Domnia lui Isus – Domnul Hristos vine!

arme

 

Isus Hristos este la ușă, după două mii de ani de așteptare, găsim că profețiile anuntand întoarcerea sa au fost îndeplinite în generația noastră din 14 mai 1948.

Aceasta este data de la crearea statului Israel, care a marcat începutul întoarcerea poporului evreu în Israel pe pământul strămoșilor lor.

În anul șaptezeci conformitate cu o profeție a lui Isus Hristos, templul din Ierusalim a fost distrus, iar evreii împrăștiați în întreaga lume până la sfârșitul timpului.

 

Crearea statului Israel a fost astfel primul semn biblic al vremurilor din urmă!

.

Vom vedea in acest articol consecințele pentru omenire a anunțului și revenirea lui Isus Hristos pe Pământ.

.

I DECLARAȚIE

Ce vremuri trăim!

Vedem lumea ca cadru nostru de referință și propria noastră scară de valori.

 

Ca noi toți, scara mea de valori a luat forma treptat după nașterea mea.

 

Este în Portugalia 17 iunie 1952 în jurul valorii de la Lisabona am venit în lume.

 

Când am fost de cinci părinții mei au emigrat în Franța, unde am crescut și viața mea în curs de dezvoltare cadru meu de referință.

 

Știam ori de par cărbune, case de spălare, șaibe haine, lămpi și chiar un post de radio cu cristal, realizat de tatăl meu.

 

Așa că am crescut cu revoluția tehnologică și monitorizarea evoluției acesteia.

 

Când părinții mei de la începutul anilor ’60 au cumparat televiziunile noastre primele lămpi  « alb-negru » , vă asigur că la acel moment a fost o adevărată revoluție în case franceze, iar oamenii au fost deja vorbesc despre colonizarea Lunii !

 

Am văzut de la cincizeci, cum ar fi cele de vârsta mea și unele mai vechi, toate schimbările de viață, tehnologie, dar, de asemenea, a societății.

 

Este în afară de la acel moment (50 de ani), care tehnologia a luat un salt uriaș cu crearea primul computer în 1948.

 

(Pentru detalii, vezi articolul meu):

MESAJ PENTRU TINERET ÎN SPATELE ISUS HRISTOS

 

Da, am participat la cat mai multe această revoluție tehnologie incredibilă.

 

Dar, din păcate această revoluție tehnologică a fost dereglementate în mână cu matriță și companiile revoluție, dar, de asemenea, datele demografice globale

 

De la sfârșitul anilor ’40 la 70 de important pentru societatea a fost de a oferi de lucru pentru toate « bărbați și femei » , astfel încât toți cei implicați în această evoluție colectivă și necesar societății postbelice și plătește rodul revoluțiilor tehnologice, cheltuielile și costurile astronomice de reconstrucție după al doilea război mondial.

 

A fost epoca de meserii mici, cum ar fi stantare de autobuz și bilete de metrou.

 

Creșterea demografică a ajuta compania înmulțit crearea locurilor de muncă pentru toate pentru a participa la efortul colectiv de a beneficia de progresele tehnologice.

 

Băncile au avut un rol foarte important în finanțarea de proiecte industriale și individuale.

 

Aș spune chiar că fără bănci, multe proiecte tehnologice și industriale care era ar fi rămas la stadiul de proiect.

 

Acești ani de « ocupare deplină » 30 glorios nume au fost, de asemenea, cunoscut în Franța de către sloganul « Metro-Boulot-Dodo »

 

Într-adevăr, acest marș neîngrădit de tehnologie în cele din urmă a cântărit foarte mult pe familii, bărbați și femei au lucrat.

 

Angajarea pe scară largă a femeilor a fost printre alte consecințe de a crea o perturbare a obiceiurilor și a obiceiurilor societății.

 

Din păcate, multe cupluri separate de activitatea în cele din urmă au divorțat.

 

Acest fenomen a condus în timp o respingere a tinerilor pentru căsătorie și chiar pentru educație religioasă (Catehismul)

 

Copiii lăsați singuri atunci de multe ori mai multe ore pe zi au fost pradă ușoară pentru astfel perverși și au fost în imposibilitatea de a obține educație parentală și de familie care cadrul necesar pentru păstrarea cadrului de referință al valorilor familiale, religioase , socială și societală transmise în mare parte de familii și organizații bisericești peste generatii.

 

 Revoluția tehnologică a fost în cele din urmă, astfel un preț și că prețul a fost distrugerea familiei și de învățătura catolică!

 

Oricine poate vedea astăzi deteriorarea familiei și învățătura catolică.

 

Unii tineri din suburbiile marilor orașe cred că Isus Hristos este numele unui fotbalist profesionist !!!

 

Este pentru prima dată în Occident că revoluția tehnologică a început, dezvoltat și pe scară largă. Apoi, mai târziu, este în Asia, care a continuat.

 

Multe țări au rămas pentru o varietate de motive în afara acestui dezvoltare tehnologică în special în Africa și în Orientul dar și în unele țări din nordul planetei care au fost sub dominația fostei URSS.

 

Vedem astăzi că este în aceste țări qu’affluent aceste nenumărate« migranți », în speranța de a găsi o viață mai bună în țările occidentale numit avansate tehnologic.

 

Unele migranților în scurgeri lor mor pe drumurile exodului și altele înece în Marea Mediterană.

 

Mulți supraviețuitor exodul continuă să supraviețuiască mulți ani în Occident în mizerie sau foarte precară.

 

Și acest lucru este în cazul în care cea de a doua parte a prețului plătit revoluția tehnologică.

 

Oamenii din țările care s-au lăsat pe marginea acestei revoluții tehnologice sunt în imposibilitatea de a evolua și de a trăi în mare mizerie, în ciuda bogăției de exploatare a terenurilor și subsolurile țării lor de către alții care ia profiturile pe cheltuiala lor.

 

Mai aventuros lăsați aceste țări și, uneori, du-te cu femei și copii pe drumuri special în Europa în căutarea unei lumi mai bune.

 

Cei care nu sunt ucise pe drumurile confruntă deseori cu jafuri și violențe pe drumurile exodului.

 

Noi vieți sunt adesea realizate din mizerie, greutăți și nesiguranță.

 

În poveste, toate progresele tehnologice au luat ceva timp înainte de a face un profit generalizat pentru omenire.

 

Acesta a fost cazul în timpul revoluției industriale, în 19 -lea secolul care a creat inițial o mulțime de șomaj și mizerie înainte de crearea a milioane de locuri de muncă.

 

Dar generația noastră se confruntă cu o problemă majoră, care ne împiedică de la progresa și trage un interes general suficientă pentru întreaga umanitate și chiar ajuta pe cei în nevoie.

 

Aceasta este « trădarea » de   « Unii dintre politicienii noștri »  , care au promis în timpul alegerilor lor, să ne apărăm,   (noi oamenii)  pentru a ghida și de a gestiona națiunile noastre .

Inclusiv un om în Franța

 »  Giscard   »

Care, 03 ianuarie 1973, când a fost președinte al Republicii Franceze a adoptat o lege care impune statului să împrumute de la bănci pe piața internațională în loc de împrumut de la francezi și Banca Franței.

 

Proprietarii de mari bănci la nivel mondial, apoi au devenit stapanii lumii si au permis.

 

Au pus mâna pe banii de state și popoare și toți ne-a obligat să deschidă conturi bancare.

 

Salarii, prin lege, au fost, prin urmare, plătite prin cec și apoi transfer bancar.

 

Băncile oprit o dată pentru a fi util pentru societate pentru a deveni indispensabil pentru omenire.

 

Ei au devenit de plată reală și agențiilor de colectare care au în trecere un procent semnificativ de fiecare tranzacție, precum și cheltuielile bancare, comisioane bancare, comisioane de administrare și alte taxe.

 

Băncile nu mai avea un singur scop a fost de a face un profit mai mare și prin toate mijloacele!

 

Nu numai statul în datorii, dar, de asemenea cetățenii au fost șantajați de către bănci.

 

Acesta a fost cazul în Franța, dar, de asemenea, în cele mai multe dintre națiunile lumii.

 

Proprietarii de bănci internaționale mari au devenit stăpânii lumii au făcut prin eliminarea Națiunilor  »  Standardul de aur  «  , și nu au de a organiza, în condițiile legii, o cantitate de aur în ceea ce privește banii descoperit că au permis.

 

Fiind dator și, prin urmare, dereglementată în grabă nebună și căutarea frenetică pentru profituri scandaloase, chiar la crearea și comercializarea produselor bancare « toxice » (riscuri voalate greu profitabile si puternice).

.

Prin urmare, multe bănci au fugit pierderi drepte rezultată din păcate cu ei în toamna din 29 septembrie 2008 de mii de investitori și a pus milioane de familii pe străzi, în sărăcie și mizerie.

 

Cei care nu au fost forțate să închidă ușile au fost salvate prin simpla contabilitate în scopul de a ascunde eșecurile și ruine lor.

 »  Giscard   »

VGE

Cunoscut prin inițialele sale VGE

Legea 03 ianuarie 1973 cauzează

de toate datoriile noastre de stat.

 

Datoriile de stat, privat și bancar acumulate de la an la an, începând din 1973 pentru a ajunge la astfel de adâncimi care le-au devenit imposibil de a rambursa și ne împiedică să evolueze altfel decât prin noi datorii.

 

Omul a devenit francez fără să realizeze un sclav al timpurilor moderne.

 

În 2015, acestea sunt foarte mulți oameni pe pământ care au devenit sclavi prin datorii ale timpurilor moderne.

 

Mizerie și nesiguranță au devenit de multe de zi cu zi a familiilor din intreaga lume.

 

Întrebarea ne putem întreba cum și în ce direcție situația se va dezvolta!

 

Populatia lumii a fost de doua miliarde 500 milioane în 1950.

Ea este acum în 2015 la mai mult de șapte miliarde de oameni.

Populația lumii sa triplat aproape în doar 63 ani!

 

Dacă am fi avut aceste probleme de datorii și demografice, putem cu timpul rectifica situația și de a continua evoluția noastră socială.

 

Dar vai lucrurile sunt mult mai complexe!

 

Populație mai globală și mai mare ar trebui să creeze locuri de muncă, chiar mici meserii, cum ar fi bilete de autobuz și metrou ca perforare în anii ’60, astfel încât fiecare familie poate trăi în demnitate și să participe la efortul colectiv .

 

Acesta este rolul liderilor mondiali noastre la conducerea statelor de a pune în aplicare politici și mijloacele necesare pentru a schimba societatea noastră.

 

Dar ceea ce au făcut și ce fac ei?

 

Ei încredințat viețile noastre, economiile noastre și viitorul nostru la bănci, care au fost distruse de iluzii de grandoare și nu mai există din 2008 după accident New York doar de documente care împinge jocul maturitate și căderea finală de faliment!

 

Dar cel mai rău este că, pentru a permite funcționarea băncilor publice și private, care sunt aproape toate ruinate, băncile centrale emise cantități astronomice de bancnote « Virtual », a împrumuta băncilor de scrierile lui jocuri împotriva Multe datoriilor bancare « Toxic »,  că băncile centrale au convenit să depozit.

 

Ca băncile nu mai sunt depozite solvabile bilanțurile băncilor de stat, și posturile private au devenit inevitabile pe termen scurt!

 

Ghici cine va fi prezentat proiectul de lege …!

 

Până la această toamnă finală, băncile sângereze până la moarte toti clientii (bogați și săraci).

 

La locul de muncă proprietarii au doar un singur cuvânt « Economia » și, desigur, este prin reducerea salarii au realizează economii.

 

Este această generație care devine cel mai important din istoria omenirii;care au cea mai mare nevoie de ajutorul băncilor de a finanța un maximum de proiecte industriale și personale, pentru a depăși această creștere a demografice la nivel mondial, deoarece băncile se comporte răpitoare însetați de sânge care caută profit numai imediat la recupera suficienți bani pentru a întârzia colaps și faliment de depozit.

 

Ca întotdeauna când lucrurile merg prost, discordie sunt în creștere între bărbați și între state.

 

Acestea sunt apoi violență și războaie care înlocuiesc dialogurilor și negocierilor.

 

Aceasta este ceea ce vedem în fiecare zi, în special în țările din Africa, de Est și de Nord ale planetei, care sunt, de asemenea, aceleași cu cele care nu au experimentat expansiune tehnologică.

 

Este clar că societatea economic, politic, social și global este foarte critică.

 

Suntem chiar în pragul unui conflict militar global!

 

Ca nimic nu este simplu, se adaugă la toate aceste probleme, creșterea fanatismului islamic și dorința musulmanilor de a invada și de a converti lumea la Islam, chiar prin forță, inclusiv a terorismului sau ușor cu complicitatea unora oficialii noștri aleși.

 

Și dacă asta nu era de ajuns, aflăm că lumea a început să ne arate că există și ea face ce vrea! Din păcate, pe cheltuiala noastră!

 

Ploile torențiale, subțire, incendii, furtuni, cicloane, uragane, tsunami, cutremure și clima disconfort lovi zilnic lumea cu putere, putere și pe scară largă de mai mulți ani.

 

Și, ca în cazul în care natura a vrut să atragă și atenția noastră, vom vedea că în fiecare an, milioane de pești, păsări, animale sălbatice și creșterea animalelor mor subit pentru nici un motiv cunoscut din 2008.

 

Toate acestea sunt o realitate format un lanț independent de fapte, beton, reale și de fapt!

 

Înainte de astfel de realitate apocaliptic trebuie întâi să accepte ca o realitate foarte gravă, dar simplu de fapte naturale.

 

Dar avem nevoie, de asemenea, onestitate intelectuală să se uite dacă există o legătură și un punct comun pentru toate aceste rele care afecteaza omenirea cu putere în fiecare zi.

 

Și aici descoperim că este în Biblie, care este link-ul unic și comun pentru toate aceste nenorociri actuale ale omenirii.

 

Aceste momente, dificile și unice pentru Umanitate trăim sunt total compatibile cu profețiile biblice cu privire la perioada de cunoscut:  « End Times »,  care anunta la generarea va participa, ea va vedearevenirea lui Isus Hristos domniei sale de o mie de ani pe Pământ! 

 

 

Se pare cu totul uimitor și incredibil!

Dar,

Totuși, aceasta este realitatea pur și simplu!

 

Evident Trăim în timpul nostru vremurile din urmă publicate în Biblie!

 

II dovezi și consecințele de la sfârșitul timpului.

ori end

 

De-a lungul timpului am văzut evoluțiile negative ale companiei noastre în 2008, după crahul bursier din New York, mă interesează de ce și cum a tuturor calamităților care trăim și înrăutățit încă din naștere .

 

Fiecare analiză am făcut din situația generală chinuitor umanitate, m-am întors în mod constant la aceeași concluzie.

 

De asemenea, qu’inimaginable neașteptată pentru muritorii de rând concluzia mea a fost, ceea ce știam de religie și după numeroase inspecții la Biblie, am trăit cu siguranță ori biblice sfârșitul anunta revenirea lui Isus Hristos!

 

A fost uimitor si asa am cautat dovezi incontestabile.

 

Ei bine, eu a trebuit să merg la probele și constată că dovezile a fost flagrantă, și de necontestat multe.

Mi-a schimbat viața mea!

 

Se confruntă cu o astfel de certitudine, prioritățile vieții au apărut diferite pentru mine.

 

Vezi articolul meu pe semne:

Ultimele trei semne de revenirea lui Isus Hristos pe pământ!

 

Prioritate a fost obtinerea de a împărtăși cu cât mai multe pe Pamant acest mesaj din Cer că profețiile au anunțat credincioși vom reveni în Glorie lui Isus Hristos singurul fiu al lui Dumnezeu așteptată de toți creștinii de două mii de ani pentru a conduce lume pentru o mie de ani, până judecata de apoi.

 

În ceea ce privește inventarul,, semne și profețiile biblice nu exhaustive anunțând revenirea Domnului nostru Isus Hristos, vă invit să citiți blogulDaniel Shepherd care a făcut o treabă remarcabilă.

 

Notăm cu unele uimire că toate profețiile biblice și semne, anunțând întoarcerea sa au fost îndeplinite în generația noastră!

 

Cantitatea de semne biblice și profeții (mai mult de cincizeci de importante) anunță revenirea lui Isus Hristos, efectuate în timpul generația noastră ca o serie de dovezi incontestabile.

 

Să recunoască și să înțeleagă importante revenirea lui Isus Hristos pe Pământ, ea trebuie să înceapă prin a avea obiectivitatea și deschiderea de a înțelege și recunosc că întreaga noastră civilizație se bazează și întemeiată pe Isus Cristos.

 

Urmând exemplul calendarului lume care se bazează pe nașterea lui Isus Hristos, noi suntem în 2015, astfel încât două mii cincisprezecelea an după nașterea lui Isus Hristos.

 

Acest om « Isus » născut într-un staul de iarnă care nu au căldură decât cea generată de părinții săi și de animale care au fost prezente, are în ultimii trei ani de viață treizeci to treizeci și trei ani a predicat că el a fost Mesia anunțat în Biblie (primul va).

 

A avut-o cu el în timpul celor trei ani de predicare Doisprezece Apostoli a învățat.

 

Acest om umil, a predicat Împărăția lui Dumnezeu, El a făcut minuni, a mers pe apă, a vindecat bolnavi și chiar a ridicat mort (Lazăr).

 

De asemenea, el înmulțit în mod miraculos pâini și pești pentru a hrăni mulțimile care au venit pentru a asculta predicile.

 

Acest om care a predicat iertare și iubire, a fost arestat, umilit, insultat, batjocorit, torturat și în cele din urmă răstignit pe Calvar între doi tâlhari!

 

Dar acest om « Isus » nu a fost un om ca și alții, el a fost singurul fiu al lui Dumnezeu și s-au întors la viață în zorii celei de a treia zi trecut de mormânt, demonstrând apostolilor săi și peste cinci sute de oameni care prin el, fiul lui Dumnezeu, fiecare om ar putea avea viața veșnică, pentru el singurul fiu al lui Dumnezeu a fost de acord să treacă prin moarte pentru iertarea păcatelor noastre.

 

Înainte de a reveni la Tatăl, Isus Hristos a promis să se întoarcă de la sfârșitul de timp pentru a obține biserica sa (urmașii săi care sunt mântuiți prin harul Său) și apoi să se întoarcă să domnească pe pământ pentru o mie de ani pentru a salva de merit înainte Ultima judecată pe cei care au supraviețuit ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

Dumnezeu este formală. Nici un lucru necurat poate intra în împărăția cerurilor și să trăiască veșnic.

 

Omul fiind purtător de păcatul original este de fapt deja condamnată la naștere.

 

Dar Isus Hristos, prin jertfa Sa ne-a justificat în fața lui Dumnezeu Tatăl său și, prin urmare, putem fi mântuiți și intra în Împărăția cerurilor prin harul Domnului nostru Isus Hristos.

 

Astfel încât să putem toți prin dragostea lui Isus Hristos fără acces merit la împărăția cerurilor.

 

Acest putem chiar acum, deoarece în sunt în stare de grație acordată de către Isus Hristos.

 

Doar ne pentru a beneficia de această stare de har al lui Isus Hristos, să fie botezați, să ceară iertare lui Dumnezeu pentru toate păcatele noastre, să ne pocăim de greșelile noastre și îndreptați viața noastră înainte de a încheia statului de Grace.

 

Această stare de har se va încheia în momentul eliminarea membrilor bisericii format din toți cei care au venit la Hristos.

 

Evanghelia după Matei capitolul 24 versetele No. 31, 40, 41

 

31 El va trimite pe îngerii Săi cu un apel trompeta tare, și vor aduna pe aleșii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.

40 Două femei vor măcina la moară, una va fi luată și cealaltă stânga

41 Atunci doi să fie în câmp; unul va fi luat și altul stânga;

 

În Evanghelia după Matei capitolul 24 versetul 33 și 34, Biblia afirmă, de asemenea,

 

Link:

End Ora

 

În mod similar, când veți vedea toate aceste lucruri, să știți că Fiul omului este aproape, la ușă.

Eu vă spun adevărul, această generație nu va trece până când toate aceste lucruri.

 

Deoarece trăim în vremurile din urmă de împlinirea profețiilor apocaliptice și semne, așa înainte de sfârșitul acestei generații, Isus Hristos se va întoarce pe Pământ.

 

Este o certitudine!

 

La seule question qui reste sans réponse est le jour et l’heure de ce retour, puisque la bible précise que Dieu seul les connaît.

 

Ceea ce este, de asemenea, clar, în același capitol 24 al Evangheliei după Matei în versetul 36

În ceea ce pentru ziua și ora nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

 

Ar trebui remarcat faptul că următoarele versete afirmă că revenirea lui Isus Hristos va fi brusc.

 

Deși este important acum să vină la Hristos este pentru că putem fi mântuiți prin har acordat chiar și pentru o perioadă scurtă de timp de Isus Hristos și, prin urmare, beneficiind astfel în mod direct de viața veșnică fără să vadă moartea.

 

După îndepărtarea din membrii bisericii sale, cei care rămân și care vor fi mântuiți prin meritul va fi în timpul mileniului (viață neprihănită, umilă și fără păcat …!)

 

Dar ei vor trebui mai întâi să treacă prin toată perioada zilei mâniei lui Dumnezeu, care va continua după răpirea bisericii și să treacă prin moarte înainte de a ajunge viața veșnică.

 

Dar cel mai rău este că, așa cum suntem la sfârșitul timpului, cei care nu vor fi salvate și care își vor pierde viața poate fi condamnat direct în iad pentru eternitate.

Pocăiți-vă acum!

.

Alegerea este a ta, Dumnezeu ne-a dat toate « liberul arbitru » și fiecare prin urmare, are acest dar minunat « Life » după voia Lui.

 

Dar nu uitați că Eternitatea este al lui Dumnezeu și, dacă refuzi această mână întinsă a lui Isus Hristos, nu puteți intra în Împărăția cerurilor, prin harul ne dă chiar și pentru o perioadă mică de timp.

 

III disponibilitatea revenirea lui Isus Hristos

  prev_bg_4

Timpul de recoltare se apropie!

Având în vedere evenimentele curente și realizările de profeții biblice și semne, întoarcerea lui Hristos este iminentă.

 

Vă invit să citiți articolul meu:

RĂZBOI timp între Isus Hristos și Lucifer dreptatea lui Dumnezeu

 

Știm din Biblie că această revenire va fi în dificultăți economice și durerile nașterii. (războaie, dezastre, violență și imoralitate)

 

1 Tesaloniceni 5: 3 Când vor zice, Pace și siguranță; Atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată, și nu va scăpa .

Ioan 16: 21 Atunci când o femeie naște, are tristețe, pentru că a venit ora ei; Dar când ea a dat naștere copilului, ea nu mai aduce aminte de suferință, de bucurie că are un om este născut în lume.

 

Acesta va fi scăpat nici unul care de la 29 septembrie 2008 omenirea trăiește într-o stare de criză economică și ruina global.

 

Cu cât ne revenirea lui Isus Hristos și durerile și dificultățile sunt luminoase și mari. Și asta e ceea ce vedem in fiecare zi noastra treptat.

 

Suntem în prezent martorii un război major, deoarece martie 2012 East înseamnă condus de fanatici islamisti care persecută și ucide pe cei care li se opun și masacrat mulți creștini să treacă.

 

Medie Estul este aprins! 

.

În Africa, prea mulți oameni sunt persecutați și masacrați de către islamiști fanatici.

 

Multe familii sunt uciși de cei islamiști nebuni care sunt slujitori barbare reale ale Lucifer.

 

Multe națiuni occidentale implicate (ad-free), în războiul împotriva islamismului fanatic, atât în ​​Africa și Orientul Mijlociu.

 

Conform analizei mele de la sfârșitul timpului, acest război împotriva islamismului este că, de la Armaghedon, când Isus Hristos va veni în curând să se încheie.

 

Vezi articolul meu:

Revenirea lui Isus Hristos, la 14 mai sau 15 septembrie 2015! În timpul sărbătorii de trompete

 

IV timpul sfârșitului de război

Jihadiste-Daesh

Acest război a fost anunțat la noi în Biblie în special prin prooroci:

 

Daniel 11

11:40 Și la timpul sfârșitului, împăratul de la miazăzi se va lovi împotriva lui, și împăratul de la miazănoapte vor veni împotriva lui ca un vârtej, cu carele, și cu călăreți și cu multe nave, și intra în țară inundații și să treacă prin;


11:41 ET vor intra în țara cea minunată, și multe țări vor cădea; dar acestea vor scăpa din mâna lui: Edom și Moab, și șeful fiul lui Amon.

 

Joel 3

Eu va produce semne prodigioasă în ceruri și pe pământ: . sânge, foc și coloane de fum Și soarele se va întuneca, luna va deveni sângeînainte de venirea zilei Domnului, ziua cea mare . și teribil Atunci oricine va chema Domnul va fi mântuit [ b ] : în funcție de cuvintele Domnului [ c ] , vor fi supraviețuitorii de pe muntele Sionului și la Ierusalim [ d ] , urmaș pe care numește Domn[e].

 

Acest război de la sfârșitul timpului pare a fi început în martie 2012, cu războiul din Siria, în cazul în care 42 luni mai târziu, care este durata domniei lui Antihrist, revenirea fizică a lui Isus Hristos pe Pământ ar putea ar putea fi în jurul valorii de septembrie 2015 .

 

Vezi articolul meu:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

Cartea Apocalipsei ne spune că vor fi mai mulți vorbitori personaje principale la sfârșitul timpului.

 

Balaurul este Satana, două fiare, o creștere de la mare, precum și o altă valoare a Pământului, și proorocul mincinos.

 

Vezi articolul:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

În lumina celor de știri, vom vedea în Orientul Mijlociu, care este statul islamic care face război cu sfinții, și asta e parte a lumii musulmane, care sprijină și finanțează IE  »  Statul Islamic « 

 

Musulmanii sunt împărțite în două mari familii șiiți   și sunniți și Alawites mai multe ramuri, alevi, druzi și Kharijites.

 

Toate aceste persoane sunt în război pentru totdeauna și în special de la moartea lui Mohamed.

 

În fruntea  »  statului islamic «  este unul dintre animalele, desigur ați înțeles că nu va numi in lumea pe canalele de televiziune sau ca este un fiare biblice.

 

Cu toate acestea, cel care trage sforile din acest război în umbră este anti-Hristos.

 

Islamiștii au format armata False profetului Muhammed , comiterea cele mai grave atrocități și masacrarea creștinilor din numele Coranului, hadis și Allah sa.

 

V întoarcerea fizică a lui Isus Hristos și mileniu

 l_a-de-Apocalipsa-the-spate-a-lui Isus Hristos

 

Înainte de revenirea lui Isus Hristos trebuie să producă două mari miracole:

 

1 Tesaloniceni 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Isus, credem noi, a murit și a înviat; de asemenea, și noi credem, cei care au adormit, Dumnezeu, prin Isus, aduce cu el.

 

15   Căci Cuvîntul Domnului, vă declarăm acest: trăim, care sunt încă acolo pentru venirea Domnului, nu-i care sunt adormiți.

 

16 La semnalul dat de glasul unui arhanghel și cu trîmbița lui Dumnezeu, Domnul însuși va coborî din cer, și cei care au murit în Hristos vor învia întâi.

 

17 Apoi, noi cei vii, care că suntem încă aici, vom fi prinși în norii cerului, împreună cu ei, să întîmpinăm pe Domnul. Astfel vom fi totdeauna cu Domnul.  
.
.
18 De aceea reasigura reciproc ceea ce tocmai am spus.

 

1) învierea morților

     

Morți în Hristos, și anume cei care au murit, dar care au fost răpiți dacă acestea au fost în viață vor fi înviați și vor accesa direct la viața veșnică.

 

2) Răpirea Bisericii

 

Toți cei care sunt în viață și care au venit la Hristos va fi salvat de dragostea și harul.

 

Împreună cu cei care au fost înviați, ei vor fi într-o clipă, într-un cadou, prelucrat, acoperirea unui trup glorificat și vor fi ridicate împreună pentru a satisface pe Domnul în văzduh.

 

Ei vor avea acces direct la viața veșnică și care participa la nunta Mielului va fi legământul veșnic pe care Isus Hristos va fi cu membrii bisericii sale.

 

Înainte de revenirea lui Isus Hristos, trebuie să producă, de asemenea,« ziua » mâniei lui Dumnezeu.

 

Această perioadă nu este obligatorie pentru o perioadă de o zi.

 

Cred că perioada cunoscută ca ziua mâniei lui Dumnezeu este aceeași ca și la sfârșitul timpului manifesta ca nașterea durere mai vie în fiecare zi decât cu o zi înainte.

 

În acest caz, în ajunul întoarcerii lui Isus Hristos trebuie să fie ziua în care mânia lui Dumnezeu se va manifesta cu mai multă forță.

 

O profeție menționează trei zile de intuneric, este faptul că de pe Padre Pio , acestea ar putea fi foarte bine în ultimele trei zile înainte de revenirea fizica a Domnului nostru Isus Hristos.

 

După ce răpirea va dura ceva timp (durata de necunoscut, care poate varia de la câteva momente la șapte ani).

 

Știm că Isus Hristos la întoarcerea sa va opri războiul de la Armaghedon și el va judeca neamurile și bărbații.

 

După întoarcerea din viața lui Isus Hristos va continua pentru cei care au avut șansa de a supraviețui ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

Vor exista noi legi și valori noi!

 

Aceste schimbări vor avea loc pe o scară umană.

 

Isus Hristos nu se va transforma în mod miraculos om!

 

Nu că el nu poate realiza acest lucru feat, deoarece el a făcut deja cu învierea morților și transformarea celor care au fost eliminate, ci pur și simplu pentru că omul care va trăi mileniu va continua să învețe și să crească în ritmul lor propriu de om muritor.

 

Cu toate acestea, Isus Hristos fizic fiind pe Pamant va avea un efect foarte puternic asupra vieții și a omului va fi mai mare.

 

Națiuni ar fi trebuit probabil stea pentru a permite schimbarea și evoluția armonioasă a vieții umane.

 

Este o mie de ani de schimbări constante care așteaptă om în timpul domniei lui Isus Hristos.

 

Am avut deja un bun cincizeci de ani de evoluțiile tehnologice și este sigur că apogeul a ceea ce știm tehnologia de azi, va apărea într-o mie de ani la fel de avansate ca am putea părea o cremene astăzi sculptate de către om preistoric a fi instrument lui!

 

Tehnologia va face în continuare mai multe giganți bune. Dar cea mai mare evoluția omului va fi în domeniul de înțelegere a vieții, de dragoste și iertare.

 

Viață, dragostea și iertarea sunt forțe de energii creative care conduc omul spre noi limite științifice și spirituale.

 

În timpul domniei lui Isus Hristos, viața noastră va continua menținerea puterea liberului arbitru, dar în conformitate cu noile norme și legi dictate de Isus Hristos.

 

Omul va trai mai mult.

O sută de ani, un om este încă tânăr!

 

Omul va trăi mult mai mult, dar moartea nu va încă totuși șterse.

 

In noua sa viață sub domnia omului Isus Hristos va continua să lucreze, dar scopul acestei lucrări va fi diferit.

 

Acesta nu va fi în căutarea pentru un beneficiu financiar personal maxim de muncă și comerțul, care vor fi căutate, dar utilitatea muncii și comerțul pentru bunăstarea umanității și îmbogățirea personală și colectivă prin educație .

 

Aceasta nu are nici o asemănare sau chiar de la distanță cu capitalismul, comunismul sau colectivismul.

 

Noua companie va fi o societate de partajare de dragoste. Acesta va dura domnia de o mie ani a lui Isus Hristos.

 

În timpul acestor mii de ani de moarte vor exista în continuare, deoarece eternitatea va începe numai după judecata la sfârșitul celor o mie de ani.

 

Dar cei care au fost eliminate înainte de întoarcerea fizică a lui Isus Hristos, ei vor fi dobândit deja viața veșnică și domnia de o mie de ani cu Hristos.

 

Cei care au fost îndepărtate va continua să evolueze de ai ajuta pe alții.

 

Asta e conform Bibliei și deducerile mele ce trebuie să se întâmple cu revenire și domnia lui Isus Hristos.

 

Timpul miei de ani de domnie a lui Isus Hristos pe Pământ oricine poate purifica și evolua.

 

Dar, pentru că există un dar si este dimensiunea.

 

O mie de ani este o lungă perioadă de timp, dar, evident, va fi, de asemenea, prea scurt pentru noi toată umanitatea să înțeleagă și să se accepte de predare, valorile și legile lui Isus Hristos.

 

Biblia ne spune că, la sfârșitul domniei lui Isus Hristos, Satan va fi dezlegat și încă va încerca din nou națiuni și oameni.

 

Va urma un conflict global final care va fi din nou învinge pe Satan.

 

Apoi interveni Judecata și Satan va fi aruncat în iad, cu toți cei care au urmat.

 

VI Judecata de Apoi

imagini  

Hotărârea definitivă și numele sugerează va fi ultima judecata lui Dumnezeu va face pentru om muritor.

 

Toți morții din toate timpurile vor fi înviați și judecați cu toată viață bazat pe acțiunile vieții lor.

 

Unii vor fi salvate, trăiesc pentru totdeauna și va intra în Împărăția cerurilor, ci altii vor fi condamnat la eternitate în iad.

 

Iadul va fi o lume fără dragoste sau Hope.

 

Astăzi este încă posibil să fie salvată de dragostea și harul lui Isus Hristos.

 

Dar mâine ce va?

 

Alegeți bine drumul, deoarece viața ta veșnică va fi în funcție de ceea ce vă decideți astăzi.

 

VII Noul Pamant

 65937784

 

După ultima judecata care nimeni nu știe cum va avea loc în timp, toți cei care au fost salvate de faptele bune ale vieții lor va fi condus de Isus Hristos pe pământ nou sub un cer nou.

 

Și toți cei care au fost condamnate de către Isus Hristos faptele rele ale vieții lor vor pieri cu binele nostru Pamantul vechi vor fi distruse.

 

Aceasta este învățătura Bibliei pentru a treia perioadă a vieții umane, care va fi împărăția Domnului nostru Isus Hristos,

 

Prima perioadă a fost cea mai lungă, a fost viața umană înainte de prima venire a lui Isus Hristos există două mii de ani.

 

Este de remarcat că în timpul acestei prime perioade Dumnezeu a intervenit în viața umană în mod direct, atunci de îngerii lui și apoi prin profeții săi.

 

A doua perioadă a vieții umane este partea dintre prima venire și a doua venire a lui Isus Hristos.

 

Ar trebui remarcat faptul că în acești două mii ani (a doua perioadă) nu a existat nici o intervenție directă a lui Dumnezeu sau a unui mesaj emis de îngerii lui, nici intervenția directă a lui Hristos, nici profet din Dumnezeu; Isus Hristos pentru a ne ajuta în absența sa ne-a trimis pe Duhul Sfânt  al lui Dumnezeu conduce si ajuta pe toți cei care au venit la El prin botez.

 

Numai Fecioara Maria a făcut apariții și minuni în timpul acestor două mii ani pentru a revigora credința uneori permițând astfel omul să-și amintească că Isus Cristos a promis să se întoarcă și el va ține promisiunea la momentul hotărât de Dumnezeu Tatăl.

 

A treia perioadă este cel mai scurt, dar va fi istoria omenirii cel mai important, deoarece va transfera între viață muritoare și viața veșnică a omului.

 

Unii vor merge la viața veșnică în Împărăția Cerurilor și alte pentru eternitate în iad.

 

Care va fi durata de viață a omului nemuritor în Împărăția cerurilor doar Dumnezeu știe.

 

Personal, cred că Dumnezeu a creat omul pentru ca el este în continuă schimbare din cauza a ceea ce folosesc creațiile nemuritori ai lui Dumnezeu, dacă nu evoluează întotdeauna și fără sfârșit.

 

Omul devine un nemuritor fiind deveni o ființă infinită!

 

Alegerea viitorul vostru este acum trebuie să o faci!

 

Avem o mie de ani inaintea noastra, înainte de sfârșitul și distrugerea Pământului!

 

Așa cum am spus deja și se repetă de multe ori,

« Eu nu sunt un profet »

așa că am putea fi greșit.

Acest lucru nu ar fi prima dată!

 

Cu toate acestea, faptele arată că profețiile sunt îndeplinite zilnic în fața ochilor noștri.

 

Vă invit să urmăriți acest videoclip Rabbi Ron Chaya pe sfârșitul lumii

 

link către versiunea completă a videoclipului

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Iubiți frați și surori în Hristos, vă deveni, de asemenea soldați și martori ai lui Hristos înviat.

Timpul va elibera și te rog toții amabilitate sau amintesc de existența acestui blog la toate contactele, astfel încât toate pot deveni conștienți de anumite perioade ale istoriei umane, care trăiește acum omenirea.

Blog Adresa

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

Isus Hristos este regele meu

. /: /.

Puteți accesa direct toate articolele mele de acest link.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Nu se poate termina acest articol, deși mult timp dedicat Apocalipsa fără a atașa o copie a cărții de blugi Apocalypse. (Copiat de pe net)

 

Ultimele zile vor fi cel mai greu și fără ajutorul lui Dumnezeu, iubirea lui Isus Cristos și mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria, va fi foarte greu să nu cedeze în ultimele momente.

 

Să ne rugăm și să ne rugăm din nou și din nou iubit mei frați și surori în Hristos, pentru a pregăti întoarcerea iminentă a iubitului nostru rege, Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu. 

 

Înainte de a citi cartea Apocalipsei trebuie să aibă cheile pentru că această carte a fost sigilată, ca cartea lui Daniel, la înțelegerea umană până la sfârșitul timpului.

.

Unii cheie:

 

Pentru a înțelege viziunile lui Ioan trebuie să înțelegem că el a văzut timpul nostru cu cadrul de referință din timpul său.

 

În descrierea lăcustele și caii, putem înțelege că descrierea sa se potrivește elicoptere de atac.

 

La descrierea tancurile putem înțelege că acestea sunt tancuri.

 

Atunci când vorbim despre șapte capete putem înțelege că vede șapte cifre de presedinti americani pe pete verzi (USD).

 

Când se vorbește de imagini care vorbesc, trebuie să înțelegem că aceasta este televiziunea.

Și așa mai departe …

.

Acesta este motivul pentru care cartea a fost sigilată pentru înțelegerea omului până la sfârșitul timpului încă din secolul al XIX-lea nu s-ar putea înțelege de la nimeni nu știa de elicoptere de atac, rezervoare și alte echipament de război modern, care ar exista la sfârșitul timpului.

 

Veți vedea că această carte arată că trăim în epoca de viziunile lui Ioan.

.

Vă mulțumesc tuturor cititorilor

Vă mulțumesc pentru WordPress 

Vă mulțumesc pentru Google 

.

Cu excepția cazurilor speciale, acest articol (un pic mai lung recunosc), va fi ultimul, cel puțin până în septembrie 2015, și poate chiar definitiv dacă Dumnezeu vrea eliminarea bisericii și revenirea Domnului nostru Isus Hristos apar înainte.

Va multumesc tuturor si Dumnezeu sa va binecuvanteze.

La Revedere.

Notă.

Un subiect a cugeta așteaptă fundul cititorului articol.

Învingător

Înger cu trompeta

Apocalipsa 1

 

1.1

Apocalipsa lui Isus Hristos (Apocalipsa înseamnă revelație) pe care Dumnezeu ia dat să arate robilor Săi lucrurile care trebuie să provină în curând, și a făcut cunoscut prin trimiterea îngerul Său la robul Său Ioan,

 

1.2

Care a mărturisit despre Cuvântul lui Dumnezeu și mărturia lui Isus Hristos, tot ceea ce a văzut.

 

1.3

Binecuvântat este cel care citește și cei ce ascultă cuvintele acestei proorocii, și păzesc lucrurile scrise în ea: Căci vremea este aproape.

 

1.4

John a celor șapte biserici care sunt în Asia: Har și pace de la cel care este și care era și care vine, și din partea celor șapte duhuri, care stau înaintea tronului lui;

 

1.5

și de la Domnul Isus Hristos martorul credincios, cel întîi născut din morți, și Domnul împăraților pământului! Celui ce ne-a iubit și ne-a spălat de păcatele noastre cu sîngele Său,

 

1.6

și ne-o împărăție și preoți pentru Dumnezeu, Tatăl Său a făcut, a Lui să fie slava și puterea în vecii vecilor! Amin!

 

1.7

Iată, El vine cu norii. Și orice ochi Îl va vedea, chiar cei ce L-au străpuns;Și toate semințiile pământului se vor boci din pricina Lui. Da. Amin!

 

1.8

Eu sunt Alfa și Omega, zice Domnul Dumnezeu, care este și care era și care vine, Cel Atotputernic.

 

1.9

Eu, Ioan, fratele vostru și părtaș colegi în necaz, la Împărăție și la răbdarea în Isus Hristos, a fost în insula Patmos numit, pentru cuvântul lui Dumnezeu și mărturia lui Isus.

 

1.10

Am fost în Duhul în ziua Domnului, și am auzit înapoia mea un glas puternic ca o trâmbiță,

 

1.11

:, Ce vezi, scrie într-o carte și trimite-o celor șapte biserici din Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia și Laodiceea.

 

1.12

M-am întors să văd ce era vocea vorbea cu mine. Și fiind întors, am văzut șapte sfeșnice de aur,

 

1.13

și în mijlocul celor șapte sfeșnice o aseamănă cu un fiu al omului, îmbrăcat cu o haină lungă și cu o curea de aur pe piept.

 

1.14

Capul și părul Lui erau albe ca lâna albă, ca zăpada; Ochii Lui erau ca para focului;

 

1.15

picioarele ca arama, ca și cum ar ars într-un cuptor; și vocea lui era ca vuietul unor ape.

 

1.16

El a avut în mâna dreaptă șapte stele. Din gura Lui ieșea o sabie ascuțită cu două tăișuri; și înfățișarea lui era ca soarele strălucește în puterea lui.

 

1.17

Când l-am văzut, am căzut la picioarele Lui ca mort. El a pus mâna dreaptă peste mine, și a zis: Nu te teme!

 

1.18

Eu sunt Cel dintâi și Cel de pe urmă, și cei vii. Am fost mort; și iată că sînt viu în vecii vecilor. Am cheile morții și iadului.

 

1.19

Scrie lucrurile pe care le-ai văzut, și care sunt, și care trebuie să fie în continuare;

 

1.20

misterul celor șapte stele pe care le-ai văzut în mâna mea dreaptă și a celor șapte sfeșnice de aur. Cele șapte stele sunt îngerii celor șapte biserici și cele șapte sfeșnice sunt cele șapte biserici.

 

Apocalipsa 2

 

2.1

Îngerului Bisericii din Efes: Iată ce zice Cel ce ține cele șapte stele în mâna dreaptă, care umblă printre cele șapte sfeșnice de aur:

 

2.2

Știu faptele tale, munca ta si perseverenta ta. Știu că nu pot tolera răul;pe care le-au testat pe cei care se numesc apostoli, dar nu sunt, și i-ai găsit mincinoși;

 

2.3

aveți perseverenta, ați suferit din cauza numelui meu, și tu obosit.

 

2.4

Dar am ceva împotriva ta, este că ți-ai părăsit dragostea dintâi.

 

2.5

Adu-ți aminte de unde ai căzut și pocăiește-te, și fă primele lucrări; dacă nu, voi veni la tine și lua sfeșnicul din locul lui, dacă nu te pocăiești.

 

2.6

Dar acest ai, că urăști faptele Nicolaiților, pe care și Eu le urăsc.

 

2.7

Lasă-l care are urechi asculte ce zice Bisericilor Duhul Celui ce va birui îi voi da să mănânce din pomul vieții, care este în raiul lui Dumnezeu.

 

2.8

Îngerului Bisericii din Smirna scrie-i: Iată ce zice Cel dintâi și Cel de pe urmă, care era mort, și a înviat:

 

2.9

Știu necazul tău și sărăcia ta (dar ești bogat), și batjocurile, din partea celor ce zic că sunt Iudei și nu sunt, ci sunt o sinagogă a Satanei.

 

2.10

Nu te teme ce sunt pe cale de a suferi. Iată, diavolul va arunca unii dintre voi în temniță, ca să fiți încercat, și veți avea necaz zece zile. Fii credincios până la moarte, și-ți voi da cununa vieții.

 

2.11

Lasă-l care are urechi asculte ce zice Bisericilor Duhul, Cel ce va birui nu va fi vătămat de a doua moarte.

 

2.12

Îngerului bisericii din Pergam: Iată ce zice Cel ce are sabia ascuțită cu două tăișuri;

 

2.13

Știu unde locuiești, știu unde tronul lui Satan. O țineți numele meu și n-ai lepădat credința Mea nici chiar în zilele acelea, în care a fost Antipa martir meu credincios, care a fost ucis la voi, acolo unde locuiește Satana.

 

2.14

Dar am ceva împotriva ta, pentru că ai acolo pe cei ce țin de învățătura lui Balaam, care a învățat pe Balac să pună o piatră de poticnire înaintea fiul lui Israel, ca să mănânce lucruri jertfite idolilor, și să se dedea la curvie.

 

2.15

De asemenea, aveți de asemenea, cei care susțin doctrina nicolaiților.

 

2.16

Pocăiți-vă, prin urmare,; Altfel, voi veni la tine curând, și va lupta împotriva lor cu sabia gurii mele.

 

2.17

Lasă-l care are urechi asculte ce zice Bisericilor Duhul Celui ce va birui îi voi da din mana ascunsă, și-i voi da o piatră albă, și în piatră scris un nume nou, pe care nimeni nu știe, cu excepția celui care o primește.

 

2.18

Îngerului Bisericii din Tiatira scrie; Iată ce zice Fiul lui Dumnezeu, care are ochii ca para focului, și ale cărui picioare sunt ca arama:

 

2.19

Știu faptele tale, dragostea ta, credința ta, serviciul credincios, perseverenta si ultima lucrează mai mult decât prima.

 

2.20

Dar am împotriva ta, că tolera acea femeie Izabela, care se zice proorociță, să învețe și amăgească pe robii Mei să se implice în curvie și să mănânce din lucrurile jertfite idolilor .

 

2.21

I-am dat timp să se pocăiască, și nu se vor pocăi curviei ei.

 

2.22

Iată, o voi arunca într-un pat, și o mare necaz pentru cei care comit adulter cu ea, cu excepția cazului în care nu se pocăiesc de faptele lor.

 

2.23

Voi ucide copiii ei cu moartea; Și toate Bisericile vor cunoaște că eu sunt cel care cercetează mintea și inima, și voi da fiecăruia după faptele lui.

 

2.24

Pentru tine, pentru tot restul din Tiatira, care nu primesc această învățătură, care nu au cunoscut adâncimile lui Satan, așa cum le numesc, vă spun că nu voi pune peste voi altă greutate;

 

2.25

Dar ceea ce ai, țineți până voi veni.

 

2,26

Celui ce va birui, și păstrează lucrările mele până la sfârșitul anului, dau putere peste neamuri.

 

2.27

El le va cârmui cu un toiag de fier, așa cum se rupe vasele de lut, și chiar am primit de la Tatăl Meu.

 

2.28

Și Eu îl voi da luceafărul de dimineață.

 

2.29

Lasă-l care are urechi asculte ce zice Bisericilor Duhul

 

Apocalipsa 3

 

3.1

Îngerului Bisericii din Sardes: Iată ce zice Cel ce are cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu și cele șapte stele: Știu faptele tale. Știu că ești în viață, ești mort.

 

3.2

Veghează, și să consolideze ceea ce rămâne și este pe cale de a muri;pentru că nu am găsit faptele tale desăvârșite înaintea lui Dumnezeu.

 

3.3

Adu-ți aminte cum ai primit și auzit, și țineți rapid, și pocăiește-te. Dacă nu veghezi, voi veni ca un hoț, și nu vei ști în care ceas voi veni peste tine.

 

3.4

Dar ai câțiva oameni în Sardes care nu și-au mânjit hainele; Ei vor umbla împreună cu Mine în alb, pentru că sunt vrednici.

 

3.5

Cel ce va birui va fi îmbrăcat în haine albe; Nu voi șterge numele din cartea vieții, și voi mărturisi numele lui înaintea Tatălui Meu și înaintea îngerilor Lui.

 

3.6

Lasă-l care are urechi asculte ce zice Bisericilor Duhul

 

3.7

Scrie îngerului Bisericii Philadelphia; Iată ce zice Sfântul, adevărat, cel care are cheia lui David, care deschide și nimeni nu va închide, care închide și deschide nimeni:

 

3.8

Știu faptele tale. Aici, pentru că ai puțină putere, și ai păzit Cuvîntul Meu, și n-ai tăgăduit Numele Meu, am pus înaintea ta o ușă deschisă, și nici un om nu poate închide.

 

3.9

Iată, îi voi face de sinagoga Satanei, care zic că sînt Iudei și nu sunt, ci mint; iată, voi face să vină să se închine la picioarele tale, și să știe că te-am iubit.

 

3.10

Fiindcă ai păzit cuvântul răbdării Mele, și eu te voi păzi de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă, ca să le care locuiesc pe pământ să încerce.

 

3.11

Eu vin curând. Țineți ce ai, ca nimeni să nu ia cununa.

 

3.12

Cel ce va birui, îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu, și el va merge mai; Voi scrie pe el Numele Dumnezeului Meu și numele cetății Dumnezeului Meu, noul Ierusalim, coborând din cer de la Dumnezeul Meu și Numele Meu cel nou.

 

3.13

Lasă-l care are urechi asculte ce zice Bisericilor Duhul

 

3.14

Îngerului Bisericii din Laodicea: Iată ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios și adevărat, începutul creației lui Dumnezeu:

 

3.15

Știu faptele tale. Știu că nu ești nici rece, nici fierbinte. Mi-ar ai fi rece sau fierbinte!

 

3.16

Dar, fiindcă ești căldicel, că nu ești nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea.

 

3.17

Pentru că zici:, Sunt bogat, eu sunt bogat, și am nevoie de nimic, și pentru că nu știi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol,

 

3.18

Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur curățit prin foc, ca să fie bogat, și haine albe, ca să te îmbraci, și că rușinea goliciunii tale nu apar, și alifie pentru unge dvs. ochii, ca să văd.

 

3.19

Me, Eu mustru și pedepsesc pe toți cei pe care îi iubesc. Fii plin de râvnă dar, și pocăiește.

 

3.20

Iată, Eu stau la ușă și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine.

 

3.21

Cel ce va birui îi voi da să șadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum și Eu am biruit și am șezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie.

 

3.22

Lasă-l care are urechi asculte ce zice Bisericilor Duhul

 

Apocalipsa 4

 

4.1

După aceasta m-am uitat, și iată, o ușă sa deschis în cer. Prima voce pe care am auzit a fost ca sunetul unei trâmbițe vorbit cu mine, a spus, Vino aici, și-ți voi arăta lucruri care trebuie să fie în continuare.

 

4.2

Imediat am fost în Duhul. Și iată, un tron ​​a fost stabilit în cer și pe tron ​​ședea.

 

4.3

Cel ce ședea era să privească ca o piatră de iaspis și o sardine; iar tronul a fost înconjurat de un curcubeu în vedere ca până o smarald.

 

4.4

În jurul tronului erau douăzeci și patru de scaune de domnie, și pe aceste douăzeci și patru de bătrâni tronuri ședinței, îmbrăcați în haine albe, și pe capetele lor cununi de aur.

 

4.5

Tron a procedat fulgere, glasuri și tunete. Înaintea tronului arde șapte torțe, care sunt cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu.

 

4.6

Acolo înainte tronului ca o mare de sticlă, asemenea ei de cristal. În mijlocul scaunului de domnie și împrejurul scaunului de domnie, există patru fiare plin de ochi, înainte și în spatele.

 

4.7

Primul creatura vie ca un leu, a doua creatura ca un vițel, a treia creatura vie a avut o fata ca un om, iar a patra fiara era ca un vultur care zboară.

 

4.8

Cele patru făpturi vii, fiecare având șase aripi, sunt pline de ochi în jurul și în interiorul. Ei tot spun de zi și de noapte, Sfânt, sfânt, sfânt, Doamne Dumnezeule, Atotputernice, care era, care este și care vine!

4.9

 

Când creaturi vii aduceau slavă, cinste și mulțumită Celui ce șade pe scaunul de domnie, care trăiește în vecii vecilor,

 

4.10

cei douăzeci și patru de bătrâni cădeau înaintea Celui ce șade pe scaunul de domnie și i se închine care trăiește pentru totdeauna și aruncat coroanele înaintea tronului, spunând,

 

4.11

Ești vrednic, Domnul și Dumnezeul nostru, să primești slava, cinstea și puterea; căci Tu ai făcut toate lucrurile, și prin voia Ta ele sunt și au fost create.

 

Apocalipsa 5

 

5.1

Și am văzut în mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie o carte, scrisă pe dinăuntru și pe dinafară, pecetluită cu șapte peceți.

 

5.2

Și am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare, care este vrednic să deschidă cartea și să desfacă sigiliile ei?

 

5.3

Și nici un om în cer, nici pe pământ, nici sub pământ a fost în măsură să deschidă cartea, nici să se uite în ea.

 

5.4

Și am plâns mult, pentru că nimeni nu a fost găsit vrednic să deschidă cartea, nici să se uite în ea.

