KRISTUS Gusti

 

jesus1-600x384 

 

Dina iki apostasy wis ngrambah sawijining pucuk!

 

Kaetung sing kanggo kang Yesus Kristus punika pahlawan mitos saka antiquity, kayata Hercules, Ulysses, Saben jam lima esuk lan liyane …!

 

Akeh sing uga sing kanggo kang Yesus Kristus ana edan lawas kaping Dhéwan wis setrapan pati kanggo ngenyek agama Yahudi lan bakal tau wis ditangekake dening Gusti Allah.

 

Iku bakal kang rasul wis didhelikake layoné Gusti Yésus pracaya ing ketuhanan lan minggahipun kanggo swarga.

 

Kanggo isih liyane Yesus Kristus bakal mung tau ènèng.

lilin lilin-nduwèni-animSing punika kasunyatan sumelang saka Iman ing donya!

 

Iku cetha sing Alkitab meh ora tau mulang menyang masal lan kanthi mangkono nimbulaké sing warna lan kaping puluh.

 

Aku bakal nyoba kanggo njupuk trabasan amba kanggo nerangake menyang kabeh iku sing ngerti Gusti Yésus Kristus Yesus Kristus punika saestu Putraning Allah, piyambakipun pisanan teka Bumi lan sing kang bali punika caket!

 

Gusti Allah kadhangkala intervened ing donya awal dening para malaekat lan nabi kanggo nerangake kanggo wong wektu bakal teka, nanging uga mburi wektu.

 

Sampeyan kudu ngerti Gusti Allah wis tau didhelikake sing siji dina wektu badhe mungkasi lan wong bakal banjur dipun biji kanggo sing tumindak.

 

Bebaya ora mikir mburi wektu ateges mburi urip, iku cukup ngelawan, iku awal urip langgeng sing teka Gusti Allah liwat tobat, baptis lan Gusti Yesus Kristus.

 

Saka Kitab Daniel Pasal 9 nerangake ing bagean veiled sajarah manungsa lan utamané mburi wektu basa;

 

Ana rong ewu taun, Kristus foretold dening nabi Daniel punika teka bumi.

 

Nanging wong Yahudi durung dikenali minangka Kristus lan wis dhewek dihukum pati liwat hukum Romawi.

 

Kristus iki sijine pati wong sing jenenge « Gusti Yesus » kita ngerti ing jeneng « Yesus Kristus » kang tegese Yesus Kristus.

 

Ndeleng Pasal 9 saka kitab Daniel ayat 22-27

 

Pranala http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Gusti Yesus Kristus, putra mung Allah milih supaya lair ing lair saka prawan impregnated dening roh Allah.

 

Iku ing kulawarga Yahudi garis keturunan Dawud sing Yesus Kristus teka menyang wong donya.

 

Pradata Agama ana masyarakat Yahudi kanggo pamilihan nanging « Supreme Pengadilan » weruh uga yen wong « Yesus » lan ngaku dadi Kristus minangka Putraning Allah nanging gelem mulihake Kratoning Israel ngangkat wong Yahudi marang tentara Kakaisaran Romawi, kang dikuwasani negara.

 

Kasunyatan bilih Gusti Yesus ngandika dadi anaké Gusti Allah lan nolak kanggo drive Rum iya marang anggota saka Pradata Agama bilih Yesus punika ora messiah samesthine.

 

Senadyan pranyatan bilih Yesus Kristus saka lah bab Kristus, « kawruh sing sampurna saka Toret lan prestasi temen maujud sing kabeh kaelokan Yesus Kristus » Dhéwan persisted ing nolak bukti lan mutusaké kang nyababaken amarga Gusti Yesus wis dadi banget ngganggu wong kumpul gedhe akeh sak Khutbah.

 

Iku penting banget kanggo Wigati sing Gusti Allah mirsa kabeh liwat lan mangsa. Gusti pirsa wiwit tumitah, siji donya dina wong Yahudi ora bakal ngakoni Gusti Yesus Kristus minangka Kristus.

 

Yesus Kristus Sadurunge teka lair ing bumi uga sumurup yen wong Yahudi bakal lali marang lan dipentèng.

 

Nanging kurban Jahshua Kristus ana perlu sing teka Gusti Allah liwat Gusti bisa disimpen lan duwe urip langgeng.

 

Dadi kanggo nyimpen kita saka bebenduné Gusti Allah lan pati langgeng sing Yesus Kristus Ditampa kabeh kasangsaran lan crucifixion, piyambakipun putra mung Allah!

 

Sak telung taun martakaké Gusti Yesus tontonan durung kang ana Kristus « Kristus » medhar wangsit ing Kitab Suci lan nenggo.

 

Panjenenganipun healed sing lara, ing infirm malah ditangekake wong « Lazarus » kang wis kakubur.

 

Nanging sadurunge anget saka wong Yahudi lan coldness saka Pradata Agama, Gusti Yesus « Kristus » iki diubengi dening para sakabat lan nyebar winih saka agama anyar « Kristen » lan prajanjian anyar sing Gusti Allah iki arep apa karo kabeh wong bumi.

 

Dadi bagean iki agama anyar, « Kristen » dibaptisaké dening banyu, takon Allah kanggo pangapuraning dosa kabeh, manggon adil lan sehat, nglawan dosa lan panggodha, bakal sedherhana lan nampa Gusti Yésus Kristus minangka Juruwilujeng pribadi.

 

« Iku isih padha dina. »

 

Yésus martakaké katresnaning Allah, nanging uga firmness marang kabeh sing manggon ing dosa.

 

Sawise kang dipenjara, moyoki, dilecehke lan digebagi, piyambakipun dihukum pati dening crucifixion minangka maling umum utawa pidana.

orane katrangan salib

Piyambakipun kedah nindakake salib kang kanggo Calvary kanggo kasalib!

 

Sawise kang mancep dening tangan lan sikil ing salib, seda jam sawetara mengko lan nampa sadurunge kang dianugerahi tumbak ing sisih kanggo manah dening prajurit Romawi.

Pati Yesus Kristus dumadi nalika grahana total srengenge.

fra_an10

Panjenenganipun, Kristus, putra mung Allah, teka bumi sarujuk nandhang lan mati ing salib ngijolake kita saka dosa kita lan ngidini kita kanggo ngetik Kratoning Swarga utawa apa impure bisa ngetik .

 

« Iku katresnan, kang kurban lan getih sing kita bakal, kita wong dosa lan mulane impure, sing disimpen ing dina bebenduning Allah lan bakal mlebu ing Kratoné Swarga. »

 

Yésus marang murid kang bakal dipenjara lan sijine kanggo pati, nanging bakal tangi ing esuke dina katelu.

Sawise kang kasarekake, iku bener ditangekake dening Gusti Allah Sang Rama ing esuke dina katelu.

perumpamaan

Gusti Yesus tetep ing bumi kanggo patang puluh dina isih karo para sakabat lan rasul « nanging ing awak mulyakaké. »

 

Luwih saka 500 wong ketemu Gusti Yesus Kristus sawisé wunguné.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

Sawisé iki dina 40, piyambakipun wungu swarga nyiyapake Panggonan ing omahe bapakne.

 

Sadurunge ninggalake, Jahshua Kristus diterangno kanggo Rasul nalika wis disiapake Panggonan kanggo kita   « ing swarga IN THE HOUSE bapakne » , iku bakal katon kang pasamuan « Kristen » kanggo kang wis diwenehi lair sak Khutbah.

 

Takon kang rasul lan murid-muridé kanggo pindhah ing ngendi wae ing donya kanggo ngumumke prajanjian anyar bilih Gusti Allah iki arep apa karo wong-wong sing teka wong liwat Gusti Yésus Kristus.

 

Sadurunge ninggalake Gusti Yesus uga marang rasul yen dheweke ana ing swarga kang badhe ngirim Roh Suci sing bakal nyebar menyang kabeh sing teka marang liwat baptis ing pasamuwan anyar.

33e65322

Sawisé baptis, Sang Roh Suci Allah nerangake marang saben Kristen supaya guide lan dhukungan sak umur minangka piyambakipun tansah iman.

 

Rasul glethakaken akeh pitakonan Yesus Kristus sak taun telu padha ngginakaken karo Dèkné.

 

Loro penting masalah padha:

« Apa sing pratandha saka teka kang bali lan apa bakal kelakon marang bali. »

 

Sawetara rasul wrote buku ing ajaran Yesus Kristus, iki buku sing « Injil » lan mbentuk Prajanjian Anyar saka Kitab Suci.

 

Siji buku pungkasan iki ditulis akeh mengko dening pungkasan rasul « Yohanes » buku iki « Ing Apocalypse », kang uga nerangake cara veiled iki ngirim kelakon ing kaping mburi lan bali saka Gusti Yesus Kristus.

 

Kitab Suci (Lawas lan Prajanjian Anyar) ngandhut kira-kira 7000 lah babagan waktu sing pengabdian kanggo mburi wektu.

 

Iku penting kanggo Wigati sing kabeh pratandha lan Alkitab lah padha kawujud ing sasi.

 

Bab bali Jahshua Kristus pratandha lan lah heralding kang bali sing wis tuntas karo gedhe daya ing kita mata saben dina.

 

Minangka luar biasa minangka bisa koyone kowe, Jahshua Kristus bakal bener bakal bali rauh.

 

Iku cetha sing kang bali kanggo kita generasi. Iku kepasten, ora hipotesis.

 

Everyone gratis kanggo menehi nasib, lan kabeh wong bisa mesthekake ing kalbu teka utawa ora teka Yesus Kristus.

 

Misale jek iku ora kasep kanggo nggawe pilihan, banjur arep cepet amarga banget rauh bakal kasep lan ana bakal panangis lan njerit lan kerot untu kang pungkasan lan kabeh iku sing wis rek Yesus Kristus.

 

Yen sampeyan ora mbaptis bakal ndeleng imam utawa malah Kristen sing bakal menehi baptis tanpa sing ora bisa disimpen ing dina bebenduning Allah rawuh.

 

Yesus Kristus sadurunge bali menyang bumi bakal mbusak gereja sadurunge Allah ngukum wong-wong ing bumi kanggo kabeh dosa, Kadurjanan lan atrocities setya liwat rong ewu taun.

 

Sawisé paukuman saka Gusti Allah, Gusti Yésus Kristus bakal ngasilake fisik ing mulyakaké awak, ngadili wong lan bangsa lan ngwasani donya kanggo ewu taun.

 

Sak pamarintahan Yesus Kristus, ala ora maneh dadi manungsa lan satus taun isih wong enom!

 

Sawisé jumeneng ratu lan pokok panggoda Sétan, iki bakal penganggep terakhir.

 

Ing panjelasan klakon nikahan saka Gusti Yesus Kristus, Kristen lan pungkasan wektu kita manggon ing bumi kanggo sawetara taun lan bakal mungkasi karo bali saka Gusti Yesus Kristus.

 

Iku teka rauh lan iku wektu kanggo ngerti seriousness saka kahanan lan nggawe telpon pilihan sadurunge iku kasep.

 

Aku ndedonga Gusti Allah bakal nuntun kita kanggo nggawe pilihanipun tengen ing urip sing asmane ora bakal blotted metu saka Kitab Urip Langgeng.

 

Iku penting banget kanggo Wigati sing Yesus Kristus ngandika : « Aku cara bebener lan urip, ora isa kanggo Gusti Allah kajaba liwat kula »

 2517959487_1

Alas, Sang Gréja Katulik kita banget lara malah dying amarga saperangan Panuntun Supreme « paus » wiwit apparition saka Rahayu Virgin Fatima PORTUGAL ing 1917 durung mimpin wong Gusti Allah Yesus Kristus, nanging kanggo rahmat.

 

Ana bukti-bukti akeh sing golek ing blog.

 

We are currently ngalami kaping kebingungan ngrampungke mburi wektu, saben kudu tumindak lan pamindhahan, ngrungokake marang jantung lan nyawa lan lumaku liwat urip dening roh lan ora dening kepinginan awak.

 

Aku ngajak panjenengan kanggo maca Pendhaftaran artikel pungkasan hubungane Vatikan lan Paus sing paling kita bisa ngomong iku ora ono panuntun Suci Gréja saka Gusti Yesus Kristus.

 

Aku ngajak sampeyan uga milu blog  »  Kristen ing Prejanjian Anyar   »

 

Ing pungkasan, anyar apik tenan lan unspeakable hubungan minangka ignoble lan monstrous concernerai Paus lan ngirim teka kanggo cahya ing wektu cendhak yen bukti mbuktekaken bener.

 

Aku ora bisa konfirmasi akurasi bukti minangka padha ora wis buktiaken lan nampa.

 

Nanging aku ora bisa ngliwati informasi iki ing kasepen aku ndeleng sampeyan liwat pranala ing ngisor iki.

Tanggal 27 Mei 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

Tanggal 25 Mei 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Pranala menyang Ngarep saka pengadilan internasional ing Kadurjanan pasamuwan.

 

Tanggal ana 29 Mei 2014 punika mengeti saka minggahipun Kristus kanggo Swarga.

jesuscristo

 Ndedonga marang bali punika caket.

sentinelle3

KRISTUS YESUS MY KING

°

Sing isih hesitating antarane Yesus Kristus lan rahmat

Iku apik kanggo ngerti sing Yesus Kristus rahmat nyalin lan migunakake úa padha nanging ora ing cara sing padha lan mulane efek sing ngowahi.

 

Gusti Yésus Kristus,

Ana hukum tanpa katresnan lan ora ana katresnan tanpa hukum!

 

K pop ,

Ana katresnan ing undhang lan ora ana hukum Love!

 

Sampeyan bisa nemokake iku gadhah úa padha efek sing ngowahi lan Yésus Kristus sing ngidini « hak » kanggo manggon ing katresnan, tentrem lan bab.

 

Uga apa penting ing urip ora apa sing nggawe nanging apa lan carane nindakaken.

 

.

Kita anyar paus wis mulang bilih Gusti Yesus Kristus lan Gusti Allah ana ing saben wong lan sing jadi saben wong Yésus Kristus lan Gusti Allah.

.

Nanging ana apa-apa ing lan ngelawan bener, saben wong anduweni hak « Kristen » punika ing Gusti Yesus Kristus lan Allah nalika tundhuk karo dhawuhe lan bakal Allah.

.

Roh Suci Allah nuntun lan nglindhungi saben wong sing ngajeni angger Gusti Allah.

.

Tentrem, Cinta lan joys ing ati lan omah-omahé nganti pengangkatan wong pasamuan kanggo sawetara lan tekane saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun kanggo liyane.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :