Kawinan di naraka

 

Kawinan di naraka

Ti Séptémber 23 2017 Dina bulan Méi 21, 2018

ngawakilan

Dibikeun pentingna tur urgency tina eusi buku kuring mutuskeun gantina ulah ngedit, penerbitan sarta tuntas bébas dina blog.

Kuring baris alamat eta highlights yen nyawa manusa di taun anyar.

Urang sadaya tiasa ningali yen kerawanan geus jadi tantara poean di sakuliah dunya. Wars, kekerasan, bencana, epidemics, kalaparan, leungitna nilai, insecurities na hardships ditumpukeun dina atawa sakabéh bangsa planét.

set goréng kaayaan anu aranjeunna disababkeun sadayana calamities ieu? Kuring gé nyorot naon dina gelap nurani kitu dulur understands anu kausalitas aya pisan masalah kaamanan ieu.

Jadi geus assured yén kahirupan manusa bakal pindah pisan pas naon. Ieu katangtuan sarta kami bakal ningali dina buku naon alesan na konsékuansi sarta ogé naon anu pilihan sadia pikeun umat manusa.

Saban poé anu pas, media jangji ka dunya impian sarta dunya hadé pikeun taun datang. Tapi urang manggihan yén hirup brings kami insecurities na miseries sapopoé.

Kuring diondang anjeun ngakses sesa buku ngaliwatan link ieu anu bakal langsung anjeun dina kaca katuhu tina blog di Perancis. Anjeun tiasa nerjemahkeun kaca web kitab urang jeung kaca penerjemah internet explorer anjeun « Crome » atawa lamun heunteu.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Senang bacaan,

Victor

Publicités

%d blogueurs aiment cette page :