Kafshët e Zbulesa IDENTIFIKUARA!

apocalypse_jean

PARATHËNIE

Përmbushja e profecive biblike dhe shenjat paralajmëruese të kthimit të Zotit tonë Jezu Krishtit u bë i vazhdueshëm dhe madje edhe çdo ditë në shembullin e shirave të kohëve të fundit duke shkaktuar përmbytje në shumë vende të botës duke përfshirë Francën.

Shirat e rrëmbyer, stuhitë, tsunami, përmbytjet, shpërthimet vullkanike, zjarret, tërmetet, uraganet dhe ciklonet goditur botën çdo muaj me shkallë të gjerë, fuqinë, forcën dhe bujë.

Uria, sëmundja dhe mjerimi komplikuar në mënyrë eksponenciale nga greva globale gjithashtu prishin botën.

Ne e shohim shthurjes dhe epshin kudo në tokë, edhe në kishë!

E keqja është bërë e zakonshme dhe madje edhe një mënyrë për të jetuar në një botë ku vlerat janë të kundërt.

Që nga viti 2008, zogjtë, peshqit dhe kafshët e tjera vdesin çdo muaj nga miliona në mbarë botën me asnjë arsye të njohura.

Ne e dimë që Bibla tregon se ardhja e Jezu Krishtit duhet të jetë si në dhimbjet e lindjes së fëmijës.

Ndërsa është e qartë se Bibla profetizoi dhimbje për botën bëhen të fortë dhe të vazhdueshëm.

Ne të gjithë e dimë se për shpërndarjen kur dhimbja u bë e rëndë dhe të vazhdueshme, se është koha për të transportuar amësinë amtare sepse puna tashmë ka filluar shpërndarjen.

Prandaj sqaruar gjërat për kthimin e Jezu Krishtit në Tokë, por ende kanë forcën dhe vullnetin për të hapur sytë e tyre dhe të pranojnë sfidën e fituar të gjithë mendojnë pamendueshme!

Ajo që ne ende duhet të nënshtrohen vuajtjeve para hapjes sytë tuaj dhe i luten Zotit për të shkurtuar dhimbjen dhe të lejojë Jezu Krishti për të ardhur dhe për të shpëtuar të na!

.

KISHA

.

A është e mundur atëherë që në mesin e famullitarët e kishës që janë menduar për të udhëzuar njerëzit tek Perëndia, disa janë të korruptuar dhe për të shërbyer Satanin dhe më keq në kërkim për të trajnuar për shumë vite maksimale Ames të Satanit në vend të udhëzuar ata drejt Perëndia nëpërmjet Jezu Krishtit.

Në shkrimet e mia kam prekur këtë temë, pa fuqinë e shpirtit për të shkuar në fund të gjërave.

I lutem Perëndisë që të më falë nëse unë jam gabim në atë që unë jam duke shkuar për të zhvilluar në këtë artikull. Kjo është një temë e nxehtë!

Por unë duhet të gjejnë forcën për të ndjekur bindjet e mia dhe analizat e mia janë megjithatë pasoja shumë të rënda.

Nëse unë nuk e bëjmë atë, shumë e shumë shpirtra mund të paguajë një çmim të lartë dhe madje mund të jenë të humbura për të Jezu Krishtit dhe të Perëndisë.

Por mjerisht, në qoftë se unë bëj dhe unë jam gabim, kjo është shpirti im që unë mund të humbasin po aq ata që besojnë në mua ..

Pra, për të fshehur asgjë nga ju, unë me të vërtetë frikë se në kërkimin për të predikuar kthimin e « menjëhershëm » të Jezu Krishtit, unë ngre në lexuesit blog shumë të përditshme, shpresat dhe ndjenjat që mund të kthehet nëse Unë duhej të jetë i gabuar, madje edhe në zhgënjim dhe largime të Besimit dhe si pasojë e Jezu Krishtit.

Unë

PSE I erdhi për të predikuar

.

Unë kurrë nuk kam fshehur dhe unë madje kujton shumë herë se unë nuk jam profet, dhe kështu që unë mund të jetë i gabuar, çfarë ka ndodhur me mua!

Kështu që unë tha se unë nuk kishte asnjë zbulesë apo Perëndia, apo ndonjë engjëll, apo ndonjë subjekt tjetër.

Unë kam ardhur për të predikuar kthimin e Jezu Krishtit nga rastësia Liqen, pa ndonjëherë duke qenë të përgatitur, apo edhe pa ndonjëherë duke menduar për një të dytë para vitit 2008.

Për të qenë plotësisht i sinqertë, unë duhet të them se kurrë nuk kam arritur të lexuar të plotë dhe të plotë gjatë gjithë Biblës nga e para për të vijë e fundit.

Që nga viti 2008 unë jam i interesuar përsëri me disa të pranishëm, ndërsa kishte harruar disi që nga Cathé JOC dhe që e bën një shumë kohë dhe madje edhe dekada!

Kjo është një shfaqje radio në vitin 2008, duke folur për krijimin e një makine në jug të Francës për të krijuar energji, por ndoshta mund të krijojë probleme në rast të një vrimë e zezë dhe të shkaktojë fundin e botës e cila shkaktoi në mua nevojën për kërkime në fund të botës. Dhe gjilpërë fije, hulumtim hulumtim në neto, kam ardhur në Bibël.

Dhe pastaj, jeta ime ka ndryshuar!

Unë pastaj vënë re diçka jo mjaft të drejtë në lidhje me tokë, Moti, shoqërisë, fatkeqësitë dhe financat dukej për të filluar që jetojnë një transformim të thellë dhe madje edhe një metamorfozë të vërtetë me disa pasoja të rënda të tilla si rënies së tregut të aksioneve në Nju York.

Kështu që unë kontrolloi dhe të kontrolluar, hetuar së pari për të kuptuar shpërthimin e të gjitha katastrofat e motit, tokës dhe dhuna e burrave pashë zhytet ngadalë në çmenduri gjithnjë e më vdekjeprurës në luftra vëllavrasëse duke përfshirë Lindjen e Mesme.

Dhe atëherë ajo ishte zgjerimi i Islamit në botë, e quajtur nga kurioziteti im.

Edhe pse unë kam asgjë kundër muslimanëve ose kundër jetesës së tyre ose kulturave kundër popullsisë së Lindjes së Mesme apo diku tjetër.

Megjithatë, unë kam edhe shoh shtrirjen e këtij fenomenit të migrimit që çoi këta njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre në kërkim të një jete më të mirë diku tjetër.

Dhe kjo është populli i Lindjes që e arrestuar kuriozitetin tim, kur ata morën rrugën e emigrimit në kërkim të një jete më të mirë gjithashtu.

Thyerja e këtyre popullsive në rrugët rëndë interpellèrent shpirtin tim dhe mendjen time.

Me mjetet moderne të kërkimit dhe hetimit sidomos në internet, kam arritur nëpërmjet analizave dhe përmbledhje të informacionit për të kuptuar dhe pranuar pakonceptueshme në mendjen time duket të jetë një shpirt i krishterë të ndodhë në realitet.

Çdo gjë që kishte bërë thirrje për mua të gjitha ato që kishte goditur mendjen time dhe jeta ime të ishte në dijeni të ishte një shpjegim …

.

Ishte shumë i dukshëm profeci biblike dhe shenjat paralajmëruese të kthimit të Jezu Krishtit në tokë.

 

Sa e pabesueshme sa mund të duket, fakti që mbeti në fund të kohës është duke u zhvilluar.

 

Hourglass e kohës u kthye dhe ditët që ishin tani në numëruar.

.

Pjesë e mua ishte i kënaqur me këtë zbulesë, një pjesë tjetër ishte e trishtuar, sepse Apocalypse në Bibël është shkaktare e shumë vuajtje në botë para kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht.

Dhe pjesa e fundit e mua nuk pranuan të besojnë pavarësisht nga të gjitha profecitë e përmbushura dhe të gjitha shenjat e bëri që Apokalipsi mund të jetë për të brezit tonë!

Kështu që unë absolutisht se të shikojë për dëshmi dhe prova dhe ende prova akoma më shumë!

Pavarësisht besimit tim, unë e nevojshme dëshmi si edhe zbulimi i Apokalipsi është i rëndësishëm për të ardhmen e njerëzimit!

.

Njeriu i vogël besimit që unë jam!

Gjithmonë në kërkim të provave …!

.

Por Perëndia banon jetën time që nga fëmijëria ime dhe besimi im në Zot nuk më ka lënë.

Është shoku i shpalljes së ardhjen e Zotit tonë Jezu Krishtit për brezin tonë që e ka shkaktuar nënndërgjegjeshëm prova time e etur.

Unë kam qenë në kërkim kudo përditshme, sidomos në shumë librave dhe artikujve në net, shumë predikuesit e në fund të kohës, provat përfundimtare dhe të pamohueshme se Jezu Krishti do të kthehet fizikishtmbretërojë në Tokë dhe që ky kthim ishte i mirë brezi ynë.

Ajo duhet megjithatë të them dhe të thonë se për dy mijë vjet shumë të krishterë ishin të sigurt dhe të sigurt se kthimi i Jezu Krishtit ishte për brezat e tyre.

.

E megjithatë, ata e kishin gabim!

.

Pra, pavarësisht madhësinë e shenjave dhe profecitë e përmbushura, pavarësisht nga fakti se përmbushja e shenjave dhe profecitë janë eksponenciale si dhembjet e lindjes.

Pavarësisht nga fakti se një ujëvarë e tillë e shenjave ka ndodhur ndonjëherë në shekujt e kaluar.

Pavarësisht nga fakti se numri i madh i shenjave dhe profecitë e bëra nga kësaj shkalle mund të jetë për shkak të rastësisë, një dyshim të vogël, por ende ka mbetur në mua!

Si ditë, në mbrëmje, dhe netë të menduarit dhe kërkimi për të eliminuar këtë dyshim të vogël, të vogël pak.

Ky dyshim i vogël megjithatë ishte për shkak të një të madhe dhe, edhe pse fakti kolosale vetëm përfshiu të gjitha bindjet e mia, bindjet e mia, analizat e mia dhe provat e profecive biblike dhe shenjave të bëra.

Ky fakt helmuar jetën time, aq shumë në mënyrë që unë fjetur disa orë çdo natë që të ketë kohë për të parë dhe kuptuar pse.

A bit si Apostull Thomait që të nevojshme dëshmi për të besuar në të ringjalljes së Jezu Krishtit, kam nevojë për prova time për të eliminuar ndonjë që dyshim të vogël dhe madje edhe grimë kthimin e Jezu Krishtit në tonë brez.

Unë absolutisht kam për të gjetur

përgjigja e pyetjes:

Prandaj, në qoftë se kthimi i Jezu Krishtit

Për brezin tonë,

e Papa nuk flet!

.

Pra, në qoftë se Papa nuk përmendi është se unë jam i gabuar dhe kushdo që mendon se kthimi i Jezu Krishtit për të brezit tonë të gabuar.

Unë duhet të pranoj se pavarësisht nga fakti se kam besim, pavarësisht nga fakti që Perëndia banon në jetën time që nga fëmijëria ime, unë ende dyshim përkundër të gjitha dëshmive bindëse që ne jetojmë çdo ditë.

Unë vetëm e kishte këtë mister, e cila ishte se me gjithë analizën time, sondazhet dhe hulumtimet që e kishte sjellë mua për sigurinë dhe provat e kthimit afërt të Zotit tonë Jezu Krisht, unë ende mund të ketë një aluzion të dyshimit.

Si mund unë predikoj kthimin e Jezu Krishtit, në qoftë se unë kam një dyshim!

Si mund të vazhdoj të predikoj kthimin e Jezu Krishtit në qoftë se Papa nuk flasin!

.

Pra nga ne mes papës dhe unë ishte e gabuar!

.

Shenjat sipas analizës sime ende është prodhuar në mënyrë eksponenciale që nga 14 maj 1948 (data e krijimit të shtetit të Izraelit)

Si mund të më thjesht njerëzore dyshim vullnetin e mirë të papëve tona të fundit!

Dyshim dhe mohojnë vizionin e papës së kishës nuk është thjesht një sakrilegj!

Ajo është e excommunicated edhe veten e tij nga Kisha!

Dhe se nuk!

Pjetri ishte udhëzues e parë e kishës anë të vullnetit të Zotit tonë Jezu Krisht.

Është Jezu Krishti vetë i dha Peter detyrën e udhëheqjes së kishës dhe vetëm Jezu Krishti mund të hiqni pasardhësin e Pjetrit liderit ngarkesës shpirtërore e kishës.

Për dy mijë vjet, Kisha Katolike e ka transmetuar fenë nga brezi në brez.

Në këtë trashëgimtarët e Pjetrit dhe të gjithë famullitarët e kishës kanë bërë misionin e qeverive të tyre të njëpasnjëshme.

Megjithatë gjatë këtyre dy mijë vjet të historisë, kisha ka kryer veprime të caktuara të cilat nuk mund të jenë krenar dhe kështu që ne do të jetë përgjegjës ndaj Jezu Krishtit në kthimin e tij. Edhe pse falje ne tashmë e siguruar nga pendimit tonë!

Unë jam një i krishterë dhe katolike edhe pse unë do të shkoj në kishë vetëm për raste të veçanta.

Megjithatë, kam bërë veten time ndonjëherë vetëm çdo mundësi për të marrë disa kohë për meditim, për ta plotësuar bateritë dhe furnizohem energjinë dhe përulësi.

Kështu që unë nuk mund të largohem nga Perëndia apo besimi, por unë nuk mund të mbani gojën mbyllur dhe nuk thonë asgjë!

.

Kjo është më e fortë se unë!

.

Unë kam për të lëvizur, të predikuar dhe të zbulojë analizën time në mënyrë që të gjithë mund të mendojnë dhe të zgjedhin rrugën e tij.

II

KUSH janë kafshët e apokalipsit

.

Së pari më duhet të bëj një korrigjim, unë kam thënë më parë, duke përfshirë edhe artikullin tim në  kthimin e Jezu Krishtit të 14 OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive  « se Islami ishte bisha nga gremine.

.

Por unë jam i bindur për të gabuar.

.

Më saktë Islami është feja e Luciferit.

.

Myslimanët adhurojnë Luciferin në besim të mirë duke u bindën për të adhuruar Perëndinë!

.

Luciferi donte të jetë këngëtarja Perëndia edhe populli i tij « myslimanë » që janë pothuajse aq të shumtë sa yjet në qiell!

Ndërsa njerëzit e Perëndisë « Çifutët » është reduktuar në Peau de hidhërim dhe ata gjithnjë mohuan birin e tij Jezu Krishtin!

Fati i muslimanëve është në duart e tyre, ata mund të vijnë të Jezu Krishtit për të shkuar për Perëndinë ose që vazhdojnë të adhurojnë Luciferin.

Ne nuk mund të vrasin, të krishterë sepse ata e mohojnë Islamin dhe pretendojnë të jenë të shërbyer Perëndisë!

Rregullt gjithmonë duke filluar nga vetë dhe para se të shikuar kashtë në sy të të afërmit të bamirësisë musliman, në këtë artikull unë do të shikojmë në traun që është në minierë dhe ata të gjithë të krishterëve!

Kjo është gabim shtypi ime

.

Sot predikimi im më bëri të zbulojë për ju hulumtimet e mia, analizat, anketat dhe reflektime të gjatë dhe të kujdesshëm të çojë më në dyshim jo vetëm Vatikanin dhe se ju tashmë e dini, por vetë dhe paraardhësit e tij Papën.  » Mbretërit papë « d

 

Papët Kings janë papët që nga Traktati Lateran më 1929 që e bëri Vatikanit një shtet.

 

11 shkurt 1929 është Papa  Pius XI,  i cili u bë i pari Papa mbreti i shtetit të Vatikanit.

 

1 Pius XI  në 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 John XXIII  nga 1958-1963

4 Pali VI  1963-1978

5 Gjon Pali I  i 1978-1978

6 Gjon Pali II  1978-2005 (atë që ekziston në vizionin e John apoc. 17)

7 Benedikti XVI  2005-2013 (ai i cili kishte për të qëndruar një kohë të shkurtër)

 François  2013  deri në kthimin e Jezu Krishtit sipas profecisë së Malakia Bishop

 

Shih artikullin tim:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Perëndia më falë nëse unë jam gabim!

 

Libri i Apokalipsit shkruar nga Jean zbulon shumë gjëra dhe unë do të rekomandojë lexim.

Ky libër është i frymëzimit hyjnor, kapitujt e tij dhe vargje të zbatohet në situata të ndryshme përmes të cilave historia e njeriut, por ajo është edhe libri i Zbulesës deri në fund të kohës dhe është ky studim që I zhvilluar këtu pjesërisht.

Në mënyrë të veçantë, dua të tërheq vëmendjen tuaj për tre kapituj që unë nuk kam të klasifikuara vullnetarisht në mënyrë që për një kuptim më të mirë të analizës sime.

Këto janë kapitujt 17, 13 dhe 16 që ju të mund të lexoni në fund të faqes.

.

Një

Vizioni i xhinse në kapitullin 17 të Apokalipsi

Analiza e mia

.

Pas leximit të këtij kapitulli në dritën e asaj që ne e dimë të Kishës Katolike Vatikanit, ne shohim se padyshim ka të bëjë me kishën katolike deri në fund të kohës!

Leximi i këtij kapitulli nuk do të mund të kuptohet deri në fund të kohës kur zbulesë nga Zoti juaj.

Femrat – laviren e madhe,

Ky përshkrim i përgjigjet Vatikanit katolik të Kishës « Romë », pra « VATIKAN »

Bisha flakë të kuqe e prostitutës   ka shtatë krerë dhe dhjetë brirë

Ne do të shohim në përfundim të shkrimit është kjo bishë të kuqe, që mbart prostitutë … 

Të shtatë krerët janë të dyja të shtatë kodrat e Romës, por edhe shtatë mbretër e Vatikanit

Të shtatë mbretër    janë prandaj papët që nga marrëveshjet e Lateranos që kanë bërë Vatikanin një mbretëri

Dhjetë mbretër      janë udhëheqësit fetarë të feve të tjera me të cilat e mirëmbajtjes Papa apo lidhjet aleancat. Lidhje apo fe:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Bisha që dikur ka qenë   është ajo që ngrihet nga humnera, si vargu ishte atëherë 17.8 nuk është, atëherë rishfaqen

Dhe bisha që ishte, dhe ngrihet nga humnera  është sigurisht Vatikani ose ajo tërheq strings.

Vargjet duket për të përshkruar ish-Papën Benedikt XVI, sidomos në vargun 17.8, gjë që dëshmon dritën e dorëheqjes së tij se kjo kafshë nga humnera është Papa Benedikti XVI

benoc3aet-xvi-mohamed-ahmed al-Tayeb-limam-de-la-mosquc3a9e al-Azhar Kajro-du-

Papa Benedikti XVI është bisha që ishte, dhe rritje nga deti dhe humnerë. 

Është e qartë se ajo është shumë e vështirë për mua të konceptoj si i krishterë katolik se kjo analizë mund të dashur nga Hyji Kapitullit 17 në fund të kohës, por faktet duket se flasin për veten e tyre dhe të bëj zbulesën Analiza ime mund të shoh një theksuar të vërtetë.

 

 

B 

Kapitulli 13 i Librit të Apokalipsit.

Analiza e mia

Bisha, që ngrihet nga toka

.

Në librin e Apocalypse kapitulli 13 vargu 13.11 ne shohim një bishë tjetër, por jo rritje nga deti, por nga Toka dhe ushtronte gjithë pushtetin e bishës së parë përpara tij.

Gjithmonë në të njëjtin drejtim të analizës, ne e kuptojmë këtu se kjo  kafshë nga toka është   Papa Francis mbizotëruese në prani të ish-Papa Benedikti i XVI.

Papa Francis, refuzojnë atributet disa Pape (pelerinë dhe këpucë) dhe madje edhe emrin e papës. Ai thjesht thotë se Peshkopi i Romës dhe sipas disa raporteve se nuk i ka plotësuar të gjitha kushtet për emërim në papatit.

Papa Francis është bisha që ngrihet nga toka

 

Bisha e parë që ngrihet nga deti

 

Në vargun 13:12, engjëlli ende flet e bishës së parë, plaga vdekjeprurëse të cilit ishte shëruar atë rrugë në analizën time është askush tjetër se Papa Gjon Pali II , i cili mori një plagë me armë zjarri që ishte të jetë fatale.

Por ai mrekullisht i shpëtoi vdekjes se famshme 13 Maj, 1981!

Edhe Vrasësi i tij tha se ai nuk e ka kuptuar se si Papa ishte arratisur …. !

 

Pra bisha nga deti është kafshë e parë që ngrihet nga toka është kafsha e dytë.

.

Në përmbledhje, shtatë mbretërit papë se janë të gjitha të lidhura me bishës nga deti, dhe Papa Francis është bisha e dytë, e cila ngrihet nga Toka.

.

Papët e kohëve të fundit janë kafshët e Apokalipsi!

.

Por ata nuk janë të vetmet shtaza të mbani mend, sepse janë dhjetë mbretër që do të kombinojnë dy kafshët (Benedikti dhe Francis) dhe të dhjetë mbretër janë dhjetë udhëheqësit fetarë të feve të tjera të cilat ne kemi parë tashmë këto aleancat nën Gjon Pali II, Benedikti XVI dhe tani me Francis.

Udhëheqësit e feve të rreme që janë aleate të kafshëve të Vatikanit janë edhe aleancave me kafshët e Apokalipsit qëllimi i të cilit është për të luftuar kundër kishës së vërtetë katolike është kisha e Jezu Krishtit.

.

C 

Kapitulli 16 i librit te Apokalipsit.

Analiza e mia

 .

Ky kapitull është gjithashtu shumë e rëndësishme sepse ajo shpjegon qartë vuajtjet, Perëndia do të dërgojë mbi tokë.

16.13 Ajeti shpjegon aleancën midis trilogji  « Dragon, Beast dhe profeti i rremë » të cilët duhet të veprojnë së bashku për të shkaktuar krerët e shteteve të botës në luftën e fundit botërore ..

Ky kapitull është gjithashtu shumë e rëndësishme sepse ajo shpjegon qartë vuajtjet dhe dekretet që Zoti do të dërgojë mbi tokë.

.

Kjo është dënimi!

.

E kemi parë se kafshët ishin, ne kemi për të gjetur se kush është Dragon, i cili është profeti i rremë.

Dragon     përfaqëson forcën, ai ende jeton i fshehur larg dhe vetëm të shfaqen për të hidhem në pre e saj dhe të vrarë në një sulm i goditjeve ose flakë.

.

Kush është Dragon?

.

Kompetencat e tregtisë, lëndëve të para, financave, dhe media, mbahen nga trustet të cilat janë të drejtuara në hije nga  »  Frankmasoneria « , e cila i shërben « Illuminati » shoqëri të fshehtë që sundon Masoneria dhe rregullat të botës.

Dragon nga kompetencat e tij që prekin të gjitha qeniet në botë, mjerimi, uria, sëmundjet, dhuna, kryengritjet dhe luftërat janë shkaktuar.

Myslimanët e akuzojnë të krishterët dhe çifutët fatkeqësitë që shqetëson dhe hebrenjtë dhe të krishterët akuzojnë muslimanët të kthehen të njëjtat probleme.

Qëllimi i mëtejshëm për dy kafshët, profeti i rremë dhe dragon është për të mbajtur « burra » dhe ngatërruar në gjumë në probleme për të shkëputur ata nga Jezu Krishtin, i cili vjen për të na shpëtuar.

Qëllimi gjysmë-pranuar nga dy kafshët, profetit të rremë, dhe dragoi, është për të krijuar një rend të ri botëror në rrënojat e krishterimit në tokë për të vendosur një regjim të paqes dhe sigurisë.

.

Në të vërtetë ata duan të skllavërojnë njeriun!

.

Dragon është nervat e luftës ajo është forca dhe fuqia e të pabesëve që të zbulojë të luftuar Qengji!

 

Profeti i rremë  Ai nuk mund të jetë një jetë në fund të liderit kohë, sepse, siç e kemi parë tashmë janë « bagëtinë papë » dhe 10 Kings « udhëheqësit fetarë të feve të rreme » të cilat ofrojnë këtë rol.

Kjo nuk është një profet deri në fund të kohës si flet Bibla nga profetët e rremë, për këtë kohë dhe nuk e profetit të rremë.

Pastaj konsideratë e dy mijë vjet të historisë nuk ka qenë vetëm një profet i rremë kaq të rëndësishme dhe aq i fuqishëm se ajo është ende e pranishme dhe të gjallë në të gjitha mendjet.  Ky është Muhammedi   është në krye të një Turma kundër të gjitha shanset siguron se është profet i vërtetë dhe i fundit.

Shih nenet futboll

Ne e dimë se 600 vjet para Jezu Krishtit, Daniel njoftoi ardhjen e Mesias.

Historia e botës provon jashtë çdo dyshimi se kjo ishte Mesia  « Jezu Krishti »  profeci njoftoi se do të shfarosen dhe ai nuk do të kishte pasardhës.

.

Pra, nuk ka dyshim Muhamedi është profet i rremë.

.

Dhe duke pasur parasysh numri i madh i njeriut « muslimanëve » të cilët e nderojnë, ne mund të themi me zë të lartë dhe qartë se Muhamedi është profet i rremë Bibla

.

Është e rëndësishme të theksohet se muslimanët janë viktimat e para të profetit të rremë.

Myslimanët janë viktima të sindromës së Stokholmit dhe për këtë arsye ata adhurojnë të profeti i rremë dhe pasuesit e tij, islamistët!

.

I ftoj të gjithë muslimanët që të vijnë tek Krishti për t’u shpëtuar.

.

Islamistët janë të krahut të armatosur e profetit të rremë, ata mundosh dhe gjymtim turmat e përditshme të muslimanëve.

Ata gjithashtu shkaktoi Luftën e Shenjtë kundër krishterimit.

Masakra asgjësuar shumë fshatra të krishterëve në Afrikë dhe Lindjen.

Kishat ishin shkatërruar, plaçkitur dhe djegur, islamistët nuk i respektojnë asgjë.

Burra, gra dhe fëmijë u vranë në emër të Perëndisë me anë të këtyre shërbëtorët e djallit.

 

Prova nëntë

.

E gjithë kjo ndodh dhe i përshtatet së bashku shumë mirë, por unë ende kishte disa dëshmi që unë frikë pasojat e analizës sime në botë.

Pra, përtej besimit tim, grupimet, ngjashmëritë janë fakte që mund t’ju ndihmojnë si ju jap një opinion.

Këtu janë nëntë pyetje, prova duke « i ri » Unë jam ndoshta jo i gabuar!

PSE: Të Kings janë Papët kanë lënë numrin e priftërinjve u reduktua në një rrjedh, veçanërisht në Francë apo prift kujdeset vetëm disa famullive (! reklamat e mirë do të rritet në shumë profesione) Të papë kanë vepruar vullnetarisht kundër kisha duke e bërë të vdesin ngadalë. « Është një fakt »

PSE: Papa në vitin 1960 refuzoi të zbulojë sekretin e tretë të Fatimes, duke mos iu bindur vullnetin e Virgjëreshës së Bekuar, ndërsa Vatikani është njohur si pamja e vërtetë e Virgjëreshës. Papa qëllimisht nuk iu bindën Perëndisë. Që nga viti 1960 papët Kings refuzojnë t’i bindemi Perëndisë me dijeni « Është një fakt »

PSE: Mbretërit papë kanë mbështetur, mbrojtur dhe madje edhe humanizmi inkurajuar në vend të inkurajuar njerëzit që të vijnë tek Jezu Krishtit në dashuri dhe të bëjë një akt bamirësie. Humanizmi vende që ishin në qendër të të gjitha Prioritetet ndërsa Perëndia i krishterë është i vendosur në qendër të çdo gjë! Humanist madhëron njeri atëherë Christian përlëvdon Perëndinë! « Është një fakt »

PSE: papët Kings largohen, torturimin dhe vrasjen e turmat e të krishterëve, sepse ata nuk pranojnë Islamin. Jo vetëm që ata të lënë pa thënë asgjë, por të njohin Islami dhe Fetë tjera shtigjet si të rreme që mund të çojnë në Perëndinë. Ata dënojnë ftoi njerëzit në shtigjet e mashtrim. « Është një fakt. »

PSE: L ast Papa Francis thjesht tha peshkopi i Romës dhe duke refuzuar atë emrin e Papës dhe të veshin atribute të caktuara. « Është një fakt. »

PSE: papët Kings refuzuar të flasin për kthimin e menjëhershme e Jezu Krishtit, dhe Papa ynë i fundit vazhdoi të heshtë në këtë fakt. Qëllimi i parë i zyrës së tij është ende ngarje Kisha Katolike është për të përgatitur njerëzit për kthimin e Zotit Jezu Krisht! « Është një fakt. » 

PSE: papët Kings vendosur që të ketë një fron të papës me një kryq përmbysur në anën e pasme. Të cilat zakonisht do të thotë se ata e kanë kthyer xhaketa e tyre dhe për të shërbyer më Jezu Krishtit, por Satanin. »Është një fakt. »

PSE:  Përderisa akti i bekimit papale është bërë me gishtërinjtë tregues dhe stafit të shtrirë, i ka ajo u zëvendësua me gishtin tregues dhe gishtin e vogël të shtrirë, i cili është i njohur si shenjë të djallit! « Është një fakt. »

PSE: papët Kings ranë dakord familjes mbretërore e cila është një kompromis me Satanin. Jezu Krishti kishte refuzuar të gjitha dhuratat e djallit kur ai i është nënshtruar tundimit në shkretëtirë. « Është një fakt. »

.

PËRFUNDIM

 

Të gjitha këto fakte janë faktike, reale dhe të prekshme, si mund ne si të krishterë të vazhdojmë të pranojmë që ka sytë e tij të mbyllur!

Është koha që të zgjoheni para se ajo është shumë vonë.

Mos harroni se Jezu Krishti ishte i tradhtuar edhe nga këshilli « organi fetar çifut të Lartë »

Pra, Vëllezërit e mi të dashur e motra në Krishtin, unë jam i vetëdijshëm se unë të rrezikojë jetën time, nëse unë jam gabim, por unë përpara Perëndisë jo të drejtën për të ndarë analizën time.

A duhet të pretendojë të predikoj sipërfaqësisht ose mund të shkoj në fund të gjërave, të jini të zjarrtë në besimin tim, duke u përpjekur të zgjoheni turmat dhe në këtë mënyrë mund të kontribuojë për të ruajtur numrin më të madh të shpirtrave, madje edhe në rrezikun e minave.

Këtu unë mendoj se kam provuar se papët Kings janë « qëllimisht » papë rreme dhe kafshët e Apokalipsit.

 

Ne pamë se gruaja « kurvë e madhe »  është « Kisha Katolike Vatikanit. »

Ne kemi parë se  të shtatë krerët janë të dy « shtatë kodrat e të Romës dhe të shtatë papë i Mbretërve »

Ne kemi parë se  »  Shtatë Kings  « janë « shtatë papë se » që nga Marrëveshja e Lateran e Piut XI të Benediktit XVI

Ne kemi parë se bisha e parë rritje nga deti ishte « Papa Gjon Pali II »

Ne pamë  »  bisha që ishte, dhe ngrihet nga humnera «  është  « Papa Benedikti XVI »

Ne pamë  »  Beast rritje nga Toka «  është « Papa Francis »

Ne kemi parë se « Dhjetë mbretërit » janë « të 10 akuza të feve të rreme », i cili bëri një besëlidhje dhe besnikëri ndaj bishës « papëve »

Ne kemi parë se  »  profeti i rremë «    ishte « Mohammed » mishëruar sot nga Islami dhe islamistët.

Ne kemi parë se « Dragon » është « Masoneria »,    e cila i shërben « Illuminati »

.

Pra, kush është bishë të kuqe e prostitutës

.

Bisha flakë të kuqe që mbart prostitutë është shoqëri sekrete të quajtur  Illuminati   sepse është struktura që jep jetë dhe forcë për të dy kafshëve dhe prostitutë.

.

Dhe kush janë këto Illuminati  ?

.

Kjo është një shoqëri satanike sekrete baza e të cilit është i përbërë nga një shoqëri elite globale nga financave, politika, media dhe shoqëria civile. Ajo është kreu i Masonëve dhe drejton botën prapa skenës nga kompetencat e tij financiare, teknike, teknologjike, politike dhe mediatike.

Me konkluzion, ne mund të kuptojmë se kjo shoqëri sekrete drejtohet:

Grand Master i Freemasonry,

Dy kafshët « Ish-Papa Benedikti XVI dhe Papa Francis »

Krerët e dhjetë mbretërve 10 fetë e rreme që ka aleancat e të dy kafshëve  »

Kjo e bën 13 njerëz dmth një Chef   « antikrishti » dhe Dymbëdhjetë Apostujt!

13 th profeti pejgamber i rremë dhe si Judën, ai është rebel dhe është kundër master   « antikrishti »  dhe të sistemit. Dishepujt e tij « islamikë » Kështu do luftës pabesi në Armagedon.

Përsëri Satani Monkey Perëndia, sepse Jezu Krishti kishte edhe dymbëdhjetë apostuj të besueshëm, dhe të trembëdhjetë të cilët kishin tradhëtuar

 

Pra, kush është hipokrit, antikrishti, 

Scarlet Beast

  

Ata për të cilët bota do të njohë autoritetin mund të jetë vetëm një i njohur dhe i respektuar nga të gjithë dhe çdo person i cili ka qenë apo vullneti besnikërisë!

I paditur

Një detaj i rëndësishëm në foto,  Benedikti bëri shenjën e shejtanit hapur në publik

Ky person   « antikrishti, bisha flakë të kuqe »,  i cili do të zbulojë vetë të jetë Armageddon   Ish-Papa Benedikti XVI

Sepse Gjoni na tregon ajeti në 17.8 Librin e Zbulesës:

17:08

Bisha, që pe, ishte, edhe nuk është më. Dhe do të ngjitet nga humnera dhe të shkojnë në humbje. Dhe banorët e dheut, emrat e të cilëve nuk janë shkruar që nga krijimi i botës në librin e jetës, kur të shohin bishën që ishte, dhe nuk është më , dhe ende është. –

Lufta e Armagedonit do të jetë beteja e Illuminati kundër profetit të rremë « ISLAM », të udhëhequr nga xhihadistët islamikë që refuzojnë besnikëri të bishës!

Viti 2014 duhet të shohin të vënë në vend të gjitha kushtet për këtë konflikt të pashmangshëm dhe të planifikuar për ditët e fundit të përfundimit të kohës  që unë mendoj se do të zhvillohet në vitin 2015.

Illuminati duhet së pari të krijojnë tensione, trazira, urrejtje, rritjen e varfërisë dhe pabarazisë në mënyrë që nxehen.

Pastaj bisha që ishte, rishfaqen për të zbutur tensionet dhe të ndihmojë në krijimin e një rendi të ri botëror që do të refuzojë të profeti i rremë « islamistët »

.

Sigurisht kjo nuk është profeci por konkluzione logjike nxirren nga analizat e mia.

Unë mund të jetë i gabuar, por ndoshta jo!

.

Ju gjithashtu bëjnë mendimin tuaj, është koha për të ndjekur zemrën tuaj dhe të kuptojnë se të gjithë ata që thonë se ata duan të bëjnë pus tuaj mund të jetë i thënë ju udhëtim dhe të udhëzuar ju të Satanit.

Zemra juaj, besimi juaj dhe lutjet ndaj Zotit do t’ju udhëheq përmes errësirës.

Duhet të theksohet se dhjetë mbretër, të cilët janë aleatët e Illuminati kërkojnë të shkaktojnë numrin më të madh të shpirtrave të Satanit.

ls janë gjithashtu kafshët e Apokalipsit nga aleancat.

Bisha, dhjetë mbretër, më aktive kundër të krishterëve është xhihadistët islamikë Islami në mënyrë specifike të krijuara  nga ana e profetit të rremë.

Qëllimi thelbësor primar dhe përfundimtar, dy kafshët, 10 kafshët në aleancat, Dragon dhe profeti i rremë është larg nga Jezu Krishtit dhe e Besimit, Kisha e Jezu Krishtit

Ka qenë sigurisht një negocimi me Satanin në një nivel të caktuar.

Një shpirtrat dhe Satani Illuminati pushtet në Tokë, por Satani është një cheater dhe përfundimisht të gjithë skllevër në ferr!

Kjo është arsyeja pse ajo është e rëndësishme për ne e mi të dashur vëllezër dhe motra të mallrave në Jezu Krishtin shkojnë Cezarit atë që i përket Cezarit dhe Perëndisë atë që i përket Perëndisë.

Mos urreni muslimanët, ose islamikët, por lutem për ta, sepse ata janë tjetërsuar nga Perëndia duke refuzuar Jezu Krishtin.

Lutuni që Perëndia do t’i vijë keq dhe do të lejojë si « të punonjësit të orës njëmbëdhjetë  « , për të ardhur tek Ai me anë të Jezu Krishtit, sepse ajo është e vetmja rrugë.

Ndihmoni ata që kërkojnë ndihmë, duam ata që na urrejnë, fal ata qe mekatojne kunder nesh dhe lutuni që emrat tanë nuk janë të fshihen nga libri i jetës.

Mbani Besimin, vëllezërit e mi shumë të dashur dhe motra në Jezu Krishtin, dhe të luten çdo ditë për herë të është e afërt dhe Jezu Krishti do të kthehet.

Në pritje të kthimit të Zotit që ne tashmë e dimë gjithashtu se 2014 do të jetë veçanërisht e vështirë në botë që prej ardhjes së dhimbjes janë eksponenciale dhe për këtë arsye më të gjalla dhe më afër dorëzimit.

Ne duhet të kërkojmë Perëndisë për të udhëhequr jetën tonë me anë të Frymës së Shenjtë deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht.

Në qoftë se, si unë besoj se kthimi i Jezu Krishtit do të ishte në shtator 2015 me rastin e festës së borive, atëherë ne kemi një pak më pak se dy vjet për të mbajtur në errësirë ​​për të parë kthimin në Mal të ulliri Zotit tonë Jezu Krisht.

Të ketë parasysh se para se me kthimin e Jezu Krishtit duhet të jetë ngazëllim i kishës dhe ditën e zemërimit të Perëndisë.

Është e mundur që ngazëllim i kishës ndodh në këtë moment, në disa orë ose edhe disa javë apo disa muaj apo pak para kthimit të Jezu Krishtit.

Kurajo, qëndrojmë të fortë dhe të përgatitur vëllezërit e mi shumë të dashur dhe motra në Jezu Krishtin, dita e çlirimit është e afërt, sepse në të gjitha rastet, kjo është për brezin tonë!

Jezu Krishti na do dhe që është për të na shpëtuar ajo po vjen së shpejti.

Zoti ju bekoftë të dashurit tim.

Jezu Krishti po vjen së shpejti kjo është e sigurt dhe ne kemi shumë pak kohë për të informuar, të bindur dhe të sjellë në kopenë e bagëtive, numrin më të madh të delet e humbura.

.

Një ETAPAT DISA

FUNDI I KOHËS

.

Përmes hulumtimit, sondazheve, analiza dhe reflektimi, I vendosur:

Shenja e parë e kthimit të Zotit tonë Jezu Krishtit 14 maj 1948

Fillimi i shtatë viteve të fundit, « java e shtatë e Danielit » në 29 shtator 2008, dita e rrëzimit të tregut të aksioneve në Nju Jork.

Kthimi i Shpëtimtarit tonë, Mësuesit dhe Mbretit Jezu Krishtit Birit të Perëndisë në muajin Shtator 2015 në mes të 14 dhe 15 për festën e bori.

Lexoni artikullin tim: kthimin e Jezu Krishtit MUND 14 OSE 15 shtator 2015! Gjatë festës së borive   »

Unë nuk e shesin asgjë, unë jam duke kërkuar që ju, vëllezërit e mi shumë të dashur dhe motra dhe miq lexuesit lutemi dërgoni këtë artikull dhe adresën blog për të gjitha kontaktet tuaja dhe miqtë e gjithë bota kështu që edhe ju jeni ushtarët e Krishtit dhe se numri më i madh i shpirtrave ka një shans për të shpëtuar.

Paqe, dashuri dhe gëzim në zemrat dhe shtëpitë e pritjes për rrëmbimit në qiell e kishës për disa kthimin fizik dhe e lavdishme e Zotit tonë Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve

.

Libri i Zbuleses KAPITULLI 17

.

17:01

Një nga të shtatë engjëjt që kishin të shtatë kupat, dhe foli me mua, duke thënë: Eja, do të të tregoj ty gjyqin e kurvës së madhe që është ulur në ujëra të shumta.

17:02

Më të cilën mbretërit e dheut u kurvëruan, dhe me verën e kurvërisë së saj banorët e dheut u dehën.

17:03

Ai më çoi në Frymë në një shkretëtirë. Dhe pashë një grua që rrinte mbi një bishë të kuqe, ngjyrë, plot me emra blasfemie dhe që kishte shtatë krerë dhe dhjetë brirë.

17:04

Gruaja ishte veshur me purpur dhe me të kuq të ndezur, e stolisur me ar dhe gurë të çmuar dhe me margaritarë. Ajo mbajtur në dorë një kupë ari plot me neveritë dhe ndyrësitë e kurvërimit të saj.

17:05

Mbi ballin e tij ishte shkruar një emër, Misteri, Babilona e madhe, nëna e lavirave dhe e neverive të dheut.

17:06

Dhe e pashë gruan duke u dehur nga gjaku i shenjtorëve dhe nga gjaku i martirëve të Jezusit. Dhe, duke parë atë, unë u kap me habi të madhe.

17:07

Dhe engjëlli më tha: Përse çuditesh? Unë do të të tregoj misterin e gruas dhe të bishës që e mban atë, e cila ka shtatë krerë dhe dhjetë brirë.

17:08

Bisha, që pe, ishte, edhe nuk është më. Dhe do të ngjitet nga humnera dhe të shkojnë në humbje. Dhe banorët e dheut, emrat e të cilëve nuk janë shkruar që nga krijimi i botës në librin e jetës, kur të shohin bishën që ishte, dhe nuk është më , dhe ende është. –

17:09

Dhe këtu është mendja që ka dituri. Të shtatë krerët janë shtatë male, ku ulet gruaja.

17:10

Dhe mbretër janë shtatë; pesë kanë rënë, një është dhe tjetri nuk ka ardhur ende, dhe kur të vijë, ai duhet të vazhdojë një kohë të shkurtër.

17:11

Dhe bisha që ishte, dhe nuk është, është vetë ajo i teti mbret, dhe është nga të shtatët dhe shkon në përhumbje.

05:12

Të dhjetë brirët, që pe, janë dhjetë mbretër, të cilët nuk kanë marrë ende mbretërinë, por do të marrin pushtet si mbretër, një orë, bashkë me bishën.

17:13

Këta kanë një qëllim, dhe do t’ia japin fuqinë dhe pushtetin e tyre bishës.

05:14

Ata do të luftojnë kundër Qengjit dhe Qengji do t’i mundë, sepse ai është Zot i zotërve dhe Mbret i mbretërve, dhe të thirrur, të zgjedhur dhe besnikë që janë me të janë.

17:15

Atëherë ai më tha: Ujërat që ke parë, ku ulet lavirja, janë popuj dhe turma, dhe kombe, dhe gjuhë.

05:16

Dhe të dhjetë brirët që ke parë mbi bishën, këta do të urrejnë laviren, të shkretë dhe lakuriq, hanë mishrat e saj dhe do ta djegin në zjarr.

05:17

Sepse Perëndia u dha në zemër atyre të kryejnë qëllimin e Tij, që të jini të një mendje, dhe të japë mbretërinë e tyre bishës, deri sa fjalët e Perëndisë, do të përmbushet.

17:18

Dhe gruaja që pe është qyteti i madh që mbretëron mbi mbretëritë e dheut.

Burimi:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

Libri i Zbuleses KAPITULLI 13

 

13:01

Dhe unë u ndal mbi rëra e detit, dhe e pa një rritje nga kafshët e detit që kishte shtatë krerë dhe dhjetë brirë, dhe mbi brirë dhjetë kurora dhe mbi krerë emra blasfemie.

13:02

Bisha që pashë i ngjante një leopardi, dhe këmbët e saj ishin si të ariut dhe goja e saj si ajo goja e luanit. Dhe dragoi i dha asaj fuqinë e vet fronin e vet dhe autoritet të madh.

13:03

Edhe pashë një nga krerët e saj si të plagosur për vdekje, por plaga e saj vdekjeprurëse u shërua. Dhe gjithë dheu u mrekullua pas bishës.

13:04

Dhe adhuruan dragoin që i dha autoritet bishës dhe adhuruan bishën duke thënë: Kush i ngjan bishës, dhe që mund të luftojë kundër saj?

13:05

Dhe nuk iu dha një gojë që flet fjalë arrogante dhe blasfemi, dhe ai u dha pushtet të veprojë për dyzet e dy muaj.

13:06

Dhe ajo hapi gojën e vet për të blasfemuar kundër Perëndisë, për të blasfemuar emrin e tij, tabernakullin e tij dhe ata që banojnë në qiell.

13:07

Dhe nuk iu dha t’u bëjë luftë kundër të shenjtorëve dhe t’i mundë;. Ai iu dha pushtet mbi çdo fis, gjuhë dhe komb.

13:08

Dhe të gjithë banorët e dheut do ta adhurojnë, emrat e të cilëve nuk janë shkruar që nga krijimi i botës në librin e jetës së Qengjit, që ishte vrarë.

13:09

Kush ka veshë, le të dëgjojë!

13:10

E çon tjetrin në robëri do të shkojnë në robëri: ai që vret me shpatë, duhet edhe ai të vritet me shpatë. Këtu është qëndrueshmëria dhe besimi i shenjtorëve.

01:11

Pastaj pashë tokën deri një bishë tjetër, e cila kishte dy brirë që u ngjanin atyre të qengjit, por fliste si një dragua.

13:12

Ajo ushtronte gjithë pushtetin e bishës së parë përpara saj dhe bënte që dheu dhe banorët e tij të adhurojnë bishën e parë, së cilës plaga vdekjeprurëse u shërua.

01:13

Ai kryen shenja të mëdha, madje edhe duke e bërë të zbresë zjarr nga qielli mbi dhe në prani të njerëzve.

13:14

Ai mashtronte banorët e dheut me anë të shenjave që ato ai u dhënë për të bërë në praninë e bishës, duke u thënë banorëve të dheut t’i bëjnë një figurë bishës që ishte plagosur nga shpata dhe jetuar .

13:15

Dhe atij iu dha frymë figurës së bishës, aq sa figura e bishës të flasë dhe të bëjë që të gjithë ata që nuk e adhuronin figurën e bishës, të vriteshin

13:16

Veç kësaj bëri që të gjithëve, të vegjël e të mëdhenj, dhe të pasur dhe të varfër, të lirë dhe skllevër, t’u vihet një damkë në dorën e tyre të djathtë ose mbi ballin e tyre,

01:17

dhe që askush të mos mund të blinte ose të shiste, po të mos kishte damkën, emrin e bishës ose numrin e emrit të saj.

01:18

Këtu është urtia. Ai që e ka kuptuar të llogaritur numrin e bishës. Sepse është numri i njeriut, dhe numri i tij është gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë.

Burim

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

Libri i Zbuleses KAPITULLI 16

 

16.1

Dhe dëgjova një zë të madh nga tempulli që u thoshte të shtatë engjëjve: Shkoni dhe derdhni mbi dhe kupat e zemërimit të Perëndisë.

16:02

I pari shkoi dhe e derdhi kupën e vet mbi tokë. Dhe ulçerë malinje dhe e dhimbshme goditi njerëzit që kishin damkën e bishës dhe ata që adhuronin figurën e saj.

16:03

Pastaj engjëlli i dytë e derdhi kupën e tij në det, dhe u bë gjak si i një të vdekuri dhe çdo qenie e gjallë vdiq, çdo gjë në det

16:04

Edhe engjëlli i tretë e derdhi kupën e tij në lumenj dhe në burimet e ujërave. Dhe u bë gjak.

16:05

Dhe dëgjova engjëllin e ujërave duke thënë, Ti je i drejtë, o Zot, dhe ishe, o Shenjti, sepse ke gjykuar në këtë mënyrë.

16:06

Ata kanë derdhur gjakun e shenjtorëve dhe të profetëve, dhe ti u dhe atyre të pijnë gjak: ata janë të denjë.

16:07

Unë dëgjova për altarin them, Po, o Zot, Perëndi i plotfuqishëm, gjykimet e tua janë të vërteta dhe të drejta.

16:08

Dhe engjëlli i katërt e derdhi kupën e tij mbi dielli. Dhe iu dha atij të djegë njerëzit me zjarr;

16:09

Dhe njerëzit u dogjën nga një nxehtësi e madhe dhe ata blasfemuan emrin e Perëndisë që ka pushtet mbi këto plagë, dhe nuk u penduan që t’i japin lavdi atij.

16:10

Dhe engjëlli i pestë e derdhi kupën e tij mbi fronin e bishës. Dhe mbretëria e tij u mbulua me terr, dhe njerëzit kafshonin gjuhët e tyre nga dhembja,

16:11

dhe blasfemuan Perëndinë e qiellit për shkak të dhembjeve të tyre dhe ulçerët e tyre, dhe nuk u penduan për veprat e tyre.

04:12

Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij në lumin e madh Eufrat. Dhe uji i tij u tha, se mënyra e mbretërve që vijnë nga lindja e diellit.

16:13

Dhe pashë nga goja e dragoit dhe nga goja e bishës dhe nga goja e profetit të rremë, tri frymë të ndyra si bretkosat.

16:14

Sepse në fakt janë fryma të demonëve që bëjnë mrekulli, që shkojnë te mbretërit e të gjithë botës, që t’i mbledhin për luftën e ditës së madhe të Perëndisë së Plotfuqishëm.

04:15

Ja, unë po vij si vjedhës. Lum ai që rri zgjuar dhe ruan rrobat e veta që të mos ecë i zhveshur dhe të duket turpi i tij! –

16:16

I mblodhën në një vend të quajtur në gjuhën hebraike Armageddon.

16:17

Pastaj engjëlli i shtatë e derdhi kupën e tij në erë. Dhe ai doli nga tempulli, nga froni, zë të lartë duke thënë: U bë!

04:18

Dhe kishte vetëtima, dhe zëra, dhe bubullima, dhe një tërmet i madh, si kurrë nuk kishte pasur qëkurse u bënë njerëzit mbi tokë, tërmeti aq e madhe

16:19

Dhe qyteti i madh u nda në tri pjesë dhe qytetet e kombeve ranë, dhe Perëndisë iu kujtua Babilona e madhe, që t’i japë kupën e verës së zemërimit të tij të zjarrtë.

04:20

Dhe çdo ishull iku, edhe malet nuk u gjetën.

04:21

Dhe breshër i madh, çdo gur me peshë prej një talenti, zbriti nga qielli mbi njerëzit; edhe njerëzit blasfemuan Perëndinë për plagën e breshërit, sepse plaga e tij ishte e madhe.

Burim

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Shëndet

.

Punëtorët e orës njëmbëdhjetë

.

Shëmbëlltyra e orës njëmbëdhjetë:
. Mateu (20:1-16)

Jezusi u tha këtë shëmbëlltyrë:


Mbretëria e qiejve i ngjan një mjeshtër që doli në mëngjes për të pajtuar me mëditje punëtorë për vreshtin e vet.


Ai filloi të bien dakord me ta në pagën e një monedhë për ditë, i dërgoi në vreshtin e vet (…)


Pak para përfundimit të ditës, doli përsëri dhe gjetur punëtorë të tjerë.


Ai u tha atyre: « Pse keni qëndruar atje gjithë ditën duke mos bërë asgjë? »


Ata iu përgjigjën: « Sepse askush nuk na ka marrë me mëditje.

« Ai u tha atyre: » Shkoni edhe ju në vreshtin tim « .

Kur u ngrys, secili ka marrë pagën e tij. 

 

Ata që mbërriti vonë në ditën e mori një monedhë argjendi …


Ata që filloi herët në mëngjes ka marrë të njëjtën gjë … dhe ata récriminèrent kundër zotit të domain:


« Ata nuk erdhën për një orë pune dhe për t’u dhënë atyre të barabartë me ne që kanë bartur barrën e ditës dhe vapën! » Por zoti përgjigjur i tha njerit prej tyre: « Mik, unë nuk po të ha hakun. 

 

A nuk jeni dakord me mua për një denar? 

 

A nuk kam të drejtë të bëjë atë që unë dëshiroj me timen? A do të shikojmë me një mosbesim, sepse unë jam i mirë? « 

Ose artikuj

Bisha ËSHTË VATIKAN pas fillimit të Benedikti XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Të dashur Vëllezër e motra në Krishtin Jezus

.

Le të shikojmë në Vatikan dhe sidomos duke parë çfarë do të bëhet ish ynë Papa Benedikti XVI.

Dhe na kujtojnë se vetëm Jezu Krishti mund të hiqni barrën e udhëzues kishës Papa dhe vetëm Jezu Krishti mund të kapërcejë dhe humbjen bishën, dragon, të profeti i rremë dhe dhjetë mbretër.

Dhe ne gjithashtu të kapërcyer kishën me Zotin tonë Jezu Krisht.

Së shpejti ajo është kapitulli 14 i librit të apokalipsit do të bëjë dhe sipas mendimit tim ajo është Festa e bori 2015, unë le të lexoni dhe të mendoni për jetën tuaj, por mos harroni para se të zgjedhin rrugën tuaj për të lexuar artikullin tim Link  Dare besim te Zoti dhe Jezu Krisht!

14:01

Shikova, dhe ja, një mish qengji qëndroi në malin e Sionit, dhe bashkë me të njëqind e dyzet e katër mijë njerëz, që ka emrin e tij dhe emrin e Atit të tij të shkruar mbi ballin e tyre.

14:02

Dhe dëgjova një zë nga qielli si gjëmimi i ujërash dhe si gjëmimi i një bubullime të madhe; dhe zëri që dëgjova ishte si ai i harpistëve qesteve tyre.

14:03

Ata këndonin një këngë të ri përpara fronit, përpara katër qenjeve të gjalla dhe përpara pleqve. Por asnjë nuk mund ta mësonte kantikun përveç të njëqind e dyzet e katër mijë, të cilat ishin shpenguar nga toka.

14:04

Ata janë ata që nuk janë ndotur me femra; janë në fakt të virgjër, që ndjekin Qengjit, kudo që ai shkon. Këto ishin shpenguar ndër njerezit, duke qenë fryti i parë për Perëndinë dhe Qengjin;

14:05

Edhe në gojë të tyre nuk u gjet asnjë mashtrim, sepse janë pa faj.

14:06

Pashë një engjëll tjetër që fluturonte në mes të qiellit dhe që kishte ungjillin e përjetshëm, që të predikoj për ata që banojnë mbi dhe, për çdo kombi, dhe fisi, dhe gjuhe, dhe populli.

14:07

Ai tha me zë të lartë, Ki frikë nga Perëndia dhe t’i japë atij lavdi, sepse ora e gjyqit të tij erdhi; dhe adhurojnë atë që bëri qiellin, dhe tokën, detin dhe burimet e ujërave .

14:08

Dhe një tjetër, një engjëll i dytë, e ndjekur, duke thënë: Babilonia ra, është i rënë, Babilona e madhe, e cila bëri të gjitha kombet të pirë nga vera e mërisë së kurvërimit të saj!

14:09

Dhe një tjetër, një engjëll i tretë shkoi pas tyre duke thënë me zë të madh, Nëse ndokush adhurojnë bishën dhe figurën e saj dhe merr damkën mbi ballin e vet ose mbi dorën e vet,

14:10

ai vetë edhe do të pijë nga vera e zemërimit të Perëndisë është derdhur pa përzierje në kupën e zemërimit të tij dhe do të mundohet me zjarr e squfur përpara engjëjve të shenjtë dhe përpara Qengjit.

14:11

Dhe tymi i mundimit të tyre ngjitet në shekuj të shekujve, dhe ata të kenë prehje ditë e as natë, që adhurojnë bishën dhe figurën e saj dhe kushdo që merr damkën e emrit të saj.

02:12

Këtu është qëndrueshmëria e shenjtorëve janë ata që zbatojnë urdhërimet e Perëndisë dhe besimin e Jezusit.

02:13

Dhe dëgjova një zë nga qielli që thoshte: Shkruaj: Lum të vdekurit që vdesin në Zotin! Po, thotë Fryma, që të prehen nga mundimet e tyre, për veprat e tyre t’i ndjekin ata.

14:14

Shikova, dhe ja, një re të bardhë, dhe mbi re e ul ngjashëm me një Bir njeriu, i cili kishte mbi krye një kurorë të artë dhe në dorë një drapër të mprehtë.

02:15

Një engjëll tjetër doli nga tempulli, duke i thirrur me zë të madh atij që ulej mbi re, zëri dorë mbi drapërin tënd dhe korr, sepse ora që të korrin ka ardhur, sepse të korrat e dheut janë pjekur.

02:16

Atëherë ai që ulej mbi re fut në drapërin e tij mbi tokë. Dhe dheu u korr.

02:17

Një engjëll tjetër doli nga tempulli që është në qiell, duke mbajtur dhe ai një drapër të mprehtë.

14:18

Dhe një engjëll tjetër, që kishte pushtet mbi zjarrin, doli nga altari dhe i thirri me zë të madhe atij që kishte zërin e mprehtë drapër, duke thënë: shtyhem në drapërin tënd të mprehtë dhe vil bistakët e vreshtit toka, për rrush e saj janë plotësisht të pjekur.

02:19

Dhe engjëlli fut në drapërin e tij mbi tokë. Dhe voli vreshtin e dheut, dhe e hodhi në rrushit të mëdha të verës të zemërimit të Perëndisë.

02:20

Dhe voza u shtrydh jashtë qytetit, dhe doli gjak i mushtit të butit, madje edhe deri te frerët e kuajve, për një distancë prej 1600 stadium.

Zoti shikojnë mbi secilin prej nesh dhe na dha bekimin e tij

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.