POVRATAK ISUSA HRISTA ZA septembra ili oktobra 2016

 

bog-je-otac-dijete-Isus-i-golub-copy-1

 

Prije nego što se bavi predmet povratak Isusa Krista, to se prisjetiti nekih osnovnih kršćanstva, a posebno da žive vjeru na kraju puta.

 

Su hrišćani DO KRAJA VREMENA

 

 

Prva biti hrišćanin je da shvatite da je Bog stvoritelj svih stvari, a time i mi smo stvaranje Boga.

Također je shvatio da nas je Bog stvorio besplatno i obdarena sa slobodnom voljom, tako da smo odlučili sami kako mi koristimo ovaj divan dar koji nam je Bog dao « Life ».

 

Da bi bolje razumjeli Boga i stvaranje čovjeka, pozivam vas da pročitate moju knjigu « The Preacher Kralj Povratak tame dolazi svjetlo » pogledajte članak o knjizi: Knjiga – The Preacher Povratak kralja

 

Bog u svojoj beskrajnoj milosti nam je dao sve ove plemenite « život », nažalost, malo cijenjena na svoju pravu vrijednost. Život je dao nam je Bog bez zahtjevne ništa od nas za uzvrat. To je dar. Ali, jednog dana da život neminovno završava.

 

Za neke, nažalost, ovo je od malih nogu da je život prestaje, za druge su do bezbrižno sto ili više godina.

 

A onda, odmah nakon trenutka smrti tijela, pojavljuje se duša prije njegovog tvorca.

 

Moramo shvatiti da vrijeme je kreacija Boga i stoga u trenutku smrti duše dolazi direktno u vrijeme posljednje presude.

 

Tokom ovog suđenja su onda na raspolaganju duše tri opcije.

 

Neki koji su imali perverzija života će biti osuđeni provesti vječnost u paklu.

 

Ogromna većina su imali život ni čista ni perverzno « Warm », ipak se ići provesti vječnost u paklu.

 

Oni koji vode zdrav život uz poštovanje i pravednost će proći bez obzira na njihov uzoran život provesti vječnost u paklu.

 

Biti kršćanin je shvatiti da sve duše su osudili na rođenju provesti vječnost u paklu. To je sigurno!

 

I ništa mi dozvoljava da kažem da li će pakao biti manje bolno za neke nego za druge na osnovu djela počinjena tokom svoje živote.

 

No prljava stvar može ući u kraljevstvo nebesko i kao da smo svi nosioci prvobitnog greha na kraju našeg posmrtnih života na Zemlji, tako da su svi osudili da provedu vječni život u paklu.

 

Šta će pakao niko precizno ne zna, međutim, u knjizi Enoha imamo pregled, uz napomenu da postoje mjesta na nebu ili su zaključani za vječnost sve kreacije što nisu poslušali Boga. Isus Krist je govorio o paklu evocira Gehene (ali u Bibliji šta Gehene ništa kaže) sam i pretpostavio da to može biti pakao u svom članku: RAZUMIJEVANJE da razumeju GOD HELL ,

 

To je da se strahuje da je Pakao je mjesto gdje vječni život postoji izvan Božje ljubavi. Ali je i dalje pod kontrolom i nadzorom njegovih anđela.(Vidi knjigu Enoha) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Biti kršćanin je shvatiti da samo Ljubav Isusa Krista može nam omogućiti da se nadamo da pobjegne ovaj pakleni vječnost sudbina planirano od Boga da čovječanstvo od neposlušnosti Adama i Eve.

 

Biti hrišćanin znači biti grešnik prepoznati i prihvatiti da se čuvaju od ljubavi Isusa Krista, ovo pakleni sudbina.

 

Biti kršćanin je prihvatiti i živjeti u skladu s nastave Isusa Hrista u ljubavi, mira, ljubavi, samilosti i poniznost.

 

Biti kršćanin je kršten u vodi, duh i da se ponovo rodio.

 

Vodom krštenje se pokajemo za naše grijehe i dolaze u Isusa Krista za spasenje prihvatajući svoju ljubav i krv je prolivena za nas na krstu.

 

Kroz krštenje u duhu molimo Boga da vodi naše živote. Nakon prijema vode krštenja hrišćanske mora napraviti lični pristup u molitvi da traži Boga da vodi i upravlja svojim životom.

 

Tako hoda u životu više ne po željama tijela, ali one Duha. Ovo je krštenje Duha.

 

Tako smo ponovo rođeni u našem zemaljskom životu ostvarivanju naše živote u ljubavi, mira, ljubavi, samilosti i poniznost. Ali u zanos da prate nastavu Isusa Hrista, služi Bogu poštujući njegove zapovijedi i pomoći onima koji traže našu pomoć. Oprez pomoći vam donijeti ne bi trebalo da vodi onaj koji prima ga da istraje u svoje grijehe i zla djela. Niti dovesti da negira učenje Isusa Krista.

 

Kada napravite pomoći da postanete odgovorni za korištenje ove pomoći.

 

Tako je činjenica davanja novca narkoman ili pijanac ne dozvoliti da misliš da razmatra dobro djelo. Ako pita novac ponuditi mu kruh.Također je činjenica da davanje novca onima koji koriste djecu da prose ne bi trebalo da dovede do vjeruju da ti pregleda dobro djelo. Vi postajete odgovorni za ovo zlostavljanje djece.

 

Nakon našeg života na zemlji, hrišćanski se pojavljuje pred Bogom za presudu. I ljubav Isusa Hrista, on se neće ravno u pakao.

 

Hrišćanski se sudi, ako se radi o njegovom životu bili dobri, on će otići u kraljevstvo nebesko. Ako djela svog života nisu bili dovoljno dobri, to će proći kroz čistilište prije ulaska u Kraljevstvo nebesko. Ali, ako se radi o njegovom životu bili loši da će ići u pakao, iako je postao kršćanin.

 

Za dvije tisuće godina to je tako.

 

Ali mi smo na kraju vremena i stvari promijeniti malo.

 

Koje promjene je da na kraju vremena Isusa Krista mora se vratiti na Zemlju da vlada ima za hiljadu godina da će odvojiti humanost posljednje presude.

 

I dobro hrišćani čekamo povratak Isusa Hrista u nadi da će to biti vrlo brzo.

 

Vladavina Hrista na Zemlji će biti predukus vječnosti, mi ćemo živjeti duže, ali će i dalje proći kroz smrt prije nego što je vječni život.

 

Zlo će biti proteran iz zemlje tokom milenijuma. Mi ćemo živjeti pod vlašću Boga u ljubavi i mira.

 

Ali, zato što je, ali, i to je značajan. Da li je to povratak Isusa Krista mora biti kao u bolove porođaja.

 

Dakle, u odnosu na povratak Isusa Hrista je u blizini i duži život je težak za čovječanstvo.

 

svi vidimo da kao godine prolaze, a posebno od 29. septembra 2008. godine, a najtežim vremenima, na svim nivoima. Vidi moj članak: THE LAST tri znaka povratka ISUSA HRISTA NA ZEMLJI!

 

Earth  : zemljotresi, vulkanske erupcije, oluje, jake kiše, uragani, požari, klimatske promjene, klizišta, nepoznati zaglušujuća buka i tla ruši stvarajući ogromne pukotine.

 

Heaven: meteorit padne, solarne erupcije, najavljuje povratak Nibiru, zagrijavanja solarnog planeta sistema, NLO.

 

Wildlife : Dead neobjašnjivih milijuni svake godine od stoke, divljih životinja i ptica i riba.

 

Humanost  : Ruin, epidemije, gubitak vrijednosti, Exodus, nasilje, ratovi i glasine o ratovima.

 

Crkva  : Apostasy je vidljiv na najvišem nivou. Papa je odbacila učenje Isusa Krista priznajući svih religija kao staze Bogu. Tako zaboravljajući samom riječi Isusa Hrista, « Ja sam put i istina i život; niko ne dolazi k Ocu osim po meni! « 

 

Ove reči Isusa Hrista su jaki i ne sami ne daju da kontroverze.

 

Unknown zaglušujuća buka može se tumačiti kao Apokalipsa Trube.Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Svi ovi događaji javljaju tako prevelike i su prorokovao u Bibliji da objavi kraj puta i povratka Isusa Hrista.

 

Sve se radi od Boga da probudi humanost, ali na žalost vrlo malo izgleda da su svjesni posebnih vremenu u kojem živimo.

 

Muškarci više razmišljaju o tome što će učiniti sljedeći vikend ili kako će se zatvoriti do kraja mjeseca, umjesto molitve Bogu za spas svoje duše, čak i među hrišćanima.

 

Ipak, svi problemi i nesreće kroz koje čovečanstvo će pogoršati, pa čak i do Gospodina Isusa Krista.

 

Užasno trenutke čekaju nas prije povratka kralja kraljeva Isusa Krista.

 

Znamo po zaključak da posljednjih trenutaka prije njegovog povratka će biti najteže.

 

Više nego ikada, moramo moliti i opet i opet se mole svaki dan.

 

Trebali bi zahvaliti Bogu svaki put njegovu pomoć i moli Boga da vodi i štiti nas u svakom trenutku našeg postojanja, a posebno u ovim teškim vremenima i apokaliptične.

 

Biti kršćanin je da shvatimo da je ljubav Isusa Hrista je ruka nudi Boga da nas spasi od pakla.

 

Osim uštede naše duše iz pakla po svojoj ljubavi Isus Krist će spasiti veliki broj nas prije njegove fizičke povratak na Zemlju.

 

Oni koji će biti sačuvana i da će formirati Crkva Isusa Hrista, oni će biti pretvoren u instant osjećaj će biti tijelo svjetlosti. Oni će biti uklonjeni na nebu i da će pristupiti direktno iz zemaljskog života u vječni život bez smrti.

 

Oni koji su preminuli i koji su oteti ako su živi. Hoće li biti uskrsnuti u tijelu svjetla i će biti uklonjeni u raju s onima koji su spasili iz svojih života.

 

Zajedno su prisustvovati brak Lamb će biti večni savez koji će se Isus Hristos sa formirao njegovu crkvu.

 

Ako Bog pokušava da nas probudi svim sredstvima je da se većina može biti sačuvana i da može biti dio Crkve Isusa Hrista koji će biti uklonjeni.

 

Isus Krist i Bog voli čoveka!

 

Ali čovjek s kojim želi provesti život vječni?

 

Nemojte misliti na trenutak da je kraj puta je besmislica, dokaza ima mnogo, na kraju vremena se stvarno radi i ništa neće zaustaviti.

 

Isus Krist je na vratima i to je vrijeme za nadu da će se čuvati, da se pokaju od naših grijeha, naša nedjela, naše greške, naše greške i naše nečiste misli.

 

PROGRESS potpisuje POVRATAK ISUSA HRISTA

 

 

 

S obzirom na napredovanje znaci da smo stvarno u finalu potezu prije povratka Isusa Hrista.

 

 

Objasnio sam u svom članku THE LAST tri znaka povratka ISUSA HRISTA NA ZEMLJI! Bilo je tri znaka prije povratka Isusa Hrista.

 

01) Otkrivanje Anti-Christ

02) Treći rekonstrukcija hrama u Jeruzalemu

03) A globalni sukob se složili Isus Krist na njegov povratak

 

Za prvi znak « antihrist » moramo shvatiti da postoji nekoliko nivoa.

 

Prva unutar crkve, antihrist se formira od svih uzastopnih kraljeva pape je od Lateranskog sporazuma.

 

Posljednji papa « Fransoa » personalizira ovaj antihrist da pod maskom Jagnje je vuk koji vodi kršćani koji prate ravno u pakao. Vidi moj članak:SLUŽBENOM IZJAVA smrti Katolička crkva

 

Prema Malachi je Proročanstvo papa, papa Franjo je posljednji papa. Ko god se zove u proročanstvo « Petar Rimski », koji je vodio crkvu za vrijeme nevolje prije uništenja Rima i povratka Isusa Hrista.

 

Uništenje Rima ne znači nužno uništenje grada Rima od strane velikih potresa, ali kolaps Evrope kao novi Rim « osmi kralj poglavlja XII Apokalipse knjige. » a samim tim i antihrist sistema.

 

Znamo iz knjige Apokalipse i prorok Daniel, velike nevolje poslednjih 42 meseci.

 

Dakle, kao što Papa Franjo je izabran 13. Mar 2013 trebalo bi možda vidjeti povratak Hrista na Zemlju u septembru ili oktobru 2016. godine, vjerojatno u praznik trube.

 

Vidi moj članak: KRAJ prošle nedelje Daniel END END 2015. godine ili 2016

 

Anti-Krist je također oblik demonskih trojstvo dva životinja i lažni prorok čija je svrha da progoni hrišćane i da ih vodi direktno na putu pakla.

 

Lako možemo shvatiti da je nedavno Pape su zvijeri opisane u Knjizi Apokalipse poglavlja 17.

 

Do protiv neki vide Papa Franjo lažni prorok. Lično mislim da je papa Franjo je jedan od dva zvijeri mora, zvijer iz zemlje što je bivši papa Benedikt XVI da mnogi bivši Papa je još uvijek živ. Što se tiče lažni prorok znam samo jednog, čiji sljedbenici progone kršćana.

 

To je ono što se zove « Muhamed » , koji, iako je mrtav u 632 rodila lažnu religiju koja služe islamisti i džihadista.

 

02) Treći rekonstrukcija hrama u Jeruzalemu

Ovo rekonstrukcija je pravi želja jevrejskog naroda, ali Bog nikada neće dozvoliti rekonstrukciju hrama u blizini džamije « Al-Aksa » od lažnih religija lažni prorok.

 

Novi hram će biti hram Isusa Hrista će spustiti sa neba « nebeski Jeruzalem »

 

03) A globalni sukob se složili Isus Krist na njegov povratak

To je jedini i konačni protežu prije povratka Isusa Hrista.

 

Jasno je da ovaj rat je počeo od 2012. Mi vidimo skali od ovog sukoba koji je već globaliziranom i dobitke na vlasti i skalirati svaki dan.

 

To je ovaj sukob koji će uzeti Isusa Krista na njegov povratak.

 

Mi smo u februaru i ono što se objavljuje u medijima je daleko od ohrabrujuće. Turska i Saudijska Arabija želi da ide u rat protiv Sirije. Rusi i Iran se protivi i obećavaju povratak na ove nove kovčeg zaraćene strane, ako dođu u Siriju.

 

Kina za vođenje rata protiv SAD i njeni saveznici u Africi i Siriji na ekonomskom planu. Za svoje vojne intervencije u Istočnom nasilno, to je samo pitanje vremena sa vojne strategije. Očigledno će Kinezi intervenisati u podršku ruskih snaga.

 

To je bilo u ravnici Megido u Izraelu da Isus Krist prema Bibliji mora zaustaviti ovaj rat .

 

Dakle, kada će biti napadnuti trenutne bitke overflow Sirije i Izraela.Zatim, tu će biti povici i suze, ali to će biti prekasno da dođe do Isusa Krista i biti sačuvana. Jer će to biti ishod na kraju puta koji će biti ispunjen sa povratkom Isusa Hrista.

 

I to je moguće da je u analizi ovih znakova, za mjesec septembra ili oktobra 2016. godine.

 

Ova 2016. godinu, već znamo da će biti gore nego 2015. A ako Krist ne bude narednom u ovoj 2016. godinu, možemo očekivati ​​nešto strašno.Kao što je ekonomski kolaps, ali i na katastrofe velikih dimenzija.

 

Ja sam nikad ponavljam dovoljno, ja nisam prorok , a ja sam već prevario više puta cilja kratkom periodu za povratak Gospodina našega Isusa Krista. Do mane se ne varam o pogoršanje znakova godine u godinu .

 

Kao što sam mnogo grešim o najavi povratka Isusa Hrista, želim da budemo oprezni i da ti napomenuti, da će Isus Krist doći kao lopov, i zato niko ne zna kada će biti njegov povratak.

 

Isto kao i ja čekaju ove godine njegovog povratka u septembru ili oktobru po mom analiza znakova, ali moram reći da je Isus Krist može doći naprijed i uzeti njegove crkve bilo koje vrijeme prije njegovog povratka.

 

Trebalo bi se reći da je ovo povratak može biti kasnije i intervenirati u 2017. ili 2018 za koje postoje i naznake da ću objasniti kada za to dođe vrijeme.

 

Kako bi bili sigurni, mole i nadaju se da će skori povratak Isusa Krista, jer je ranije da će se vratiti i manje bolova će biti svijetla za čovječanstvo.

 

Ove godine u 2016. godini, iako je teško za čovječanstvo da se za nas hrišćane godinu nade, pokajanje i molitvu da Isus Krist drži nas upisana u knjizi vječnog života.

 

Pokajte se i mnogi dolaze Hristu ako ne želite provesti vječnost u paklu.

 

U vrijeme pisanja ovog teksta svaki i dalje može biti sačuvana. Bog ti je dao slobodnu volju i to je vrijeme da se na pravi put.

 

Dođite u Isusa Krista tražeći vodu krštenje na sveštenika, pastor ili kršćanin, a onda moli iznova i iznova da dobiju zaštitu Duha Svetoga Boga da ti pomogne, zaštititi vas i voditi vaše korake u gustoj kraja vremena tame.

 

Ljubav, mir i radosti u srca i domove u očekivanju uklanjanje crkve za neke i povratak na Maslinskoj gori u Jeruzalemu našeg Gospoda i kralja Isusa Krista, jedini sin Božji za njegove vladavine kralja kraljeva zemlje za hiljadu godina razdvaja čovječnosti sudnjeg dana.

 

Pozivam vas da pročitate moje članke:

Ako je Isus KRIST sporo COME, Crkva nestati u manje od jedne generacije!

 

Krajem prošle nedelje Daniel END END 2015 ILI 2016

 

Kako je vrijeme je da se molitva pozivam vas da molite:

 

MOLITVE Naš Otac i Hail Mary

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :