A múlt hét végén DANIEL vagy végére 2015 END 2016

33e65322

.

Jézus Krisztus-in-dicsőség

 

 

Szeptember 13-án 2015-ben az egyház nem távolították és Jézus Krisztus nem tért vissza a Földre, vagy 14, vagy 15 szeptember 2015!

 

Mi történt?

 

Ahhoz, hogy megértsük, vessünk az elemzés a végső időkben kifejtett korábbi blogbejegyzések.

 

Számunkra, keresztények, a múlt héten Dániel a hétéves időszak, hogy véget ér a végén az idő, ami után Jézus Krisztus visszatér a Földre, hogy uralják a világot ezer évig, amíg világvége.

 

Ez alatt az utolsó hét éves időszakra az emberiség élni fog megpróbáltatásokra. Ezek a megpróbáltatások lesz nagyon nehéz időkben, mert látják a büntetés és a nap az Isten haragja.

 

Ezek a büntetések fokozatos lesz, mert a visszatérő Jézus Krisztus lesz, mint a fájdalom a szülés és tudjuk, hogy a fájdalom, és a jövőben egyre élénkebb, amíg a szülés.

 

Megértjük, hogy a végén a legnehezebb pillanataiban élettartamának meghosszabbítása « az ember » a földön lesz az utolsó napok folyamán a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Az én korábbi cikkek Elmagyaráztam neki, hogy az utolsó időkben kezdődött május 14, 1948 idején létrehozását Izrael állam, mert a fájdalom kezdett ezen a napon. A történelem ott, hogy emlékeztessen minket, és bizonyítani.

 

Egy pillantást a múlt bizonyossággal lehetővé teszi számunkra, hogy kiemelje rosszabbodását problémák az emberiség ettől az időponttól.Ezek a problémák, én is említettem az egyes blogbejegyzések.

 

Ne feledje, hogy az utolsó bibliai héten a prófécia Dániel próféta 600 évvel ezelőtt az első eljövetele, Jézus Krisztus, és mint már láttuk, hogy egy igazi hét éves időtartamra kell töltenie az idők végezetéig.

 

Azt feltételeztük, hogy kezdődött szeptember 29, 2008 a tőzsdei összeomlás a Wall Streeten.

 

Egyértelmű, hogy ettől az időponttól 2008. szeptember 29-a próféciák és a bibliai figyelmeztető jelek a visszatérés a Földre a mi Urunk Jézus Krisztus valóra sok erőt, nagyságrendje, intenzitása és nagy gyakorisággal.

 

Látjuk ezeket a jeleket, hogy a globális pusztítás folyamatosan romlott azóta 2008. szeptember 29., ahol létrehozták a New York Stock Exchange árzuhanást a híres -777,77 abban a pillanatban, a kerítés.  Arra kérlek benneteket, hogy olvassa el a könyvet a Pierre Jovanovic 777.

 

Egy egyszerű pillantást a múlt látjuk, ettől az időponttól a szeptember 29, 2008 katasztrófák és szerencsétlenségek az időjárás romlott annyira rendkívüli minden sarkában a bolygón.

 

Hasonlóképpen nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy fokozatosan azóta a világ szenved a veszteség a keresztény értékek, a hullám a szélsőségek, és az elején egy igazi háború, amit az iszlamisták ellen a keresztény népek.

 

Ma késő 2015, nyilván meg kell állapítani, hogy mivel szeptember 29, 2008, hét év azóta, az emberiség él nagyon nehéz időszakban.Bizonytalansága, a szegénység, az erőszak és a háború az a napi csomó ember.

 

Az emberiség él nagyon nehéz időkben, beleértve az USA-ban és Európában.

 

Mi is egy pillantást a múlt, meg, hogy 2012 óta van egy igazi erősítés minden válságok, katasztrófák, elemi csapások, az erőszak és a konfliktusok, amelyek már a világháború sokoldalú.

 

Sőt, mivel 2012. március világ háborúban. Ez a Kelet és különösen Szíriában, hogy seregei számos ország a világ harcolnak.

 

Tekintettel mindezen tények jelek és teljesítése bibliai próféciák, én már felvetette a lehetőségét annak, hogy ismét Jézus Krisztus 14 néző szeptember 15, 2015.

 

Természetesen a múlt héten Daniel elkezdődött 2008. szeptember 29 és jól teljesített a szeptember 29., 2015 …!

 

Mégis mindannyian látták a végén szeptember 2015 hogy ellentétben az én elemzést, Jézus Krisztus nem tért vissza, és a templomot még nem szállították el …!

 

Hogy csalódást között blog olvasói, tisztában vagyok azzal, és megértem, még jobb, hogy én osztom ezt a napot!

 

Természetesen, ahogy már tudom, nem vagyok próféta, és soha nem állította, hogy legyen.

 

Emellett, bár Próféta lévén, azt mondhatom, erő, határozottság és a meggyőződés, hogy a visszatérő Jézus Krisztus valóban nagyon közel van.

 

Ez a megállapítás miatt a teljesítmény erő, szélessége, intenzitása és gyakorisága az összes bibliai próféciák és minden jelét a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Ők végre minden kétséget kizáróan, az erő, a terjedelme és nagyobb gyakorisággal óta szeptember 29., 2008.

 

Aztán, ahogy mindannyian, azt kérdeztem magamtól, hogyan van az, hogy Jézus Krisztus nem a Földön, annak ellenére, hogy a kitüntetést az összes jelek és jóslatok, beleértve a háború Keleten, hogy minden valószínűsége, hogy a háború Armageddon kell tennie Jézus Krisztus az ő visszatérése.

 

Vajon tényleg baj van? Úgy látszik, legalábbis látszólag igen! Ez azért is normális, mert csak Isten tudja a napot és órát a visszatérő Jézus Krisztus!

 

A probléma előttünk, ha igazán vagyok rossz, hogy minden szerencsétlenség, hogy élünk a Földön minden területen, semmi azok melletti várnak minket, mint tudjuk, hogy a csapások és a fájdalom rosszabb lesz újra és újra a végtelenségig, amíg a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus!

 

És akkor megértjük, hogy van egy valós és komoly probléma előttünk.

 

Ahogy már kifejtettem, az én korábbi cikkek, a visszatérő Jézus Krisztus is előfordulhat minden nap, mivel az első jele annak, hogy sor került május 14., 1948, mert Isten lerövidítheti a szenvedések és fájdalmak.

 

A pályázatok benyújtásának határideje az idők végezetéig a maximális élettartama generáció született 1948-ban (május 14, 1948 lény, mint már láttuk, a dátum az első jele az utolsó idők).

 

Ez elvezet minket a 2068, mint a legnagyobb ember élete 120 évvel a Bibliában.

 

De mivel az intenzitás, erő, méretét és gyakoriságát jelek beharangozó eredmények és próféciák a visszatérő Jézus Krisztus, meg kell értenünk, hogy ez a visszatérés küszöbön áll.

 

De aztán, ha nem tévedek, akkor miért a késés …!

 

Miután viták és elemzések a helyzet, én is találtam magyarázatot.

 

Megjegyzés: 

Saját tükröződést és elemzés is segíthet magyarázatot adjon a hír a emberrablás szeptember 13, 2015, általunk készített Brother Claude IGNERSKI.

A Brother Claude tett egy figyelemre méltó magyarázták három mű sokat az idők végezetéig. Arra kérlek benneteket, hogy mindenki olvassa.

Szenvedett igazságtalanul valós lincselés által Testvéreim azzal vádolta meg, hogy egy hamis próféta.

És mégis azt hiszem, hogy még mindig részben azért, mert annak ellenére, hogy a tagadhatatlan tény, hogy az egyház nem távolították szeptember 13., 2015, ahogy eltervezte.

 

Legyen az én gondolataim, hogy megértsék,

A gazdasági válság kezdődött szeptember 29, 2008 úgy tűnik, hogy nyilván a kora megpróbáltatások, hiszen a tőzsdei összeomlás a Wall Street és a teljesítését a jelek és jóslatok a végső idők, hogy követni.

 

Tudjuk, hogy ezek a megpróbáltatások állnak egy hét éves időtartamra, és két részre oszlik a három és fél minden.

 

Első kérdés azt kérdeztem magamtól:

Miért mondja a Biblia kétszer három és fél?

Megemlíteni újra, hogy a második rész sokkal nehezebb lenne, mint az első.

Könnyebb volt azt mondani, hogy a fájdalom lesz hét éve a progresszív …!

Mivel semmit nem írt semmit a Bibliában, ez a pontosság kettős három és fél év során, így van miért kell ezt említi.

 

Első tükrözi.

Három és fél évvel azután, szeptember 29, 2008 elérkeztünk március 29., 2012 és a második rész három és fél happy end szeptember 29, 2015.

 

A dátum szeptember 29, 2015 lehet csak a határidő, hogy része legyen az egyház Jézus Krisztus eltávolításra kerül.

 

De azok, akiket megválasztottak, hogy továbbra is a földön napjáig általi elrablását angyalok Jézus Krisztus.

 

Ne feledje, hogy a Biblia azt mondja Daniel 12 11. versben:

« A pillanatnyilag a mindennapi áldozat, amikor letelik az a pusztító utálatosság lesz telepítve, 1290 nap lesz átadni ».

 

A 1290 nap három és fél év, illetve 42 hónap második részének gyötrelmek « nagy nyomorúság »

 

A 12. versben azt olvassuk:

« Boldog  az, aki vár, és sikerül a 1335 nap alatt! « 

 

Hiszem, hogy Jézus Krisztus önként elhagyta a megválasztott tagjai a templom várni (mint a 12. versben a 12. fejezet Dániel) a Földön kell tenni, hogy a 1335 nap.

 

Ez a tény, ha nem tévedek, két hónap és 21 nap alatt több hozzá kell adni szeptember 29 2015 Ez elvezet minket a 20 dec 2015 a visszatérő Jézus Krisztus vártuk szeptember 2015.

 

A fizikai visszaszállítása a mi Urunk Jézus Krisztus kell megelőznie az eltávolítása néhány saját templomot.

 

A második gondolatom:

Mint mondtam egy kicsit korábban a szövegben semmi van írva a Bibliában semmit, így ha az utóbbi hét évben vannak osztva kétszer három és fél, akkor meg kell értenünk, hogy létezhet a holtidő a két időszak között három és fél.

 

Ebben az esetben az első része a három és fél évvel a tervezett végződő 2012. március 29., de a második játék elindul egy kicsit később.

 

Ebben az esetben több dátumot is ki lehet választani az elején a nagy nyomorúság.

 

A 11. versben a 12. fejezet Dániel

1) A dátum a lemondását XVI Benedek pápa: A február 28, 2013

2) A kijelölésének időpontjától Ferenc pápa: A március 13., 2013

Én is őrizetbe harmadszor is:

Az egyik, amikor a pápa François elnököl a Kálvária: A péntek 29-Március, 2013-ban.

 

Ebben az esetben a visszatérő Jézus Krisztus kerülhetne sor a második felében a 2016 és talán abból az alkalomból, az ünneplés a Ros Hásáná a 03. és október 4, 2016.

 

A visszatérő Jézus Krisztus kell megelőznie az eltávolítása néhány saját templomot.

 

Ha a visszatérés az Úr Jézus Krisztus későn fordul elő 2015-ben vagy 2016 végén, meg tudjuk becsülni nekünk nagyon boldog, mert a nagysága Isten ítéletei kevésbé lesz nehéz, ha az adóbevallás késedelmes további időben.

 

Mert ahogy a fájdalom, a bánat az emberiség valószínűleg nem, folytatódik és rosszabbodik, és újra, amíg a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Ha Jézus Krisztus nem kapja meg, akkor nyilván fogunk szenvedni sokkal több!

 

Ezért nagyon fontos, hogy imádkozunk, újra és újra, hogy kérjük Istent, hogy lerövidítik a szenvedések és fájdalmak, amely lehetővé teszi a gyors visszatérést a Földre a mi Urunk és király, Jézus Krisztus egyetlen fiát.

 

Az idő megszabadulás közel, de még a sötét napok várnak.

 

Csak az ima, a hit és a szeretet segít minket a múlt sötét.

 

Tartsa jól megvilágított a láng hitünk.

 

Vigyázzatok és imádkozzatok a gyors visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus és a király és a Hi lelkünk.

 

Béke, a szeretet és az öröm az otthonokba, a várható áldott nap a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :