VOOR: Babel Tower, Standbeeld van Nebukadnezar, de European Tour Parlement.

toren

 

Het land is herbevolkt na de zondvloed, de mensen creëerde een imperium en gebouwd in de vallei Sennar een toren die de hemel zou komen.

 

Maar God onderbrak hun project door vervaging hun taal, verenigd tot dan, en verspreid ze aan de oppervlakte van de aarde.

 

Duizenden jaren later, heeft het land al weer opnieuw bevolkt na de Tweede Wereldoorlog, de mannen ondanks hun verschillende talen bouwde een nieuwe toren in Straatsburg aan de wederopbouw van het rijk van de mens symboliseren.

 

We kunnen de gelijkenis van de twee torens van onvoltooide en de naam van dit nieuwe rijk dat geen verwijzing naar God, maar een valse godheid « EUROPA » maakt te zien.

 

Het is alsof de mannen had willen verzetten tegen de wil van God en Hem verloochenen door te verwijzen naar valse goden en toegang tot enkele duizenden jaren later reconstructie van het rijk van de mannen.

 

Onze westerse beschaving gesymboliseerd door de Europese constructie die begon met de Griekse rijk zal instorten met het u exit van Griekenland uit de eurozone. (Alpha en Omega) 

 

We kunnen enkele antwoorden in deze verzen.

 

 

Daniel, hoofdstuk 2, tot 31-35

31   ‘Je bent geweest, o koning, een visie. Hier: een standbeeld, een groot standbeeld, extreem helder, stond voor u, verschrikkelijk om te zien.

32   Dit standbeeld, zijn hoofd was van fijn goud, zijn borst en armen van zilver, zijn buik en dijen van brons,

33   zijn benen van ijzer, zijn voeten een deel ijzer en een deel klei.

34   Je zag: ineens een steen afgehouwen werd zonder hand had aangeraakt, en sloeg het standbeeld, zijn voeten van ijzer en leem, en brak hen.

35   werden vervolgens gebroken, allemaal tegelijk, ijzer en leem, brons, zilver en goud, worden als kaf op de dorsvloer in de zomer; de wind nam ze weg, zonder een spoor achter. En de steen die het beeld sloeg werd een grote berg en vulde de hele aarde.

Bron:   Hier

 

Griekenland is ze dit kleine stenen, zoals het standbeeld van Nebukadnezar, zal losmaken en omlaag brengen van het rijk EUROPA aan de wieg van een nieuwe beschaving te worden onder het bewind van Jezus Christus!

 nabuconosor

 

Wat God deze keer zal doen, we weten uit de Bijbelse profetie, omdat zij dagelijks voeren en waarvan de uitkomst zal de terugkeer van Jezus Christus op aarde zijn!

En het komt binnenkort!

De vraag die we ons moeten stellen is of we vooral ontsnappen aan de verschrikkelijke rampen en calamiteiten die de wereld en de mensheid getroffen en of we een deel van de gelukkigen die de fysieke terugkeer van onze Heer Jezus Christus op de Olijfberg zullen zien zal zijn .

Gelieve mijn geliefde broeders en zusters in Christus wil om goed te communiceren met al uw contactpersonen deze link voor directe toegang tot al mijn artikelen:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :