LA INDIGNACIÓ FINAL ÉS DÉU!

Milers de milions de cristians en el món!

 

Un podria pensar, dir i dir fins i tot que l’ensenyament de Jesucrist portava una gran quantitat de bons fruits!

lluitar-2-349x197

I no obstant això, no és així!

 

Certament, l’església a través de dos mil anys de la seva història, ha fet molt per difondre la fe i per compartir els ensenyaments de Jesucrist a tothom, però també té moltes coses dolentes de ser perdonat.

 

És el mateix per a cada un de nosaltres, perquè tots som pecadors i que la nostra església és la nostra imatge.

 

És només mitjançant la presa de consciència dels nostres defectes, els nostres pecats, els nostres errors, els nostres errors i les nostres males accions; la nostra petició de perdó a Déu i al nostre penediment sincer que podem avançar a la dreta, camí correcte i virtuós d’amor que va fer a Jesucrist ia Déu.

 

És el mateix per a la nostra església, que les seves accions i posicions en la història del món no sempre han estat als ensenyaments de Jesucrist.

 

No obstant això després de Papa Papa fins al 11 febrer 1929 (data del Tractat de Letrán), l’església ha seguit més o menys els passos de Jesucrist.

 

lapidació

Com va dir Jesucrist durant la lapidació d’una dona infidel:

 

« El que estigui sense pecat, que tiri la primera pedra! « 

 

A més, és millor per a tots nosaltres preguem i prego el perdó de Déu per tots els nostres pecats, però per ampliar a aquells a l’església i el seu veí.

 

Això no hauria de cap manera fer-nos cecs o fins i tot animar-nos a passar per alt els fets i conseqüències greus, fins i tot molt greus per al futur de la humanitat i de fe en el món.

 

En retrospectiva entenem que l’ultratge final fet a Déu va néixer amb la creació de l’Estat d’Vaticà pels Acords del Laterà 11 febrer 1929.

Itàlia es va alegrar d’escapar de les urpes del Papa!

 

Però el papat va haver de guanyar?

 

Per entendre-ho, cal remuntar-se a 1917 per a l’aparició de la Santíssima Verge als tres pastorets portuguesos i tercer secret en realitat mai va revelar que només coneixem el principi « , es conservarà sempre a Portugal el dogma de la fe …! «  I que aquest text era vint lignes.Mais tornarem més endavant.

 

El tercer secret va haver de ser revelat més endavant en 1960.

 

Sabem que el 1960 el Papa tot i les reiterades peticions de tot el món es va negar a revelar el secret.

 

Però el miracle de Fàtima no va ser reconegut per l’església en 1930 pel Bisbe de Leiria

–       13-10: El bisbe de Leiria diu aparicions veritables i aprova el culte oficial de la Verge De Fàtima.

http://it.mariedenazareth.com/15461.0.html? & L = 0

 

És important assenyalar que l’únic miracle del sol era tan obvi, tan important, tan especial i tal quantitat de testimonis de totes les classes (rics, pobres, periodistes, vicaris de les esglésies, creients, ateus i fins i tot just paletes) que era impossible que l’Església no reconeix oficialment l’aparició de la Santíssima Verge i dels secrets revelats!

 

Però el Vaticà ha estat sempre incòmode amb l’aparició de la Santíssima Verge a Fàtima pel famós tercer secret i terrible.

 

Tots els papes des de l’aparició de la Santíssima Verge a Fàtima van fer el que van poder per amagar aquesta propietat inquietant tercer secret.

 

El tercer secret era per ser llegit o bé la mort de Sor Lucía ( Lúcia de Jesus dos Santos ) nens portuguesos als quals la Santíssima Verge li va dir el terrible secret que no sigui posterior a l’any 1960.

Senyora de Fàtima Aparició 01

 

El 1960, el Papa Joan XXIII el deure que li correspon, a la Santíssima Verge i de Déu, per anunciar o per anunciar que el famós tercer secret i terrible que aquest aspecte s’ha formalitzat i reconegut com a cert.

