URADNA IZJAVA SMRTI katoliške Cerkve

prečkamo

 

V videu v portugalščini bomo popolnoma razumeli papež je!

 

image002

Kaj je šokantno v tem videu je, da je papež odkrito zanikajo Jezusa Kristusa.

Papež odkrito dejal, da je dejstvo, da je bil Jezus Kristus križan neuspeh ….!

Zdaj to ni neuspeh, ker Kristus je vedel, da bi bil križan in je celo povedal, Peter, da je pred petelin zapel, da mi boš trikrat zatajil ….!

Jezus je namreč od začetka vedel njegove pridige, da bo na koncu na križu.

Vendar pa se je strinjal, da žrtvuje svoje življenje, da shranite naše duše, ker je človek tako nečisto in ribič ne nečistega more vstopiti v nebeško kraljestvo.

To je po krvi Kristusa na križu, da smo odkupiti!

Papež je svoje pripombe na Jezusa Kristusa kot preprost prerok pravi, ISLAM, polna dobrih namenov, vendar ni uspel, saj je umrl na križu, ….!

Prihajam iz krščanskih teh pripomb so nevredne njegove vere, ampak od papeža, te besede so uradna izjava o smrti katoliške cerkve je napovedal, da se v skladu z bučnim aplavzom v New Yorku .

Za papeža je Jezus Kristus ni bil božji sin (Bog je ustvaril človeka kot učimo evangelijev), ampak človeka, kot so drugi z darovi preroštva, ki so umrli na križu, ….!

Malo quips papeža so vsi nohti, ki rastlinske na zapestjih in stopalih Jezusa Kristusa na križu.

Pri zadnjih besedah ​​papeža, lahko uradno rečemo, da je katoliška cerkev uradno mrtev pod bučnim aplavzom v New Yorku 25. septembra 2015 v katedrali Svetega Patrika.

 

Goreče molijo moje Dragi moji bratje in sestre, za vrnitev na Zemljo našega Gospoda Jezusa Kristusa, kot smo uradno sami in v veliki nevarnosti zdaj.

Bog vas blagoslovi

Victor


%d blogueurs aiment cette page :