El retorn de Jesucrist per a setembre o octubre de l’any 2016

 

Déu el pare-fill-Jesús-i-colom-còpia-1

 

Abans d’abordar el tema del retorn de Jesucrist, val la pena recordar alguns fonamental del cristianisme i sobretot viure la fe en els temps finals.

 

Ser cristians als últims temps

 

 

En primer lloc ser cristià és entendre que Déu és el creador de totes les coses i, per tant, també som una creació de Déu.

També s’entén que Déu ens ha creat lliures i dotats de lliure albir perquè nosaltres decidim com fem servir aquest meravellós regal que Déu ens ha donat « vida ».

 

Per entendre millor Déu i la creació de l’home, els convido a llegir el meu llibre « El Predicador Rei de retorn de la foscor ve la llum » vegi l’article sobre el llibre: El llibre – El Predicador retorn del rei

 

Déu en la seva infinita misericòrdia ens ha donat tota aquesta « vida » preciosa per desgràcia poc apreciat en el seu just valor. La vida ens va ser donada per Déu sense exigir res a canvi de nosaltres. És un regal.Però un dia que la vida acaba inevitablement.

 

Per a alguns, per desgràcia, això és d’una edat jove deixa que la vida, per a altres que arribin alegrement cent anys o més.

 

I llavors, just després del moment de la mort del cos, l’ànima es presenta davant seu creador.

 

Hem d’entendre que el temps és una creació de Déu i per tant en el moment de la mort l’ànima arriba directament al moment del judici final.

 

Durant aquest assaig tres opcions estaran disponibles per a les ànimes.

 

Alguns dels que tenia una perversió de la vida estaran condemnats a passar l’eternitat a l’infern.

 

La gran majoria han tingut una vida pura ni perversa « calent », però, també anar a passar l’eternitat a l’infern.

 

Aquells que porta una vida sana amb el respecte i la justícia també es destinaran malgrat les seves vides exemplars passaran l’eternitat a l’infern.

 

Ser cristià és entendre que totes les ànimes estan condemnades al néixer a passar l’eternitat a l’infern. És una certesa!

 

I jo no em permet dir si l’infern serà menys dolorós per a uns que per a altres basats en actes comesos durant les seves vides.

 

Cap cosa impura pot entrar al Regne del cel, i com tots som portadors del pecat original al final de la nostra vida mortal a la Terra, de manera que tots estem condemnats a passar la vida eterna a l’infern.

 

Com serà l’infern no se sap amb precisió, però, en el llibre d’Enoch tenim una visió general, observant que hi ha llocs al cel o estan bloquejats per l’eternitat totes les creacions d’haver desobeït Déu. Jesucrist va parlar de l’infern evoca l’infern (però no diu res a la Bíblia què és exactament l’infern) També hipòtesi que això pot ser un infern en el meu article:COMPRENSIÓ d’entendre Déu HELL ,

 

És de témer que l’infern és un lloc on hi ha la vida eterna fora de l’amor de Déu. Però és encara sota el control i supervisió dels seus àngels.(Veure el llibre d’Enoch) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Ser cristià és entendre que només l’amor de Jesucrist ens pot permetre a l’esperança d’escapar d’aquesta destinació eternitat infernal planejat per Déu a la humanitat des de la desobediència d’Adam i Eva.

 

Ser cristià és ser un pecador reconèixer i acceptar ser salvat per l’amor de Jesucrist, aquesta sort infernal.

 

Ser cristià és acceptar i viure segons els ensenyaments de Jesucrist en l’amor, la pau, l’amor, la compassió i la humilitat.

 

Ser cristià és ser batejat en aigua, l’Esperit i néixer de nou.

 

Pel baptisme en aigua ens penedim dels nostres pecats i venir a Jesucrist per ser fora de perill mitjançant l’acceptació del seu amor i la sang que va vessar per nosaltres a la creu.

 

Per mitjà del baptisme de l’esperit li demanem a Déu que guiï les nostres vides. Després de rebre el baptisme en aigua, el cristià ha de fer un enfocament personal en l’oració per demanar a Déu per guiar i administrar la seva vida.

 

Així que caminar a la vida ja no pels desitjos del cos, sinó les de l’esperit.Aquest és el baptisme de l’Esperit.

 

Per tant naixem de nou en la nostra vida terrenal perseguir les nostres vides en l’amor, la pau, l’amor, la compassió i la humilitat. No obstant això, en el fervor de seguir els ensenyaments de Jesucrist, servint Déu observant els seus manaments i ajudar a aquells que busquen la nostra ajuda. ajuda precaució aconseguir que no han de donar lloc que el rep a persistir en els seus pecats i males accions. Tampoc el portarà a negar l’ensenyament de Jesucrist.

 

Quan fas un ajut vostè es converteix en responsable de la utilització d’aquest ajut.

 

Així, el fet de donar diners a un drogoaddicte o un borratxo no li permet pensa que s’està revisant una bona acció. Si ell li demana diners oferir-pa. També el fet de donar diners als que fan servir els nens a demanar que no s’ha de portar a creure que s’està revisant una bona acció. Vostè es converteix en responsable d’aquest abús als nens.

 

Després de la nostra vida a la terra, el Cristiano es presenta davant Déu per al judici. I per l’amor de Jesucrist, que no va directament a l’infern.

 

El cristià és jutjat, si les obres de la seva vida eren bones, que va a anar al Regne del cel. Si l’obra de la seva vida no eren prou bo, que passarà pel purgatori abans d’entrar al Regne del cel. Però si l’obra de la seva vida eren dolentes que va a anar a l’infern tot i que es va fer cristià.

 

Des de fa dos mil anys això és així.

 

Però som al final dels temps i les coses canvien una mica.

 

El que canvia és que al final del temps de Jesucrist ha de tornar a la terra per regnar allí pels mil anys que separarà la humanitat del judici final.

 

I els bons cristians que esperen el retorn de Jesucrist, amb l’esperança que serà molt aviat.

 

El regne de Crist a la terra serà una bestreta de l’eternitat, viurem més temps, però encara passarà a través de la mort abans de tenir una vida eterna.

 

El mal serà bandejat de la terra durant el mil·lenni. Anem a viure sota el regne de Déu en l’Amor i la Pau.

 

Però, perquè hi ha un però, i és significatiu. És que el retorn de Jesucrist ha de ser com si tingués dolors de part.

 

Per això, durant el retorn de Jesucrist és a prop i una vida més llarga és difícil per a la humanitat.

 

Tots podem veure que a mesura que passen els anys, especialment des del 29 de setembre de 2008, i els temps més difícils en tots els nivells.Vegeu el meu article: ELS ÚLTIMS TRES MOSTRES DE LA retorn de Jesucrist a la terra!

 

Terra  : terratrèmols, erupcions volcàniques, tempestes, pluges torrencials, huracans, incendis, canvi climàtic, esllavissades de terra, soroll ensordidor desconegut i de sòl col·lapses creant enormes esquerdes.

 

Cel: la caiguda de meteorits, erupcions solars, anuncia el retorn de Nibiru, l’escalfament dels planetes del sistema solar, UFO.

 

Vida Silvestre : Els morts no explicada per milions de persones cada any a partir de granja, animals salvatges i aus i peixos.

 

La humanitat  : Ruïna, les epidèmies, la pèrdua de valors, Exodus, violència, guerres i rumors de guerres.

 

L’Església  : L’apostasia és visible al més alt nivell. El Papa ha repudiat l’ensenyament de Jesucrist mitjançant el reconeixement de totes les religions com camins a Déu. Per tant oblidar les paraules de Jesucrist, « Jo sóc el camí la veritat i la vida; Ningú no arriba al Pare si no per mi! « 

 

Aquestes paraules de Jesucrist són forts i no es presten a controvèrsia.

 

sorolls ensordidors desconeguts poden ser interpretades com les trompetes de l’Apocalipsi. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Tots aquests esdeveniments es produeixen de manera desmesurada i van ser profetizados en la Bíblia per anunciar els últims temps i el retorn de Jesucrist.

 

Tot es fa per Déu per despertar a la humanitat, però per desgràcia, molt pocs semblen ser conscients dels moments especials que vivim.

 

Els homes pensen més sobre el que van a fer el proper cap de setmana o com van a tancar al final del mes, en comptes de pregar a Déu per a la salvació de les seves ànimes, fins i tot entre els cristians.

 

No obstant això, tots els problemes i calamitats a través del qual la humanitat empitjorarà i fins i tot fins que el Senyor Jesucrist.

 

moments terribles ens esperen abans de la tornada del Rei de Reis Jesucrist.

 

Sabem per la inferència que els últims moments abans del seu retorn seran els més afectats.

 

Més que mai, hem de resar i resar una vegada i una altra tots els dies.

 

Hem de donar gràcies a Déu cada vegada que la seva ajuda i pregar a Déu perquè guiï i ens protegeixi en cada moment de la nostra existència, especialment en aquests temps difícils i apocalíptica.

 

Ser cristià és comprendre que l’amor de Jesucrist és la mà oferta per Déu per salvar-nos de l’infern.

 

A més de salvar les nostres ànimes de l’infern pel seu amor a Jesucrist també estalviarà un nombre de nosaltres abans del seu retorn a la Terra física.

 

Els que es guarda i es formarà l’Església de Jesucrist, que es transformarà en una sensació instantània serà un cos de llum. Seran eliminats en el cel i accediran directament de la vida terrenal a la vida eterna sense mort.

 

Els que han mort i que han estat segrestats si estaven vius. Seran ressuscitats en un cos de llum i també serà eliminat en el cel amb els que han estat salvats de la vida.

 

Junts assisteixen a les noces de l’Anyell serà el pacte etern que farà Jesucrist amb va formar la seva església.

 

Si Déu està tractant de despertar-nos per tots els mitjans és que la majoria pot salvar-se, i que també pot ser part de l’Església de Jesucrist que serà retirat.

 

Jesucrist i Déu estima l’home!

 

Però l’home amb el qual desitja passar la vida eterna?

 

No pensi ni per un moment que els últims temps és sense sentit, les proves són molts, la fi del món està realment funcionant i res el detindrà.

 

Jesucrist està a la porta i és el moment per a l’esperança de ser salvat, penedir-nos dels nostres pecats, les nostres males accions, els nostres errors, els nostres errors i els nostres pensaments impurs.

 

PROGRÉS SIGNA EL RETORN DE JESUCRIST

 

 

 

En vista de la progressió dels signes realment estem a la recta final abans de la tornada de Jesucrist.

 

 

He explicat en el meu article ELS ÚLTIMS TRES MOSTRES DE LA retorn de Jesucrist a la terra! Hi havia tres senyals abans del retorn de Jesucrist.

 

01) La presentació de l’Anticrist

02) El tercer reconstrucció del temple de Jerusalem

03) Un conflicte global es va acordar per Jesucrist en el seu retorn

 

Per primer senyal de « anti-Crist » cal entendre que hi ha diversos nivells.

 

En primer lloc dins de l’església, l’Anticrist està format per tots els reis successius papes des dels acords del Laterà.

 

L’últim Papa « François » personalitza aquest anticrist que sota l’aparença de l’Anyell és un llop que porta els cristians que segueixen el dret a l’infern. Vegeu el meu article: LA DECLARACIÓ OFICIAL DE LA MORT DE L’ESGLÉSIA CATÒLICA

 

D’acord amb la profecia dels papes de Malaquies, Francisco és l’últim Papa. El que es nomena en la profecia « Pere el Romà », el que va portar a l’església durant la tribulació abans de la destrucció de Roma i el retorn de Jesucrist.

 

La destrucció de Roma no significa necessàriament la destrucció de la ciutat de Roma per un terratrèmol de gran magnitud, però el col·lapse d’Europa com la nova Roma « , el vuitè rei del capítol XII del llibre Apocalipsi. » i per tant el sistema de l’Anticrist.

 

Sabem pel llibre de Apocalipsi i pel profeta Daniel, la gran tribulació últims 42 mesos.

 

Així com Francisco va ser triat 13 de de març de, 2013, potser hauríem de veure el retorn de Crist a la Terra al setembre o octubre de 2016, probablement durant la festa de les trompetes.

 

Vegeu el meu article: EL FINAL DE L’última setmana de DANIEL FI FI 2015 o 2016

 

L’anticristo és també una forma de trinitat demoníaca de dos animals i un fals profeta, el propòsit és perseguir els cristians i guiar-los directament en el camí de l’infern.

 

Podem entendre fàcilment que els últims Papes són la bèstia es descriu en el llibre de l’Apocalipsi Capítol 17.

 

Per contra alguns vegeu Francisco fals profeta. En el personal crec que el Francisco és una de les dues bèsties del mar, la bèstia de la terra sent el primer el Papa Benet XVI que molts ex-Papa segueix viu. Pel que fa al fals profeta Només conec un, els seguidors del qual perseguir els cristians.

 

És el que s’anomena « Mohammed » que si estigués mort en l’any 632 va donar a llum a una religió falsa que serveixen islamistes i gihadistes.

 

02) El tercer reconstrucció del temple de Jerusalem

Aquesta reconstrucció és un veritable desig del poble jueu, però Déu mai permetrà la reconstrucció del temple prop de la mesquita « al-Aqsa » de la falsa religió del fals profeta.

 

El nou temple serà el temple de Jesucrist baixarà del cel « la Jerusalem celestial »

 

03) Un conflicte global es va acordar per Jesucrist en el seu retorn

Aquest és l’únic i últim tram abans de la tornada de Jesucrist.

 

Està clar que aquesta guerra s’inicia des de l’any 2012. Veiem l’escala d’aquest conflicte que ja està globalitzat i els guanys en el poder i l’escala cada dia.

 

És aquest conflicte que es va a dur a Jesucrist al seu retorn.

 

Estem al febrer i que s’anuncia en els mitjans de comunicació està lluny de ser tranquil·litzadora. Turquia i Aràbia Saudita volen anar a la guerra contra Síria. Els russos i s’oposen a l’Iran i la promesa d’un retorn a aquestes noves bel·ligerants taüt si vénen a Síria.

 

Xina per la seva maneig de la guerra contra els EUA i els seus aliats a l’Àfrica i Síria en el camp econòmic. Per la seva intervenció militar a l’est de la força, és només una qüestió de temps amb l’estratègia militar.Òbviament els xinesos intervenir en suport de les forces russes.

 

Va ser en la plana de Meguidó a Israel que Jesucrist segons la Bíblia ha de detenir aquesta guerra .

 

Per això, quan es va atacar a la batalles actuals desbordament de Síria i Israel. Llavors no hi haurà crits i llàgrimes, però serà massa tard per venir a Jesucrist i ser fora de perill. A causa de que aquest serà el resultat dels últims temps que es compliran amb el retorn de Jesucrist.

 

I és possible que es tracti en l’anàlisi d’aquests senyals, per al mes de setembre o octubre de 2016.

 

Aquest any 2016, ja sabem que serà pitjor que el 2015. I si Crist no s’acostava en aquest any 2016, caldrà esperar una mica terrible. Com ara un col·lapse econòmic, sinó també als desastres de grans dimensions.

 

Mai repeteixo prou, no sóc un profeta , i ja enganyat reiteradament dirigides a un curt període de temps per al retorn del nostre Senyor Jesucrist. En canvi no estic equivocat sobre la empitjorament dels signes un any a un altre .

 

Com a molt m’equivoco sobre l’anunci del retorn de Jesucrist, vull tenir més cura i fer la nota, que Jesucrist vindrà com un lladre, i per tant no se sap exactament quan serà el seu retorn.

 

Així com espero seu retorn aquest any per al mes de setembre o octubre d’acord amb la meva anàlisi dels senyals, però cal dir que Jesucrist pot presentar-se i portar a la seva església en qualsevol moment abans del seu retorn.

 

També he de dir que aquest retorn pot ser posterior i intervenir en l’any 2017 o 2018 en els quals també hi ha senyals que explicaré quan arribi el moment.

 

Així que assegureu-vos, pregar i esperar l’imminent retorn de Jesucrist, perquè com més aviat es tornarà i menys dolor serà brillant per a la humanitat.

 

Aquest any en l’any 2016, tot i que és difícil per a la humanitat per ser per a nosaltres els cristians un any d’esperança, el penediment i l’oració que Jesucrist ens manté registrats en el llibre de la vida eterna.

 

Penediu-vos i molts vénen a Crist si no vol passar l’eternitat a l’infern.

 

En el moment d’escriure aquestes línies cada un encara pot ser salvat.Déu li va donar lliure albir i aquest és el moment de prendre el camí correcte.

 

Vine a Jesucrist demanant el baptisme en aigua amb un capellà, un pastor o un cristià i després resar una vegada i una altra per a obtenir la protecció de l’Esperit Sant de Déu que l’ajudi, us protegeixi i guiï els seus passos en el gruix dels últims temps de foscor.

 

Amor, Pau i alegries en els cors i llars a l’espera de l’eliminació de l’Església per a alguns i el retorn a la Muntanya de les Oliveres a Jerusalem del nostre Senyor i Rei Jesucrist, l’únic fill de Déu per al seu regne de rei de Reis de la terra per mil anys separen de la fi del món la humanitat.

 

Els convido a llegir els meus articles:

Si Jesucrist triga a arribar, L’ESGLÉSIA desaparèixer en menys d’una generació!

 

CAP DE SETMANA DE DANIEL ÚLTIM CAP CAP 2015 o 2016

 

Com el temps és a l’oració Jo convido a pregar:

 

ORACIONS parenostres i Avemaries

vencedor


%d blogueurs aiment cette page :