 

I allà, bomba!

 

El Papa es nega la revelació de secret!

És com una mala pel · lícula!

Papa desobeir una petició de la Santíssima Verge!

Increïble, però cert!

« I això va ser canonitzat 27 abril 2014 amb l’aplaudiment de milions de cristians »

 

Joan XXIII va esdevenir un sant!

Estem somiant o més aviat malsons! 

Però no és la realitat dels fets!

 

Reprendre el fil de la reflexió,

Acords del Laterà també han estat una benedicció per al papat de prendre la seva independència de la pressió d’Itàlia, sinó també a tots els països del món.

En convertir en un petit Estat, el Vaticà va donar l’esquena a la vegada el naixement de l’Imperi Romà.

Un imperi no es mesura per la riquesa material, sinó per la quantitat d’Estat i sota la seva influència que exerceix sobre els súbdits.

Papes reis eren molt hàbilment llavors va imposar gradualment en el món.

Per a això, van decidir canviar les regles i els valors de l’església per seure així el seu poder i autoritat sobre el món.

És interessant observar que les temptacions de Satanàs a Jesús Crist en el desert era per convertir-se en rei de la terra, si adoraven a Llucifer!

I així es va crear un nou conegut com un consell  « del Vaticà 2 »

És 11 octubre 1962 sota Joan XXIII i va començar 8 desembre 1965 a Pau VI va acabar.

També és important assenyalar que aquest consell no és vàlida per falta de forma! Però el Vaticà, però, ha permès.

Les noves regles han estat creades pel Consell i que permetrien una nova orientació de l’Església.

Un darrere l’altre, els papes i després va treballar en el sentit dels valors definits pel nou consell i per tant sobretot  reconèixer totes les religions com veritables i col · locant l’home al centre de tot.

Van reconèixer « humanisme » com el primer valor religiós   que després es va convertir en el valor comú i universal per a tots els pobles de la Terra.

Això permetria als Papes per establir l’autoritat de la Santa Seu en el món sencer.

   

Així que Crist només tenia una habitació d’accessoris per al Vaticà!

 

Cal assenyalar també que el Papa Joan Pau 1 ª , va tractar d’oposar-se a l’imperi del Vaticà « nova Roma » Però després de només un mes del seu regnat misteriosament va morir quan ell era molt saludable!

 

La seva argot família d’un mitja!

 

El que és segur és que ell havia anunciat que prestar molta atenció a les finances i el banc del Vaticà.

 

El Vaticà faria home egocèntric i humanista, Joan Pau II, ha arribat a dir que Jesucrist i Déu estaven a tot el món i, per tant, tothom és Déu! »Només això!  »

 

L’anti-Crist va prendre oficialment possessió del Vaticà i es va asseure al tron ​​de Déu en 1960, quan el Papa es va negar a anunciar el tercer secret de Fàtima.

 

La Santíssima Verge, va voler informar més tard el 1960 que el nou Vaticà 2, podria causar la pèrdua de la fe per una apostasia general i permetre que Satanàs prengui possessió de la Santa Seu « El tron de Déu » al Vaticà

 

Avui només podem veure, però encara tenen el coratge d’obrir els ulls!

 

El començament del tercer secret comença amb aquesta frase es conservarà sempre a Portugal el dogma de la fe …!  

 

En vista del que sabem del passat i del present, podem fer una connexió i la comprensió a partir de l’inici de secret.

 

Aquí, per inferència, el contorn de la terrible secret havia anunciat Latres Senyora a Fàtima!

 

La pèrdua global de la fe!

 

La pèrdua dels valors cristians!

 

L’apostasia general!

 

La Fi dels Temps

i

Retorn de Jesucrist!

 

 

El tercer i últim secret que la Santíssima Mare de Déu li va dir durant la seva compareixença a Fàtima era, òbviament, la revelació de  »  La indignació ÚLTIM QUE POT FER A DÉU PER L’ESTAT A TRAVÉS DEL VATICÀ VATICÀ 2! « 

 

El que resultarà en conseqüència, el retorn de Jesucrist per salvar els seus fidels de l’església.

 

Vaticà 2 és una provocació Llucifer Jesucrist!

 

Llucifer està tan segur de si mateix que s’atreveix a insultar i provocar a Déu Jesucrist!

 

Tothom pot veure que el dogma de la fe s’ha mantingut sempre a Portugal i el fervor de la fe veritable mai es va anar del poble portuguès,

 

Però també és una apostasia mundial va colpejar al món i que la fe ha estat segrestat per l’anti-Crist que estava assegut al tron ​​de Déu al Vaticà.

 

Tothom pot veure que les profecies bíbliques i els signes que anuncien el retorn de Jesucrist, per realitzar tots els dies durant diversos anys amb el poder i la intensitat de cada vegada més gran i cada vegada més fort.

 

Déu ha fet un magnífic regal a cada home « lliure albir » perquè tothom pugui seguir el camí que ell va decidir fer la seva voluntat i el bo com dolent.

 

Ningú està obligat a venir a Déu o acceptar la vida eterna amb Jesucrist!

 

Déu vol que tots els homes se salvin. Però només si ho desitgen. Déu no vol esclaus els homes, en cas contrari no ens hauria donat el lliure albir.

 

Però per anar a Déu hi ha un sol camí. És Jesucrist!

 

Cruïlla Jesús

 

Jo sóc el camí, la veritat i la vida, ningú ve al Pare si no és amb mi!

 

Aquestes són les paraules de Jesucrist!

 

Així que l’única Església veritable és la Santa Església Catòlica, l’única veritable religió és el cristianisme. Com que van ser creats per Jesucrist.

 

Totes les altres Esglésies i totes les altres religions són falses esglésies i les religions falses que no poden conduir a Déu o abans del retorn de Jesucrist, o després del seu retorn.

 

Una paraula encara en la religió jueva.

Els Jueus s’han negat a Jesús Crist, hi ha dos mil anys per no reconèixer-lo com el Messies esperat i condemnat a mort pel dret romà.

Aquesta religió és una religió falsa i després no va arribar a ser, en qualsevol cas porta al poble jueu a Déu per aquest acte atroç.

DELICTE per al poble jueu van ser condemnats per Déu per drenar fins al final dels temps. I durant aquests dos mil anys, que va ser víctima dels pitjors sofriments.

Però 14 maig 1948, Déu es va apiadar de la gent jueva i va permetre que l’Estat d’Israel va ser recreat en un dia, i que la gent torni a viure a les seves terres ancestrals. « Israel »

Déu ha perdonat i fins i tot va donar la seva benedicció per al poble.

Però el camí cap a Déu i la vida eterna li ha canviat allà dos mil anys.

Ara és a través de Jesucrist que hem d’avançar per anar a Déu i no hi ha altre camí.

Així que veu a Déu pels jueus han de ser cristians!

.

Deixeu que la reflexió

Per tant, els nostres reis, papes han comès un sacrilegi i fins i tot un crim contra Déu en anunciar que totes les religions són vertaderes i condueixen a Déu!

Aquests Papa anti-crist va triar servir Llucifer ia negar a Jesucrist en negar els seus valors.

Joan Pau II fins i tot es va atrevir a seure en un seient papal que ell faci amb una gran creu invertida a la carpeta!

És evident que la creu invertida segueix sent el signe de satanàs!

creu invertida

Vanitat de Joan Pau II, portat a actuar com un torero a la sorra, que s’atreveix a desafiar ULTIMATE un genoll abans de la Torro!

 

Tots els pobles de la terra han vist aquestes imatges amb els ulls tancats  !

 

Per completar aquesta reflexió 

El nostre últim Papa Francois és aquell pel qual el càstig ve!

 

Les primeres paraules públiques del Papa Francis, el nom, la nit de la seva elecció al papat, eren « Vostès van venir per mi prop de la fi del món! « 

Bé servicial i periodistes molt complaents explicat que l’argentí estava lluny i tan a prop de la fi del món!

 

Això no té sentit!

 

 

La realitat és que Francis, el nom, és un home intelligeant i ell sap que en el seu nou càrrec s’analitzaran i es pelen totes les seves paraules.

 

El fet que les seves primeres paraules al · ludeixen a la fi del món no és trivial.

Això demostra clarament el món ho sap. Ell és conscient dels temps bíblics que vivim i que aviat inexorablement conduir al retorn de Jesucrist.

Al mateix temps que ens mostra que ell ha escollit el seu costat, el de « Llucifer »  com diu res sobre els signes i profecies bíbliques que anuncien l’imminent retorn del Senyor Jesucrist.

Clarament observem durant la fase final de  la major atrocitat fet a Déu per la canonització de Joan XXIII i Joan Pau II, el Papa Francisco i l’ex-Papa Benet XVI va triar  « Llucifer » i va negar  Jesús Crist.

 

També els meus germans i germanes en Jesucrist estimats, ha de triar el seu camí.

 

Tens gust ovelles segueixen la multitud i caminar a Llucifer a la gran i bella avinguda dibuixada pel Concili Vaticà 2 o li obrirà els ulls a caminar a la dreta, a la dreta i el camí virtuós que rastrejat Jesucrist que condueix a Déu i la vida eterna.

 

Obre els ulls! Pregueu, doncs, que no és massa tard per venir a Jesucrist!

 

Des abril 27, 2014 estem esperant el càstig de Déu serà l’última part dels últims temps i les grans tribulacions que vivim des del 29 de setembre de 2008. (Veure meus articles anteriors).

 

Preguem meus estimats germans i germanes en Jesucrist, perquè els nostres noms no són esborrats del llibre de la vida!

 

Preguem també pels nostres papes, que igual que nosaltres som pecadors.

 

Ore perquè els dos restants (Francois Benoit XVI i nom) fan penitència i tornar al camí correcte de Jesucrist.

 

La seva penediment podria salvar milions d’ànimes i suavitzar el càstig de Déu.

 

Jesucrist és a la porta, ara al lleva ràpidament la seva església que vull que el major nombre de cristians és part.

Credo / Crec en Déu

Crec en Déu, Pare totpoderós, creador del cel i de la terra.

I en Jesucrist, únic Fill, el nostre Senyor, 

qui va ser concebut per l’Esperit Sant, nascut de la Verge Maria, 

patí sota el poder de Ponç Pilat, fou crucificat, va morir i fou sepultat, 

davallà als inferns, ressuscità el tercer dia d’entre els morts, 

Va pujar als cels, 

seu a la dreta de Déu Pare Totpoderós, 

Ell vindrà a jutjar els vius i els morts. 

Crec en l’Esperit Sant, 

la santa Església Catòlica, 

la comunió dels sants, 

el perdó dels pecats, 

la resurrecció de la carn, 

a la vida eterna. 

Pel que és.

 

 

 

 Pare nostre

Pare nostre, que esteu en el cel

Deixeu que el seu nom sigui santificat.

Vingui el teu Regne.

Es faci la teva voluntat a la terra com al cel.

El nostre pa de cada dia.

I perdoneu les nostres culpes, així com nosaltres perdonem

als nostres deutors.

I no ens deixis caure en la temptació.

Mas lliura’ns del mal.  

Pel que és.

Feliç aniversari a la seva aparició a Fàtima Mare de Déu

Ave Maria

Déu vos salve Maria, plena de gràcia

el Senyor és amb tu.

Beneïda sou vós entre les dones i Jesús

el fruit del teu ventre és beneït.

Santa Maria, Mare de Déu,

pregueu per nosaltres pecadors,

ara i en l’hora de la nostra mort.


Pau, amor i alegries en els cors i llars a l’espera de la vinguda de nostre Senyor Jesucrist.

 

Els convido a veure aquest video

Bloc del Foi.fr

 

 

 

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :