ALARM FORCE IMAN DALAM CINTA YESUS KRISTUS

arbreciel

.

Tuhan mengumumkan kepada manusia sejak penciptaan manusia bahawa dunia « Bumi » mempunyai kehidupan yang dan kemudian ia akan dibinasakan pada akhir penghakiman terakhir.

.

Allah berkata di dalam kitab oleh para nabi dan satu-satunya anaknya Yesus Kristus apa yang akan berlaku di akhir zaman dan seterusnya.

.

Selepas akhir zaman, Yesus Kristus secara fizikal akan turun ke bumi untuk memerintah selama seribu tahun, sehingga hari kiamat dan kemudian beberapa akan disimpan dan akan hidup selama-lamanya di bumi yang baru dan yang lain akan pergi ke neraka.

.

Yang luar biasa kerana ia mungkin kelihatan, setelah dua ribu tahun menunggu, kami mendapati bahawa nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda amaran tentang kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus telah dibuat dalam kuasi-totalitas mereka dan orang-orang yang belum dibuat, adalah sedang digenapi.

.

Ini adalah kenyataan berdasarkan fakta dan disahkan sejak selesainya tanda-tanda awal ialah pembentukan negara Israel 14 Mei 1948.

.

Sejak tarikh itu dalam masa kurang daripada 70 tahun semua ramalan dan tanda-tanda dari kedatangan Yesus Kristus Alkitab lakukan.

.

Perlu diingatkan bahawa matematik tidak mungkin bahawa semua nubuatan Alkitab dan tanda-tanda yang dapat dicapai pada masa yang sama dalam tempoh masa yang pendek.

.

Ini sama sekali tidak termasuk peluang!

.

Apabila anda telah dikecualikan yang mustahil dalam keadaan yang ia adalah seperti tidak mungkin kerana ia mungkin kelihatan tidak hipotesis yang paling mungkin tapi kenyataan.

.

Kerana ia adalah mustahil secara matematik bahawa peluang membolehkan pencapaian dalam masa yang singkat (kurang dari 70 tahun) dari banyak ramalan-ramalan dan tanda-tanda Alkitab mengumumkan ribuan tahun sejak kedatangan Yesus Kristus « Mesias »

.

Pulangan dekat Yesus Kristus telah menjadi realiti dan tidak senario yang mungkin.

°

ob_ecc958_10241985

.

Oleh itu, kita boleh bercakap tentang kepastian pulangan dekat Yesus Kristus.

.

Kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus berhubungan baik generasi kita.

.

Ia adalah suatu kepastian tetapi semua orang bebas untuk mengabaikannya.

.

Analisis peribadi saya dibuat memandangkan kepelbagaian nubuat Kitab Injil dan tanda-tanda yang dibuat sejak 14 Mei, 1948, dan peningkatan eksponen sejak 29 September, 2008, …

.

(Tarikh Aku telah memilih dalam analisis saya sebagai tarikh bermula dari pengumuman minggu lepas oleh nabi Daniel dan secara khusus tarikh mula dari tujuh tahun terakhir sebelum kembali fizikal Tuhan kita Yesus Kristus)

.

… Dipimpin saya untuk mengesan kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus di antara 14 dan 15 September 2015.

Ini dalam jumlah menghormati ajaran Alkitab dan terutama Injil:

.Matthieu 24 ayat 36

.

Untuk hari dan saat itu tiada siapa yang tahu, malaikat-malaikat di sorga tidak, dan Anak, tetapi Bapa sahaja.

.

Baca artikel saya

KEMBALINYA YESUS KRISTUS MUNGKIN INI 14 ATAU 15 September 2015!SELAMA Perayaan Sangkakala-sangkakala  :

.

Pada sisi nubuat dan tanda-tanda, berita dunia menegaskan dengan kekuatan dalam semua bidang pulangan pasti akan berlaku dengan segera, Tuhan kita Yesus Kristus.

.

Malangnya, seribu kali Malangnya, lelaki dan wanita banyak; terutama di kalangan golongan muda, tidak lagi percaya kepada Tuhan, apalagi Yesus Kristus!

.

Bahkan banyak dari mereka yang mementingkan diri sendiri, sombong dan bermegah-megah, yang mabuk dalam hawa nafsu dan kesenangan berbuat jahat.

.

