2 0 1 7. LJUBAV, pravde i vjere. 2 0 1 8

golubica

2017. Početkom godine, želim prvo pred rješavanju ovog važnog članak u apokaliptičnom puta smo se suočavaju u ovom trenutku da vas sve, draga moja braćo i sestre u Kristu i dragi čitaoci bloga, moje želje sretna Nova godina 2017. godine.

 

A svi, nadam se da Bog drži podalje od iskušenja i pomoći posebno u prelazu ove godine, 2017. godine.

 

Molim se da vam Bog daje snagu da se suoči sa teškoćama života koji su nekoliko godina sve više i više važno.

 

Neka Bog da vas i da vas zdravi. To vam omogućuje da ne propustite Essentials i daje vam i ispoljava svoju podršku i ljubav u svakoj prilici.

 

Može li ostati u životu knjige tako da ne snosi gnev Božji koji spušta postepeno u svijetu već dugi niz godina.

 

Amen.

 

Ljubav, Zakon i Faith

 

ravnoteža

Imajte na umu da ovaj članak Ljubav, Zakon i Faith dopunjuje članak:

2017 pet prioriteta

 

Mi apsolutno moraju biti svjesni da ljubav, zakon i Faith su tri važna elementa hrišćanskog načina života i može u lice Boga da nas spasi ili osuditi nas za vječnost.

 

Da bi se shvatio problem čini korisno napraviti mali podsjetnik o vremenu u kojem živimo.

 

Od 14. maja 1948. godine, kao što sam već rekao više puta i dokazao u blogu, ušli smo biblijski period do kraja vremena.

 

Ovaj biblijski period do kraja vremena odvija preko jedne generacije.

 

Imamo potvrdu u evanđeljima (naročito Matej 24 Link: Kraj dana ), koji također napomenuti da će se Isus Krist fizički vratiti na Zemlju prije kraja ove poslednje generacije tamo vlada na humanost za hiljadu godina.Millenium .

 

Kao što se vidi, u periodu od kraja puta je progresivno u patnju, kao što su bol porođaja.

 

1 Solunjanima 5: 3

 

Jer znate i sami da je Dan Gospodnji doći kao lopov u noći. 3 Kada kažu, mir i sigurnost; Zatim iznenadna uništenja dolazi na njih, kao Labor Pains na trudnu ženu, a oni neće pobjeći. 4 Ali vi, braćo, niste u tami, da taj dan treba da preuzme kao lopov ; …

 

kraju vremena bol je postala jaka i kontinuirano kao što vidimo svaki dan.

 

News , (Ratovi, glasine o ratovima, migracije, terorizma i džihad su naslovi svih medija) bol čovječanstva , (ruševina, nesigurnost, siromaštvo, katastrofa, bolesti, nasilje i gubitak vrijednosti su postale prirodnih opasnosti života) je bol životinjskog života (Dead neobjašnjivih milioni svake godine širom svijeta od 2008. godine za ribe, ptice i druge divlje i domaće životinje) proći nezapaženo, zbog nedostatka objašnjenja, prenose mediji minima i bol Zemlje (cunamije, jakih pljuskova, Zemlju potresa, oluje, poplave, požare i uragani postaju sve više i nekonvencionalne) su prihvaćeni od strane mnogih kao dramatičan nesreće, ali sasvim normalno.

 

Skup svih ovih bolova, čak i ako se neko objašnjenje možete pronaći odvojeno, ipak čine jednu cjelinu koja je izvanredno i to spominje u Bibliji kao jedan od znakova najavljujući uskoro dolazak Gospodina našega Isusa Krista. I obim svih ovih bolova potvrđuje vrlo dobro da vrijeme povratka Gospodina našega Isusa Krista je vrlo blizu.

 

Iako je naše razumijevanje kraju puta nam omogućavaju da dokaže da je ova generacija neće proći prije Isusa Hrista vraća fizički na Zemlju da njegova hiljadu godina vladavine koja se završava hiljadu godina kasnije konačnu presudu. ( Konačna presuda će biti kraj smrtnik. Neki će biti vječno u skladu sa zakonom o Bogu i drugima zauvijek prema zakonu Lucifer).

 

Uprkos tome nalazimo da je bol postala veoma jak i neprekidan.

Niko ne može tačno reći kada će povratak u slavu Gospodina našega Isusa Krista.

 

Znamo da u Bibliji vremena generacija je asimilirana na period od 40 godina, ali nakon 70 godina, pa čak i 80 godina i 120 godina Maksimalna dob života u Postanku 6: 3

 

Naravno, bez obzira na teškoće života i obim bola, Bog može da nas čekati do 2068 (1948 + 120 godina) povratak Gospodina našega Isusa Krista.

 

Isus Krist je rekao nešto vrlo važno,  » Ja sam Alfa i Omega, prvi i posljednji, početak i kraj  » Ova fraza koja kaže da tri puta istu stvar različito otkriva činjenica veliki i poseban značaj.

 

Ova rečenica je vrlo korisno, čak bitne u kombinaciji sa Poglavljem 24 Matthew da shvate šta periodu će povratak Gospodina našega Isusa Krista.

 

U poglavlju 24 Matthew Isus objašnjava šta se dešava kada je prva generacija čije rođenje je polazna tačka hrišćanstva (on je bio prvi) i šta će se desiti u poslednje generacije prije njegovog povratka. (To će biti ujedno i posljednji). To znači da se na potpun i zato niko neće biti sačuvan po svojoj ljubavi i prema tome da se to čuvaju to će proći kroz Zakon o povratku iz milosti.

 

U ovom poglavlju 24 po Mateju, Isus prorekao uništenje Jeruzalema hrama. I u godini sedamdeset održan je ove uništavanje tog hrama prorokovao Isus Krist.

 

Onda možemo shvatiti da kada Isus govori ove generacije u stihu 34 poglavlja 24 Matthew jevanđelje

 

34 Ja vam kažem istinu, ova generacija neće proći, da se sve to dogodilo.

 

Ovo je generacija 70 i stoga znajući da je prvi znak kraja vremena je Svibanj 14, 1948. godine, povratak Isusa Krista bi trebalo biti najkasnije 13. Maj 2018.

 

Naravno pojednostavljen način možemo reći da je ovo povratak u slavu Gospodina našega Isusa Krista za 2018 vjerojatno za Uskrs party na 2 April 2018.

 

To nije moguće, pa čak i verovatno, ali daleko od određenih jer budućnost pripada samo Bogu.

 

Kao što su svi mogli vidjeti iz blogu redovno ciljati neke vremenske periode koji su Vam da se odnosi na Bibliji proročanstva najavljuju povratak našeg Gospoda.

 

Iako puta sam na meti nisu bili oni od njegovog povratka u slavi, oni su ipak bili teškim vremenima za našu Crkvu i za Faith. Posebno u 2015. godini sa proglašenja kraja pape François septembra u Katedrala St. Patrick je u SAD-u. Gdje je tvrdio pod grmljavina aplauza da je raspeće Isusa Hrista je ljudski neuspjeh. Link .

 

Svrha ovog bloga je da ne otkriva datum povratka našeg Gospoda i kralja Isusa Krista, ali da shvate da ovaj povratak je sigurno. To je naša generacija. I to je neminovan s obzirom na veličinu znakova i ispunjenje biblijskih proročanstava planiran za kraj vremena.

 

Ja sam samo jedan sveštenik koji najavljuje povratak Gospodina u svom srcu i duši.

 

Moj cilj je da ne prodaju novine, iako sam napisao dvije knjige o Bogu i humanosti. (Prvi: The Preacher Povratak kralja , drugi Francuske, civilizacije i Republike Drift )

 

Moj cilj je da svatko može pripremiti za povratak Isusa Krista da se čuvaju i ostati upisan u knjizi života i da se uskoro postigne vječnost s Bogom, a ne sa Luciferom.

 

Ako je moja pretpostavka o povratku Isusa Hrista za Uskrs April 2, 2018 dokazuje da je datum izabran od Boga od stvaranja svijeta za povratak Isusa Krista da vlada nad ljudima tokom hiljadu godina da smo odvojene sudnjeg dana. Dakle, imamo 15 mjeseci da čeka.

 

To znači da će se ove petnaest mjeseci biti najvažniji mjeseci života.

 

Nakon tih petnaest mjeseci ćemo se sačuvati ili osuđuje.

 

 

Oni koji će biti spašeni LOVE

Od odlaska Isusa Krista postoje dvije tisuće godina, mi smo u stanju milosti.

 

To znači da oni koji su kršteni, koji su prihvatili Isusa Krista kao Spasitelja, koji se pokaju za grijehe koje su počinili, tražeći oprost od Boga kroz molitvu i maintiennes i duhovnu vezu sa Stvoriteljem.

 

Ako ostanu skromni u životu i brižan da pomognu onima kojima je potrebna njihova pomoć.

 

Tako da! Oni su hrišćani, oni su dio Crkve Isusa Krista i imaju garanciju da će spasiti svoju ljubav. Pogledajte moj članak konkretniji: Dare verom u Boga i Isusa Krista

 

Oni nastanjuju Zemlju tokom Millennium.

 

 

Oni koji će biti sačuvana Zakonom

Mnogi smatraju legije su oni koji žive standard života, ne žele nauditi drugima, ali jednostavno žive u neznanju o ljubavi Isusa Krista će biti sačuvana za neke (hiljadu godina kasnije) Aktom o Bog na konačne presude i svi mrtvi će biti uskrsnuti i suditi Bog u skladu sa svojim radovima.

 

 

Oni koji su sačuvani od Faith

Neki hrišćani Saved by Love Isusa Krista i ponovo rodio! Odnosno koji je tražio Boga da vodi svoj život, da ih drži podalje od zla i iskušenja.

 

Unapređenje u životu u ljubavi Isusa Krista i ukupno i apsolutno poverenje u Boga, sa siguran, visok i ponosan glave da se hrišćani posebno do kraja vremena.

 

Svi oni hrišćani koji brane crkvu bez nasilja, ponekad rizikujući svoje živote uskoro objaviti vladavine Ljubavi na Zemlji sa povratkom Isusa Hrista.

 

Svi oni hrišćani koji daju svoje živote za Isusa Hrista pomažući siromašne, bolesne, siromašne i one koji su duhovno zalutali.

 

Svi oni hrišćani koji su spasili ljubav Isusa Krista i svjedok će biti blagoslovljen od Boga i Isusa Krista.

 

Tokom ovih petnaest mjeseci Lucifer će dobiti divlje i pogodio čovječnosti iz sve snage.

 

Vidjet shvatiti da će iskušenje biti jaki i veliki i to će biti vrlo teško na sve da se krene naprijed u životu i vjeri spokojno.

 

Dakle, morate shvatiti da je Lucifer je kralj iluzija i da moramo uvijek analizirati događaje i akcije koje nas ne ostavlja u klopci.

 

Dobro je da shvatimo da je suprotno od ljubavi nije uvijek mrzim, ali ponekad volim sebe!

 

Suprotno Zakona nije uvijek neposlušnosti, ali ponekad sam zakon.

 

Suprotno od vjere nije uvijek ateizam, ali sama vjera.

 

Tako bismo mogli lako napustiti nas prevariti ako nismo oprezni.

 

Shvatite da za Boga nema ljubavi bez zakona, jer ne postoji zakon bez ljubavi .

 

Što se tiče Lucifer nema ljubavi u čin i ne postoji zakon u ljubavi .

 

Pozivam vas da meditirate na ove osnovne razlike ljubavi i Zakona Boga i Lucifera.

 

Kada Faith šta može poslužiti misliš da li služiti Bogu služiti Lucifer!

 

In Love Bog postoji pojmovi Oproštaj, samilosti, poniznost i dijeljenje.

 

U Božji zakon ne postoji pojam razumijevanja, članstvo i popravak.

 

In Love Lucifer bez zakona postoji koncept razvrat i požude.

 

U zakon bez ljubavi Lucifer prije koncepte diktature i ropstva.

 

U vjeri postoji notu odanosti, žara, ljubavi i poštovanja zakona.

 

Kada se vjera stavlja na službu Bogu , onda je čista sreća da bi mogli služiti Bogu pomažući našoj braći i sestrama i branili našu crkvu i naše vjere.

 

Ali kada se to vera stavio u službu Lucifer pretvara onih koji ga drže u realnom tirani, teroristi, džihadisti i drugih zla bića.

 

Put do Boga je uzak kao iglene uši i ovaj put prolazi samo kroz Isusa Hrista.

 

« Ja sam put i istina i život; niko ne dolazi Ocu osim preko mene! « 

 

Ove riječi Isusa Krista su izuzetno ozbiljne posljedice za sve religije svijeta.

 

Niko neće biti sačuvane ako to nije ljubav Isusa Krista i za to moramo već složiti da se Christian vodom krštenje.

 

Imamo petnaest mjeseci čekati na povratak Gospodina našega Isusa Krista na Uskrs April 2, 2018.

 

Ali Bog sama odlučuje datuma ovog povratka će stoga biti možda kasnije, a možda čak i prije toga.

 

U svakom slučaju ovaj povratak je određena i neposredna i moramo pripremiti.

 

Da biste se pripremili, moramo učiniti napor da se krene naprijed u život kroz moć Duha, a ne slabost tijela.

 

Pitaj u molitvi Bogu da nam pomogne u svakom trenutku našeg života i voditi naš život korak po korak.

 

Pitaj Boga u molitvi da nam oprosti naše grijehe i pročisti naše duše.

 

Mi ćemo znati u 2017. godini veliki mukama na Zemlji, to je sigurno od kraja vremena bol se u odnosu na Bibliji na bol poroda i stoga svake godine na kraju vremena je gore nego prošle.

 

Na pješčani sat na kraju vremena Bog je vraćen 14. maja, 1948. i zadnji proteklo vrijeme žitarica ćete povratak Isusa Krista.

 

Molite svakodnevno da Bog ne odlaže ovaj povratak jer naša bol i naša patnja neće prestati rasti i, nažalost, naprotiv oni će se nastaviti, pa čak i pojačati!

 

Držite plamen vaše vjere dobro osvijetljen i ispunite ulje u svoje srce i na svoju dušu da pređu tami 2017. godine.

 

Ako, kao što sam čvrsto vjerujem povratak Gospodina našega Isusa Krista mora biti urađeno u 2018. godini (kraj generacije 70 godina), a zatim 2017. godine ne samo gore nego 2016. godine, ali to će biti strašno jer će biti period dan gnjeva Boga.

 

Ovaj članak je vrlo važno jer hipotetički najavljuje povratak na Zemlju od Lord of Lords, King of Kings, Isusa Krista, jedini sin Božji, ja ću ga prevesti na sve jezike i pozivam draga moja braćo i sestre svijeta da komunicira sa svim svojim kontaktima, tako da svi mogu imati znanje i pripremiti svoju dušu.

 

Braćo i sestre u Kristu Isusu ste i svjedoci Isusa Krista i branitelji vjere i naše Crkve.

 

Moli za spas naše duše, za sve naše braće i sestara i da sve da je riječ Evanđelja nije dotakla.

 

Neka vas Bog blagoslovi i vodi svoj život.

 

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :