Április 27., 2014 – kezdete az Isten haragja?

galamb

A szerelem az utolsó menedéke a szabad világ, vagy ez a program, és fizetni!

Ez a kifejezés nem az enyém, hanem egy szerencsétlen, hogy véget ért az élete kilépéskor írt a falra lakásában, hogy szó magyarázata tetteit.

Te, szeretett testvéreim Krisztusban, akik áldozatai Sátán csapdák, te, aki a nyomor, akik élnek a fájdalom, a bánat és a kétségbeesés, akik szenvednek a test és az életedben az atrocitások a háború, katasztrófa és az üldöztetés, amelynek ez az élet keserű.

 

villám

Ne veszítsék el a reményt, mindig jól megvilágított a láng a hit, hogy a bizonyosság, hogy hamarosan végtelen jobb napok, az öröm és a boldogság kap a szeretet és Jézus Krisztus vére.

A jutalom nagy, biztos lehet benne, mert a szeretet, és ments meg minket, hogy Jézus Krisztus hamarosan visszatér.

Igen, hamarosan, és nagyon jól korábban, Jézus Krisztus visszatér a Földre, hogy a szabály, és akkor mindannyian szállítani a gonosztól, és a kísértésnek, és végül akkor mi is tudjuk, és a tapasztalatok végtelen öröm és boldogság a szeretet és tisztelet az Isten törvényét.

De mielőtt a szörnyű nap

kell még történni.

Ez biztos!

.Katasztrófa-plus

Lesznek még rosszabb, mint a élünk 2008 óta!

Ne felejtsük el, hogy a visszatérő Jézus Krisztus kell, hogy legyen, mint a fájdalom a szülés. És így a nap nehezebb lesz a visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén.

Látjuk naponta növekvő nehézségek az élet, a föld, a társadalom és az időjárás.

Doubt már nincs szoba. A visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus a mi generációnk.

Ez a bizonyosság nehéz elhinni, mert lehet, a tények ott vannak! A próféciák szinte minden teljesül!

Tehát mit kell tenni, mielőtt ez nyilvánvaló képtelenség, hogy fellépnek a rossz várja a dicsőséges visszatérését Jézus Krisztus!

Nos, ha megértjük, hogy a sátán Fort, és csak nem vagyunk elég nagyok ahhoz, hogy legyőzze őt, akkor azt is megértjük, hogy Isten szeret minket, és segíthet a mindennapi elleni küzdelem a gonosz erői és a Sátán kísértései .

Kérd Istent, hogy vezesse és irányítsa az életét.

Imádkozzatok és imádkozzatok, újra és újra, minden nap, és fáradhatatlanul

Fogadd el az életet, amit Isten adott, és köszönöm Istennek minden nehézség tesz élsz erőfeszítés és a harc, hogy Isten kovácsol minket, és tesz minket erőssé.

Napi, amikor úgy érzi, vagy úgy látja, hogy a dolgok rosszra, a kísértés erős, hogy a vágyak égnek, és hamarosan megadja magát, ezért ne habozzon, kérje, az összes erejét az Istenbe vetett hit, hogy segítsen. És ez lesz!

Akkor ne felejtsd el megköszönni Istennek segít elleni magát, a vágyak és gyengeségeit.

Isten adott nekünk szabad akaratot, és ezért be fog avatkozni az életünkben, ha megkérem, hogy elvisz minket egy határozatot, amely néha ellenkezik, amit vágyunk tisztátalan.

De ahhoz, hogy részesüljenek Isten segítségével, Jézus Krisztus szeretetének és minden segítséget, hogy Isten ad nekünk, meg kell kezdeni az elején.

– Kérd Istent, hogy megbocsássa bűneinket, hibáinkat, a hibák és bűnök.

– Elfogadom, hogy jöjjön, hogy Istennek a Jézus Krisztus által keresi a víz általi keresztség, amíg Isten elküldi nekünk a Szentlelket, hogy irányítsák az életünket.

– Kérdezze meg Jézus Krisztus a mi személyes Megváltójának és elfogadom bennünket a templomban.

– Egyenesítse életünket Isten segítségével, mert egyedül nem tudunk csinálni!

– Segítség azoknak, akik keresik a segítséget.

– Vegye figyelembe a Tízparancsolat Isten.

– Szeretni azokat, akik gyűlölnek minket, és imádkozzunk értük.

– Bocsáss meg azoknak, akik ellenünk vétkeztek.

Élünk, az utolsó szakaszon az idők végezetéig az online és a világ csakzavar.

Nagyon nehéz megtalálni a helyes utat, és az igazság. (Csak a szíved, és az ima segít!)

A humanizmus vált egyetemes értékét még a férfiak a pápa.

Isten elhanyagolt a sok férfi, aki lett önző és káromlók, gondolkodás is tudja tölteni a szeretet

Hamarosan ott lesz a termés a lelkek az angyalok Jézus Krisztus, és egy pillanat alatt minden rendben lesz elérni.

Ez lesz túl késő későn, és nem lesz sír sírás és fogcsikorgatás.

Ne feledje, a példázatot a konkoly és a búza!

A példázat a szüret idején a konkoly dobnak a tűzbe. Ez ugyanaz lesz azoknak, akik elutasították Istent és Jézus Krisztust!

De ne feledje, ez az idézet Pierre Corneille Le Cid   »  Ahhoz, hogy nyerni kockázata nélkül, hogy diadalmaskodni nem dicsőség «   , miközben a harc, hogy felfüggeszti a helyes utat, hogy Isten Jézus Krisztus által.

Legyen ez az erőfeszítés kérlek Istenem!

Eljött az idő, hogy felébressze, hogy harcolni, hogy mentse meg a lelkeket!

Jézus Krisztus hamarosan eltávolítja a templomba, hogy részt vegyen a házasság a Bárány, és még ma is egy részét!

Sokan, papok, lelkészek, prédikátorok eschatologists és keresse meg a jeleket minket megközelíteni közelebb időpontját az elragadtatás az Egyház és a visszatérő Jézus Krisztus.

Az eredmény ez utolsó időszakában az idők végezetéig lehetővé teszi mindenkinek, hogy felkészüljenek ezeket a gyönyörű, fenséges és egyedi események a történelem az ember.

A kutatás és elemzés vezettek el a cél a visszatérés a mi Urunk és a király, Jézus Krisztus a hegyén olajbogyóit szeptember 14-15 2015-ig az elrabolt egyházának mintegy 11 2014.

De fel kell ismernünk, hogy már csalt, és lehetséges, hogy tévedek megint ezek a hozzávetőleges időpontja.

De mások is találtak más hozzávetőleges időpontja, azok számára, akiknek a dátumok később, mint azt tapasztaltam, hogy mindig utóbb időben beszélni abban az időben.

De van még egy eschatologue Louis ALENCOURT, hogy komoly kutatás és elemzés teszi lehetővé, hogy fontolja meg az erős lehetőségét eltávolítása az egyház vagy a visszatérő Jézus Krisztus az idén április és szeptember 2014 .

Szóval csak arra kérjük Önt, hogy mindenki olvassa a blogot, és különösen a legutóbbi cikket . és azt is, hogy egy videót, amelyben bemutatja a visszatérő Jézus Krisztus.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Azt is meg kell érteniük, hogy a Föld hamarosan átlépik a mennyben törmelék maradt a nyomán üstökös LINEAR.

Ez okozhat meteoritok a Földön.

Van is egy prófécia, amely nem bibliai, de érdemes megérteni, hogy magyarázza a csúcsfények, hogy mi köztük az emelése a politikai konfliktus Oroszországgal, Ukrajnával és tartomány « A Krím »

A közeljövőben kiderül, hogy ez a prófécia kell kihívást jelentenek számunkra.

Prophecy Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

Az én utolsó cikkét mea culpa-   én céldátum április 27 2014 időpontja az ünnep a húsvét, és a dátum az első vörös hold tetrad. (Lásd a korábbi cikkek)

Ez a dátum nagyon úgy tűnik, hogy nagyon fontos, és én hívlak benneteket, szeretett testvéreim Krisztusban nézni, és várni a hamarosan visszatér a dicsőség a mi Urunk Jézus Krisztus, az egyetlen Isten fia.

Az április 27, 2014 Úgy tűnik számomra, hogy az a dátum, amely kezd kiabált, sírás és fogak csikorgatása, mivel megpróbáltatások fontos.

Az április 27, 2014 lehet a kezdete a napszak az Isten haragja!

Veillions és védik a láng hitünk. Jézus Krisztus az ajtó előtt!

Béke, szeretet és öröm a szívében és otthonában várja az elragadtatás az Egyház egyes és a visszatérő Jézus Krisztus az Olajfák hegyén mások számára.

Imádkozik

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :