johannes XXIII i hans efterfølgere, som omfatter en særlig funktion på SIV citeres en passage fra Markusevangeliet der klart beskriver den holdning, der skal vedtages af kirken vis-a-vis de godgørende væsener fra andre verdener. Mark 9: 38-412, « fortalte John ham: » Mester, vi så nogen uddrev dæmoner i dit navn, og vi prøvede at stoppe ham, fordi han ikke følger os. « Men Jesus deler sin: » Du skal ikke hindre dem.

Fordi der er ingen, der på samme tid kan udføre et mirakel i mit navn, og tale ondt om mig. Hvem er ikke imod os, er for os.

Og den, som giver dig mulighed for at drikke et glas vand, fordi du hører til Kristus, sandelig siger jeg forsikre dig, han skal ingenlunde miste sin Løn. «  »

Det betyder, at de formodede positive aliénigènes aktiviteter, der accepterer Kristi budskab for at være « velsignede » og ikke lande, men opretholdt separat og parallelt med kirken.

Disse væsener skal sammenholdes med den fremmede, der reddede Kristi navn og bør ikke forhindres.

B: Lad os tale om din mission i SIV …

J: Mine pligter er rent teknisk, hvoraf de vigtigste er, for eksempel, til at transmittere tophemmelige oplysninger fra Vatikanet radioteleskop placeret i Alaska og dirigeres til den rette person.

B: Et øjeblik, hvad teleskop taler du om? Jeg vidste ikke, at Vatikanet havde sådant udstyr på dette område.

J: Vatikanet ejer og bruger et teleskop, som er på forkant med teknologien og manipuleret kun af jesuitterne.

Det er beliggende i en industripark olieopbevaring tilsyneladende forladt, i Alaska.

Dette kompleks er en camouflage, fordi de aktiviteter, der udføres, er top hemmeligt og er ikke dem, mere formel, UAV [Advanced Technology Telescope Vatikanet] på ham, Arizona.

B: Når dette udstyr blev bygget, og især Vatikanet til hvilket formål han bruger mange astronomiske faciliteter i verden?

J: Jeg kan fortælle dig, at det blev bygget i 90’erne for at observere eventuelle usædvanlige himmellegemer nærmer Jorden.

Dette er, hvad CIA gjorde med en af hans « hemmelige øjne » twin Hubble kaldes SkyHole-12 [også opkaldt nøglehul-12 og KH-12, for flere detaljer se http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

Det er den tid på møderne mellem aliénigènes og Pius XII var SIV informeret tilgang af et himmellegeme beboet af meget avancerede og meget krigeriske væsener.

Anyway, jeg vidste, hvad jeg skulle komme til Rom I og analyseret af computeren var meget interessant og meget hemmeligt.

Ved at analysere nogle data fra radio teleskop Alaska opdagede vi et rumskib fra Siloam udforskning program, der blev lanceret i 90’erne, tog et fotografi af en kæmpe planet nærmer sig systemet Solar.


Disse oplysninger blev fanget i Alaska i oktober 1995, og det er når mine problemer begyndte.

Jeg indså, at jeg ikke var blevet udnævnt til at afkode denne særlige transmission, og at situationen var farlig.

Dengang afslørede min kontakt mig, at der var i Vatikanet, to fraktioner kæmper for besiddelse og kontrol af de klassificerede oplysninger et godt stykke over « top secret ».

B: Kan du give mig flere detaljer om Siloam rumprogram? Hvem er sponsorer og operatører?

J: Siloam sonden har arvet navnet på et rumforskningsprogram indledt i begyndelsen af ​​90’erne. Dette program var en del af en anden, langt mere ambitiøs, opkaldt Kerigma. **

For nu, vil jeg bare fortælle dig, at denne probe blev gjort Area 51 [Nevada, USA], det har en motor elektromagnetiske impulser og det er blevet placeret i kredsløb med et mellemrum plan-type AURORA3.

Sonden var ikke ansvarlig for data beregning eller bane eller nøjagtige som til placeringen af ​​Nibiru indikationer, da det nærmede sig planeten, rette sin bane for at undgå stød og vende tilbage til solsystem på et tilstrækkeligt tæt som at være i stand til at overføre data og billeder til den hemmelige radioteleskop i Alaska position.

Lanceringen fandt sted samtidig med idriftsættelse af teleskopet og var i stand til at udsende billeder i 1995.

B: Hvad du fortælle mig, gør mig tænke på de teorier forskeren Zecharia Sitchin på det forventede afkast af en mystisk tolvte planet. Kender du hans arbejde?


J: Ja, jeg kender de vigtigste elementer. SIV har i samarbejde med Lockheed Martin, har sendt dette sonde, som jeg derefter analyseret billederne.

Disse er udsigt over et stort himmellegeme, hvis tilstedeværelse vil « føler » alt i vores solsystem inden for tre år efter 2001.

B: Hvordan fik du disse oplysninger?

J: Jeg har en licens tilsyn Secretum hedder Omega.

Det er det højeste niveau af hemmeligholdelse Vatikanets ækvivalent Top Up ¬ dekret Cosmic NATO.

Den er opdelt i tre niveauer af information: siden Secretum Omega III grad, jo mindre detaljerede, indtil Secretum Omega niveau I, den mest komplette.

Min mission var at introducere de nye medlemmer af SIV og uddanne dem til at bruge de kommunikationssystemer i organisationen.

B: Hvordan data indsamlet af teleskopet er de sendt til Italien?


J: Det amerikanske teleselskab Sprint International har radioer og paraboler til nord og syd for Italien og to geostationære satellitter, som de er tilsluttet.

Virksomheden har en særlig kontrakt med SIV og sende / modtage krypterede data ved hjælp siden 1994, algoritmer og brugerdefinerede kryptografi frekvens.

Før denne dato anvendte SIV et kryptografisk system opfundet af et schweizisk selskab, blev det opgivet, fordi et medlem af dette samfund hemmeligt blev solgt til israelerne. Jeg kan ikke give dig flere tekniske oplysninger for nu.

B: Kan du fortælle mig en legat af Kirken kendte, Monsignor Balducci, som offentligt har behandlet spørgsmålet om rumvæsener. Denne prælat ved, at han SIV og dette sammen med dem?

J: Far Balducci studerede og udført sin forskning helt uafhængigt uden at følge en allerede eksisterende program. Det var aldrig forhindret det modsatte, var det snarere opmuntret.

B: Du kan … at høre dig, ser det ud til at der er en afsløring program. Og ville det ikke, hvorfor du har besluttet at møde mig og give mig disse oplysninger?

J: Fra synspunkt af systemet, er vi i divisionen, men vi ved, at begivenheder vil indtræffe, som vil påvirke alle levende væsener på denne planet, vil ingen undslippe.

Menneskeheden oplever en bestemt periode i sin historie, omstændigheder tæt knyttet til vigtige begivenheder, forudsagt i Apocalypse.

Det er vigtigt, at menneskeheden støtter fuldt frelsens budskab og Kristi forløsning, som Paulus kaldte kerygma, vises en meddelelse, at Johannes Paul II forsøgte at sprede sig i alle nationer.

Tror du Paven vidste ikke nært forestående af disse begivenheder?[Dette interview fandt sted før død pave Johannes Paul II].

B: Men paven kender det hele, især hvis man husker sin lidenskabelige erklæring 2000 *** *


J: To modsatrettede grupper i Vatikanet, en af ​​dem opfordrer til offentliggørelse og er fuldt understøttet af Wojtila [Johannes Paul II], de andre forsøger at blokere på nogen måde nogen oplysninger.

Nogle medlemmer af denne fraktion er en del af grupper af okkulte magt, for eksempel, oliemarkedet kontrollere og påvirke mange sektorer i den globale økonomi med det ene formål at kvæle oplysninger om udviklingen af ​​alternative energi, den såkaldte « fri energi ».

Dette blev bekræftet af den spektakulære men ufyldestgørende sag « Guardian » [Canada, 1989-1991], UFO-gruppen CUFORN [Canadian UFO Research Network], som forårsagede en sensation, men de billeder af påståede aliénigènes ikke var vist.

Anyway disse dokumenter afsløre virkeligheden, at komplekse manipulation operationer, misinformation ofte overskrider den vildeste fantasi. Toppen af ​​alle disse okkulte organisationer hører til Shadow regering, og er kun kendt under akronymet SVS.

Kilde:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Victor

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.