Officielle erklæring af DØD den katolske kirke

krydse

 

I videoen på portugisisk vi fuldt ud forstår pavens!

 

image002

Hvad er chokerende i denne video er, at paven åbent fornægte Jesus Kristus.

Paven åbent sagt, at det faktum, at Jesus Kristus blev korsfæstet er en fiasko ….!

Nu er dette ikke en fiasko, fordi Kristus vidste, at han ville blive korsfæstet, og han selv fortalte Peter, at før hanen galer, vil du fornægte mig tre gange ….!

Jesus vidste fra begyndelsen af ​​hans prædiken, han ville ende på korset.

Men han indvilligede i at ofre sit liv for at redde vores sjæle, fordi mennesket er så urene og fisker intet urent kan komme ind i Himmeriget.

Det er gennem Kristi blod på korset, at vi er forløst!

Paven gjorde hans bemærkninger til Jesus Kristus som en simpel profet siger ISLAM, fuld af gode intentioner, men mislykkedes, da han døde på korset ….!

Kommer fra en kristen sådanne bemærkninger er uværdige for sin tro, men fra paven, disse ord er en officiel erklæring om død den katolske kirke har meddelt, at under en tordnende bifald i New York .

For paven Jesus Kristus ikke var Guds søn (Gud skabte mennesket som vi underviser evangelierne), men en mand som andre med gaver af profeti, der døde på korset ….!

De små vitser af paven, er alle søm, der plante på håndled og fødder af Jesus Kristus på korset.

Med de sidste ord af paven, kan vi officielt sige, at den katolske kirke er officielt død under et tordnende bifald i New York September 25, 2015 ved St. Patricks Cathedral.

 

Bed brændende mine højt elskede Brødre og søstre for tilbagevenden til Jorden af ​​vor Herre Jesus Kristus, som vi er officielt alene og i stor fare nu.

Gud velsigne dig

Victor


%d blogueurs aiment cette page :