BOG OTVORIO pečatom otkrivenje KRAJ VREMENA

Vaskrs

 

END TIME

 

Bog je obavijestio anđeo, prorok Daniel o budućnosti jevrejskog naroda i ispunjavanju kraja vremena.

 

Možemo pronaći ove informacije, uključujući Daniel 9 u Daniel 12

 

Daniel nije shvatio sve otkrića je, a zatim se okrenuo prema anđelu Bog u stihu 12.8, a zatim anđeo odgovorio u stihovima 12.9

 

 

00:08

Čuo sam, ali sam shvatio da; i rekao sam, Gospodaru, ono što će biti na kraju ove stvari?

 

 

12:09

On je rekao, Idi, Daniele, jer riječi su zatvorene i zapečaćene do vremena kraja .

 

 

Ovaj stih 9 proroštva Daniel poglavlje 12 je vrlo eksplicitno i vrlo važno, jer nam govori da je kraj vremena Bog će otkriti ono što je do tada skriveni.

 

 

Povratak Isusa Krista!

 

 

 

Danas smo na kraju vremena htio Bog, i prije nego što fizički povratak Gospodina našega Isusa Krista za svog hiljadu godina vladavine.

 

Ova tvrdnja da « smo na kraju vremena htio Bog, i prije nego što fizički povratak Gospodina našega Isusa Krista za Njegov hiljadugodišnje vladavine, » nije proročanstvo da radim, ali je jednostavnu izjavu o ispunjavanju svih biblijskih znakova upozorenja o povratku Isusa Krista.

 

Pregled prošlosti nas svjetlu biblijskih proročanstava i znakova pokazuje da povijesti čovjeka čini se da je završilo 14. maj 1948 stvaranjem države Izraela koje u Bibliji do kraja vrijeme i omogućava progresivni i masovniji povratak jevrejskog naroda da živi u Svetoj zemlji « Jerusalem. »

 

Najava prvi znak!

 

Ezekiel 36/24-28)

Ja ću vas iz naroda u, okupljaju te iz svih zemalja, i dovesti vas u vašu zemlju. Ja ću sipati na vas čistom vodom, a ti će biti čista; Ja ću vas očistiti od svih vaših prljavštine i iz svih vaših idola. Dajem vam novo srce, a ja ću staviti novi duh; Ja ću ukloniti iz vašeg tijela srca od kamena i dati vam srce od mesa. Ja ću staviti moj duh u vama, a ja ću se pobrinuti da prate moje uredbe i paziti da poštuju Moj uredbama. Vi živite u zemlji koju sam dao vašim ocima; ćete biti moj narod, a ja ću biti vaš Bog

 

Danas viđeno, 14 Maj 1948 je tako očigledno prvi znak kraja vremena.

 

Sva proročanstva i biblijskih znakova upozorenja o povratku Isusa Krista za obavljanje eksponencijalno od tada. To je realnost.

 

To podržava i dokazati da je buđenje čovječanstva najavljuje povratak Isusa Krista, je počeo od Boga u stvaranju države Izrael.

 

Naš povijesti Man je završio u krvoproliće nakon dva užasna svjetska rata.

 

Od 14. maj 1948 do povratka Isusa Hrista, živimo i živimo u vrijeme Otkrivenja « The Apocalypse » Čovjek odlučuje nad svojim budućim, ali je pretrpio volju Boga.

 

Ovo htio Bog je sažete period eksponencijalni života čovjeka, tako da smo postali svjesni, kroz ovaj buđenje biblijski najavio da na kraju vremena radi.

 

Tako smo vidjeli od 14 Maj 1948 svi tehnološki napredak javljaju eksponencijalno, kao porast stanovništva Zemlje, gladi, bolesti i pandemija, nasuprot božanske vrijednosti (gay brak je dobar primjer) zemljotresi, obilne kiše, požara, poplave, oluje i uragani, nasilja, nereda i građanskih ratova i religija pored neobjašnjive smrti miliona ribe rijeka i okeana milione ptice i stoku i umrijeti bez objašnjenja za nekoliko godina.

 

Sve ove činjenice nisu uvijek kazna od Boga ili od dana njegovog gneva, ali ipak upravlja svoju želju da se probudite!

 

Želim pokazati da, iako je broj žrtava je i dalje previše i da su katastrofa ponavljaju i pretjerano veliki, humanosti svaki put je uspio da izbjegne kaos, nekako popraviti štetu i dalje naprijed.

 

Sve ove činjenice uključene su u Bibliji. Javljaju se s više snage, frekvencije i jačine isključivo u svrhu da se probudi!

 

Avaj, ovo eksponencijalni da otkrije da živimo na kraju vremena oživljavanje, jer nam omogućava da ne zna ni približno vrijeme povratka Gospodina našega Isusa Krista.

 

Moglo bi se misliti da je to volja Božja!

 

Budući da je Isus rekao da samo otac je znao bilo je dvije tisuće godina, dan i sat njegovog povratka.

 

Ali ne!

 

Bog je rekao u Daniel 12.9 da je otkrivenje na kraju puta je zapečaćena do kraja!

 

Dakle, Bog želi da traže i kao što smo bili, na drugom mjestu u Bibliji se zove nekoliko puta u našu inteligenciju.

 

A zašto je Bog, ako ne smatraju da želimo i moramo jasno u Bibliji da je u poslednjih sedam godina Apokalipse « Iskušenja » će biti podijeljena u dva dijela, drugi sadrži danom ljut!

 

Stoga važan znak mora otkriti na svijetu početka zadnjih sedam godina život čovjeka prije povratka Isusa Krista (sedmi tjedan za Daniel), pa čak je poznato da muškarci na datum povratka Isusa Hristos bez svih vremena javi nam ni dan ni čas njegovog povratka kao što smo rekli Isusa Krista.

 

Samo Bog zna dan i sat povratka Isusa Krista!

 

Sada kada razumijemo, podržava dokaza (realizaciju i ispunjenje biblijskih proročanstava i znakova najava povratka Isusa Krista) na eksponencijalni prikaz svih gore navedenih činjenica i stvarnog činjeničnog da na kraju vremena je počeo sa 14 maj 1948 , te da je ostvarenje u tako kratkom vremenu tako velika količina činjenica iskazane u Bibliji, ne može u svakom slučaju, s obzirom na zakon vjerojatnosti, biti slučajnost.

 

Sada moramo pronaći novi znak da zna početka zadnjih sedam godina čovjeka prije povratka Isusa Krista.

 

Ovaj važan znak je još uvijek analizu prošlosti koje nalazimo i na snagu 29. septembar 2008, došlo je do takvog važna osoba ne može zaboravili znak.

 

Bio je to krah berze u Wall Street koji su se dogodili na praznik anđela, sa negativnim indeksom -777.

 

Tamo ćete primijetili je broj 777 je broj Božanstva.

 

Napominjemo da ovaj znak je posebno snažna i važna od 29. septembra 2008 World ruševina RIFE snažnije uranjajući mnogo muškaraca i žena svijeta u siromaštvu i lišavanju. (67 osoba drži onoliko novca koliko polovine čovječanstva)

 

Izvor:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Od 29. septembra 2008 svijeta preživljava samo duga.

 

Također je jasno da su biblijska proročanstva i znakove koji su već shvatili eksponencijalno od 14 maj 1948, ponovo porasla na vlasti, veličina i učestalost od 29. septembra 2008 postati vrlo moćan i dnevnim 2014.

 

Jedan pogled na trenutnu globalnu vijest naglašava povećanje dubine, opseg, snage i frekvencije biblijskih proročanstava i znakove od 29. Septembar 2008.

 

Veći dio svijeta živi u siromaštvu, siromaštvo i bijedu i pati više katastrofama na zemlji i vrijeme.

 

Mnogi ljudi su također suočeni sa pobune i građanski ratovi i religije.

 

S obzirom na ove nove razmjere katastrofe i svih biblijskih proročanstava i znakove, mi razumijemo da ne može biti jači i jasan znak da se objavi na svijetu početkom prošle nedelje Daniel (sedam posljednjih godina Apokalipse)

 

Sve ove činjenice su stvarni, činjenično i važnih događaja od 14 maj 1948, više i dalje eksponencijalno se povećao od rujna 29, 2008, su u potpunosti u skladu s biblijskim proročanstvima i znakovima najavio za kraj puta i povratak Gospodina našega Isusa Hrist.

 

To više nije moguće u dobroj vjeri da sumnja da živimo od rujna 29, 2008 the posljednjih sedam godina života čovjeka pred fizički povratak Isusa Krista na Maslinskoj gori za svoje hiljadu godina vladavine .

 

Možemo također vidjeti i reći da je otkrivenje na kraju vremena je bilo dobro, po volji Boga, zapečaćena do kraja vremena.

 

To je samo od ovih datuma koje otkrivenje je napravljen u svijetu silom ispunjenih proročanstava.

 

Prije 14 maj 1948 niko nije mogao predvidjeti da će na kraju vremena će raditi jer su svi biblijski proročanstava i znakova su se nakon tog datuma.

 

Slično tome, neponovljivi znak najavljuje prošle nedelje Daniel nije mogao biti poznat prije nego što shvati 29. Septembar 2008.

 

U otkrivenje na kraju vremena je dobro zatvorenim od Boga do kraja vremena!

 

Posljednji dani će biti najteže znamo. povratak Isusa Krista na Maslinskoj gori zakazano je za septembar 2015!

Ili sedam godina nakon što je 29 Septembar 2008

 

Vjerojatno povodom blagdana trube između 14. i 15. septembra.

 

Pogledajte moj tekst

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Ovo nije proročanstvo.

 

To je analiza i logičan zaključak o ispunjavanju svih proročanstava i biblijske znakove.

 

Alarm zvuči glasnije,

 

Ali ih nema toliko gluh kao oni koji odbijaju da čuju i da ih nema toliko slijepi kao i oni koji odbijaju da vide.

 

A eksponencijalni prikaz svih biblijskih proročanstava i znakove od 14 maj 1948, a opet ipak eksponencijalno teška od rujna 29, 2008, ne možemo priznati očigledan:

 

– Na kraju vremena je počeo 14 maj 1948 sa stvaranjem države Izraela.

 

– Sedmi tjedan Daniel je počeo sa berze pad Wall Street 29. septembar, 2008

 

Povratak Isusa Krista

 

Povratak Isusa Krista će biti na kraju sedam godina počeo 29 ​​septembar 2008 Zbog toga je u 2015 to je očigledno sigurnošću!

 

Pogledajte moj tekst o datumima Apokalipse:

DATUMI apokalipse I Rapture CRKVE otkriven!

Znamo da je prošle nedelje Daniel treba podijeliti na dva dijela.

Dn 09:27 –  I on će ojačati zavjet sa mnogo. Vrijeme tjedno; i vremena za pola tjedan on će dovesti do žrtvovanja i pričest, i krilo Hrama će biti grozota pustoši sve do kraja, do kraja dodijeljen je pusta. « 

 

Knjiga Apokalipse John nam također govori da će druga polovina (42 mjeseci) od posljednjih sedam godina će biti gori od prvog, a sadržavat će stvarni dan gnjeva Boga perioda.

 

Polovini prošle sedmice je mart 2012.

 

U martu 2012, bilo je važan znak na nebu, da je jedino objašnjenje koje smo pronašli bila je zaboraviti da su se desile.

 

« A crna sfera bez presedana veličine, možda i veći od našeg planeta Zemlje je ostao vezan za sunce za više od dvadeset i četiri sata od 8. Mart 2012 14 sati 11. marta 2012 Ø 15 sata univerzalnog vremena. « 

 

Iako qu’inexpliqué je pravi i konkretne stvari, prepoznaje se po NASA

 

 

Pogledajte moj tekst

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Od kometa i meteorita pašnjaka više ili manje su svakodnevna realnost i meteorske kiše i pada sa povećanjem frekvencije na Zemlji od March 2012.

 

Možemo reći da je veličina tih pojava čine rane znake na nebu da se nastavi s većim budućnosti stići na dan gnjeva Boga znakova.

 

Mi smo na kraju naših očekivanja i danima koji slijede će stoga od stvari vrlo teško za nas sve sile.

 

S jedne strane, iskušenja će postati jači jer ostaje da Sotona vrlo malo vremena da izvrši svoj plan protiv Boga i nas ljude.

 

I drugo, na dan gnjeva Boga mora doći prije povratka Gospodina našega Isusa Krista.

 

Sve to nam daje uvid u velike teškoće za preostalih 10 Sep mjeseci.

 

Moramo djelovati brzo i doći do Isusa Krista i širiti dobre vijesti « Isus Krist dolazi uskoro i logično je do 2015. »

 

Pogledajte moj tekst

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Pozivam vas da objavite ovaj članak na Vašem blogovima, poslati svim svojim prijateljima i poznanicima link članka i blog tako da se što je moguće više ljudi imaju informacije i biti sačuvana.

 

Isus Krist uskoro dolazi, to je sigurno, a prizor svih biblijskih proročanstava i znakova su ga do 2015.

 

Blažene Djevice, došli smo da se pomogne njegov nastup na Fatima ali otkriva troje male djece i cilj da se javnosti u dogledno vrijeme, nije bio u potpunosti.

 

Informacije su kovali znao tajnosti od strane Pape i Vatikana.

 

Treba napomenuti da je Papa i Vatikan prepoznao ukazanja Blažene Djevice u Fatima kao čudotvorna, a ipak su još uvijek pogodio tajne informacije koje otkriva.

 

Pogledajte moj tekst

 

TREĆA TAJNA FATIMA POVRATAK Isusa Krista na zemlji – Istine!

 

Mnogi pastori i eschatologists jednostavno objaviti da smo na kraju vremena, bez otkrivanja bilo datum početka ili datum završetka će biti povratak Isusa Krista.

 

Drugi su izgubljeni u proračunima, ako gurnula da krajnji datum reći samo ništa.

 

Bog jednostavno otkriva činjenice do kraja vremena je zapečaćena do kraja vremena.

 

Mi smo na kraju vremena, a mora se vidjeti svaki dan!

 

Moramo imati hrabrosti priznati da smo grešnici i moliti za naše spasenje je za taj dan Isus Hrist će ukloniti svoju crkvu kao lopov kad radimo nećemo čekati.

 

Isus Hrist će fizički povratak na Maslinskoj gori u 2015, očito je, to najvjerojatnije će tijekom blagdana trube između 14. i 15. septembra 2015 godine.

 

Avaj, Našao sam ne siguran znak najavljujući datum zanos Crkve.

 

U mom članku

DATUMI apokalipse I Rapture CRKVE otkriven!

 

I ukazuje na mogućnost uklanjanja za ovu godinu, najvjerovatnije u novembru 2014 godine.

 

Ali, vrlo je moguće da je zanos crkve će se održati sada, a možda i za Pashu i skoro smo tamo

 

Pasha početkom Ponedjeljak, 14. April utorak, 22. april večeri u sumrak.

 

Christian Uskrs Ponedjeljak 21. april.

 

Želim vam svima Sretnu Pashe (s) 2014 Ljubav, oprost i pokajanje.

 

Dođite u Isusa Krista, to još uvijek nije kasno. Ali uskoro će biti plač i škrgut zubi kasne.

 

Isus Krist nas voli uprkos našim grešaka i grijeha.

 

Pitajte Božji oprost za naše nedjela i da se moli za spas naše duše i naša voljena braća i sestre.

Bog čuva vas sve dan njegovog gneva se događa.

Pobjednik

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :