OFFISIELL ERKLÆRING OM DØD av den katolske kirke

krysse

 

I videoen på portugisisk vi fullt ut forstår pavens!

 

image002

Hva er sjokkerende i denne videoen er at paven åpent fornekter Jesus Kristus.

Paven åpent sa at det faktum at Jesus Kristus ble korsfestet er en fiasko ….!

Nå er dette ikke en fiasko fordi Kristus visste at han ville bli korsfestet og han fortalte Peter at før hanen galer skal du fornekte meg tre ganger ….!

Jesus visste fra begynnelsen av sin preken han ville ende opp på korset.

Men han gikk med på å ofre livet for å redde våre sjeler fordi mannen er så uren og Fisherman intet urent kan komme inn i himmelriket.

Det er gjennom Jesu blod på korset at vi blir innfridd!

Paven gjorde sine bemerkninger til Jesus Kristus som en enkel profeten sier ISLAM, full av gode intensjoner, men mislyktes da han døde på korset ….!

Kommer fra en kristen slike bemerkninger er uverdig av sin tro, men fra paven, disse ordene er en offisiell erklæring om døden av den katolske kirke har annonsert at under en dundrende applaus i New York .

For paven Jesus Kristus var ikke Guds sønn (Gud skapte mennesket som vi underviser i evangeliene), men en mann som andre med gaver av profetier som døde på korset ….!

De små vittigheter av paven er alle negler som plante på håndledd og føtter av Jesus Kristus på korset.

Med de siste ord paven, kan vi offisielt si at den katolske kirken er offisielt død under en tordnende applaus i New York 25 september 2015 på St Patricks katedral.

 

Be inderlig mine elskede brødre og søstre for retur til Jorden vår Herre Jesus Kristus som vi er offisielt alene og i stor fare nå.

Gud velsigne deg

Victor


%d blogueurs aiment cette page :