Kumpulan-kumpulan lain telah menyertai jihad untuk membunuh saudara-saudara kita dan semua orang yang memakai laluan mereka.

.

Kita hanya perlu melihat apa yang berlaku di Timur Tengah untuk melihat bahawa jelas perang Apocalypse « Perang Armageddon » telah mula sejak Mac 2012 di Syria.

.

Perlu diingatkan bahawa pemberontakan di Syria bermula setahun yang lalu, tetapi pemberontakan itu telah pergi ke fasa perang nyata Maret 2012 dengan ketibaan di Syria banyak jihad di seluruh dunia untuk melawan kekuatan yang ada untuk pengenalan umum di seluruh Timur Tengah Jihad.

.

Dalam analisis saya untuk kedatangan Yesus Kristus di bumi di antara 14 dan 15 September 2015, Perang dari Wahyu « Armageddon » bermula pada masa yang sama sebagai awal dari kesusahan yang besar dan oleh itu berlangsung hingga kembali Yesus Kristus, yang akan tamat setelah ia kembali ke Bumi.

.

Perang Harmagedon nampaknya telah mengambil satu dimensi baru dengan parti ini dari empat puluh negara terhadap tentera ini Jihadi « Negara Islam di Iraq dan Levant (EIIL) »

.

Kita juga harus memahami bahawa perang ini akan mendapatkan hari yang lebih buruk dari hari ke hari kerana kedatangan Yesus Kristus adalah seperti dalam sakit bersalin dengan semakin banyak kesakitan sehingga saat-saat akhir, yaitu bahwa Fizik pulangan di Bukit Zaitun di Yerusalem.

.

Pada masa ini, Israel, dan terutama Yerusalem, sudah menjadi subjek serangan pengganas oleh pejuang EIIL!

.

Yesus Kristus sebelum kembali secara fizikal di bumi perlu diteruskan dengan penghapusan gereja tidak dimaksudkan untuk menahan hari murka Allah yang harus terjadi sebelum kedatangannya.

.

Tetapi mana yang akan menjadi sebahagian daripada gereja pada hari pengangkatan!

Pernyataan iman:

.

Tak terhitung adalah mereka di dunia ini yang bukan Kristian.

.

Dan di antara orang-orang yang beragama Kristian, yang tak terhitung jumlahnya juga orang-orang yang tidak didiami oleh iman yang benar dan yang tidak mengikuti perintah-perintah Allah dan ajaran Yesus Kristus.

.

Keadaan yang mencemaskan ini diburukkan lagi oleh murtad yang benar-benar global.

.

Ini serius kerana banyak tidak lama lagi Yesus Kristus akan menghapus gereja-Nya dan banyak yang akan dikecualikan. Walaupun mereka yakin untuk mendapatkan tempat di gereja Yesus Kristus akan dihapuskan.

.

Kita perlu faham bahawa Yesus Kristus, Anak Allah, ada di sana dua ribu tahun, pada akhir tiga tahun dakwah, dihina, dimalukan, didera, disebat, disiksa, dihina dan akhirnya disalib.

.

Tetapi tidak pernah, tidak pernah, Yesus Kristus telah memusnahkan kami kerana ia menerima penderitaannya mati untuk keselamatan kita!

.

Dan kami, adik-adik tercinta dan adik-adik saya, berapa ramai di antara kita telah meninggalkan Yesus Kristus meninggalkan gereja-Nya!

.

Yesus bertanya kepada Petrus untuk membina gereja dan gereja adalah « Salah satu dan tidak boleh dibahagikan » ia dipanggil « Gereja Katolik »!

.

Banyak saudara-saudara kita masih belum meninggalkan gereja Katolik dan berfikir lebih dekat kepada Yesus Kristus, padahal sebenarnya mereka tidak mengakui dengan meninggalkan gerejanya.

.

Sudah tentu saudara-saudari yang sering didiami oleh satu kepercayaan yang benar dan yang benar-benar dipujuk untuk mengikuti dan, di sebuah gereja yang tidak setuju, jalan yang benar kepada Allah melalui Yesus Kristus.

.

Nyuwun pangapunten untuk mengatakan tetapi mereka salah! Untuk meninggalkan Gereja Yesus Kristus « Gereja Katolik » mereka meninggalkan Yesus Kristus telah menderita untuk keselamatan kita!

.

Yesus Kristus, ia tidak meninggalkan kita, ia menderita untuk kita sehingga nafas yang terakhir di kayu salib.

.

Tuhan kita Yesus Kristus menerima semua penderitaan untuk pengampunan dosa-dosa kita dan dengan itu membolehkan kita untuk masuk ke dalam Kerajaan surga dengan kasih-Nya dan tidak dengan pahala kita.

.

Jadi jika kita melakukan dosa, kita masih boleh menjadi sebahagian daripada gereja itu akan dikeluarkan jika kami meminta ampun kepada Tuhan, jika kita bertaubat dan meluruskan jika hidup kita.

.

Tetapi jika kita meninggalkan Yesus Kristus dan meninggalkan gereja-Nya « Gereja Katolik » sementara tidak sedar yang kita berikan kepada Yesus Kristus dan gereja-Nya tidak lama lagi akan dikeluarkan.

.

Sudah tentu saya faham bahawa ramai yang percaya bahawa mempunyai iman tanpa menjadi sebahagian daripada Gereja Katolik mereka akan mendapat manfaat dari penghapusan.

.

Saya beritahu mereka semua, termasuk pastor, panduan, imam yang menentang gereja dan pemimpin agama lain dari semua gereja-gereja di luar Gereja Katolik, mereka salah.

.

Ia akan menjadi jenayah untuk mencadangkan bahawa Kristus telah meninggalkan, meninggalkan gereja-Nya, mereka akan ada yang selamat dan orang-orang yang mengikuti mereka.

.

Daripada Gereja Katolik yang kudus tidak ada keselamatan!

.

.

.

Walau bagaimanapun,

Aku tahu dan sedar akan masalah yang besar dan tragedi yang dialami oleh Gereja Katolik selama beberapa dekad. Ia dimasuki oleh Freemason, oleh para rasul dari Lucifer, oleh orang-orang tanpa malu oleh pencari keuntungan dan bahkan pedophiles.

.

Aku tahu dan sedar bahawa Vatican jelas menjadi tempat antikristus.

.

Aku tahu dan sedar bahawa Yesus Kristus telah menjadi sekeping muzium di Vatikan.

.

Aku tahu dan sedar bahawa ada kemauan, mengikut arahan Vatican untuk semua pembantunya, ke gereja menyesuaikan diri dengan kehidupan moden, ini diterjemahkan ke dalam lebih penekanan di gereja-gereja pengakuan, kerang atau air suci dalam fon dan sekarang ada komuni tanpa pengakuan.

.

Aku tahu dan sedar tentang perbandingan memalukan ke gereja Katolik dengan agama-agama pagan dan makhluk penistaan ​​yang dilakukan di tengah-tengahnya.

.

Paus dan pembesar-pembesar untuk berpartisipasi dalam hari besar dengan tetamu dari agama lain untuk solat pagan di Basilika Santo Petrus di Roma.

.

Ya, saya tahu dan sedar bahawa Gereja Katolik suci kita hampir mati, dia dihina, didera, dihina, disiksa, dan malu bahawa dia akhirnya akan disalib seperti Tuhan kita Yesus Kristus.

.

Sudah tentu saya tidak bersetuju dengan kepausan yang ingin menyatukan semua agama dan membuat bilik-bilik dengan doa bersama dari semua agama.

.

Sudah tentu saya tidak bersetuju dengan kepausan yang ingin membuat nilai kemanusiaan baru Gereja Katolik. (Humanisme meletakkan seorang lelaki di tengah-tengah segala-galanya, sedangkan Gereja Katolik, ini adalah Allah yang merupakan pusat dari segala sesuatu) terdapat sedikit perbezaan! anda tidak dapat mencari!

.

Sudah tentu saya tidak bersetuju dengan anti-paus yang berjaya dari Jean dua puluh tiga yang enggan mematuhi permintaan Blessed Virgin Mary, menolak untuk mendedahkan pada tahun 1960 rahsia ketiga Fatima.

.

Senarai ini akan lama untuk menghitung semua perbezaan pendapat antara kepausan dan anggota sejati Gereja Kudus Katolik.

.

Walaupun semua perbezaan pendapat « dan mereka sangat banyak, » kita tidak boleh meninggalkan Gereja Katolik suci kita kerana ia adalah gereja yang asal yang telah dicipta oleh Pierre atas permintaan Yesus Kristus.

.

Gereja Katolik suci kita menderita Syahid di Akhir!

.

Kami mempunyai tugas sebagai orang Kristian dan tentera Kristus untuk menghadapi penyerang dan tidak berputus asa kerana Yesus Kristus tidak meninggalkan kita. Dia menderita untuk kita sampai nafas terakhir hidupnya.

.

Jadi untuk kasih Yesus Kristus dan Tuhan, anda harus tercinta saya kembali ke dalam Gereja Maha Suci Katolik. Ia adalah rumah kami dan keluarga kami.

.

Berbincang dengan paderi-paderi di akhir zaman, meminta air suci di kerang bersama dan berdoa kepada Tuhan kita untuk cepat kembali nya.

.

Kita berada di akhir zaman dan tiba-tiba seperti gangguan kuasa dunia ini akan bangun dengan pengangkatan gereja!

.

Ia akan menjadi terlalu lewat untuk diselamatkan!

.

Saya menjemput anda untuk membaca atau membaca semula perumpamaan tentang pekerja dalam jam ke-11.

.

.

Pautan ke perumpamaan tentang pekerja dalam jam ke-11: Matius Bab 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Seperti yang dapat difahami dengan membaca perumpamaan ini, namun masing-masing sedikit datang kepada Yesus Kristus dan anggota gereja-Nya yang tidak lama lagi akan dihapuskan.

                                                           

  Mea culpa

mea-potong

 

.

Nous vivons actuellement l’Apostasie de l’église et de la Foi, nombreux sont les Chrétiens qui ont quitté l’Eglise Catholique et encore plus nombreux sont ceux qui sont égarés sans Foi et sans église.

.

Ini adalah fakta dan dunia konkrit. Dan itu dramatik!

.

Hal ini dalam generasi yang kurang dari empat puluh tahun adalah jumlah yang terbesar dari mereka yang telah jauh dari Iman Allah dan Yesus Kristus.

.

Ia juga dalam penjanaan kurang daripada empat puluh tahun juga adalah mereka yang tidak mempunyai peluang untuk menjadi Kristian atau anggota Gereja Kudus Katolik.

.

Kami warga tua, kami tidak memenuhi peranan kita sebagai saudara besar dan telah meninggalkan saudara-saudara kami yang lebih muda dan beradik di pinggir jalan Iman.

.

Sudah tentu, permintaan maaf adalah seperti banyak seperti ada individu-individu yang bertanggungjawab.

.

Tetapi fakta-fakta yang ada dan mereka sangat konkrit dan nyata.

.

Golongan belia kita tidak tertarik dengan gereja dan ramai yang tidak tahu siapa Yesus Kristus!

.

Dan bahawa sesungguhnya, kesalahan kita, kita yang lebih tua.

.

Memanggil semua orang yang tidak percaya

Ateis

Kepada semua orang-orang yang tidak pernah datang kepada Yesus Kristus tahu bahwa Gereja Maha Suci Katolik akan menyambut anda jika anda mahu untuk menyertai.

.

Membaptis dalam air oleh seorang pendeta, oleh saudara atau saudari,

.

Minta Tuhan untuk memaafkan semua dosa-dosa anda dan membimbing anda dalam hidup anda,

.

Bertaubat dari segala dosa dan perbuatan jahat,

.

Luruskan hidup anda dan meminta Yesus Kristus melalui doa, untuk menjadi penyelamat dan mengalu-alukan anda di gerejanya.

.

Marilah berjalan bersama kami di jalan yang sempit Cinta, Iman dan kerendahan hati yang mengarah kepada Allah melalui kasih Yesus Kristus.

.

Rendah hati tetapi bangga dan bermaruah untuk menjadi Kristian dan masih dan tetap kuat dalam iman di Ibu Suci Gereja Katolik.

.

Perlu berhati-hati dalam api iman anda cukup terang untuk tinggal di dalam Gereja Yesus Kristus kerana ia tidak lama lagi akan dikeluarkan.

.

Hidup untuk selama-lamanya ada di dalam Yesus Kristus yang anda akan dapati.

.

Memanggil semua pastor Gereja Kudus Katolik

.

Imam

.

Sangat sungguh-sungguh, saya minta semua pastor dari Ibu Suci Gereja Katolik untuk mengambil jarak yang maksimum dengan kepausan yang teramat membawa gereja untuk jurang termasuk persekutuan dengan agama-agama lain dan menyebabkan tidak terkira banyaknya Kristian ke neraka.

.

Mengikuti kata hati dan menjadi lagi askar gagah berani dan kuat dari Yesus Kristus sebagai adik-beradik dan semua orang-orang yang ingin menjadi kita, mempunyai keperluan besar dari Anda.

.

Gereja itu mati dan dia memerlukan anda semua.

.

Matius 18 5.verset

Sebab Aku berkata kepadamu: Sesungguhnya selama belum lenyap langit dan bumi ini, ia tidak berpindah dari undang-undang satu iota atau satu titik, sebelum semuanya terjadi.

.

Ia adalah penting bagi memajukan dengan cepat,  « termasuk di jalan dan juga di pusat membeli-belah! «  Gereja Katolik dan kempen terancang pembaptisan, sehingga ramai di antara saudara-saudara baru dan saudara kita juga dapat disimpan.

.

Ada pembaptisan baptisan air, seperti pembaptisan hasrat dan darah, ia hanya penghujatan yang membawa kepada Lucifer semua orang yang menerima semua mereka yang memberi dan mereka yang mengenali .

.

Gereja Katolik suci kita harus menemukan kembali nilai-nilainya, dogma dan iman.

.

Anda dan Vicars Gereja Kudus Katolik, Saints Askar Yesus Kristus Anda juga harus bangun dan bekerja dalam keadaan kecemasan untuk membawa kawanan domba hilang.

.

Yesus Kristus akan datang tidak lama lagi dan akan meminta kita semua akaun!

.

Bahawa anda bertindak balas kepada kedatangan Tuhan?

.

Semua panggilan ke Saudara-saudara kami

Yesus Kristus

kemanusiaan

Bersama-sama kita harus bertindak untuk memberi hidup dan makna dengan ajaran Tuhan kita, Master dan Raja Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan.

.

Kedatangan Yesus Kristus seolah-olah akan berlaku dan hidup baru menjanjikan bagi umat manusia.

.

Pemerintahan Yesus Kristus sudah dekat, ia akan mengambil masa seribu tahun dari kasih sayang, keamanan dan kemakmuran di seluruh Bumi.

.

Tetapi untuk hidup alaf ini kasih sayang dan kebahagiaan dengan aman dan makmur, kita dapat diselamatkan oleh Yesus Kristus.

.

Beberapa akan disimpan dan akan dikeluarkan kerana mereka menghadiri majlis hari perkahwinan Anak Domba.

.

Ia akan menjadi satu perjanjian yang kekal nyata bahawa Yesus Kristus akan mendirikan dengan semua anggota gereja, ia telah dikeluarkan.

.

Beberapa orang lain akan disimpan tetapi mereka perlu terlebih dahulu menghadapi tempoh yang terakhir dari kesusahan yang besar, pulangan fizikal Tuhan kita Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun di Yerusalem

.

Mereka harus menahan godaan para rasul Lucifer dan bertahan penganiayaan terhadap orang-orang Kristen yang belum dikeluarkan.

Link

.

Melarikan diri dari semua agama-agama palsu yang menarik anda ke dalam jurang dan neraka.

.

Kembalilah atau di Gereja Maha Suci Katolik, walaupun tragedi dan semua serangan itu mengalami rasul Lucifer.

.

Kita mesti mempertahankan Gereja Katolik kerana ia adalah rumah Tuhan kita Yesus Kristus dan oleh itu ia juga adalah rumah kami.

.

Ia juga akan menjadi rumah semua saudara-saudara kita baru-saudara, yang datang kepada Kristus dengan baptisan air, permintaan ampun dan bertaubat, yang meluruskan kehidupan mereka dan bertanya kepada Yesus Kristus melalui berdoa kepada menjadi penyelamat dan Tuhan mereka untuk membimbing kehidupan mereka.

.

Mereka kemudian akan menerima Roh Kudus Allah dan menjadi Anggota Gereja Maha Suci Yesus Kristus!

.

Masa yang jauh lebih serius dan penting daripada yang anda boleh bayangkan, Yesus Kristus akan datang tidak lama lagi dan kembali ia menemukan sebuah gereja yang bersatu atau dia akan mencari lelaki dan wanita bertengkar jubah.

.

Tidak mengambil bahagian dalam semua perselisihan ini yang memelihara iman orang-orang Kristian dan kanan dan jalan yang benar, Cinta, Kedamaian, Baik dan rendah hati bahawa kita dikesan Yesus Kristus dan kepada Tuhan.

.

Kita lihat sehari-hari tentang kekejaman yang sedang dilakukan terhadap saudara-saudara kita khususnya di Timur Tengah dan Afrika.

.

Kami berdoa bagi semua orang yang mati syahid kesusahan besar termasuk mangsa-mangsa yang tidak bersalah dari jihad.

.

Ikuti berita dunia kerana ia adalah jam Hari Akhir.

.

Yesus Kristus akan datang tidak lama lagi dan kembali ke Bumi, beliau akan meminta kita semua akaun!

.
Untuk memahami lebih baik membaca Matius bab 25.

Link

Akhir Zaman

.

Bayaran kecil di sangat menarik dan kami Homoseksual Francis Pope!

Video di Spanyol pada homoseksual

Perlu diingatkan bahawa kita semua adalah orang-orang berdosa dan bahwa Allah mengampuni, melalui pengorbanan Yesus Kristus kepada semua orang yang meminta ampun, yang bertaubat dan meluruskan kehidupan mereka.

.

Orang lain yang tidak bertaubat, mereka tidak akan menjadi sebahagian daripada gereja akan dihapuskan.

.

Ia adalah suatu kepastian, tapi kita tidak boleh menilai mereka untuk tidak dihakimi.

.

Namun kita tidak boleh menerima homoseksual yang diakui oleh gereja sebagai seksualiti yang normal dan semula jadi kerana Alkitab melarangnya.

.

Jelas Paus bagi pihak Gereja resmi mengakui homoseksual sebagai seks semula jadi.

.Agissant Dan bertentangan dengan ajaran Allah dan Yesus Kristus.

.

A denier kata kecil dalam artikel ini.

 

Kita semua orang-orang berdosa!

Jadi jangan malu dengan dosa-dosa anda. 

 

 

Mulakan dengan menyesal dan bertaubat telah melakukan.

.

Minta Tuhan untuk pengampunan dan meluruskan hidup anda.

.

Jika anda telah jatuh ke dalam dosa, kemudian bangun, anda pasti akan datang lagi dan lagi, tetapi apa yang penting adalah untuk meningkatkan, menyesal, untuk meluruskan hidupnya dan kembali ke jalan yang benar!

.

Adakah anda mengakui pernah dipukul!

.

Allah akan sentiasa menyertai kamu sehingga anda meminta dia untuk memaafkan anda selagi anda bertaubat dari dosa-dosamu.

.

Kami berjalan adik-adik tercinta dan adik-adik saya di dalam Kristus di jalan yang sempit cinta dan keyakinan yang membawa kepada Tuhan.

.

Dan jatuh banyak!

.

Kita seperti bayi yang baru lahir belajar berjalan.

.

Kita harus menerima kami jatuh, bangun dan pergi.

.

Oleh itu, kita menjadi anak-anak Allah dengan belajar dari kesalahan-kesalahan kami, dosa-dosa kita dan kesalahan kita sebagai bayi yang sedang belajar untuk berdiri dan berjalan dan kemudian menjadi Lelaki dan Wanita.

.

Jauhi dari kejahatan dan godaan

Usir dari pikiran kebencian dan dendam anda,

Live in Love dan Perdamaian

Dan Allah akan membimbing anda sepanjang hidup anda,

Jika anda bertanya kepada dia.

 

Saya bertanya kepada anda semua, saudara-saudara terkasih dalam Yesus Kristus, sila beredar di seluruh dunia artikel ini dan berkomunikasi alamat blog kepada semua kenalan anda.

.

https://victorpicarra.wordpress.com/

.

Masa yang terus berdetak dan Tuhan kita  perlu setiap daripada kita untuk menyebarkan berita « Yesus Kristus akan datang tidak lama lagi »

.

Anda boleh melihat semua entri blog dengan link ini.

.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

.

Peace, Love dan kegembiraan di hati dan di perapian pada menjangkakan pengangkatan gereja untuk beberapa dan untuk orang lain pulangan fizikal ke Bukit Zaitun Tuhan dan Tuan kita, Yesus Kristus, kami Raja, yang merupakan satu-satunya anak Tuhan.

Semoga Allah membimbing anda dan memberkati anda semua

Pemenang

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :