Кніга – Прапаведнік Вяртанне караля  

Я Партугалія

Мае любімыя чытачы блога. Нерухомасць

 

Я рады аб’явіць аб публікацыі маёй кнігі, назва якой так жа, як у блогу « Прапаведнік Вяртанне караля »

Вы ўжо можаце замовіць яго ў рэдакцыю « Edilivre », перш чым ён знаходзіцца ў кнігарнях

Назву артыкула: « Прапаведнік Вяртанне караля »
Рэдакцыі Edilivre – APARIS

175 бульвар Анатоль Франс

Бат А, 2-гі паверх

93200 Сен-Дэні

Тэл: 01 41 62 14 40 / Факс: 01 41 62 14 50
Інтэрнэт Кантакты: http://www.edilivre.com/contacts

вечка

 

Хрысціянства ў нашым грамадстве грэбуюць, кінутых і ў ахвяру інтарэсам гуманізму, на чыё імя мы знаходзім, што мы паступова « сціраецца », і што нашы царквы разбурылі. Мы знаходзім той жа незвычайны ўзлёт ісламу ва ўсім свеце.

 

Калі вы чыталі мае паведамленні ў блогу, вы ведаеце, што гэта з’яўляецца прадвеснікам відавочныя прыкметы хуткага вяртання нашага Госпада і Караля Ісуса Хрыста.

 

Так што, як многія маглі б быць выратаваны, мы ўсе павінны зрабіць усё, што ад нас залежыць, каб зрабіць свет ведаць і разумець, што Ісус Хрыстос ёсьць Цар свету, і ён хутка вернецца, каб судзіць людзей і народы.

 

Вось чаму я стварыў гэты блог, і сардэчна дзякую вам, каб наведаць і чытаць мае артыкулы.

 

Блог цяпер наведалі каля 500 разоў на дзень. Гэта можна лічыць сапраўдным поспехам.

 

Але, гэта не дастаткова, каб распавесці свету пра вяртанне караля Ісуса Хрыста, і таму я вырашыў напісаць кнігу так, што найбольшая колькасць не звяртаецца ў Інтэрнэт паведамляецца і што кожны можа вырашыць яго душа і сумленне шляху ён хоча прытрымлівацца.

 

У нашым цёмным грамадства, наша вера даказана, і шмат хто лічыць, адмовіліся ад Бога, але я запэўніваю вас, гэта не так.

 

Бог ніколі не пакідаў нас, Ён любіць нас дастаткова, каб дазволілі яго сына, які ёсць чыстая любоў, прыйшоў на зямлю і там гвалту, абразам, бічавалі і, нарэшце, у жудасных пакутах быць укрыжаваны і прыбілі да крыжа праход смерць, каб выратаваць нас.

 

Але, на жаль, мы затопленыя ілжывых дактрын, ілжэпрарокаў і ілжывых багоў, якія парушаюць наша бачанне Бога, і нам узяць зман сцежкі.

 

Так што я хацеў прынесці сваю кнігу чытачам незлічоныя доказы існавання Бога і яго адзінага сына Ісуса Хрыста. Гэта тлумачыцца тым, што ўсё больш вернікаў, але « sachants ».

 

Мая кніга паказвае, што гэта Бог, які стварыў сусьвет і ўсё ў ім. Гэта таксама даказвае, боскасць Ісуса Хрыста і яго хуткае вяртанне на Зямлю.

 

У той час, як не кніга гісторыі або навукі, тлумачыць ён шлях чалавека ад яго пачатку да яго вяртання ў Эдэмскім садзе ў валадаранне Ісуса Хрыста і зазірнуць у будучыню з чалавек пасля праўлення Ісуса Хрыста.

 

Ён таксама паказвае, прароцтва апошняга часу і дазваляе даведацца максімум нашым чаканні вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

Важна і нават неабходна зрабіць перапынак у жыцці, каб падвесці вынікі таго, што важна і неабходна ў жыцці. Гэта тое, што я прапаную вам зрабіць гэта, прачытаўшы маю кнігу.

 

Ісус Хрыстос вяртаецца хутка судзіць людзей і народы, гэта ўпэўненасць, але раней вельмі цяжкія дні па-ранейшаму сутыкнення з Зямлёй і чалавецтвам. Чытаючы кнігу можа падрыхтаваць вас да асобе гэтыя цяжкія часы, што ў нас яшчэ ёсць, каб перасекчы.

 

Папраўка Платы дазваляе пацвердзіць, што ўсе нашы беды растуць пастаянна на працягу некалькіх гадоў. Але мы тлумачэнне і ў кнізе.

 

Я запрашаю вас не толькі чытаць маю кнігу, але і зрабіць яго вядомым, так што яшчэ можна прачытаць і зразумець, што праўда не паўсядзённая рэальнасць, мы патлумачылі нашу атэістычным грамадстве.

 

Давайце быць салдатамі Ісуса Хрыста, гэта наш абавязак, і Крысціян працуе горача прапагандаваць добрае слова « Ісус Хрыстос хутка вернецца »

 

Усе яны могуць быць выратаваны, калі яны прыходзяць да Хрыста праз хрышчэнне і пакаянне.

 

Гэта павінна прымусіць нас глядзець у твар фактах і зразумець, што мы жывем у свеце на працягу некалькіх гадоў час як жорсткі, як фізічных асоб.

 

Гэтыя штодзённыя рэпетыцыі і стыхійныя бедствы, такія як тэнт праліўныя дажджы, паводкі, штармы, катастроф, землятрусаў, ураганаў, цыклонаў, пажары, вывяржэння вулканаў.

 

Але гэта таксама кожны год на працягу некалькіх гадоў без якіх-небудзь вядомых смерцяў на мільён, таму што рыба, птушкі, жывёлы і дзікіх жывёл па ўсёй планеце.

 

Яны таксама вайны і аглушальныя шумы сусветнай вайны, гвалт, страта каштоўнасцяў і маралі.

 

І гэта таксама па спіралі радыкалізмам і экстрэмізмам, чыя ісламская фанатыкі знішчылі членаў хрысціянскіх людзей і здзяйсняць апаганення, вандалізм, падпалы і разбурэння храмаў.

 

Не кажучы ўжо пра значнае памяншэнне каталіцкай царквы святароў.

 

Для ўсіх гэтых бед мы павінны дадаць глабальны разбурэнне, якая асела ў свеце з краху фондавага рынку ад 29 верасня 2008 года, у выніку чаго голад і галечу ва ўсім свеце, гэта ўздзеянне тым больш важна, паколькі насельніцтва свету павялічылася з двух паўтара мільярда чалавек ў 1950 годзе да больш чым сямі мільярдаў у 2012 годзе, 63 гадоў толькі.

 

Нават Ватыкан, які быў Святы Пасад Каталіцкай Царквы стала смярдзючы месца, дзе Ісус Хрыстос стаў просты аксэсуар або частка музея Ватыкана.

 

Усё гэта тлумачыцца ў кнізе.

 

Усе, хто ведае мяне, ведаюць, што я ніколі не здавацца, таму што ні гара не непераадольная і я буду працягваць дзейнічаць, каб абвясціць, як многія добрыя навіны аб хуткім вяртанні Цара Ісуса Хрыста.

 

Для тых, хто хоча ведаць, хто я:

 

Тут коратка невялікая частка маёй біяграфіі.

 

Сын партугальскага электрыка эміграваў у Францыю ў 1957 годзе, я вырас у каталіцкай адукацыі, катэхізацыі, зносін і JOC (Маладыя хрысціянскія работнікі).

 

Гэта вучэнне зрабіў мне хрысціянскую стандарт чалавек.

 

Я заўсёды стараўся, як добра, як я быў у стане весці здаровы лад жыцця ў Божай любові і павагі да сваіх законах (без святым!)

 

Я павінен сказаць, што з дзяцінства Бог заўсёды быў часткай майго жыцця. Ён з’яўляецца даверанай, сябар, саветнік і незаменным памочнікам у паўсядзённым жыцці.

 

Падчас вельмі доўгага частка майго жыцця я быў вельмі цяжкі і складаны працу і Бог зрабіў шмат цудаў, каб трымаць мяне ў жывых у гэтай небяспечнай кар’еры.

 

Так што ў мяне няма сакрэтаў ад Бога, і я мець поўны і абсалютную ўпэўненасць у ім.

 

Бог праяўляе Сваю любоў мяне пастаянна і дае мне сваю дапамогу ў паўсядзённым жыцці. Запэўніваю вас, што гэта чыстая радасць адчуваць сябе каханым і дапамог Бог.

 

Таму я хачу, каб быць там таксама да Бога ў пакорлівай немалой ступені сведкамі Яго любові да нас і хуткага вяртання на Зямлю свайго адзінага сына Ісуса Хрыста.

 

У 2009 годзе чыстай выпадковасці я зразумеў, што мы жылі ў канцы біблейскіх часоў, які завершыцца ў вяртанні Ісуса Хрыста.

 

Вядома, добры хрысціянін я даведаўся добра дзень катэхізіс прыйдзе канец святла і што аднойчы Бог верне на Зямлю, каб судзіць ўсё чалавецтва.

 

Перад інтэлектуальна прыняць вяртанне Ісуса Хрыста было запланавана таксама для нашага пакалення, я шмат прааналізаваныя і яшчэ ўсё прарочыя знакі, якія паведамляюць пра канец часоў і вяртанне Ісуса Хрыста на Зямлі.

 

Я, нарэшце, пайсці на доказы і знайсці, што ўсе знакі і прароцтва канца часоў абвяшчаюць аб вяртанні Ісуса Хрыста былі выкананы кожны дзень, і што гэта можа нейкім чынам быць супадзеннем, як многія з прароцтваў, якія споўніліся важна.

 

Гэта радыкальна змяніла маё жыццё, і таму я вырашыў стварыць гэты блог « Прапаведнік Вяртанне караля », які я апублікаваў шматлікія артыкулы на ўсіх мовах, каб паведаміць усяму чалавецтву гэта выдатнае мерапрыемства і ўнесці свой ​​уклад таксама абуджэнне хрысціянскага свету, так што кожны можа падрыхтаваць свой ​​розум і сваю душу на вяртанне Ісуса Хрыста, Госпада нашага і караля, адзінага сына Бога.

 

Мая кніга закліканая паказаць чытачу пра існаванне Бога, боскасць Ісуса Хрыста, каб растлумачыць эвалюцыю чалавека да Бога і інфармаваць вялікая колькасць гэтага выдатнага вяртання нашай славы Гасподзь Ісус Хрыстос за тысячагадовага валадараньня.

 

Існуе упэўненасць у гэтым апакаліптычным свеце, з’яўляецца тое, што Ісус Хрыстос вяртаецца ў бліжэйшы час.

 

Гэта важна і неабходна памятаць, што Ісус Хрыстос сказаў: « Я ёсьць шлях, ісціна і жыццё, ніхто не прыходзіць да Айца, як толькі праз Мяне. « 

 

Калі гэта не будзе зроблена, вы хрысціць і многія прыходзяць да Хрыста, каб выратавацца.

 

Хутка будзе занадта позна, і будзе па ўсёй зямлі плача і слёзы усіх спазнелых.

 

Я прашу вас, калі ласка, каб прадставіць сваю кнігу ўсім сваім бацькам, сябрам, адносін, кантактаў і ўсіх сацыяльных сетках для ўсіх таксама ведаць і дзяліцца у сваю чаргу, любоў да Бога і быць захаваны.

Бог любіць нас і любіць яго толькі Сына Ісуса Хрыста неўзабаве вярнуцца на Зямлю для вяртання да Эдэмскім садзе для ўсіх тых, хто прыходзіць да яго.

Фон сэрца падзякаваць вас за ўсё, што вы робіце для кахання і славы Бога і Ісуса Хрыста!

Бог дабраславіць вас і дазваляе працаваць на любові і славы Ісуса Хрыста.

Я Партугалія

Віктар