ALARMĂ FORCE de credință în dragostea lui Isus Hristos

arbreciel

.

Dumnezeu a anunțat la om de la crearea omenirii ca lumea « Earth » a avut o viață și atunci ar fi distrus la sfârșitul ultimei hotărâri.

.

Dumnezeu a spus în Biblie prin profeții săi și singurul său fiu Isus Hristos, tot ceea ce se va întâmpla la sfârșitul timpului și dincolo.

.

După încheierea timpului, Isus Hristos se va întoarce fizic pe Pământ pentru a domni o mie de ani, până la judecata de apoi și atunci unii vor fi salvate și va trăi pentru totdeauna pe un nou Pământ, iar celălalt va merge în iad.

.

Incredibil ar părea, după doi mii de ani de așteptare, găsim că profețiile biblice și semne de avertizare de revenirea Domnului nostru Isus Hristos sunt deja făcute în cvasi-totalitatea lor și cei care nu sunt încă realizate, sunt fiind îndeplinite.

.

Aceasta este o realitate de fapt și verificabile de la încheierea primelor semne fost crearea statului Israel 14 mai 1948.

.

De la acea dată în mai puțin de 70 ani toate profețiile biblice și prevestiri ale reîntoarcerea lui Isus Hristos de a face.

.

Trebuie remarcat faptul că este matematic imposibil ca toate aceste profeții și semne biblice poate fi realizată în același timp, într-o astfel de perioadă scurtă.

.

Aceasta exclude în totalitate posibilitatea de!

.

Când ați exclus imposibilul într-o situație care este la fel de improbabil ar părea, nu este ipoteza cea mai probabilă, ci o realitate.

.

Deoarece este matematic imposibil ca șansă permite atingerea într-un timp scurt (de mai puțin de 70 ani) dintr-o multitudine de profeții biblice și semne care anunță mii de ani de la revenirea lui Isus Hristos « Mesia »

.

Revenirea iminentă a lui Isus Hristos a devenit o realitate, și nu un scenariu probabil.

°

ob_ecc958_10241985

.

Prin urmare, putem vorbi de certitudine întoarcerea iminentă a lui Isus Hristos.

.

Revenirea Domnului nostru Isus Hristos se referă și generația noastră.

.

Este o certitudine, dar fiecare este liber să-l ignore.

.

Analiza personal am făcut, având în vedere multitudinea de profețiile biblice și semne făcute începând cu 14 mai 1948, și creșteri exponențiale de la 29 septembrie 2008, …

.

(Data-am ales în analiza mea ca data de începere a anunțului de săptămâna trecută de către profetul Daniel și, în special data de începere a ultimii șapte ani înainte de întoarcerea fizică a Domnului nostru Isus Hristos)

.

… Ma condus pentru a localiza revenirea Domnului nostru Isus Hristos între 14 și 15 septembrie 2015.

Aceasta, la un respect totale pentru învățătura Bibliei și în special Evanghelii:

.Matthieu 24 versetul 36

.

Pentru acea zi și oră nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

.

Citit articolul meu

Revenirea lui Isus Hristos, poate, 14 sau 15 septembrie 2015! În timpul sărbătorii trâmbițelor  :

.

La vederea profeții și minuni, World News confirmă cu tărie în toate domeniile întoarcerea iminentă promptă a Domnului nostru Isus Hristos.

.

Din păcate, o mie de ori Din păcate, mulți bărbați și femei; în special în rândul tinerilor, nu mai cred în Dumnezeu, cu atât mai puțin pe Isus Hristos!

.

Mulți au devenit egoiste, arogant și lăudăros, se complac în poftă și plăcere să fac rău.

.

Alte grupuri s-au alăturat jihadiști să-l ucidă pe frații și surorile noastre și toți cei care au pus pe drumul lor.

.

Avem nevoie doar uita-te la ceea ce se întâmplă în Orientul Mijlociu pentru a vedea că, evident, războiul a Apocalypse « Războiul Armaghedonului » a început din martie 2012, în Siria.

.

Ar trebui remarcat faptul că revolta din Siria au început cu un an mai devreme, dar revolta a căzut într-o fază adevărat război martie 2012, odată cu sosirea în Siria multe jihadiști din întreaga lume pentru a lupta cu puterile care să fie pentru introducerea unei generalizat în întreaga Orientul Mijlociu Jihad.

.

În analiza mea pentru revenirea lui Isus Hristos pe Pământ între 14 și 15 septembrie 2015, Războiul de Apocalypse « Armaghedon » este început în același timp cu începutul marelui necaz și, prin urmare, dura până la întoarcerea Isus Hristos, care se încheie la întoarcerea sa pe Pământ.

.

Războiul Armaghedonului pare să fi luat pe o nouă dimensiune cu această coaliție de state patruzeci împotriva acestei armate de Jihadiștii « Statului Islamic din Irak și Levant (EIIL) »

.

Noi trebuie să înțelegem, de asemenea, că acest război va primi zi de zi mai rău ca revenirea lui Isus Hristos ar trebui să fie la fel ca în durerile nașterii, cu mai mult și mai mult durerea până în ultimul moment, ceea ce este că Fizica din randamentul pe Muntele Măslinilor din Ierusalim.

.

În prezent, Israel, și mai ales Ierusalimul, face deja obiectul unor atacuri teroriste acestor luptători EIIL!

.

Isus Hristos înainte de a reveni fizic pe pământ ar trebui să procedeze cu eliminarea biserica nu este menit să îndure în ziua mâniei lui Dumnezeu, care trebuie să aibă loc înainte de revenirea lui.

.

Dar care dintre ele va fi parte a bisericii în ziua răpirii!

Declarație de credință:

.

Nenumărate sunt cele în lume care nu sunt creștini.

.

Iar printre cei care sunt creștini, nenumărate sunt, de asemenea, cele care nu sunt locuite de adevărata credință și care nu respectă poruncile lui Dumnezeu și învățătura lui Isus Hristos.

.

Această situație dezastruoasă este exacerbată de o apostazie cu adevărat global.

.

Acest lucru este grav pentru că o mulțime curand Isus Hristos va elimina biserica Sa și mulți vor fi excluse. În timp ce ei sunt încrezători pentru a câștiga un loc în biserica lui Isus Hristos vor fi eliminate.

.

Trebuie să înțelegem că Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a fost acolo două mii de ani, la sfârșitul lui trei ani de predicare, insultat, umilit, abuzat, biciuit, torturat, umilit și, în final răstignit.

.

Dar niciodată, niciodată, Isus Hristos ne-a abandonat pentru că el a acceptat suferința la moarte pentru mântuirea noastră!

.

Iar noi, prea iubiții mei frați și surori, cât de mulți dintre noi au abandonat Isus Hristos a părăsi Biserica lui!

.

Isus la întrebat pe Petru de a construi biserica sa și biserica este « una și indivizibilă » este numit « Biserica Catolică »!

.

Mulți dintre frații și surorile noastre au părăsit încă bisericii catolice și de gândire mai aproape de Isus Hristos, când, de fapt, au renegat de a părăsi biserica lui.

.

Desigur, acești frați și surori sunt adesea locuite de o credință adevărată și sunt de fapt convins să urmeze și, într-o biserică separată, calea cea dreapta a lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.

.

Îmi pare rău să spun, dar se înșeală! Pentru abandonarea Biserica lui Isus Hristos « Biserica Catolică », au abandonat Isus Hristos a suferit pentru mântuirea noastră!

.

Isus Hristos, El nu ne abandonează, el a suferit pentru noi, până la ultima suflare pe cruce.

.

Domnul nostru Iisus Hristos a acceptat toate suferințele pentru iertarea păcatelor noastre și, astfel, să ne permită să intre în Împărăția cerurilor prin iubirea Sa și nu prin meritul nostru.

.

Deci, dacă am comite păcate, putem fi în continuare parte a bisericii care va fi eliminat dacă cerem iertare de la Dumnezeu, dacă ne pocăim și îndreptați dacă viața noastră.

.

Dar dacă ne abandonăm Isus Hristos și abandonarea Biserica Sa « Biserica Catolică », în timp ce în mod inconștient dăm lui Isus Hristos și Biserica Sa va fi în curând eliminat.

.

Desigur, am înțeles că mulți cred că având în credință, fără a fi parte a Bisericii Catolice vor beneficia de eliminarea.

.

Le-am spus, inclusiv pastori, ghiduri, preoți au opinii divergente biserici și alți lideri religioși ai tuturor bisericilor din afara Bisericii Catolice, ele sunt greșite.

.

Ar fi criminal să sugereze că au părăsit pe Hristos, lăsând biserica lui, s-ar fi salvat și cei care le urmează.

.

La ieșirea de la biserica catolică sfânt nu este mântuire!

.

.

.

Cu toate acestea,

Știu și sunt conștient de marile necazurile și tragediile prin care a trecut Biserica Catolică de zeci de ani. Acesta este infiltrat de masoni, de apostoli ai lui Lucifer, de oameni fără rușine de profitori și chiar pedofili.

.

Eu știu și sunt conștient de faptul că Vaticanul este a devenit clar scaunul lui Antihrist.

.

Eu știu și sunt conștient că Isus Hristos a devenit o piesă de muzeu la Vatican.

.

Eu știu și sunt conștient de faptul că există o voință, dictată de Vatican pentru toți asistenții săi, la biserica se adaptează la viața modernă, acest lucru se traduce in mai mult de suprimare în biserici confesionale, scoici sau apa sfințită în fontul și nu există în prezent comuniuni fără confesiuni.

.

Știu și sunt conștient de comparații rușinoase la biserica catolică cu religiile păgâne și de a fi un sacrilegiu comise în mijlocul ei.

.

Papa și demnitari până la a participa la ziua cea mare cu invitati din alte religii păgâne la rugăciunile în Bazilica Sf. Petru din Roma.

.

Da, știu și sunt conștient de faptul că Sfintei noastre Biserici Catolice este pe moarte, ea este insultat, abuzat, umilit, torturat, și mortificat că ea va răstignit în cele din urmă așa cum a fost Domnul nostru Isus Hristos.

.

Desigur, nu sunt de acord cu papalitatea care vrea să unifice toate religiile și de a crea camere cu rugăciuni comun al tuturor religiilor.

.

Desigur, nu sunt de acord cu papalitatea care vrea să facă noua valoare umanism a Bisericii Catolice. (Umanismul pune omul în centrul a tot ceea ce, în timp ce Biserica Catolică este Dumnezeu, care este în centrul a tot ceea ce) există o mică diferență! nu puteți găsi!

.

Desigur, nu sunt de acord cu anti-papii care reusesc de la Jean douăzeci și trei care au refuzat să se supună cererea Sfintei Fecioare Maria, refuzând să dezvăluie în 1960 al treilea secret de la Fatima.

.

Lista ar fi de lungă pentru a enumera toate dezacordurile dintre papalitate și adevărații membri ai Bisericii Catolice Sf.

.

În pofida tuturor dezacordurilor « și ei sunt legiune, » noi nu trebuie să renunțe Sfintei noastre Biserici Catolice, pentru că este biserica originală care a fost creat de către Pierre, la cererea lui Isus Hristos.

.

Sfintei noastre Biserici Catolice suferă de Mucenici în cele din urmă Times!

.

Avem o datorie în calitate de creștini și soldați ai lui Hristos să se confrunte cu atacatorii săi și nu renunță pentru că Isus Hristos nu ne-a abandonat. El a suferit pentru noi până la ultima suflare de viață.

.

Deci, pentru dragostea lui Isus Hristos și Dumnezeu, ai iubitul meu înapoi în Biserica Catolică Sfânta Sfintelor. Este casa noastră și familia noastră.

.

Discuta cu preoți pe la sfârșitul timpului, cere apă sfințită în scoici împreună și să se roage la Domnul nostru pentru întoarcerea lui rapidă.

.

Suntem la sfârșitul timpului și dintr-o dată ca o pană de curent aceasta lume va trezi cu răpirea bisericii!

.

Acesta va fi prea târziu pentru a fi salvat!

.

Vă invit să citiți sau reciti pilda lucrătorilor în al 11-lea ceas.

.

.

Link catre pilda lucrătorilor în al 11-lea ceas: Matei Capitolul 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

După cum poate fi înțeleasă prin citirea acestei pilde, dar fiecare mic venit la Isus Hristos și un membru al bisericii sale, care vor fi eliminate în curând.

                                                           

  Mea culpa

mea-cut

 

.

Nous vivons actuellement l’Apostasie de l’église et de la Foi, nombreux sont les Chrétiens qui ont quitté l’Eglise Catholique et encore plus nombreux sont ceux qui sont égarés sans Foi et sans église.

.

Acesta este un fapt și lumea beton. Și asta e dramatic!

.

Este în generarea de mai mult de patruzeci de ani este de cel mai mare număr de cei care au căzut de la credință lui Dumnezeu, și pe Isus Hristos.

.

Este, de asemenea, în generarea de mai puțin peste patruzeci de ani, de asemenea, sunt cei care nu au avut șansa de a deveni creștini sau membri ai Bisericii Catolice Sf.

.

Noi seniori, nu ne-am îndeplinit rolul nostru ca frații mari și-au abandonat frații noștri mai mici și surorile pe marginea drumului Credinței.

.

Desigur, scuzele sunt la fel de numeroase ca exista persoane responsabile.

.

Dar faptele sunt acolo și sunt foarte concrete și reale.

.

Tineretul nostru nu sunt atrași de biserică și mulți nici măcar nu știu cine Isus Hristos!

.

Și că este vina noastră, ne-am mai în vârstă.

.

Tonuri de toate non-credincioși

Ateii

Pentru toți cei care nu au venit la Isus Hristos știe că Sfânta Biserica Catolică Cele mai multe vă va întâmpina dacă doriți să vă alăturați.

.

Fiți botezați în apă de către un preot, de către fratele sau sora,

.

Cere iertare de la Dumnezeu pentru toate păcatele tale și te ghida in viata ta,

.

Pocăiește-te de toate păcatele tale și faptele rele,

.

Îndreptați viața ta și de a pune Isus Hristos prin rugăciune, pentru a fi salvatorul dumneavoastră personale și vă urez bun venit în biserica sa.

.

Vino mers cu noi pe calea îngustă de dragoste, credință și umilință, care duce la Dumnezeu, prin dragostea lui Isus Hristos.

.

Fii umil dar mândru și demn să devină creștini și să fie în continuare și să păstreze fierbinte în credință, în Maica noastră Sfântă a Bisericii Catolice.

.

Păstra cu grijă flacăra credinței voastre bine iluminate pentru a rămâne în Biserica lui Isus Hristos, pentru că va fi eliminată în curând.

.

Viata pentru eternitate este în Isus Hristos, pe care le va găsi.

.

Apelarea toate vicari ai Bisericii Catolice Sf

.

Preoți

.

Foarte solemn, solicit tuturor vicarilor Mamei noastre Sfintei Bisericii Catolice de a lua o distanță maximă cu papalitatea care a condus șocant biserica a abisului, inclusiv alianțe cu alte religii și provoacă nenumărate Creștinii în iad.

.

Urmeaza-ti inima si sa devina din nou soldații viteji și fervenți ai lui Iisus Hristos ca frați și surori și toți cei care doresc să devină noastre, au mare nevoie de tine.

.

Biserica este pe moarte și are nevoie de voi toți.

.

Matei 18 5.verset

Căci vă spun adevărul, până trece cerul și pământul, nu trece de la drept o iotă sau o frântură, până când toate se realizează.

.

Este esențial să se promoveze rapid,  « inclusiv în stradă și chiar în mall-uri! «  botezul Bisericii Catolice și campanii organizate, astfel încât cât mai multe dintre noile noastre frați și surori pot fi de asemenea salvate.

.

Există botez botez de apă, ca și botezurile dorință și sânge, ea este doar o blasfemie care duce la Lucifer toți cei care acceptă toți cei care dau și cei care recunosc .

.

Sfintei noastre Biserici Catolice trebuie să redescopere valorile sale, dogmă și credință.

.

Tu și Vicari de Sfânta Biserică Catolică, Sfinți Soldiers ai lui Isus Hristos pe care trebuie să se trezească și locul de muncă în caz de urgență pentru a aduce în turma de oi pierdut.

.

Isus Hristos vine în curând și ne va cere toate conturile!

.

Care vă răspunde la revenirea Domnului?

.

Toate apelurile către frații și surorile noastre

Isus Hristos

umanitate

Împreună trebuie să acționăm pentru a da viață și sens la învățătura Domnului nostru, Maestrul și Regele Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu.

.

Revenirea lui Isus Hristos pare a fi iminent și o nouă viață promite să fie pentru omenire.

.

Domnia lui Isus Hristos este aproape, se va lua un mileniu de iubire, pace și prosperitate peste tot pământul.

.

Dar pentru a trăi acest mileniu de dragoste și fericire în pace și prosperitate, noi trebuie să fim mântuiți prin Isus Hristos.

.

Unii vor fi salvate și vor fi eliminate, deoarece acestea participa la nunta Mielului.

.

Acesta va fi un legământ veșnic adevărat că Isus Hristos va stabili cu toți membrii bisericii sale le-a îndepărtat.

.

Unele altele vor fi salvate, dar ele trebuie să se confrunte mai întâi ultima perioadă de mare necaz, la întoarcerea fizică a Domnului nostru Isus Hristos pe Muntele Măslinilor din Ierusalim

.

Ei trebuie să reziste ispitelor apostolilor lui Lucifer și de a supraviețui persecutarea creștinilor care nu au fost eliminate.

Legătură

.

Pleacă de la toate religiile false pe care le trage în abis și dracu ‘.

.

Vino înapoi sau în Sfânta Biserica Catolică Cele mai multe, în ciuda tragediilor sale și de toate atacurile care le suferă apostoli ai lui Lucifer.

.

Noi trebuie să apere Biserica Catolică, pentru că este casa Domnului nostru Isus Hristos, și prin urmare, este, de asemenea, casa noastră.

.

Acesta va fi, de asemenea, de origine din toate noastre noi frați și surori, care vin la Hristos prin botezul în apă, cererea de iertare și pocăință, care îndrepta viața lor și cer Isus Hristos prin rugăciune la fie salvatorul lor și de Dumnezeu pentru a ghida viața lor.

.

Ei vor primi atunci Duhul Sfânt al lui Dumnezeu și de a fi un membru al Preasfintei Biserica lui Isus Hristos!

.

Timpul este mult mai serioasă și importantă decât vă puteți imagina, Isus Hristos vine foarte curând și la întoarcerea sa a găsit o biserică unită sau va găsi bărbați și femei se ceartă pentru tunica lui.

.

Nu iau parte la toate aceste dispute care păstrează credința creștinilor și a dreptului și calea dreaptă, iubire, pace, compasiune și umilința pe care am urmărit Isus Hristos și a lui Dumnezeu.

.

Vedem în fiecare zi că atrocități sunt comise împotriva frații și surorile noastre în special în Orientul Mijlociu și Africa.

.

Ne rugăm pentru toate marile martirii necaz, inclusiv victimelor nevinovate ale jihadiști.

.

Urmați de știri lume, pentru că este ceasul de la sfârșitul Times.

.

Isus Hristos vine în curând și să se întoarcă pe Pământ, el ne va cere toate conturile!

.
Pentru a înțelege mai bine citi Matei capitolul 25.

Legătură

Sfârșitul de zile

.

O mică taxă pe interesanta si ne Homosexualitatea Francis Papă!

Video în limba spaniolă cu privire la homosexualitate

Ar trebui remarcat faptul că toți suntem păcătoși și că Dumnezeu iartă, prin sacrificiul lui Isus Hristos, pentru toți care cer iertare, care se pocăiesc și îndreptați viața lor.

.

Alții, care nu se pocăiesc, ei nu vor fi parte a bisericii vor fi eliminate.

.

Este o certitudine, dar noi nu trebuie să judecăm acestea să nu fie judecat.

.

Cu toate acestea, nu putem accepta că homosexualitatea este recunoscut de biserica ca o sexualitate normală și naturală, deoarece Biblia interzice.

.

În mod evident, Papa nostru, în numele Bisericii recunoaște oficial homosexualitatea ca un sex natural.

.Agissant Și împotriva învățăturii lui Dumnezeu, și pe Isus Hristos.

.

Un pic den cuvânt în acest articol.

 

Noi toți suntem păcătoși!

Deci, nu-ți fie rușine de păcatele tale. 

 

 

Începeți cu regret și să se pocăiască de a fi comis.

.

Cerem lui Dumnezeu pentru iertare și îndreptați viața ta.

.

Dacă ați căzut în păcat, apoi te ridici, îți va veni cu siguranta din nou și din nou, dar cel mai important lucru este de a ridica, a regret, pentru a îndrepta viața lui și să se întoarcă pe calea cea bună!

.

Îți recunoști niciodată bătut!

.

Dumnezeu va fi mereu cu tine până când nu-l întrebi să te ierte, atâta timp cât te pocăiești de păcatele tale.

.

Am mers prea iubiții mei frați și surori în Hristos pe calea îngustă de iubire și de credință care duce la Dumnezeu.

.

Și căderile sunt numeroase!

.

Suntem ca nou-nascutii invata sa mearga.

.

Noi trebuie să acceptăm căderilor noastre, te ridici și pleci.

.

Astfel, am devenit copii ai lui Dumnezeu de a învăța din greșelile noastre, păcatele și greșelile noastre ca nou-nascuti care învață să stea și să umble și apoi să devină bărbați și femei.

.

Trecerea de la rău și ispite

Alunga de la mințile voastre ura și resentimentele,

Trăiesc în dragoste și pace

Și Dumnezeu vă va ghida de-a lungul vieții,

Dacă l-ai întreba.

 

Eu voi toți, prea iubiții mei frați și surori în Isus Hristos cere, vă rugăm să circule în toată lumea acest articol și să comunice adresa de blog pentru toate persoanele de contact.

.

https://victorpicarra.wordpress.com/

.

Timpul se scurge și Domnul nostru  are nevoie de fiecare dintre noi pentru a răspândi cuvântul « Isus Hristos vine în curând »

.

Puteți vedea toate înregistrări blog de această legătură.

.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

.

Pace, dragoste și bucurii în inimile și în șemineu în așteptarea răpirea bisericii pentru unii și pentru alții revenirea fizic la Muntele Măslinilor, Domnul nostru și Învățătorul, Isus Hristos, nostru King, care este singurul fiu al lui Dumnezeu.

Vă poate ghida Dumnezeu și vă binecuvântez pe toți

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :