SFÂRȘITUL ultima săptămână a DANIEL sau la sfârșitul 2015 END 2016

33e65322

.

Isus Hristos-in-slavă

 

 

La 13 septembrie 2015, biserica nu a fost eliminat și pe Isus Hristos nu a revenit pe Pământ sau pe 14 sau 15 sept 2015!

 

Ce sa întâmplat!

 

Pentru a înțelege, să ia analiza de la sfârșitul ori explicat în posturile mele anterioare pe blog.

 

Pentru noi, creștinii, în ultima săptămână a lui Daniel este perioada de sapte ani, care se termină la sfârșitul timpului, după care Isus Hristos se va întoarce pe Pământ să se pronunțe în lume pentru o mie de ani, până judecata de apoi.

 

În timpul acestei ultima perioadă de șapte ani omenirea va trăi necazuri.Aceste necazuri vor fi vremuri foarte dificile, deoarece ei văd pedeapsa și în ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

Aceste pedepse vor fi treptată, deoarece revenirea lui Isus Hristos va fi la fel în durerile nașterii și știm că durerile sunt din ce în ce și va vie până naștere.

 

Noi înțelegem că în cele din urmă cele mai dificile momente ale durata de viață a « omului » de pe pământ vor fi ultimele zile au dus revenirea lui Isus Hristos.

 

În articolele mele anterioare am explicat că sfârșitul lumii a început 05.14.1948 în momentul creării statului Israel, deoarece toate durerile au inceput la acea dată. Istoria este acolo pentru a ne aminti și dovedesc.

 

O privire la trecut cu certitudine ne permite pentru a evidenția o agravare a problemelor omenirii de la această dată. Aceste probleme, am menționat, de asemenea, în posturi blog-ul meu individuale.

 

Rețineți că în ultima săptămână biblic a fost profețit de profetul Daniel aproximativ 600 de ani înainte de prima venire a lui Isus Hristos și după cum am văzut deja un termen real, de șapte ani trebuie să completeze la sfârșitul timpului.

 

Am emis ipoteza ca început 29 sept 2008 cu crahul bursier de pe Wall Street.

 

Este clar că de la acea dată din 29 septembrie 2008, profețiile și semne de avertizare biblice ale revenirea la pământ a Domnului nostru Isus Hristos sa devina realitate cu o mulțime de putere, mărimi, intensitate și cu o mare frecvență.

 

Vedem din aceste semne care distrugerea globală a înrăutățit constant de la acea dată din 29 septembrie 2008 în cazul în care a fost creat de prăbușirea prețurilor New York Stock Exchange, cu celebrul -777.77 în momentul precis al gardului.   vă invit să citiți cartea lui Pierre Jovanovic 777.

 

Cu un aspect simplu la trecut vedem ca de la data de 29 septembrie 2008 Dezastre și Calamități de vreme înrăutățit atât de extraordinar în fiecare colț al planetei.

 

În mod similar, nu putem ignora faptul că, treptat, de atunci lumea suferă pierderea valorilor creștine, creșterea bruscă a extremismului, și începutul unui adevărat război purtat de islamiști împotriva popoarelor creștine.

 

Astăzi târziu în 2015, în mod evident, este clar că, din 29 sep 2008, la șapte ani de atunci, omenirea trăiește foarte greu. Nesiguranță, sărăcie, violență și războaiele sunt lotul de zi cu zi a oamenilor.

 

Omenirea trăiește vremuri foarte dificile, inclusiv Statele Unite ale Americii și Europa.

 

Putem, de asemenea, cu o privire la trecut, constată că din 2012 există o amplificare reală a tuturor crizelor, dezastrelor, calamități, violență și conflicte care au devenit un război mondial fațete.

 

Într-adevăr, din martie 2012, lumea este în război. Este prin Est și în special în Siria care armatele din multe țări ale lumii se luptă.

 

Având în vedere toate aceste fapte sunt semne și împlinirea profețiilor biblice, am ridicat posibilitatea de o revenire a lui Isus Hristos pentru 14 vedere 15 septembrie 2015.

 

Evident, în ultima săptămână a lui Daniel a Introducere 29 septembrie 2008, a fost bine completat de 29 sep 2015 …!

 

Cu toate acestea, am văzut toți la sfârșitul lunii septembrie 2015, care spre deosebire de analiza mea, Isus Hristos nu a fost returnat și biserica lui nu au fost eliminate …!

 

Că dezamăgirea printre toți cititorii blog, am luat la cunoștință și am înțeles mai bine că împărtășesc această dezamăgire!

 

Desigur, după cum știți deja că nu sunt un profet si nu au pretins a fi.

 

Cu toate acestea, chiar și fără a fi un profet, pot să spun cu putere, determinare și convingerea că revenirea lui Isus Hristos este de fapt foarte aproape.

 

Această declarație se datorează performanței cu putere, lățimea, intensitatea și frecvența tuturor profețiilor biblice și toate semnele de revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

Ele sunt realizate fără nici o îndoială, cu putere, scară și de o frecvență mai mare de la 29 sep 2008.

 

Apoi, pe măsură ce fiecare dintre voi, m-am întrebat cum se face că Isus Hristos nu este încă pe Pământ, în ciuda realizarea toate semnele și profețiile, inclusiv războiul cu East că, în toate probabilitatea este că războiul de la Armaghedon trebuie să Isus Hristos la întoarcerea sa.

 

Am fost foarte greșit? Se pare că cel puțin aparent, da! Acest lucru ar fi, de asemenea, normală, deoarece numai Dumnezeu cunoaște ziua și ora de revenirea lui Isus Hristos!

 

Problema cu care ne confruntăm, dacă sunt cu adevărat greșit, este că toate calamitățile care trăim pe pământ, în toate domeniile, nu sunt nimic alături de cei care ne așteaptă după cum știm că calamități și durerea se va agrava nou și din nou la nesfârșit, până la revenirea Domnului nostru Isus Hristos!

 

Și apoi am înțeles că avem o problemă reală și serioasă în fața noastră.

 

Așa cum am explicat deja în articolele mele anterioare, revenirea lui Isus Hristos poate avea loc în fiecare zi de la primul semn care a avut loc 14.05.1948 pentru că Dumnezeu poate scurta suferințele și durerile.

 

Termenul limită pentru sfârșitul de timp este durata maximă a generației născut în 1948 (14 mai 1948 fiind, așa cum am văzut deja, la data de primul semn de ori sfârșitul).

 

Aceasta ne aduce la 2,068 ca viața maximă a omului este de 120 de ani în Biblie.

 

Dar, având în intensitate, puterea, mărimea și frecvența de semne anunțând realizări și profeții de întoarcerea lui Isus Hristos, trebuie să înțelegem că această întoarcere este iminentă.

 

Dar atunci, dacă nu mă înșel, motivul întârzierii …!

 

După discuții și analize ale situației, poate am găsit o explicație.

 

Notă: 

Reflecții și analize mei pot ajuta, de asemenea, să ofere o explicație pentru știri de răpirea pentru 13 sep 2015, realizat de fratele nostru Claude IGNERSKI.

Fratele nostru Claude a făcut o treabă remarcabilă în explicarea trei lucrări de mult sfârșitul timpului. Vă invit pe toți să citească.

El a suferit pe nedrept linșaj reale de frați și surori acuzându-l de a fi un profet fals.

Și totuși cred că el era încă în parte pentru că în ciuda faptului incontestabil că biserica nu a fost eliminat 13.09.2015 așa cum a plănuit.

 

Să gândurile mele de a înțelege,

Criza economică care a început 29 sep 2008 pare să fie în mod evident la începutul necazurile, având în vedere crahul bursier de pe Wall Street și îndeplinirea semnele și profețiile sfârșitul vremurilor care au urmat.

 

Știm aceste necazuri sunt pentru un mandat de șapte ani și sunt împărțite în două părți de trei și jumătate fiecare.

 

Prima întrebare m-am întrebat:

De ce Biblia spune de două ori trei ani și jumătate?

Menționând din nou că a doua parte ar fi mult mai dificil decât prima.

Era mai ușor să spun că durerea va fi de șapte ani de progresiv …!

Ca nimic nu este scris pentru nimic în Biblie, acest precizie ani dublă trei și jumătate astfel încât nu există un motiv pentru a fi menționate așa.

 

Prima reflecție.

Trei ani si jumatate de la douăzeci și nouă septembrie 2008 ne aduce 29 martie 2012 și a doua parte a trei ani și jumătate final fericit 2015-09-29.

 

Data de 29 septembrie 2015 ar putea fi la fel de termenul limită pentru a face parte din Biserica lui Isus Hristos vor fi eliminate.

 

Dar cei care au fost aleși să rămână pe pământ până în ziua răpirii de către îngerii lui Isus Hristos.

 

Amintiți-vă că Biblia spune în Daniel 12 versetul 11:

« Din momentul în care jertfa necurmată va înceta atunci când vor fi instalate urâciunea pustiirii, 1.290 de zile se va trece ».

 

Cele 1290 de zile sunt trei ani și jumătate sau 42 de luni de la a doua necazurile Partea « necazul cel mare »

 

În versetul 12 citim:

« Binecuvântat  este cel care așteaptă și de a reuși în 1335 de zile! « 

 

Eu cred că Isus Hristos a părăsit în mod voluntar membrii aleși ai bisericii sale să aștepte (ca în versetul 12 din capitolul 12 din Daniel) de pe Pamant pentru a fi faptul că cele 1335 de zile.

 

Acest fapt, dacă nu mă înșel, două luni și 21 de zile mai mult pentru a fi adăugate până la 29 septembrie 2015. Acest lucru ne aduce la douăzeci decembrie 2015 pentru revenirea lui Isus Hristos am asteptat pentru luna septembrie 2,015.

 

Revenirea fizica a Domnului nostru Isus Hristos trebuie să fie precedată de eliminarea unora dintre biserica lui.

 

Ezitare mea:

Așa cum am spus un pic mai devreme în text, nimic nu este scris în Biblie pentru nimic, deci, dacă în ultimii șapte ani sunt împărțite în două ori trei și jumătate, atunci trebuie să înțelegem că pot exista un timp mort între cele două perioade de trei ani și jumătate.

 

Caz în care prima parte a trei ani și jumătate ca planificate se încheie 29.03.2012 dar al doilea joc începe un pic mai târziu.

 

Caz în care mai multe date pot fi selectate pentru începerea necazul cel mare.

 

În versetul 11 ​​din capitolul 12 din Daniel

1) Data de demisie a Papei Benedict al XVI-lea: februarie 28, 2013

2) la data numirii Papei Francis: 13 martie 2013

Am, de asemenea, să rețină a treia oară:

Unul în care Papa François prezidează Calea Crucii: Vinerea 29 martie,în 2013.

 

Caz în care revenirea lui Isus Hristos ar putea avea loc în a doua jumătate a 2016 și, probabil, cu ocazia sărbătoririi a Roș Hașana 03 și 04 octombrie de 2016.

 

Revenirea lui Isus Hristos trebuie să fie precedată de eliminarea unora dintre biserica lui.

 

În cazul în care revenirea Domnului Isus Hristos are loc cu întârziere 2015 sau târziu în 2016, se poate estima ne foarte fericit pentru că magnitudinea judecățile lui Dumnezeu vor fi mai puțin dificil în cazul în care restituirea a fost amânată în continuare în timp.

 

Pentru ca în durerile, necazurile omenirii probabil nu, continua și de a lua mai rău și din nou, până la revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

Dacă Isus Hristos nu este viitoare, atunci, evident, vom suferi mult mai mult!

 

Prin urmare, este foarte important să se roage și să se roage din nou și din nou pentru a cere lui Dumnezeu să scurteze suferințele și durerile noastre permit o revenire rapidă la Pământ Domnului nostru și Regele, Isus Hristos singurul său fiu.

 

Timpul de eliberare este aproape, dar înainte de zilele întunecate înainte.

 

Numai rugăciunea, credința și dragostea ne va ajuta prin ultimul întuneric.

 

Păstrați bine luminat flacăra credinței noastre.

 

Uita-te și roagă-te pentru revenirea rapidă a Domnului nostru și Regele Isus Hristos și pentru Hi sufletelor noastre.

 

Pace, dragoste și bucurie în casele în speranța zilei binecuvântată de revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

Învingător


%d blogueurs aiment cette page :