Cartea – Predicatorul Întoarcerea regelui

 

Dragi mei cititori de blog de proprietate.

 

Am placerea de a anunta publicarea cărții mele al cărui titlu este la fel ca blog-ul « Predicatorul Întoarcerea Regelui »

Puteți să-l comanda deja la editorul « Edilivre » înainte de a fi în librării

Titlul de hârtie: « Predicatorul Intoarcerea Regelui »
Editions Edilivre – APARIS

175 Boulevard Anatole France

Bat A, Etaj 2

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet A lua legatura cu: http://www.edilivre.com/contacts

capac

 

Creștinismul în societatea noastră este neglijată, abandonat și sacrificat interesele umanismului în al cărui nume găsim că suntem treptat « șterse » și că bisericile noastre sunt demolate. Găsim aceeași creșterea extraordinară a Islamului în întreaga lume.

 

Dacă ați citit blog mele, știi că aceasta este o semne puternice vestitor revenirea iminentă a Domnului nostru și Regele Isus Hristos.

 

Astfel încât cât mai multe ar putea fi salvat, trebuie să facem tot ce tot ce putem pentru a face lumea știe și să înțeleagă că Isus Hristos este Regele lumii și el este din nou în curând pentru a judeca oameni și națiuni.

 

De aceea am creat acest blog și vă mulțumesc călduros pentru a vizita și a citi articolele mele.

 

Blog-ul este vizitat acum aproximativ 500 de ori în fiecare zi. Acest lucru ar putea fi considerat un real succes.

 

Dar, asta nu e suficient pentru a spune lumii revenirea regelui Isus Hristos și așa că am decis să scrie o carte, astfel încât cel mai mare număr nu accesarea internet este informat și că toată lumea poate decide sufletul și conștiința de calea vrea să urmeze lui.

 

În societatea noastră întuneric, credința noastră este dovedit și de multe se simt abandonați de Dumnezeu, dar vă asigur că nu este.

 

Dumnezeu nu ne-a abandonat, el ne iubește suficient pentru a fi permis fiului său care este iubire pură, a venit pe pământ și nu este abuzat, insultat, biciuit și în cele din urmă în suferințele oribile să fie răstignit și bătut în cuie la o pasă pe prin moartea pentru a ne salva.

 

Dar vai ne sunt inundate cu doctrine false, prooroci mincinoși și dumnezei falși care perturba viziunea noastră despre Dumnezeu și au luăm trasee delirul.

 

Așa că am vrut să aduc cartea mea pentru cititorii nenumărate dovezi ale existenței lui Dumnezeu și numai Fiul Său Isus Hristos. Acest lucru este astfel încât toate sunt mai multe « credincioși, ci sachants ».

 

Cartea mea arată că Dumnezeu este cel care a creat universul și tot ceea ce în ea. Aceasta dovedește, de asemenea, divinitatea lui Isus Hristos și întoarcerea lui iminentă pe Pământ.

 

Deși nu o carte de istorie sau știință, el explică călătoria omului de la începuturile sale la întoarcerea sa la Grădina Edenului în timpul domniei lui Isus Hristos și bucatica viitorul om după domnia lui Isus Hristos.

 

Acesta precizează, de asemenea profețiile vremurile din urmă și permite să cunoască maxim de așteptările noastre de revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

Este important și chiar esențial să ia o pauză în viață pentru a face un bilanț a ceea ce este important și esențial în viața. Aceasta este ceea ce vă invit să faceți acest lucru prin citirea cărții mele.

 

Isus Hristos se întoarce în curând pentru a judeca oameni și națiuni, este o certitudine, dar de zile anterior foarte dificile sunt încă lovind Pamantului si a umanitatii. Citind cartea, puteți pregăti pentru a face față acestor momente dificile pe care tot trebuie să treacă.

 

Repararea Garduri vă permite să confirme că toate necazurile noastre sunt în continuă creștere de mai mulți ani. Dar noi suntem o explicație și este în carte.

 

Vă invit să citiți nu numai cartea mea, dar, de asemenea, pentru a face cunoscut, astfel că mai poate citi și dau seama că adevărul nu este realitatea de zi cu zi am explicat societății noastre atee.

 

Să ne fie soldați ai lui Isus Hristos, este datoria noastră creștină și sunt de lucru cu ardoare pentru a face publicitate cuvântul bun « Isus Hristos se întoarce în curând »

 

Toate pot fi salvate in cazul in care vin la Hristos prin botez și pocăință.

 

Ar trebui să ne facă să se confrunte cu faptele și să realizeze că trăim în lume pentru mai mulți ani timp la fel de greu ca indivizi.

 

Acestea sunt repetitii zilnice si dezastre naturale, cum ar fi ploile torențiale supradimensionat, inundații, furtuni, cutremure, dezastre, uragane, cicloane, incendii, erupțiile vulcanice.

 

Dar este, de asemenea în fiecare an de mai mulți ani, fără nici o decese la un milion, deoarece cunoscut pește, păsări, animale și animale sălbatice din întreaga planetă.

 

Ele sunt, de asemenea, războaie și zgomote asurzitoare de un război mondial, violență, pierderea valorilor și moralei.

 

Și este, de asemenea, radicalismul și extremismul islamic spirală a cărei fanatici masacrat membrii poporul creștin și să se angajeze profanare, vandalism, incendierea și distrugerea bisericilor.

 

Nu mai vorbim de scăderea semnificativă în Biserica Catolică de preoți.

 

La toate aceste rele trebuie să adăugăm distrugerea la nivel mondial, care a stabilit peste tot în lume de la crahul bursier din 29 septembrie 2008, provocând foame și mizerie peste tot, impactul este cu atât mai important cu cât populația lumii a crescut de la două și jumătate de miliard de locuitori în 1950 la mai mult de șapte miliarde de euro în 2012, doar 63 de ani.

 

Chiar și Vaticanul care a fost Sfântul Scaun a Bisericii Catolice a devenit un loc în care mirositor Isus Hristos a devenit un accesoriu simplu sau o bucată de Muzeul Vaticanului.

 

Toate acest lucru este explicat în carte.

 

Toți cei care mă știu știu că n-am renunța pentru că nu este de netrecut munte și aș continua să acționeze pentru a anunța cât mai multe vești bune din Întoarcerea iminentă a Regelui Isus Hristos.

 

Pentru cei care doresc să știe cine sunt eu:

 

Aici scurt o mică parte din biografia mea.

 

Fiu de electrician portughez emigrat în Franța în 1957, am crescut în educație catolică, catehism, comuniune și JOC (tânăr creștin Muncitorilor).

 

Această învățătură mi-a făcut un standard om creștin.

 

Intotdeauna am incercat, precum am fost în stare să ducă o viață sănătoasă în dragoste și respect lui Dumnezeu pentru legile sale (fără a fi un sfânt!)

 

Trebuie să spun că încă din copilărie mi Dumnezeu a fost întotdeauna o parte din viața mea. El este un confident, un prieten, un consilier și un ajutor indispensabil în viața de zi cu zi.

 

În timpul o parte foarte lungă din viața mea, am avut un loc de muncă foarte dificilă și complicată și Dumnezeu a făcut multe minuni să mă țină în viață în această carieră periculoasă.

 

Așa că am nici un secret de la Dumnezeu și am încredere totală și absolută în el.

 

Dumnezeu Își arată dragostea Sa ma în mod constant și dă-mi ajutorul său în viața de zi cu zi. Vă asigur că este o bucurie pura sa se simta iubit si ajutat de Dumnezeu.

 

Deci, vreau să fiu acolo, de asemenea, la Dumnezeu într-o mică măsură umil mărturie la dragostea Lui pentru noi și întoarcerea iminentă a Pământului numai Fiul Său Isus Hristos.

 

În anul 2009 de către merest sansa am dat seama că trăiam la sfarsitul timpurile biblice care va culmina în revenirea lui Isus Hristos.

 

Desigur un bun creștin am învățat bine a doua zi catehism va veni sfârșitul lumii și în acea zi Dumnezeu va reveni pe Pământ pentru a judeca întreaga omenire.

 

Înainte să accepte intelectual revenirea lui Isus Hristos a fost planificat bine pentru generația noastră, am analizat mult si totusi toate semnele profetice anunta vremurile din urmă și reîntoarcerea lui Isus Hristos pe pământ.

 

În cele din urmă a trebuit să merg la probele și pentru a găsi că toate semnele și profețiile vremurile din urmă anunta revenirea lui Isus Hristos au fost realizate în fiecare zi și că acest lucru ar putea fi în nici un fel o coincidență ca Numărul de profeții care efectuează important.

 

Acest lucru a schimbat radical viața mea și așa că am decis pentru a crea acest blog « Predicatorul Întoarcerea Regelui », pe care am publicat numeroase articole în toate limbile pentru a informa întreaga omenire acest eveniment minunat și contribuie, de asemenea trezire a lumii creștine, astfel încât toată lumea poate pregăti mintea și sufletul la revenirea lui Isus Hristos, Domnul nostru și Regele, singurul fiu al lui Dumnezeu.

 

Cartea mea își propune să arate cititorului existența lui Dumnezeu, divinitatea lui Isus Hristos, pentru a explica evoluția omului față de Dumnezeu și de a informa cel mai mare număr de această întoarcere de catre slava noastră Domnul Isus Hristos, pentru o mie de ani sa domnie.

 

Există o certitudine în această lume apocaliptică este că Isus Hristos se întoarce în curând.

 

Este important și esențial să ne amintim că Isus Hristos a spus: « Eu sunt calea, adevărul și viața, nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. « 

 

Dacă acest lucru nu se face, nu-i boteze și mulți vin la Hristos pentru a fi mântuiți.

 

În curând va fi prea târziu și nu va fi peste tot pământul plânge și lacrimile tuturor ultimii sosiți.

 

Cer vă rog să introducă cartea mea la toate dvs. parinti, prieteni, relatii, contacte și toate rețelele sociale pentru toți să știe, de asemenea, și să împărtășească în rândul său, dragostea lui Dumnezeu și fi salvat.

Dumnezeu ne iubește și va iubi pe singurul Lui Fiu Isus Hristos este în curând să se întoarcă pe Pământ pentru revenirea la Grădina Edenului pentru a tuturor celor care vin la el.

Inima fundal vă mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru dragostea și slava lui Dumnezeu și pe Isus Hristos!

Dumnezeu să vă binecuvânteze și vă permite să lucreze pentru dragostea și slava lui Isus Hristos.

 

Învingător


%d blogueurs aiment cette page :