Ahir minggu kamari Daniel ATAWA TAMAT 2015 END 2016

33e65322

.

Yesus Kristus-di-kamulyaan

 

 

On 13 September 2015 gareja ieu teu dileungitkeun jeung Yesus Kristus teu mulang ka Bumi atawa dina 14 atawa 15 September 2015!

 

Naon anu lumangsung!

 

Ngarti, hayu urang nyokot analisis ahir kali dipedar di tulisan blog mah saméméhna.

 

Pikeun urang Kristen, minggu kamari Daniel nyaéta periode tujuh taun nu ends di ahir waktu, nu satutasna jalan Yesus Kristus bakal mulang ka Bumi kana aturan dunya pikeun sarebu taun nepi ka kiamat.

 

Mangsa ieu panungtungan tujuh taun manusa bakal hirup tribulations.Tribulations ieu bakal kali hésé pisan sabab ningali hukuman jeung poé murka Allah.

 

Punishments ieu bakal bertahap sabab mulang Yesus Kristus bakal saperti dina ngilu tina ngalahirkeun jeung urang nyaho yen ngilu nu jeung bakal beuki vivid nepi ngalahirkeun.

 

Urang ngarti yén di ahir moments paling hese waktu kahirupan « the man » di bumi bakal poé ahir ngarah nepi balikna Yesus Kristus.

 

Dina artikel saméméhna mah kuring ngécéskeun yén kali ahir mimiti Méi 14, 1948 dina waktu kreasi nagara Israel sabab kabéh ngilu mimiti dina tanggal éta. Sajarah aya pikeun ngingetkeun urang jeung ngabuktikeun eta.

 

Hiji katingal di jaman baheula jeung katangtuan ngamungkinkeun urang nyorot hiji worsening tina masalah manusa ti tanggal éta. Masalah ieu, kuring geus ogé disebutkeun dina tulisan blog individual mah.

 

Catetan yen minggu Alkitabiah pamungkas ieu prophesied ku nabi nu Daniel sababaraha 600 taun saméméh datang munggaran Yesus Kristus jeung salaku urang geus katempo eta istilah real tujuh taun kudu ngalengkepan ka ahir jaman.

 

I hipotésis yén dimimitian September 29, 2008 jeung kacilakaan pasar stock dina Wall Street.

 

Geus jelas yen saprak éta tanggal 29 September 2008 prophecies jeung tanda warning Alkitabiah tina mulang ka bumi Gusti urang Yesus Kristus datang bener jeung loba kakuatan, magnitudes, inténsitas jeung jeung frékuénsi gede.

 

Urang tempo ti tanda ieu nu karuksakan global geus steadily goréng silih musuhan saprak éta tanggal 29 September 2008 di tempat nu dijieun ku runtuhna harga Bursa Saham New York jeung kawentar -777.77 di moment nu hade pager.   Kuring ngajak anjeun maca kitab Pierre Jovanović 777.

 

Jeung katingal basajan di jaman baheula urang nempo salaku ti nu tanggal 29 Séptémber 2008 bencana jeung calamities cuaca goréng silih musuhan kitu rongkah di unggal juru planét.

 

Nya kitu we teu bisa malire nu saeutik demi saeutik saprak harita dunya miboga leungitna nilai Christian, nu surge di extremism, jeung awal perang nyata waged ku Islamists ngalawan bangsa Kristen.

 

Dinten ahir 2015, kalawan nyata, geus jelas yen saprak September 29, 2008, tujuh taun saprak harita, manusa hirup waktu anu pohara hésé.Kerawanan, kamiskinan, kekerasan jeung perang anu loba poéan urang.

 

Manusa hirup kali hésé pisan kaasup USA jeung Eropa.

 

Urang ogé bisa jeung katingal di jaman baheula, manggihan nu saprak 2012 aya Gedekeun nyata sakabeh crises, bencana, calamities, kekerasan jeung konflik nu geus jadi perang dunya multifaceted.

 

Bener, ti Maret 2012 dunya ieu di perang. Ieu téh ngaliwatan East jeung utamana dina Syria nu tentara loba nagara di dunya keur gelut.

 

Dina panempoan sadaya fakta ieu tanda jeung minuhan nubuat Alkitab, kuring kungsi diangkat kamungkinan mulang Yesus Kristus salila 14 view September 15, 2015.

 

Jelas dina minggu kamari Daniel geus dimimitian September 29 2008 sarta ogé réngsé ku September 29, 2015 …!

 

Tapi urang geus sagala katempo ahir September 2015 anu bertentangan jeung analisis mah, Yesus Kristus teu balik jeung gareja-Na geus teu kungsi dihapus …!

 

Disappointment nu dipimilik ku sakabeh pamiarsa blog, Kami sadar jeung kuring ngarti leuwih alus tinimbang nu babagi disappointment nu!

 

Tangtu Anjeun geus nyaho ngaku urang nabi jeung geus kungsi ngaku.

 

Tapi, komo tanpa keur nabi, kuring bisa ngomong jeung kakuatan, tekad jeung dmana nu balikna Yesus Kristus sabenerna deukeut pisan.

 

Pernyataan ieu téh alatan kinerja jeung kakuatan, breadth, inténsitas jeung frékuénsi sakabeh prophecies Alkitabiah jeung sagala tanda balikna Gusti urang Yesus Kristus.

 

Éta kabéh dilakonan tanpa ragu mana wae, maké kakuatan, skala jeung frékuénsi leuwih gede ti September 29, 2008.

 

Saterusna, jadi unggal anjeun, kuring nanya sorangan kumaha téh nya éta Yesus Kristus henteu acan deui di Bumi, sanajan prestasi sakabeh tanda jeung prophecies, kaasup perang jeung East nu dina sagala likelihood nyaeta yen perang Armageddon kudu nyokot Yesus Kristus di-Na mulang.

 

Ieu mah bener salah? Tétéla sahenteuna tétéla enya! Ieu oge bakal normal saprak ngan Allah weruh poé jeung jam balikna Yesus Kristus!

 

Masalah urang nyanghareupan lamun kuring bener Kami salah, nyaeta sagala calamities nu urang hirup di bumi dina sagala widang, nu euweuh di gigireun maranéhanana anu await urang salaku urang nyaho yen calamities jeung nyeri bakal meunang parah deui endlessly nepi ka balikna Gusti urang Yesus Kristus!

 

Terus we teu ngarti nu urang boga masalah nyata jeung serius saméméh urang.

 

Salaku mah geus dipedar di artikel saméméhna mah, balikna Yesus Kristus bisa lumangsung unggal poé saprak tanda kahiji anu lumangsung May 14, 1948 sabab Allah bisa shorten nu sufferings jeung ngilu.

 

Nu deadline for ahir waktu nyaéta waktu hirup maximum generasi lahir di taun 1948 (May 14, 1948 mahluk, sakumaha nu ayeuna urang geus katempo, tanggal tanda kahiji kali ahir).

 

Ieu brings urang 2068 salaku kahirupan maximum manusa nyaéta 120 taun dina Kitab Suci.

 

Tapi dibere inténsitas, kakuatan, ukuran jeung frékuénsi tanda heralding prestasi jeung prophecies tina mulang Yesus Kristus, urang kudu ngarti mulang ieu téh caket.

 

Tapi saterusna, lamun Kaula teu salah kaprah, naha reureuh …!

 

Sanggeus diskusi jeung nganalisa of kaayaan mah, meureun geus manggihan penjelasan.

 

Catetan: 

Reflections jeung analisis mah bisa ogé mantuan pikeun méré penjelasan ka warta nyulik pikeun September 13, 2015, dijieun ku adi urang Claude IGNERSKI.

Lanceukna urang Claude geus dipigawé pakasaban anu luar biasa dina dijelaskeun tilu karya loba ahir jaman. Kuring ngajak anjeun sadaya maca.

Manéhna ngalaman lynching unjustly nyata ku Brothers jeung Sisters nuduh manéhna keur nabi palsu.

Jeung can Jigana manehna masih di bagian sabab sanajan kanyataan undeniable nu gareja ieu teu dipiceun September 13, 2015 manéhna geus rencanana.

 

Hayu pikiran mah ngarti,

Krisis ékonomi nu mimiti September 29, 2008 Sigana jelas tribulations awal, dibikeun kacilakaan pasar stock of Wall Street jeung minuhan tanda jeung prophecies jaman ahir nu dituturkeun.

 

Urang terang tribulations ieu keur istilah tujuh taun jeung dibagi kana dua bagian tilu satengah unggal.

 

Heula soal kuring nanya sorangan:

Naha Teu Alkitab nyebutkeun dua kali tilu satengah?

Mentioning deui nu bagian kadua bakal leuwih hese tibatan aturan kahiji.

Ieu gampang nyebutkeun yén nyeri bakal tujuh taun kutang …!

Salaku euweuh ditulis for teu nanaon dina Kitab Suci, precision ieu dual tilu satengah taun jadi aya alesan pikeun jadi disebutkeun.

 

Kahiji réfléksi.

Tilu satengah taun sanggeus September 29, 2008 brings urang Maret 29 2012 jeung bagian kadua ti tilu satengah happy ending September 29, 2015.

 

Tanggal 29 Séptémber 2015 bisa saukur jadi deadline jadi bagian ti gereja Yesus Kristus bakal dipupus.

 

Tapi jalma anu kapilih pikeun tetep di bumi nepi ka poe nu penculikan ku malaikat Yesus Kristus.

 

Inget yen Alkitab nyebutkeun di Daniel 12 ayat 11:

« Ti nu momen kurban poean bakal cease nalika Abomination of Desolation bakal dipasang, 1.290 poe bakal lulus ».

 

Nu 1290 poé tilu satengah taun atawa 42 bulan bagian tribulations kadua « the tribulation gede »

 

Dina ayat 12 urang baca:

« Rahayu  anjeunna anu waits jeung sukses dina 1335 poé! « 

 

Kuring percaya yen Isa Al Masih geus sukarela kenca anggota kapilih gareja-Na ngadagoan (saperti dina ayat 12 bab 12 of Daniel) di Bumi dilakukeun yén 1335 poé.

 

Kanyataan ieu, lamun Kaula teu salah kaprah, dua bulan jeung 21 hrs leuwih ditambahkeun ka 29 September 2015. Ieu brings urang tanggal 20 Désémber, 2015 pikeun mulang Yesus Kristus we waited pikeun September 2015.

 

Nu mulang fisik Gusti urang Yesus Kristus kudu dimimitian ku jalan ngaleupaskeun sababaraha gareja-Na.

 

Mah pamikiran kadua:

Salaku ceuk saeutik saméméhna dina téks, euweuh anu ditulis dina Kitab Suci pikeun euweuh tah lamun tujuh taun dibagi jadi dua kali tilu satengah mangka urang kudu ngarti nu bisa jadi tos aya a time paéh antara dua période tilu satengah.

 

Dina kasus bagian kahiji ti tilu satengah taun rencanana tungtung 29 Maret 2012 tapi game kadua dimimitian saeutik saterusna.

 

Dina kasus multiple kaping bisa dipilih pikeun mimiti tribulation gede.

 

Dina ayat 11 bab 12 of Daniel

1) tanggal pengunduran diri ti Paus Benedict XVI: The Pébruari 28, 2013

2) tanggal pasini Paus Francis: The Maret 13, 2013

Kuring oge nahan hiji katilu kalina:

Hiji mana Paus François diaku leuwih Way of the Palang: The Jumaah 29 Maret 2013.

 

Dina kasus balikna Yesus Kristus bisa lumangsung dina satengah kadua 2016 jeung sugan dina kasempetan perayaan Rosh Hashanah nu 03 jeung Oktober 4, 2016.

 

Balikna Yesus Kristus kudu dimimitian ku jalan ngaleupaskeun sababaraha gareja-Na.

 

Lamun mulang Gusti Yesus Kristus lumangsung ahir 2015 atawa ahir 2016, urang bisa nga-estimasi urang bagja pisan sabab gedéna judgments Allah bakal kurang hésé lamun mulang ieu nyangsang salajengna dina jangka waktu.

 

Pikeun saperti dina ngilu, nu sorrows of manusa nu dipikaresep no, terus tur meunangkeun leuwih goreng jeung deui nepi ka balikna Gusti urang Yesus Kristus.

 

Lamun Yesus Kristus teu forthcoming, mangka kalawan nyata we bakal sangsara leuwih!

 

Ku kituna Hal ieu kacida penting pikeun solat jeung neneda deui nanya ka Allah shorten sufferings urang jeung ngilu ngamungkinkeun mulang ajakan ka Bumi ti Gusti urang jeung Raja, Yesus Kristus putrana wungkul.

 

Waktu deliverance deukeut tapi saméméh poé poék ka payun.

 

Ngan shalat, Iman jeung Love bakal mantuan kami ngaliwatan gelap panungtungan.

 

Jieun dibere pencahyaan nu sae nu seuneu iman urang.

 

Lalajo jeung berdoa pikeun mulang KUMIS Gusti urang jeung Raja Yesus Kristus jeung keur Hi jiwa urang.

 

Peace, asih jeung kabagjaan kana imah di ekspektasi poé rahayu tina balikna Gusti urang Yesus Kristus.

Koswara


%d blogueurs aiment cette page :