 

5.5

Și unul dintre zice bătrâni la mine, Nu plânge: iată, Leul din seminția lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei.

 

5.6

Și am văzut între tron ​​și cele patru făpturi vii și bătrânii un statut Miel, ca înjunghiat. A avut șapte coarne și șapte ochi, care sunt cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu, trimise în tot pământul.

 

5.7

El a venit și a luat cartea din mâna dreaptă a Celui ce ședea pe scaunul de domnie.

 

5.8

Când a luat cartea, cele patru făpturi vii și cei douăzeci și patru de bătrâni au căzut înaintea Mielului, fiecare ținând o harpă și boluri de aur, pline cu tămâie, care sunt rugăciunile sfinților.

 

5.9

Și au cântat o cântare nouă, și ziceau: Tu ești vrednic să iei cartea și să -i rupi pecețile; pentru ai fost înjunghiat, și ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău din orice neam, limbă și popor și națiune;

 

5.10

Tu le-ai făcut o împărăție și preoți pentru Dumnezeul nostru, și ei vor împărăți pe pământ.

 

5.11

M-am uitat, și am auzit glasul multor îngeri în jurul tronului și fiarele și bătrânii, și numărul lor era miriade de miriade și mii de mii.

 

5.12

Ei ziceau cu glas tare: Mielul care a fost înjunghiat este vrednic să primească puterea, bogăția, înțelepciunea, tăria, cinstea, slava și lauda.

 

5.13

Și fiecare creatură care este în cer, pe pământ, sub pământ, marea, și tot ce este în ele, am auzit zicând: Celui ce șade pe scaunul de domnie, și la miel să fie lauda, ​​cinstea, slava și puterea, în vecii vecilor!

 

5.14

Și cele patru fiare au spus, Amin! Și bătrânii au căzut și s-au închinat.

 

Apocalipsa 6

 

6.1

Și am văzut când Mielul a deschis unul dintre sigiliile, și am auzit una dintre cele patru făpturi vii spunând ca cu voce de tunet: Vino.

 

6.2

M-am uitat, și iată un cal alb. Cel ce sta pe el, avea un arc; o coroană ia fost dat, și a ieșit cucerind și pentru a cuceri.

 

6.3

Când a deschis pecetea a doua, am auzit pe a doua fiara spune, Vino.

 

6.4

Și a ieșit un alt cal care era roșu. Rider sa a fost dat putere să ia pacea de pe pământ, ca să ucidă unii pe alții; și o sabie mare i sa dat.

 

6.5

Când a deschis pecetea a treia, am auzit pe a treia fiara spune, Vino. M-am uitat, și iată, un cal negru. Rider sa a avut un echilibru în mână.

 

6.6

Și am auzit în mijlocul celor patru făpturi vii spun o voce, O măsură de grâu pentru un bănuț, și trei măsuri de orz pentru un leu; dar nu face rău la ulei și vin.

 

6.7

Când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul celei de a patra fiară spun, Vino.

 

6.8

M-am uitat, și iată un cal palid de culoare. Rider ei a fost numit Moartea, și Hades a urmat cu el. Puterea li sa dat peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, și cu moarte și cu fiarele pământului.

 

6.9

Când a deschis pecetea a cincea, am văzut sub altar sufletele celor ce fuseseră junghiați din pricina Cuvântului lui Dumnezeu și pentru mărturia pe care au ținut.

 

6.10

Ei strigau cu glas tare, a zis, cât timp, Maestrul sfânt și adevărat, nu judeci și să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului?

 

6.11

Și haine albe au fost date la fiecare dintre ele; și a fost le-a zis că ar trebui să se odihnească un pic mai mult, până când nu se numărul complet de colegi slujitorii lor și frații lor care urmau să fie uciși ca ei.

 

6.12

Am văzut când a deschis pecetea a șasea; și acolo a fost un mare cutremur de pământ, soarele a devenit negru ca un sac de păr, luna sa făcut toată ca sângele;

 

6.13

și stelele au căzut din cer pe pământ, ca atunci când un smochin zguduit de un mare vânt aruncă smochine necoapte sale.

 

6.14

Și cerul ca o carte atunci când este rulat împreună; și fiecare munte și insulă au fost mutate din locurile lor.

 

6.15

Împărații pământului și marii oameni și comandanții, cei bogați, cei puternici, și fiecare sclavi și fiecare om liber, s-au ascuns în peșteri și în stâncile munților.

 

6.16

Și ziceau munților și stâncilor, Cădeți peste noi și ascundeți-ne de Fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului;

 

6.17

Pentru ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?

 

Apocalipsa 7

 

7.1

Dupa aceasta am văzut patru îngeri stând pe cele patru colțuri ale pământului; Ei țineau cele patru vânturi ale pământului, ca vântul nu sufla pe pământ, nici marea, nici peste vreun copac.

7.2

Și am văzut un alt înger ascendent de la est, și care avea pecetea Dumnezeului celui viu; El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri cărora le fusese dat să vatăme pământul și marea, și a spus:

 

7.3

Nu vătămați pământul, nici marea, nici copacii, până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru.

 

7.4

Și am auzit numărul celor care s-au sigilat o sută patruzeci și patru de mii, din toate semințiile lui Israel, fiul:

 

7.5

din seminția lui Iuda, douăsprezece mii sigilate; din seminția lui Ruben, douăsprezece mii, din seminția lui Gad, douăsprezece mii,

 

7.6

din seminția lui Așer, douăsprezece mii, din seminția lui Neftali, douăsprezece mii, din seminția lui Manase, douăsprezece mii,

 

7.7

din seminția lui Simeon, douăsprezece mii, din seminția lui Levi, douăsprezece mii, din seminția lui Isahar, douăsprezece mii,

 

7.8

din seminția lui Zabulon, douăsprezece mii, din seminția lui Iosif, douăsprezece mii, din seminția lui Beniamin, douăsprezece mii sigilate.

 

7.9

După aceasta m-am uitat, și iată că era o mare gloată, pe care nimeni nu ar putea număra, de toate națiunile, și neamurile, și oamenii, și limbi.Stătea în picioare înaintea scaunului de domnie și înaintea Mielului, îmbrăcați în haine albe, și palmele în mâinile lor.

 

7.10

Și a strigat cu glas tare, zicând: Mântuirea aparține Dumnezeului nostru, care șade pe scaunul de domnie și a Mielului.

 

7.11

Și toți îngerii stăteau împrejurul scaunului de domnie și bătrânii și cele patru făpturi vii; și au căzut cu fețele la pămînt în fața scaunului de domnie și închinat lui Dumnezeu,

 

7.12

spunând Amin! Binecuvântarea și slava, înțelepciunea, mulțumire, cinstea, puterea și tăria, să fie Dumnezeului nostru în vecii vecilor! Amin!

 

7.13

Și unul din bătrîni a luat cuvîntul, spunându-mi: Acestea care sunt îmbrăcați în haine albe, cine sunt ei și de unde au venit?

 

7.14

I-am spus, domnule, tu știi. Și el mi-a zis: Aceștia sunt cei care au ieșit din necazul cel mare; au spălat hainele și le-au albit în sângele Mielului.

 

7,15

Acesta este motivul pentru care sunt înaintea tronului lui Dumnezeu, și-I slujesc zi și noapte în Templul Lui. Cel ce șade pe scaunul de domnie va locui printre ei;

 

7,16

Ei nu vor fi niciodată foame, ei nu vor mai sete, iar soarele nu-i va lovi, nici vreo altă arșiță.

 

7.17

Căci Mielul, care este în mijlocul tronului, îi va hrăni și îi duce la izvoare de apă vie, și Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii lor.

 

Apocalipsa 8

 

8.1

Când a deschis pecetea a șaptea, a fost tăcere în cer pentru aproximativ o jumătate de oră.

 

8.2

Și am văzut pe cei șapte îngeri, care stau înaintea lui Dumnezeu, și șapte trâmbițe au fost date pentru a le.

 

8.3

Și un alt înger a venit și a stat la altar, având o cădelniță de aur; El a fost dat tămîie multă, ca să-l ofere cu rugăciunile tuturor sfinților pe altarul de aur dinaintea tronului.

 

8.4

Fumul de tămâie, împreună cu rugăciunile sfinților din mâna îngerului înaintea lui Dumnezeu.

 

8.5

Și îngerul a luat cădelnița, a umplut-o cu foc de pe altar, și la aruncat pe pământ. Și au fost voci, și tunete, fulgere și un cutremur.

8.6

Și cei șapte îngeri, care aveau cele șapte trîmbițe, s’au pregătit să sune.

 

8.7

Primul sunat. Și a venit grindină și foc amestecat cu sânge și au fost aruncați pe pământ; și o treime din pământ a fost ars, și a treia parte din copaci au fost arși, și toată iarba verde a fost arsă.

 

8.8

Al doilea înger a sunat din trimbita lui. Și ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare; și o treime din mare a devenit sânge,

 

8.9

și o treime din creaturile vii din mare și a avut viață, a murit, și a treia a navelor au fost distruse.

 

8.10

Al treilea înger a sunat din trimbita lui. Și a căzut din cer o stea mare, arzând ca o torță, și a căzut peste a treia parte din râuri și pe izvoarele de apă.

 

8.11

Numele stelei este chemat Pelin; O treime din ape au devenit pelin, și mulți oameni au murit din pricina apelor, pentru că au fost făcute amare.

 

8.12

Al patrulea înger a sunat din trâmbița lui. Și a treia a soarelui a fost lovită, și a treia a lunii și a treia parte a stelelor, astfel încât o treime din ele sa întunecat, iar a doua zi nu a strălucit pentru o treime din ea, și noaptea de asemenea.

 

8.13

M-am uitat, și am auzit un înger care zboară prin mijlocul cerului, și zicea cu glas tare, Vai, vai, vai de locuitorii pământului, din cauza celorlalte sunete de trâmbiță ale celor trei îngeri pe cale să explodeze!

 

Apocalipsa 9

 

9.1

Al cincilea înger a sunat din trâmbița lui. Și am văzut o stea cădea din cer pe pământ. Cheia pentru Adânc sa dat,

 

9.2

Și a deschis groapa fără fund. Și Sa suit fum din groapă, ca fumul unui cuptor mare; și soarele și văzduhul s-au întunecat de fumul gropii.

 

9.3

Din afara lăcuste fum venit pe pământ; și a fost dat putere ca puterea scorpioni pământului.

 

9.4

I sa spus să nu vatăme iarba pământului, nici vreo verdeață, nici vreun copac, ci numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunțile lor.

 

9.5

Acesta a fost dat lor, nu să-i omoare, ci să-i tortureze cinci luni; și chinul lor era cum e chinul scorpiei, când acesta lovește un om.

 

9.6

În acele zile, oamenii vor căuta moartea și nu o vor găsi; doresc să moară, și moartea va fugi de ei.

 

9.7

Lăcustele părea cai pregătiți pentru luptă; erau peste capetele lor, ca coroane ca de aur, și fețele lor erau ca fețele oamenilor.

 

9.8

Și aveau păr ca părul de femei și dinții lor erau ca dinții de lei.

 

9.9

Aveau niște platoșe ca platoșe de fier, iar vuietul aripilor lor era ca vuietul unor care trase de mulți cai care rulează la luptă.

 

9.10

Ei au avut cozi ca lui scorpii, și înțepături, și este în puterea lor cozi a fost să rănesc oameni cinci luni.

 

9.11

Ei au avut ca rege peste ei îngerul Adâncului, al cărui nume în ebraică este Abaddon, dar în Apollyon greacă.

 

9.12

Unul vai a trecut. Iată, vin încă două nenorociri după.

 

9.13

Al șaselea înger a sunat. Și am auzit un glas din cele patru coarne ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu,

 

9.14

Spunând îngerului al șaselea care avea trâmbița: Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legați la râul cel mare Eufrat.

 

9.15

Și cei patru îngeri, care au fost pregătite pentru o ora, ziua, luna și anul, au fost eliberați pentru a ucide o treime din omenire.

 

9.16

Numărul armatei călăreților era două sute de mii de mii: am auzit numărul.

 

9.17

Și astfel am văzut în vedenie caii și pe cei ce ședeau pe ele aveau platoșe de rosu aprins, albastru zambilă, și sulf. Șefii de caii au fost șefi de lei; și gurile lor ieșea foc, fum și pucioasă.

 

9,18

O treime din oameni au fost uciși de aceste trei urgii: de focul și fumul, și pucioasa, care ieșeau din gurile lor.

 

9.19

Pentru puterea cailor este în gura lor și în cozile lor; cozile lor sunt ca șerpii, cu capete, și cu ele se rănesc.

 

9.20

Ceilalți bărbați care nu au fost uciși de aceste urgii încă nu sa pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se închine dracilor și idolilor de aur, argint, bronz, piatră și lemn care nici nu se poate vedea, nici auzi, nici umbla:

 

9.21

și ei nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de vrăjitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtișagurile lor.

 

Apocalipsa 10

 

10.1

Am văzut un alt înger puternic coborând din cer, îmbrăcat cu un nor;deasupra capului lui era cerul curcubeu, iar fața lui era ca soarele, și picioarele lui erau ca niște stâlpi de foc.

 

10.2

El a avut o cărticică deschisă în mână. El a pus piciorul drept pe mare și piciorul stâng pe pământ;

 

10.3

El a strigat cu glas tare, cum răcnește un leu. Când a strigat, cele șapte tunete au rostit cu vocile lor.

 

10.4

Și când cele șapte tunete au rostit cu vocile lor, am fost pe cale de a scrie; și am auzit un glas din cer spunând: Pecetluiește cele ce cele șapte tunete, și nu scrie.

 

10.5

Și îngerul pe care am văzut stând pe mare și pe uscat ridicat mîna dreaptă spre cer,

 

10.6

și a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, care a făcut cerul și lucrurile din el, pământul și lucrurile din el, și marea și lucrurile din ea, că nu ar fi timp

 

10.7

Dar în zilele vocii celui de al șaptelea înger, când va începe să sune, taina lui Dumnezeu ar trebui să fie terminat, așa cum a anunțat robilor Săi prooroci.

 

10.8

Și vocea am auzit din cer mi-a vorbit din nou, și a zis:, Du-te și să ia cărticica deschisă din mâna îngerului, care stă în picioare pe mare și pe uscat.

 

10.9

Și m-am dus la înger, spunându-i să-mi dea cărticica. Iar el a spus, Ia-o, și o mănâncă; se va face stomacul amar, dar în gura ta va fi dulce ca mierea.

 

10.10

Am luat cărticica din mâna îngerului și am mâncat-o; era în gura mea dulce ca mierea, dar când am mâncat, pântecele meu era amară.

 

10.11

Apoi au mi-a spus: Tu trebuie să proorocești din nou cu privire la multe popoare, neamuri, limbi și împărați.

 

Apocalipsa 11

 

11.1

Nu mi-a fost dat o trestie aseamănă cu un toiag, zicând: Scoală-te, și măsoară Templul lui Dumnezeu, altarul și pe cei ce se închină în el.

 

11.2

Dar curtea templului lăsați afară, și nu măsoară o; deoarece a fost dată Neamurilor, și vor călca în picioare sfânta cetate patruzeci și două de luni.

 

11.3

Eu voi da-mi doi martori putere să proorocească în sac, o mie 260 zile.

 

11.4

Acestea sunt cei doi măslini și cele două sfeșnice care stau înaintea Domnului pământului.

 

11.5

Dacă cineva vrea să le facă rău, foc din gura lor și care mistuie pe vrăjmașii lor; și dacă cineva le va rănit, el trebuie să fie ucis în acest fel.

 

11.6

Ei au putere să închidă cerul, ca să nu plouă în zilele proorociei lor; și au puterea de a schimba apa în sânge, și să lovească pământul cu toate plăgile, ori de câte ori acestea vor.

 

11.7

Când au terminat mărturia lor, fiara care se ridica din abis va face război și le cucerească și să le omoare.

 

11.8

Și trupurile lor moarte vor zăcea în piața cetății celei mari, care se numește, spiritual, Sodoma și Egipt, unde, de asemenea, Domnul nostru a fost răstignit.

 

11.9

Și au de oameni și neamurile și limbile și neamurile vor vedea trupurile lor moarte trei zile și jumătate, și nu suferă trupurile lor moarte să fie puse în morminte.

 

11.10

Și din cauza lor pe locuitorii pământului se vor bucura cu bucurie, și se vor trimite daruri unii altora, pentrucă acești doi prooroci chinuiseră pe locuitorii pământului.

 

11.11

După trei zile și jumătate Duhul de viață dela Dumnezeu a intrat în ei, și au ridicat în picioare; și o mare frică a căzut peste cei ce i-au văzut.

 

11.12

Și au auzit un glas din cer, spunându-le, Suiți-vă aici! Și au înălțat la cer într-un nor; iar vrăjmașii lor i-au văzut.

 

11,13

La acea vreme, a fost un mare cutremur de pământ, și a zecea parte din cetate a căzut; șapte mii de oameni au fost uciși în cutremur, iar restul au fost îngrozit și au dat slavă Dumnezeului cerului.

 

11.14

Cea de a doua nenorocire a trecut. Iată, al treilea vai este în curând.

 

11.15

Al șaptelea înger a sunat din trimbita lui. Și a fost în vocile puternice cer spunând: Împărăția lumii este Domnul nostru și ale Hristosului Său; Și El va împărăți în vecii vecilor.

 

11.16

Și cei douăzeci și patru de bătrâni, care stăteau înaintea lui Dumnezeu pe scaunele lor, au căzut cu fețele la pământ, și s-au închinat lui Dumnezeu,

 

11.17

Spunând, Îți mulțumim, Doamne Dumnezeule, Atotputernice, care ești și care erai, că ai luat la puterea Ta cea mare și a luat posesia de împărăția lui.

 

11.18

Națiunile erau furioși; și a venit mânia Ta, și a venit timpul pentru a judeca pe cei morți, să răsplătești pe robii Tăi prooroci, sfinți și pe cei ce se tem de Numele Tău, mici și mari, precum și de a distruge pe cei care distrug pământul.

 

11.19

Și Templul lui Dumnezeu din ceruri a fost deschis, și chivotul legământului lui a fost văzut în templul său. Și au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ, și o grindină mare.

 

Apocalipsa 12

 

12.1

Un semn mare arătat în cer: o femeie învăluită în soare, cu luna sub picioare și cu o cunună de douăsprezece stele pe cap.

 

12.2

Ea era însărcinată, și ea a strigat în muncă și în durere pentru a da naștere.

 

12.3

Un alt semn a apărut pe cer; și, iată, un mare balaur roșu, cu șapte capete și zece coarne, și șapte cununi împărătești pe capete.

 

12.4

Coada trăgea după el a treia parte din stelele cerului și le-a aruncat pe pământ. Balaurul a stat înaintea femeii, care a fost de a da naștere, a devora copilul atunci când a fost născut.

 

12.5

Ea a născut un fiu, care era să cârmuiască toate neamurile cu un toiag de fier. Copilul a fost răpit la Dumnezeu și la scaunul Lui de domnie.

 

12.6

Și femeia a fugit în pustie, unde are un loc pregătit de Dumnezeu, că nu ar trebui să hrănească 1260 zile.

 

12.7

Și a fost război în cer. Mihail și îngerii lui au luptat cu balaurul. Și balaurul și îngerii lui au luptat,

 

12.8

dar acestea nu au fost mai puternice, iar locul lor a găsit mai în cer.

 

12.9

Și a fost aruncat balaurul cel mare, șarpele cel vechi, numit Diavolul și Satana, acela care înșeală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ, iar îngerii lui au fost aruncați cu el.

 

12.10

Și am auzit în cer un glas tare, care zicea: mântuirea a venit acum, și puterea, și împărăția Dumnezeului nostru și autoritatea lui Hristos sa;pentru că a fost dus de urgenta, acuzatorul fraților noștri, care îi pâra înaintea Dumnezeului nostru zi și noapte.

 

12.11

Și l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturisirii lor, și nu iubit viața chiar până la moarte.

 

12.12

Prin urmare bucurați ceruri, și voi care locuiesc în cer. Vai de pământ și mare! pentru diavolul este coborât la voi, având mânie mare, știind că are puțin timp.

 

12.13

Când balaurul a văzut că a fost aruncat pe pământ, a început să urmărească pe femeia, care născuse copilul de parte bărbătească.

 

12.14

Și cele două aripi ale vulturului celui mare au fost date femeii, ca să zboare în pustie, în locul ei, unde este hrănită o vreme, vremuri și jumătate de vreme, de la fața șarpe.

 

12.15

Și din gura lui șarpele aruncat de apă ca un râu, după femeie, pentru cauza potopului.

 

12.16

Și pământul a dat ajutor femeii, și pământul a deschis gura și a înghițit rîul, pe care -l aruncase balaurul din gură.

 

12.17

Și balaurul, mâniat pe femeie, și sa dus să facă război cu rămășița seminței ei, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și au mărturia lui Isus.

 

Apocalipsa 13

 

13.1

Și am stătut pe nisipul mării. Și am văzut din mare o fiară, care avea șapte capete și zece coarne, și pe coarne avea zece cununi împărătești, și pe capete avea nume de hulă.

 

13.2

Fiara pe care am văzut-o era ca un leopard; picioarele lui erau ca cele ale unui urs, și gură ca gura leului. Balaurul ia dat puterea lui, scaunul lui de domnie și o stăpânire mare.

 

13.3

Și am văzut unul din capetele ei părea rănit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecată. Și toată lumea se mira după fiară.

 

13.4

Și au închinat balaurului care a dat puterea fiarei: au închinat fiarei, zicând: Cine este ca fiara, și cine se poate lupta împotriva ei?

 

13.5

Și a fost dat o gură care rostea cuvinte arogante și blasfemii; și el a fost dat putere de a acționa pentru patruzeci și două luni.

 

13.6

Și-a deschis gura în blasfemie împotriva lui Dumnezeu, să-I hulească Numele, cortul lui, și pe cei ce locuiesc în cer.

 

13.7

Și a fost dat să facă război cu sfinții, și să-i biruiască. Și i sa dat peste orice seminție, popor, limbă și națiune.

 

13,8

Și toți locuitorii pământului i se vor închina, ale căror nume nu au fost scrise de la întemeierea lumii în cartea vieții Mielului, care a fost ucis.

 

13,9

Dacă cineva are urechi, să audă!

 

13.10

Duce pe alții în robie, va merge în robie; dacă cineva ucide cu sabia trebuie să fie ucis cu sabia. Aici este răbdarea și credința sfinților.

 

13.11

Apoi am văzut înviat din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, și vorbea ca un balaur.

 

13.12

Își exercită toată autoritatea fiarei dintâi înaintea ei, și făcea ca pământul și locuitorii săi se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.

 

13.13

El efectuează semne mari, chiar făcând pogoare foc din cer pe pământ în fața oamenilor.

 

13.14

Și amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care le dăduse să le facă în prezența fiarei, spune locuitorii pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie și a trăit .

 

13.15

I sa dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească și cauza cei ce nu se vor închina icoanei fiarei ar trebui să fie ucis.

 

13.16

Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte:

 

13.17

și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, numele fiarei sau numărul numelui ei.

 

13,18

Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei.Pentru că este numărul omului și numărul lui este șase sute șaizeci și șase.

 

Apocalipsa 14

 

14.1

M-am uitat, și iată că Mielul stătea pe muntele Sionului, și împreună cu el o sută patruzeci și patru de mii, având numele său și numele Tatălui Său scris pe frunțile lor.

 

14.2

Și am auzit un glas din cer, ca vuietul unor ape multe, ca sunetul unui tunet puternic; și vocea am auzit era ca al harpists joc harpele lor.

 

14.3

Și au cântat un cântec nou înaintea tronului și înaintea celor patru făpturi vii și bătrânii. Și nimeni nu putea să învețe cîntarea, afară de cei o sută patruzeci și patru de mii, care fuseseră răscumpărați de pe pământ.

 

14.4

Aceștia sunt cei care nu s-au întinat cu femei, căci sunt virgini; ei urmează pe Miel oriunde merge. Au fost răscumpărați dintre oameni, ca cel dintâi rod pentru Dumnezeu și pentru Miel

 

14.5

Și în gura lor este găsit minciună, căci sunt fără vină.

 

14.6

Am văzut un alt înger care zbura prin mijlocul cerului, cu o Evanghelie veșnică să predice locuitorilor pământului, oricărui neam, neam, limbă și popor.

 

14.7

Spunând cu voce tare, Temeți-vă de Dumnezeu și dați-i glorie, pentru că a venit ceasul judecății Lui; și să I se închine care a făcut cerul și pământul, marea și izvoarele apelor.

 

14.8

Și un alt, un al doilea înger a urmat, spunând: Babilonul căzut, a căzut, Babilonul cel mare, care a adăpat toate neamurile din vinul mâniei curviei ei!

 

14.9

Și un alt, un al treilea înger le-a urmat, spunând cu glas tare: Dacă se închină cineva fiarei și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână,

 

14.10

el va bea și el din vinul furiei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui, și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.

 

14.11

Și fumul chinului lor se suie în vecii vecilor; și nu au o zi de odihnă, nici noaptea cei ce se închină fiarei și icoanei ei, și oricine primește semnul numelui ei.

 

14.12

Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.

 

14.13

Și am auzit un glas din cer spunând: Scrie: Ferice de morții care mor în Domnul! Da, zice Duhul, ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează.

 

14.14

M-am uitat, și iată, un nor alb, iar pe nor stătea ca un fiu al omului; pe cap avea o cunună de aur, iar în mână o seceră ascuțită.

 

14.15

Și un alt înger a ieșit din Templu, și striga cu glas tare Celui ce ședea pe nor, Pune secerea Ta și seceră; pentru ora să culeagă a venit, pentru că secerișul pământului este copt.

 

14.16

Și cel ce ședea pe nor împingere secera pe pământ. Și pământul a fost secerat.

 

14.17

Și un alt înger a ieșit din Templu, care este în cer, și a avut prea o seceră ascuțită.

 

14.18

Un alt înger, care avea putere asupra focului, a venit din altar, și a strigat cu glas tare către cel ce avea cosorul cel ascuțit, zicând: Pune cosorul tău cel ascuțit, și culege strugurii viei pământ; pentru strugurii ei sunt copți.

 

14.19

Și îngerul a aruncat secera pe pământ. A cules via pământului și a aruncat strugurii în teascul cel mare al mâniei lui Dumnezeu.

 

14.20

Și teascul a fost călcat în picioare afară din cetate; și sângele a ieșit din teasc, până la zăbalele cailor, pe o întindere de 200 mile.

 

Apocalipsa 15

 

 

15.1

Apoi am văzut în cer un alt semn mare și minunat: șapte îngeri, care aveau cele șapte plăgi, ultima, căci cu ele sa isprăvit mânia lui Dumnezeu.

 

15.2

Și am văzut ca o mare de sticlă amestecată cu foc, iar cei care au cucerit fiarei și icoanei ei și numărul numelui ei, stau pe marea de sticlă, cu harpele lui Dumnezeu.

 

15.3

Și ei cîntau cîntarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, și cântarea Mielului, spunând, lucrările Tale sunt mare și minunat, Doamne Dumnezeule, Atotputernice! Căile tale sunt doar și adevărat, împărații neamurilor!

 

15.4

Cine nu se va teme, Doamne, și slăvi Numele Tău? Pentru că tu ești doar sfânt. Și toate neamurile vor veni și se închine înaintea Ta, pentru că judecățile Tale au fost arătate.

 

15.5

După aceasta m-am uitat, și Templul cortului mărturiei a fost deschis în cer.

 

15.6

Și cei șapte îngeri, care aveau cele șapte plăgi au ieșit din templu, îmbrăcați în in curat strălucitor, și cu centuri de aur în jurul pieptului.

 

15.7

Și una din cele patru făpturi vii a dat celor șapte îngeri șapte potire de aur, pline de mânia lui Dumnezeu care trăiește în vecii vecilor.

 

15.8

Și Templul sa umplut de fum, din slava lui Dumnezeu și a puterii Lui; și nimeni nu putea să intre în templu până au fost finalizate cele șapte urgii ale celor șapte îngeri.

 

Apocalipsa 16

 

16.1

Și am auzit un glas tare care venea din Templu și care zicea celor șapte îngeri, Du-te și turna pământ cele șapte potire ale mâniei lui Dumnezeu.

 

16.2

Primul a plecat, și a turnat potirul lui pe pământ. Și o rană rea și dureroasă a lovit pe oamenii care aveau semnul fiarei și se închinaseră icoanei ei.

 

16.3

Cea de a doua a vărsat potirul lui pe mare, și a devenit ca sângele unui om mort. și fiecare suflet viu a murit, tot ce era în mare.

 

16.4

Al treilea înger a vărsat potirul lui în râuri și în izvoarele apelor. Și au devenit sânge.

 

16.5

Și am auzit pe îngerul apelor spun: Tu ești drept, tu, care ești și care erai; ești sfânt, pentru că ai judecat în felul acesta.

 

16,6

Fiindcă aceștia au vărsat sângele sfinților și al proorocilor, și Tu le-ai dat să bea sânge, pentru că sunt vrednici.

 

16,7

Și am auzit altarul zicând: Da, Doamne Dumnezeule Atotputernic, judecățile Tale sunt adevărate și drepte.

 

16,8

Al patrulea a vărsat potirul lui pe soare. Și a fost dat să dogorească pe oameni cu focul;

 

16.9

Și oamenii au fost dogoriți de o arșiță mare, și au hulit Numele lui Dumnezeu, care are putere peste aceste urgii, și s-au pocăit, nu să-i dea slavă.

 

16.10

Al cincilea înger a vărsat potirul lui peste scaunul de domnie al fiarei. Și împărăția lui era plină de întuneric; Oamenii își mușcau limbile de durere,

 

16.11

și au hulit pe Dumnezeul cerului, din pricina durerilor lor și din pricina rănilor lor, și nu s-au pocăit de faptele lor.

 

16.12

Al șaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare Eufrat. Și apa lui a secat, ca calea împăraților din est să fie pregătită.

 

16.13

Și am văzut din gura balaurului și din gura fiarei și din gura proorocului mincinos trei duhuri necurate ca broaște.

 

16.14

Acestea sunt duhuri de draci, miracole de lucru, care se duc la împărații întregului pământ, să-i adune pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului Celui Atotputernic.

 

16.15

Iată, Eu vin ca un hoț. Ferice de cel ce veghează și își păzește hainele, ca să nu umble gol și se vadă rușinea! –

 

16.16

Ia adunat într-un loc numit în limba ebraică Armaghedon.

 

16.17

Al șaptelea a vărsat potirul lui în văzduh. Și a ieșit din Templu, din scaunul de domnie, și a zis cu glas tare, este gata!

 

16.18

Și au fost fulgere, glasuri, tunete și un mare cutremur de pământ, cum nu a fost de când este omul pe pământ, atât de mare tremor.

 

16.19

Și cetatea cea mare a fost împărțită în trei părți, și cetățile neamurilor au căzut, și -a adus aminte de Babilonul cel mare, să-i dea potirul de vin al mâniei Lui aprinse.

 

16.20

Și fiecare insulă a fugit, și munții nu s-au găsit.

 

16.21

Și grindină mare, fiecare piatră despre greutatea unui talant, a venit din cer peste oameni; Și oamenii au hulit pe Dumnezeu din pricina urgiei grindinii, pentru că această urgie era foarte mare.

 

Apocalipsa 17

 

 

17.1

Unul din cei șapte îngeri, care aveau cele șapte potire, a venit și mi-a vorbit, zicând: Vino, să-ți arăt judecata curvei mare, care șade pe ape mari.

 

17.2

Cu care împărații pământului au curvit, și cu vinul curviei ei locuitorii pământului s-au îmbătat.

 

17.3

El ma dus, în Duhul în pustie. Și am văzut o femeie șezând pe o fiară de culoare stacojie, plină cu nume de hulă, având șapte capete și zece coarne.

 

17.4

Femeia aceasta era îmbrăcată cu purpură și stacojiu, care era împodobită cu aur și cu pietre scumpe și cu mărgăritare. Ținea în mână un potir de aur, plin de spurcăciuni și de necurățiile curviei ei.

 

17.5

Pe frunte purta scris un nume, o taină: Babilonul cel mare, mama curvelor și spurcăciunilor pământului.

 

17.6

Și am văzut pe femeia aceasta, îmbătată de sângele sfinților și de sângele mucenicilor lui Isus. Și, văzând-o, m-am cuprins cu o mare uimire.

 

17,7

Și îngerul mi-a zis, ce te miri? Eu îți voi spune taina femeii și a fiarei care o poartă, care are cele șapte capete și zece coarne.

 

17,8

Fiara pe care ai văzut a fost și nu este mai. Și se ridice din Adânc și du-te la pierzare. Și locuitorii pământului, ale căror nume nu au fost scrise de la întemeierea lumii în cartea vieții, când vor vedea că fiara era, nu mai este , și totuși este. –

 

17,9

Aceasta este mintea care are înțelepciune. Cele șapte capete sunt șapte munți pe care șade femeia.

 

17.10

Și acolo sunt șapte împărați: cinci au căzut, unul este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni, el trebuie să continue un timp scurt.

 

17.11

Și fiara, care era, și nu este, este ea însăși un opta rege, și este de șapte, și merge la pierzare.

 

17.12

Cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împărați care nu au primit încă un regat, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara.

 

17.13

Acestea au o minte, și va da puterea și autoritatea lor fiarei.

 

17,14

Ei război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor și Împăratul împăraților, și chemați, aleși și credincioși, care sunt cu El sunt.

 

17.15

Și el mi-a zis, Apele pe care le-ai văzut, în cazul în care prostituata stă, sunt noroade, gloate, neamuri și limbi.

 

17.16

Cele zece coarne pe care le-ai văzut pe fiara vor urî pe curvă, și va benzi, de asemenea, pe cei goi, să mănânce carnea ei și o vor arde cu foc.

 

17.17

Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să-și îndeplinească scopul Lui și o minte, și să dea împărăția lor fiarei, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

 

17,18

Iar femeia ai văzut este cetatea cea mare, care domnește peste împărații pământului.

 

Apocalipsa 18

 

18.1

După aceasta m-am uitat în jos din cer un alt înger, care avea o mare putere; și pământul sa luminat de slava lui.

 

18.2

El a strigat cu glas tare, și a zis, Babilonul este căzut, a căzut, Babilonul cel mare! Se ajuns un locaș al dracilor, o închisoare a oricărui duh necurat, o închisoare a oricărei păsări necurate și urâte,

 

18.3

pentru că toate neamurile au băut din vinul mâniei curviei ei, și împărații pământului va veni cu curvia ei, și negustorii pământului s-au îmbogățit prin risipa desfătării ei.

 

18.4

Și am auzit un alt glas din cer spunând: Ieșiți din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiți părtași la păcatele ei, și să nu fiți loviți cu urgiile ei.

 

18.5

Pentru că păcatele ei au ajuns până la cer, și Dumnezeu a adus aminte de nelegiuirile ei.

 

18,6

Răsplătiți-i chiar ca ea prestate, și ramburseze o dubla după faptele sale.În potirul în care a umplut de umplere a dubla ei.

 

18.7

La fel de mult ca ea însăși slăvit, și a trăit în risipă, pe atît dați -i chin și jale. Pentru că zice în inima ei, Șed ca împărăteasă, nu sunt văduvă, și nu voi vedea durerea

 

18,8

Din cauza acestui fapt, într-o zi vor veni urgiile ei, moartea si doliul și foamete, și ea va fi arsă de tot în foc. Pentru puternic este Domnul Dumnezeu, care judecă.

 

18,9

Și împărații pământului, care au angajat cu nerușinare și de lux ei, va plânge și o vor boci ei atunci când vor vedea fumul arderii ei.

 

18.10

Stând departe de frica chinului ei, spunând: Vai! vai! Babilonul cel mare oraș, cetatea cea tare! Pentru într-o oră a venit judecata ta

 

18.11

Și comercianții plîng pământ și o jelesc, pentru că nimeni nu cumpără marfa lor,

 

18.12

marfă de aur, de argint, pietre prețioase, perle, subțire, purpură, de mătase și stacojiu, toate tipurile de lemn parfumate, toate tipurile de fildeș, orice un fel de lemn foarte scump, de aramă, de fier și de marmură,

 

18.13

și scorțișoară, condimente, tămâie, smirnă, tămâie, vin, ulei, floarea făinii și grâu, vite și oi, cai, cară, și trupurile și sufletele de barbati.

 

18.14

Fructele care poftea sufletul tău s-au dus de la tine; și toate lucrurile care erau alese și frumoase sunt dus de la tine, și le vei găsi din nou.

 

18.15

Negoț cu aceste lucruri, care s-au îmbogățit de pe urma ei, vor sta departe, de frică să nu cadă în chinul ei; plângând și jale,

 

18.16

Și a zis: Vai! vai! Cetatea cea mare, care era îmbrăcată cu in subțire, cu purpură și cu stacojiu, care era împodobită cu aur și cu pietre scumpe și cu mărgăritare! Pentru o oră bogății atât de mare a venit la zero

 

18,17

Și fiecare comandant de navă, toate care a navigat în orice loc, și marinarii, și toți cei ce comerțul pe mare, stăteau departe,

 

18.18

și plâns când au văzut fumul arderii ei, spunând: Ce oras este ca cetatea cea mare?

 

18,19

Au aruncat praf pe capul lor, au strigat și au fost în doliu, au strigat, zicând: Vai! vai! Cetatea cea mare, care s-au îmbogățit de ea avere toți cei care au avut de nave pe mare, într-o oră ea a fost distrus!

 

18.20

Cer, bucura de ea! Și sfinților voi și apostoli și profeți, bucurați-vă de asemenea! Căci Dumnezeu te răzbunat pe ea.

 

18.21

Și un înger puternic a ridicat o piatră ca o mare piatră de moară și a aruncat-o în mare, și a zis, așa repeziciune va fi aruncat Babilonul, cetatea cea mare, și nu va fi găsit.

 

18.22

Și am auzit nu mai în tine sunet de harpists, muzicieni, jucătorii flaut și trîmbițe, nu se mai găsesc în tine nici un meșter în vreun meșteșug oarecare, a auzit nu mai la Ești sunetul măcinare,

 

18.23

lampa nu va mai lumina acasă, și vocea mirelui și a miresei se va auzi mai în tine: pentru negustorii tăi erau mai marii pământului, pentru că toate neamurile au fost înșelați de vrăjitoria ta

 

18.24

și pentru că acolo a fost găsit sângele proorocilor și sfinți și toți cei care au fost uciși pe pământ.

 

Apocalipsa 19

 

19.1

După aceasta am auzit în cer ca un glas puternic de gloată multă, spunând Aliluia Mântuirea și gloria și puterea aparțin Dumnezeului nostru,

 

19.2

deoarece judecățile lui sunt adevărate și drepte; El a judecat curva cea mare, care strica pămîntul cu curvia ei, și a răzbunat sângele robilor Săi varsat de mâna.

 

19.3

Iar ei au zis din nou: Aliluia! … Fumul ei se ridică în vecii vecilor.

 

19.4

Și cei douăzeci și patru de bătrâni și cele patru făpturi vii s’au aruncat la pămînt și s’au închinat lui Dumnezeu așezat pe scaunul de domnie, zicând: Amin! Aleluia!

 

19.5

Și o voce a venit de la tron, spunând: Lăudați pe Dumnezeul nostru, toți robii Lui, voi care se tem de El, mici și mari!

 

19.6

Et j’entendis comme une voix d’une foule nombreuse, comme un bruit de grosses eaux, et comme un bruit de forts tonnerres, disant: Alléluia! Car le Seigneur notre Dieu tout puissant est entré dans son règne.

 

19.7

Să ne bucurăm și să ne veselim, și să -I dăm slavă; pentru nunta Mielului a venit și soția lui sa pregătit

 

19,8

și a fost o dată să poarte subțire, strălucitor și curat. Inul subțire sunt faptele neprihănite ale sfinților.

 

19.9

Și îngerul mi-a zis, Scrie: Ferice de cei chemați la ospățul nunții Mielului!Și el mi-a zis: Acestea sunt adevăratele cuvinte ale lui Dumnezeu.

 

19.10

Și am căzut la picioarele lui ca să mă închin; dar el mi-a zis, vezi tu o faci! Eu sunt un împreună slujitor cu tine, și cu frații tăi, care au mărturia lui Isus. Închine lui Dumnezeu. Pentru mărturia lui Isus este duhul proorociei.

 

19.11

Apoi am văzut cerul deschis, și iată un cal alb. Rider sa se numește Credincios și Adevărat, și el judecă și Se luptă cu dreptate.

 

19.12

Ochii Lui erau ca para focului; pe capul lui erau multe coroane; El a avut un nume scris, pe care nimeni nu știe, dacă nu se;

 

19.13

și el a fost îmbrăcat cu o haină muiată în sânge. Numele lui este Cuvântul lui Dumnezeu.

 

19.14

Și armatele care erau în cer îl urmau pe cai albi, îmbrăcate cu in subțire, alb și curat.

 

19.15

Din gura Lui ieșea o sabie ascuțită cu care să lovească Neamurile; El le va cârmui cu un toiag de fier; El călca cu picioarele teascul vinului mâniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu.

 

19.16

El are pe haină și pe coapsă avea scris numele, Împăratul împăraților și Domnul domnilor.

 

19.17

Și am văzut un înger stând în soare. El a strigat cu glas tare, și a zis tuturor păsărilor care zboară în mijlocul cerului, Vino, aduna la ospățul cel mare al lui Dumnezeu,

 

19.18

să mănânce carnea împăraților, carnea căpitanilor, carnea celor puternici, carnea de caii și călăreții lor, carnea de toate, slobozi și robi, mici și mari.

 

19.19

Și am văzut fiara și pe împărații pământului și armatele lor adunate ca să facă răsboi cu Cel ce ședea călare pe cal și armata sa.

 

19.20

Și fiara a fost luată, iar cu el proorocul mincinos, care făcuse înaintea ei semnele cu care a înșelat cei care au primit semnul fiarei și se închinaseră icoanei ei. Ei au fost atât aruncați de vii în iazul de foc de pucioasa.

 

19.21

Iar ceilalți au fost uciși cu sabia, care ieșea din gura Celui ce ședea călare pe cal; și toate păsările s-au îndopat pe carnea lor.

 

Apocalipsa 20

 

20.1

Apoi am văzut un înger coborând din cer, având cheia abisului și un lanț mare în mâna lui.

 

20.2

El a pus mâna pe balaur, pe șarpele cel vechi, care este Diavolul și Satana, și la legat pentru o mie de ani.

 

20.3

El la aruncat în abis, și a închis-o și a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să înșele Neamurile nu mai mult, până când s-au sfârșit cei o mie de ani.După aceea, trebuie să fie dezlegat pentru puțină vreme.

 

20.4

Și am văzut niște scaune de domnie, și au șezut pe ele li sa dat putere să judece. Și am văzut sufletele celor ce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus și din pricina Cuvântului lui Dumnezeu, iar cei care nu se închinaseră fiarei și icoanei ei, și nu primiseră semnul ei pe frunte sau mâinile lor. Au venit la viață și au împărățit cu Hristos o mie de ani.

 

20.5

Alte morți nu a venit la viață până s-au sfârșit cei o mie de ani. Aceasta este întâia înviere.

 

20.6

Fericiți și sfinți sunt cei ce au parte de întâia înviere! A doua moarte nu are nici o putere asupra lor; ci vor fi preoți ai lui Dumnezeu și ai lui Hristos, și vor împărăți cu El o mie de ani.

 

20,7

Și când o mie de ani sunt expirat, Satana va fi dezlegat din închisoarea lui.

 

20,8

Și va ieși să înșele Neamurile, care sunt în cele patru colțuri ale pământului, pe Gog și Magog, să-i adune la război; numărul lor este ca nisipul mării.

 

20,9

Și s-au suit pe suprafața pământului și au înconjurat tabăra sfinților și cetatea prea iubită. Sa pogorât foc din cer și ia mistuit.

 

20.10

Și diavolul, care-i înșela, a fost aruncat în iazul de foc și de pucioasă, unde este fiara și proorocul mincinos. Și vor fi munciți zi și noapte în vecii vecilor.

 

20.11

Apoi am văzut un scaun de domnie mare și alb, și Cel ce ședea pe el.Pământul și cerul au fugit dinaintea Lui și nu sa mai găsit loc pentru ele.

 

20.12

Și am văzut pe morți, mari și mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Și cărți au fost deschise. Și o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieții. Și morții au fost judecați după faptele lor, în conformitate cu ceea ce a fost scris în aceste cărți.

 

20.13

Marea a dat înapoi pe morții care erau în ea, Moartea și Locuința morților au dat înapoi pe morții care erau în ele; și toate au fost judecați după faptele lor.

 

20.14

Moartea și Locuința morților au fost aruncate în iazul de foc. Aceasta este moartea a doua, iazul de foc.

 

20,15

Oricine na fost găsit scris în cartea vieții, a fost aruncat în iazul de foc.

 

 

Apocalipsa 21

 

21.1

Apoi am văzut un cer nou și un pământ nou; pentru că cerul dintâi și pământul dintâi pieriseră, și marea nu mai era.

 

21.2

Și am văzut coborând din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfântă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.

 

21.3

Și am auzit un glas tare, care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei.

 

21.4

El va șterge orice lacrimă din ochii lor, și moartea nu va mai fi, și nu va fi nici mai tânguire, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.

 

21.5

Și cel ce ședea pe scaunul de domnie a zis: Iată, Eu fac toate lucrurile noi. Și el a spus Scriere: pentru aceste cuvinte sunt adevărate și credincioase.

 

21,6

El mi-a spus, este gata! Eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul.Celor însetați, voi da din izvorul apei vieții fără plată.

 

21.7

Cel ce va birui va moșteni aceste lucruri; Eu voi fi Dumnezeul lui, și el va fi fiul meu.

 

21,8

Dar fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, sexual imorale, vrăjitori, închinătorii la idoli, și toți mincinoșii, partea lor este în iazul, care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.

 

21,9

Unul din cei șapte îngeri, care aveau cele șapte potire, pline cu cele din urmă șapte urgii, a venit și mi-a vorbit, spunând: Vino să-ți arăt mireasa, nevasta Mielului.

 

21,10

Și el mi-a dus, în Duhul, pe un munte mare și înalt. Și el mi-a arătat cetatea sfântă Ierusalim coborând din cer de la Dumnezeu, având slava lui Dumnezeu.

 

21.11

Lumina ei era ca o piatră prea scumpă, ca o piatră de iaspis, străvezie ca cristalul.

 

21.12

Avea un zid mare și înalt. Avea douăsprezece porți, și la porți, doisprezece îngeri și nume scrise de cele douăsprezece triburi ale lui Israel, fiul:

 

21.13

la răsărit erau trei porți, la nord trei porți, la sud trei porți; și spre apus trei porți.

 

21.14

Zidul cetății avea douăsprezece temelii, și pe ele erau numele celor doisprezece apostoli ai Mielului.

 

21.15

Cel care mi-a vorbit a avut o tijă de măsurare de aur ca să măsoare cetatea, porțile și zidul ei.

 

21.16

Și orașul era în patru colțuri, și lungimea ei era egală cu lățimea sa. A măsurat cetatea cu trestia, douăsprezece mii de stadii; lungimea, lățimea și înălțimea sunt egale.

 

21.17

A măsurat zidul: 144 de coți, măsura unui om, adică, a îngerului.

 

21.18

Zidul a fost făcută de jasp, și cetatea era de aur curat, ca sticla clara.

 

21.19

Bazele zidului cetății erau împodobite cu tot felul de pietre scumpe: prima temelie era de iaspis, a doua safir, a treia calcedonie, al patrulea smarald,

 

21.20

a cincea onix, a șasea onix a șaptea crisolit, a opta beril, a noua topaz, a zecea chrysoprase, zambila unsprezecea, a douăsprezecea ametist.

 

21.21

Cele douăsprezece porți erau douăsprezece mărgăritare; Fiecare poartă era dintr-un mărgăritar. Pătratul cetatea era de aur curat, ca sticla străvezie.

 

21.22

Am văzut nici un templu în cetate; pentru Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic este templul lui, și Mielul.

 

21.23

Orasul are nevoie de soare sau lună să strălucească; pentru slava lui Dumnezeu a făcut-o lumina, și Mielul este lumina acestuia.

 

21.24

Neamurile vor umbla în lumina ei, și împărații pământului își vor aduce slava lor.

 

21.25

Porțile nu se vor închide ziua, fiindcă nu va mai fi noapte acolo.

 

21.26

Ele vor aduce slava și cinstea națiunilor.

 

21.27

Nu intra în ea ceva profan, sau unul care se angajează în rușinos sau înșelător; ea va veni ca cei care sunt scrise în cartea vieții Mielului.

 

Apocalipsa 22

 

22.1

Și el mi-a arătat un râu cu apa vieții, limpede ca cristalul, care ieșea din scaunul de domnie al lui Dumnezeu și al Mielului.

 

22.2

În mijlocul pieței orașului și de pe ambele maluri ale râului, era un pom de viață, ținând douăsprezece feluri de rod, și dând rod în fiecare lună; și frunzele au fost pentru vindecarea neamurilor.

 

22.3

Nu va fi nici un blestem. Tronul lui Dumnezeu și al Mielului va fi în ea;Robii Lui Îi vor sluji și a vedea fața lui,

 

22.4

și numele lui va fi pe frunțile lor.

 

22.5

Nu va mai fi noapte; și au nevoie de nici o lumină de lampă sau de lumina, pentru că Domnul Dumnezeu le dă lumină. Și vor împărăți în vecii vecilor.

 

22,6

Și el mi-a spus, Aceste cuvinte sunt vrednice de crezare și adevărate; și Domnul, Dumnezeul duhurilor proorocilor, a trimis pe îngerul Său să arate lui lucruri pe care trebuie în curând funcționarilor. –

 

22,7

Și iată, Eu vin curând. Ferice de cel ce păzește cuvintele proorociei din cartea aceasta!

 

22,8

I, Ioan, care au auzit și am văzut lucrurile acestea. Și când am auzit și am văzut, am căzut la picioarele îngerului, care mi-a arătat să i se închine.

 

22,9

Dar el mi-a zis, vezi tu o faci! Sunt tău împreună slujitor, și cu frații tăi, proorocii, și ce păzesc cuvintele din cartea aceasta. Închine lui Dumnezeu.

 

22.10

Și el mi-a zis, nu pecetluiești cuvintele proorociei din cartea aceasta.Căci vremea este aproape.

 

22.11

Cine este nedrept să fie nedrept și mai, că ceea ce este murdar fie murdar încă; și dreptatea drept încă, și cine este sfânt continuă să fie sfânt.

 

22.12

Iată, Eu vin curând; și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.

 

22.13

Eu sunt Alfa și Omega, cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul.

 

22.14

Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții, și să intre pe porți în cetate!

 

22.15

Dar în afara sunt câini și vrăjitorii și curvarii și ucigașii și închinătorii la idoli, și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună!

 

22.16

Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina și Sămînța lui David, Luceafărul strălucitor de dimineață.

 

22.17

Și Duhul și Mireasa zic: Vino. Si lasa-l că aude spun: Vino. Și l-au lăsat cine este sete, să vină; Și cine vrea, să ia apa vieții fără plată.

 

22.18

Mărturisesc oricui aude cuvintele proorociei din cartea aceasta: Dacă cineva adaugă la ele, Dumnezeu sa-l plăgile descrise în această carte;

 

22.19

și dacă cineva ia departe de cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și orașul sfânt descrise în această carte.

 

22.20

Cel ce adeverește aceste lucruri, zice: Da, Eu vin curând. Amin! Vino, Doamne Isuse!

 

22.21

Harul Domnului Isus să fie cu toți!

lumânare sfeșnic-anim

Păstrați prețios bine aprinsă flacăra credinței noastre! Ea va fi indispensabilă în momente dificile care se agraveaza si agrava din nou și din nou, până la revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

Pe curând.

Înainte de a pleca și așteaptă revenirea Domnului nostru Isus Hristos, vreau să vă ajute să meditezi asupra istoriei umane.

Știință oficial respinge creaționismului (crearea omului de către Dumnezeu) și propune o teorie fără Dumnezeu.

Cine ar vrea ca omul provine dintr-un lanț de evoluție a vieții pe Pământ ar fi apărut într-o serie de șanse și apoi fiul ar fi transformat pe parcursul a milioane de ani.

În cele din urmă se încheie cu înregistrarea intreaga serie de plante și animale pe care le știm.

Desigur știința oficială are întorsături dar trebuie să facă față situației de fapt, toți oamenii de știință care susțin teoria evoluției sunt ființe inteligente și, prin urmare, ei știu că sunt greșite și totuși persistă.

DE CE!

Tot ce pot spune este că viața umană este presărată cu mistere și unii oameni pentru motive necunoscute adevăruri pentru omenire ascunse de mii de ani.

 

Isus Hristos este singurul fiu al lui Dumnezeu!

Este la ușă și întoarcerea sa este iminentă!

Pastreaza credinta!

Curând istoria omului va fi dezvăluit!

Aici este un video care vă va permite să deschideți ochii și să înțeleagă istoria acelui om este mult mai complexă decât în ​​cărțile de povești oficiale!

 

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.