Paukuman lan nesuné Gusti Allah kanggo mburi wektu

 

Bali Jahshua Kristus kudu ing Travail .

 

ing-jeneng-saka-saka-bebener

 

We ngerti lan weruh iku mboko sithik wiwit 14 Mei, 1948 kang katoné tanggal tandha pisanan saka kaping mburi . Ndelok kene

 

Iki tanggal titah saka negara Israel lan wong Yahudi gawe resmi Suci « Yerusalem » bumi.

 

Ing efek wiwit sing tanggal kabeh pratandha Alkitab kanggo bali saka Gusti Yesus Kristus kanggo nindakake exponentially. Iki kasunyatan faktual!

Mburi wektu wis meh!

 

Gusti Allah wis marang kita wiwit awal wektu, sedino wektu badhe mungkasi!

 

Alkitab kapenuhan lah lan pratandha bebaya saka kaping mburi sing bakal culminate ing bali fisik Yesus Kristus ing Gunung Zaitun kang ewu taun pamarintahan ..

 

Gusti Allah wanted saka awal kita dadi weruh!

 

Gusti Allah uga wanted mburi wektu Panjenengan ora nyegah kita saka manggen gesang kita lan iki kok ora dina utawa wektu kita bakal dicethakaké!

 

Gusti Allah wis nutup dina lan jam saka mburi wektu!

 

Nanging Gusti Allah diijini lah Alkitab lan pratandha Nanging ngidini kita ngerti nalika miwiti mburi wektu kanggo. « On 14 Mei 1948 »

 

Supaya ngerti karo kepasten dening pasukan, nomer, frekuensi lan jembar saka Alkitab lah lan pratandha sing digawe kabeh bakal tuntas sak generasi iki lair 14 Mei, 1948. (Mat.24-34, 35 lan 36)

 

34 Aku pitutur marang kowe bebener, iki generasi bakal ora pass, kantos iku kabèh bakal rampung.

35 Langit lan bumi bakal sirna, nanging tembung bakal ora sirna.

36 Nanging sing dina lan jam ènèng mirsa, sanadyan ing malaekat langit, utawa Sang Putra, nanging Rama piyambak.

 

Phase kuwarasan kanggo pengumuman saka mburi wektu diparingi kabungahan dening Allah saiki lengkap wiwit 27 April 2014 kanthi nistha saka sajroning kasucèn pindho saka loro paus Yohanes XXIII lan Yohanes Paulus II. Waca Pendhaftaran artikel 

 

Akeh tetep tanpo pekso turu senadyan kekuatan lan gedhene saka jam.

 

Nanging luwih elek, kaetung wong wis mèlu cara ala menyang Allah.

 

Senajan Gusti Yésus Kristus wis ngandika ana cara, bebener lan urip lan sing ora ana kang bisa teka Allah tanpa arep liwat Dèkné.

 

Kaetung wong sing wis mèlu nabi palsu, palsu agama, palsu gréja, lan mulane diselang wuta alleys lan dalan sing mimpin kanggo rahmat.

 

Lagi kebak siyaga nanging njupuk path salah!

 

LARGEESTLECEHMIN

 

Mung ana siji cara kanggo pindhah menyang Allah, iki siji kita narik kawigaten Yesus Kristus.

 

Mung ana siji agama sing ndadékaké menyang Allah, iki Kristen .

 

Mung ana siji gereja sing tumindak kanggo Gusti Allah, iku Suci Gréja Katulik.

 

Sayange gereja Katulik lara lan banget gerah!

 

Gereja liwat apostasy global!

 Lan 

Anti-Kristus punika Vatikan!

 

Akeh wis hijacked iman lan nilar gereja Katolik!

 

Durung luwih saka tau iku penting perang kanggo nilai kita, kita pracaya, Gréja « Suci Gréja Katulik » kita lan kanggo kamulyaning Gusti Yesus Kristus.

 

Ora abandoning gereja Katulik lan ndedonga saka pasamuwan liyane, Evangelical lan liyane sing bakal tumindak kanggo kamulyaning Gusti kita Yesus Kristus.

 

Kathah kita gréja Katulik isih mbukak!

 

Isih ana clams lan lila, temen lan pengabdian kanggo Gusti Yésus Kristus imam!

 

Balia utawa ing Suci Gréja Katulik.

orane katrangan salib

t ndonga kanggo kawilujengan saka nyawamu!

 

Kaya aku wis kondo lan bola ing saperangan blog, iki ora amarga Anti-Kristus punika Vatikan sing kita kudu nglirwaaken Suci Gréja Katulik amarga iku pasamuan Yesus Kristus lan aku kabeh kudu nglakoni kabeh kanggo defend iku marang durhaka sing lenggah ing dhampar Allah!

 

Phase Recovery Iman lengkap lan paukuman bakal miwiti rauh. Iku ketok!

 

Punika mila penting sing everyone kelingan sing aku ora manggon ing sinetron nanging kita manggon ing kasunyatan gesang punika pungkasan Alkitab kaping announced.

 

Angel malah unrealistic minangka bisa koyone sawetara, kasunyatan faktual saka kabar marang forcefully saben dinten sing padha ora pengin ndeleng utawa malah mbayangno! « Ing mburi wektu iku nyata, faktual lan iku ing! « 

 

Mburi wektu wis apik bagian pungkasan sing wis samesthine karo gedhe olehe ora sabar déning akèh Kristen setya Yesus Kristus.

 

Iki bali kamulyane Gusti kita Yésus Kristus!

 

Nanging alas sadurunge iki bali fisik, Gusti kita Yesus Kristus, kita kudu lunga liwat ing dina bebenduning Allah.

 

Buku pirang-pirang lan lah bab paukuman saka mburi wektu banjir ing internet.

 

Sawetara lah sing paukuman elek!

 

Miturut lah, akeh kamanungsan kudu ilang sak paukuman.

Ndhuwur kabeh kita kudu ngerti sing akeh lah ora sacara kebak materialize utawa ora, iku ora salah, nanging mung amarga wangsit a bab ala iku isih saratipun tumindak melu wong marang.

 

Dadi kanggo paukuman lan nesuné Gusti Allah, iki acara bakal karo kepasten ing hubungan menyang prilaku manungsa.

 

Swara akeh Getun lan nuwun kanggo takon Allah sing dosa, sing dosa, sing kesalahane, sing ala tumindak lan kabeh dosa; lan teka Yesus Kristus kanggo kawilujengan, ndedonga sing jiwo lan kanggo umat manungsa; lan pain lan panandhang bakal shortened.

 

Apa bakal paukuman.

 

Temenan paukuman bakal dadi bertahap worsening saka kahanan ing saiki.

 

LEMAH

 

Lindhu, kidul Kalimantan, banjir, fires, torrential udan, gunung geni, angin gedhe, cyclones lan Topan lan keapesan

 

Iki keapesan wis outsized lan padha isih ndadekake luwih seru lan dadi nyebar malah ing akèh negara!

 

Swarga

 

Meteorites, radiation lan Jet plasma saka srengenge.

 

Ing meteorites sing kuat banget anyar ing sasi.

Radiasi lan solar plasma jet iku penting banget kanggo sawetara sasi, nanging saiki lagi ora katuntun marang bumi.

 

HUMAN

 

Keluwen, penyakit, Acara, panganiaya, revolts, tua, lan konflik internasional.

 

Kanggo sawetara taun iki Nadyan katemtokaké sarembug lan Wewelak ngedongkrak!

We wis wars sipil lan pengumuman saka impending perang donya digawe iki dina kepala berita.

 

Kabeh iki kudu terus, worsen lan ndadekake luwih seru minangka mundhut saka iman lan Kristen uga buron saka Kristen ing nilai donya.

 

Kita kudu ora kaya anak muter ajrih kita nanging kita perlu tumindak lan mikir ing tanggung jawab wong diwasa.

 

Paukuman kudu njupuk Panggonan lan padha bakal!

Iku kepasten!

Lan kita kabeh kenal kudu dijupuk menyang akun!

 

Iku kakiyatan saka paukuman kang ora cetho!

 

Gumantung everyone kanggo nindakake culpa kabèh lan teka Yesus Kristus supaya disimpen!

 

We mretobat kita ala tumindak lan straighten gesang kita ana apa ngidini kita teka Yesus Kristus kanggo kawilujengan lan Allah shorten kita kasangsaran lan pain sak wektu saka dina kang gaib bebendu.

 

Suwene telung Alkitab pratandha kanggo bali saka Gusti Yesus Kristus saiki lengkap.

 

Ing unveiling saka anti-Kristus

 

Ing Unholy punika Vatikan lan nabi palsu iku Islam

.

Ing rekonstruksi kanggo wektu katelu ing Pedalemané Yerusalem

 

Wangsit iki nyangkut wong Yahudi sing ora kabeh dhewek bisa kanggo mbangun candhi suci. Nanging kita ngerti kita Kristen swarga Yerusalem teka saka swarga lan dheweke bakal candhi anyar Allah saka kang Kristus bakal jumeneng kabeh bumi.

 

Sang Prabu Suleman kang candhi ora bakal dibuka, ing kabeh nalisir bakal numpes ing wilayah iki nalika Yerusalem swarga kelakon.

 

A Perang Donya qu’arrêta Yesus Kristus ing kang bali.

 

Iki perang donya wis dipunwiwiti antarane Rusia lan AS / NATO, kita ana ing phase wiwitan saka konflik bersenjata, kita waca saben remittances gedhe banget (saklawasé 70 milyar dolar wis kiwa Ukraina ing Rusia uga mbatalake dana sing saka US bank-bank lan uga liquidate sing aset ing sawetara negara)

 

Punika uga dikenal nalika clurut ninggalake kapal iku ora sink! …

 

More dening Timur sing saben dina panganiaya lan Wars sipil.

 

Kabeh úa konflik global sing ketemu.

Donya perang punika caket!

 

We are maneh ing yen dheweke bakal. Nanging nalika  bakal!

 

Akeh lah ngomongake saka periode telung dina telung bengi peteng sajrone nggegirisi iku ngirim kelakon.

 

Yen wangsit iki kawujud, iku kudu dileksanakake sak Perang Donya lan ngrampungake Times Akhir.

 

Dina sabanjuré ngirim ngasilake bali menyang Kamulyan Gusti kita Yésus Kristus.

 

Tujuan abot

 

Wong wis lair sing dosa lan minangka kuwi, dhewek ora bisa mlebu ing Kratoné Swarga, kanggo ora bab najis bisa mlebu Kratoné Gusti Allah.

 

Durung Gusti Allah tresna kita lan kepengin bantuan kita njaluk ing!

 

Punika sababipun kita dikirim putrané mung Yesus Kristus ngijolake kita saka dosa kita lan asli dosa lan ngidini kita kanggo ngetik Kratoning Swarga dening kurban lan getih dhewek ngeculaké kanggo kita ing salib.

 

Wektu iki diwènèhaké kanggo kita mekar, mangertos gesang lan hak kanggo milih apa kita arep kanggo kalanggengan.

 

Sawetara wong sing sengaja nutup lan nolak kanggo nampa wontenipun Gusti Allah!

 

Ngiwa kanggo ngomong lan surak-surak banter sing urip muncul piyambak ing alam kabeh!

 

 

Nanging kita kudu ngadhepi bukti, siji prasaja sel dadi Komplek sing menehi tampilan kanthi murni kasempatan meh mokal diwenehi hukum roto-roto!

 

Saiki mbayangno nomer edan varieties tetanduran, organisme, bakteri, microbes, serangga, iwak lan kewan, kang dumadi saka nomer tanpa wates sèl sing kabeh komplek beda karo fitur kaetung lan kabisan kayata mangan lan utamané kanggo ngasilaken.

 

Lan aku ora malah ngomong bab tampilan wong!

 

Allah punika nitahake samubarang kabeh!

  

Lan Allah apik wektu kanggo évolusi saka wong teka menyang mburi.

 

Gusti Allah bakal dibusak dening para mulékaté kabeh wong sing milih dadi wong dosa disimpen kanthi teka kanggo Kristus liwat baptis, takon kanggo pangapunten kanggo kabeh dosa, tobat, lan gadhah ing paling dipunwiwiti kanggo nglurusake sing urip kanggo ngetik Kratoné Swarga.

 

Sing milih teka Kristus disimpen lan kang bakal rauh bakal dibusak, iku wektu kanggo ndedonga maneh lan maneh dadi lan tetep ing patunggilan karo Gusti Allah liwat sholat supaya kita jeneng bakal dibusak saka kitab urip.

 

Sing wis diapusi lan dilecehke, bakal panjenengan, sadurunge iku kasep, njaluk kasempatan ana kita akses menyang Kratoning Swarga dening straightening gesang lan njupuk path tengen liwat Yesus Kristus.

 

Kanggo sing nyenyet lan sawetara bilih Gusti Allah punika chimera; lan kabeh sing ora bakal dibusak; Gusti Allah ing kaluhuran isih menehi sampeyan kasempatan.  « millenium »

 

A words sawetara bab iki mburi wektu.

 

Bali Jahshua Kristus katon kaya mlebu asing « Ing kasunyatan bakal »

 

Swarga Yerusalem memang sing Object Kloter saka papan lan bakal nampa ing Gunung Zaitun.

 

Bakal daleme Gusti Yésus Kristus lan pasamuan wis dibusak.

Elingi wacana saka Injil Yohanes 14-1-2-3

Apa Gusti Yesus Kristus ngandika ana rong ewu taun sadurunge bali menyang swarga

 

14-1 Point Apa Panjenengan Heart bakal trenyuh. Pracaya ing Allah, pracaya uga ing kula

 14-2 Ana akeh panggonan ing house Ramaku. Yen ora ana, aku wis marang sampeyan. aku lunga nyiyapake Panggonan

14-3 Lan nalika aku ical, lan aku lunga lan nyiapake papan kanggo kowe, aku bakal teka maneh lan nampa sampeyan Aku, sing ngendi aku sampeyan bisa uga .

 

Gereja Yesus Kristus

 

Kabeh sing wis bathi kanggo bakal dibusak rauh, nekani ing kawiné Tyempéné bakal prajanjian bilih Gusti Yesus Kristus karo kabeh anggota kang gréja.

 

Kabeh anggota bakal rauh aman Langgeng urip!

 

Iki greja ora mrentah karo Kristus siu taun lan pasamuwan bakal selawase karo Gusti Yésus Kristus.

 

Millenium.

 

Sawisé pengangkatan wong-gereja, nalika nerangake mburi bebenduné Gusti Allah, Gusti Yésus Kristus bakal ngasilake fisik lan mrentah ing bumi kanggo ewu taun kanggo menehi kasempatan kanggo wong kang padha ora wis dibusak lan sing bakal slamet paukuman saka mburi wektu.

 

Yesus Kristus bakal teka karo para mulékaté, lan bakal padha metu konflik lan hakim lanang lan bangsa.

 

Donya kita ngerti iku ora lunga!

 

Urip kita ngerti ngirim terus Nanging kita ndandani masyarakat kita.

 

Penipuan, lan penyalahgunaan bathi njedhul Mulané bakal liyane.

 

Dadi mboko sithik mbenakake urip kanggo kabeh ing saindhenging donya kanggo liane!

 

Ala bakal dibuwang saka bumi kanggo duration saka pamarintahan Yesus Kristus.

 

Kita uga ngerti sing satus taun wong isih enom.

.

Supaya bali saka Gusti Yesus Kristus bakal ngaktifake kita manggon dawa banget.

 

Pati isih ana, nanging wong bisa manggon dangu, malah pamarintahan ewu taun Yesus Kristus.

 

Ing mburi pamarintahan Kristus, Iblis bakal dirilis lan isih nyoba wong.

 

Ana bakal global pokok confit.

 

Sing milu Iblis bakal numpes karo bumi.

 

Paukuman terakhir.

 

Iki bakal antarane liyane iku, (Mati) paukumané kabeh iku (urip) sing wis ora wis dibusak lan sing wis kauntungan saka kesempatan sing Gusti Allah wis diwenehi kanggo wong sak iki wektu saka ewu taun kanggo nggoleki patut lan sih-rahmat marang manggon selawase ing bumi anyar.

 

Ndeleng Pendhaftaran artikel ing Pendhaftaran prakiraan saka  tanggal mburi wektu

 

We ngirim manggon ing teka minggu aggravations kabeh evils lan keapesan wiwit bali saka Gusti Yesus Kristus kudu ing loro saka childbirth lan temenan kita ngetik sing orane tumrap sekolah final sing paukuman.

.

Aku takon kowe kabeh, please, kanggo trek lan laporan kabeh kontak blog alamat   https://victorpicarra.wordpress.com/   supaya liyane bisa dilaporake lan nyiapake Ames bisa disimpen.

.

Apa kanggo wong apa sing bakal duwe wong apa kowe!

.

Sutresna Brothers lan Sisters ing Gusti Yesus Kristus tulung supaya semangat saka pracayamu amarga Yesus Kristus ing lawang.

.

Sang Roh Suci Allah karo saben sampeyan mbantu liwat iki phase Final saka wektu mburi lan dina saka bebenduné Gusti Allah.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :