Bogen – The Preacher Kongen vender tilbage

 

Mine elskede ejendom blog-læsere.

 

Jeg er glad for at annoncere udgivelsen af ​​min bog, hvis titel er den samme som bloggen « Prædikanten Return of the King »

Du kan allerede bestille den til redaktøren « Edilivre », før det er i boghandlere

Titel papir: « The Preacher Kongen vender tilbage »
Editions Edilivre – AParis

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2. sal

93200 Saint Denis

Tlf: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Kontaktperson: http://www.edilivre.com/contacts

dæksel

 

Kristendommen i vores samfund er forsømt, forladt og ofret til interesserne for humanisme, i hvis navn vi finder, at vi er efterhånden « slettet », og at vore kirker er revet ned. Vi finder den samme ekstraordinære stigning af islam på verdensplan.

 

Hvis du læser mine blogindlæg, du ved, at dette er et forvarsel stærke tegn på den forestående tilbagevenden vor Herre og Konge Jesus Kristus.

 

Således at så mange kunne blive frelst, må vi alle gøre alt, hvad vi kan for at gøre verden vide og forstå, at Jesus Kristus er kongen af ​​verden, og han er tilbage snart at dømme mænd og nationer.

 

Det er derfor jeg oprettet denne blog og tak varmt til at besøge og læse mine artikler.

 

Bloggen er nu besøgt omkring 500 gange hver dag. Dette kan betragtes som en virkelig succes.

 

Men, det er ikke nok til at fortælle verden tilbagelevering af kong Jesus Kristus og så jeg besluttede at skrive en bog, så det største antal ikke adgang til internettet er informeret, og at alle kan beslutte hans sjæl og samvittighed af stien, han ønsker at følge.

 

I vores mørke samfund, er vores tro bevist, og mange føler forladt af Gud, men jeg kan forsikre dig, at det ikke er.

 

Gud aldrig forladt os, han elsker os nok til at have tilladt sin søn, der er ren kærlighed, kom til jorden, og der misbruges, fornærmet, pisket og til sidst i forfærdelige lidelser blive korsfæstet og naglet til et indlæg med døden for at frelse os.

 

Men ak vi oversvømmet med falske lærdomme, falske profeter og falske guder, som forstyrrer vores vision om Gud og have os tage vrangforestillinger stier.

 

Så jeg ønskede at bringe min bog til læserne de utallige beviser for Guds eksistens og hans eneste søn Jesus Kristus. Det er så at alle er mere « troende, men sachants ».

 

Min bog viser, at det er Gud, der skabte universet og alt i det. Det beviser også Jesu Kristi guddommelighed og hans forestående tilbagevenden til Jorden.

 

Selvom det ikke er en bog med historie eller videnskab, forklarer han mands rejse fra starten til sin tilbagevenden til Edens Have i regeringstid af Jesus Kristus og glimt fremtid mand efter regeringstid af Jesus Kristus.

 

Den angiver også profetier de sidste tider og gør det muligt at kende maksimalt vores forventning om tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

Det er vigtigt og endda afgørende for at tage en pause i livet at gøre status over, hvad der er vigtigt og afgørende i livet. Dette er, hvad jeg inviterer dig til at gøre dette ved at læse min bog.

 

Jesus Kristus kommer tilbage snart til at dømme mennesker og nationer, er det en sikkerhed, men tidligere meget vanskelige dage stadig rammer Jorden og menneskeheden. Læse bogen kan forberede dig til at stå over for disse vanskelige tider, som vi stadig har til at krydse.

 

Mending Hegn giver dig mulighed for at bekræfte, at alle vores problemer vokser konstant i flere år. Men vi er en forklaring og er i bogen.

 

Jeg inviterer dig til ikke blot at læse min bog, men også for at gøre det kendt, så flere kan læse det og indse, at sandheden ikke er den daglige virkelighed, vi forklarede vores ateistiske samfund.

 

Lad os alle være soldater Jesus Kristus, det er vores kristne pligt og arbejder inderligt at offentliggøre det gode ord « Jesus Kristus kommer tilbage snart »

 

Alt kan gemmes, hvis de kommer til Kristus gennem dåb og omvendelse.

 

Den skal gøre os se kendsgerningerne i øjnene og indse, at vi lever i verden i flere år tid så hårdt som individer.

 

Disse er daglige prøver og naturkatastrofer som outsized voldsomme regnskyl, oversvømmelser, storme, katastrofer, jordskælv, orkaner, cykloner, brande, vulkanudbrud.

 

Men det er også hvert år i flere år uden kendte dødsfald per million, fordi fisk, fugle, husdyr og vilde dyr over hele kloden.

 

De er også krige og øredøvende lyde af en verdenskrig, vold, tab af værdier og moral.

 

Og det er også den spiral radikalisme og islamisk ekstremisme, hvis fanatikere massakrerede medlemmer af de kristne mennesker og begår vanhelligelse, hærværk, brandstiftelse og destruktion af kirker.

 

For ikke at nævne det betydelige fald i den katolske kirke præster.

 

Til alle disse onder må vi tilføje den globale ødelæggelse, som har lagt sig over hele verden siden børskrakket i September 29, 2008, forårsager sult og elendighed overalt, effekten er så meget desto vigtigere som verdens befolkning steget fra to og en halv milliard indbyggere i 1950 til mere end syv milliarder i 2012, kun 63 år.

 

Selv Vatikanet som var Pavestolen af ​​den katolske kirke er blevet et ildelugtende sted, hvor Jesus Kristus er blevet en simpel tilbehør eller et stykke af Vatikanet Museum.

 

Alt dette er forklaret i bogen.

 

Alle, der kender mig ved, at jeg aldrig give op, fordi ingen bjerget er uovervindelige, og jeg ville fortsætte med at handle for at annoncere så mange gode nyheder om den forestående Return of the King Jesus Kristus.

 

For dem, der ønsker at vide, hvem jeg er:

 

Her kort en lille del af min biografi.

 

Søn af en portugisisk elektriker emigrerede til Frankrig i 1957, jeg voksede op i katolsk uddannelse, katekismus, nadver og JOC (Unge Kristne arbejdstagere).

 

Denne undervisning har gjort mig en kristen mand standard.

 

Jeg har altid forsøgt så godt jeg var i stand til at leve et sundt liv i Guds kærlighed og respekt for dets love (uden at være en helgen!)

 

Jeg må sige, at siden min barndom Gud har altid været en del af mit liv.Han er en Fortrolig, en ven, en rådgiver og en uundværlig hjælp i hverdagen.

 

Under en meget lang del af mit liv har jeg haft en meget vanskelig og kompliceret opgave og Gud gjorde mange mirakler for at holde mig i live i denne farefulde karriere.

 

Så jeg har ingen hemmeligheder fra Gud, og jeg har samlet og absolut tillid til ham.

 

Gud viser sin kærlighed mig hele tiden og giver mig hans hjælp i hverdagen. Jeg kan forsikre dig, at det er ren glæde at føle sig elsket og hjulpet af Gud.

 

Så jeg ønsker at være der også til Gud i en ydmyg lille foranstaltning vidne til hans kærlighed til os og den forestående tilbagevenden til Jorden af ​​sin eneste søn Jesus Kristus.

 

I 2009 af eksportprismønstrene chance for jeg indså, at vi levede i slutningen af ​​bibelske tider, vil kulminere i tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Selvfølgelig en god kristen, jeg havde lært godt katekismus dag vil komme i slutningen af ​​verden og den dag Gud vil vende tilbage til Jorden for at dømme hele menneskeheden.

 

Før intellektuelt acceptere tilbagevenden Jesus Kristus var planlagt godt for vores generation, har jeg meget analyseret og alligevel alle de profetiske tegn annoncerer de sidste tider og Jesu genkomst Kristus på Jorden.

 

Endelig havde jeg gå til beviser og finde, at alle de tegn og profetier for de sidste tider indvarsle tilbagevenden Jesus Kristus blev udført hver dag, og at dette kunne på nogen måde være en tilfældighed, da den Antallet af profetier, der udfører var vigtigt.

 

Dette har radikalt ændret mit liv og så jeg besluttede at oprette denne blog « Prædikanten Return of the King », som jeg offentliggjorde adskillige artikler på alle sprog for at informere hele menneskeheden denne vidunderlige begivenhed og bidrager også vækkelse af den kristne verden, så alle kan forberede sit sind og sin sjæl til tilbagelevering af Jesus Kristus, vor Herre og Konge, den eneste søn af Gud.

 

Min bog har til formål at vise læseren Guds eksistens, at Jesu Kristi guddommelighed, for at forklare udviklingen af ​​mennesket til Gud og til at informere det største antal af denne vidunderlige afkast på vores Glory Herre Jesus Kristus for hans tusindårige regeringstid.

 

Der er en sikkerhed i denne apokalyptisk verden, er, at Jesus Kristus vender tilbage snart.

 

Det er vigtigt og afgørende at huske, at Jesus Kristus sagde: « Jeg er vejen, sandheden og livet, ingen kommer til Faderen uden ved mig. « 

 

Hvis dette ikke sker, kan du døbe og mange kommer til Kristus for at blive frelst.

 

Snart vil det være for sent, og der vil være over hele Jorden græder og tårer af alle latecomers.

 

Jeg beder dig venligst om at indføre min bog til alle dine forældre, venner, relationer, kontakter og alle sociale netværk for alle at også vide og dele i vende Guds kærlighed og blive frelst.

Gud elsker os og elsker hans eneste Søn Jesus Kristus er snart at vende tilbage til Jorden for at vende tilbage til Edens Have til alle dem, der kommer til ham.

Baggrund Hjerte tak for alt hvad du gør for kærlighed og Guds herlighed og Jesus Kristus!

Gud velsigne dig og giver dig mulighed for at arbejde for den kærlighed og herlighed Jesus Kristus.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :